FRM Exam 2020 - Ημερομηνίες και διαδικασία εγγραφής

Εξέταση FRM 2020

Το μάθημα πιστοποίησης της Χρηματοοικονομικής Διαχείρισης Κινδύνων (FRM) θεωρείται ως μία από τις πιο φημισμένες πιστοποιήσεις στο αρχείο τραπεζικών και χρηματοοικονομικών. Η πιστοποίηση FRM αναγνωρίζεται παγκοσμίως από ιδρύματα όπως η Global Association of Risk Professionals (GARP), ΗΠΑ. Για να αποκτήσετε το πιστοποιητικό, πρέπει να διαγράψετε τις εξετάσεις FRM που διεξάγονται δύο φορές το χρόνο. Η εξέταση χωρίστηκε σε δύο μέρη που περιλαμβάνουν ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και ο υποψήφιος πρέπει να διαγράψει και τα δύο μέρη διαδοχικά για να πάρει το πιστοποιητικό. Οι εξετάσεις FRM πραγματοποιούνται σε χαρτί και δεν υπάρχει επιλογή για δοκιμές που βασίζονται σε υπολογιστή, παρόλο που μπορείτε να εγγραφείτε ηλεκτρονικά στον ιστότοπο του GARP.

Αυτό το άρθρο περιγράφει τα μοτίβα εξετάσεων FRM, σημαντικές ημερομηνίες εγγραφής FRM και τη συνολική διαδικασία εγγραφής.

Πρότυπο εξέτασης FRM 2020


  • Οι εξετάσεις FRM διεξάγονται μία μέρα, δύο φορές το χρόνο τα τρίτα Σάββατα, Μάιο και Νοέμβριο.
  • Η εξέταση αποτελείται από ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, καθεμία από τις οποίες έχει τέσσερις επιλογές.
  • Δεν υπάρχει αρνητική βαθμολογία στην εξέταση
  • Η εξέταση είναι μια αξιολόγηση της κατανόησης του υποψηφίου για τις αποφάσεις που πρέπει να λάβει ένας διαχειριστής οικονομικού κινδύνου σε καταστάσεις σε πραγματικό χρόνο.
  • Οι ερωτήσεις είναι αυτονόητες και περιέχουν όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται για να απαντηθούν.

Προτεινόμενα μαθήματα

  • Εκπαίδευση Προετοιμασίας Χρηματοοικονομικών Αναλυτών
  • CFA Επίπεδο 1 Online Εκπαίδευση
  • Προετοιμασία μαθήματος στο CFA Level 2

FRM Exam 2020: Ημερομηνίες που πρέπει να θυμάστε


Τώρα που γνωρίζετε πώς θα είναι η εξέταση, θα πρέπει να θυμάστε μερικές σημαντικές ημερομηνίες.

Επιστρεφόμενα τέλη για τις εξετάσεις Μέρος 1 (16 Μαΐου 2020)

Ακολουθούν οι σημαντικές προμήθειες εγγραφής FRM 2020 και σημαντικές ημερομηνίες.

  FRM 20 Μαΐου Νοε -20
Τέλη εγγραφής FRM 400 $ Ισχύει για 4 χρόνια Ισχύει για 4 χρόνια
(εφάπαξ τέλη)
Τέλη εξετάσεων Εάν εγγραφείτε μεταξύ αυτών των ημερομηνιών
Πρόωρη εγγραφή   Μέρος 1 - 825 $ Μέρος 2 - 350 $ 1 Δεκεμβρίου 2019 - 31 Ιανουαρίου 2020 λήγει στις 31 Ιανουαρίου 2020
Τυπική εγγραφή   Μέρος 1 - 950 $ Μέρος 2 - 475 $ 1 Φεβρουαρίου 2020 - 29 Φεβρουαρίου 2020 λήγει στις 29 Φεβρουαρίου 2020
Καθυστερημένη εγγραφή  Μέρος 1 - 1125 $ Μέρος 2 - 650 $          1 Μαρτίου 2020 - 15 Απριλίου 2020 λήγει στις 15 Απριλίου 2020

πηγή: GARP

Θυμηθείτε αυτές τις ημερομηνίες και εφαρμόστε προτού να είναι πολύ αργά.

Διαδικασία εγγραφής FRM 2020


Τώρα που γνωρίζετε τις ημερομηνίες, ας ρίξουμε μια ματιά στη διαδικασία εγγραφής για το FRM 2020:

Πληροφορίες επιλογής εξετάσεων FRM

Η πρώτη ενότητα είναι Πληροφορίες για τις εξετάσεις όπου πρέπει να επιλέξετε τον τύπο εξέτασης για τον οποίο θέλετε να εμφανιστεί. Επιλέξτε την καταλληλότερη επιλογή για εσάς. Μπορείτε να επιλέξετε FRM μέρος 1 ή και τα δύο FRM μέρος 1 και μέρος 2 από το αναπτυσσόμενο μενού στην επιλογή "Exam Registering For:"

Επιλογή της θέσης εξέτασης FRM

Μόλις ορίσετε την επιλογή που σας αρέσει, μπορείτε να προχωρήσετε και να βάλετε το προτιμώμενο εξεταστικό κέντρο. Στον «ιστότοπο εξετάσεων» επιλέξτε το προτιμώμενο εξεταστικό κέντρο από τις διάφορες πόλεις του κέντρου δοκιμών σε όλο τον κόσμο από τη δεδομένη λίστα.

Επίσης, δώστε το email και το όνομά σας για να συνεχίσετε και να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό GARP.

Επιλογή επίσημου υλικού μελέτης FRM

Μόλις δώσετε τα προσωπικά στοιχεία, θα έχετε επιλογές για να επιλέξετε το επίσημο υλικό μελέτης από το GARP για τις εξετάσεις FRM. Η έντυπη έκδοση του βιβλίου εξετάσεων FRM Μέρος 1 κοστίζει 300 $ και η έκδοση ebook θα σας κοστίσει 250 $. Λάβετε υπόψη ότι αυτά είναι προαιρετικά, ωστόσο δεν επιστρέφονται.

Δωρεάν συνδρομή GARP

Μαζί με την εγγραφή σας στο FRM, λαμβάνετε δωρεάν ένα χρόνο συνδρομής στο GARP. Αυτή η συνδρομή παρέχει πρόσβαση στο κλειστό δίκτυο επαγγελματιών κινδύνου.

Επίσης, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την προετοιμασία για τις εξετάσεις FRM, μπορείτε επίσης να επιλέξετε το πλαίσιο εδώ - «χρειάζεστε βοήθεια για τη μελέτη;». Τα email και τα στοιχεία επικοινωνίας σας κοινοποιούνται στους εξουσιοδοτημένους παρόχους προετοιμασίας εξετάσεων FRM. Μπορεί να επικοινωνήσουν μαζί σας και να σας βοηθήσουν με τις προσφορές προετοιμασίας των εξετάσεών τους.

διεύθυνση χρέωσης

Η επόμενη ενότητα θα περιλαμβάνει τα πεδία στα οποία έχετε την επιλογή να εισαγάγετε είτε τη διεύθυνση του σπιτιού σας είτε τη διεύθυνση εργασίας σας όποια και αν σας ταιριάζει. Εισαγάγετε τη διεύθυνση σωστά στα συγκεκριμένα πεδία. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε τη διεύθυνση και το όνομα της εταιρείας σας σε αυτές τις λεπτομέρειες. Λάβετε υπόψη ότι τα στοιχεία της εταιρείας είναι προαιρετικά για σκοπούς χρέωσης.

Οι λεπτομέρειες πληρωμής

Με αυτό, φτάνουμε στην ενότητα λεπτομερειών πληρωμής. Μπορείτε να πληρώσετε για την εξέταση μέσω πιστωτικής κάρτας, πιστωτικής κάρτας μέσω φαξ, επιταγής και τραπεζικού εμβάσματος. Εάν επιλέξετε να πληρώσετε μέσω πιστωτικής κάρτας, τότε πρέπει να εισαγάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και τη διεύθυνση χρέωσής σας.

Αυτόματη ανανέωση και επιβεβαίωση μέλους

Εάν θέλετε να ανανεώσετε αυτόματα τη συνδρομή σας, τότε υπάρχει ένα πλαίσιο ελέγχου κάτω από την επικεφαλίδα "Αυτόματη ανανέωση ιδιότητας μέλους", μπορείτε να το ελέγξετε. Εάν ορίσετε οποιαδήποτε άλλη επιλογή πληρωμής εκτός από πιστωτική κάρτα, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα περιγράφει τη διαδικασία πληρωμής στο αναγνωριστικό email που καταχωρίσατε στο πρώτο βήμα.

πηγή: GARP

Ακολουθώντας αυτά τα εύκολα βήματα, μπορείτε να εγγραφείτε στις εξετάσεις FRM 2020.

Σας ευχόμαστε ό, τι καλύτερο για τις εξετάσεις FRM 2020.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found