Κορυφαία 10 καλύτερα βιβλία συγχωνεύσεων και εξαγορών (M&A)

Κορυφαία βιβλία Best Merger and Acquisitions (M&A)

1 - Συγχωνεύσεις και εξαγορές για ανδρείκελα

2 - Συγχωνεύσεις και εξαγορές από το Α έως το Ω

3 - The Art of M&A, τέταρτη έκδοση

4 - Συγχωνεύσεις, εξαγορές και εταιρικές αναδιαρθρώσεις (Wiley Corporate F&A)

5 - Βιβλίο συγχωνεύσεων και εξαγορών

6 - Εγχειρίδιο ενοποίησης συγχωνεύσεων και εξαγορών, + ιστότοπος

7 - Συγχωνεύσεις, εξαγορές και άλλες δραστηριότητες αναδιάρθρωσης

8 - Συγχωνεύσεις και εξαγορές συνοπτικά

9 - Συγχωνεύσεις, εξαγορές, εκποιήσεις και άλλες αναδιαρθρώσεις (Wiley Finance)

10 - Εφαρμοσμένες συγχωνεύσεις και εξαγορές

Οι συγχωνεύσεις και οι εξαγορές είναι ένα καυτό θέμα και εάν θέλετε να μπείτε σε αυτό, πρέπει να ξέρετε πολλά πράγματα. Και πρέπει επίσης να είστε τεχνικά υγιείς. Λοιπόν, ποια θα ήταν η διέξοδος; Όχι, δεν μπορείτε να πάτε σε σεμινάρια. Σπάνια υπάρχουν σεμινάρια για συγχωνεύσεις και εξαγορές και ακόμη και αν διεξάγονται σεμινάρια για συγχωνεύσεις και εξαγορές, θα ήταν εξαιρετικά ακριβό. Γιατί να μην πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας; Γιατί να μην ψάξετε στα 10 κορυφαία βιβλία και να ξεκινήσετε τη δική σας αυτο-εκπαίδευση σε συγχωνεύσεις και εξαγορές; Δεν νομίζετε ότι αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος; Σίγουρα είναι.

Εδώ συζητάμε για τα κορυφαία βιβλία των καλύτερων συγχωνεύσεων και εξαγορών, ωστόσο, εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις συγχωνεύσεις και τις εξαγορές, μπορείτε να δείτε το μάθημα συγχωνεύσεων και εξαγορών

Ας ξεκινήσουμε με τα κορυφαία 10 βιβλία που μπορείτε να αρχίσετε να διαβάζετε σχετικά με συγχωνεύσεις και εξαγορές.

# 1 - Συγχωνεύσεις και εξαγορές για ανδρείκελα


από τον Bill Snow

Ας ξεκινήσουμε με το βιβλίο των ανδρεικέλων για συγχωνεύσεις και εξαγορές. Θα ήταν ευκολότερο να διαβαστείς και θα μπορούσες να κατανοήσεις την έννοια λεπτομερώς.

Κριτική βιβλίου

Επαγγελματίες που ήταν στον ίδιο τομέα ανέφεραν ότι αυτό το βιβλίο έχει διευκολύνει τη διαδικασία τόσο ώστε να μπορούν εύκολα να αφομοιωθούν ακόμη και για έναν αρχάριο. Υπάρχουν τρία βασικά πράγματα που πρέπει να μάθετε για συγχωνεύσεις και εξαγορές - πρώτα, τα οφέλη από την αγορά μετοχών και περιουσιακών στοιχείων. Δεύτερον, λαμβάνοντας υπόψη τυχόν αλλαγές λόγω συγχωνεύσεων και εξαγορών · και τέλος, τα κέρδη για να παρακινήσει την υπάρχουσα διαχείριση. Και σε αυτό το βιβλίο, θα μάθατε και τα τρία με πολύ διαυγή τρόπο. Εάν είστε αρχάριος στο M&A, αυτό είναι το πρώτο βιβλίο που πρέπει να διαβάσετε χωρίς ίχνος αμφιβολίας.

Καλύτερα προϊόντα από αυτό το καλύτερο βιβλίο M&A

 • Πρώτα απ 'όλα, αυτό το καλύτερο βιβλίο συγχωνεύσεων και εξαγορών είναι γραμμένο με πολύ διαυγή τρόπο. Έτσι, μπορεί να γίνει ένας απαραίτητος οδηγός για έναν αρχάριο.
 • Θα μάθετε ολόκληρη τη διαδικασία συγχωνεύσεων και εξαγορών κάτω από 380 σελίδες που είναι υπέροχη.
 • Θα μάθετε επίσης να προσδιορίζετε και να εκτιμάτε τους στόχους.
 • Και θα μάθετε επίσης πώς να διαπραγματευτείτε αποτελεσματικά ως προς αυτό.
<>

# 2 - Συγχωνεύσεις και εξαγορές από το Α έως το Ω


από τον Andrew J. Sherman

Αν είστε επιχειρηματίας ή κάποιος που θέλει να μάθει πολλά για συγχωνεύσεις και εξαγορές, θα πρέπει να διαβάσετε αυτό το βιβλίο.

Κριτική βιβλίου

Επανεξέταση: Όπως υποδηλώνει ο τίτλος, αυτό το βιβλίο είναι ένας πλήρης απολογισμός συγχωνεύσεων και εξαγορών από το Α έως το Ω. Όχι μόνο αυτό, ο συγγραφέας θα σας κρατούσε το χέρι και θα σας έδειχνε ποιες ερωτήσεις να ρωτήσετε, αν θα αγοράσετε ή θα πουλήσετε, πότε να αγοράσετε ή να πουλήσετε, πώς να σταθμίσετε την αξία και επίσης τις λίστες ελέγχου για συγχωνεύσεις και εξαγορές από την αρχή έως το τέλος. Και αν είστε επιχειρηματίας, αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει, καθώς δεν μιλά μόνο για συγχωνεύσεις και εξαγορές των ΗΠΑ. Αντίθετα, επισημαίνει επίσης πώς να πάμε για συγχωνεύσεις και εξαγορές ακόμη και για επιχειρήσεις που δεν εδρεύουν στις ΗΠΑ. Ακόμα και θα μάθατε τις τελευταίες τάσεις στις συγχωνεύσεις και εξαγορές, ώστε να μπορείτε να τις γνωρίζετε όταν πηγαίνετε για διαδικασίες M&A.

Καλύτερες επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο M&A

 • Αυτό το βιβλίο με τις καλύτερες συγχωνεύσεις και εξαγορές έχει δώσει πολλές περιπτωσιολογικές μελέτες και πρακτικά παραδείγματα, έτσι ώστε οι αναγνώστες να μπορούν να συνδεθούν με τις βασικές αρχές και ταυτόχρονα να μάθουν τι να περιμένουν από μια συγχώνευση και εξαγορά σε πραγματική ζωή.
 • Αυτός ο οδηγός δεν είναι ξεπερασμένος. Αυτό σημαίνει ότι μαζί με την εκμάθηση των θεμελιωδών, θα μάθετε επίσης για τις τελευταίες τάσεις των M&A.
 • Θα μάθετε επίσης τις βέλτιστες πρακτικές στις διαδικασίες M&A, ώστε να μπορείτε να εφαρμόσετε το ίδιο και να λάβετε τα μέγιστα οφέλη.
<>

# 3 - The Art of M&A, τέταρτη έκδοση:

Ένας οδηγός εξαγοράς συγχωνεύσεων


των Stanley Foster Reed, Alexandra Lajoux & H. Peter Nesvold

Αυτός είναι ένας τεράστιος οδηγός για τα M&A. Εάν θέλετε να μάθετε λεπτομερώς για το πώς να κάνετε εξαγορές M&A, θα πρέπει να διαβάσετε αυτό το εξώφυλλο βιβλίου προς κάλυψη.

Κριτική βιβλίου

Κριτική: Αυτό το περιεκτικό βιβλίο M&A έχει μήκος 1100 σελίδες. Έτσι μπορείτε να καταλάβετε πόσο περιεκτικό πρέπει να είναι! Παρέχει πολλές πληροφορίες σχετικά με μια συμφωνία. Για παράδειγμα, αυτό το βιβλίο μιλάει για το πώς να βρείτε μια συμφωνία, πώς να κάνετε την αποτίμηση της συμφωνίας, πώς να χρηματοδοτήσετε τη συμφωνία, πώς θα βγαίνατε και θα πραγματοποιήσετε τη δέουσα επιμέλεια και πώς να κάνετε ενοποίηση συγχωνεύσεων. Αυτό το βιβλίο δεν συνιστάται για εσάς εάν αναζητάτε μόνο μια επισκόπηση. Αυτό δεν είναι το βιβλίο για να ξεκινήσετε με το M&A, εάν είστε νέοι σε αυτό. Επειδή αυτό το βιβλίο δεν μιλά μόνο για τις συγχωνεύσεις και εξαγορές λεπτομερώς. Μιλά επίσης για τα νομικά ζητήματα στις συμφωνίες συγχωνεύσεων και εξαγορών.

Καλύτερες επιλογές από αυτό το βιβλίο Best Mergers and Acquisition

 • Ο πόρος της μορφής Q&A φαίνεται να είναι πολύτιμος για άτομα που έχουν αγοράσει αυτόν τον οδηγό.
 • Αυτό το βιβλίο είναι ένα πλήρες βιβλίο για τα M&A. Εάν διαβάσετε μόνο ένα βιβλίο, δημιουργήστε το. γιατί μόλις το διαβάσετε, δεν χρειάζεται να διαβάσετε άλλο βιβλίο για συγχωνεύσεις και εξαγορές.
 • Περιέλαβε επίσης αρκετές νομικές υποθέσεις σχετικά με συμφωνίες συγχωνεύσεων και εξαγορών.
<>

# 4 - Συγχωνεύσεις, εξαγορές και εταιρικές αναδιαρθρώσεις (Wiley Corporate F&A)


από τον Patrick A. Gaughan

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα βιβλία που θα διαβάσατε ποτέ για συγχωνεύσεις και εξαγορές. Ρίξτε μια ματιά στην κριτική και τις καλύτερες επιλογές για να μάθετε περισσότερα για το βιβλίο.

Κριτική βιβλίου

Ανασκόπηση: Πολύ λίγα βιβλία έχουν καλύψει τις πρόσφατες περιπτώσεις εταιρικής αναδιάρθρωσης. Εάν παραλάβετε αυτό το βιβλίο, θα μπορούσατε να συσχετιστείτε με αυτές τις εταιρικές αναδιαρθρώσεις και θα καταλάβατε καλά τις βασικές αρχές. Θα μπορούσατε επίσης να μάθετε πώς οι συγχωνεύσεις και οι εξαγορές εξελίχθηκαν με την πάροδο των ετών και πώς η ιστορική ανάπτυξη και ανάπτυξη επηρέασε την εξέλιξη των M&A. Θα μάθατε επίσης σχετικά με χρήσιμες στρατηγικές για την ανάπτυξη εταιρειών όπως spin-offs, εκποιήσεις, μετοχές και λοιπά και ούτω καθεξής. Μαζί με αυτά, θα μπορείτε επίσης να μάθετε τους νόμους εξαγοράς σε μεγάλες χώρες.

Καλύτερες επιλογές από αυτό το βιβλίο Top  Mergers and Acquisition 

 • Θα γνωρίσετε τους θεμελιώδεις κανόνες της M&A που επιταχύνουν τη διαδικασία και κάνουν τις συγχωνεύσεις και τις εξαγορές αποτελεσματικές.
 • Θα μάθατε πώς η εταιρική αναδιάρθρωση θα βοηθούσε τις εταιρείες να ανταγωνίζονται σε μια έντονα ανταγωνιστική αγορά.
 • Θα κατανοήσετε επίσης τους νόμους σχετικά με τις συγχωνεύσεις και τις εξαγορές.
 • Θα μάθετε επίσης πώς να δημιουργήσετε πιο αποτελεσματικές στρατηγικές για εχθρικές εξαγορές.
<>

# 5 - Εγχειρίδιο συγχωνεύσεων και εξαγορών:

Μαθήματα από την τάφρο της μέσης αγοράς (Wiley Professional Advisory Services)


από τον Mark A. Filippelli

Αυτό το βιβλίο είναι μια εξαιρετική ανάγνωση και αν διαβάσετε αυτό το βιβλίο, θα έχετε μια υπέροχη επισκόπηση του συνολικού θέματος.

Κριτική βιβλίου

Επανεξέταση: Δεν απαιτείται από όλους να μάθουν τα πάντα σχετικά με τις συγχωνεύσεις και τις εξαγορές. Άτομα που έχουν έμμεση σχέση με τις συγχωνεύσεις και εξαγορές, ας πούμε ότι οι διαχειριστές ανθρώπινου δυναμικού, αυτό το βιβλίο θα εξυπηρετήσει το σκοπό για αυτούς. Φυσικά αυτό το βιβλίο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σε βάθος μελέτες. αλλά αν θέλετε να μάθετε τους βασικούς παράγοντες της Ε & Α, αυτό θα λειτουργούσε ως μια εξαιρετική επισκόπηση του θέματος. Εάν είστε αρχάριος στο θέμα και πιστεύετε ότι αρκεί μια επισκόπηση των M&A, αυτό θα μπορούσε να αποδειχθεί ο σωστός πόρος για εσάς. Ωστόσο, εάν είστε ήδη στο πεδίο M&A, ίσως χρειαστεί να αναζητήσετε κάτι σε βάθος και προηγμένο.

Καλύτερες επιλογές από αυτό το καλύτερο βιβλίο για συγχωνεύσεις και εξαγορές

 • Αυτό το κορυφαίο βιβλίο συγχωνεύσεων και εξαγορών γράφτηκε ιδιαίτερα με τη σκέψη των τάφρων της μεσαίας αγοράς. Και παρέχει τα κόλπα του εμπορίου, ώστε να έχετε τη μέγιστη αξία για μια επιχείρηση μεσαίας αγοράς.
 • Θα μπορούσατε να μάθετε τις διαφορές μεταξύ «νομίσματος» και «αξίας» και θα μάθετε πώς οι πωλητές αξιοποιούν το άδικο πλεονέκτημά τους.
 • Θα μάθετε επίσης να αντιμετωπίζετε την πτώχευση και θα ξέρετε πώς να διευκολύνετε τους δικηγόρους σας στη διαδικασία τεκμηρίωσης.
<>

# 6 - Εγχειρίδιο ενοποίησης συγχωνεύσεων και εξαγορών, + Ιστότοπος:

Βοηθώντας τις εταιρείες να πραγματοποιήσουν την πλήρη αξία των εξαγορών (Wiley Finance)


από τον Scott C. Whitaker

Πολλές εταιρείες αντιμετωπίζουν προβλήματα ενοποίησης μετά την εξαγορά ή τη συγχώνευση. Εάν είστε ένας από αυτούς που αναζητούν απαντήσεις σχετικά με το ίδιο, αυτό είναι το βιβλίο που πρέπει να διαλέξετε.

Κριτική βιβλίου

Επανεξέταση: Το καλύτερο μέρος αυτού του βιβλίου M&A είναι να προσφέρει αυτό που προτείνει. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να διαβάσετε αυτό το βιβλίο με έναν κόκκο αλατιού. Μπορείτε να παραλάβετε αυτό το βιβλίο εάν είστε ένας από τους επαγγελματίες που αγωνίζονται με την ένταξη μετά τη συγχώνευση ή την απόκτηση. Αυτό το βιβλίο αποστάζει τις έννοιες σε τρεις πτυχές των οργανισμών - άνθρωποι, διαδικασία και τεχνολογία. Έτσι, μόλις διαβάσετε και εφαρμόσετε τις πληροφορίες σε πραγματικές επιχειρήσεις, θα διαπιστώσετε ότι η διαδικασία ολοκλήρωσης έχει μειωθεί. Τι περισσότερο μπορείτε να περιμένετε από ένα βιβλίο;

Καλύτερες επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο για Συγχωνεύσεις και εξαγορές

 • Αυτό το βιβλίο έχει μήκος 192 σελίδες. δεν υπάρχει χνούδι, μόνο στερεές συμβουλές.
 • Θα μάθετε πώς θα μπορούσατε να αποτρέψετε την αποτυχία ενσωμάτωσης δημιουργώντας ένα γραφείο διαχείρισης εσωτερικής ολοκλήρωσης για τον χειρισμό ζητημάτων ενοποίησης.
 • Θα λάβετε ένα δείγμα playbook ολοκλήρωσης που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε βασικές ικανότητες εντός των εταιρειών.
<>

# 7 - Συγχωνεύσεις, εξαγορές και άλλες δραστηριότητες αναδιάρθρωσης


από τον Donald DePamphilis

Θα βρείτε τις πιο ενημερωμένες προσφορές αναδιάρθρωσης σε αυτό το βιβλίο. Διαλέξτε αυτό το βιβλίο αν θέλετε να διαβάσετε ένα πρωτοποριακό βιβλίο για συγχωνεύσεις και εξαγορές.

Κριτική βιβλίου

Επανεξέταση: Τα περισσότερα βιβλία μιλούν για μια σειρά θεμάτων που καλύπτουν ολόκληρη τη διαδικασία στα M&A. Αλλά αυτό το βιβλίο είναι διαφορετικό. Δεν παρέχει μόνο τον βήμα προς βήμα οδηγό. Παρέχει επίσης μια εξαιρετική προβολή διαδικασίας. Επιπλέον, αυτό το βιβλίο μπορεί να διαβαστεί από οποιονδήποτε με επιστημονικό μυαλό γιατί αυτό το βιβλίο έχει αναφέρει τόσες πολλές περιπτώσεις που θα μπορούσατε εύκολα να τις συσχετίσετε και να δημιουργήσετε τα μαθησιακά σας τεμάχια.

Καλύτερες επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο M&A

 • Το καλύτερο μέρος αυτού του καλύτερου βιβλίου συγχωνεύσεων και εξαγορών είναι οι πρόσφατες αναλύσεις περιπτώσεων που καθοδηγούν τους σημερινούς αναγνώστες σχετικά με το πώς να κάνουν το όλο πράγμα στα M&A.
 • Αυτό το βιβλίο περιλαμβάνει επίσης πρόσφατες έρευνες που είναι πολύ σχετικές σε ολόκληρη τη διαδικασία M&A.
 • Όχι μόνο ότι θα μάθατε επίσης για τις αγορές M&A στις δεκαετίες του 1970, του 80 και του 90, έτσι ώστε να μπορείτε να συγκρίνετε με το παρόν σενάριο και να καταλάβετε πώς εξελίχθηκαν οι συγχωνεύσεις και οι εξαγορές με τα χρόνια.
<>

# 8 - Συγχωνεύσεις και εξαγορές συνοπτικά


από τον Dale Oesterle

Αυτό λέγεται με λίγα λόγια το βιβλίο , αλλά αν παραλάβετε αυτό το βιβλίο, θα μπορούσατε να κατανοήσετε τις συγχωνεύσεις και τις εξαγορές με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο.

Κριτική βιβλίου

Κριτική: Αυτό το κορυφαίο βιβλίο M&A είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για άτομα που έχουν σπουδάσει νομικά. Επειδή αυτό το βιβλίο αναφέρεται λεπτομερώς σε όλες τις νομικές πτυχές των συγχωνεύσεων και εξαγορών! Εάν προετοιμάζεστε για οποιαδήποτε εξέταση και χρειάζεστε έναν εύχρηστο οδηγό για να ολοκληρώσετε γρήγορα τα πράγματα, μπορείτε να αναζητήσετε αυτόν τον οδηγό και να τον διαβάσετε. Πολλοί μαθητές ανέφεραν ότι αυτός ο οδηγός τους βοήθησε να περάσουν τις εξετάσεις. Ωστόσο, το κείμενο είναι εξαιρετικά τεχνικό και σίγουρα δεν θα ήταν καλή επιλογή για αρχάριους.

Καλύτερες επιλογές από αυτό το βιβλίο Best M&A

 • Αυτό το βιβλίο μπορεί να αποτελέσει έναν εξαιρετικό οδηγό αναφοράς για κάθε μαθητή (ειδικά νόμος) που θα ήθελε να τελειώσει γρήγορα.
 • Όλοι οι τίτλοι έχουν γραφτεί από τις αρχές του θέματος και θα έχετε επίσης διαφορετικές προοπτικές από διάφορες πηγές.
<>

# 9 - Συγχωνεύσεις, εξαγορές, εκποιήσεις και άλλες αναδιαρθρώσεις (Wiley Finance)


από τον Paul Pignataro

Αυτό το βιβλίο περιλαμβάνει όχι μόνο συγχωνεύσεις και εξαγορές, αλλά αν ανήκετε στον τομέα χρηματοδότησης, θα ήταν μια απόλαυση για εσάς.

Κριτική βιβλίου

Επανεξέταση: Εάν ονειρεύεστε να πάτε σε επενδυτικές τραπεζικές συναλλαγές, αυτό το βιβλίο θα σας φανεί πολύτιμο. Ακόμα κι αν δεν θέλετε να μπείτε σε κάποιο συγκεκριμένο τομέα και να σκεφτείτε ακόμα ποιον τομέα θα πάρετε, αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις βασικές έννοιες με τον πιο διαυγή τρόπο. Ναι, αυτό είναι ένα υπέροχο βιβλίο για αρχάριους και εάν οι επαγγελματίες θέλουν να πάρουν ένα νέο, αυτό το βιβλίο θα λειτουργούσε επίσης το ίδιο.

Καλύτερες επιλογές από αυτό το βιβλίο Best Mergers and Acquisitions

 • Θα μάθετε να λαμβάνετε υπόψη την απόκτηση περιουσιακών στοιχείων, την εκποίηση περιουσιακών στοιχείων και τις εταιρικές συγχωνεύσεις.
 • Θα καταλάβατε επίσης το EBITDA, την κεφαλαιακή διάρθρωση, τις ταμειακές ροές και τον αντίκτυπό τους στην M&A
 • Αυτό το βιβλίο θα σας διδάξει επίσης μίνι μοντελοποίηση για συγχωνεύσεις.
<>

# 10 - Εφαρμοσμένες συγχωνεύσεις και εξαγορές


Robert F. Burner & Joseph R. Perella

Αυτό είναι ένα βιβλίο που μπορεί να ονομαστεί το καλύτερο της φυλής με ακριβή τρόπο. Ρίξτε μια ματιά στην κριτική και τις καλύτερες επιλογές για να μάθετε περισσότερα.

Κριτική βιβλίου

Επανεξέταση: Θα μάθετε τα πάντα για τα M&A εάν διαλέξετε αυτό το βιβλίο. Θα το νομικό πλαίσιο της M&A? τη σημασία της δέουσας επιμέλειας · συνέργειες αποτίμηση των M&A; δομή της συναλλαγής και παγίδες Αυτό το βιβλίο έχει μήκος 1056 σελίδες και από το μήκος και το περιεχόμενο, μπορείτε να καταλάβετε πόσο περιεκτικό είναι αυτό το βιβλίο. Αλλά αν δεν θέλετε να μελετήσετε σε βάθος, αυτό το βιβλίο δεν είναι για εσάς. Βασικά, εάν θέλετε να πάτε σε M&A ή χρηματοοικονομικό επάγγελμα, αυτό το βιβλίο δεν θα ήταν ικανό.

Καλύτερα προϊόντα από αυτό το βιβλίο με τις κορυφαίες συγχωνεύσεις και εξαγορές

 • Αυτό το βιβλίο είναι ένα πλήρες βιβλίο για τα M&A. Ακόμα κι αν βρίσκεστε στον τομέα M&A, θα βρείτε αυτό το βιβλίο ως ανεκτίμητο πόρο (αλλά μην περιμένετε να καλύψει τα πάντα με λεπτομέρεια, καθώς αφορά κυρίως τα M&A).
 • Αυτό το βιβλίο έχει γραφτεί με πολύ διαυγή τρόπο ώστε κάθε μέσος αναγνώστης να μπορεί να το διαβάσει και να κατανοήσει το περιεχόμενο. Αλλά πρέπει να έχετε υπομονή και επιμονή για να καλύψετε ολόκληρο το βιβλίο.
<>

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found