Κορυφαία 10 καλύτερα βιβλία διαχείρισης χαρτοφυλακίου

Κορυφαία καλύτερα βιβλία διαχείρισης χαρτοφυλακίου

1 - Πρωτοποριακή διαχείριση χαρτοφυλακίου

2 - Ενεργή διαχείριση χαρτοφυλακίου

3 - Διαχείριση συμπεριφορικού χαρτοφυλακίου

4 - Διαχείριση χαρτοφυλακίου υπό πίεση

5 - Ανάλυση επενδύσεων και διαχείριση χαρτοφυλακίου

6 - Τρέχοντας χρήματα

7 - Διαχείριση χαρτοφυλακίου για νέα προϊόντα: Δεύτερη έκδοση

8 - Επενδυτική ηγεσία και διαχείριση χαρτοφυλακίου

9 - Βελτιστοποίηση της διαχείρισης εταιρικού χαρτοφυλακίου

10 - Τύποι διαχείρισης χαρτοφυλακίου

"Αν θέλετε να βελτιώσετε τις ικανότητές σας σε οποιοδήποτε θέμα, διαβάστε όσα περισσότερα βιβλία μπορείτε." Αυτή είναι η συμβουλή που έχουμε όλοι όταν μεγαλώνουμε. Ωστόσο, φαίνεται να παραμελούμε αυτές τις συμβουλές και να ασχολούμαστε με τον θόρυβο του κόσμου της πληροφορίας.

Σήμερα, θα σας δώσουμε την ευκαιρία να προσέξετε αυτήν την παλιά συμβουλή. Θα παραθέσουμε τα καλύτερα βιβλία για τη διαχείριση χαρτοφυλακίου. Αυτά τα βιβλία θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε τι να μάθετε στη διαχείριση χαρτοφυλακίου εάν είστε αρχάριος και αυτά τα βιβλία θα διδάξουν επίσης πώς να φτάσετε στο επόμενο επίπεδο της καριέρας σας εάν έχετε ήδη μερικά χρόνια εμπειρίας.

Αν λοιπόν το ενδιαφέρον ή το επάγγελμά σας είναι η διαχείριση χαρτοφυλακίου, διαβάστε αυτά τα 10 κορυφαία βιβλία και θα κάνετε υπέροχα πράγματα.

Ας βυθίσουμε αμέσως.

# 1 - Πρωτοποριακή διαχείριση χαρτοφυλακίου:

Μια μη συμβατική προσέγγιση των θεσμικών επενδύσεων, πλήρως αναθεωρημένη και ενημερωμένη


του David F. Swensen

Όπως υποδηλώνει ο τίτλος, αυτό το βιβλίο είναι πραγματικά πρωτοποριακό. Αν θέλετε να κατανοήσετε τη διαχείριση θεσμικών χαρτοφυλακίων, αυτό το βιβλίο είναι για εσάς.

Κριτική βιβλίου

Αυτό το καλύτερο βιβλίο διαχείρισης χαρτοφυλακίου δεν είναι μόνο ένας συνδυασμός πληροφοριών σχετικά με τον τρόπο πολλαπλασιασμού της απόδοσής σας, αλλά είναι επίσης ο συνδυασμός εξαιρετικών πληροφοριών για τη χρηματοδότηση, τη στρατηγική, την κατανομή περιουσιακών στοιχείων, τις επενδύσεις και τη διαχείριση. Οι αναγνώστες που έχουν διαβάσει αυτό το βιβλίο όχι μόνο πρότειναν αυτό το βιβλίο σε κάθε φοιτητή οικονομικών, ανέφεραν επίσης ότι αυτό το βιβλίο είναι απαραίτητο για τους φοιτητές MBA. Αυτό το βιβλίο δεν είναι γραμμένο με βάση τις γνώσεις που έχουν οι συγγραφείς σχετικά με το θέμα. μάλλον αυτό το βιβλίο έχει δοκιμαστεί προσωπικά και αυτή η τεχνική δημιούργησε μια εκπληκτική ετήσια απόδοση 41%.

Καλύτερες επιλογές από αυτό το βιβλίο Best Portfolio Management

 • Αυτό το καλύτερο βιβλίο διαχείρισης χαρτοφυλακίου είναι απαραίτητο να διαβάσετε εάν είστε φοιτητής οικονομικών. Οι ειδικοί ανέφεραν ότι αυτό συγκαταλέγεται στα 10 κορυφαία must-read για επενδύσεις.
 • Δεν θα μάθετε μόνο τις βασικές αρχές της διαχείρισης χαρτοφυλακίου, αλλά θα μάθετε επίσης μακροχρόνιες επενδύσεις ορίζοντα που είναι μη συμβατική και η οποία βοήθησε τους συγγραφείς να βγάλουν δισεκατομμύρια δολάρια.
 • Το υλικό του βιβλίου έχει δοκιμαστεί πάνω από 15 χρόνια και είχε τεράστια αποτελέσματα. Φανταστείτε τι θα μπορούσατε να κάνετε αν τραβήξετε αυτό το βιβλίο.
<>

# 2 - Ενεργή διαχείριση χαρτοφυλακίου:

Ποσοτική προσέγγιση για την παραγωγή ανώτερων αποδόσεων και τον έλεγχο του κινδύνου


των Richard Grinold & Ronald Kahn

Αυτό το κορυφαίο βιβλίο διαχείρισης χαρτοφυλακίου είναι ένας μεγάλος απολογισμός της ποσοτικής προσέγγισης της διαχείρισης χαρτοφυλακίου. Ρίξτε μια ματιά στην κριτική και τις καλύτερες επιλογές για να μάθετε περισσότερα.

Κριτική βιβλίου

Σύμφωνα με τους αναγνώστες αυτού του βιβλίου, αυτό το βιβλίο είναι απαραίτητο για κάθε διαχειριστή κινδύνου και έμπορο. Αυτό το βιβλίο είναι χρήσιμο για τους διαχειριστές κινδύνου και τους εμπόρους, επειδή μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το βιβλίο ως εγχειρίδιο για τη δημιουργία κεφαλαίων Barclays Index Plus. Αλλά αν δεν έχετε ιδέα για τις απορίες, τότε αυτό το βιβλίο δεν θα είναι κατάλληλο για εσάς. Πρέπει να γνωρίζετε το βασικό λογισμό και τη γραμμική άλγεβρα για να μπορείτε να αποκρυπτογραφήσετε την αξία αυτού του βιβλίου. Αυτό σημαίνει ότι αυτό το βιβλίο δεν είναι για αρχάριους. Εάν έχετε κάποια εμπειρία στον τομέα, αυτό το βιβλίο θα είναι πολύτιμο για εσάς.

Καλύτερες επιλογές από αυτό το βιβλίο Top Portfolio Management

 • Αυτό το καλύτερο βιβλίο διαχείρισης χαρτοφυλακίου θα σας διδάξει την τέλεια ισορροπία μεταξύ δεξιοτήτων διαχείρισης και κινδύνου χαρτοφυλακίου.
 • Αυτό το βιβλίο είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός θεμελιωδών εννοιών και ποσοτικής προσέγγισης, ώστε να μπορείτε να μάθετε τη διαχείριση χαρτοφυλακίου με την πιο αληθινή έννοια.
 • Αυτό το βιβλίο είναι ένα βιβλίο που πρέπει να διαβάσετε για τη διαχείριση χαρτοφυλακίου και πολύ περιεκτικό. Αυτό το βιβλίο έχει μήκος 624 σελίδες.
<>

# 3 - Διαχείριση συμπεριφορικού χαρτοφυλακίου:

Πόσο επιτυχημένοι επενδυτές κυριαρχούν στα συναισθήματά τους και δημιουργούν ανώτερα χαρτοφυλάκια


Γ. Τόμας Χάουαρντ

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι η διαχείριση χαρτοφυλακίου έχει να κάνει περισσότερο με χρήματα, αλλά έχει να κάνει με την ψυχολογία του επενδυτή. Μάθετε περισσότερα στην κριτική και στις καλύτερες επιλογές.

Κριτική βιβλίου

Αυτό το κορυφαίο βιβλίο διαχείρισης χαρτοφυλακίου αφορά το πώς μπορείτε να κυριαρχήσετε τα συναισθήματά σας για να αποκομίσετε καλύτερες αποδόσεις. Ο συγγραφέας μιλάει για τη διατήρηση μιας υγιούς απόστασης μεταξύ εσάς και του χαρτοφυλακίου σας. Για παράδειγμα, ο συγγραφέας ανέφερε ότι πιστεύουμε ότι η υπερβολική διαφοροποίηση θα μετριάσει τον κίνδυνο, αλλά εάν διατηρούμε περισσότερα από 20 αποθέματα, δεν υπάρχει πραγματικό όφελος στην κατοχή περισσότερων από 20 αποθεμάτων. Επιπλέον, θα μάθατε επίσης μερικές μη συμβατικές συμβουλές για τη χρηματοοικονομική συμπεριφορά. Και θα μάθατε επίσης πώς να βελτιστοποιήσετε τον παράλογο της αγοράς.

Βασικές επιλογές από αυτό το βιβλίο Best Portfolio Management

Υπάρχουν τέσσερα πράγματα που θα μάθατε από αυτό το βιβλίο (λεπτομερώς) -

 • Αναζητήστε μόνο μία στρατηγική που έχετε χρησιμοποιήσει και να είστε συνεπείς με αυτήν. Μην το αλλάξετε λόγω της βραχυπρόθεσμης απώλειας.
 • Μην πηγαίνετε για 15-20 μετοχές στο χαρτοφυλάκιο. Αντίθετα, διατηρήστε έναν μικρό αριθμό αποθεμάτων. Ο αγαπημένος αριθμός του συγγραφέα είναι το πολύ 10.
 • Εάν θέλετε να δώσετε έμφαση σε έναν κλάδο ή μια χώρα, ακολουθήστε αυτό. Μην φοβάστε να επικεντρωθείτε σε ένα πράγμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 • Και το τελευταίο μέρος του παζλ που είναι το πιο αμφιλεγόμενο είναι να διατηρήσετε την ανεξαρτησία σας. Σύμφωνα με τον συγγραφέα, η επένδυση από την επιτροπή δεν λειτουργεί ποτέ.
<>

# 4 - Διαχείριση χαρτοφυλακίου υπό πίεση:

Μια προσέγγιση Bayesian-Net στη συνεκτική κατανομή περιουσιακών στοιχείων


από τους Riccardo Rebonato & Alexander Denev

Αυτό το βιβλίο θα σπάσει το status-quo και θα μιλήσει για τις πιο μη συμβατικές βέλτιστες πρακτικές διαχείρισης χαρτοφυλακίου.

Κριτική βιβλίου

Αυτό το κορυφαίο βιβλίο διαχείρισης χαρτοφυλακίου παρουσιάζει μια πρωτοποριακή ιδέα για τη μεθοδολογία δοκιμών πίεσης. Ανέφεραν ότι μοντέλα κινδύνου που βασίζονται σε ιστορικά δεδομένα δεν μας προειδοποιούν για τα μεγάλα γεγονότα που θα συγκλόνισαν τον οικονομικό κόσμο. Αυτός δεν είναι ο συνηθισμένος τρόπος για να κοιτάξετε τη διαχείριση χαρτοφυλακίου. Το μόνο ζήτημα με αυτό το βιβλίο είναι πολύ χρονοβόρο για τους συνηθισμένους αναγνώστες, αλλά οι επαγγελματίες που έχουν τη συνήθεια να αντιμετωπίζουν τακτικά χιλιάδες σελίδες φαίνεται να βρίσκουν μεγάλη αξία σε αυτό το βιβλίο.

Καλύτερες επιλογές από αυτό το βιβλίο Top Portfolio Management

 • Αυτό το καλύτερο βιβλίο διαχείρισης χαρτοφυλακίου στοχεύει στους βασικούς επαγγελματίες χρηματοδότησης και κάνει εξαιρετική δουλειά παρέχοντας αξία.
 • Αυτό το βιβλίο όχι μόνο έχει μεταφέρει μια μη συμβατική προσέγγιση της διαχείρισης χαρτοφυλακίου, αλλά έχει επίσης παράσχει ένα βήμα προς βήμα σχέδιο, έτσι ώστε οι αναγνώστες να μπορούν να εφαρμόσουν αυτήν τη νέα προσέγγιση.
 • Αυτό το βιβλίο είναι αρκετά λογικό σε σύγκριση με τα υλικά που παρέχονται στο βιβλίο.
<>

# 5 - Ανάλυση επενδύσεων και διαχείριση χαρτοφυλακίου

(με Thomson ONE - Business School Edition και Stock-Trak Coupon) 


των Frank K. Reilly & Keith C. Brown

Εάν ανησυχείτε ποτέ για την επένδυσή σας στην προσωπική σας ζωή, διαλέξτε αυτό το βιβλίο και μάθετε πώς σκέφτονται οι επαγγελματίες για τις επενδύσεις.

Κριτική βιβλίου

Αυτό το βιβλίο σίγουρα δεν είναι για όλους. Εάν είστε κάποιος που θέλει να διαβάσει τη διαχείριση χαρτοφυλακίου χωρίς την πολυπλοκότητα της ποσοτικής χρηματοδότησης, αυτό το βιβλίο θα εξυπηρετήσει το σκοπό. Επιπλέον, αυτό το βιβλίο έχει 1080 σελίδες που είναι αρκετά τεράστιες όσον αφορά την εφαρμογή τους σε άτομα που αγαπούν πρακτικά παραδείγματα. Ωστόσο, πολλοί αναγνώστες αυτού του βιβλίου ανέφεραν ότι αυτό το βιβλίο έχει μακρές εξηγήσεις που δημιουργούν διαίσθηση για τις δικές σας επενδυτικές αποφάσεις.

Βασικές επιλογές από αυτό το βιβλίο Best Portfolio Management

 • Εάν χρησιμοποιείτε αυτό το βιβλίο ως βιβλίο, θα εξυπηρετήσει το σκοπό.
 • Αυτό το καλύτερο βιβλίο διαχείρισης χαρτοφυλακίου είναι αρκετά περιεκτικό και δεν ταιριάζει απαραιτήτως στους αρχάριους, επειδή θα εξετάσει σε βάθος τα περισσότερα θέματα στη διαχείριση χαρτοφυλακίου.
 • Όλοι οι χρηματοοικονομικοί θα πρέπει να διαβάσουν αυτό το βιβλίο τουλάχιστον μία φορά για να δημιουργήσουν την ευαισθησία στην ανάλυση των επενδύσεων.
<>

# 6 - Τρέχοντας χρήματα:

Επαγγελματική διαχείριση χαρτοφυλακίου (Mcgraw-Hill / Irwin Series in Finance, Insurance and Real Estate)


των Scott Stewart, Christopher Piros & Jeffrey Heisler

Εάν θέλετε να κατακτήσετε τη λήψη επιχειρηματικών επενδυτικών αποφάσεων, διαλέξτε αυτό το βιβλίο. Ας μάθουμε περισσότερα σχετικά με αυτό στην κριτική και στις καλύτερες επιλογές.

Κριτική βιβλίου

Εάν είστε νέοι στη διαχείριση χαρτοφυλακίου και θέλετε να ξεκινήσετε με ένα βιβλίο, αυτό το βιβλίο θα εξυπηρετήσει τον σκοπό σας. Αυτό το βιβλίο είναι ειδικά γραμμένο για αρχάριους και ενδιάμεσους μαθητές. έτσι θα μπορούσατε να αποκτήσετε βασικές αρχές στη διαχείριση χαρτοφυλακίου. Επιπλέον, θα μάθετε επίσης για τις πρακτικές πτυχές της διαχείρισης χαρτοφυλακίου. Εάν προετοιμάζεστε για το πρόγραμμα σπουδών CFA, αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει με τις άμεσα εφαρμόσιμες αρχές του. Επιπλέον, θα μάθετε τι λειτουργεί στη διαχείριση χαρτοφυλακίου, τι δεν λειτουργεί και επίσης πώς να κάνετε τα πράγματα να λειτουργούν με τον πιο κερδοφόρο τρόπο. Αυτό το βιβλίο είναι ένα από τα καλύτερα βιβλία για τους διαχειριστές χαρτοφυλακίου και σίγουρα δεν μπορείτε να το χάσετε εάν θέλετε να οδηγήσετε την επενδυτική σας καριέρα στο επόμενο επίπεδο.

Καλύτερες επιλογές από αυτό το βιβλίο διαχείρισης χαρτοφυλακίου

 • Εάν έχετε σκεφτεί ποτέ να διαβάσετε κάτι χρήσιμο και πρακτικό κάτω από 600 σελίδες, αυτό είναι το βιβλίο που πρέπει να διαβάσετε. Αυτό το βιβλίο δεν συνιστάται μόνο από κορυφαίους διαχειριστές χαρτοφυλακίου, αλλά επίσης μεταφέρουν αυτό το βιβλίο μαζί τους.
 • Εάν επιλέξετε αυτό το βιβλίο, θα καλυφθείτε επειδή αυτό το βιβλίο καλύπτει σχεδόν όλα τα θέματα που πρέπει να μάθετε στη διαχείριση χαρτοφυλακίου και στην ανάλυση επενδύσεων.
 • Οι αναγνώστες ανέφεραν έντονα ότι εάν είστε οικονομικός σύμβουλος, πρέπει να διαβάσετε αυτήν τη γωνιά.
<>

# 7 - Διαχείριση χαρτοφυλακίου για νέα προϊόντα: Δεύτερη έκδοση


των Robert G. Cooper, Scott J. Edgett & Elko J. Kleinschmidt

Αυτό το βιβλίο είναι ευανάγνωστο και θα σας δώσει πρόσβαση στις τεράστιες έννοιες της διαχείρισης χαρτοφυλακίου σχετικά με την ανάπτυξη νέων προϊόντων.

Κριτική βιβλίου

Οι περισσότεροι αναγνώστες που έχουν περάσει από αυτό το κορυφαίο βιβλίο διαχείρισης χαρτοφυλακίου ανέφεραν ότι αυτό το βιβλίο είναι μια Βίβλος για τη διαχείριση χαρτοφυλακίου. Θα μπορούσατε να λάβετε υπέροχες πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση χαρτοφυλακίου, ιδίως στις περιπτώσεις όπου θέλετε να αναθεωρήσετε τη διαδικασία διαχείρισης χαρτοφυλακίου. Θα μάθετε επίσης για πολλές εταιρείες και πώς διαχειρίζονται το χαρτοφυλάκιό τους, οι οποίες θα δώσουν ιδέες για το πώς να διαχειριστείτε τη δική σας. Επιπλέον, αυτό το βιβλίο καλύπτει πολλά θέματα στη διαχείριση χαρτοφυλακίου και τον τρόπο επίλυσής τους.

Καλύτερες επιλογές από αυτό το βιβλίο Top Portfolio Management

 • Αυτός είναι ένας τέλειος οδηγός για όσους θέλουν να ελαχιστοποιήσουν τα λάθη τους στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και θέλουν να κατανοήσουν την πρακτική εφαρμογή της διαχείρισης χαρτοφυλακίου.
 • Θα μάθετε νέες στρατηγικές για την αξιολόγηση και την ευθυγράμμιση των τρεχουσών εργασιών Ε & Α του οργανισμού σας.
 • Αυτό το καλύτερο βιβλίο διαχείρισης χαρτοφυλακίου αντιμετωπίζεται ως Βίβλος διαχείρισης χαρτοφυλακίου. Έτσι μέσα σε 400 σελίδες θα γνωρίσετε τα περισσότερα βασικά στοιχεία στη διαχείριση χαρτοφυλακίου για να κάνετε το σημάδι σας στην καριέρα σας.
<>

# 8 - Επενδυτική ηγεσία και διαχείριση χαρτοφυλακίου:

Ο δρόμος για την επιτυχή διαχείριση για επιχειρήσεις επενδύσεων (Wiley Finance)


των Brian D. Singer & Greg Fedorinchik

Αυτό το βιβλίο θα εξηγήσει τέλεια τον ρόλο της ηγετικής επένδυσης στη διαχείριση χαρτοφυλακίου.

Κριτική βιβλίου

Αυτό είναι ένα υπέροχο βιβλίο για διαφορετικές προοπτικές διαχείρισης χαρτοφυλακίου. Δεν είναι ένα βιβλίο που θα εξηγεί «πώς να νικήσει την αγορά», αλλά σίγουρα θα σας δώσει τις βασικές αρχές για τις λειτουργίες - επενδυτική διαδικασία, αποτίμηση και ανάλυση και σχεδιασμός χαρτοφυλακίου. Ο συγγραφέας ενθαρρύνει τους αναγνώστες ότι πρέπει να πάνε για θεμελιώδεις, θεμελιώδεις μακροπρόθεσμες επενδύσεις. Και πιστεύουν ότι η πραγματοποίηση επενδύσεων είναι μια πειθαρχία που γίνεσαι καλός με την πάροδο του χρόνου. Αυτό το βιβλίο είναι εξαιρετικό από την άποψη της αξίας και όλοι οι επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα πρέπει να διαβάσουν αυτό το βιβλίο.

Βασικές επιλογές από αυτό το βιβλίο Top Portfolio Management

 • Αυτό το καλύτερο βιβλίο διαχείρισης χαρτοφυλακίου αντιμετωπίζει τις ανησυχίες της ηγεσίας στη διαχείριση χαρτοφυλακίου και προσφέρει προσωρινές λύσεις για αυτά τα προβλήματα.
 • Ένας από τους συγγραφείς αυτού του βιβλίου είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου CFA, ώστε να μπορείτε να καταλάβετε την αξία που θα παρέχει σε αυτό το βιβλίο.
 • Αυτό το βιβλίο θα εξηγήσει την ισχυρή συσχέτιση μεταξύ της επενδυτικής ηγεσίας και της διαχείρισης χαρτοφυλακίου και του τρόπου χρήσης των πληροφοριών.
<>

# 9 - Βελτιστοποίηση διαχείρισης εταιρικού χαρτοφυλακίου:

Ευθυγράμμιση επενδυτικών προτάσεων με οργανωτική στρατηγική


των Anand Sanwal & Gary Crittenden

Αυτό το βιβλίο ευθυγραμμίζει την οργανωτική στρατηγική με τη διαχείριση χαρτοφυλακίου. Η διαχείριση χαρτοφυλακίου δεν μπορεί να γίνει καλύτερη από αυτήν.

Κριτική βιβλίου

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό βιβλίο για τη διαχείριση εταιρικών χαρτοφυλακίων. Και αν θέλετε να μάθετε μια ανοησία προσέγγιση στη διαχείριση εταιρικών χαρτοφυλακίων, μην προχωρήσετε περισσότερο από αυτό το βιβλίο. Επιπλέον, εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα εταιρικό χαρτοφυλάκιο στον οργανισμό σας, οι πρακτικές ιδέες και οι ρεαλιστικές λύσεις θα σας βοηθήσουν να εγκαταστήσετε τις διαδικασίες. Και αν θέλετε να γίνετε ένας καλός κατανεμητής πόρων, αυτό το βιβλίο θα ήταν πολύτιμο για εσάς.

Βασικές επιλογές από αυτό το βιβλίο Best Portfolio Management

 • Εάν θέλετε να κάνετε το άλμα από το θεωρητικό χαρτοφυλάκιο στην εφαρμογή, αυτό το βιβλίο είναι για εσάς.
 • Οι "Seven Deadly Sins" του συγγραφέα είναι ένας εξαιρετικός οδηγός για όσους είναι υπεύθυνοι για την κατανομή κεφαλαίων / εταιρειών.
<>

# 10 - Τύποι διαχείρισης χαρτοφυλακίου:

Μαθηματικές μέθοδοι διαπραγμάτευσης για το μέλλον, τις επιλογές και τις αγορές μετοχών


από τον Ralph Vince

Αυτό το βιβλίο είναι παλιό, αλλά έχει τεράστια αξία για τη διαχείριση χαρτοφυλακίου και τις διαφορετικές πτυχές του.

Κριτική βιβλίου

Αυτό το βιβλίο είναι παλιό αλλά συγκεκριμένο. Σε αυτό το βιβλίο, θα βρείτε δύο παραμελημένα μαθηματικά εργαλεία που χρειάζεστε για να ανταγωνιστείτε με επιτυχία στη σημερινή αγορά εμπορευμάτων. Θα μάθετε επίσης πώς να διαφοροποιήσετε το χαρτοφυλάκιό σας με βάση τις σωστές ποσότητες για κάθε αγορά. Αλλά αυτό το βιβλίο χρειάζεται ένα υπόβαθρο στα μαθηματικά χωρίς το οποίο θα ήταν δύσκολο για εσάς να κατανοήσετε τους υπολογισμούς και τις εξηγήσεις.

Βασικές επιλογές από αυτό το βιβλίο Best Portfolio Management

 • Αυτό το βιβλίο θα σας διδάξει έναν συστηματικό τρόπο δημιουργίας χαρτοφυλακίου έτσι ώστε να μην χάνετε χρήματα μακροπρόθεσμα.
 • Δεν είναι μια συλλογή από παλιές σκέψεις σε έναν νέο οδηγό. Ο συγγραφέας έχει σκεφτεί όλες τις βασικές αρχές και έδωσε μια αναζωογονητική εναλλακτική λύση σε όλες τις ήδη πιστεύεται έννοιες.
<>

Άλλα βιβλία που μπορεί να σας αρέσουν -

 • 10 καλύτερα βιβλία οικονομικών συμβούλων
 • Βιβλία διαπραγμάτευσης μετοχών
 • Βιβλία Επενδυτικής Τραπεζικής
 • Βιβλία διαχείρισης κινδύνων
 • Τα 10 καλύτερα βιβλία διαχείρισης πλούτου
Αποκάλυψη συνεργατών Amazon

Το WallStreetMojo συμμετέχει στο Πρόγραμμα Συνεργατών Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα θυγατρικών που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μέσα στους ιστότοπους να κερδίζουν διαφημιστικά τέλη μέσω της διαφήμισης και της σύνδεσης στο amazon.com


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found