Investment Banking στο Ντάλας (Μισθός, Καριέρα) | Λίστα κορυφαίων τραπεζών

Επισκόπηση της αγοράς του Investment Banking στο Ντάλας

Τα τελευταία χρόνια, το Ντάλας υπήρξε ένα από τα πιο ελκυστικά μέρη για όσους αναζητούν εργασία. Ακόμα κι αν γνωρίζουμε ότι η Νέα Υόρκη είναι ο οικονομικός κόμβος των ΗΠΑ, τα στοιχεία δείχνουν ότι όσον αφορά τη διαθεσιμότητα οικονομικών θέσεων εργασίας, το Ντάλας είναι τώρα το νούμερο ένα στις ΗΠΑ. Ο Ντάλας βρίσκεται στην πρώτη θέση με το 9,3% των θέσεων εργασίας σε χρηματοοικονομικές δραστηριότητες. Ακόμα και περισσότερο από τη Νέα Υόρκη κατά 0,5%. Τι λέει λοιπόν για την επενδυτική τραπεζική αγορά του Ντάλας;

Αποδεικνύεται ότι πολλά εξαρτώνται από τη χρηματοοικονομική αγορά. Δεδομένου ότι το Ντάλας ήταν σε θέση να προσφέρει χαμηλό κόστος διαβίωσης, οι υπάλληλοι από όλες τις γωνιές της χώρας αναζητούν οικονομικές θέσεις εργασίας στο Ντάλας, έτσι ώστε να μπορούν να εξοικονομήσουν τα περισσότερα χρήματα που κερδίζουν και να ζήσουν μια αξιοπρεπή ζωή. Δύο πράγματα βοηθούν την αγορά επενδυτικής τραπεζικής στο Ντάλας να ξεχωρίζει. Το ένα είναι η εστίαση με λέιζερ στις επενδύσεις της μεσαίας αγοράς. Το μεγαλύτερο μέρος της επενδυτικής τραπεζικής στο Ντάλας επικεντρώθηκε στη μεσαία αγορά. Το δεύτερο είναι μια ολοκληρωμένη, προσαρμοσμένη πελατοκεντρική προσέγγιση.

Τώρα, ας μιλήσουμε για τις υπηρεσίες που προσφέρει η επενδυτική τραπεζική

Υπηρεσίες που προσφέρονται από την Investment Banking στο Ντάλας

Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτά -

  • Capital Sourcing: Οι τράπεζες επενδύσεων βοηθούν τις εταιρείες στη μεσαία αγορά να πάρουν το απαιτούμενο κεφάλαιο για να ξεκινήσουν τις δραστηριότητές τους. Αυτό το κεφάλαιο μπορεί να είναι κεφάλαιο κίνησης που θα χρησιμοποιούσε η εταιρεία για καθημερινές δραστηριότητες. Ή μπορεί να είναι κεφάλαιο ανάπτυξης χρησιμοποιώντας το οποίο η εταιρεία επεκτείνει την εμβέλειά της.
  • Συμβουλευτική M&A: Όταν οι εταιρείες θα ήθελαν να συγχωνεύσουν ή να αποκτήσουν μια εταιρεία για να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους, οι επενδυτικές τράπεζες τις βοηθούν στην εκτέλεση του ίδιου. Επιπλέον, αυτές οι τράπεζες επενδύσεων χρησιμοποιούν την ανάλυση οικονομικής πραγματικότητας (ERA) για να μάθουν πώς μπορεί να εξυπηρετηθεί μια εταιρεία.
  • Αναδιάρθρωση χρεών: Πολλές εταιρείες μεσαίας αγοράς δεν χρησιμοποιούν καλά το χρέος τους. Ακόμα κι αν υπάρχει περιθώριο να χρησιμοποιήσει καλά το χρέος και να αποκτήσει μόχλευση, πολλές εταιρείες δεν το κάνουν. Οι τράπεζες επενδύσεων στο Ντάλας βοηθούν αυτές τις εταιρείες να αναδιαρθρώσουν τον ισολογισμό τους, ώστε να μπορούν να επωφεληθούν από τη σωστή μόχλευση.
  • Διαχείριση αγορών: Οι τράπεζες επενδύσεων βοηθούν τους πελάτες τους να βρουν εναλλακτικές οδούς παραδοσιακής πώλησης επιχειρήσεων. Αυτές οι στρατηγικές βοηθούν τους πελάτες να έχουν εξαιρετικές προσφορές και κάθε συναλλαγή γίνεται κερδοφόρα για αυτούς.

Λίστα κορυφαίων τραπεζών επενδύσεων στο Ντάλας

Ας δούμε τις κορυφαίες 5 επενδυτικές τραπεζικές -

  • Capital Alliance Corporation - Το επίκεντρο αυτής της τράπεζας επενδύσεων είναι στις εταιρείες της μεσαίας αγοράς. Αυτή η τράπεζα ιδρύθηκε το 1976, πριν από περίπου 42 χρόνια.
  • Allegiance Capital Corporation - Αυτή είναι μια άλλη κορυφαία τράπεζα επενδύσεων που εδρεύει στο Ντάλας. Αυτή είναι μία από τις κορυφαίες επενδυτικές τράπεζες στο Ντάλας. Διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο 44 εταιρειών σε περίπου 25 χώρες.
  • RGL Advisors - Οι RGL Advisors είναι μία από τις κορυφαίες επενδυτικές τράπεζες στο Ντάλας. Τα τέσσερα πράγματα που βοηθούν αυτή την τράπεζα επενδύσεων να ξεχωρίζει είναι η τεχνογνωσία του κλάδου, η ανεξάρτητη προσέγγιση, οι προσαρμοσμένες υπηρεσίες και οι διεθνείς συνδέσεις.
  • Kratos Capital - Αυτή η τράπεζα εξυπηρετεί τους πελάτες της τα τελευταία 10 χρόνια. Παίρνουν τη δέουσα επιμέλεια στο επόμενο επίπεδο, ώστε να μπορούν να εξυπηρετούν τους πελάτες της με ακρίβεια.
  • Infinity Financial Group - Αυτή είναι μια άλλη κορυφαία τράπεζα επενδύσεων που εδρεύει στο Ντάλας. Το επίκεντρο αυτής της επενδυτικής τράπεζας είναι στις χαμηλότερες και μεσαίες αγορές. Ειδικεύεται στη συμβουλευτική και εταιρική χρηματοδότηση της M&A.

Διαδικασία πρόσληψης

Η διαδικασία πρόσληψης επενδυτικής τραπεζικής στο Ντάλας ήταν μικτή. Αυτό σημαίνει ότι οι σωστοί υποψήφιοι επιλέγονται χρησιμοποιώντας πολλές μεθόδους - παραπομπές υπαλλήλων, πρόσληψη μέσω γραφείων πρόσληψης κ.λπ.

Σύμφωνα με το Glassdoor, ακολουθεί ένα στιγμιότυπο του τρόπου με τον οποίο οι ερωτηθέντες στο JPMorgan εξετάζουν τη διαδικασία πρόσληψης -

Από το παραπάνω σχήμα, είναι σαφές ότι η μέγιστη εφαρμογή έρχεται μέσω της διαδικτυακής διαδικασίας αίτησης. Άλλες δύο σημαντικές διαδικασίες που χρησιμοποιούνται για την πρόσληψη είναι οι παραπομπές υπαλλήλων και οι προσλήψεις πανεπιστημίων. Τα καλά νέα είναι ακόμη και οι ερωτήσεις της JPMorgan για επενδυτικές τραπεζικές συνεντεύξεις είναι αρκετά εύκολες όπως εντοπίζονται από τους υποψηφίους. Αξιολόγησαν τη δυσκολία μόνο στο επίπεδο των 2,7 στα 5.

Λαμβάνοντας αυτά τα σημεία δεδομένων, μπορείτε να προετοιμαστείτε για τις συνεντεύξεις και να σπάσετε την επενδυτική τραπεζική αγορά. Ωστόσο, πρέπει να θυμάστε ότι η δικτύωση και η πρακτική άσκηση είναι οι δύο πιο σημαντικοί παράγοντες για την τοποθέτηση σε μια κορυφαία επενδυτική τράπεζα στο Ντάλας.

Πολιτισμός

Όσον αφορά τον τρόπο ζωής, το Ντάλας είναι ένα από τα καλύτερα μέρη στις ΗΠΑ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί αιτούντες οικονομική δουλειά έχουν έρθει στο Ντάλας για να προσληφθούν από τις κορυφαίες τράπεζες και χρηματοοικονομικές εταιρείες. Το κόστος ζωής στο Ντάλας είναι αρκετά χαμηλό. Ως αποτέλεσμα, οι τραπεζίτες επενδύσεων και οι οικονομικοί υπάλληλοι μπορούν να εξοικονομήσουν πολλά χρήματα που εργάζονται στο Ντάλας.

Αυτός είναι ο λόγος που το Ντάλας είναι το μέρος όπου οι περισσότερες οικονομικές θέσεις εργασίας είναι διαθέσιμες στις ΗΠΑ. Οι ώρες εργασίας είναι τυπικές όπως και άλλες πολιτείες. Εάν θέλετε να αναπτυχθείτε στον τομέα των επενδυτικών τραπεζών, πρέπει να εργαστείτε σκληρότερα από τις περισσότερες από τις διαθέσιμες οικονομικές θέσεις εργασίας στο Ντάλας.

Μισθοί επενδυτικής τραπεζικής στο Ντάλας

Όσον αφορά άλλες πολιτείες, το Ντάλας παρέχει καλή αποζημίωση στην επενδυτική τραπεζική αγορά. Η μέση βασική αμοιβή ενός επενδυτή τραπεζίτη σε 76,778 δολάρια ΗΠΑ ετησίως.

πηγή: Glassdoor

Αυτός ο μισθός είναι 20% χαμηλότερος από τον εθνικό μέσο όρο, αλλά, ωστόσο, είναι αρκετά όμορφο εάν συγκρίνουμε την αποζημίωση ενός επενδυτή τραπεζίτη με την αποζημίωση άλλων οικονομικών θέσεων εργασίας.

Έξοδος ευκαιριών

Δεδομένου ότι το Ντάλας έχει πολλές ευκαιρίες για τον οικονομικό τομέα, οι επενδυτές τραπεζίτες μπορούν να εγκαταλείψουν τη δουλειά τους και μπορούν να χρησιμοποιήσουν πολλές εναλλακτικές λύσεις.

Αλλά το ερώτημα παραμένει - γιατί ένας επενδυτής τραπεζίτης θα παραιτηθεί από τη δουλειά του όταν η αποζημίωση είναι επικερδής και οι ευκαιρίες ανάπτυξης είναι άφθονες; Ο λόγος μπορεί να είναι μεγάλες ώρες εργασίας ή καλύτερες ευκαιρίες.

Οι διαθέσιμες ευκαιρίες εξόδου για τα δρομολόγια εξόδου είναι εταιρική χρηματοδότηση, άλλες οικονομικές θέσεις εργασίας σε εταιρείες, εμπορικές τραπεζικές συναλλαγές ή ξεκινώντας τη δική σας επιχείρηση.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found