ACCA εναντίον ACA | Κορυφαία διαφορά για να σας βοηθήσει να επιλέξετε καλύτερο επάγγελμα

Διαφορά μεταξύ ACCA και ACA

Η σύντομη φόρμα για ένωση πιστοποιημένων ορκωτών λογιστών είναι η ACCA και οι υποψήφιοι που παρακολουθούν αυτό το μάθημα θα αποκτήσουν πείρα στη διαχείριση λογιστικών, λογιστικών, λογιστικών, φορολογικών κ.λπ., ενώ η σύντομη φόρμα για συνεργάτη ορκωτού λογιστή είναι η ACA και οι υποψήφιοι που παρακολουθούν αυτό το μάθημα θα αποκτήσει πείρα στην οικονομική διαχείριση, τη φορολογική συμμόρφωση και τη λογιστική και την υποβολή εκθέσεων.

Τόσο η ACA όσο και η ACCA είναι διεθνούς φήμης και παρέχουν πολλές ευκαιρίες εργασίας. Το ACA είναι πιο κατάλληλο για άτομα που θα ήθελαν να συνεχίσουν την καριέρα τους στο Λογιστικό και Λογιστικό, ενώ το ACCA είναι πιο ολοκληρωμένο, δίνοντας επιλογές σε άτομα που θέλουν να ακολουθήσουν καριέρα στη διαχείριση λογιστικής και χρηματοοικονομικής διαχείρισης, και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Ενώ επιλέγουν μεταξύ ACCA και ACA πολλοί μαθητές μπερδεύονται για το τι να επιλέξουν και τι δεν πρέπει να ακολουθήσουν. Υπάρχουν όμως πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε πριν αποφασίσετε αυτές τις δύο θαυμάσιες επιλογές σταδιοδρομίας.

Πρώτα απ 'όλα, προτού προχωρήσετε σε λεπτομέρειες σχετικά με αυτά τα δύο μαθήματα, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τους στόχους της σταδιοδρομίας σας. Αν δεν το γνωρίζετε, μάθετε το. Ξεκινήστε με τις επισημάνσεις "μου αρέσει" και "δεν μου αρέσει". Η χρηματοδότηση είναι ένας τεράστιος τομέας και υπάρχουν πολλές επιλογές. Ακριβώς επειδή οι φίλοι σας κάνουν ένα και δεν κάνουν άλλο δεν μπορεί να είναι ο λόγος για την επιλογή ενός μαθήματος από το άλλο.

Δεδομένου ότι αυτά τα δύο χρειάζονται πολλή υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά, δεν μπορείτε απλά να επιλέξετε ένα με ένα fluke. Με το πασο σου. Διαβάστε για καθένα από αυτά (έχουμε δώσει όλες τις λεπτομέρειες παρακάτω). Και μετά αποφασίστε τι σας ταιριάζει καλύτερα.

Οι άνθρωποι έχουν διαφορετικές απόψεις. Έχουν επίσης διαφορετικές προκαταλήψεις. Αντί να ρωτάτε άλλους ανθρώπους τι πιστεύουν ότι είναι η καλύτερη επιλογή, διαβάστε αυτό, κάντε τη δική σας έρευνα, μάθετε τι ταιριάζει με τους στόχους της σταδιοδρομίας σας και, στη συνέχεια, αναζητήστε αυτό που είναι κατάλληλο για εσάς. Δεν υπάρχει σωστή απάντηση για όλους.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τα ακόλουθα -

  ACCA vs ACA Infographics

  Χρόνος ανάγνωσης: 90 δευτερόλεπτα

  Βασικές διαφορές μεταξύ ACCA και ACA

  Ακόμα κι αν και τα δύο αυτά μαθήματα είναι κατ 'εξοχήν, υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ των δύο. Ας τα δούμε, ένα προς ένα.

  • Διάρκεια του μαθήματος: Πολλοί μαθητές θέλουν να ολοκληρώσουν γρήγορα το μάθημα. Εάν θέλετε κάτι που είναι μικρής διάρκειας και θα σας δώσει πολλή εμπειρογνωμοσύνη στον τομέα της λογιστικής, θα πρέπει να επιλέξετε ACCA έναντι ACA. Καθώς θα είστε σε θέση να ολοκληρώσετε το ACCA εντός 2 ετών μαζί με 3 χρόνια εμπειρίας εκτός σύνδεσης Ενώ για να ολοκληρώσετε το ACA, πρέπει να επενδύσετε τουλάχιστον 3 έως 4 χρόνια της ζωής σας.
  • Παγκόσμια αναγνώριση: Και τα δύο μαθήματα είναι διεθνούς φήμης. Αν όμως συγκρίνετε μεταξύ δύο, τότε το ACCA αναγνωρίζεται παγκοσμίως περισσότερο από το άλλο. Το ACCA αναγνωρίζεται σε περισσότερες από 180 χώρες στον κόσμο. Αλλά σε πολλές χώρες της Ασίας, το ACA δεν θεωρείται ως παγκοσμίως αναγνωρισμένη πιστοποίηση. Εάν θέλετε να έχετε παγκόσμιο αντίκτυπο και θέλετε να ταξιδέψετε σε όλο τον κόσμο, θα πρέπει να επιλέξετε το ACCA καθώς το άλλο έχει περιορισμένη διεθνή αναγνώριση.
  • Κανονισμός: Για να γίνετε ACA, πρέπει να έχετε τριάμισι χρόνια εργασιακής εμπειρίας και να περάσετε επιτυχώς τις εξετάσεις. Όχι μόνο αυτό, για τρεισήμισι χρόνια, αλλά πρέπει επίσης να εργαστείτε σε εγγεγραμμένες εταιρείες ACA και όχι αλλού. Αλλά το ACCA έχει ευελιξία. Ακόμα κι αν πρέπει να έχετε τρία χρόνια εργασιακής εμπειρίας μαζί με δύο χρόνια, φυσικά, μπορείτε να έχετε την εμπειρία σας στον χρηματοοικονομικό τομέα οποιασδήποτε εταιρείας. Αυτός ο απλός κανονισμός δημιουργεί μια τεράστια διαφορά και καθιστά το ACCA πιο προσβάσιμο στους μαθητές από το ACA.
  • Συνάφεια εργασίας: Και οι δύο προσφέρουν πολλαπλές ευκαιρίες εργασίας σε πολλούς διαφορετικούς τομείς. Το ACA είναι πιο κατάλληλο για άτομα που θα ήθελαν να ακολουθήσουν καριέρα στο Λογιστικό και Λογιστικό. Ενώ το ACCA είναι πιο ολοκληρωμένο, παρέχοντας επιλογές για άτομα που θέλουν να ακολουθήσουν καριέρα στη διαχείριση λογιστικών, στη χρηματοοικονομική διαχείριση και στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή εδώ. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αυτών σύμφωνα με τους στόχους της σταδιοδρομίας σας και την επαγγελματική φιλοδοξία.
  • Ευελιξία: Το ACCA δίνει πολύ χώρο για να επιλέξει πότε, πού και πώς να χρηματοδοτήσει τα προσόντα σας. Για το ACA δεν υπάρχει χώρος για τέτοια ευελιξία. Αλλά πολλοί μαθητές του ACA υποστηρίζουν ότι μόλις ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή τους στο ACA, υπάρχουν πολλά οφέλη μετά την πιστοποίηση που τους βοηθούν να ενημερώσουν τις γνώσεις τους στη βιομηχανία και να τους βοηθήσουν να βελτιώσουν περαιτέρω την εμπειρία τους.
  • Εξέταση σχετικά με την κλίμακα της σκληρότητας: Ακόμα κι αν φαίνεται ότι και οι δύο πιστοποιήσεις είναι σκληρές, η αλήθεια είναι ότι η ACA είναι πιο σκληρή από την ACCA. Πρώτα απ 'όλα, το ACA είναι μεγάλης διάρκειας, συνήθως 3-4 ετών, ενώ το ACCA είναι μόνο 2 ετών. Τα θέματα είναι επίσης πιο δύσκολα στο ACA για μελέτη και καθαρισμό. Στο τέλος του Προχωρημένου Επιπέδου με πιστοποίηση ACA, πρέπει να περάσουμε από μια μελέτη περίπτωσης που είναι πιο σκληρή από το τελευταίο επίπεδο των εξετάσεων του ACCA.
  • Διαφορά μισθού: Όπως μπορείτε να περιμένετε, υπάρχει μια τεράστια διαφορά μισθού μεταξύ αυτών των πιστοποιημένων επαγγελματιών. Ο μέσος μισθός των πιστοποιημένων επαγγελματιών ACCA είναι 30.700 λίβρες ετησίως. Ενώ ο μέσος μισθός των πιστοποιημένων επαγγελματιών της ACA είναι 78.400 λίρες ετησίως. Μπορείτε να δείτε τη διαφορά; Εάν κρίνουμε μόνο βάσει του μισθού και του κόστους ευκαιρίας, το ACA είναι πολύ υψηλής ποιότητας προσόντα από το ACCA.

  ACCA vs ACA - Συγκριτικός πίνακας

  Ενότητα ACCA ACA
  Η πιστοποίηση οργανώθηκε από • Το μάθημα ACCA διοργανώνεται από τον παγκόσμιο οργανισμό της Ένωσης Ορκωτών Ορκωτών Λογιστών. Ιδρύθηκε το 1904.

  • Η ACA αναγνωρίζεται από το Ινστιτούτο Ορκωτών Λογιστών στην Αγγλία και την Ουαλία (ICAEW). Το ICAEW ιδρύθηκε από τη Royal Charter το 1880.

  • Εάν θέλετε να προκριθείτε ως ACCA, πρέπει να διαγράψετε τέσσερα επίπεδα - γνώσεις, δεξιότητες, βασικά και επιλογές. Υπάρχουν συνολικά 14 έγγραφα συνολικά.

  • Για να ολοκληρώσετε το ACA, πρέπει να συμπληρώσετε 3 επίπεδα - Επίπεδο πιστοποιητικού, επίπεδο επαγγελματικού επιπέδου και επίπεδο προχωρημένου επιπέδου.

  Αριθμός επιπέδων Εάν θέλετε να προκριθείτε ως ACCA, πρέπει να διαγράψετε τέσσερα επίπεδα - γνώσεις, δεξιότητες, βασικά και επιλογές. Υπάρχουν συνολικά 14 έγγραφα συνολικά. Εάν θέλετε να προκριθείτε ως ACCA, πρέπει να διαγράψετε τέσσερα επίπεδα - γνώσεις, δεξιότητες, βασικά και επιλογές. Υπάρχουν συνολικά 14 έγγραφα συνολικά.
  Τρόπος / Διάρκεια εξέτασης Εκτός από τα πρώτα 3 άρθρα στο επίπεδο γνώσης, η διάρκεια όλων των εξετάσεων είναι 3 ώρες το καθένα. Τα πρώτα 3 έγγραφα κάτω από το επίπεδο γνώσης έχουν διάρκεια 2 ωρών το καθένα. Εκτός από τα πρώτα 3 άρθρα στο επίπεδο γνώσης, η διάρκεια όλων των εξετάσεων είναι 3 ώρες το καθένα. Τα πρώτα 3 έγγραφα κάτω από το επίπεδο γνώσης έχουν διάρκεια 2 ωρών το καθένα.
  Παράθυρο εξετάσεων Οι εξετάσεις ACCA διεξάγονται τους μήνες Μάρτιο, Ιούνιο και Σεπτέμβριο κάθε έτους. ACA: Οι εξετάσεις διεξάγονται στις 9 Ιανουαρίου, 27 Μαρτίου, 3 Ιουλίου και 25 Σεπτεμβρίου για επαγγελματικό επίπεδο 8 Μαΐου και 28 Αυγούστου για προχωρημένο επίπεδο κάθε χρόνο.
  μαθήματα • Τα θέματα για το ACCA έχουν ως εξής -

  Επιπεδο γνωσης:

  - Λογιστής στην επιχείρηση (F1)

  - Λογιστική διαχείρισης (F2)

  - Χρηματοοικονομική Λογιστική (F3)

  Επίπεδο δεξιοτήτων:

  - Εταιρικό και επιχειρηματικό δίκαιο (F4)

  - Διαχείριση απόδοσης (F5)

  - Φορολογία (F6)

  - Οικονομικές αναφορές (F7)

  - Έλεγχος και διασφάλιση (F8)

  - Χρηματοοικονομική διαχείριση (F9)

  Επίπεδο βασικών:

  - Διακυβέρνηση, Κίνδυνος και Δεοντολογία (P1)

  - Εταιρική αναφορά (P2)

  - Επιχειρηματική Ανάλυση (P3)

  Επιλογές (δύο προς συμπλήρωση)

  - Προηγμένη χρηματοοικονομική διαχείριση (P4)

  - Προηγμένη διαχείριση επιδόσεων (P5)

  - Προηγμένη φορολογία (P6)

  - Προηγμένος έλεγχος και διασφάλιση (P7)

  • Ας δούμε τα θέματα της ACA -

  Επίπεδο πιστοποιητικού:

  -Λογιστική

  - Ασφάλεια

  - Επιχειρήσεις και χρηματοοικονομικά

  - Νόμος

  - Πληροφορίες διαχείρισης

  - Αρχές φορολογίας

  Επαγγελματικό επίπεδο:

  - Επιχειρηματικός προγραμματισμός: Φορολογία

  - Στρατηγική επιχείρησης

  - Έλεγχος και διασφάλιση

  - Χρηματοοικονομική Λογιστική και Αναφορά

  - Χρηματοοικονομική διαχείριση

  - Φορολογική συμμόρφωση

  Προχωρημένο επίπεδο:

  - Εταιρική αναφορά

  - Στρατηγική Διοίκηση Επιχειρήσεων

  - Μελέτη περίπτωσης

  Ποσοστό επιτυχίας • Τα ποσοστά επιτυχίας της τελευταίας εξέτασης τον Δεκέμβριο του 2015 έχουν ως εξής - 84% (F1), 64% (F2), 68% (F3), 74% (F4), 41% (F5), 53% (F6) ), 45% (F7), 46% (F8), 45% (F9) και 47% (P1), 47% (P2), 47% (P3), 35% (P4), 29% (P5), 42% (P6), 39% (P7).

  • Το 2015, το σωρευτικό ποσοστό επιτυχίας του ACCA είναι πάνω από 70%.

  ACCA Δεκέμβριος 2016 τιμές εισόδου: - 82% F1; 63% F2; 71% F3; 82% F4; F5 40%; 52% F6; F7 50%; F8 40%; F9 45%; P1 49%; P2 51%; P3 49%; P4 33%; P5 30%; P6 34%; P7 31%

  Ανατρέξτε στον σύνδεσμο για το ποσοστό επιτυχίας ACCA

  Επιχειρηματική στρατηγική στο 90,3%, με χρηματοοικονομική λογιστική και αναφορά στο 87,4%
  Αμοιβές Οι χρεώσεις για το ACCA είναι λογικές. Εάν κάνετε την εγγραφή σας για κάθε εξέταση νωρίς, τότε θα ήταν περίπου 450 λίβρες. Τα τέλη έως τις 31 Δεκεμβρίου 2017 θα είναι:

  Ετήσια φοιτητική αμοιβή : 165 £ (+ ΦΠΑ όπου ισχύει)

  Χρέωση εξέτασης επιπέδου πιστοποιητικού : 70 £ για κάθε εξέταση

  Προμήθεια επαγγελματικού επιπέδου : 90 £ για κάθε εξέταση

  Προμήθεια εξέτασης για προχωρημένο επίπεδο : £ 170 για κάθε εξέταση Εταιρικής Αναφοράς και Στρατηγικής Διαχείρισης και 260 £ για εξετάσεις Μελέτης Περιπτώσεων

  Ευκαιρίες εργασίας / τίτλοι εργασίας Μόλις ολοκληρώσετε το ACCA, θα ανοίξουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε λογιστικές εταιρείες, εταιρείες εκπαίδευσης και κατάρτισης, τομείς FMCG, εταιρείες χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και συμβούλων, ακόμη και στην υγειονομική περίθαλψη. Οι άνθρωποι κάνουν ACA όταν θέλουν να στοχεύσουν σε μεγάλες εταιρείες 4. Μόλις ολοκληρώσετε την πιστοποίηση ACA, θα μπορείτε να συμμετάσχετε στις PwC, KPMG, Deloitte ή Ernst & Young.
  Pro- Συμβουλή Το ACCA σας παρέχει σταθερή βάση στις λογιστικές αρχές. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για έλεγχο, φόρο ή πρακτική. Για να ολοκληρώσετε το ACA σας, πρέπει επίσης να έχετε 450 ημέρες σχετικής εμπειρίας μαζί με την εκκαθάριση 15 εξετάσεων. Για να σπουδάσετε ACA, ο εργοδότης σας θα πρέπει να είναι εγκεκριμένο ίδρυμα για την εκπαίδευση ACA.

  Τι είναι η Ένωση Ορκωτών Ορκωτών Λογιστών;

  Το ACCA είναι μια από τις πιο περιζήτητες πιστοποιήσεις που μπορείτε να επιλέξετε να ακολουθήσετε. Είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα επαγγέλματα λογιστικής στον κόσμο. Πάνω από 436.000 φοιτητές έχουν επιλέξει να ακολουθήσουν το ACCA και προέρχονται από 180 χώρες στον κόσμο. Το καλύτερο μέρος του ACCA είναι η ευελιξία του που επιτρέπει στους μαθητές του να ισορροπήσουν τη μελέτη και να εργαστούν πολύ καλά. Για να σπουδάσετε το ACCA, μπορείτε να επιλέξετε να μην κάνετε μαθήματα και να κάνετε τη δική σας μόνος-μελέτη.

  Εάν μιλάτε για πληρότητα, το ACCA ταιριάζει τέλεια στο λογαριασμό. Προετοιμάζει τους μαθητές για τεχνική και διαχείριση, και τους δύο τομείς. Έτσι, όταν οι μαθητές ολοκληρώσουν την πιστοποίησή τους, είναι έτοιμοι να ενταχθούν σε οποιαδήποτε φημισμένη εταιρεία και να χειριστούν με ευκολία τον τομέα χρηματοδότησης αυτής της εταιρείας.

  Με το ACCA θα μπορούσατε να αποκτήσετε μια άριστη εκπαίδευση μέσα σε ένα μικρό προϋπολογισμό. Επιπλέον, έχει τεράστια παγκόσμια παρουσία και μόλις το κάνετε, θα αναγνωρίζεστε ως λογιστής παγκόσμιας κλάσης. Ακόμη και οι κορυφαίες εταιρείες προτιμούν το ACCA περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο επαγγελματία του τομέα χρηματοδότησης.

  Τι είναι ο Συνεργάτης Ορκωτός Λογιστής;

  Το ACA είναι επίσης αναγνωρισμένο και περιζήτητο μάθημα λογιστικής για φοιτητές και επαγγελματίες. Έχει επίσης διεθνή αναγνώριση και πολλοί φοιτητές που ονειρεύονται να ενταχθούν σε μεγάλες εταιρείες συνήθως ακολουθούν ACA.

  Το ACA σάς βοηθά επίσης να δημιουργήσετε μια λεπτή ισορροπία μεταξύ της μελέτης και της εργασίας σας, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε μια ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και επαγγελματικής ζωής και να ευδοκιμήσετε ως επαγγελματίας. Το ACA δεν έχει μόνο μία διαδρομή εισόδου. μάλλον έχει πολλά και μπορεί να γίνει ακόμη και από την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Ασία.

  Το ACA είναι επίσης πολύ οικονομικό. Κάτω από έναν πολύ μικρό προϋπολογισμό, θα μπορούσατε να αποκτήσετε έναν παγκοσμίως αναγνωρισμένο βαθμό και, ως εκ τούτου, θα αντιμετωπίζατε ως ειδικός στον τομέα της λογιστικής. Το Ινστιτούτο των Ορκωτών Λογιστών της Αγγλίας και της Ουαλίας (ICAEW) σχεδίασε το ACA με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνει ένα τέλειο μείγμα πρακτικής προσέγγισης και τεχνικών γνώσεων. Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί μαθητές ενδιαφέρονται να το κάνουν αυτό. Το ACA είναι επίσης διαθέσιμο από Chartered Accountants Australia και New Zealand. Αλλά αν θέλετε να κάνετε ACA, κάντε το από το ICAEW καθώς είναι το πιο αναγνωρισμένο και παγκοσμίως αποδεκτό.

  Γιατί να συνεχίσετε το ACCA;

  Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους πρέπει να ακολουθήσετε το ACCA. Εδώ είναι μερικά από αυτά -

  • Είναι πιο αναγνωρισμένο παγκοσμίως και οπουδήποτε στον κόσμο, αυτή η πιστοποίηση ισχύει. Έτσι, εάν πρέπει να αλλάξετε τη χώρα, μπορείτε να συνεχίσετε να έχετε τα προσόντα σας και θα εξακολουθείτε να είστε απασχολούμενοι.
  • Το ACCA έχει πολύ μικρότερη διάρκεια, μόλις 2 χρόνια. Αν θέλετε να αποκτήσετε μια παγκόσμια πιστοποίηση σε σύντομο χρονικό διάστημα, το ACCA είναι για εσάς.
  • Η δομή των τελών του ACCA είναι επίσης πολύ λογική. Δεν χρειάζεται να βάλετε τον εαυτό σας στο χρέος για να αποκτήσετε αυτό το προσόν. Έτσι, πολλοί μαθητές που μπορούν να εργαστούν σκληρά αποφασίζουν να συμμετάσχουν στο ACCA.
  • Καθώς το ACCA είναι ένα πιο ολοκληρωμένο μάθημα, προσφέρει πολλές ευκαιρίες εργασίας σε διαφορετικούς τομείς. Μπορείτε να επιλέξετε να εργαστείτε σε μια εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, FMCG, Εκπαιδευτική Βιομηχανία ή λογιστική εταιρεία.
  • Οι μαθητές πιστεύουν ότι το ACCA είναι πολύ πιο εύκολο από οποιοδήποτε άλλο μάθημα στον τομέα Οικονομικών. Πρώτα απ 'όλα, ακόμη και αν πρέπει να έχετε 3 χρόνια εμπειρίας, μπορείτε να έχετε εμπειρία στον χρηματοοικονομικό τομέα οποιασδήποτε εταιρείας. Δεν υπάρχει αυστηρός κανονισμός.

  Γιατί να συνεχίσετε το ACA;

  • Ακόμα κι αν είναι μια από τις πιο δύσκολες εξετάσεις στον κόσμο, πρέπει να ακολουθήσετε αυτό το μάθημα, γιατί στο τέλος, σας πληρώνει τόσο καλά που δεν μετανιώνετε που εργάζεστε σκληρότερα από ποτέ. Εάν συγκρίνετε τον ετήσιο μισθό με οποιαδήποτε άλλη επαγγελματική αποζημίωση, θα διαπιστώσετε ότι ως ACA θα μπορούσατε να πάρετε σχεδόν διπλάσιο ή τριπλασιασμό του μισθού που λαμβάνουν άλλοι επαγγελματίες.
  • Το ACA σας προσφέρει μια πρακτική προσέγγιση μαζί με τεχνικές γνώσεις που πολλές επαγγελματικές σειρές μαθημάτων δεν προσφέρουν. Έτσι, αντιμετωπίζεται ως ένα από τα πιο σχετικά μαθήματα χρηματοδότησης στον κόσμο.
  • Το ACA προσφέρει πολλή υποστήριξη μετά την πιστοποίηση που δεν παρέχεται από κανένα άλλο ινστιτούτο ή διοικητικό συμβούλιο. Έτσι, οι μαθητές μπορούν να ενημερώνονται τακτικά και να παραμένουν στην κορυφή του επαγγέλματός τους όλη την ώρα.

  συμπέρασμα

  Αν κοιτάξετε και τα δύο ACCA έναντι ACA, έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Έτσι, δεν μπορούμε να εντοπίσουμε την καλύτερη επιλογή για εσάς. Κάντε την ψυχή σας και ανακαλύψτε ποια ταιριάζει περισσότερο με τους στόχους της σταδιοδρομίας σας.


  $config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found