Μισθός επιχειρηματικού κεφαλαίου | WallstreetMojo

Μισθός του Venture Capitalist

Το Venture Capitalist είναι το άτομο που αναλαμβάνει το έργο του επιχειρηματικού κεφαλαίου και γενικά για τη θέση των επιχειρηματικών κεφαλαίων ο ετήσιος μισθός κυμαίνεται μεταξύ 80.000 και 150.000 $ μαζί με το μπόνους αναμένεται σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία στην ιστοσελίδα της Wall Street όαση.

Εξηγείται εν συντομία

Οι Venture Capital Firms επενδύουν πρωτίστως σε νεοσύστατες εταιρείες και βγάζουν χρήματα με την έξοδο, δηλαδή γενικά με την πώληση των επενδύσεών τους. Οι Venture Capitalists αναμένουν ότι πολλές από τις εταιρείες στις οποίες επενδύουν θα αποτύχουν. Αλλά η ελπίδα εδώ είναι ότι τουλάχιστον μία επένδυση θα αποφέρει τεράστιες αποδόσεις και θα κάνει ολόκληρο το ταμείο επικερδές. Αυτό το μεγάλο κέρδος σε μία επένδυση μπορεί να οδηγήσει σε εξαιρετικά υψηλές αποδόσεις στην εταιρεία και στους διαχειριστές κεφαλαίων και αναλυτές.

Οι μισθοί επιχειρηματικών κεφαλαίων είναι γενικά υψηλότεροι από τους περισσότερους ρόλους του χρηματοοικονομικού αναλυτή σε ολόκληρο τον τομέα. Σε αυτό το άρθρο, εξετάζουμε τις λεπτομέρειες για το τι είναι το επιχειρηματικό κεφάλαιο, τους ρόλους τους και το πιο σημαντικό είναι μια σε βάθος ανάλυση των επιχειρηματικών μισθών.

Τώρα έρχεται το κύριο μέρος. αυτή είναι η αμοιβή ή η αποζημίωση σας και για να είμαστε πιο ακριβείς ο μισθός σας ως συνεργάτης VC. Όλοι μας αρέσουν οι αριθμοί, ας μιλήσουμε αριθμούς…

Ο επιχειρηματικός καπιταλιστής κερδίζει χρήματα με τρεις τρόπους και αυτοί οι τρόποι είναι

 1. Βασικού μισθού,
 2. Μπόνους στο τέλος του έτους και το τελευταίο είναι
 3. Μεταφέρω.

Τώρα είμαστε σίγουροι ότι γνωρίζετε τι σημαίνει μισθός και μπόνους. Η ερώτηση που θα θέσετε εδώ είναι τι φέρνει; Επιτρέψτε μου να σας απαντήσω. Carry είναι τα τέλη κινήτρων που χρεώνονται για το κέρδος που κερδίζεται Σκεφτείτε το ως το ποσοστό ποσοστού κέρδους που πηγαίνει στους διαχειριστές κεφαλαίων. Κανονικά, η έννοια της μεταφοράς έρχεται σε εικόνα μόλις το VC παραδώσει το ελάχιστο ποσοστό απόδοσης εμποδίων στους επενδυτές. Στη συνέχεια, τα κέρδη μοιράζονται συνήθως μέσω του Carried Interest.

Σχετικοί μισθοί εργασίας απλά μια ιδέα

πηγή: payscale.com

Έχουμε συγκεντρώσει τα στοιχεία για την αμοιβή των συνεργατών επιχειρηματικών κεφαλαίων σε δύο τοποθεσίες είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και η άλλη είναι η Ασία κυρίως η Ινδία.

Venture Capitalist μισθός στις ΗΠΑ   

Έχουμε κατωτέρω στοιχεία που δίνονται παρακάτω ως αποζημίωση ενός καπιταλιστή επιχειρηματικού κινδύνου σύμφωνα με τους ορισμούς τους, ξεκινώντας από έναν συνεργάτη έως τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας. Η αποζημίωση συνήθως ζυγίζει περισσότερο για τις αποζημιώσεις μπόνους μεταφοράς. Οι ώρες εργασίας σας είναι εντελώς ειδικές για τη βιομηχανία, ωστόσο οι ώρες εργασίας είναι πολύ λιγότερο από έναν επενδυτή. Συνήθως, η ανώτερη διοίκηση της εταιρείας επιχειρηματικών κεφαλαίων έχει κυμαινόμενο μισθό επειδή φέρουν μια βαρέων βαρών ηλικία στα μπόνους μεταφοράς τους και αυτό κυμαίνεται με την απόδοση της εταιρείας.

Ρίξτε μια ματιά στους παρακάτω αριθμούς

 • Ένας αναλυτής κερδίζει περίπου 80K $ έως 150K $.
 • Ένας Συνεργάτης κερδίζει περίπου 130K $ έως 250 $ K.
 • Ο Αντιπρόεδρος παίρνει έναν μισθό κοντά στα $ 200K έως τα 250K $ + το μπόνους μεταφοράς 0-1MM $.
 • Ο Διευθυντής ή ο Junior MD τραβάει $ 500K έως $ 700K + $ 1-2MM μπόνους μεταφοράς.
 • Οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι και οι συνεργάτες αντλούν περίπου $ 1MM + $ 3-9MM μπόνους μεταφοράς.

Αυτοί οι αριθμοί είναι τραχύ καθώς η αμοιβή ποικίλλει από εταιρεία σε εταιρεία και από βιομηχανία σε βιομηχανία. Ανάλογα με το μέγεθος και την εξειδίκευση της εταιρείας VC οι μισθοί και τα μπόνους ποικίλλουν. Σε γενικές γραμμές, ως αναλυτής VC πριν από το MBA ή συνεργάτης μπορεί να περιμένει έναν ετήσιο μισθό 80.000 $ - 150.000 $ και εάν συμπεριλάβετε ένα μπόνους, μπορείτε να προσθέσετε ένα συγκεκριμένο σταθερό ποσοστό που θα αθροίζει τον μισθό σας έως και 86.000 έως 250.000 $ με μέσο 170.000 $. Η εταιρεία αποζημιώνει επίσης τον συνεργάτη για την προμήθεια μιας συμφωνίας ή την εύρεση μιας συμφωνίας. Καθώς το επίπεδο αύξησης αυξάνει τα μπόνους σας με τη συμμετοχή του χαρτοφυλακίου σας.

Ένα παρακάτω γράφημα θα έχει κάποια βοήθεια που ελπίζουμε

πηγή: Payscale.com

Επενδύστε τον καπιταλιστικό μισθό στην Ινδία

Δυστυχώς, κάθε τοποθεσία σε ολόκληρο τον κόσμο δεν έχει παρόμοια αμοιβή. Οι συνεργάτες του VC στην Ινδία προφανώς δεν έχουν αμοιβή για να ζηλέψουν. Στην πραγματικότητα, το χαμηλότερο επίπεδο μισθών μπορεί να είναι πολύ χαμηλό για να γίνει καπιταλιστής.

Αναλυτής

Ευτυχώς σε αυτό το επίπεδο δεν χρειάζεται να είστε κάτοχοι MBA από ένα πολύ μεγάλο ή ένα πολύ ακριβό ίδρυμα. Στην πραγματικότητα, πολλές εταιρείες προσλαμβάνουν νέους αποφοίτους MBA σε συνεντεύξεις στην πανεπιστημιούπολη για ένα πακέτο 10-15 εκατομμυρίων INR.

Συνεργάτης    

Εδώ ο μισθός ενός συνεργάτη είναι σχεδόν διπλάσιος από έναν αναλυτή και ως εκ τούτου μπορεί να τραβήξει οπουδήποτε μεταξύ 20 INR έως 30 INR. Λοιπόν, σε αυτό το επίπεδο στην Ινδία ή οπουδήποτε ο συνεργάτης δεν είναι επιλέξιμος για μεταφορά, το οποίο είναι το πιο δελεαστικό μέρος της δουλειάς ενός VC. Και σε περίπτωση που είναι επιλέξιμοι οι αριθμοί δεν είναι αρκετά ελκυστικοί.

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολύ λίγες εταιρείες που είναι οι κορυφαίες μάρκες που γεμίζουν με χρήματα που μπορεί να είναι γενναιόδωρες με το κατώτερο προσωπικό τους.

Ο Αντιπρόεδρος ή ο Διευθυντής

Εδώ υπάρχει μια τεράστια διαφορά μεταξύ του βασικού μισθού των ηλικιωμένων ηλικιωμένων. Καθώς ο βαθμός αυξάνεται, αυξάνει τις αμοιβές των υπαλλήλων της εταιρείας VC. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι όλα εξαρτώνται από το μέγεθος του ταμείου, το ιστορικό και τα διαπιστευτήρια του Principal και πόσο ή πόσο απεγνωσμένα η εταιρεία VC θέλει να τον διατηρήσει.

Μπορείτε να πείτε ότι ο βασικός μισθός εδώ είναι κοντά σε 30 INR έως 50 INR, ωστόσο ο βασικός μισθός επισκιάζεται εύκολα με τη μεταφορά μπόνους σε αυτό το επίπεδο.

Junior MD, MD και συνεργάτες.

Για να ανεβείτε σε αυτό το επίπεδο και να πάρετε σπίτι μερικοί corers μπορεί να είναι ή είναι ένα όνειρο κάθε καπιταλιστή. Ωστόσο, εδώ τα χρήματα είναι οι πραγματικοί ερμηνευτές σε αυτό το επίπεδο μιας εταιρείας VC, γιατί είναι όλη η απόδοσή σας και η προσπάθειά σας που έχετε κάνει στις επιχειρήσεις όλα αυτά τα χρόνια που δεν θα σας αφήσουν να μετανιώσετε για μια σχετικά αργή έναρξη της καριέρας σας.

Υπάρχουν ορισμένα άτομα που έχουν συνεργαστεί σε εταιρείες VC και έχουν αποφασίσει να γίνουν ανεξάρτητοι επενδυτές και να επενδύσουν από το δικό τους ποσό. Ενώ οι άνθρωποι που προτιμούν να κολλάνε με ένα τεράστιο εμπορικό σήμα προτιμούν να συγκεντρώνουν μεγαλύτερα κεφάλαια μέσω του εισοδήματός τους που περιλαμβάνει μεγάλη και τεράστια μεταφορά.

Κορυφαίες εταιρείες επιχειρηματικών κεφαλαίων

Ακολουθεί μια λίστα με αξιοσημείωτες εταιρείες επιχειρηματικών κεφαλαίων
Galen Συνεργάτες Morgenthaler Ventures
Προηγμένες τεχνολογίες Ventures Γενικός καταλύτης Νέοι συνεργάτες επιχειρήσεων
Συνεργάτες της Accel Genesis Partners Nexit Ventures
Αντρέσσεν Χόροβιτς Golden Gate Ventures Norwest Venture Partners
Atlas Venture GGV Capital Oak Επενδυτικοί Συνεργάτες
Atomico Ventures Google Ventures OpenView Venture Partners
Πρωτεύουσα Αυγούστου Γρανίτης Ventures Συνεργάτες Polaris
Austin Ventures Συνεργάτες Greylock Quicksilver Ventures
Avalon Ventures Ομάδα Harris & Harris Radius Ventures
Azure Capital Partners HealthCap Redpoint Ventures
Bain Capital Ventures Συνεργάτες της Highland Capital Walecka, Geoff Yang, Marjorie Yang, David Yuan και Vivian Yuan
Balderton Capital Ορίζοντες Επιχειρήσεις Τεχνολογία πληροφοριών πρώιμου σταδίου
Μπαταρίες μπαταρίας IDG Ventures Η Revolution LLC
Συγκριτικό κεφάλαιο Αρχικοποιημένο Κεφάλαιο Rho Ventures
Συνεργάτες Bessemer Venture Iona Capital Μόντρεαλ
Δυαδικό κεφάλαιο In-Q-Tel RRE Ventures
BitChemy Ventures Index Ventures Rothenberg Ventures
Black Coral Capital Καινοτομία Σάντε Βεντούρες
Canvas Venture Fund Συνεργάτες Insight Venture Συνεργάτες Scale Venture
Carmel Ventures Intel Capital Όμιλος Shenzhen Capital
Charles River Ventures Πνευματικές Επιχειρήσεις Συνεργάτες μετοχικού κεφαλαίου της Σκωτίας
Συνεργάτες Clearstone Venture Θεσμικοί εταίροι επιχείρησης Sequoia Capital
Συνεργάτες τεχνολογίας Columbus Nova Όμιλος Internet Capital Συνεργάτες Seventure
Costanoa Venture Capital Συνεργάτες της Inventus Capital Ταμεία Sevin Rosen
Crosslink Capital Ισραήλ Cleantech Ventures Κοινωνικό κεφάλαιο
CrunchFund Συνεργάτες Ιερουσαλήμ Venture Sofinnova Ventures
DAG Ventures JMI Equity SoftTech VC
Συλλογικά δεδομένα Kapor Capital Spark Capital
Ψηφιακές τεχνολογίες Sky Kleiner, Perkins, Caufield & Byers Πρωτεύουσα Tenaya
Draper Fisher Jurvetson Khosla Ventures Third Rock Ventures
Συνεργάτες ανύψωσης Κεφάλαιο μαχαιριού Union Square Ventures
ff Venture Capital Συνεργάτες Lightspeed Venture Συνεργάτες ΗΠΑ
Fidelity Ventures Lux Capital Συνεργάτες VantagePoint Venture
FirstMark Capital Matrix Συνεργάτες Βενρόκ
Κεφάλαιο πρώτου γύρου Μάβερον Wellington Partners Venture Capital
Flybridge Capital Partners Mayfield Fund
Ίδρυμα Πρωτεύουσα Menlo Ventures
Το Ταμείο Ιδρυτών Meritech Capital Partners

πηγή: wikipedia.org

Τι κάνει στην πραγματικότητα ένας καπιταλιστής επιχείρησης;

Οι εντυπωσιακές συμφωνίες και η προμήθεια χρηματοδότησης μιας εταιρείας επιχειρηματικών κεφαλαίων μοιάζουν πολύ με εκείνες των ιδιωτικών εταιρειών μετοχών. Ωστόσο, έχουν μια διαφορά στους τύπους των εταιρειών που χρηματοδοτούν. Για παράδειγμα, η χρηματοδότηση ιδιωτικών εταιρειών μετοχών προσελκύει εταιρείες που έχουν ιδρύσει τις επιχειρήσεις τους, είτε πρόκειται για μια μικρή εταιρεία είτε μια μεγάλη. λαμβάνοντας υπόψη ότι μια εταιρεία επιχειρηματικού κεφαλαίου θα στοχεύει μόνο έναν οργανισμό εκκίνησης. Ήταν πολύ σημαντικό να δώσουμε αυτήν τη διαφορά εδώ γιατί αυτή η διαφορά είναι η μόνη που καθορίζει το ρόλο ενός συνεργάτη επιχειρηματικών κεφαλαίων.

Οι δύο βασικοί ρόλοι εργασίας ενός συνεργάτη επιχειρηματικού κεφαλαίου είναι

Προμήθεια προμηθειών

 • Όντας στην πρώτη γραμμή, η δουλειά σας θα είναι να βρείτε και να βάζετε προσφορές. Είναι σαν τις πωλήσεις που πρέπει να βρείτε τη σωστή συμφωνία καλώντας τους οργανισμούς και τους επιχειρηματίες τους και να οργανώσετε συναντήσεις.
 • Μόλις γίνει κατανοητή η συμφωνία και ολοκληρωθεί ο έλεγχος της, η συμφωνία προοπτικής παρουσιάζεται στη συνέχεια στους συνεργάτες της εταιρείας.

Παίζει το ρόλο της υπάρχουσας υποστήριξης συμφωνιών

 • Όπως κάθε άλλος χρηματοοικονομικός αναλυτής, ο ρόλος ενός συνεργάτη επιχειρηματικού κεφαλαίου είναι να υποστηρίζει τη συμφωνία σε κάθε πτυχή, από τη δέουσα επιμέλεια έως τη μοντελοποίηση της συμφωνίας και την εκτέλεση της ίδιας.
 • Η δέουσα επιμέλεια είναι ένα μέρος όπου ο αναλυτής συντάσσει μια έκθεση που μπορεί να οδηγήσει την εταιρεία να αποδεχθεί ή να απορρίψει την πρόταση.
 • Ο συνεργάτης επιχειρηματικού κεφαλαίου εργάζεται πολύ στενά για να παρακολουθεί πόσο κοντά είναι η εταιρεία VC στο κλείσιμο της συμφωνίας.
 • Σε αντίθεση με άλλους συνεργάτες του χρηματοοικονομικού κλάδου, ένας συνεργάτης VC εργάζεται για πολλές ώρες στο κλείσιμο της συμφωνίας.
 • Ωστόσο, με τις πρόσθετες προσπάθειες έρχεται μια πολύ καλή αποζημίωση για έναν συνεργάτη VC.

Προφίλ εργασίας της Venture Capital Associate 

Ένας συνεργάτης επιχειρηματικού κεφαλαίου μπορεί να εργαστεί με τους ακόλουθους προσδιορισμούς.

Ένας αναλυτής -   ένας αναλυτής VC είναι ένα άτομο που αναζητά συμφωνίες, προετοιμάζει το οικονομικό μοντέλο, κάνει την οικονομική ανάλυση ή τις εξετάζει πριν τις παρουσιάσει στην εταιρεία VC.

Ένας συνεργάτης -  ενώ ένας συνεργάτης θα φροντίσει να παρακολουθεί στενά ολόκληρη τη συμφωνία από την αρχή έως το τέλος θα διαχειρίζεται ο ίδιος τη συμφωνία.

Όπου οι αναλυτές και οι συνεργάτες είναι νέοι, ακολουθούνται από ανώτερα στελέχη που είναι οι αρχές και οι συνεργάτες της εταιρείας VC που εκτελούν τις συμφωνίες και δίνουν ένα πράσινο σήμα για τη χρηματοδότηση της επιχείρησης.

συμπέρασμα

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε διότι προσπαθήσαμε να εξυπηρετήσουμε το κίνητρό σας να σας δώσουμε πληροφορίες σχετικά με το επιχειρηματικό κεφάλαιο και τις αμοιβές του. Μια λογική περιγραφή του επιχειρηματικού κεφαλαίου σάς δίνει μια ιδέα για τα θέματα μελέτης που θα εξετάσετε τα επόμενα χρόνια σας μαζί με ποια αμοιβή μπορείτε να περιμένετε για τον εαυτό σας σε ποιο επίπεδο και σε ποιο τμήμα του πλανήτη.

Όπως είπαμε νωρίτερα, είναι πολύ σημαντικό για εσάς να γνωρίζετε τις λεπτομέρειες του μαθήματος πριν εγγραφείτε σε ένα. Και προσπαθήσαμε να σας δώσουμε τις απαιτούμενες λεπτομέρειες.