Τράπεζες Επενδύσεων Bulge Bracket | Λίστα των κορυφαίων 10 καλύτερων τραπεζών

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Οι τράπεζες επενδύσεων Bulge Bracket είναι τα μεγαλύτερα εμπορικά ιδρύματα στον παγκόσμιο χρηματοοικονομικό κλάδο. Είναι μερικοί από τους κορυφαίους, επικερδείς και γιγαντιαίους οργανισμούς του κόσμου, όχι μόνο όσον αφορά το μέγεθος και τη δομή τους, αλλά και από την πληθώρα τραπεζικών απαιτήσεων που πληρούν.

Δεν θα ήταν λάθος να πούμε ότι οι τράπεζες «bullge bracket» είναι τα κορυφαία χρηματοπιστωτικά ιδρύματα του κόσμου. Είναι μερικές από τις μεγαλύτερες, τεράστιες πολυεθνικές τράπεζες επενδύσεων του κόσμου που προσφέρουν ποικίλες υπηρεσίες στους πελάτες τους. Κυρίως, οι τράπεζες διογκωτικών βραχιόνων καλύπτουν τις τραπεζικές απαιτήσεις ορισμένων από τις μεγαλύτερες εταιρείες καθώς και κυβερνήσεις του κόσμου. Δεν παρέχουν μόνο χρηματοοικονομικές, συμβουλευτικές υπηρεσίες, πωλήσεις και υπηρεσίες μάρκετινγκ στους πελάτες τους, αλλά και στην έρευνα και το σχεδιασμό ορισμένων από τα πιο καινοτόμα και πρωτοποριακά χρηματοοικονομικά προϊόντα, που κυμαίνονται από μετοχές, παράγωγα εμπορευμάτων έως πίστωση, υποθήκη, ανταλλαγές επιτοκίων και ασφαλιστικά προϊόντα. Επιπλέον, δεν περιορίζονται σε αυτές τις λειτουργίες μόνο, ορισμένες Bulge Bracket Banks ή BB όπως αναφέρονται συνήθως, βρίσκονται επίσης σε εμπορικούς τραπεζικούς χώρους.

Η λέξη brgeet bracket αναφέρεται στην ταφόπλακα όπου αυτές οι τράπεζες αναφέρονται κυρίως στην κορυφή της ομάδας. Όποτε υπάρχει δημόσιο ζήτημα νέας ασφάλειας, ή οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή παρατίθεται για δημόσια ειδοποίηση, η διαφήμιση αναφέρει το όνομα αυτών των τραπεζών στην κορυφή, μερικές φορές ακόμη και με έντονη γραφή, που εξηγεί τον όρο διόγκωση .

Λίστα με τις κορυφαίες 10 τράπεζες επενδύσεων Bulge Bracket

Παρόλο που δεν υπάρχουν προκαθορισμένες παράμετροι για τη συμπερίληψη των τραπεζών επενδύσεων στον κατάλογο bulge bracket, υπάρχουν ορισμένες τράπεζες που αναφέρονται ως τράπεζες επενδύσεων bulge bracket οι οποίες αναλύονται παρακάτω.

* NA- Μη διαθέσιμο

# 1 - Blackstone

Δύο πρώην υπάλληλοι της Lehman Brothers, ο Stephen A. Schwarzman και ο Peter G. Peterson, μαζί με έναν άλλο, ξεκίνησαν το 1985 με ένα σημαντικό ποσό $ 400,00 και το ονόμασαν Blackstone . Τα ιδρυτικά μέλη του είναι ο πρόεδρος της M&A και διευθύνων σύμβουλος της προηγούμενης εταιρείας αντίστοιχα. Η Blackstone δημιουργήθηκε ως μια boutique τράπεζα M&A και έπρεπε να αγωνιστεί όπως κάθε άλλη εταιρεία, παρόλο που οι δύο που δημιούργησαν την τράπεζα ήταν αυτοί που είχαν επιρροή.

Με την αποφασιστικότητα και την επιμονή τους, η Blackstone ξεκίνησε το IPO της το 2007 και συγκέντρωσε ίδια κεφάλαια που ισοδυναμούν με 4 δισεκατομμύρια δολάρια. Σήμερα, η Blackstone έχει δύναμη εργαζομένων περίπου 2250 και έχει επεκτείνει τα φτερά της με τα γραφεία της σε όλο τον κόσμο.

 • Υπηρεσίες της Τράπεζας: Η Blackstone ασχολείται με την ακίνητη περιουσία, τα ιδιωτικά κεφάλαια μαζί με τα πιστωτικά και τα hedge funds. Δεδομένου ότι επενδύει επίσης τα χρήματά του σε εναλλακτικές επενδύσεις, η Blackstone διατηρεί μια τραγανή ομάδα και έναν εξορθολογισμένο οργανισμό για να δώσει την κατάλληλη προσοχή σε όλους τους πελάτες της και δεν είναι σε εχθρικές εξαγορές και προσφορές. Είναι ένα από τα πιο εξέχοντα και κορυφαία ονόματα στον κλάδο όσον αφορά τα αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου και την εναλλακτική επένδυση περιουσιακών στοιχείων.
 • Γραφείο Πολιτισμού: Το Blackstone είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για δουλειά για εκκολαπτόμενους τραπεζίτες. Προσελκύει το καλύτερο ταλέντο από τα κολέγια και παρέχει άφθονες ευκαιρίες ανάπτυξης. Η Blackstone κατατάχθηκε 1 * για δεύτερη φορά στη σειρά. Είναι ένα από τα ισχυρότερα εμπορικά σήματα στην Wall Street, το οποίο όχι μόνο έχει εξαιρετική ηγεσία, αλλά παρέχει εξαιρετικές ευκαιρίες εξόδου.
 • Πλεονεκτήματα / Αδυναμίες:  Έχει μια υπέροχη κουλτούρα και ποιότητα ανθρώπων και είναι το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε μια επενδυτική τραπεζική καριέρα. Όντας ένας μικρός οργανισμός σε σύγκριση με τους υπόλοιπους μεγάλους, πρέπει επίσης να αντιμετωπίσει ορισμένες προκλήσεις.

# 2 - Goldman Sachs

Η Goldman Sachs είναι μια από τις παλαιότερες και κυριότερες τράπεζες επενδύσεων σε μπουλόνια που ιδρύθηκε το 1869 και διευθύνεται από τον Lloyd Blankfein. Η Goldman Sachs είναι η Μέκκα της επενδυτικής τραπεζικής, οι επίδοξοι τραπεζίτες επενδύσεων στοχεύουν να γίνουν μέρος της πιο φημισμένης και αξιοσέβαστης τράπεζας όλων των εποχών και να συνεργάζονται με τους πιο ταλαντούχους, φιλόδοξους και αποφασιστικούς ανθρώπους στον κόσμο. Δεδομένου ότι είναι μια από τις παλαιότερες τράπεζες, η Goldman Sachs υπήρξε πρωτοπόρος σε πολλές επενδυτικές τραπεζικές υπηρεσίες, μία από αυτές ήταν η καθιέρωση της αγοράς IPO το 1900. Μαζί με αυτό, η τράπεζα πιστώνεται επίσης ως πρωτοπόρος στην ίδρυση της θεσμικής αγοράς πωλήσεων, στη δημιουργία ενός ειδικού τμήματος M&A, στη διαπραγμάτευση του εμπορίου για το NYSE και ως πρωτοπόρος στη διανομή ηλεκτρονικών ερευνητικών εκθέσεων.

 • Bank Services:  Δεδομένου ότι η Goldman Sachs είναι πρωτοπόρος στον κλάδο των επενδυτικών τραπεζών, οι υπηρεσίες της περιλαμβάνουν κυρίως κάθε υπηρεσία που σχετίζεται με τον κλάδο, είτε πρόκειται για διαχείριση επενδύσεων, επενδυτική τραπεζική που ασχολείται με M&A, διαχείριση κινδύνων, αναδιάρθρωση, αναδοχή ενός δημόσιου ζητήματος, συμβουλευτικές υπηρεσίες πλούτου, διαχείριση χαρτοφυλακίου, δάνεια και επίσης εκκαθάριση συναλλαγών πελατών σε χρηματιστήρια, προαιρετικά και προθεσμιακά χρηματιστήρια
 • Γραφείο Πολιτισμού: Η  Goldman Sachs ασχολείται με πληθώρα υπηρεσιών και είναι μια σεβαστή τράπεζα που ικανοποιεί τις απαιτήσεις ορισμένων από τα μεγαλύτερα εταιρικά και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Η εργασιακή κουλτούρα στο Goldman Sachs είναι αρκετά απαιτητική και ταυτόχρονα δύσκολη. Είναι το μέρος όπου μπορεί κανείς να αποκτήσει πολλές γνώσεις και έκθεση, καθώς σας δίνει τεράστιες ευκαιρίες να μεγαλώσετε και να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας μέσα στο φρεάτιο.
 • Πλεονεκτήματα / Αδυναμίες: Η  Goldman Sachs έχει πολλά να προσφέρει σε κάποιον που αναζητά εμπειρία και κατανόηση της επενδυτικής τραπεζικής βιομηχανίας μέσω της σκληρής σκληρής δουλειάς και του κόλπου.

Στο μειονέκτημα, είναι μια αρκετά απαιτητική τράπεζα με πολλές προκλήσεις και παράδοση σε σύντομο χρονικό διάστημα.

# 3 - Μόργκαν Στάνλεϋ

Κατατάχθηκε 3 * Η Morgan Stanley έχει την έδρα της στη Νέα Υόρκη. Ο Henry S. Morgan και ο Harold Stanley και οι δύο πρώην υπάλληλοι της JP Morgan ξεκίνησαν τη Morgan Stanley το έτος 1935 και με την πίστη και την αποφασιστικότητά τους σήμερα η Morgan Stanley είναι μια δύναμη που πρέπει να υπολογίσουμε στην επενδυτική τραπεζική σκηνή.

 • Bank Services: Η  Morgan Stanley ασχολείται κυρίως με τη διαχείριση πλούτου, τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων και τους θεσμικούς τίτλους. Η διαχείριση πλούτου συνεπάγεται την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών οικονομικού προγραμματισμού και διαχείρισης πλούτου, συνήθως σε ασφαλιστικά προσόδους και επενδυτικά προϊόντα.

  Η διαχείριση περιουσιακών στοιχείων περιλαμβάνει αμοιβαία κεφάλαια και προϊόντα θεσμικών επενδύσεων σε μετοχές, τίτλους σταθερού εισοδήματος και εναλλακτικά προϊόντα.

  Οι θεσμικοί τίτλοι αποτελούνται από εταιρικό δανεισμό, πωλήσεις και διαπραγμάτευση σταθερού εισοδήματος, αναδιάρθρωση, συμβουλευτική M&A, χρηματοδότηση έργων και αύξηση κεφαλαίου.

 • Γραφείο Πολιτισμού: Η  Morgan Stanley είναι μια εταιρεία με πολύ ισχυρή εργασιακή κουλτούρα, καθώς είναι συγκριτικά νεότερη από τις υπόλοιπες επενδυτικές τράπεζες, έχει πολλά να περιμένει. Η κουλτούρα γραφείων στο Morgan Stanley είναι αυτή που περιλαμβάνει πολλά κίνητρα, υψηλό επίπεδο αφοσίωσης και ενθουσιασμού.
 • Πλεονεκτήματα / αδυναμίες:  Είναι ισοδύναμο με τον ελίτ της παρτίδας στον κλάδο των βραχιόνων. Η αποζημίωση μπορεί να μην είναι ισοδύναμη με τους άλλους γίγαντες, αλλά η ομαδική εργασία και η ηθική εργασίας της Morgan Stanley μπορούν να επιβεβαιωθούν.

# 4 - JP Morgan

Η JP Morgan έχει μακρά ιστορία συγχωνεύσεων, η πιο πρόσφατη είναι η συγχώνευση του 2000, όταν η JP Morgan & Co. συγχωνεύτηκε με την Chase Manhattan Bank, την οποία ονομάζει JP Morgan Chase & Co. Παρέχει πληθώρα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στους πελάτες της μικρό με συνολική δύναμη εργαζομένων κοντά στα 3.00.000. Έχει την έδρα της στη Νέα Υόρκη. Κατά το έτος 2004, η JP Morgan Chase & Co. και η Bank One συγχωνεύθηκαν σε μια ενιαία οντότητα, και ο διευθύνων σύμβουλος της Bank One Jamie Dimon που ηγείται της συνεργασίας απέκτησε την Bear Stearns το έτος 2008.

 • Υπηρεσίες τράπεζας: Οι υπηρεσίες της JP Morgan περιλαμβάνουν διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, ιδιωτικές τραπεζικές συναλλαγές, τραπεζικές επενδύσεις εμπορικών τραπεζών και υπηρεσίες θησαυρού και τίτλων σε μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα του κόσμου. Είναι μια δύναμη που υπολογίζεται στην παγκόσμια συμφωνία M&A και στον όγκο των αναδοχών.
 • Κουλτούρα γραφείου: Η κρέμα de la crème της επενδυτικής τραπεζικής βιομηχανίας λειτουργεί στο JP Morgan. Προσελκύει μερικά από τα καλύτερα και πιο ανταγωνιστικά ταλέντα στον κόσμο που έχουν την επιθυμία να υπερέχουν στη ζωή. Η κουλτούρα γραφείων είναι απαιτητική και γεμάτη απεριόριστες ευκαιρίες για ανάπτυξη.
 • Πλεονεκτήματα / αδυναμίες: Μερικοί λένε ότι η JP Morgan είναι μια υπερτιμημένη τράπεζα που βασίζεται περισσότερο στον ισολογισμό παρά στην πραγματική και πραγματική ανάλυση. Συνολικά, είναι μια εξαιρετική τράπεζα που έχει καθαρό ρεκόρ, η μόνη εξαίρεση από την οποία ήταν η απώλεια του 2012 από τις μελωδίες των 5 δισεκατομμυρίων $.

# 5 - Τράπεζα της Αμερικής

Η Bank of America έχει μια μεγάλη βάση περιουσιακών στοιχείων και θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες στις ΗΠΑ. Οι βασικές της επιχειρήσεις περιλαμβάνουν πιστωτικές κάρτες, ενυπόθηκο δανεισμό, διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, εταιρική τραπεζική, καταναλωτικές και μικρές επιχειρήσεις Έχει τεράστια παρουσία στον χώρο των λιανικών τραπεζών με περίπου 5.000 καταστήματα λιανικής και 16.000 ΑΤΜ σε όλο τον κόσμο. Η Bank of America απέκτησε τη Merrill Lynch το 2009 και έκτοτε έχει την παρουσία της στη βιομηχανία διαχείρισης πλούτου και θεωρείται ηγέτης εκεί. Με έδρα το Charlotte NC Bank of America διευθύνεται ο Διευθύνων Σύμβουλός της, Brian Moynihan.

 • Bank Services: Η  Bank of America Merrill Lynch εξυπηρετεί μικρές και μεσαίες εταιρείες και θεσμικούς πελάτες. Έχει καταλάβει ένα μεγάλο μερίδιο της αγοράς διαχείρισης πλούτου και παρέχει επιχειρηματικές τραπεζικές, εμπορικές τραπεζικές και επενδυτικές υπηρεσίες, καθώς και χονδρική πίστωση στους διάσημους πελάτες της.
 • Γραφείο Πολιτισμού: Η  Τράπεζα της Αμερικής έχει μια ομαδική προσανατολισμένη κουλτούρα και δίνει άφθονες ευκαιρίες όχι μόνο στην ανώτερη διοίκηση αλλά και στη μέση και κατώτερη διοίκηση. Είναι μια μεγάλη εταιρεία, ως εκ τούτου έχει το δικό της σύνολο προκλήσεων και συχνά επικρίνεται για τον ερυθρό ταπιπισμό της.
 • Πλεονεκτήματα / Αδυναμίες: Η  Bank of America Η Merrill Lynch έχει τεράστια παρουσία σε όλο τον κόσμο και έχει καταλάβει την αγορά του κλάδου διαχείρισης πλούτου μέσω του βραχίονα λιανικής τραπεζικής. Η κρίση του 2008 έχει αμαυρώσει την εικόνα της Bank of America Merrill Lynch και η φήμη της δεν θεωρείται τόσο ισχυρή όσο παλιά.

# 6 - Credit Suisse

Η Credit Suisse είναι ένα από τα παλαιότερα και μεγαλύτερα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στον κόσμο. Ιδρύθηκε το έτος 1942 και διευθύνεται από τον Tidjane Thiam. Ήταν μια από τις λίγες τράπεζες που παρέμειναν ανεπηρέαστες από την πιστωτική κρίση του 2008 που κατακλύστηκε ολόκληρο τον κόσμο και ανακηρύχθηκε ως η καλύτερη παγκόσμια τράπεζα από το περιοδικό Euromoney το έτος 2010.

 • Τράπεζες Υπηρεσίες: Η  Credit Suisse παρέχει υπηρεσίες Private Banking, Investment banking και Asset Management στους πελάτες της. Η ιδιωτική τραπεζική περιλαμβάνει πληθώρα προϊόντων διαχείρισης πλούτου προσαρμοσμένα σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών. Η επενδυτική τραπεζική περιλαμβάνει ένα ποικίλο φάσμα τίτλων και επενδυτικών τραπεζικών προϊόντων σε εταιρείες και θεσμικούς πελάτες. Η διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, από την άλλη πλευρά, παρέχει προϊόντα για επενδύσεις σε διάφορες κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων.
 • Κουλτούρα γραφείου:  Δεδομένου ότι είναι μια μεγάλη τράπεζα δίνει πολλές ευκαιρίες για εσωτερική κινητικότητα και κάποιος πρέπει να βάλει πολλές ώρες στον οργανισμό μέσω της αμοιβής μπορεί να μην συμβαδίζει με το ποσό της σκληρής δουλειάς που πρέπει να τεθεί, η καμπύλη μάθησης στο Credit Suisse το αντισταθμίζει.
 • Πλεονεκτήματα / αδυναμίες:  Λέγεται ότι η Credit Suisse έχει καλύτερη δομή αμοιβών από ό, τι οι περισσότεροι από τους ομολόγους της και είναι ένα από τα φημισμένα ονόματα των ευρωπαϊκών τραπεζών. Η εικόνα της Credit Suisse αμαυρώθηκε λίγο το έτος 2014, όταν ομολόγησε ένοχη για την παροχή βοήθειας στον πελάτη της στη φοροδιαφυγή.

# 7 - Citigroup

Η Citigroup είναι μια οικονομική μονάδα παραγωγής ενέργειας και θεωρείται το πιο εκτιμημένο εμπορικό σήμα. Η πιστωτική κρίση του 2008 επηρέασε αρνητικά τη Citi, αλλά εξακολουθεί να είναι μια δύναμη που πρέπει να υπολογίσουμε στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Η ιστορία του χρονολογείται από το 1812 και έκτοτε αντιμετώπισε πολλές χρηματοπιστωτικές κρίσεις και κρίσεις, αλλά έχει αναδειχθεί ως ηγέτης μετασχηματίζοντας τα συστήματά του και είναι πολύ ασφαλέστερη και εξυπνότερη τράπεζα για να εργαστεί. Διευθύνεται από τον Michael Corbat και έχει παρουσία σε περίπου 160 χώρες παγκοσμίως.

 • Bank Services:  Παρέχει μια ολόκληρη γκάμα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που κυμαίνονται από καταναλωτικές, εταιρικές και επενδυτικές τραπεζικές, πιστωτικές, χρηματιστηριακές υπηρεσίες, διαχείριση πλούτου και υπηρεσίες συναλλαγών έως 200 εκατομμύρια πελάτες, οι οποίες περιλαμβάνουν εταιρείες, ιδρύματα, κυβερνήσεις και καταναλωτές λιανικής.
 • Γραφείο Πολιτισμού: Το  Citigroup έχει πολλές ώρες εργασίας όπως τα αντίστοιχα, αλλά προσφέρει άφθονες ευκαιρίες για ανάπτυξη και πρόοδο στην εταιρεία Στην πραγματικότητα, είναι γνωστό για τα υψηλότερα πακέτα αποζημίωσης και είναι ένα μέρος που αναζητούν πολλοί.
 • Πλεονεκτήματα / αδυναμίες: Η  Citigroup είναι ένα από τα παλαιότερα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που υπήρξε μάρτυρας πολλών παγκόσμιων χρηματοπιστωτικών κρίσεων και αναδείχθηκε νικητής. Έχει μάθει καλά τα μαθήματά του και είναι πολύ πιο ακριβής οργάνωση τώρα

# 8 - Deutsche Bank

Η Deutsche Bank είναι γερμανική τράπεζα και ιδρύθηκε το 1870. Αυξάνει σταθερά τη βάση της στην επενδυτική τραπεζική επιχείρηση. Οι πελάτες του περιλαμβάνουν εταιρείες του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα και έχουν παρουσία σε 70 χώρες κυρίως στην Ευρώπη.

 • Τράπεζες Υπηρεσίες: Οι υπηρεσίες της Deutsche Bank περιλαμβάνουν κυρίως λιανική, εταιρική και επενδυτική τραπεζική. Έχει μια μεγάλη βάση πελατών ιδιωτικών τραπεζών και συμμετέχει σε εταιρικές επενδύσεις M & As και διαχείριση περιουσιακών στοιχείων.
 • Κουλτούρα γραφείων: Η  Deutsche bank διαθέτει μια καλή κουλτούρα γραφείων με το διαφορετικό εργατικό δυναμικό της. Είναι ένα ενδιαφέρον εργασιακό περιβάλλον και έχει πολλή πίεση εργασίας. Η πολιτική των γραφείων αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας της Deutsche.
 • Πλεονεκτήματα / αδυναμίες: Η  Deutsche Bank είναι αρκετά πολιτική, αν και είναι μια ισχυρή τράπεζα και είναι γνωστή για την πληθώρα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που προσφέρει, μπορεί σωστά να χαρακτηριστεί ως το jack όλων των συναλλαγών, αλλά κυρίαρχο του καθόλου, καθώς δεν αναγνωρίζεται για μια ενιαία χρηματοοικονομική υπηρεσία όπου έχει την κυριαρχία και την ισχυρή παρουσία της.

# 9 - HSBC

Η Χονγκ Κονγκ και η Σαγκάη Banking Corporation είναι τράπεζα με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο με έδρα το Λονδίνο. Είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών με παρουσία στην Ασία, την Αφρική Μέση Ανατολή, τη Βόρεια και τη Νότια Αμερική και την Ευρώπη.

 • Τράπεζες Υπηρεσίες: Η  HSBC αναπτύσσεται αργά και σταθερά στον τραπεζικό κλάδο της ανάπτυξης, έχει επεκτείνει τα φτερά της σε διαφορετικούς πολιτισμούς και χώρες και προβάλλεται ως τοπική τράπεζα στον κόσμο . Αποτελεί πρωτίστως χώρο λιανικής και εμπορικής τραπεζικής, πιστωτικές κάρτες, ασφαλιστικούς δανεισμούς και ιδιωτικές τραπεζικές εργασίες.
 • Κουλτούρα γραφείου: Η  HSBC είναι αποφασισμένη να προσφέρει μια καλή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής στους υπαλλήλους της και κατάφερε να το επιτύχει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Είναι μια ισχυρή τράπεζα με παρουσία κυρίως στην Ευρώπη.
 • Πλεονεκτήματα / Αδυναμίες:  Στην παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση του 2008, όταν οι περισσότεροι από τους σημαντικότερους παίκτες αγωνίζονταν, η HSBC στάθηκε στο έδαφος της και είναι γνωστή ως μια καλά διαχειριζόμενη τράπεζα, η οποία κυριολεκτικά σχεδόν χωρίς να πληγεί από την κρίση, χωρίς να λάβει χρήματα από την κυβέρνηση .

# 10 - UBS

Το UBS είναι συγκριτικά μικρότερο σε μέγεθος από τα αντίστοιχα και απασχολεί περίπου 60.000 άτομα. Έχει την έδρα της στη Ζυρίχη της Ελβετίας και έχει παρουσία σε περίπου 50 χώρες. Παρέχει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες σε λιανικούς, εμπορικούς, ιδιωτικούς και θεσμικούς πελάτες σε όλο τον κόσμο.

 • Τράπεζες Υπηρεσίες: Η  Union Bank of Switzerland συγχωνεύθηκε με την Swiss Bank το 1998 και ασχολείται κυρίως με υπηρεσίες διαχείρισης πλούτου που ασχολούνται με μετοχές, εμπορεύματα και ξένο συνάλλαγμα.
 • Γραφείο Πολιτισμού:  Οι υπάλληλοι στο UBS εγγυώνται τον ενδιαφέρον και ψυχολογικά διεγερτικό ρόλο που έχουν για τη φροντίδα των απαιτητικών απαιτήσεων του πελάτη τους, ο οποίος ίσως συνεπάγεται μεγάλες ώρες εργασίας και πολύ άγχος. Προσφέρει πολλές ευκαιρίες ανάπτυξης όχι μόνο στην Ελβετία αλλά και διεθνώς.
 • Πλεονεκτήματα / Αδυναμίες: Η  UBS βραβεύτηκε ως η Καλύτερη Παγκόσμια Τράπεζα από την Euromoney το 2014 και η Best Global Wealth Manager το 2015 και έδωσε το παράδειγμα για άλλους να μιμηθούν τη στρατηγική και τη μεθοδολογία της. Αν και ήταν ισχυρή τράπεζα, η εικόνα της αμαυρώθηκε λίγο από την παγκόσμια οικονομική κρίση.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found