Κορυφαία 10 καλύτερα βιβλία σχεδιασμού συνταξιοδότησης | WallStreetMojo

Λίστα των κορυφαίων 10 καλύτερων βιβλίων σχεδιασμού συνταξιοδότησης

Η συνταξιοδότηση είναι ένα στάδιο στη ζωή ενός ανθρώπου που είναι αναπόφευκτο και θα συμβεί μόλις το άτομο ολοκληρώσει τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του. Πρέπει να σχεδιάσουν το μέλλον τους αναλόγως και να χρησιμοποιήσουν τις αποταμιεύσεις τους με σύνεση. Παρακάτω είναι η λίστα με τα 10 καλύτερα βιβλία σχεδιασμού συνταξιοδότησης -

 1. Τα 5 χρόνια πριν συνταξιοδοτηθείτε  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 2. Οι νέοι κανόνες συνταξιοδότησης: Στρατηγικές για ένα ασφαλές μέλλον  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 3. Πώς να συνταξιοδοτηθείτε με αρκετά χρήματα: Και πώς να ξέρετε τι είναι αρκετά  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 4. Πώς να κερδίσετε τα χρήματά σας τελευταία  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 5. Πώς να συνταξιοδοτηθείτε ευτυχισμένος, άγριος και δωρεάν  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 6. Πώς να συνταξιοδοτηθείτε ευτυχισμένοι (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 7. Ο πλήρης βασικός οδηγός για τον προγραμματισμό και τη διαβίωση σε συνταξιοδότηση   (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 8. Σχεδιασμός εισοδήματος από συνταξιοδότηση: The Baby Boomers 2017 Guide  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 9. Το πιο έξυπνο βιβλίο συνταξιοδότησης που θα έχετε διαβάσει ποτέ  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 10. Η αλήθεια για τα προγράμματα συνταξιοδότησης και τα IRA  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)

Ας συζητήσουμε λεπτομερώς καθένα από τα βιβλία σχεδιασμού συνταξιοδότησης μαζί με τα βασικά στοιχεία και τις κριτικές του.

# 1 - Τα 5 χρόνια πριν αποσυρθείτε

από την Emily Guy Birken

Περίληψη βιβλίων

Δεδομένου ότι τα 5 χρόνια είναι ένα ιδανικό χρονικό πλαίσιο για να εξεταστεί η ζωή μετά τη συνταξιοδότηση, αυτό το καλύτερο βιβλίο σχεδιασμού συνταξιοδότησης είναι ένας ολοκληρωμένος οδηγός πριν αρχίσει να εξαντλείται ο χρόνος. Το βιβλίο δίνει έμφαση στον τρόπο με τον οποίο οι Αμερικανοί δεν μπορούν να εξοικονομήσουν επαρκές εισόδημα, παρά το ότι ξεκίνησαν πολύ νωρίτερα. Κατά συνέπεια, παρέχεται σχολαστική καθοδήγηση μέσω κάθε οικονομικής, ιατρικής και οικογενειακής απόφασης από τη λήψη παροχών από τις παροχές σε εργαζόμενους που προσφέρει η εταιρεία για το πρόγραμμα 401k ή για εγγραφή στο Medicare ή για την εξέταση της στέγασης ως επενδυτικής επιλογής.

Βασικές επιλογές από αυτό το καλύτερο βιβλίο συνταξιοδότησης

Το αρχικό τμήμα του βιβλίου είναι πιο αργά, δεδομένου ότι επικεντρώνεται στις τεχνικές προϋπολογισμού και στη συμπλήρωση φύλλων εργασίας. Στη συνέχεια, όταν η ανάγκη για μια σωστή επιφάνεια χρηματοοικονομικού σχεδιασμού είναι όταν τα πράγματα γίνονται ενδιαφέροντα. Ο αρμόδιος για το σχεδιασμό θα πρέπει να κατανοήσει με ακρίβεια τη διαφορά μεταξύ ενός καταπιστευματοδόχου και ενός μισθωτού και πώς μπορεί να καθοδηγήσει με βάση την οικονομική κατάσταση του πελάτη του. Προσφέρει επίσης συμβουλές για τη σημασία των ιατρικών προγραμμάτων και επίσης για την αντιμετώπιση σύνθετων κυβερνητικών προγραμμάτων και πώς μόλις συμβεί η συνταξιοδότηση, δεν χρειάζεται να επικεντρωθεί στους αριθμούς αλλά να απολαύσει τη ζωή και να ικανοποιήσει τις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις για τον εαυτό και την οικογένεια.

<>

# 2 - Οι νέοι κανόνες συνταξιοδότησης: Στρατηγικές για ένα ασφαλές μέλλον

από τον Robert C. Carlson

Περίληψη βιβλίων

Αυτό το καλύτερο βιβλίο σχεδιασμού συνταξιοδότησης παρέχει τις πιο πρόσφατες και αποδεδειγμένες στρατηγικές που καθοδηγούν κάποιον να βάλει μια ασημένια επένδυση στη ζωή ενός ατόμου που πρέπει να συναντηθεί στα χρόνια συνταξιοδότησης. Τονίζει το γεγονός ότι η συνταξιοδότηση πρέπει να θεωρείται ως μια νέα φάση της ζωής και όχι το ηλιοβασίλεμα. Οι σύγχρονοι συνταξιούχοι ταξιδεύουν στον κόσμο, αναζητούν νέα χόμπι, αναπτύσσουν νέες δεξιότητες, γίνονται επιχειρηματίες και καλύτερα στα χρυσά τους χρόνια. Αυτός ο οδηγός βοηθά στην εξασφάλιση της οικονομικής ανεξαρτησίας ενός ατόμου για να συνεχίσει τη συνταξιοδότηση που θέλει κάποιος μέσω έξυπνου προγραμματισμού και αποτελεσματικών οικονομικών στρατηγικών.

Βασικές επιλογές από αυτό το καλύτερο βιβλίο συνταξιοδότησης

Μερικά από αυτά μπορούν να αναφέρονται ως εξής:

 • Δημιουργήστε επίγνωση των πιθανών απειλών για την οικονομική ασφάλεια των συνταξιούχων και, ως εκ τούτου, ξεπεράστε τους
 • Μάθετε τον σωστό τρόπο εκτίμησης των συνταξιοδοτικών δαπανών και αναπτύξτε μια βιώσιμη στρατηγική για δαπανηρές δαπάνες
 • Επενδύστε και διαφοροποιήστε το μεμονωμένο χαρτοφυλάκιο για να βελτιώσετε τις αποδόσεις ακόμη και σε δύσκολες καταστάσεις
 • Σχέδιο για πιθανή μακροχρόνια υγειονομική περίθαλψη
 • Αφήστε μια κληρονομιά για στενούς
<>

# 3 - Πώς να συνταξιοδοτηθείτε με αρκετά χρήματα: Και πώς να ξέρετε τι είναι αρκετό

από την Teresa Gilda Rucci

Περίληψη βιβλίων

Ορισμένα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι η πλειοψηφία του αμερικανικού πληθυσμού άνω των 50 ετών έχει περίπου 30.000 $ εξοικονομηθεί για συνταξιοδότηση. Σε αυτό το ποσοστό, εκατομμύρια Αμερικανοί που αναμένεται να συνταξιοδοτηθούν την επόμενη δεκαετία θα ζουν κοντά στο επίπεδο της φτώχειας. Οι τρέχουσες μεταρρυθμίσεις κοινωνικής ασφάλισης δεν αναμένεται να είναι επαρκείς για την κάλυψη των αναγκών των Αμερικανών μεσαίας τάξης.

Βασικές επιλογές από αυτό το καλύτερο βιβλίο συνταξιοδότησης

Αυτό το καλύτερο βιβλίο σχεδιασμού συνταξιοδότησης αποστέλλει τη σύγχυση και τις παρερμηνείες και την κακή χάραξη πολιτικής που κάνει τους περισσότερους Αμερικανούς να ξοδεύουν υπερβολικά ή να εξοικονομούν άσχημα. Ξεκινά με την αναγνώριση του τι πραγματικά χρειάζεται ένα άτομο ή ένα νοικοκυριό να εξοικονομήσει από την άποψη των απαιτήσεων και της οικονομικής του ικανότητας και διατηρώντας έναν κανόνα «εξοικονόμησης» 8-10 φορές τον ετήσιο μισθό πριν από τη συνταξιοδότηση, διατηρώντας παράλληλα ταπεινές προσδοκίες από τις προσφερόμενες μεταρρυθμίσεις κοινωνικής ασφάλισης από την κυβέρνηση.

Προσφέρει επίσης πολλές καλές ιδέες για έλεγχο του τρέχοντος επιπέδου των δαπανών χωρίς τη βοήθεια χρηματοοικονομικών σχεδιαστών όσο το δυνατόν περισσότερο. Η σημασία τονίζεται επίσης για το γιατί πρέπει επίσης να εξοφληθεί ένα δάνειο ή υποθήκη, διατηρώντας παράλληλα μια απλοϊκή γλώσσα που είναι ευκολότερη για όλους τους αναγνώστες.

<>

# 4 - Πώς να κάνετε τα χρήματά σας τελευταία

από τη Jane Bryant Quinn

Περίληψη βιβλίων

Αυτό το κορυφαίο βιβλίο σχεδιασμού συνταξιοδότησης θεωρείται θησαυρός χρηματοοικονομικών μυστικών, συμβουλών και συμβουλών για άτομα που έχουν συνταξιοδοτηθεί ή πρόκειται να συνταξιοδοτηθούν στο εγγύς μέλλον. Θεωρείται τεράστια αξία για την εργατική τάξη, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που ξεκίνησαν πρόσφατα την καριέρα τους. Διευκολύνει τον αναγνώστη στη νοοτροπία της συνταξιοδότησης και δείχνει σαφήνεια ότι το οικονομικό και προσωπικό άγχος που πολλές εμπειρίες είναι κοινά.

Ο συγγραφέας παρέχει έναν οδηγό για τον πλήρη έλεγχο αυτής της φάσης στη ζωή όχι μόνο από τη νομισματική πλευρά αλλά και από την ψυχολογική γωνία. Οι γενικές επιλογές αποταμίευσης και οι επενδύσεις προσφέρουν ασφαλή χρήματα που θα βοηθήσουν στην πληρωμή λογαριασμών, αλλά για να διασφαλιστεί ότι κάποιος ξοδεύει χρήματα για 10-20 χρόνια μετά τη συνταξιοδότηση, υπάρχει ανάγκη να επενδύσει στην ανάπτυξη.

Βασικές επιλογές από αυτό το καλύτερο βιβλίο συνταξιοδότησης

Αυτό το βιβλίο για τον συνταξιοδοτικό σχεδιασμό είναι ένας σύντομος, αδιάκριτος και συμπονετικός οδηγός που θα προσφέρει κατεύθυνση σε θέματα όπως:

 • Αποφάσεις για την κοινωνική ασφάλιση
 • Επιλέγοντας συμπληρωματική κάλυψη υγείας και ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής
 • Διαχείριση του σπιτιού ως περιουσιακό στοιχείο
 • Μια απόφαση για το πόσο καιρό πρέπει να εργαστεί για να έχει επαρκή χρήματα στην ηλικία συνταξιοδότησης.
<>

# 5 - Πώς να συνταξιοδοτηθείτε ευτυχισμένος, άγριος και δωρεάν

από τον Ernie J. Zelinski

Περίληψη βιβλίων

Αυτό το καλύτερο βιβλίο προγραμματισμού συνταξιοδότησης προσφέρει μια εμπνευσμένη εικόνα για το πώς πρέπει κανείς να απολαύσει εντελώς τη ζωή του. Πολλοί από εμάς θεωρούν τη συνταξιοδότηση ως τέλος της ζωής, αλλά στην πραγματικότητα, μπορεί να σημαίνει μια εντελώς νέα αρχή για τη ζωή για την οποία δεν υπήρχε χρόνος για εξερεύνηση. Ο συγγραφέας επισημαίνει ότι το κλειδί για να απολαύσετε μια ενεργή και ικανοποιητική συνταξιοδότηση εξαρτάται από πολύ περισσότερα από το να έχετε επαρκείς οικονομικούς πόρους. Πρέπει επίσης να επικεντρωθούμε σε άλλες πτυχές όπως η διατήρηση της σωματικής και ψυχικής υγείας, οι επιθυμητές δραστηριότητες αναψυχής, η βελτίωση του κοινωνικού κύκλου. Η σοφία συνταξιοδότησης σε αυτό το βιβλίο θα αποδειχθεί πολύ πιο σημαντική από το ποσό των χρημάτων που εξοικονομήθηκαν για συνταξιοδότηση.

Βασικές επιλογές από αυτό το καλύτερο βιβλίο συνταξιοδότησης

Προσφέρει εμπνευσμένες συμβουλές για το πώς να ακολουθείτε τα όνειρα για τον εαυτό σας και όχι για τους άλλους, πώς να κάνετε τη συνταξιοδότηση σε σωστή προοπτική και πώς να απολαύσετε τη ζωή χωρίς καμία ενοχή. Η ευανάγνωστη μορφή, τα ζωηρά κινούμενα σχέδια και οι συναρπαστικές προσφορές το καθιστούν φιλική ανάγνωση για όλους. Ο συγγραφέας έχει εστιάσει στις παρακάτω πτυχές εκτός από τα παραπάνω:

 • Κερδίστε κουράγιο να πάρετε πρόωρη συνταξιοδότηση για να αποκομίσετε περισσότερα οφέλη
 • Καλύτερα οραματιστείτε ατομικούς συνταξιοδοτικούς στόχους, συμπεριλαμβανομένων πτυχών διαβίωσης
 • Διοχετεύστε τα χρήματα με συνετό τρόπο, ώστε να μην απαιτείται απαραίτητα ένα εκατομμύριο δολάρια για να αποσυρθεί
 • Πάνω απ 'όλα, κάντε τα έτη συνταξιοδότησής σας την καλύτερη στιγμή της ζωής.
<>

# 6 - Πώς να συνταξιοδοτηθείτε ευτυχισμένος

από τον Stan Hinden

Περίληψη βιβλίων

Ένα από τα βιβλία με τις καλύτερες πωλήσεις, αυτός ο οδηγός βοηθά τους αναγνώστες να λάβουν τις σωστές αποφάσεις σε νεαρή ηλικία για να εξασφαλίσουν μια ευτυχισμένη και υγιή συνταξιοδότηση. Παρέχει όλες τις ειδικές συμβουλές που χρειάζεται κάποιος σε μια κατανοητή γλώσσα σε ένα βήμα προς βήμα στυλ.

Ο συγγραφέας έχει επισημάνει τις προσωπικές του εμπειρίες και τα λάθη που έχουν κάνει και τι πρέπει να λάβουν προσεκτικά υπόψη οι άλλοι πριν λάβουν αποφάσεις σχετικά με τη συνταξιοδότηση. Αυτό το βιβλίο συνιστάται για αναγνώστες όλων των ηλικιών, καθώς αυτοί σε νεαρή ηλικία μπορούν να αρχίσουν να σχεδιάζουν το ίδιο νωρίτερα. Το ποσό των δαπανών σε νεαρή ηλικία είναι σημαντικά υψηλό καθώς υπάρχει το βάρος της διαχείρισης ενός σπιτιού και μιας οικογένειας. Στη συνέχεια, σε μεγαλύτερη ηλικία, θα υπάρχουν πολλά χρήματα για εξοικονόμηση.

Βασικές επιλογές από αυτό το καλύτερο βιβλίο συνταξιοδότησης

Μερικά από τα σημαντικά σημεία αυτού του βιβλίου είναι:

 • Πλήρως ενημερωμένο υλικό για στρατηγικές διαχείρισης της κοινωνικής ασφάλισης
 • Πώς να χειριστείτε τις οικονομικές πραγματικότητες της οικονομίας μετά την κατάρρευση
 • Η προσωπική εμπειρία του συγγραφέα με τις μακροχρόνιες πραγματικότητες της φροντίδας του Αλτσχάιμερ
 • Οδηγίες σχετικά με την ασφάλιση υγείας, το Medicare και το συνταγογραφούμενο φάρμακο
<>

# 7 - Ο πλήρης βασικός οδηγός για τον σχεδιασμό και τη διαβίωση σε συνταξιοδότηση

από τον Hans Scheil

Περίληψη βιβλίων

Μέσα από αυτό το κορυφαίο βιβλίο συνταξιοδότησης, ο συγγραφέας με την 40χρονη εμπειρία του στον οικονομικό σχεδιασμό και τις επιχειρήσεις προσπαθεί να απαντήσει σε σημαντικές ερωτήσεις σχετικά με τη συνταξιοδότηση με τη βοήθεια πραγματικών παραδειγμάτων όπως:

 • Ποιες είναι οι έξυπνες επενδυτικές στρατηγικές για τη χρηματοδότηση ετών συνταξιοδότησης
 • Πώς να αντιμετωπίσετε τις αλλαγές στους φορολογικούς συντελεστές μετά τη συνταξιοδότηση
 • Εάν κάποιος επιβιώνει για περισσότερα χρόνια από ό, τι διαρκεί η αποταμίευση συνταξιοδότησης
 • Πώς να προσεγγίσετε την επιλογή ενός οικονομικού και νομικού επαγγελματία για τον προγραμματισμό της συνταξιοδότησης
 • Ο καλύτερος τρόπος για τη μεταφορά ασφάλισης ζωής και άλλων περιουσιακών στοιχείων στους επόμενους συγγενείς

Οι οικονομικές πολυπλοκότητες που αντιμετωπίζει η συνταξιοδότηση μπορεί να είναι μια δύσκολη ερώτηση. Αυτός ο οδηγός προσφέρει όλα τα εργαλεία που χρειάζεται κάποιος για να καταλάβει πώς να λαμβάνει τεκμηριωμένες αποφάσεις για κάποιον, μετά τη συνταξιοδότηση με τη βοήθεια σημαντικών επιλογών συνταξιοδότησης. Εξηγεί απλές και αποτελεσματικές στρατηγικές που μπορεί κανείς να εφαρμόσει με τη βοήθεια επαγγελματιών για την οικονομική επιτυχία της συνταξιοδότησης.

<>

# 8 - Σχεδιασμός εισοδήματος από συνταξιοδότηση: Ο οδηγός Baby Boomers 2017

από τον Mark J.Orr

Περίληψη βιβλίων

Αυτό το καλύτερο βιβλίο προγραμματισμού συνταξιοδότησης είναι ιδανικά κατάλληλο για άτομα που είναι εντός 10-15 ετών από τη συνταξιοδότηση ή έχουν ήδη συνταξιοδοτηθεί και αναζητούν καλύτερο πρόγραμμα. Ο συγγραφέας υπογραμμίζει τους κορυφαίους 5 κινδύνους συνταξιοδότησης:

 • Ζώντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από το αναμενόμενο
 • Πληθωριστικοί κίνδυνοι
 • Κίνδυνοι αγοράς μετοχών και ομολόγων
 • Αύξηση του κόστους υγειονομικής περίθαλψης
 • Υψηλότεροι κίνδυνοι φορολογίας

Το επίκεντρο είναι να δημιουργηθεί μια αξιόπιστη και αυξανόμενη μηνιαία ταμειακή ροή διάρκειας ζωής που προσφέρει πραγματική οικονομική ελευθερία και ηρεμία σε ό, τι μπορεί να αναμένεται να είναι όσο 30 χρόνια συνταξιοδότησης. Αντί να κατανείμει τα περιουσιακά στοιχεία στα οποία επικεντρώνονται οι περισσότεροι σχεδιαστές, ο συγγραφέας αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος της πρακτικής του στην κατανομή εισοδήματος και στρατηγικής που μειώνει τους 5 παραπάνω κινδύνους συνταξιοδότησης.

Βασικές επιλογές από αυτό το καλύτερο βιβλίο συνταξιοδότησης

Αυτός ο οδηγός προσφέρει όλες τις έξυπνες και ασφαλείς στρατηγικές συνταξιοδότησης για την επίτευξη του ίδιου. Καλύπτει όλες τις βάσεις που πρέπει να βοηθήσει κάποιος για να αποφευχθεί το λάθος του σχεδιασμού και να βεβαιωθείτε ότι περνούν από μια κατάσταση όπου τα χρήματα του συνταξιούχου θα ζουν περισσότερο από το άτομο και όχι το αντίστροφο. Κάποιος πρέπει να φροντίζει τους πραγματικούς ανθρώπους με πραγματικά χρήματα και τα συνεχιζόμενα όνειρα συνταξιοδότησης είναι αυτά που παρουσιάζονται στο τραπέζι.

<>

# 9 - Το πιο έξυπνο βιβλίο συνταξιοδότησης που θα έχετε διαβάσει ποτέ

από τον Daniel R. Solin

Περίληψη βιβλίων

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό το κορυφαίο βιβλίο συνταξιοδότησης είναι πράγματι ένας σύντομος, έξυπνος και βασικός τρόπος προετοιμασίας και αντιμετώπισης της μουσικής της φάσης συνταξιοδότησης. Διαθέτει 59 πολύ ακριβή κεφάλαια που ασχολούνται με μεμονωμένα οικονομικά θέματα, τα οποία εάν εμφανίζονται πάρα πολύ περιλαμβάνουν μια περίληψη 1 φράσης. Είναι ένα πολύ καλό βιβλίο εάν κάποιος ξέρει πολύ λίγα για την επένδυση ή αν αυτό είναι το πρώτο βιβλίο που θα διαβαστεί. Συνοψίζει τις ακόλουθες πτυχές:

 • Διασφάλιση ότι τα χρήματα που κερδίζουν επιβιώνουν περισσότερο από το προσδόκιμο ζωής ενός ατόμου
 • Αποφυγή κοινών λαθών που μπορούν να αφήσουν τη σύζυγο και τους συγγενείς τους φτωχούς
 • Διατηρήστε την ευαισθητοποίηση για απάτες που κλέβουν μία από τις κερδοφόρες οικονομίες τους
 • Βρείτε απλές στρατηγικές για τη διαφοροποίηση και τη μεγιστοποίηση των χαρτοφυλακίων συνταξιοδότησης
 • Ανακαλύψτε οικονομικούς τρόπους ζωής ανεξάρτητα από την κατάσταση της οικονομίας και άλλες μακροοικονομικές καταστάσεις που επικρατούν.
<>

# 10 - Η αλήθεια για τα προγράμματα συνταξιοδότησης και τα IRA

από τον Ric Edelman

Περίληψη βιβλίων

Αυτός ο οδηγός επισημαίνει πώς να κάνετε εξοικονόμηση με σύνεση για σκοπούς συνταξιοδότησης. Μέσω αυτού του κορυφαίου βιβλίου σχεδιασμού συνταξιοδότησης, οι αναγνώστες προσφέρονται έναν βήμα προς βήμα οδηγό σε μια απλοϊκή γλώσσα με μια καθαρή εξήγηση. Τα σχέδια κοινωνικής ασφάλισης και ο IRA (ατομικός λογαριασμός συνταξιοδότησης) που προσφέρονται στον αμερικανικό πληθυσμό είναι πολύ περίπλοκο και δαπανηρό καθιστώντας αβέβαιο για το πόσα χρήματα πρέπει να εξοικονομηθούν για σκοπούς συνταξιοδότησης. Ο συγγραφέας στοχεύει στην απομυθοποίηση των μύθων που σχετίζονται με τον προγραμματισμό συνταξιοδότησης με έμφαση στο:

 • Πώς να κάνετε συνεισφορές ακόμη και όταν κάποιος πιστεύει ότι δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά
 • Κάνοντας συνετές επιλογές μεταξύ των επενδυτικών επιλογών
 • Πώς να μετατρέψετε το 401 (k) σε εισόδημα, ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε τον τρόπο ζωής ως το επιθυμητό μετά τη συνταξιοδότηση.

Αυτός ο οδηγός είναι επωφελής για τους αναγνώστες όλων των ηλικιακών ομάδων. Όσοι προσχώρησαν πρόσφατα στο εργατικό δυναμικό θα κατανοήσουν τη σημασία της αποταμίευσης, όσοι στη μέση περίοδο της καριέρας τους θα ανακαλύψουν πόσα χρήματα πρέπει να επενδυθούν, ενώ εκμεταλλεύονται το μέγιστο των επενδυτικών επιλογών και των φορολογικών νόμων που ισχύουν. Οι αναγνώστες που είναι συνταξιοδοτημένοι ή κοντά σε αυτό θα μάθουν πώς να τοποθετούν τις αποταμιεύσεις συνταξιοδότησής τους με τρόπο που να παράγει εισόδημα όχι για το παρόν αλλά και για το υπόλοιπο της ζωής τους.

<>

Άλλα βιβλία που μπορεί να σας αρέσουν

 • Βιβλία οικονομικού προγραμματισμού
 • Βιβλία ασφάλισης υγείας
 • Βιβλία οικονομικής διαχείρισης
 • Καλύτερα βιβλία διαχείρισης πλούτου
 • Καλύτερα βιβλία φορολογίας
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ AMAZON

Το WallStreetMojo συμμετέχει στο Πρόγραμμα Συνεργατών Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα θυγατρικών που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μέσα στους ιστότοπους να κερδίζουν διαφημιστικά τέλη μέσω της διαφήμισης και της σύνδεσης στο amazon.com