Investment Banking στο Χιούστον (Μισθός, Καριέρα) | Λίστα κορυφαίων τραπεζών

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Όπως μπορείτε να περιμένετε, η αγορά επενδυτικής τραπεζικής στο Χιούστον δεν είναι όπως η επενδυτική τραπεζική αγορά της Νέας Υόρκης. Για το Χιούστον, η εστίαση στη βιομηχανία δεν είναι διαφορετική. Οι βιομηχανίες στις οποίες εργάζονται οι επενδυτικές τράπεζες στο Χιούστον είναι οι τομείς πετρελαίου, φυσικού αερίου, ενέργειας και φυσικών πόρων. Στο Χιούστον, η μόνη προϋπόθεση για να μπείτε στο Investment Banking είναι ότι πρέπει να είστε έτοιμοι να μείνετε στο Τέξας. Εάν είστε από ένα μη γνωστό σχολείο και είστε έτοιμοι να μείνετε και να εργαστείτε στο Τέξας, μπορείτε να πάτε.

Ας δούμε τώρα τις λειτουργίες του Investment Banking στο Χιούστον.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Στο Χιούστον, το πραγματικό επίκεντρο της επενδυτικής τραπεζικής είναι η ενεργειακή βιομηχανία. Ακολουθούν οι ακόλουθες υπηρεσίες που παρέχονται από τις κορυφαίες τράπεζες επενδύσεων στο Χιούστον -

 • Συμβουλευτική Πώληση: Αυτή η υπηρεσία είναι κατάλληλη για εταιρείες σε σχέση με την πώληση περιουσιακών στοιχείων και οργανισμών. Κάθε σύνολο δεδομένων είναι σημαντικό και η διεξοδική κατανόηση των μακρο & μικροστοιχείων βοηθά την ομάδα να αποσαφηνίσει τη συμφωνία.
 • Συμβουλευτική από πλευράς αγορών : Στην περίπτωση συμβουλευτικών υπηρεσιών από πλευράς αγοράς, το πιο σημαντικό στοιχείο είναι η απόκτηση νέων περιουσιακών στοιχείων και εταιρειών. Η επενδυτική τραπεζική ομάδα βοηθά τους πελάτες στην αποτίμηση, την τακτική διαπραγμάτευσης και τη δομή της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας.
 • Συμβουλευτική M&A: Η δημόσια συμβουλευτική M&A είναι μια από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες για επενδυτικές τράπεζες στο Χιούστον. Η ομάδα προσφέρει μια ιδανική πρόταση για να σπάσει τη συμφωνία και να βοηθήσει τους πελάτες με τις ειδικές συμβουλές τους για την ενεργειακή βιομηχανία.
 • Δημόσιο μετοχικό κεφάλαιο και προσφορά χρέους: Όταν οι εταιρείες ενέργειας αναζητούν τρόπους εύρεσης ασφαλιστών, η επενδυτική τραπεζική ενεργεί ως το καλύτερο στοίχημα. Από την εξυπηρέτηση ως «αριστερά-αριστερά» στην προσφορά δημοσίων κεφαλαίων έως σημαντική γνώση και τεχνογνωσία που σχετίζεται με τις συναλλαγές - οι επενδυτικές τράπεζες στο Χιούστον βοηθούν τους πελάτες τους με κάθε τρόπο.

Λίστα των κορυφαίων 5 τραπεζών επενδύσεων στο Χιούστον

 1. WoodRock & Co
 2. Σύμβουλοι Ενέργειας Pritchard
 3. Σύμβουλοι Ακεραιότητας, Inc.
 4. M&S Fairway Capital Partners
 5. Όμιλος GulfStar

Ας τα συζητήσουμε εν συντομία -

 • WoodRock & Co - Αυτή η τράπεζα επικεντρώνεται σε αναδυόμενες και μεσαίες αγορές. Αυτή η επενδυτική τράπεζα είναι μια ιδιωτική τράπεζα και βοηθά τους πελάτες σε σχέση με τις κεφαλαιαγορές και την εταιρική ανάπτυξη.
 • Pritchard Energy Advisors - Πρόκειται για μια άλλη κορυφαία τράπεζα επενδύσεων που εδρεύει στο Χιούστον του Τέξας. Πρόκειται για μια καθαρή τράπεζα παροχής υπηρεσιών ενέργειας που εργάζεται σε συμφωνίες που αφορούν ανάντη, κατάντη, μεσαία και ανανεώσιμες πηγές.
 • Integrity Advisors, Inc - Αυτή είναι επίσης μια άλλη επενδυτική τράπεζα με έδρα το Χιούστον. Ιδρύθηκε το έτος 2006. Αυτή η τράπεζα επικεντρώνεται στις επιχειρήσεις της μεσαίας αγοράς και παρέχει υπηρεσίες που σχετίζονται με την εταιρική χρηματοδότηση και την επενδυτική τραπεζική.
 • M&S Fairway Capital Partners - Ειδικεύονται σε υπηρεσίες όπως εταιρική χρηματοδότηση, αύξηση κεφαλαίου και διαχείριση συναλλαγών για νεοσύστατες επιχειρήσεις και μικρές επιχειρήσεις.
 • GulfStar Group - Αυτή είναι μια άλλη κορυφαία τράπεζα επενδύσεων με έδρα στο Χιούστον του Τέξας. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες τράπεζες επενδύσεων στη θέση της μεσαίας αγοράς. Παρέχει στρατηγικές συμβουλές σε πελάτες μεσαίας αγοράς.

Εκτός από αυτά, υπάρχουν και οι τράπεζες επενδυτικών επενδύσεων, όπως οι Barclays, Citi, Lazard, Evercore κ.λπ.

Διαδικασία πρόσληψης

Το πιο σημαντικό πράγμα για τη διαδικασία πρόσληψης στο Χιούστον είναι ότι πρέπει να ζήσετε στο Τέξας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Και γι 'αυτό παρέχουν ακόμη ευκαιρίες σε μαθητές που δεν έχουν εξαιρετικό ιστορικό. Και προσφέρουν επίσης ευκαιρίες σε μαθητές που προέρχονται από λιγότερο γνωστά σχολεία.

Ένα πράγμα που θα σας βοηθήσει να μπείτε στη βιομηχανία χρηματοδότησης ενέργειας του Χιούστον είναι η πρακτική άσκηση. Εάν έχετε πολλά πρακτικά, θα είστε πάντα ο πιο προτιμώμενος υποψήφιος από όλους.

Επιπλέον, εάν μπορείτε να κάνετε δίκτυο πιο σκληρά και να γνωρίζετε τα περισσότερα άτομα στον κλάδο, η αναζήτηση εργασίας στον κλάδο των επενδυτικών τραπεζών θα ήταν ευκολότερη.

Θα πρέπει να προετοιμάσετε ερωτήσεις συνέντευξης επενδυτικής τραπεζικής σχετικά με αποτιμήσεις για ανάντη εταιρείες, διάφορους κλάδους όπως ανάντη, κατάντη και μεσαία ροή, να ενημερώνεστε για σχετικές και πρόσφατες ενεργειακές συναλλαγές, μοντέλο NAV, MLP κ.λπ.

Πολιτισμός

Εάν θέλετε να επωφεληθείτε από τη σκληρότερη εργασία και το πάρτι σκληρότερα, το Χιούστον δεν είναι αυτό το μέρος. Ναι, θα εργαζόσασταν τόσο σκληρά όσο θα κάνατε στη Νέα Υόρκη εάν ασχολείστε με επενδυτικές τραπεζικές εργασίες. Αλλά στο Χιούστον, τα περισσότερα νυχτερινά κέντρα και μπαρ κλείνουν πολύ νωρίς. Έτσι, όταν αποσυρθείτε από τη δουλειά για την ημέρα, δεν θα έχετε μέρος για παρέα.

Εάν έχετε οικογένεια, το Χιούστον είναι ένα υπέροχο μέρος. Αλλά για τη μοναδική ζωή, το Χιούστον δεν θα ήταν το κατάλληλο μέρος.

Μισθοί επενδυτικής τραπεζικής στο Χιούστον

Στο Χιούστον, η αποζημίωση ενός επαγγελματία επενδυτικής τραπεζικής είναι αρκετά υψηλή αλλά όχι τόσο υψηλή όσο οι συνομηλίκοί τους στη Νέα Υόρκη ή στο Σαν Φρανσίσκο. Εδώ είναι η μέση αποζημίωση μιας επενδυτικής τραπεζικής στο Χιούστον ετησίως -

πηγή: Glassdoor

Εάν παρατηρήσετε, θα δείτε ότι ο μέσος μισθός των επενδυτικών τραπεζικών στο Χιούστον είναι 11% χαμηλότερος από τον εθνικό μέσο όρο ενός επενδυτικού τραπεζικού στις ΗΠΑ.

Ευκαιρίες εξόδου από τραπεζικές επενδύσεις

Στο Χιούστον, μία από τις πιο σημαντικές ευκαιρίες εξόδου είναι τα ιδιωτικά κεφάλαια. Οι επενδυτές τραπεζίτες που αποχωρούν από τις επενδυτικές τραπεζικές πηγές για τον τομέα των ιδίων κεφαλαίων. Άλλες ευκαιρίες εξόδου είναι η ένταξη σε νεοσύστατες επιχειρήσεις (ειδικά η εκκίνηση τεχνολογίας) ή η εργασία στον κλάδο των χρηματοοικονομικών εταιρειών.

Και οι διαδρομές εξόδου εξαρτώνται επίσης πολύ από τη θέση της αγοράς. Εάν η αγορά δεν λειτουργεί καλά, οι επενδυτές τραπεζίτες δεν μπορούν να εργαστούν σε ελκυστικές προσφορές. Ως αποτέλεσμα, δεν φαίνεται να έχουν ευκαιρίες να αναπτυχθούν και να φτάσουν σε υψηλότερο σκαλί. Και γι 'αυτό εγκατέλειψαν και συμμετέχουν σε διαφορετικό τομέα ή κλάδο.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found