Λίστα με τα 10 καλύτερα βιβλία οικονομικών που πρέπει να διαβάσετε!

Λίστα με τα κορυφαία 10 βιβλία οικονομικών

Εδώ σας παρέχουμε τη λίστα με τα κορυφαία 10 καλύτερα βιβλία οικονομικών για να βεβαιωθούμε ότι επωφεληθείτε από κάθε πληροφορία που παρέχουμε.

 1. Οικονομικά σε ένα μάθημα: Ο πιο σύντομος και σίγουρος τρόπος για να κατανοήσετε τα βασικά οικονομικά (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 2. Υψηλές κερδοσκοπικές αναζητήσεις: Ισχυρές στρατηγικές για την εύρεση των καλύτερων οδηγών και την αύξηση των αποτελεσμάτων των πωλήσεων (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 3. Σκέψη, γρήγορη και αργή  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 4. Απλοποίηση: Πώς επιτυγχάνουν οι καλύτερες επιχειρήσεις στον κόσμο (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 5. Το βιβλίο «Όλα τα οικονομικά»: Από τη θεωρία στην πράξη, ο πλήρης οδηγός σας για την κατανόηση των οικονομικών σήμερα (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 6. Η άνοδος και η πτώση των εθνών: Οι δυνάμεις της αλλαγής στην παγκόσμια 1η έκδοση μετά την κρίση (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 7. The Great Surge: The Ascent of the Developing World (Αποκτήστε αυτό το βιβλίο)
 8. Ο Μύθος της Ορθολογικής Αγοράς: Μια Ιστορία Κινδύνου, Ανταμοιβής και Πλάνης στην Wall Street (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 9. Το πράσινο και το μαύρο: Η πλήρης ιστορία της επανάστασης του σχιστόλιθου, ο αγώνας για το Fracking και το μέλλον της ενέργειας (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 10. Makers and Takers: The Rise of Finance and the Fall of American Business (Αποκτήστε αυτό το βιβλίο)

Ας συζητήσουμε λεπτομερώς κάθε ένα από τα οικονομικά βιβλία μαζί με τις βασικές αναλύσεις και κριτικές.

# 1 - Οικονομικά σε ένα μάθημα: Ο πιο σύντομος και σίγουρος τρόπος για να κατανοήσετε τα βασικά οικονομικά

Συγγραφέας: Henry Hazlitt

Εισαγωγή

Για να καταλάβετε ένα θέμα πρέπει να ξεκινήσετε με την κατανόηση των βασικών του, γιατί καμία βάση δεν κατανοεί καθόλου την πολυπλοκότητά του. Επιτρέψτε μου να σας πω ότι αυτό το βιβλίο είναι ιδανικό για αρχάριους καθώς έχει πουλήσει πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα. Ο συγγραφέας έχει θεωρήσει μερικούς κορυφαίους οικονομικούς στοχαστές να γράψουν αυτό το βιβλίο. Έχει γράψει με επιτυχία τα οικονομικά ολόκληρο το θέμα σε ένα μόνο κεφάλαιο. Θα σας διδάξει τις αρχές της μικροοικονομίας και περιλαμβάνει επίσης περιπτωσιολογικές μελέτες.

Κριτική βιβλίου

Ο συγγραφέας έχει αναγνωριστεί ως επιρροή στους σύγχρονους υποστηρικτές του καπιταλισμού της ελεύθερης αγοράς. Σε αυτό το βιβλίο, ο συγγραφέας επικεντρώνεται σε μη κυβερνητικές λύσεις και έχει δώσει ισχυρούς λόγους για το ίδιο. Ταιριάζει στην ελευθερία των ατόμων να θέσουν σε κίνδυνο την παρέμβαση της κυβέρνησης στα οικονομικά σε ένα μόνο κεφάλαιο.

Key Takeaway

Ο συγγραφέας εξηγεί τη μικροοικονομία σε ένα μόνο κεφάλαιο, συμπεριλαμβανομένης της ελευθερίας των ατόμων που θέτουν σε κίνδυνο την κυβερνητική παρέμβαση στα οικονομικά.

<>

# 2 - Υψηλές κερδοσκοπικές αναζητήσεις: Ισχυρές στρατηγικές για την εύρεση των καλύτερων οδηγών και την αύξηση των αποτελεσμάτων των πωλήσεων

Συγγραφέας: Mark Hunter CSP

Εισαγωγή

Για να κερδίσετε τις πωλήσεις σας πρέπει να έχετε έναν βασικό αγωγό και αυτό είναι που επικεντρώνεται ο συγγραφέας. Και το μυστικό της δημιουργίας προοπτικών από τους κορυφαίους αναφέρεται σε αυτό το βιβλίο. Επισημαίνονται οι επιπτώσεις του Διαδικτύου στις κρύες κλήσεις και σε άλλες πτυχές των πωλήσεων. Ο συγγραφέας έχει συνδυάσει νέες στρατηγικές με την τελευταία τεχνολογία και τις παλιές αποδεδειγμένες πρακτικές. Όλα αυτά συνδυάζονται με υψηλά κέρδη και κέρδη που σας οδηγούν στην επιτυχία.

Κριτική βιβλίου

Αυτή η έκδοση καλύπτει την εύρεση καλύτερων δυνητικών πελατών και προκριματικά, γρήγορα, ανταλλαγή ψυχρής κλήσης για ενημερωμένες κλήσεις, προσαρμογή του χρονοδιαγράμματος και του μηνύματός σας, δημιουργία συσσωρευμένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αφήνοντας καλά φωνητικά μηνύματα, αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αξιοποίηση παραπομπών, αποφυγή πιθανών παγίδων, σύνδεση με C- Κοστούμια, κλπ, κλπ, κ.λπ.

Key Takeaway

Αυτό το βιβλίο είναι εκπληκτικό για ειδικούς πωλήσεων καθώς σας δίνει τις βασικές δεξιότητες για επιτυχημένες πωλήσεις.

<>

# 3 - Σκέψη, γρήγορη και αργή

Συγγραφέας: Daniel Kahneman

Εισαγωγή

Αυτό το βιβλίο έχει κερδίσει πολλά βραβεία

 1. Ο νικητής των βραβείων επιστημονικών καλύτερων βιβλίων το 2012
 2. Ο τίτλος του καλύτερου βιβλίου της παγκόσμιας και αλληλογραφίας της χρονιάς 2011
 3. Το Καλύτερο Βιβλίο Φαντασίας της Χρονιάς 2011 του The Wall Street Journal.

Και ο κατάλογος συνεχίζεται καθώς ο συγγραφέας κάνει μια περιήγηση στο μυαλό μας και εξηγεί τα δύο συστήματα που μας κάνουν να σκεφτόμαστε τον τρόπο με τον οποίο πιστεύουμε ότι αυτά τα συστήματα ενισχύουν τις ικανότητές μας στην κρίση και τη λήψη αποφάσεων.

Κριτική βιβλίου

Αυτό πρέπει να διαβαστεί για να κατανοήσουμε τη σκέψη μας, το σύστημά μας και την ψυχολογία πίσω από τη λήψη αποφάσεών μας. Έχει επίσης αναλύσει πώς μπορούμε να αλλάξουμε τη σκέψη μας και όχι μόνο τη σκέψη μας αλλά και τη ζωή μας. Παρουσιάζουμε πολύ καθαρά την ομορφιά και τις λεπτομέρειες του θέματος για να εξηγήσουμε τα γεγονότα της ανθρώπινης συμπεριφοράς και τον αντίκτυπό της στην οικονομία και πώς μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε. Μας βοηθά να αναμορφώσουμε τη σκέψη μας αναλύοντας τον ορθολογισμό και τη συλλογιστική.

Key Takeaway

Υπογραμμίζει τις επιπτώσεις της ανάλυσης και της συλλογιστικής πριν ανταποκριθεί σε μια κατάσταση. Ο συγγραφέας προσπάθησε να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται ένας φυσιολογικός ανθρώπινος εγκέφαλος.

<>

# 4 - Απλοποίηση: Πώς πετυχαίνουν οι καλύτερες επιχειρήσεις στον κόσμο

Συγγραφέας: Richard Koch, Greg Lockwood

Εισαγωγή

Ένα βιβλίο που σας βοηθά να αλλάξετε το παιχνίδι είναι αυτό που το ονομάζουμε σωστά. Η αλλαγή της εμφάνισης της επιχείρησής σας και της ζωής σας είναι αυτό που θέλετε και περιμένατε. Εδώ είναι η σωστή λύση. Ο συγγραφέας έχει ερευνήσει αρκετές επιτυχημένες επιχειρήσεις για να δημιουργήσει αυτό το βιβλίο. Είναι ένα πολύ ισχυρό βιβλίο για να σας βοηθήσει να διαμορφώσετε το όραμα της επιχείρησής σας, προκειμένου να σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια σαφή πορεία και ανάπτυξη σε ένα σύνολο πλαισίων με τη βοήθεια της γνώσης και της εμπειρίας άλλων επιτυχημένων επιχειρήσεων.

Κριτική βιβλίου

Αυτό το βιβλίο έχει την ικανότητα να φέρει επανάσταση σε μια επιχείρηση, μια εταιρεία και μια βιομηχανία. Αυτή η αλλαγή θα σας βοηθήσει στη λήψη αποφάσεων με τη βοήθεια των ιστορικών ιδεών άλλων επιτυχημένων επιχειρήσεων. Θα απλοποιήσετε την επιχείρησή σας και θα δείτε την ανάπτυξη για τον εαυτό σας και την επιχείρησή σας. Θα δείτε την πραγματική αλλαγή.

Key Takeaway

Οι ιστορικές και επιτυχημένες επιχειρηματικές ιδέες είναι ένα πραγματικό κίνητρο που θα σας ενθαρρύνει να διαβάσετε αυτό το βιβλίο και να εφαρμόσετε αυτές τις ιδέες.

<>

# 5 - Το βιβλίο Economics Όλα: Από τη θεωρία στην πρακτική, ο πλήρης οδηγός σας για την κατανόηση των οικονομικών σήμερα

Συγγραφέας: David A Mayer (Συγγραφέας), Fox Melanie E.

Εισαγωγή

Ο συγγραφέας υπήρξε επιτυχημένος λέκτορας οικονομικών και βοήθησε αρκετούς μαθητές να διαμορφώσουν την καριέρα τους σε αυτό το μάθημα μετά το λύκειο. Ο διάσημος καθηγητής γυμνασίου έχει γράψει επίσης πολλά βιβλία και χαρτιά. Έχει πολιτισμένη οικονομία προσθέτοντας ζωή σε αυτήν. πρέπει να παραδεχτεί ένα πολύ καλογραμμένο βιβλίο. Έχει δώσει και εξηγήσει το σκεπτικό πίσω από τη λήψη αποφάσεων από την κυβέρνηση. Εισαγωγή πλαισιωμένη και για τους μαθητές και τους δασκάλους.

Κριτική βιβλίου

Το βιβλίο καλύπτει πώς πραγματοποιείται το εμπόριο και γιατί είναι σημαντικό; Η κυβερνητική παρέμβαση παρέμβασης στην αγορά και πώς το κάνουν, ο λόγος πίσω από την ανεργία και τον πληθωρισμό, τη σύνδεση μεταξύ προσφοράς και ζήτησης, ανταγωνιστικών αγορών, αγορών συναλλάγματος και επίσης των χρηματοπιστωτικών αγορών, το μέτρο της οικονομίας και πολλά άλλα.

Key Takeaway

Αυτό το βιβλίο σας δίνει τις αιτίες και τις επιπτώσεις μιας ύφεσης που είναι εξαιρετικά καλό να μάθετε τόσο για τους μαθητές όσο και για τους δασκάλους

<>

# 6 -  Η άνοδος και η πτώση των εθνών: Οι δυνάμεις της αλλαγής στην παγκόσμια 1η έκδοση μετά την κρίση

Συγγραφέας: Ruchir Sharma

Εισαγωγή

Είναι απλώς ο καλύτερος οδηγός για την παγκόσμια οικονομία και τα ζητήματά της σήμερα. Ο συγγραφέας έχει γράψει αυτό το βιβλίο με βάση την 25χρονη ταξιδιωτική του εμπειρία που αφηγείται σε αυτή την έκδοση. Έχει περιπλανηθεί από τα χωριά στα σπίτια του προέδρου για να γράψει αυτό το βιβλίο και να δώσει στους αναγνώστες του μια πραγματική εικόνα του κόσμου. Δείχνει 10 κανόνες παρουσίασης με καλή προοπτική. Έχει δώσει μια πολύ έντονη σύγκριση μεταξύ των χωρών.

Κριτική βιβλίου

Το βιβλίο καλύπτει τη θλιβερή επιστήμη των οικονομικών ως τέχνη στην πράξη. Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που μπορούν να διαμορφώσουν την οικονομία των χωρών και την περιουσία της και έχει διευκρινίσει αυτούς τους παράγοντες σε 10 πιο απλούς κανόνες. Διδάσκει στους αναγνώστες του πώς να διαβάσουν αντικαθιστώντας τη γρήγορη ανάπτυξη με αργή ανάπτυξη, την κατάταξη των δισεκατομμυριούχων ως σήμα της έκρηξης κ.λπ.

Key Takeaway

Οι 10 απλοί κανόνες που αποσαφηνίζουν έναν αριθμό παραγόντων που αλλάζουν την τύχη της οικονομίας μιας χώρας είναι μερικά πράγματα που πρέπει να διαβάσετε.

<>

# 7 - Η Μεγάλη Έκταση: Η Ανάβαση του Αναπτυσσόμενου Κόσμου

Εισαγωγή

Αυτή η ιστορία ανήκει στους φτωχούς σε όλο τον κόσμο. Ένα βιβλίο που μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις τον κόσμο. Ο καθένας πρέπει να το διαβάσει καθώς είναι απαραίτητο. Ο συγγραφέας κάνει ένα βήμα προς τη θετικότητα και πώς φαίνεται ο κόσμος στις αναπτυσσόμενες χώρες, για παράδειγμα πώς αυτά τα μέρη έχουν αναπτυχθεί σε σχέση με το εισόδημα, την υγειονομική περίθαλψη, την κυβέρνηση, την εκπαίδευση κ.λπ. τις τελευταίες 2 δεκαετίες. Αλλάζει την ανάγνωση των Αμερικανών καθώς πιστεύουν ότι ο πλανήτης έχει πάρει μια κατηφόρα και έχει πάρει από το κακό στο χειρότερο.

Κριτική βιβλίου

Ο Ράντελετ επιβεβαιώνει ότι ζούμε σε μια φάση μεγάλης προόδου για ανθρώπους που είναι φτωχοί σε ολόκληρο τον κόσμο, λέει ότι δεν είναι όλοι όσοι σε όλο τον κόσμο στις αναπτυσσόμενες χώρες ήταν τόσο προοδευτικοί. Ο ορισμός των αναπτυσσόμενων χωρών ήταν εύθραυστος και ατελής. Έδειξε επίσης τις αλλαγές και την απρόβλεπτη οικονομία μαζί με τον κοινωνικό και πολιτικό τους μετασχηματισμό.

Key Takeaway

Ο συγγραφέας διαδίδει τη θετικότητα και το εξήγησε πολύ καλά στο βιβλίο οικονομικών του, το οποίο πρέπει να διαβαστεί.

<>

# 8 - Ο μύθος της ορθολογικής αγοράς: Μια ιστορία κινδύνου, ανταμοιβής και αυταπάτης στη Wall Street

Εισαγωγή

Λοιπόν, κανείς δεν ξέρει πραγματικά τα αίτια της παράλογης συμπεριφοράς της αγοράς, ωστόσο ο συγγραφέας προσπάθησε να δώσει μια εξήγηση και ορθολογική συμπεριφορά των τάσεων της αγοράς. Αυτό το βιβλίο ήταν το best seller των New York Times και επίσης το Αξιοσημείωτο βιβλίο της χρονιάς 2011. Ο συγγραφέας είναι διευθυντής του Harvard Business Review Group. Έχει διηγηθεί τα ιστορικά γεγονότα των παγκόσμιων οικονομιών μας. Οι δεξιότητες γραφής του έχουν κάνει μια ιστορία της χρηματοδότησης να ζωντανεύει.

Κριτική βιβλίου

Αυτή η δημοσίευση διευκρινίζει το παγκόσμιο οικονομικό χάος που βρισκόμαστε σήμερα, γεγονός που το καθιστά απαραίτητο για όλους όσους ενδιαφέρονται για την αγορά μας, την κυβέρνηση, τις κινήσεις που σχετίζονται με την αγορά και την οικονομία. Δείχνει τα βλέμματα της αγοράς από πίσω από την οθόνη να κρατά την τιμή της μετοχής πίσω και να την κάνει απόλυτα λογική.

Key Takeaway

Ο συγγραφέας ζωντανεύει τα σύγχρονα οικονομικά, με τις ρεαλιστικές του θεωρίες. Αυτές οι θεωρίες μπορούν να εφαρμοστούν από τις κυβερνήσεις και τους ανθρώπους μας 

<>

# 9 - Το πράσινο και το μαύρο: Η ολοκληρωμένη ιστορία της επανάστασης του σχιστόλιθου, ο αγώνας για το Fracking και το μέλλον της ενέργειας

Εισαγωγή

Ο συγγραφέας μοιράζεται εξωφρενικές πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση μας σχετικά με την επιτάχυνση του μέλλοντος της Αμερικής. Η επανάσταση έχει παγκόσμιες μετασχηματιστικές συνέπειες για τους επενδυτές, τους πολιτικούς ηγέτες, το περιβάλλον, τη βιομηχανία πετρελαίου κ.λπ. Αυτό το βιβλίο γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ της αμερικανικής ενεργειακής εκπαίδευσης και του πράσινου μαζί με την αντιμετώπιση κεντρικών αντιπαραθέσεων.

Κριτική βιβλίου

Ο συγγραφέας μοιράζεται συγκλονιστικά γεγονότα για την Αμερική και την ικανότητα φραγής καυσίμων που πραγματικά κατέστρεψαν το περιβάλλον τους μολύνοντάς την. Έχει συζητήσει το κόστος και τα οφέλη του και άλλες αντιπαραθέσεις που έχουν επηρεάσει άσχημα την αμερικανική οικονομία και το μέλλον τους.

Key Takeaway

Ο συγγραφέας λέει ακριβώς ότι πρέπει να διατηρήσουμε την ισορροπία μεταξύ των οικονομικών μας οφελών και της περιβαλλοντικής υγείας.

<>

# 10 - Κατασκευαστές και αγοραστές: Η άνοδος των οικονομικών και η πτώση των αμερικανικών επιχειρήσεων

Εισαγωγή

Ο συγγραφέας επισημαίνει ότι η πτώση της αμερικανικής οικονομίας δεν προέρχεται μόνο από διαφορετικές αγορές ή από άλλες οικονομίες αλλά επίσης προέρχεται από τα σύνορά τους. Μετά τη μεγάλη κατάθλιψη το 2008, υπήρξαν αρκετοί κανονισμοί που έχουν εγκριθεί, αλλά δεν έχουν ακόμη καταλήξει. Ο συγγραφέας έχει βυθιστεί στα βάθη της Γουόλ Στριτ και της Ουάσιγκτον με συνέντευξη από έναν αριθμό εμπειρογνωμόνων για να ελέγξει τις τάσεις της τελευταίας χρηματοδότησης.

Κριτική βιβλίου

Ο Foroohar εξηγεί τη μεγαλύτερη κατάρρευση και τα βασικά μαθήματα που αντλήθηκαν από τις κρίσεις. Βούτηξε στις αναφορές, πραγματοποίησε συνεντεύξεις στα υψηλότερα επίπεδα της Γουόλ Στριτ για να βεβαιωθεί ότι σας έχει τα σωστά στατιστικά. Τονίζει ότι μόνο το 15% της συνολικής οικονομίας αποτελείται από την πραγματική μας οικονομία και ότι τα χρηματοοικονομικά τρίμηνα παίρνουν όλα τα κέρδη στη χώρα και αυτό δημιουργεί μόνο το 4% των αμερικανικών θέσεων εργασίας.

Key Takeaway

Τα γεγονότα και τα στοιχεία που επισημαίνονται στο βιβλίο είναι ένα πραγματικό ανοιχτό μάτι.

<>

Προτεινόμενα βιβλία

Αυτός ήταν ένας οδηγός για τα Οικονομικά Βιβλία. Εδώ σας παρέχουμε τη λίστα με τα κορυφαία 10 καλύτερα βιβλία οικονομικών για να βεβαιωθούμε ότι επωφεληθείτε από κάθε πληροφορία που παρέχουμε. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε τα ακόλουθα προτεινόμενα βιβλία -

 • Κορυφαία 10 καλύτερα βιβλία επιχειρηματικών κεφαλαίων
 • Προσωπικά βιβλία χρηματοδότησης
 • Βιβλία Excel
 • Βιβλία Επενδυτικής Τραπεζικής
 • Καλύτερα τραπεζικά βιβλία
Αποκάλυψη συνεργατών Amazon

Το WallStreetMojo συμμετέχει στο Πρόγραμμα Συνεργατών Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα θυγατρικών που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μέσα στους ιστότοπους να κερδίζουν διαφημιστικά τέλη μέσω της διαφήμισης και της σύνδεσης στο amazon.com


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found