Ιδιωτικά κεφάλαια στην Αυστραλία | Κορυφαία λίστα εταιρειών | Μισθοί | Θέσεις εργασίας

Επισκόπηση του Private Equity στην Αυστραλία

Η αγορά ιδιωτικών μετοχών στην Αυστραλία αναπτύσσεται ραγδαία, ειδικά λόγω της ζήτησης των μικρών εταιρειών που έχει αυξηθεί δραστικά. Ακόμα κι αν η αγορά της Αυστραλίας είναι πολύ μικρότερη από την αγορά των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου, τα ιδιωτικά κεφάλαια στην Αυστραλία δημιουργούν μεγάλες ευκαιρίες για νέες και μικρές επιχειρήσεις.

Ας δούμε την ακολουθία του άρθρου -

  Επίσης, ρίξτε μια ματιά Τι είναι το Private Equity; | Πλήρης οδηγός για αρχάριους

  Πηγή : dealstreetasia.com

  Αγορά ιδιωτικών μετοχών στην Αυστραλία

  Η αυστραλιανή αγορά ιδιωτικών μετοχών αντιμετώπιζε πάντα ζητήματα που λειτουργούν ως εμπόδιο στην ανάπτυξή της. Το 2016 επίσης, δεν ήταν διαφορετικό.

  Από την πτώση των δολαρίων Αυστραλίας έναντι των δολαρίων ΗΠΑ έως την πολιτική αναταραχή, η αγορά ιδιωτικών μετοχών στην Αυστραλία αντιμετώπισε τεράστιες προκλήσεις τα τελευταία χρόνια.

  Ακόμα και μερικά μεγάλα πλάνα, όπως ο Dick Smith, το Spotless, και μερικές άλλες κορυφαίες εταιρείες που υποστηρίζονται από ιδιωτικές μετοχές, έπληξαν το 2016.

  Ο Steve Byrom, επικεφαλής ιδίων κεφαλαίων της Future Australia, αναλύει ολόκληρο το ιδιωτικό κεφάλαιο στην Αυστραλία με τον ακόλουθο τρόπο. Λέει ότι η αγορά ιδιωτικών μετοχών στην Αυστραλία ανέρχεται περίπου στο 10% του συνόλου του αμοιβαίου κεφαλαίου, δηλαδή περίπου 11,5 δισεκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας (σχεδόν 8,6 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ). Και το μεγαλύτερο μέρος της έκθεσης σε ιδιωτικά κεφάλαια προέρχεται από τις ΗΠΑ που είναι περίπου 60%. Τα υπόλοιπα κατανέμονται μεταξύ Ευρώπης, ΗΒ και αναδυόμενων αγορών της Αυστραλίας.

  Για να κατανοήσετε την αγορά ιδιωτικών μετοχών, ακολουθούν μερικά στατιστικά στοιχεία για να δείτε -

  • Διαπιστώνεται ότι το 6% του Αυστραλιανού ΑΕΠ πηγαίνει στην Κίνα.
  • Κατά τη διάρκεια του έτους 2005 έως 2015, περίπου 78,7 δισεκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας έχουν επενδυθεί από τους Κινέζους σύμφωνα με την έκθεση της KPMG.
  • Η σταθμισμένη μέση απόδοση των IPO που υποστηρίζονται από ιδιωτικά κεφάλαια που ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας από το 2013 έως το 2015 είναι 26,4%.
  • Σύμφωνα με την Australian Private Equity & Venture Capital Association και την Rothschild Australia, η σταθμισμένη μέση απόδοση των μη ιδιωτικών IPOs που υποστηρίζονται από το 2013 έως το 2015 είναι 8%.
  • Διαπιστώθηκε επίσης ότι το ταμείο υγειονομικής περίθαλψης βρίσκεται πλέον στην κορυφή της λίστας.

  Προσφερόμενες υπηρεσίες

  Στην Private Equity στην Αυστραλία, οι υπηρεσίες που προσφέρονται από ιδιωτικές τράπεζες μετοχών είναι ελαφρώς διαφορετικές από άλλες αγορές ιδιωτικών μετοχών στον κόσμο. Ας ρίξουμε μια ματιά στις υπηρεσίες που προσφέρει το ιδιωτικό κεφάλαιο στην Αυστραλία -

  • Υπηρεσίες επέκτασης: Τα ιδιωτικά κεφάλαια στην Αυστραλία βοηθούν τις ιδιωτικές εταιρείες να ωθήσουν το φάκελο και να αναπτυχθούν όσο το δυνατόν περισσότερο. Βοηθούν στην παροχή κεφαλαίων που απαιτούνται για την επέκταση των ιδιωτικών επιχειρήσεων και τους προσφέρουν συμβουλευτικά ώστε να μπορούν να μετριάσουν τους κινδύνους στην πορεία.
  • Νέα ανάπτυξη προϊόντων: Η αυστραλιανή αγορά ιδιωτικών μετοχών εξακολουθεί να είναι μια αναδυόμενη αγορά. Και υπάρχει αρκετός χώρος για τις ιδιωτικές εταιρείες να αναπτύσσουν νέα προϊόντα κάθε χρόνο. Αλλά η ανάπτυξη νέων προϊόντων απαιτεί πολλή έρευνα, δημιουργία πρωτοτύπων και πολλές δοκιμές και λάθη και για αυτό απαιτείται ένα τεράστιο χρηματικό ποσό. Οι ιδιωτικές τράπεζες μετοχικών κεφαλαίων στην Αυστραλία βοήθησαν τις ιδιωτικές επιχειρήσεις να επικεντρωθούν περισσότερο στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και να δημιουργήσουν μεγαλύτερη αξία για τους πελάτες τους.
  • Συγχωνεύσεις και εξαγορές (M&A): Αυτό είναι το πιο κοινό από όλα. Στην αυστραλιανή αγορά επίσης, οι ιδιωτικές τράπεζες μετοχών επενδύουν σε μεγάλο βαθμό σε συγχωνεύσεις και εξαγορές και παρέχουν επίσης συμβουλευτικές υπηρεσίες, έτσι ώστε η όλη διαδικασία να γίνεται ευκολότερη και ταχύτερη.
  • Κεφάλαια για αλλαγή ιδιοκτησίας / διαχείρισης: Μια ιδιωτική επιχείρηση χρειάζεται κεφάλαια για να λειτουργεί ομαλά. Εάν υπάρχει οποιαδήποτε αλλαγή στην ιδιοκτησία ή τη διαχείριση, τότε ολόκληρη η διαδικασία χρειάζεται κεφάλαια για την εφαρμογή. Επιπλέον, οι ιδιωτικές επιχειρήσεις πρέπει επίσης να χειριστούν το αποτέλεσμα που μπορεί να είναι τεράστια ποσοστά φθοράς ή ύφεση στο χρηματιστήριο. Τα ιδιωτικά κεφάλαια στην Αυστραλία βοηθούν τις ιδιωτικές εταιρείες να αντιμετωπίσουν την αλλαγή ιδιοκτησίας / διαχείρισης και οποιουδήποτε άλλου αποτελέσματος.

  Κορυφαία ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια στην Αυστραλία

  Εδώ είναι τα κορυφαία κεφάλαια που βρίσκονται επί του παρόντος στο προσκήνιο στην αγορά ιδιωτικών μετοχών της Αυστραλίας. Η ερευνητική έκθεση δόθηκε από την PEI Research & Analytics. Και τα δεδομένα αναφέρονται από το έτος 2016 και έχουν ταξινομηθεί σύμφωνα με το μέγεθος στόχου των κεφαλαίων.

  • Medical Research Future Fund: Το ταμείο αυτό διαχειρίζεται το Australia Future Fund. Ο τομέας του ταμείου είναι η υγειονομική περίθαλψη. Και άνοιξε το έτος 2015. Το μέγεθος στόχου αυτού του ταμείου είναι 14590,70 εκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας.
  • Champ IV Fund: Το κεφάλαιο αυτό διαχειρίζεται η CHAMP Private Equity. Ο τομέας του ταμείου είναι διαφοροποιημένος. Άνοιξε το έτος 2015. Το μέγεθος στόχου αυτού του ταμείου είναι 1094,30 εκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας.
  • Blue Sky Strategic Australian Agriculture Fund: Ο διαχειριστής κεφαλαίων αυτού του ταμείου είναι το Blue Sky Alternative Investments. Ο τομέας του ταμείου είναι η αγροτική επιχείρηση. Και ξεκίνησε το έτος 2015. Το μέγεθος στόχου αυτού του ταμείου είναι 218,86 εκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας.
  • Next Capital III: Το κεφάλαιο αυτό διαχειρίζεται η Next Capital. Ο τομέας του ταμείου είναι διαφοροποιημένος. Άνοιξε το έτος 2013. Το μέγεθος στόχου αυτού του ταμείου είναι 218,86 εκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας.
  • Australia VC Fund III: Ο διαχειριστής κεφαλαίων αυτού του αμοιβαίου κεφαλαίου είναι το Blue Sky Alternative Investments. Ο τομέας του ταμείου είναι η τεχνολογία, τα μέσα και οι τηλεπικοινωνίες. Και ξεκίνησε το έτος 2015. Το μέγεθος στόχου αυτού του ταμείου είναι 218,86 εκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας.
  • OneVentures Innovation Fund II: Ο διαχειριστής κεφαλαίων αυτού του ταμείου είναι η OneVentures. Ο τομέας του ταμείου είναι διαφοροποιημένος. Και ξεκίνησε το έτος 2014. Το μέγεθος στόχου αυτού του ταμείου είναι 100 εκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας.
  • AirTree Ventures Fund II: Το κεφάλαιο αυτό διαχειρίζεται η AirTree Ventures. Ο τομέας του ταμείου είναι η τεχνολογία, τα μέσα και οι τηλεπικοινωνίες. Άνοιξε το έτος 2016. Το μέγεθος στόχου αυτού του ταμείου είναι 72,95 εκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας.
  • Reinventure Fund II: Ο διαχειριστής κεφαλαίων αυτού του ταμείου είναι ο Reinventure Group. Ο τομέας του ταμείου είναι διαφοροποιημένος. Και ξεκίνησε το έτος 2016. Το μέγεθος στόχου αυτού του ταμείου είναι 72,95 εκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας.
  • Digital Accelerator LP: Το κεφάλαιο αυτό διαχειρίζεται η Adventure Capital. Ο τομέας του ταμείου είναι η τεχνολογία, τα μέσα και οι τηλεπικοινωνίες. Άνοιξε το έτος 2012. Το μέγεθος στόχου αυτού του ταμείου είναι 58,36 εκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας.
  • MHC & C - Vivant Ventures Accelerator Fund: Το κεφάλαιο αυτό διαχειρίζεται η MH Carnegie & Co. (MHC & C). Ο τομέας του ταμείου είναι η τεχνολογία, τα μέσα και οι τηλεπικοινωνίες. Άνοιξε το έτος 2013. Το μέγεθος στόχου αυτού του ταμείου είναι 58,36 εκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας.

  Επίσης, ρίξτε μια ματιά στη λίστα των κορυφαίων 10 ιδιωτικών εταιρειών μετοχών

  Διαδικασία πρόσληψης ιδιωτικών κεφαλαίων στην Αυστραλία

  Σε ιδιωτικές εταιρείες στην Αυστραλία, η διαδικασία πρόσληψης είναι πολύ διαφορετική. Αλλά αυτό που είναι καλύτερο για την πρόσληψη αυστραλιανών ιδιωτικών εταιρειών είναι η συμπερίληψη όλων των υποψηφίων. Μπορείτε να έχετε διαφορετική εθνική ή περιφερειακή συγγένεια, αλλά θα κριθείτε μόνο από τα πλεονεκτήματά σας και τα κριτήρια επιλεξιμότητας για τη δουλειά. Το ιστορικό σας δεν θα αποφασίσει τη μοίρα σας στη διαδικασία πρόσληψης.

  Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο της διαδικασίας πρόσληψης μιας από τις κορυφαίες ιδιωτικές εταιρείες μετοχών στην Αυστραλία -

  • Ηλεκτρονική εφαρμογή: Η πρώτη διαδικασία είναι πραγματικά απλή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε αίτηση στο διαδίκτυο. Πρέπει να συμπληρώσετε μια φόρμα αίτησης και να υποβάλετε τα στοιχεία σας. Στη συνέχεια, οι αντίστοιχες αρχές θα ελέγξουν την αίτησή σας και με βάση τα προσόντα και την εμπειρία σας, είτε θα προστεθείτε στη λίστα για τον επόμενο γύρο είτε θα υποβληθείτε σε μελλοντικά ανοίγματα.
  • Ο πρώτος γύρος συνεντεύξεων: Ανάλογα με την τοποθεσία σας, θα σας ζητηθεί να έρθετε για συνέντευξη κυρίως για έναν ή δύο γύρους. Στον πρώτο γύρο, θα συναντηθείτε με έναν εταίρο και έναν ανώτερο συνεργάτη από την επιτροπή Ανθρώπινου Δυναμικού. Θα έχετε μια φιλική συζήτηση και θα αξιολογείτε με βάση την ικανότητά σας, τον τύπο εργασίας που κάνατε και τον τομέα της εμπειρογνωμοσύνης που έχετε.
  • Ο δεύτερος γύρος συνεντεύξεων: Ο δεύτερος γύρος συχνά διατηρείται για τους καλύτερους υποψηφίους. Γενικά, αυτός ο γύρος θα αποφασίσει τελικά σε ποιον θα προσφερθεί η ανοικτή θέση στην εταιρεία ιδιωτικών μετοχών. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου γύρου συνεντεύξεων, θα συναντήσετε έναν άλλο συνεργάτη της εταιρείας και έναν δικηγόρο από το τμήμα προσλήψεων και μπορείτε να κάνετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την εργασία ή την εταιρεία που μπορεί να έχετε.
  • Φιλικές συνεδρίες συνάντησης: Συνήθως, μετά τη συνέντευξη, θα συναντήσετε άλλους συνεργάτες και συνεργάτες της εταιρείας για να κατανοήσετε την οργανωτική κουλτούρα και πώς είναι να εργαστείτε για την εταιρεία. Και θα κληθείτε επίσης στις εκδηλώσεις της εταιρείας, ώστε να έχετε μια αίσθηση για την οργανωτική συμπεριφορά και τα πρότυπα εργασίας. Αν και, αυτή η συνάντηση είναι εντελώς προαιρετική και δεν θα εξεταζόταν κατά τη διαδικασία πρόσληψης.

  Επίσης, ρίξτε μια ματιά Πώς να μπείτε στο Private Equity

  Πολιτισμός

  Στην ιδιωτική δικαιοσύνη στην Αυστραλία, η οργανωτική κουλτούρα είναι το καλύτερο μέρος. Παρόλο που η αγορά ιδιωτικών μετοχών έχει περάσει από λίγα ζητήματα, η οργανωτική κουλτούρα στις περισσότερες από τις ιδιωτικές εταιρείες μετοχών έχει συμβάλει στην επίτευξη αρμονίας μεταξύ των εργαζομένων και στην επίτευξη του οργανωτικού στόχου μέσω της συνοχής.

  Καθώς όλοι οι συνεργάτες επιλέγονται αφού κοιτάξουν τα προηγούμενα ιστορικά τους αρχεία, τα κεφάλαια που κατάφεραν στο παρελθόν, την απόδοση που έχουν δείξει, ξανά και ξανά, συνήθως, το αποτέλεσμα είναι αρκετά ικανοποιητικό. Ακόμα και μετά από λίγους αγώνες και πολλά ατυχήματα, αυτή είναι η αυστραλιανή αγορά ιδιωτικών μετοχών που συνεχίζει να είναι ισχυρή από το 2016.

  Οι προοπτικές κάθε ιδιωτικού μετοχικού κεφαλαίου στην Αυστραλία είναι παγκόσμιες και προσβλέπουν να γίνουν μία από τις κορυφαίες ιδιωτικές αγορές μετοχών στον κόσμο.

  Μισθοί

  Μπορεί να έχετε την ιδέα να πηγαίνετε στο Private Equity στην Αυστραλία για μια εξαιρετική δουλειά. Λοιπόν, εάν είστε ένας από τους κορυφαίους υποψηφίους που έχουν εργαστεί εδώ και μερικά χρόνια στην αγορά ιδιωτικών μετοχών στην Ευρώπη ή στις ΗΠΑ, πιστεύοντας ότι η Αυστραλία έχει ελάχιστη ή καθόλου πιθανότητα να την κάνει μεγάλη στα ιδιωτικά κεφάλαια, τότε ίσως είναι καιρός να επανεξετάσετε τις επιλογές σας .

  Η αγορά ιδιωτικών μετοχών της Αυστραλίας γίνεται γρήγορα ισχυρή και πολλές κορυφαίες ιδιωτικές εταιρείες μετοχών ενδιαφέρονται να επεκτείνουν τον ορίζοντα τους στην Αυστραλία. Για παράδειγμα, η JPMorgan Partners Asia άνοιξε πρόσφατα ένα γραφείο στη Μελβούρνη. Η εταιρεία ιδιωτικών μετοχών Carlyle Group με έδρα τις ΗΠΑ άνοιξε επίσης ένα νέο γραφείο στο Σίδνεϊ.

  Αλλά τι γίνεται με την αποζημίωση; Ψάχνουν;

  Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω διάγραμμα που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πού βρίσκεται η αποζημίωση στην αγορά ιδιωτικών μετοχών στην Αυστραλία από τώρα -

  πηγή: au.neuvoo.com

  Σύμφωνα με το παραπάνω διάγραμμα, είναι σαφές ότι ο μέσος μισθός των ιδιωτικών ιδίων κεφαλαίων είναι 154.000 δολάρια Αυστραλίας ή 79 $ ανά ώρα. Αν κάνουμε τα μαθηματικά, αυτό είναι σχεδόν 2,6 φορές περισσότερο από τον μέσο όρο των μισθών στην Αυστραλία.

  Εάν ξεκινάτε μόνο με ιδιωτικά κεφάλαια στην Αυστραλία, θα κερδίσετε περίπου 108.000 δολάρια Αυστραλίας ετησίως. Και καθώς αποκτάτε περισσότερη εμπειρία, η αποζημίωση θα αυξάνεται σταδιακά. Και με περισσότερη εμπειρία, μπορείτε ακόμη και να κερδίσετε έως και 216.000 δολάρια Αυστραλίας ετησίως.

  Ευκαιρίες εξόδου ιδιωτικών κεφαλαίων στην Αυστραλία

  Ακόμα κι αν οι ιδιωτικές μετοχές στην Αυστραλία έχουν χτυπήσει μερικές φορές το 2016, η αγορά φαίνεται ισχυρή και υπάρχει πολύ περιθώριο για ανάπτυξη. Έτσι, η έξοδος από την ιδιωτική δικαιοσύνη πιστεύοντας ότι οι κίνδυνοι θα εμφανιστούν στο εγγύς μέλλον μπορεί να μην είναι καλή ιδέα.

  Για παράδειγμα, αν κοιτάξουμε τα στατιστικά στοιχεία, θα δούμε ότι το 2015, σημειώθηκε αύξηση σχεδόν κατά 54% στην αξία των συμφωνιών που έγιναν από ιδιωτικά κεφάλαια στην Αυστραλία. Και η αξία των συμφωνιών ήταν περίπου 3,3 δισεκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας.

  Μετά από όλα αυτά, εάν εξακολουθείτε να θέλετε να βγείτε, υπάρχουν και ευκαιρίες για εσάς. Μπορείτε να μεταβείτε σε ένα hedge fund. Ή μπορείτε να σκεφτείτε να γίνετε επιχειρηματικός καπιταλιστής. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε σε μια εταιρεία χαρτοφυλακίου ή να συμμετάσχετε σε συμβουλευτικό συμβούλιο.

  Αλλά η ιδέα είναι να παραμείνουμε σε ιδιωτικά κεφάλαια, εάν θέλετε να δημιουργήσετε μεγάλη απόδοση στην καριέρα σας (τόσο οικονομικά όσο και βάσει της ικανοποίησης από την εργασία).

  Στην τελική ανάλυση

  Η αυστραλιανή αγορά ιδιωτικών μετοχών είναι μία από τις ισχυρότερες αναδυόμενες αγορές ιδιωτικών μετοχών στον κόσμο. Υπάρχει άφθονο περιθώριο επέκτασης και η λέξη-κλειδί για τους υποψήφιους που θα ήθελαν να ξεκινήσουν την καριέρα τους στον ιδιωτικό τομέα στην αυστραλιανή αγορά είναι «επιθετική υπομονή».

  Προτεινόμενα άρθρα ιδιωτικών ιδίων κεφαλαίων

  Αυτός ήταν ένας οδηγός για Private Equity στην Αυστραλία, επισκόπηση αγοράς, υπηρεσίες που προσφέρονται, κορυφαίες εταιρείες ιδιωτικών μετοχών στην Αυστραλία, την κουλτούρα της, τους μισθούς που προσφέρονται και τις ευκαιρίες εξόδου. Μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά σε αυτά τα άρθρα παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Private Equity

  • Ιδιωτικά κεφάλαια στην Ινδία
  • Τα καλύτερα 5 βιβλία ιδιωτικών κεφαλαίων
  • Ιδιωτικά κεφάλαια στη Σαουδική Αραβία
  • Αναλυτής Private Equity
  • Ιδιωτικά κεφάλαια στο Μεξικό
  • <