Τα 10 καλύτερα βιβλία τήρησης βιβλίων | WallStreetMojo

Λίστα κορυφαίων καλύτερων βιβλίων τήρησης βιβλίων

Η τήρηση βιβλίων είναι η τέχνη της καταγραφής, της αποθήκευσης και της ανάκτησης οικονομικών υποθέσεων ενός ατόμου, μιας εταιρείας ή ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού. Παρακάτω είναι η λίστα βιβλίων για τήρηση βιβλίων -

 1. Λογιστική All-In-One For Dummies  (Αποκτήστε αυτό το βιβλίο)
 2. Το Alpha Teach Yourself Bookkeeping σε 24 ώρες  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 3. E to Z Bookkeeping (Barron's EZ Series)  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 4. Λογιστική πλήρους χρέωσης, ΕΚΔΟΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 5. Η τήρηση βιβλίων έγινε απλή: Ένας πρακτικός, εύχρηστος οδηγός για τα βασικά της χρηματοοικονομικής διαχείρισης  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 6. Διατήρηση των βιβλίων: Βασική τήρηση αρχείων και λογιστική για μικρές επιχειρήσεις  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 7. Bookkeeping the Easy Way (σειρά Easy Way)  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 8. Βασικά στοιχεία τήρησης βιβλίων: Πώς να πετύχετε ως λογιστής  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 9. Βασικά στοιχεία τήρησης βιβλίων: Τι πρέπει να γνωρίζει κάθε μη κερδοσκοπικός λογιστής  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 10. The E-Myth Bookkeeper  (Λήψη αυτού του βιβλίου)

Ας συζητήσουμε λεπτομερώς καθένα από τα βιβλία τήρησης βιβλίων μαζί με τα βασικά στοιχεία και τις κριτικές του.

# 1 - Λογιστική Όλα σε Ένα για Ανδρείκελα

από τη Lita Epstein

Εάν είστε νέοι στη λογιστική, αυτό ακριβώς χρειάζεστε.

Κριτική βιβλίου τήρησης βιβλίων:

Αυτό το βιβλίο είναι ο συνδυασμός 5 βιβλίων για τήρηση βιβλίων - λογιστική για ανδρείκελα, κιτ λογιστικής για ανδρείκελα, λογιστική για ανδρείκελα, ανάγνωση οικονομικών εκθέσεων για ανδρείκελα και λογιστικό βιβλίο εργασίας για ανδρείκελα. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το βιβλίο ως βιβλίο για τη λογιστική, και θα μάθετε επίσης τα βασικά της λογιστικής. Το καλύτερο μέρος αυτού του βιβλίου είναι ότι είναι πολύ διαγραμμένο και δεν υπάρχει τεχνική ορολογία που θα σας απομακρύνει από το καθήκον της αυτομάθησης. Πολλοί αναγνώστες που έχουν περάσει από αυτό το βιβλίο ανέφεραν ότι αυτό το βιβλίο ήταν αυτό που έψαχναν. Σε περισσότερες από 550 σελίδες, αυτό το βιβλίο διδάσκει στους αναγνώστες τα μαθήματα που πρέπει να μάθουν στην τήρηση βιβλίων με πολλές, πολλές αναφορές και εικόνες.

Βασικές επιλογές από αυτό το καλύτερο βιβλίο τήρησης βιβλίων

 • Αυτό το καλύτερο βιβλίο τήρησης βιβλίων θα σας διδάξει βασικές αρχές. Γι 'αυτό το βιβλίο γράφεται έχοντας κατά νου τον μέσο αναγνώστη και ο συγγραφέας έχει ακολουθήσει μια λεπτομερή προσέγγιση για να εξηγήσει κάθε έννοια.
 • Δεν θα μάθετε μόνο να ασχολείστε με τα καθημερινά σας οικονομικά, αλλά θα μάθετε και για τη λογιστική διπλής καταχώρησης, τη διαχείριση των φόρων σας, την αναφορά κερδών, τη λογική των οικονομικών καταστάσεων και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής.
 • Αυτό το βιβλίο είναι το απόλυτο εγχειρίδιο στη λογιστική.
<>

# 2 - Το Alpha Teach Yourself Bookkeeping σε 24 ώρες

από την Carol Costa

Λοιπόν, όχι, δεν θα τα μάθετε όλα σε μια μέρα, αλλά αν συνεχίσετε να διαβάζετε και να εφαρμόζετε ό, τι μαθαίνετε από αυτό το βιβλίο, θα είστε αρκετά καλοί σε λίγες σύντομες ημέρες.

Κριτική βιβλίου τήρησης βιβλίων:

Το καλύτερο μέρος αυτού του καλύτερου βιβλίου τήρησης βιβλίων είναι η διαρρύθμισή του. Τώρα, υπάρχουν πολλά βιβλία τήρησης βιβλίων στην αγορά. Αλλά δεν είναι εύκολο να απευθυνθείτε σε κάποιον που δεν γνωρίζει τίποτα για τη λογιστική. Αυτό το βιβλίο έχει τακτοποιηθεί με λογική σειρά, ώστε να μην μπερδεύεστε ποτέ για το «πώς» και «γιατί» της τήρησης βιβλίων. Αυτό το βιβλίο είναι επίσης πολύ περιεκτικό, έχοντας κατά νου τον μέσο αναγνώστη. Κάθε κεφάλαιο γράφεται με τόση λεπτομέρεια που θα χρειαζόταν περίπου 1,5-2 ώρες για να καλυφθεί. Και αφού διαβάσετε κάθε κεφάλαιο, μπορείτε κυριολεκτικά να εφαρμόσετε τα μαθήματα και να αρχίσετε αμέσως να φροντίζετε τα βιβλία σας.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο τήρησης βιβλίων

 • Αν θέλετε να μάθετε μόνοι σας τη λογιστική, αυτό είναι το βιβλίο που πρέπει να ξεκινήσετε. Αυτό το βιβλίο είναι μόνο 368 σελίδες και, ταυτόχρονα, πολύ περιεκτικό. Αυτό είναι ένα τέλειο βιβλίο τήρησης βιβλίων για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων.
 • Εάν θέλετε να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας (το οποίο δεν γνωρίζει πώς να διαχειρίζεται τα βιβλία σας, αν όχι καθόλου), παρουσιάστε το αυτό το βιβλίο και θα εξοικονομήσετε πολύ κόστος για την εκπαίδευση. Αυτό το κορυφαίο βιβλίο τήρησης βιβλίων είναι εύκολο να διαβαστεί και είναι ιδανικό για άτομα DIY.
<>

# 3 - τήρηση βιβλίων E έως Z (σειρά EZ του Barron)

των Kathleen Fitzpatrick και Wallace W. Kravitz

Αυτό το βιβλίο μπορεί να είναι ένα καλό ανανεωτικό εάν γνωρίζετε ήδη τη λογιστική.

Κριτική βιβλίου τήρησης βιβλίων:

Αυτό το βιβλίο μπορεί να λειτουργήσει ως ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα σε οποιοδήποτε βιβλίο που επιλέγετε. Δεν είναι πολύ περιεκτικό, αλλά επισημαίνει μόνο τα πιο σημαντικά αποσπάσματα της τήρησης βιβλίων, τα οποία πρέπει να χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση. Το καλύτερο μέρος είναι ότι αυτό το βιβλίο δεν μιλά μόνο για σημαντικές έννοιες. Χρησιμοποιεί επίσης πολλά παραδείγματα και πολλά χρήσιμα προβλήματα. Αυτό το βιβλίο δεν είναι γραμμένο σαν εγχειρίδιο οδηγιών. Αντίθετα, αυτό το βιβλίο είναι γραμμένο ως βιβλίο εργασίας για χρήση και εφαρμογή όσων μαθαίνετε σε αυτό το βιβλίο. Η μόνη παγίδα αυτού του βιβλίου είναι ότι μερικές απαντήσεις δίνονται λανθασμένες. Ο συγγραφέας / συντάκτης πρέπει να τους κοιτάξει για να κάνει αυτό το βιβλίο εντελώς απαλλαγμένο από σφάλματα και εύπεπτο.

Βασικές επιλογές από αυτό το καλύτερο βιβλίο για τη λογιστική

 • Σε αυτό το καλύτερο βιβλίο τήρησης βιβλίων, θα μάθετε για το περιοδικό, το βιβλίο, τις οικονομικές καταστάσεις, τις ειδικές καταχωρίσεις περιοδικών και τον τρόπο εφαρμογής βασικών λογιστικών βιβλίων σε επιχειρηματικά σενάρια.
 • Αυτό το βιβλίο διαθέτει επίσης κουίζ στο τέλος κάθε κεφαλαίου που σας βοηθά να κρίνετε πόσα έχετε μάθει και σας βοηθά στο χειρισμό της τήρησης βιβλίων στις επιχειρηματικές λειτουργίες.
<>

# 4 - Λογιστική πλήρους χρέωσης, ΕΚΔΟΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

από τον Nick J. DeCandia CPA

Εάν θέλετε να διαβάσετε ένα εγχειρίδιο τήρησης βιβλίων χωρίς να περάσετε πολλές ώρες, αυτό το βιβλίο είναι για εσάς.

Κριτική βιβλίου τήρησης βιβλίων:

Αυτό το βιβλίο λειτουργεί ως γέφυρα μεταξύ των γνώσεων τήρησης βιβλίων και των λειτουργιών τήρησης βιβλίων σε μια εργασία. Εάν θέλετε να προσληφθείτε για μια εργασία τήρησης βιβλίων, διαβάστε αυτό το βιβλίο, εφαρμόστε τα μαθήματά του και η εργασία θα γίνει πολύ πιο εύκολη για εσάς. Αλλά αυτό το βιβλίο δεν είναι ένα βιβλίο και θα απογοητευτείτε εάν θέλετε μια τέτοια ολοκληρωμένη λεπτομέρεια κάθε έννοιας. Επομένως, διαβάστε αυτό το βιβλίο μόλις είστε προσεκτικοί με όλες τις έννοιες τήρησης βιβλίων. Σύμφωνα με τους αναγνώστες, αυτό το βιβλίο δεν είναι επίσης για προχωρημένους λογιστές. Είναι για όσους έχουν γνώσεις στη λογιστική και είναι σε αρχάριο ή ενδιάμεσο επίπεδο. Ωστόσο, αυτό το βιβλίο κάνει καλή δουλειά και παρέχει πολλές φόρμες, χρονοδιαγράμματα και μια σύντομη επισκόπηση κάθε θέματος.

Βασικές επιλογές από αυτό το καλύτερο βιβλίο τήρησης βιβλίων

 • Αυτό το καλύτερο βιβλίο τήρησης βιβλίων παρέχει λίστες ελέγχου όπως "λίστες ελέγχου νέων θέσεων εργασίας", "κύριο ημερολόγιο" κ.λπ. και επίσης όλες τις μορφές που θα χρειαζόταν ένας λογιστής διατηρώντας τα βιβλία μιας εταιρείας.
 • Αυτό το βιβλίο είναι οργανωμένο με τον κατάλληλο τρόπο - οι πρώτες 112 σελίδες είναι διατεταγμένες ώστε να περιλαμβάνουν έννοιες λογιστικής και παραρτήματα, οι επόμενες 40 σελίδες φυλάσσονται για περίγραμμα μελέτης και οι τελευταίες 20 σελίδες αρθρώνονται για να δοκιμάσουν τους αναγνώστες σχετικά με τις έννοιες. Αυτό το βιβλίο είναι σύντομο και εξυπηρετεί το σκοπό της μάθησης και της εφαρμογής επαγγελματικής λογιστικής.
<>

# 5 - Η τήρηση βιβλίων γίνεται απλή: Ένας πρακτικός, εύχρηστος οδηγός για τα βασικά της χρηματοοικονομικής διαχείρισης

από τον David A. Flannery

Εάν φοβάστε τους αριθμούς, αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει στην κατανόηση της τήρησης βιβλίων.

Κριτική βιβλίου τήρησης βιβλίων:

Αυτό το εγχειρίδιο σχετικά με την τήρηση βιβλίων προσεγγίζεται από διαφορετική άποψη. Θα σας διδάξει τη λογιστική κατά τρόπο ώστε να μπορείτε να κατανοήσετε τα βασικά της οικονομικής διαχείρισης. Αυτό το βιβλίο έχει λάβει μικτές κριτικές. Η κύρια παγίδα αυτού του βιβλίου είναι «τυπογραφικά λάθη» και «λανθασμένες απαντήσεις». Ωστόσο, αυτό το βιβλίο είναι ένα καλό βιβλίο για άτομα που θα ήθελαν να κατανοήσουν τα βασικά της τήρησης βιβλίων και να διευκολύνουν την οικονομική τους διαχείριση. Αυτό το βιβλίο πρέπει να διαβαστεί ως συμπληρωματικό και όχι ως βιβλίο. Ο συγγραφέας έχει καλές ιδέες για τη λογιστική και τη δημοσιονομική διαχείριση, αλλά η διάταξη πρέπει να βελτιωθεί. Αυτό το βιβλίο θα σας διδάξει έναν πλήρη κύκλο λογιστικής και είναι αρκετά περιεκτικό για να μάθετε μαθηματικά στη λογιστική και τη λογιστική.

Επίσης, δείτε αυτό - Μάθετε τη Βασική Λογιστική σε λιγότερο από 1 ώρα.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο τήρησης βιβλίων

 • Θα μάθετε για περιουσιακά στοιχεία, μετοχές, εγγραφές περιοδικών, προσαρμογές σε λογαριασμούς, προετοιμασία οικονομικών καταστάσεων, μικροαποκαταστάσεις, μισθοδοσία, συνεργασία και τέλος, πώς να κλείσετε τα βιβλία.
 • Πολλοί δάσκαλοι έχουν χρησιμοποιήσει αυτό το βιβλίο ως βιβλίο κειμένου τους και έχουν δημιουργήσει πρακτικές δοκιμές για τους μαθητές τους. Αυτό το βιβλίο είναι αρκετά καλό όσον αφορά την αναπαράσταση των θεμελιωδών στοιχείων, αλλά εξακολουθεί να συνιστάται ως βιβλίο αναφοράς.
<>

# 6 - Διατήρηση των βιβλίων: Βασική τήρηση αρχείων και λογιστική για μικρές επιχειρήσεις

από τη Linda Pinson

Όπως υποδηλώνει ο τίτλος, αυτό το βιβλίο είναι ιδανικό για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων.

Κριτική βιβλίου τήρησης βιβλίων:

Αν ψάχνετε για ένα βιβλίο για τη νεοσύστατη / μικρή επιχείρησή σας, πάρτε αυτό το βιβλίο και αρχίστε να μαθαίνετε. Αυτό το βιβλίο θα σας διδάξει βήμα-βήμα για το πώς να κρατάτε τα βιβλία χωρίς να είστε υπερβολικοί. Αυτό το βιβλίο δεν προορίζεται για προχωρημένους λογιστές και ειδικά γραμμένο για εκείνους που πρέπει να βοηθήσουν στην εκμάθηση της τήρησης βιβλίων από το μηδέν. Από το πρώτο κεφάλαιο έως το τελευταίο, θα σας κρατήσει και θα σας δείξει βασικές καταχωρήσεις ημερολογίου, καταχωρήσεις καθολικού και θα σας διδάξει το βασικό σύστημα τήρησης βιβλίων. Ωστόσο, δεν μπορείτε να περιμένετε πάρα πολλά από αυτό το βιβλίο. Δεν θα μάθετε πολλά για τη χρηματοδότηση / τη λογιστική εδώ. Αυτό το βιβλίο είναι ένα εισαγωγικό μάθημα μόνο για άτομα που δεν έχουν ιδέες για τη λογιστική / λογιστική.

Βασικές επιλογές από αυτό το καλύτερο βιβλίο τήρησης βιβλίων

 • Αυτό το κορυφαίο βιβλίο τήρησης βιβλίων δεν είναι μόνο χρήσιμο για μικρές επιχειρήσεις, ως άτομο, αλλά μπορείτε επίσης να διαβάσετε αυτό το βιβλίο και να διδάξετε στον εαυτό σας βασικές λογιστικές υπηρεσίες.
 • Το πεδίο εφαρμογής του βιβλίου είναι περιορισμένο. γι 'αυτό επικεντρώνεται στην παράδοση. Από την προετοιμασία περιοδικών, το καθολικό, την ανάλυση των οικονομικών καταστάσεων έως τη δημιουργία ενός συστήματος τήρησης βιβλίων, το σχεδιασμό των φόρων, θα μάθετε όλα τα βασικά που πρέπει να μάθετε. Επιπλέον, θα αποκτήσετε επίσης μια θεμελιώδη γνώση στη λογιστική μετρητών, στη λογιστική σε δεδουλευμένη βάση και στην ανεξάρτητη σύναψη συμβάσεων σε πολλά φύλλα εργασίας, έντυπα και μορφές.
<>

# 7 - τήρηση βιβλίων ο εύκολος τρόπος (σειρά Easy Way)

από τον Wallace W. Kravitz

Μέσα στα πολλά «λογιστικά βιβλία», αυτό ξεχωρίζει.

Κριτική βιβλίου τήρησης βιβλίων:

Πώς ένας αρχάριος μαθαίνει καλύτερα; Όταν της παρουσιάζονται σύντομα μαθήματα, κατανοητή γλώσσα και ένας τρόπος για να εφαρμόσει αμέσως αυτό που μαθαίνει. Αυτό το βιβλίο τήρησης βιβλίων θα κάνει ακριβώς αυτό. Σε σύντομο κεφάλαιο, αυτό το βιβλίο θα σας διδάξει το σύστημα λογιστικής διπλής εισόδου, όπως κανένα άλλο στην αγορά. Πριν χρησιμοποιήσετε ποτέ Quickbooks

oftware, αυτό το βιβλίο είναι απαραίτητο. Χωρίς κατανόηση των βασικών στοιχείων, κανένα λογισμικό δεν θα μπορεί να σας βοηθήσει. Αυτό το βιβλίο καλύπτει επίσης θέματα όπως το εμπόρευμα / το λιανικό εμπόριο, το οποίο το καθιστά πιο ολοκληρωμένο. Αν θέλετε να μάθετε τις βασικές αρχές της τήρησης βιβλίων, αυτό το βιβλίο πρέπει να διαβάσετε.

Βασικές επιλογές από αυτό το καλύτερο βιβλίο για τη λογιστική

 • Αυτό το βιβλίο τήρησης βιβλίων δεν ισχύει μόνο για αρχάριους. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε αυτό το βιβλίο εάν γνωρίζετε τη λογιστική και θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το βιβλίο ως ανανεωτικό μάθημα.
 • Αυτό το βιβλίο δεν συνιστάται μόνο από επαγγελματίες λογιστικής / λογιστικής, αλλά και CPA και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που συχνά πρέπει να εκπαιδεύσουν τους υφισταμένους τους στη λογιστική.
 • Αυτό το βιβλίο μπορεί να είναι ο τέλειος συνεργάτης εάν παρακολουθήσετε ένα μάθημα και χρησιμοποιείτε αυτό το βιβλίο ως βιβλίο.
<>

# 8 - Βασικά στοιχεία τήρησης βιβλίων: Πώς να πετύχετε ως λογιστής

από τον Steven M. Bragg

Δεν είναι βιβλίο για αρχάριους, αλλά για όσους ασκούν ήδη επαγγελματικά τη λογιστική.

Κριτική βιβλίου τήρησης βιβλίων:

Αν λοιπόν είστε αρχάριος, μην ξεκινήσετε με αυτό το βιβλίο. Ωστόσο, εάν είστε αναπόσπαστο μέρος μιας ομάδας και κάνετε τακτική τήρηση βιβλίων, τότε αυτό είναι το βιβλίο που μπορεί να σας καθοδηγήσει και να σας βοηθήσει να γίνετε καλύτερος φύλακας βιβλίων. Κάθε λογιστής γνωρίζει την αίσθηση της σύγκρισής του με έναν χειριστή εισαγωγής δεδομένων. Αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις εργασίες σας και να σας κάνει να νιώσετε σημαντικοί για τη δουλειά σας. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό βιβλίο αν θέλετε να πάτε σε προχωρημένο επίπεδο και να κατανοήσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της τήρησης βιβλίων. Οι αναγνώστες δεν άρεσαν μόνο σε αυτό το βιβλίο, αλλά χρησιμοποιούν επίσης αυτό το βιβλίο για αναφορά και για τη δημιουργία εγχειριδίων SOP.

Βασικές επιλογές από αυτό το καλύτερο βιβλίο τήρησης βιβλίων

 • Όχι μόνο θα μάθετε τους πρακτικούς κανόνες που μπορείτε να εφαρμόσετε γρήγορα, αλλά θα μάθετε επίσης πρακτικές τεχνικές για την ανάλυση, την αξιολόγηση και την επίλυση καθημερινών ζητημάτων στη λογιστική και τη λογιστική.
 • Σε αυτήν την εποχή συνεχούς αλλαγής, αυτό το κορυφαίο βιβλίο τήρησης βιβλίων θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τι πρέπει να αναζητήσετε, τι να λύσετε και πώς να τα λύσετε.
 • Μαζί με αυτό θα πάρετε πολλά παραδείγματα, αναλογίες, γραφήματα και εξηγήσεις.
<>

# 9 - Βασικά στοιχεία τήρησης βιβλίων: Τι πρέπει να γνωρίζει κάθε μη κερδοσκοπικός λογιστής

των Debra L. Ruegg & Lisa M. Venkatrathnam

Αν θέλετε να μάθετε "λογιστική για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς", αυτό το βιβλίο θα πρέπει να είναι το πρώτο βιβλίο που πρέπει να διαβάσετε.

Κριτική βιβλίου τήρησης βιβλίων:

Υπάρχουν πολύ λίγα βιβλία για μη κερδοσκοπική τήρηση βιβλίων. Αλλά μεταξύ όλων αυτών, αυτό το βιβλίο ξεχωρίζει. Σύμφωνα με τους αναγνώστες αυτού του βιβλίου, είναι ένας εξαιρετικός πόρος για άτομα που δεν έχουν κανένα υπόβαθρο στη λογιστική / λογιστική και που θα ήθελαν να ξεκινήσουν / να εκτελέσουν ένα μικρό μη κερδοσκοπικό έργο. Με τη χρήση αυτού του βιβλίου, μπορείτε να ρυθμίσετε ένα σύστημα τήρησης βιβλίων και να επιλύσετε όλα τα ζητήματα λογιστικής σας. Επιπλέον, αυτό το βιβλίο είναι γραμμένο σε μια πολύ διαυγή γλώσσα, και οι έννοιες χωρίζονται σε μικρότερα μέρη, ώστε να μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα. Αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει επίσης εάν υποβάλετε αίτηση για θέση σε μη κερδοσκοπικό σκοπό ως λογιστής. Απλώς διαβάστε αυτό το βιβλίο, μάθετε τις έννοιες και αρχίστε να εφαρμόζετε ό, τι μαθαίνετε. Θα είσαι καλός να πας.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο τήρησης βιβλίων

 • Πολλοί μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί δεν έχουν τα χρήματα για να προσλάβουν έναν εκπαιδευμένο λογιστή για τη φροντίδα των βιβλίων τους. Αυτό το βιβλίο θα σας εξοικονομήσει κόστος και θα σας διδάξει πώς μπορείτε να φροντίσετε τα βιβλία σας στον ελεύθερο χρόνο σας.
 • Μαζί με τις βασικές αρχές και τις έννοιες, θα λάβετε επίσης λογαριασμούς εισπρακτέους λογαριασμούς και λογαριασμούς πληρωτέους λογαριασμούς, γενικό έντυπο γενικού βιβλίου και οικονομική περίληψη, καθώς και φόρμα παρακολούθησης παραχώρησης.
 • Αυτό το καλύτερο βιβλίο τήρησης βιβλίων είναι πολύ μικρό σε σύγκριση με άλλα βιβλία τήρησης βιβλίων για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς. Είναι μόνο 128 σελίδες και μπορείτε να το διαβάσετε καθώς προχωράτε και να εφαρμόσετε ό, τι μαθαίνετε όταν έχετε χρόνο.
<>

# 10 - Ο λογιστής βιβλιοθηκών E-Myth

των Michael E. Gerber, Roberts Debbie και Peter Cook

Αυτό το βιβλίο θα σας διδάξει πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση τήρησης βιβλίων χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Κριτική βιβλίου τήρησης βιβλίων:

Μέχρι τώρα, εξετάσαμε μόνο βιβλία που σας επιτρέπουν να είστε καλοί στη λογιστική. Αλλά αυτό το βιβλίο είναι διαφορετικό. Αυτό το βιβλίο θα σας διδάξει πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση τήρησης βιβλίων εάν σας ενδιαφέρει. Οι αναγνώστες ανέφεραν ότι αυτό το βιβλίο είναι το πιο πρακτικό βιβλίο για τους αυτοαπασχολούμενους λογιστές. Αυτό το βιβλίο περιγράφει ένα σύστημα για την οικοδόμηση μιας πρακτικής τήρησης βιβλίων από το μηδέν. Και μπορείτε να διαβάσετε αυτό το βιβλίο με δύο τρόπους. Πρώτον, μπορείτε να το διαβάσετε ως βιβλίο, να διαβάσετε, να επισημάνετε τους σημαντικούς τομείς και να εφαρμόσετε τις πιο σχετικές ιδέες. Δεύτερον, μπορείτε να το διαβάσετε ως σύστημα αναφοράς. Μπορείτε να διαβάσετε ένα κεφάλαιο, να εφαρμόσετε τις ιδέες και, στη συνέχεια, να επιστρέψετε, να διαβάσετε ένα άλλο κεφάλαιο και να κάνετε το ίδιο. Όποια κι αν είναι η μέθοδος που θα διαβάσετε για να διαβάσετε το βιβλίο, αυτό το βιβλίο είναι ένας πολύτιμος πόρος για να δημιουργήσετε μια επιχείρηση τήρησης βιβλίων από την αρχή.

Βασικές επιλογές από αυτό το καλύτερο βιβλίο τήρησης βιβλίων

 • Αυτό το βιβλίο είναι ένας ολοκληρωμένος οδηγός για τη λογιστική πρακτική. Εάν διαβάσετε ένα βιβλίο σχετικά με την πρακτική τήρησης βιβλίων, αυτό είναι.
 • Αυτό το κορυφαίο βιβλίο τήρησης βιβλίων είναι πολύ εύκολο να διαβαστεί. Και είναι γεμάτο πρακτικές συμβουλές. Οι συγγραφείς είναι ειδικοί στον τομέα και ξέρουν για τι μιλούν.
 • Με αυτό το βιβλίο, μπορείτε να μεταφέρετε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο. Διαβάστε αυτό το βιβλίο ως οδηγό μετάβασης και εφαρμόστε ό, τι μαθαίνετε. Και θα δείτε ότι η επιχείρησή σας ακμάζει μέσα σε λίγους μήνες.

Μεταξύ αυτών των 10 βιβλίων τήρησης βιβλίων, μπορείτε να παραλάβετε οποιοδήποτε βιβλίο θέλετε. Αλλά αν είστε νέοι στην τήρηση βιβλίων, ξεκινήστε με τα βασικά βιβλία που έχουμε αναφέρει. Διαφορετικά, μπορείτε να αρχίσετε να διαβάζετε τυχόν προηγμένα ή επικεντρωμένα βιβλία για τη λογιστική από την παραπάνω λίστα. Η εκμάθηση είναι πολύ εύκολη όταν έχετε τους κατάλληλους πόρους. Δεν νομίζεις;

<>

Άλλα προτεινόμενα βιβλία

 • Καριέρα λογιστικής
 • Βιβλία λογιστικής για αρχάριους
 • Κορυφαία 10 βιβλία ανάλυσης δεδομένων
 • Πώς να δημιουργήσετε τήρηση βιβλίων στο Excel;

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ AMAZON

Το WallStreetMojo συμμετέχει στο Πρόγραμμα Συνεργατών Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα θυγατρικών που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μέσα στους ιστότοπους να κερδίζουν διαφημιστικά τέλη μέσω της διαφήμισης και της σύνδεσης στο amazon.com


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found