Κορυφαία 10 καλύτερα βιβλία Excel | WallstreetMojo

Λίστα των κορυφαίων 10 καλύτερων βιβλίων Excel

Το Excel είναι κάτι που μαθαίνουν οι χρήστες αναζητώντας στο Google. Αλλά αν θέλετε να κάνετε τη μάθησή σας ολοκληρωμένη, το Διαδίκτυο δεν θα μπορεί να σας βοηθήσει πάντα. Θα υπήρχε κάτι ή το άλλο που λείπει από τα ανοιχτά / δωρεάν μαθήματα που θα βρείτε μόνο σε βιβλία. Παρακάτω είναι η λίστα τέτοιων βιβλίων στο excel -

 1. Microsoft Excel 2016 Bible: Ο πλήρης εκπαιδευτικός πόρος (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 2. Excel: Οδηγός γρήγορης εκκίνησης από αρχάριους έως ειδικούς (Excel, Microsoft Office) (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 3. Excel 2016 για Dummies (Excel για Dummies) (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 4. Power Pivot και Power BI: Ο Οδηγός χρήσης του Excel για DAX, Power Query, Power BI & Power Pivot στο Excel 2010-2016 (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 5. Δημιουργία οικονομικών μοντέλων με το Microsoft Excel: Ένας οδηγός για επαγγελματίες, (MISL-WILEY) (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 6. Predictive Analytics: Microsoft Excel (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 7. Εργαλεία Microsoft Business Intelligence για αναλυτές Excel (WILEY)  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 8. Excel Macros For Dummies  (Αποκτήστε αυτό το βιβλίο)
 9. Excel 2016 από το Scratch: Μάθημα Excel με επιδείξεις και ασκήσεις (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 10. Διαγράμματα Excel  (Λήψη αυτού του βιβλίου)

Ας συζητήσουμε λεπτομερώς καθένα από τα βιβλία του excel μαζί με τα βασικά στοιχεία και τις κριτικές του.

Ας αρχίσουμε.

# 1 - Microsoft Excel 2016 Βίβλος: Ο πλήρης εκπαιδευτικός πόρος

από τον John Walkenbach

Αυτό είναι ένα από τα πιο σεβαστά βιβλία για το Excel τα τελευταία χρόνια. Ας ρίξουμε μια ματιά στη σύντομη κριτική και τις καλύτερες επιλογές από το βιβλίο.

Κριτική βιβλίου

Υπάρχουν πολλά βιβλία excel στην αγορά που υπόσχονται να είναι σύμμαχος των μαθητών και των δασκάλων, ωστόσο, αποδεικνύονται ότι είναι απόλυτα χάσιμο χρόνου. Αλλά αυτό το βιβλίο είναι ένα από τα πιο περιζήτητα βιβλία για το Excel και άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα έχουν προτείνει αυτό το βιβλίο σε όλους, όποιος θέλει να μάθει να ξεχωρίζει σε βαθύτερο επίπεδο. Αυτό το συγκεκριμένο βιβλίο χρησιμοποιείται ως εργαλείο για προχωρημένο excel για προγράμματα MBA ανώτερου επιπέδου, καθώς και για άτομα που αγαπούν τη μάθηση από μόνα τους. Πολύ λεπτομερής και η έρευνα στο βιβλίο είναι αξιέπαινη.

Παραλαβή από αυτό το καλύτερο βιβλίο του Excel

Εάν είστε ειλικρινής μαθητής του Excel, θα κερδίσετε πολλά από αυτό το βιβλίο. Εδώ είναι οι καλύτερες επιλογές από το βιβλίο -

 • Χρησιμοποιώντας αυτό το κορυφαίο βιβλίο excel, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε λειτουργικά υπολογιστικά φύλλα που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε σε κάθε δυνατό ή μικρότερο δυνατό.
 • Θα μπορούσατε να δημιουργήσετε γραφήματα και να ενσωματώσετε γραφικά στο περιεχόμενό σας ή να αναφέρετε για να βελτιώσετε την ορατότητα και την επιρροή.
 • Θα μπορούσατε επίσης να οπτικοποιήσετε δεδομένα χρησιμοποιώντας τη μορφοποίηση υπό όρους στο excel και τη χρήση προηγμένης δυνατότητας.
 • Τέλος, χρησιμοποιώντας αυτό το βιβλίο, θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα πρόσθετα στο υπολογιστικό φύλλο excel.
<>

# 2 - Excel: Οδηγός γρήγορης εκκίνησης από αρχάριους έως ειδικούς (Excel, Microsoft Office)

του William Fischer

Αυτό το κορυφαίο βιβλίο excel είναι εξίσου ολοκληρωμένο με το όνομα, αλλά το πιο σημαντικό μέρος αυτού του βιβλίου είναι η τιμή του. Είναι πολύ φθηνότερο από οποιοδήποτε ολοκληρωμένο βιβλίο για το Excel.

Κριτική βιβλίου

Ας πούμε ότι είναι η πρώτη σας δουλειά και χρειάζεστε έναν οδηγό αναφοράς που θα σας βοηθήσει να μάθετε τους βασικούς τύπους excel σε προηγμένες έννοιες, τι πρέπει να κάνετε; Πρέπει να παραλάβετε αυτό το βιβλίο και να ακολουθήσετε τις οδηγίες και θα μάθετε σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε για να αποκτήσετε επαγγελματική επάρκεια. Από γραφήματα έως μοντελοποίηση δεδομένων, από περιστρεφόμενα μοντέλα έως σχεδιασμό ταμπλό, θα μάθετε σχεδόν τα πάντα και ακόμη και όταν πρόκειται για βασικούς τομείς όπως επιστήμονας δεδομένων, ανάλυση δεδομένων, αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει πολύ ως οδηγός αναφοράς.

Καλύτερες επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο του Excel

Σε σύγκριση με την τιμή που πρέπει να πληρώσετε για να αγοράσετε αυτό το βιβλίο, μπορείτε να το ονομάσετε έναν οδηγό χωρίς ανοησίες για να μάθετε το Excel (από τα βασικά έως τα προχωρημένα). Ας μάθουμε τις καλύτερες επιλογές του βιβλίου -

 • Αυτό το βιβλίο excel είναι για όλους. Εάν είστε αρχάριος, μπορείτε να ανατρέξετε σε αυτό το βιβλίο. Ακόμα κι αν είστε ειδικός στο Excel, θα μάθετε ακόμα κάτι από το βιβλίο. Είναι λοιπόν ένα περιεκτικό βιβλίο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εξαιρετική αναφορά για όλες τις επαγγελματικές και προσωπικές σας απαιτήσεις.
 • Τα παραδείγματα που χρησιμοποιούνται σε αυτό το βιβλίο είναι εύκολα και απλά, γεγονός που διευκολύνει τη μάθηση.
 • Τα πλήκτρα συντόμευσης που αναφέρονται στο βιβλίο είναι πολύ χρήσιμα και θα σας εξοικονομήσουν πολύ χρόνο.
<>

# 3 - Excel 2016 για ανδρείκελα (Excel για ανδρείκελα)

από τον Greg Harvey

Τα βιβλία των ανδρεικέλων είναι πάντοτε απαράδεκτα. Μόλις αποφασίσετε να μάθετε κάτι νέο, μπορείτε να πάρετε ένα βιβλίο για τα ανδρείκελα και θα μάθετε έναν τόνο. Αυτό το βιβλίο για το Excel δεν είναι διαφορετικό.

Κριτική βιβλίου

Όπως και τα άλλα δύο κορυφαία βιβλία excel που αναφέρονται παραπάνω, αυτό το βιβλίο είναι επίσης εξίσου ολοκληρωμένο. Αν θέλετε να δημιουργήσετε όμορφα γραφήματα και κάθε είδους πίνακες στο excel, αυτό το βιβλίο θα διδάξει πολλά. Αυτό σύμφωνα με τους αναγνώστες είναι μια εξαιρετική προσθήκη στη σειρά των ανδρεικέλων.

Καλύτερες επιλογές από αυτό το βιβλίο Best Excel

Θα μάθετε πολλά από αυτό το βιβλίο. Εδώ είναι οι καλύτερες επιλογές -

 • Όπου και αν βρίσκεστε αυτή τη στιγμή, αυτό το βιβλίο θα σας ξεκινήσει. Θα μάθετε να δημιουργείτε φύλλα εργασίας, να χρησιμοποιείτε τύπους, να ενσωματώνετε γραφήματα, να μαθαίνετε μορφοποίηση και πολλά άλλα καθώς ακολουθείτε το βιβλίο.
 • Θα μπορείτε επίσης να κάνετε αλλαγές στα δεδομένα, να μάθετε σχετικά με τη μεταφορά δεδομένων μεταξύ διαφορετικών βιβλίων εργασίας, να οργανώσετε κάθε είδους πληροφορίες και να δημιουργήσετε ένα γράφημα.
 • Αυτός είναι ένας εξαιρετικός οδηγός ακόμα κι αν μισείτε τη μάθηση excel. Αυτό είναι τόσο περιεκτικό και εύκολο στην εκμάθηση που μπορείτε να παίρνετε μια γουλιά κάθε φορά και να μάθετε όσα χρειάζεστε.
<>

# 4 - Power Pivot και Power BI: Ο οδηγός χρήσης του Excel για DAX, Power Query, Power BI & Power Pivot στο Excel 2010-2016

των Rob Collie και Avichal Singh

Όπως υποδηλώνει ο τίτλος, αυτό το βιβλίο είναι για άτομα που πρέπει να υπερέχουν για τέσσερα πράγματα - Excel Power Query, Power BI, DAX και Powerpivot. Ας δούμε την κριτική του βιβλίου και τις καλύτερες επιλογές.

Κριτική βιβλίου

Αυτό το καλύτερο βιβλίο excel είναι ένα αριστούργημα. Άτομα που χρειάζονται Power Pivot για την επαγγελματική τους απαίτηση σέβονται αυτό το βιβλίο ως μοναδικό οδηγό αναφοράς. Το 2012, η ​​έκδοση ήταν σχεδόν πλήρης απόδειξη. Σε αυτήν την έκδοση, έχει βελτιωθεί περισσότερο και τώρα είναι ο τέλειος οδηγός για επαγγελματίες και φοιτητές. Είναι μορφοποιημένο όμορφα και πολύ εύκολο στη χρήση. Εάν θέλετε να μάθετε σε βάθος οποιαδήποτε από αυτές τις βασικές περιοχές, αυτό πρέπει να έχετε στο ράφι σας.

Καλύτερες επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο του Excel

Αυτό το προηγμένο βιβλίο excel δεν προορίζεται για αρχάριους, οπότε αν είστε αρχάριος είναι καλύτερα να δοκιμάσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω τρία πριν πάρετε αυτό το βιβλίο. Αυτό το βιβλίο θα υποθέσει ότι έχετε αρκετές γνώσεις στους βασικούς συγκεντρωτικούς πίνακες, τις σχέσεις και τις βάσεις δεδομένων και στη συνέχεια θα σας διδάξει πώς μπορείτε να ξεκινήσετε με το DAX και το Power Pivot. Το στυλ γραφής είναι πολύ διαυγές και άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα θα ωφεληθούν πολύ από αυτό το βιβλίο.

<>

# 5 - Δημιουργία χρηματοοικονομικών μοντέλων με το Microsoft Excel: Ένας οδηγός για επαγγελματίες, (MISL-WILEY)

από τον K. Scott Proctor

Όσον αφορά τη χρηματοοικονομική μοντελοποίηση, είναι πολύπλοκο και για επαγγελματίες που πρέπει να γνωρίζουν το προηγμένο excel σε πολύ πιο βαθύ επίπεδο. Ας δούμε την κριτική και τις καλύτερες επιλογές.

Κριτική βιβλίου

Εάν είστε νέοι στο χρηματοοικονομικό μοντέλο και δεν έχετε ιδέα από πού να ξεκινήσετε, πάρτε αυτό το βιβλίο και βουτήξτε. Αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε οικονομικά μοντέλα από το μηδέν. Πολλοί επαγγελματίες χρηματοοικονομικών εξοικειώνονται με τη χρηματοοικονομική μοντελοποίηση, αλλά πολύ λίγοι είναι εξοικειωμένοι με την ανάλυση και τις προβλέψεις ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων. Αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε αυτήν την ικανότητα. Αυτό το βιβλίο θα συνοδεύεται επίσης από ένα CD που θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε προσπάθεια και χρόνο για να συνδεθείτε στο διαδίκτυο και να κατεβάσετε τα φύλλα και τα βιβλία εργασίας. Το μόνο πιθανό ελάττωμα σε αυτό το βιβλίο είναι λίγο παλιό (για το 2007 excel), αλλά οι περισσότερες από τις μεθόδους που αναφέρονται εδώ λειτουργούν παρόμοια στις πρόσφατες εκδόσεις του excel.

Παραλαβή από αυτό το καλύτερο βιβλίο του Excel

 • Θα σας διδάξει πώς μπορείτε να δημιουργήσετε οικονομικά μοντέλα από το μηδέν ακόμη και όταν είστε αρχάριος.
 • Θα μάθετε πώς να ενσωματώνετε πολλές οικονομικές καταστάσεις, όπως καταστάσεις ταμειακών ροών, ισολογισμό και καταστάσεις εσόδων σε μία.
 • Θα σας διδάξει επίσης πώς μπορείτε να παρουσιάσετε τα οικονομικά μοντέλα. 
<>

# 6 - Προγνωστικό Analytics: Microsoft Excel

από τον Conrad Carlberg

Αυτό το βιβλίο έχει διαφορετικό περιεχόμενο και καλύπτει κυρίως πρακτικά προβλήματα. Ας ρίξουμε μια ματιά στις κριτικές και τις καλύτερες επιλογές.

Κριτική βιβλίου

Αυτό το προηγμένο βιβλίο excel δεν προορίζεται για αρχάριους. Αυτό είναι για άτομα που έχουν ήδη κάποια εμπειρία στο excel θα πρέπει να πάνε για αυτό το βιβλίο. Αυτό το βιβλίο αφορά τις προγνωστικές αναλύσεις και πώς μπορείτε να λύσετε πρακτικά προβλήματα στο μάρκετινγκ, τη χρηματοδότηση και σε άλλους τομείς χρησιμοποιώντας το Excel. Θα οικοδομήσετε δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να μειώσετε το κόστος, να βελτιώσετε την παραγωγικότητα, να βελτιώσετε τα έσοδα και να ενισχύσετε την δυναμική στις επιχειρηματικές ή επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Θα λάβετε επίσης μια συλλογή βιβλίων εργασίας Excel με δυνατότητα λήψης και κώδικα VBA.

Παραλαβή από αυτό το καλύτερο βιβλίο του Excel

 • Θα μάθετε να χρησιμοποιείτε δεδομένα για να λαμβάνετε καλύτερες τακτικές αποφάσεις.
 • Θα μάθετε τις σωστές τεχνικές ανάλυσης για κάθε πραγματικό πρόβλημα.
 • Θα μάθετε να χρησιμοποιείτε το Excel για την επίλυση προβλημάτων στην πραγματική ζωή.
 • Θα μάθετε για τη διαχείριση τεράστιων μεταβλητών και συνόλων δεδομένων.
<>

# 7 - Εργαλεία Microsoft Business Intelligence για αναλυτές Excel (WILEY)

των Michael Alexander, Jared Decker & Bernard Wehbe

Κάθε επιχείρηση αναζητά πάντα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Η Επιχειρηματική Ευφυΐα μπορεί να είναι δική σας εάν παραλάβετε αυτό το βιβλίο και εφαρμόσετε τις αρχές του. Ας ρίξουμε μια ματιά στην κριτική και τις καλύτερες επιλογές.

Κριτική βιβλίου

Αυτό το καλύτερο βιβλίο για προχωρημένους excel είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για επιχειρηματικούς αναλυτές, επειδή η επιχειρηματική ευφυΐα είναι ο τομέας εργασίας τους Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ως ιδιοκτήτης επιχείρησης μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το απίστευτο βιβλίο. Αυτό το βιβλίο δεν είναι για αρχάριους. Για να παραλάβετε αυτό το βιβλίο, χρειάζεστε τουλάχιστον μια βασική επισκόπηση των λειτουργιών και των τύπων του Excel. Αυτό το βιβλίο θα σας διδάξει να είστε πιο αποτελεσματικοί με εργαλεία Microsoft Business Intelligence όπως Power Pivot, Power Query & Power View in excel.

Καλύτερες επιλογές από αυτό το Advanced Excel Book

 • Αυτό είναι το καλύτερο βιβλίο excel που μπορείτε να βρείτε σχετικά με τη σύνδεση αρχείων και την εξαγωγή σαφών και συμπαγών περιλήψεων.
 • Οι επιχειρηματικοί αναλυτές πρέπει να κατανοήσουν τον τρόπο λήψης μιας τεκμηριωμένης απόφασης. Αυτό το βιβλίο θα τους διδάξει πώς να συγκεντρώσουν όλα τα αρχεία μέσα σε λίγες ώρες.
 • Είναι για άτομα που βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο στο Excel, αλλά είναι πολύ διαυγές και εύκολο στην κατανόηση.
<>

# 8 - Μακροεντολές Excel για ανδρείκελα

από τον Michael Alexandar

Αυτό είναι πάλι από τους Dummies. Οι σειρές Dummies ξεχωρίζουν πάντα. Αυτό το κάνει επίσης. Ρίξτε μια ματιά στην κριτική και τις καλύτερες επιλογές.

Κριτική βιβλίου

Αυτό είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μακρο βιβλία excel τα τελευταία χρόνια. Μόλις ολοκληρώσετε αυτό το βιβλίο, θα μπορείτε να εφαρμόσετε και να χρησιμοποιήσετε πάνω από 70 μακροεντολές και να εξοικονομήσετε χρόνο και να γίνετε πιο παραγωγικοί ως αποτέλεσμα. Θα μάθετε επίσης πώς να χρησιμοποιείτε μακροεντολές και πώς μπορείτε να τις προσαρμόσετε.

Οι καλύτερες επιλογές από αυτό το βιβλίο του Excel

 • Θα μάθετε Μακροεντολές 101. Θα μάθετε πώς χρησιμοποιούνται οι μακροεντολές. κατανοήστε VBA και VBE (Visual Basic Editor).
 • Θα λάβετε ένα εργαστήριο βιβλίου εργασίας που θα σας διδάξει πώς μπορείτε να αυτοματοποιήσετε εργασίες χρησιμοποιώντας μακροεντολές.
 • Θα μάθετε πώς οι μακροεντολές σας βοηθούν να περιηγηθείτε σε υπολογιστικά φύλλα και να καθαρίσετε, να διαμορφώσετε και να χειριστείτε δεδομένα.
 • Θα μάθετε επίσης πώς οι μακροεντολές μπορούν να σας βοηθήσουν να αυτοματοποιήσετε τις συγκεντρωτικές εργασίες πίνακα και γραφημάτων.
<>

# 9 - Excel 2016 από το Scratch: Μάθημα Excel με επιδείξεις και ασκήσεις

από τον Peter Kalmstrom

Αυτό είναι ένα άλλο βιβλίο για το καθαρό excel. Ας έχουμε μια επισκόπηση του ίδιου.

Κριτική βιβλίου

Αυτό το καλύτερο βιβλίο excel είναι ιδανικό για άτομα που είναι αρχάριοι, καθώς και για όσους έχουν προηγμένη γνώση στο excel. Η κύρια εστίαση αυτού του βιβλίου είναι στους υπολογισμούς και τις απεικονίσεις όπου οι περισσότεροι άνθρωποι κολλάνε. Δεν ισχύει μόνο για την έκδοση Microsoft 2016. μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το βιβλίο για παλαιότερες εκδόσεις.

Οι καλύτερες επιλογές από αυτό το βιβλίο του Excel

Best takeaways: Θα μάθετε τα πάντα στο excel, βήμα προς βήμα. Επιπλέον, μαζί με αυτό το βιβλίο, θα λάβετε ένα θησαυροφυλάκιο 60 άρθρων με επιδείξεις βίντεο και ασκήσεις με δυνατότητα λήψης που θα σας δώσουν πρακτικούς τρόπους για να μάθετε το Excel.

<>

# 10 - Διαγράμματα Excel

από τον John Walkenbach

Αυτό το βιβλίο προορίζεται για την εξειδίκευση των chart-excel. Ας δούμε την κριτική και τις καλύτερες επιλογές.

Κριτική βιβλίου

Οι περισσότεροι επαγγελματίες χρησιμοποιούν το Excel για υπολογισμούς και ως επιχειρηματικά εργαλεία για τη λήψη αποφασιστικών αποφάσεων. Αλλά αυτό το βιβλίο επικεντρώνεται σε οπτικές αναπαραστάσεις δεδομένων. Θα μάθατε να επιλέξετε τα σωστά γραφήματα για κατάλληλες οπτικές αναπαραστάσεις, να τροποποιήσετε τα δεδομένα στα γραφήματα και να δώσετε μια επαγγελματική εμφάνιση. Αλλά αυτό το βιβλίο δεν είναι για αρχάριους. Πρέπει να γνωρίζετε το Excel σε θεμελιώδες επίπεδο για να μπορείτε να αιτιολογήσετε το περιεχόμενο αυτού του βιβλίου.

Οι καλύτερες επιλογές από αυτό το βιβλίο του Excel

 • Θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε γραφήματα με υψηλό αντίκτυπο τόσο για επιχειρήσεις όσο και για εκπαιδευτικούς σκοπούς.
 • Θα μάθετε να προσαρμόζετε γραφήματα με γραφικά, σχήματα και εικόνες.
 • Θα μάθετε επίσης να χρησιμοποιείτε διαδραστικά γραφήματα στο Excel.
 • Θα μάθετε να χρησιμοποιείτε το VBA για τη δημιουργία και την τροποποίηση γραφημάτων.

Αυτά τα 10 βιβλία θα σας βοηθήσουν να γίνετε κύριος του Excel. Εάν λάβετε και τα 10 και αποφασίσετε να μελετήσετε και να εφαρμόσετε όλα όσα μαθαίνετε, σύντομα, θα γίνετε αρμόδιος στο Microsoft Excel.

<>

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found