Συγχωνεύσεις και εξαγορές σταδιοδρομία | Λίστα των 4 κορυφαίων επιλογών σταδιοδρομίας στα M&A

Λίστα των κορυφαίων 4 συγχωνεύσεων και εξαγορών σταδιοδρομίας

Λίστα καριέρας στο Merger & Acquisitions: Παρακάτω αναφέρονται μερικοί από τους ρόλους συγχώνευσης και εξαγοράς που μπορεί να επιτύχει ένα άτομο στον μεταφορέα του.

  Επισκόπηση συγχωνεύσεων και εξαγορών

  Η συγχώνευση & εξαγορά αναφέρεται στην ενοποίηση δύο εταιρειών σε μία εταιρεία είτε συγχωνεύοντας τα περιουσιακά στοιχεία και τις υποχρεώσεις της εταιρείας είτε αποκτώντας ολόκληρο το μετοχικό κεφάλαιο. Είναι μια στρατηγική κίνηση από την ανώτατη διοίκηση προκειμένου να ενοποιηθούν τα έσοδα και τα περιουσιακά στοιχεία δύο εταιρειών σε μία προκειμένου να αυξηθεί η ισχύς και ο ισολογισμός.

  • Μια συγχώνευση δίνει σε κάθε μέρος ίσο δικαίωμα συμμετοχής στη συνδυασμένη οντότητα για την εκτέλεση της συναλλαγής. Παρακάτω αναφέρονται μερικοί από τους τύπους M&A στον κλάδο.
   • Οριζόντια συγχώνευση: Μια οριζόντια συγχώνευση αναφέρεται στη συγχώνευση δύο εταιρειών στην ίδια επιχείρηση.
   • Vertical Merger: Vertical Merger αναφέρεται στην αγορά του κύριου προμηθευτή της επιχείρησης. π.χ.: ένας έμπορος χάλυβα αγοράζει τον κατασκευαστή χάλυβα.
   • Συγχώνευση Συγκροτήματος: Η Συγχώνευση Συγκεντρώσεων αναφέρεται στη συγχώνευση δύο εταιρειών που έχουν διαφορετικό επιχειρηματικό σύνολο.
   • Statutory Merger: Το Statutory Merger αναφέρεται στο κράτημα του στόχου για πολύ καιρό για τη δημιουργία συνεργιών.
   • Συγχώνευση της Equals: Αναφέρεται στη συγχώνευση δύο εταιρειών που έχουν παρόμοιο μέγεθος όσον αφορά τους ισολογισμούς και τα έσοδα.
  • Οι συμφωνίες M&A χρηματοδοτούνται είτε με μετρητά, χρεωστική ή μετοχική διαδρομή.
  • Κάθε μεγάλος οργανισμός διαθέτει τμήμα M&A στην εταιρεία του που εστιάζει στις συγχωνεύσεις και τις ευκαιρίες εξαγοράς στην αγορά.
  • Οι επαγγελματίες της M&A εργάζονται επίσης σε τράπεζες επενδύσεων από πλευράς πώλησης που συμβουλεύουν εταιρείες σχετικά με τις στρατηγικές M&A και την πλήρη διαδικασία για την εκτέλεση της συναλλαγής.

  Δεδομένου ότι απαιτεί εκτεταμένη εμπειρία στον τομέα, η εταιρεία προσλαμβάνει εμπειρογνώμονες M&A που έχουν πρακτική εμπειρία για να εργαστούν σε σύνθετα χρηματοοικονομικά μοντέλα και δομές. Ως εκ τούτου, το προφίλ M&A είναι ένας από τους πιο κρίσιμους ρόλους σε οποιαδήποτε τράπεζα επενδύσεων ή σε μια μεγάλη εταιρική εταιρεία, καθώς βοηθά στην οικοδόμηση συνεργιών.

  Καριέρα # 1 - Αναλυτής Συγχώνευσης & Απόκτησης

  Ποιος είναι αναλυτής συγχωνεύσεων και εξαγορών;

  Ο αναλυτής συγχωνεύσεων και εξαγορών λειτουργεί στο επίπεδο του εδάφους στη διαδικασία της συμφωνίας. Εργάζονται κυρίως για τη δέουσα επιμέλεια και έρευνα αγοράς και ομότιμων ομάδων των εταιρειών. Ένας αναλυτής αναμένεται να εργάζεται πολλές ώρες για την ανάθεση και να υποβάλει έκθεση σχετικά με τα ευρήματα.

  Αναλυτής συγχωνεύσεων και εξαγορών - Περιγραφή εργασίας
  Ευθύνες Υπεύθυνος για την ολοκλήρωση ολόκληρης της δέουσας επιμέλειας σε αυτά και μια διαδικασία με τη διεξαγωγή συναντήσεων πελατών και την ανταλλαγή πληροφοριών.
  Ονομασία Αναλυτής Μ & Α
  Πραγματικός ρόλος Συνεργαστείτε στενά με τα ανώτερα στελέχη της εταιρείας και τους παρέχετε μια λεπτομερή έκθεση για τις συγχωνευόμενες εταιρείες καθώς και τα αναλυτικά στοιχεία της δέουσας επιμέλειας.
  Στατιστικά εργασίας Δεν έχουν κοινοποιηθεί δεδομένα από το Bureau of Labor Statistics στις ΗΠΑ.
  Κορυφαίες εταιρείες Όλες οι μεγάλες εταιρείες επενδύσεων και οι τράπεζες επενδύσεων.
  Μισθός Ο μέσος ετήσιος μισθός για έναν αναλυτή M & A θα κυμαίνεται μεταξύ 80.000 και 1.00.000 $.
  Ζήτηση & προσφορά Ιδιαίτερα απαιτητικό προφίλ, καθώς απαιτεί εκτεταμένες δεξιότητες μοντελοποίησης, καθώς και εμπειρία σε μεγάλες βάσεις δεδομένων και γνώσεις για πολλούς τομείς και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον Χώρο Συγχωνεύσεων και Αποκτημάτων
  Απαιτήσεις εκπαίδευσης FA / CPA / MBA / Ειδικός αποτίμησης από πανεπιστήμια βαθμίδας -1 με τουλάχιστον 5-10 έτη Exp.
  Προτεινόμενα μαθήματα CPA / MBA / CFP / CFA
  Θετικά Πιθανότητα να εργαστούν για μια συμφωνία M & A στη διαδικασία δέουσας επιμέλειας που μπορεί να αποτελέσει ώθηση για την καριέρα του υποψηφίου στο μέλλον.
  Αρνητικά Εκτεταμένη εργασία σε παρουσιάσεις και βάσεις δεδομένων.

  # 2 - Συνεργάτης Συγχώνευσης & Εξαγορών

  Ποιος είναι Συνεργάτης Συγχώνευσης και Απόκτησης;

  Ο Merger and Acquisition Associate επιβλέπει το έργο του κατώτερου αναλυτή και τον καθοδηγεί σε ολόκληρη τη διαδικασία δέουσας επιμέλειας με διάφορα πράγματα όπως ppt, excels κ.λπ. Αναφέρει στον VP σχετικά με τις καθημερινές λειτουργίες και την κατάσταση της συμφωνίας .

  Συγχώνευση Συγχώνευσης & Απόκτησης - Περιγραφή εργασίας
  Ευθύνες Υπεύθυνος για την καθοδήγηση του αναλυτή και να τους κάνει να εργάζονται σε σύνθετες χρηματοοικονομικές δομές για να ενισχύσουν τις ερευνητικές και αναλυτικές τους δεξιότητες.
  Ονομασία M & A Συνεργάτης
  Πραγματικός ρόλος Υποστηρίξτε τον αντιπρόεδρο της Συμφωνίας M & A με το σωστό είδος πληροφοριών που ερευνήθηκαν από την αγορά.
  Στατιστικά εργασίας Δεν έχουν κοινοποιηθεί δεδομένα σχετικά με τις στατιστικές του Γραφείου Εργασίας των ΗΠΑ.
  Κορυφαίες εταιρείες Οι JP Morgan, E&Y, KPMG, Deloitte, PWC, Rainmaker Group είναι μερικές από τις κορυφαίες εταιρείες M & A στον κόσμο.
  Μισθός Ο μέσος ετήσιος μισθός για έναν συνεργάτη M & A μπορεί να κυμαίνεται μεταξύ 2,00,000 $ και 3,50,000 $ δεδομένου ότι είναι επαγγελματικός ρόλος.
  Ζήτηση & προσφορά Πολύ υψηλή ζήτηση για το ρόλο, δεδομένου ότι απαιτεί εκτεταμένη εμπειρία στον τομέα, καθώς και έκθεση σε πολλές συμφωνίες M & A
  Απαιτήσεις εκπαίδευσης CFA / CPA / MBA από πανεπιστήμια βαθμίδας -1 με τουλάχιστον 7-10 έτη Exp.
  Προτεινόμενα μαθήματα CFA / CPA / MBA
  Θετικά Ένας ρόλος αρχηγού της ομάδας στη διαχείριση μιας ομάδας αναλυτών και την ανάθεση καθηκόντων σε τακτική βάση.
  Αρνητικά Οι μεγάλες ώρες εργασίας που ερευνούν την αγορά μπορεί να είναι κουραστική δουλειά.

  Καριέρα # 3 - Αντιπρόεδρος

  Ποιος είναι Αντιπρόεδρος;

  Ο Αντιπρόεδρος τους καθοδηγεί και ένα τμήμα και είναι υπεύθυνο να πραγματοποιήσει τη συγχώνευση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αναφέρει απευθείας στον συνεργάτη / Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας / εταιρείας για την απόδοση των μελών της ομάδας και την κατάσταση της συμφωνίας σε περιοδική βάση.

  Αντιπρόεδρος - Περιγραφή εργασίας
  Ευθύνες Υπεύθυνος για τη διοργάνωση συναντήσεων πελατών και την ενημέρωσή τους για τις συνέργειες της συγχώνευσης ή της εξαγοράς.
  Ονομασία Διαχειριστής διανομής χρεών.
  Πραγματικός ρόλος Να οικοδομήσουμε ένα λεπτομερές πρόγραμμα ταμειακών ροών για την εταιρεία κατά τη διάρκεια του χρέους που αντλήθηκε, ώστε να διασφαλιστεί ότι υπάρχουν πάντα επαρκή κεφάλαια στην εταιρεία για την εκπλήρωση των υποχρεώσεων των χρεών.
  Στατιστικά εργασίας Το στατιστικό γραφείο εργασίας μας δεν εμφανίζει δεδομένα για αυτόν τον ρόλο
  Κορυφαίες εταιρείες Ο όμιλος JP Morgan, E & Y, KPMG, Deloitte, PWC, Rainmaker είναι μερικές από τις κορυφαίες εταιρείες M & A στον κόσμο.
  Μισθός Ο μέσος ετήσιος μισθός για έναν γενικό διευθυντή μπορεί να κυμαίνεται μεταξύ 3,00,000 $ - 5,00,000 $.
  Ζήτηση & προσφορά Απαιτείται ιδιαίτερα για να τα προφίλ και ένας ρόλος είναι ένας πολύ εξειδικευμένος ρόλος στον κλάδο και απαιτεί ένα πολύ υψηλό άτομο με εμπειρία για να προωθήσει τη συμφωνία.
  Απαιτήσεις εκπαίδευσης CFA / CPA / MBA / εμπειρογνώμονας αποτίμησης με χρονικό διάστημα 20+ ετών στο πεδίο αποτίμησης.
  Προτεινόμενα μαθήματα CFA / CPA / MBA
  Θετικά Ηγείται του τμήματος και κατανέμει την εργασία στα μέλη της ομάδας.
  Αρνητικά Επικίνδυνο προφίλ εργασίας γιατί, σε περίπτωση οικονομικών ζητημάτων, αυτός θα κληθεί να αποχωρήσει από την εταιρεία λόγω της υψηλότερης αποζημίωσης.

  Καριέρα # 4 - Συνεργάτης

  Ποιος είναι συνεργάτης;

  Ο συνεργάτης είναι υπεύθυνος για τον κλάδο M&A σε μια λογιστική εταιρεία. Είναι υπεύθυνος για το πλήρες τμήμα και διασφαλίζει ότι η εταιρεία συνεχίζει να λαμβάνει νέες προσφορές από την αγορά μέσω του δικτύου του.

  Συνεργάτης - Περιγραφή εργασίας
  Ευθύνες Υπεύθυνος για τη δημιουργία συμφωνιών M & A από την αγορά μέσω σχέσεων και δεξιοτήτων δικτύωσης.
  Ονομασία Εταίρος
  Πραγματικός ρόλος Επιχειρηματική ανάπτυξη για την εταιρεία καθώς όλα τα μέλη της ομάδας εξαρτώνται από τον συνεργάτη.
  Στατιστικά εργασίας Δεν έχουν εμφανιστεί δεδομένα από το γραφείο στατιστικών εργασίας.
  Κορυφαίες εταιρείες Οι Deloitte, KPMG, PWC, E&Y, GT είναι οι 5 μεγαλύτερες εταιρείες CA στον κόσμο.
  Μισθός Ο μέσος ετήσιος μισθός για το ίδιο μπορεί να κυμαίνεται μεταξύ $ 5.00.000 και $ 10.00.000
  Ζήτηση & προσφορά Είναι ένας εξειδικευμένος ρόλος και απαιτεί υψηλό επίπεδο εμπειρίας και δεξιοτήτων για την επίτευξή του.
  Απαιτήσεις εκπαίδευσης CFA / CPA / MBA από πανεπιστήμια βαθμίδας -1 με τουλάχιστον 15-20 χρόνια λήξης.
  Προτεινόμενα μαθήματα CPA / MBA / CFA
  Θετικά Μια ευκαιρία να συμμετάσχετε στα κέρδη της εταιρείας.
  Αρνητικά Υψηλή ευθύνη, καθώς όλα τα μέλη της ομάδας εξαρτώνται από το δίκτυο και την ικανότητα του συνεργάτη να φέρει επιχειρήσεις για την εταιρεία.

  συμπέρασμα

  Οι συγχωνεύσεις και εξαγορές είναι μια από τις κορυφαίες σταδιοδρομίες σε οποιαδήποτε εταιρεία / τράπεζα επενδύσεων. Τα μοντέλα M&A είναι ένα από τα πιο περίπλοκα χρηματοοικονομικά μοντέλα που έχουν κατασκευαστεί στον κλάδο, καθώς αναλύουν 2 εταιρείες κάθε φορά και προσπαθούν να δημιουργήσουν συνεργίες μεταξύ των δύο. Αυτό είναι ένα πολύ τρομακτικό προφίλ για τους επαγγελματίες του κλάδου να επιδείξουν τις αναλυτικές και τεχνικές δεξιότητές τους και να βελτιώσουν τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας τους στο μέλλον.

  Επιπλέον, αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για οποιονδήποτε υποψήφιο να εργαστεί, δεδομένου ότι είναι οι πιο απαιτητικές και ευνοημένες θέσεις εργασίας στην αγορά μεταξύ των επαγγελματιών του χρηματοοικονομικού τομέα. Για να κάνει μια σταδιοδρομία στη συγχώνευση και εξαγορά, πρέπει να εργαστεί σε μια Boutique Investment Bank στα αρχικά του στάδια για να μάθει και να έχει την ευκαιρία να εργαστεί στον πλήρη κύκλο διαπραγμάτευσης.


  $config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found