Κορυφαία 10 καλύτερα βιβλία για τη χρηματοδότηση για μη χρηματοοικονομικούς διαχειριστές

Λίστα με τα κορυφαία βιβλία για τα οικονομικά για τους μη χρηματοοικονομικούς διαχειριστές

Υπάρχουν διάφορα βιβλία διαθέσιμα που δίνουν κατανόηση σχετικά με τα οικονομικά στους μη χρηματοοικονομικούς διαχειριστές. Παρακάτω είναι η λίστα τέτοιων βιβλίων σχετικά με τη χρηματοδότηση για μη χρηματοοικονομικούς διαχειριστές -

 1. Οικονομικά για μη χρηματοοικονομικούς διαχειριστές, Δεύτερη Έκδοση (Σειρά Βιβλίου Χαρτοφύλακα)   (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 2. Τα βασικά στοιχεία της χρηματοδότησης και της λογιστικής για μη χρηματοοικονομικούς διαχειριστές  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 3. Χρηματοδότηση για μη οικονομικούς διευθυντές και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 4. Οδηγός HBR για τα οικονομικά βασικά για τους διαχειριστές (HBR Guide Series) (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 5. Χρηματοδότηση για τους μη χρηματοοικονομικούς διαχειριστές  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 6. Χρηματοοικονομική και λογιστική για μη χρηματοοικονομικούς διαχειριστές: Όλα τα βασικά που πρέπει να γνωρίζετε, 7η έκδοση  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 7. Χρηματοοικονομικά και λογιστική για μη χρηματοοικονομικούς διαχειριστές  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 8. Το μάθημα 36 ωρών McGraw-Hill: Χρηματοοικονομικά για μη χρηματοοικονομικούς διαχειριστές 3η έκδοση (Μαθήματα McGraw-Hill 36 ωρών)  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 9. Χρηματοοικονομικά & Λογιστική για μη χρηματοοικονομικούς διαχειριστές  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 10. Χρηματοδότηση για τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι μη χρηματοοικονομικοί διαχειριστές (JB-UMBS Series)  (Λήψη αυτού του βιβλίου)

Ας συζητήσουμε λεπτομερώς καθένα από τα βιβλία χρηματοδότησης για διαχειριστές μη χρηματοοικονομικών, μαζί με τα βασικά στοιχεία και τα σχόλιά του.

# 1 - Χρηματοοικονομικά για Μη Οικονομικούς Διευθυντές, Δεύτερη Έκδοση (Σειρά Βιβλίου Χαρτοφύλακα)

από τον Gene Sicilliano

Αυτό είναι ένα από τα βιβλία με τα οποία μπορείτε να ξεκινήσετε. Αυτό γράφεται ειδικά για μη οικονομικούς διευθυντές. Μάθετε περισσότερα στην κριτική και τις καλύτερες επιλογές.

Κριτική βιβλίου

Ο συγγραφέας έχει γράψει αυτό το βιβλίο με πολύ διαυγή τρόπο. Ακόμα κι αν η χρηματοδότηση είναι ένα ξηρό και περίπλοκο θέμα, ενώ διαβάζετε αυτό το βιβλίο, δεν θα νιώσετε το ίδιο. Κάθε ενότητα περιέχει παραδείγματα, ώστε να μπορείτε να τα διατρέξετε γρήγορα και να καταλάβετε ποια είναι η ενότητα. Και σύμφωνα με ορισμένους αναγνώστες, ο συγγραφέας έχει αναμίξει το χιούμορ με τέτοιο τρόπο ώστε να απολαμβάνετε απόλυτα αυτό το βιβλίο. Ωστόσο, αυτό δεν είναι ένα λεπτομερές βιβλίο. Εάν είστε αρχάριος στη χρηματοδότηση και θέλετε να καταλάβετε γιατί και πώς γίνεται αυτό, τότε σίγουρα θα πρέπει να το πάρετε.

Η καλύτερη αποστολή από αυτό το βιβλίο "Οικονομικός για μη χρηματοοικονομικούς διαχειριστές"

Υπάρχουν λίγα πράγματα για τα οποία πρέπει να αγοράσετε αυτό το βιβλίο -

 • Καλύπτει τις θεμελιώδεις γνώσεις τόσο καλά που μετά την ανάγνωση αυτού του βιβλίου, μπορείτε να σκεφτείτε να διαβάσετε ένα λεπτομερές, προηγμένο βιβλίο για τα οικονομικά.
 • Είναι γεμάτο παραδείγματα, ανέκδοτα και χιούμορ.
 • Είναι πολύ εύκολο να διαβαστεί και δεν περιέχει καμία πολυπλοκότητα σε καμία ενότητα.
 • Είναι σε λογικές τιμές και καλή σχέση ποιότητας τιμής.
<>

# 2 - Τα βασικά στοιχεία της χρηματοδότησης και της λογιστικής για μη χρηματοοικονομικούς διαχειριστές

από τον Edward Fields

Ακόμα κι αν δεν έχετε νιώσει ποτέ την ανάγκη να κατανοήσετε τους αριθμούς στο παρελθόν, αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει. Θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τους βασικούς αριθμούς και πώς μπορείτε τελικά να είστε κύριος του.

Κριτική βιβλίου

Δεν μπορείτε να καταλάβετε τα οικονομικά εκτός εάν έχετε τις θεμελιώδεις γνώσεις της λογιστικής. Αυτό το βιβλίο θα σας διδάξει πώς μπορείτε να κατανοήσετε τους ισολογισμούς, τις καταστάσεις ταμειακών ροών, την κατάσταση λογαριασμού αποτελεσμάτων και τις ετήσιες εκθέσεις. Όλοι που έχουν διαβάσει αυτό το βιβλίο έχουν μεταμορφώσει τον τρόπο τους να βλέπουν τη χρηματοδότηση εντελώς. Αλλά υπάρχει ένα προειδοποιητικό σημάδι. Το κείμενο είναι πυκνό και πρέπει να κάνετε μια προσπάθεια να διαβάσετε κάθε κεφάλαιο. Ωστόσο, εάν θέλετε να μάθετε οικονομικά, αυτό δεν θα είναι πρόβλημα.

Η καλύτερη αποστολή από αυτό το καλύτερο βιβλίο για τη χρηματοδότηση για μη χρηματοδότηση

Εδώ είναι οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να αγοράσετε το χρηματοοικονομικό βιβλίο για το μη χρηματοοικονομικό βιβλίο -

 • Πωλούνται περισσότερα από 40.000 αντίτυπα και είναι ένα τέλειο βιβλίο αναφοράς για μη χρηματοοικονομικούς διευθυντές.
 • Εάν δεν καταλαβαίνετε καθόλου τους αριθμούς, θα το βρείτε πολύτιμο καθώς είναι γεμάτο από περιπτωσιολογικές μελέτες, έννοιες, ορολογίες και γλωσσάρια.
 • Θα μάθετε τον προϋπολογισμό, τις ταμειακές ροές, τον ισολογισμό, τα εργαλεία εντοπισμού απάτης και πολλά άλλα.
<>

# 3 - Χρηματοδότηση για μη οικονομικούς διευθυντές και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων

από τον Lawrence Tuller

Οι διευθυντές που εργάζονται σε μεγάλους και μικρούς οργανισμούς και είναι μέρος του μάρκετινγκ, των πωλήσεων, των ανθρώπινων πόρων και των δραστηριοτήτων δεν είναι πολύ καλοί με τη χρηματοδότηση. Για αυτούς το βιβλίο είναι ένας πολύτιμος πόρος.

Κριτική βιβλίου

Εάν είστε μπερδεμένοι σχετικά με το βιβλίο που θα διαλέξετε ως μη χρηματοοικονομικοί διαχειριστές για να καταλάβετε τη λιτή χρηματοδότηση στην πιο πρακτική μορφή, διαλέξτε αυτό το βιβλίο. Είναι αρκετά παλιό. Έτσι, οι βασικές αρχές αυτού του βιβλίου είναι σαφείς και συνοπτικές. Μην υποτιμάτε αυτό το βιβλίο επειδή γράφτηκε πριν από εννέα χρόνια. Εάν έχετε αμφιβολίες για αυτό, απλώς κοιτάξτε το όνομα του συγγραφέα. Είναι λόγιος του Χάρβαρντ και συγγραφέας 27 βιβλίων. Αυτό το βιβλίο είναι επομένως ιδιαίτερα χρήσιμο για άτομα που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τις επιχειρήσεις και που πρέπει να κατανοήσουν τη διαχείριση μετρητών, την τραπεζική, τον προγραμματισμό, την απόκτηση κεφαλαίων και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής.

Η καλύτερη αποστολή από αυτό το βιβλίο "Οικονομικός για μη χρηματοοικονομικούς διαχειριστές"

Ακολουθούν οι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να αγοράσετε αυτό το χρηματοοικονομικό βιβλίο για μη χρηματοοικονομικά βιβλία -

 • Ο συγγραφέας είναι μια αρχή επί του θέματος. Εκτός από το ότι είναι πτυχιούχος του Χάρβαρντ, έχει και διαθέτει 12 ξεχωριστές επιχειρήσεις. Έτσι, ό, τι μοιράζεται είναι χρήσιμες συμβουλές.
 • Το παλιό είναι χρυσό, και μετά την ανάγνωση αυτού του βιβλίου, θα λέγατε το ίδιο πράγμα.
 • Δεν είναι ένα βιβλίο που κάνει μόνο για τη θεωρία. Είναι πρακτικό και θα μπορείτε να συσχετιστείτε με την πρακτική επιχείρηση.
<>

# 4 - Οδηγός HBR για τα οικονομικά βασικά για τους διαχειριστές (HBR Guide Series)

Εάν θέλετε να μάθετε, μπορεί να έχετε ακούσει για το Harvard Business Review. Δημιουργούν βιβλία, άρθρα και προϊόντα που προσφέρουν τεράστια βοήθεια στους μαθητές της επιχείρησης. Αυτός ο οδηγός είναι επίσης παρόμοιος.

Κριτική βιβλίου

Ας υποθέσουμε ότι ξεκινάτε μια επιχείρηση. Τώρα, ξέρετε πότε θα σπάσατε; Ή πώς θα πρέπει να υπολογίσετε το νεκρό σημείο; Εάν είστε αρχάριος στα χρηματοοικονομικά ή χρειάζεστε απλώς μια ανανέωση, διαλέξτε αυτό το βιβλίο και θα μάθετε τα βασικά της χρηματοδότησης σε 192 σελίδες. Αυτό το βιβλίο είναι σημαντικό όχι μόνο επειδή είναι διαυγές ή σύντομο. μάλλον, θα σας πει τα πάντα πίσω από τα πάντα. Το ερώτημα «γιατί» είναι πολύ σημαντικό. Η παραλαβή αυτού του βιβλίου θα σας βοηθήσει να λάβετε την απάντηση του «γιατί» στα οικονομικά.

Το καλύτερο πακέτο από αυτό το βιβλίο

Εδώ είναι τα καλύτερα πράγματα που θα μάθετε από αυτήν τη χρηματοδότηση για το μη χρηματοοικονομικό βιβλίο -

 • Θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε την ορολογία της χρηματοδότησης με διαυγή τρόπο. Αφού διαβάσετε αυτό το βιβλίο, όταν κάποιος θα έλεγε τον όρο, δεν θα το σκοντάψετε.
 • Θα μάθετε να χρησιμοποιείτε οικονομικά δεδομένα για να μάθετε αν μπορείτε να αποδεχτείτε άλλα αιτήματα προϋπολογισμού ή όχι.
 • Θα μάθετε να κάνετε τα μαθηματικά των οικονομικών για να κατανοήσετε το κόστος-όφελος, την ανάλυση αναλογίας και θα αρχίσετε επίσης να αποκρυπτογραφείτε τα οικονομικά μέρη των αντιπάλων σας.
<>

# 5 - Χρηματοδότηση για τους μη χρηματοοικονομικούς διαχειριστές

από τον Herbert T. Spiro

Ακόμα κι αν δεν έχετε άμεση σχέση με τη χρηματοδότηση, σε αυτήν την εποχή αιχμής του ανταγωνισμού, είναι συνετό να έχετε τον εαυτό σας εξοπλισμένο με εργαλεία και έννοιες της χρηματοδότησης. Η χρηματοδότηση είναι ο πυρήνας οποιασδήποτε επιχείρησης, και χωρίς τη γνώση της χρηματοδότησης, μπορεί να χάσετε κάτι κάτω από την εμφάνιση ασήμαντων.

Κριτική βιβλίου

Τα περισσότερα βιβλία μπορούν να αγγίξουν μόνο το μηδέν στην επιφάνεια. Λίγοι είναι σε θέση να καλύψουν τα βασικά με διαυγή τρόπο. Μόνο πολύ λίγα βιβλία μπορούν να σας εμπνεύσουν εμπιστοσύνη σχετικά με τη χρηματοδότηση. Αυτό το συγκεκριμένο βιβλίο θα σας κάνει να είστε σίγουροι για τη χρηματοδότηση. Δεν καλύπτει τίποτα περίπλοκο στο εγχειρίδιο 320 σελίδων, αλλά διαβάζοντάς το, θα γίνετε καλοί με τους αριθμούς στη χρηματοδότηση. Επαγγελματίες που έχουν διαβάσει αυτό το βιβλίο έχουν αναφέρει ότι από εντελώς παραπλανητικό για τη χρηματοδότηση, έχουν γίνει οι εκτιμητές των οικονομικών δεδομένων στις αναφορές.

Το καλύτερο πακέτο από αυτό το χρηματοοικονομικό βιβλίο για μη χρηματοδότηση

Ακολουθώντας τα πράγματα, θα μάθετε από το βιβλίο -

 • Πρώτα απ 'όλα, θα μπορείτε να εφαρμόσετε αναλυτικές αναλύσεις μετά την ανάγνωση αυτού του βιβλίου.
 • Θα μπορούσατε να δημιουργήσετε λογαριασμούς κερδών και ζημιών και προϋπολογισμούς.
 • Θα είστε σε θέση να ερμηνεύσετε τους ισολογισμούς της εταιρείας σας και των αντιπάλων σας.
 • Θα αποκτήσετε επίσης αρκετή εμπειρία για να κατανοήσετε άλλες σχετικές οικονομικές καταστάσεις όπως κατάσταση λογαριασμού αποτελεσμάτων, κατάσταση ταμειακών ροών κ.λπ.
<>

# 6 - Χρηματοδότηση και λογιστική για μη χρηματοοικονομικούς διαχειριστές: Όλα τα βασικά που πρέπει να γνωρίζετε, 7η έκδοση

των William G. Droms & Jay O. Wright

Το κύριο χαρακτηριστικό αυτού του βιβλίου είναι οι περιπτωσιολογικές του μελέτες. Δεν μπορείτε να χάσετε αυτό το βιβλίο εάν είστε νέοι στα οικονομικά.

Κριτική βιβλίου

Αυτό το βιβλίο είναι διαφορετικό με τρόπο που συνδέει την πραγματική ζωή με τις γνώσεις των βιβλίων. Οι οικονομικές έννοιες είναι χρήσιμες όταν οι μη χρηματοοικονομικοί διαχειριστές μπορούν να τις εφαρμόσουν στην πραγματική ζωή. Με τη βοήθεια αυτού του βιβλίου, μπορούν πραγματικά. Πρώτα απ 'όλα, είναι γεμάτο πρακτικά παραδείγματα. Δεύτερον, δεν φαίνεται καθόλου δύσκολο ακόμη κι αν προέρχεστε από μη τεχνικό υπόβαθρο. τρίτον, σας δίνει αρκετό βάθος για να κατανοήσετε τις τρέχουσες οικονομικές υποθέσεις της εταιρείας. Κατά μία έννοια, είναι ένα πλήρες βιβλίο για μη οικονομικούς διευθυντές.

Η καλύτερη αποστολή από αυτό το βιβλίο "Οικονομικός για μη χρηματοοικονομικούς διαχειριστές"

Εδώ είναι οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να αγοράσετε αυτό το βιβλίο -

 • Θα σας βοηθήσει να λάβετε αποφάσεις σχετικά με τις μακροπρόθεσμες επενδύσεις.
 • Δεν θα μάθετε μόνο τα βασικά της χρηματοδότησης, αλλά θα γνωρίσετε επίσης τον λογαριασμό σας μέσω και μέσω.
 • Θα μάθετε να διαβάζετε τον ισολογισμό και να ερμηνεύετε τις οικονομικές καταστάσεις.
 • Θα μπορείτε επίσης να κάνετε ανάλυση νεκρού για να κατανοήσετε τα έσοδα και πόσα κέρδη μπορείτε να κάνετε στο τέλος της ημέρας.
<>

# 7 - Χρηματοδότηση και λογιστική για μη χρηματοοικονομικούς διαχειριστές

από τον Steven Finkler

Αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε την οικονομική διαχείριση από τον πυρήνα. Και θα λάβετε επίσης ένα CD-ROM με διαδραστικά πρότυπα excel.

Κριτική βιβλίου

Αυτό το βιβλίο είναι ένα από τα είδη του, επειδή ισχυρίζεται ότι καλύπτει όλες τις ανάγκες σας όσον αφορά τους οικονομικούς όρους, την ορολογία, τις έννοιες και μια βασική κατανόηση της χρηματοδότησης. Το καλύτερο μέρος αυτού του βιβλίου είναι η συμπερίληψη μιας εφαρμογής excel, η οποία είναι πολύτιμη για τους μη χρηματοοικονομικούς διαχειριστές. Αυτό το βιβλίο όχι μόνο θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις έννοιες, αλλά θα σας βοηθήσει επίσης να λάβετε κρίσιμες αποφάσεις εκ μέρους της εταιρείας σας. Αυτό που σας φαινόταν ασυναρτησία, αφού διαβάσατε αυτό το βιβλίο, θα έχουν τέλειο νόημα. Τι περισσότερο μπορείτε να ζητήσετε από ένα βιβλίο;

Το καλύτερο πακέτο από αυτό το χρηματοοικονομικό για εκτελεστικό βιβλίο χωρίς χρηματοδότηση

Πρέπει να αγοράσετε αυτό το βιβλίο για τους ακόλουθους λόγους -

 • Αυτό το βιβλίο αναγνωρίζεται ως το καλύτερο βιβλίο για το θέμα. Συνιστάται επίσης για μεταπτυχιακές σπουδές.
 • Άτομα που προέρχονται από διαφορετικούς τομείς όπως Μηχανικοί, Αρχιτέκτονες κ.λπ. μπορούν επίσης να μάθουν πολλά από αυτό το βιβλίο. Αυτό το βιβλίο δεν ισχύει μόνο για διευθυντές ή άτομα που έχουν επιχειρηματικό πνεύμα, αλλά και για εκείνους που δεν έχουν καμία σχέση με τις επιχειρήσεις.
 • Αυτός ο τόμος έχει 23 κεφάλαια και είναι 352 σελίδες. Εάν μπορείτε να διαβάσετε αυτό το βιβλίο και να ακολουθήσετε την εφαρμογή, δεν χρειάζεται να διαβάσετε τίποτα άλλο.
<>

# 8 - Το μάθημα 36 ωρών McGraw-Hill: Χρηματοοικονομικά για μη χρηματοοικονομικούς διαχειριστές 3rdEdition (Μαθήματα McGraw-Hill 36 ωρών)

των H. George Shoffner, Susan Shelly, Robert Cooke

Όταν κάποιος σας λέει ότι πρέπει να επενδύσετε μόλις 36 ώρες για να κατανοήσετε ένα θέμα, γίνεται ενδιαφέρον ξαφνικά. Και όταν είστε ήδη πρόθυμοι να μάθετε οικονομικά, τότε τίποτα δεν μπορεί να σας εμποδίσει να κατανοήσετε καλύτερα το θέμα.

Κριτική βιβλίου

Εάν θέλετε να μάθετε τις θεμελιώδεις αρχές και έννοιες της χρηματοδότησης κάτω των 36 ωρών, δεν πρέπει να καθυστερήσετε. Επειδή με αυτό το βιβλίο, η ζήτηση είναι πολύ υψηλή και η προσφορά είναι μέτρια! Έχει χρησιμοποιηθεί για το μάθημα MBA καθώς και για την κατανόηση των οικονομικών εκθέσεων. Άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα μπορούν να το διαβάσουν ως αρχάριο ή ως ανανεωμένο μάθημα. Εάν είστε κάποιος που δεν έχει καμία εμπειρία να δει τον λογαριασμό Κέρδους & Απώλειες, πάρτε αυτό το βιβλίο και θα μάθετε σίγουρα.

Το καλύτερο πακέτο από αυτό το βιβλίο

Υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να αγοράσετε αυτό το χρηματοοικονομικό βιβλίο για διαχειριστές μη χρηματοοικονομικών -

 • Είναι ένας ανεκτίμητος πόρος για όποιον θέλει να μάθει χρηματοδότηση. Ακόμη και άτομα που είναι στο επάγγελμα του χρηματοοικονομικού τομέα έχουν αναφέρει ότι αυτό το βιβλίο μπόρεσε να γεφυρώσει μερικά από τα κενά στην κατανόησή τους.
 • Η γεφύρωση από τη μία σταδιοδρομία στην άλλη είναι πολύ δύσκολη. Εάν σκοπεύετε να προχωρήσετε στη χρηματοδότηση με οποιονδήποτε τρόπο από οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα, διαλέξτε αυτό το βιβλίο.
 • Έχει πολύ λογικές τιμές και πλήρη σχέση ποιότητας / τιμής.
<>

# 9 - Χρηματοδότηση και λογιστική για μη χρηματοοικονομικούς διαχειριστές

των Samuel Weaver & J. Fred Weston

Αυτό είναι ένα άλλο βιβλίο McGraw-Hill που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τη χρηματοδότηση.

Κριτική για βιβλία Χρηματοοικονομικών για Μη Οικονομικά

Αυτό το βιβλίο δεν είναι τόσο εξαντλητικό όσο θέλετε, αλλά κάνει τη δουλειά. Ο λόγος που συμπεριλάβαμε αυτό το βιβλίο στα καλύτερα βιβλία χρηματοδότησης για μη οικονομικούς διευθυντές είναι ότι αυτοί οι πολλοί αναγνώστες έχουν προτείνει αυτό το βιβλίο ακόμη και πιο ικανό από ένα ολόκληρο πρόγραμμα. Και αν μπορείτε να πάρετε ένα τέτοιο βιβλίο σε λίγα δολάρια, γιατί να μην το δοκιμάσετε. Αυτό δεν συνιστάται μόνο από άτομα που ήταν φοιτητές, αλλά και από άτομα που ήταν CFO και εκτελεστικά στελέχη εταιρειών Fortune 1000.

Το καλύτερο πακέτο από αυτό το βιβλίο

Εδώ είναι τα πράγματα που θα μάθατε από αυτήν τη χρηματοδότηση για ένα μη χρηματοοικονομικό βιβλίο -

 • Δεν θα μάθετε μόνο τις οικονομικές καταστάσεις και τα θεμέλια των χρηματοοικονομικών. θα μάθετε επίσης πώς να ευθυγραμμίζετε αυτές τις έννοιες με πραγματικά επιχειρηματικά σενάρια.
 • Η καλύτερη προσθήκη είναι μετρήσεις απόδοσης που έχουν καλύψει πολύ λίγα βιβλία του ίδιου τομέα.
<>

# 10 - Χρηματοδότηση για τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι μη χρηματοοικονομικοί διαχειριστές (Σειρά JB-UMBS)

από τους βουλευτές Narayanan & Vikram K. Nanda

Γιατί γνωρίζω τα οικονομικά; Επειδή πρέπει να λάβετε πολλές στρατηγικές αποφάσεις. και αν δεν έχετε πλήρη γνώση σχετικά με τα οικονομικά, θα ήταν δύσκολο να λάβετε οποιαδήποτε απόφαση μικρή ή μεγάλη.

Κριτική βιβλίου

Είναι ένα από τα βιβλία του Wiley Finance και μιλά για τα βασικά στοιχεία που πρέπει να γνωρίζουν οι μη χρηματοοικονομικοί διαχειριστές. Αυτό το βιβλίο είναι ειδικά για εσάς εάν δεν έχετε γνώσεις χρηματοδότησης. Αυτό το βιβλίο λειτουργεί ως εξαιρετικό υλικό αναφοράς για εσάς. Αυτό το βιβλίο περιλαμβάνει εξαιρετικές περιπτώσεις και κατάλληλες εξηγήσεις για πολλές αποφάσεις που λαμβάνει ένας οργανισμός, και αυτές σίγουρα θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε τη σωστή οικονομική λήψη αποφάσεων.

Το καλύτερο πακέτο από αυτό το χρηματοοικονομικό βιβλίο για μη οικονομικούς διαχειριστές

Εδώ είναι οι καλύτερες επιλογές -

 • Αυτό το βιβλίο θα καλύψει θέματα όπως διαχείριση κινδύνων, εκποιήσεις, αξιολόγηση απόδοσης, συγχωνεύσεις και εξαγορές, δομή κεφαλαίων κ.λπ.
 • Αυτό το βιβλίο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν είστε σε θέση να λάβετε αποφάσεις και όταν οι αποφάσεις σας επηρεάζουν μακροπρόθεσμα ολόκληρο τον οργανισμό.
<>
Αποκάλυψη συνεργατών Amazon

Το WallStreetMojo συμμετέχει στο Πρόγραμμα Συνεργατών Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα θυγατρικών που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μέσα στους ιστότοπους να κερδίζουν διαφημιστικά τέλη μέσω της διαφήμισης και της σύνδεσης στο amazon.com


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found