Κορυφαία 10 καλύτερα βιβλία Hedge Fund | WallstreetMojo

Βιβλία Best Hedge Fund

1 - Όλα για Hedge Funds: Ο εύκολος τρόπος για να ξεκινήσετε

2 - Hedge Funds για ανδρείκελα

3 - Το μικρό βιβλίο των Hedge Funds

4 - Hedge Funds: Οριστικές στρατηγικές και τεχνικές (Wiley Finance)

5 - Ο οδηγός Ultimate Hedge Fund: Πώς να διαμορφώσετε και να διαχειριστείτε ένα επιτυχημένο Hedge Fund

6 - Το βιβλίο Hedge Fund

7 - Hedge Fund Market Wizards

8 - Περισσότερα χρήματα από τον Θεό

9 - Ο οδηγός Economist για τα Hedge Funds

10 - Hedge Fund of Funds Investing: Ένας επενδυτής οδηγός

Τα βιβλία μπορεί να φαίνονται παλιό σχολείο, αλλά εξακολουθούν να εξυπηρετούν το σκοπό να ενυδατωθούν στις πιο σημαντικές έννοιες σε οποιαδήποτε περιοχή θέλετε να μάθετε. Εάν ενδιαφέρεστε για τα hedge fund και μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας να δημιουργεί τεμάχια σταδιοδρομίας, μπορείτε να εξετάσετε αυτά τα κορυφαία 10 βιβλία hedge fund που θα σας βοηθήσουν να μάθετε συνολικά hedge fund.

Αυτά τα βιβλία είναι καλά ερευνημένα και οι συγγραφείς έχουν χρησιμοποιήσει πολλά πρακτικά παραδείγματα ενώ γράφουν αυτά τα βιβλία. Ταξινομούμε αυτά τα βιβλία σύμφωνα με μια παραγγελία που θα σας φαινόταν χρήσιμη και μπορείτε να ακολουθήσετε το ίδιο εάν το επιθυμείτε.

Χωρίς πολύ κόπο, ας βυθίσουμε και να δούμε εν συντομία τα καλύτερα βιβλία 10 hedge fund.

# 1 - Όλα για τα Hedge Funds: Ο εύκολος τρόπος για να ξεκινήσετε


από τον Robert A. Jaeger

Εάν είστε νέοι σε αντισταθμιστικά κεφάλαια, σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να ξεκινήσετε με αυτό το βιβλίο. Αυτό το βιβλίο hedge fund παρέχει μια ευρεία επισκόπηση του κλάδου που θα σας βοηθήσει να δείτε τη μεγάλη εικόνα. Ας δούμε την κριτική και τις καλύτερες επιλογές από το βιβλίο.

Κριτική βιβλίου

Το βιβλίο σχετικά με το hedge fund ξεκινά με μια ευρεία επισκόπηση των θεωριών της αγοράς που δίνει συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τις αποτελεσματικές αγορές, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της θεωρίας τυχαίων περιπάτων, της θεωρίας διαφοροποίησης και άλλων. Μετά από αυτό το βιβλίο θα μιλήσει για επενδυτικά εργαλεία που διατίθενται για την αντιστάθμιση κεφαλαίων, για παράδειγμα, για μακροπρόθεσμα και σύντομα τις τιμές των μετοχών και την αστάθεια. Θα μάθετε επίσης πώς να διαχειρίζεστε ένα ταμείο και τις περίπλοκες λεπτομέρειες του σε σχέση με τις λειτουργικές, οικονομικές και νομικές λεπτομέρειες.

Καλύτερη λήψη από αυτά τα βιβλία Hedge Fund

Αυτό το βιβλίο σχετικά με τα hedge funds είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για αρχάριους. Εάν είστε ένας από αυτούς που μόλις ξεκινούν με αμοιβαία κεφάλαια κινδύνου, αυτό το βιβλίο θα λειτουργήσει ως ένα καλό αστάρι για εσάς. Οι ερωτήσεις που δίνονται είναι κατανοητές και υπάρχουν πολλές βασικές έννοιες που παρέχονται με διαφάνεια, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τις θεμελιώδεις γνώσεις σας σε ένα hedge fund. Αλλά μην νομίζετε ότι είναι πολύ βασικό. Θα σας παρουσιάσει επίσης τις θεωρίες χαρτοφυλακίου που θα είναι χρήσιμες στο επάγγελμά σας αργότερα. Με απλά λόγια, ένα υπέροχο βιβλίο για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας με αντισταθμιστικά κεφάλαια.

<>

# 2 - Hedge Funds για ανδρείκελα


από την Ann C. Logue

Η σειρά βιβλίων Dummies είναι η καλύτερη αν θέλετε να μάθετε κάτι νέο. Αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει επίσης να κατανοήσετε λεπτομερώς τα hedge funds. Ας ρίξουμε μια ματιά στην κριτική και τις καλύτερες επιλογές του βιβλίου.

Κριτική βιβλίου

Από τον τίτλο, αυτό το βιβλίο μπορεί να φαίνεται λίγο θαμπό, αλλά μόλις αρχίσετε να διαβάζετε αυτό το βιβλίο θα καταλάβατε ότι αυτό το βιβλίο δεν καλύπτει μόνο τα βασικά, αλλά επίσης αποτελείται από μια καλή επισκόπηση των αντισταθμιστικών κεφαλαίων. Τα περισσότερα από τα βιβλία που είναι γραμμένα σε hedge fund είναι είτε από ακαδημαϊκούς είτε από επαγγελματίες. Αλλά αυτό το βιβλίο ακολουθεί μια ισορροπημένη προσέγγιση μεταξύ των δύο, η οποία βοηθά τους ανθρώπους να κατανοήσουν το hedge fund με πιο διαυγή τρόπο. Εάν θέλετε να βρείτε τις βασικές απαντήσεις σχετικά με τα hedge funds και θέλετε να ξεκινήσετε από ένα βιβλίο, αυτό το βιβλίο θα ταιριάζει σίγουρα στο λογαριασμό (εκτός από το προηγούμενο βιβλίο που προτείναμε).

Καλύτερη λήψη από αυτά τα βιβλία Hedge Fund

Θα μάθετε τα παρακάτω από αυτό το υπέροχο βιβλίο hedge fund -

 • Θα μπορούσατε να κάνετε τη δέουσα επιμέλεια στο hedge fund σας.
 • Θα μάθατε να ρυθμίζετε εύκολα τη στρατηγική του hedge fund.
 • Θα μάθετε για τη φορολογική σας υποχρέωση.
 • Θα μάθετε επίσης τη νομοθεσία που επηρεάζει τα hedge funds.
 • Επιπλέον, θα μάθετε επίσης πώς μπορείτε να αποφύγετε τα λάθη των αποτυχημένων αντισταθμιστικών κεφαλαίων.
 • Τέλος, θα μάθετε να υπολογίζετε την απόδοση και τον κίνδυνο, να αξιολογείτε την απόδοσή σας και να αναλύετε τα αντισταθμιστικά κεφάλαια.
<>

# 3 - Το μικρό βιβλίο των Hedge Funds


από τον Anthony Scaramucci

Τα βιβλία της Wiley Finance είναι γνωστά για την ποιότητα και το επίπεδο παραγωγής τους. Αυτό το βιβλίο δεν αποτελεί εξαίρεση. Θα βρείτε κοσμήματα σε αυτό το βιβλίο. Ας μάθουμε για την κριτική και τις καλύτερες επιλογές του βιβλίου.

Κριτική βιβλίου

Αυτό το βιβλίο είναι τόσο μικρό όσο χωράει στην πίσω τσέπη σας. Αλλά μην κρίνετε το βιβλίο από το μέγεθός του. Είναι ένα υπέροχο βιβλίο αν δεν σας αρέσουν ιδιαίτερα το Wall Street mumbo jumbo. Αυτό το βιβλίο μιλά για την ιστορία των αμοιβαίων κεφαλαίων κινδύνου και την εξέλιξη, ώστε να έχετε πολλές ιστορίες που πρέπει να θυμάστε. Ο συγγραφέας έχει επίσης συμπεριλάβει διάφορα τμήματα σε συνεντεύξεις με γίγαντες της βιομηχανίας, ερωτηματολόγια δέουσας επιμέλειας που κάνουν αυτό το βιβλίο μοναδικό. Δεν είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για άτομα που αναζητούν γραφήματα, υπολογιστικά φύλλα ή αλγόριθμους, αλλά είναι γραμμένο για όλους όσους θέλουν να κατανοήσουν τα hedge funds.

Καλύτερο Takeaway από αυτό το βιβλίο Hedge Fund

Αυτό το βιβλίο σχετικά με το hedge fund πρέπει να διαβαστεί για τους ακόλουθους λόγους -

 • Αυτό το βιβλίο απευθύνεται σε όλους, ειδικά σε αυτούς που θα ήθελαν να κατανοήσουν τα hedge funds με έξυπνο τρόπο. Ο συγγραφέας εξηγεί ότι το μέλλον των hedge funds είναι στην παροχή διαφάνειας για την προσέλκυση περισσότερων επενδυτών.
 • Θα αποτύχει επίσης μερικούς μύθους σχετικά με τα hedge funds.
 • Θα μιλήσει επίσης για διάφορα χρηματοοικονομικά μέσα, όπως οι ανοικτές πωλήσεις, η αντιστάθμιση και η μόχλευση.
 • Επιπλέον, θα μιλήσει επίσης για το πώς εξελίχθηκαν τα hedge funds και γιατί οι επενδυτές πρέπει να γνωρίζουν την εξέλιξη.
<>

# 4 - Hedge Funds: Οριστικές στρατηγικές και τεχνικές (Wiley Finance)


από την IMCA

Αυτό είναι ένα βιβλίο για όλα τα κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου. Σε αυτό το βιβλίο, θα μάθετε τα εμπορικά μυστικά και θα μπορείτε να εφαρμόσετε ό, τι μαθαίνετε. Ας φτάσουμε στο κρέας του βιβλίου.

Κριτική βιβλίου

Αυτό το βιβλίο είναι ένα συγκρότημα δέκα ξεχωριστών κεφαλαίων που έχουν γραφτεί από ειδικούς του κλάδου. Αντιμετωπίστε κάθε κεφάλαιο ως ένα μικρό βιβλίο από μόνο του. Από διάφορες στρατηγικές αμοιβαίων κεφαλαίων κινδύνου έως την αξιολόγηση της απόδοσης, από την κατανόηση του μετατρέψιμου arbitrage, του arbitrage σταθερού εισοδήματος έως τη διαχείριση κινδύνου των hedge funds, αυτό το βιβλίο θα πάει με μεγάλη λεπτομέρεια. Αυτό το βιβλίο δεν είναι για τον απλό. μάλλον είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για επαγγελματίες χρηματοοικονομικών.

Το καλύτερο πακέτο από αυτό το βιβλίο

Οι παρακάτω είναι οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να παραλάβετε αυτό το βιβλίο -

 • Αυτό το βιβλίο δημιουργήθηκε από την IMCA (Investment Management Consultants Association) που σημαίνει ότι το τελικό προϊόν είναι το πνευματικό τέκνο πολλών έμπειρων επαγγελματιών που έχουν περάσει χρόνια στη βιομηχανία hedge fund.
 • Αυτό το βιβλίο είναι πολύ πιο σε βάθος και προσφέρει πρακτικές πληροφορίες για άτομα που έχουν κάποια τεχνογνωσία για τη βιομηχανία.
 • Κάθε κεφάλαιο μιλά για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της συγκεκριμένης κατηγορίας και διευκρινίζει βασικά ζητήματα που βοηθούν στη σύνδεση των ελλειπόντων συνδέσμων στη βιομηχανία hedge fund.
<>

# 5 - Ο Ultimate Hedge Fund Guide: Πώς να διαμορφώσετε και να διαχειριστείτε ένα επιτυχημένο Hedge Fund


από τον Frank Nagy

Αυτό το βιβλίο είναι για εσάς αν θέλετε να διαμορφώσετε και να διαχειριστείτε ένα επιτυχημένο hedge fund βήμα προς βήμα. Ας δούμε την κριτική και τις καλύτερες επιλογές του βιβλίου.

Κριτική βιβλίου

Φανταστείτε ότι είστε αρχάριος στο hedge fund και θα θέλατε να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε το δικό σας hedge fund. Αυτό το βιβλίο hedge fund θα σας δείξει πώς να το κάνετε αυτό. Αυτός ο οδηγός θα περιλαμβάνει βασικά θέματα, όπως πώς θα μπορούσατε να επιλέξετε τον ελεγκτή, τον διαχειριστή και τον πληρεξούσιό σας, πώς θα εμπορεύεστε το χρήμα σας διατηρώντας παράλληλα την κατάλληλη συμμόρφωση, ποια έγγραφα πρέπει να προσφέρετε και άλλα. Θα σας δώσει μια εντελώς διαφορετική προοπτική σχετικά με τα hedge funds.

Το καλύτερο πακέτο από αυτό το βιβλίο

Αυτό το βιβλίο hedge fund είναι χρήσιμο για όσους σκέφτονται να δημιουργήσουν τα hedge funds. Περιλαμβάνει μια ολόκληρη γκάμα πληροφοριών σχετικά με νομικά ζητήματα και πλαίσιο που διευκολύνει τους αναγνώστες. Ο πιο σημαντικός λόγος για τον οποίο αυτό το βιβλίο θεωρείται σπάνιο κόσμημα είναι λόγω της προσέγγισής του και του εύρους των θεμάτων που περιλαμβάνονται σε αυτό.

<>

# 6 - Το βιβλίο Hedge Fund:

Ένα εγχειρίδιο εκπαίδευσης για επαγγελματίες και στελέχη αύξησης κεφαλαίου (Wiley Finance)


από τον Richard C. Wilson

Αυτό το βιβλίο είναι ένας άλλος, πολύ πιο ολοκληρωμένος οδηγός για τη δημιουργία και τη διαχείριση των hedge funds. Αυτό είναι ένα άλλο βιβλίο Wiley Finance και μόλις αρχίσετε να το διαβάζετε, θα καταλάβετε την αξία του. Ας δούμε την κριτική και τις καλύτερες επιλογές του βιβλίου.

Κριτική βιβλίου

Αυτό το προηγμένο βιβλίο hedge fund είναι πολύ χρήσιμο για άτομα που έχουν κάποια γνώση στα hedge fund και θα ήθελαν να λειτουργήσουν, να αντλήσουν κεφάλαια και να επενδύσουν σε hedge fund. Αυτό που κάνει αυτό το βιβλίο να ξεχωρίζει είναι η προσέγγιση μελέτης περιπτώσεων. Οι περισσότεροι άνθρωποι μαθαίνουν καλύτερα όταν τους δίνεται ένα πρακτικό παράδειγμα και εξηγούνται η θεωρία σχετικά με το πραγματικό παράδειγμα. Θα μάθετε επίσης να αναλύετε κεφάλαια σε διαφορετικές φάσεις κύκλων ζωής και επενδυτικών διαδικασιών.

Καλύτερο Takeaway από αυτό το βιβλίο Hedge Fund

 • Θα μάθετε τα πάντα για αυτόν τον κλάδο σε μορφή μελέτης περίπτωσης.
 • Αυτό το βιβλίο είναι γραμμένο από μια αρχή που είναι επικεφαλής μιας από τις μεγαλύτερες ομάδες hedge fund με περισσότερα από 30.000 μέλη.
 • Θα κατανοήσετε την αξία των αναλύσεων κατάστασης και θα μπορείτε να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας σε κάθε ενότητα.
 • Αυτό το βιβλίο πρέπει να διαβαστεί στην ονομασία CHP (Certified Hedge Fund Professional).
<>

# 7 - Hedge Fund Market Wizards:

Πώς κερδίζουν οι έμποροι


από τον Jack D. Schwager

Αυτό είναι ένα εντελώς διαφορετικό βιβλίο που συνήθως βρίσκετε στην αγορά σχετικά με τα hedge funds. Πρόκειται για 549 σελίδες και καλύπτει πολλές ιστορίες από εμπόρους hedge fund.

Επανεξέταση βιβλίου Hedge Fund

Πώς θα μάθατε καλύτερα; Θα μάθετε καλύτερα όταν οι ειδικοί του κλάδου σας λένε τα μυστικά της επιτυχίας τους και τα εφαρμόζετε στη ζωή ή την επιχείρησή σας. Αντιμετωπίστε αυτό το βιβλίο με το ίδιο φως, καθώς αυτό το βιβλίο είναι ένας ολοκληρωμένος οδηγός που περιέχει πολλές συνεντεύξεις με εμπόρους και πολλά μαθήματα σχετικά με τις συναλλαγές hedge fund. Αλλά αυτό το βιβλίο δεν είναι για τους αρχάριους, οπότε αν θέλετε να παραλάβετε αυτό το βιβλίο, έχετε πρώτα κάποια βιβλία σχετικά με τα hedge fund για να κατανοήσετε τις βασικές έννοιες.

Το καλύτερο πακέτο από αυτό το βιβλίο

 • Θα λάβετε 15 συνεντεύξεις με εμπόρους αμοιβαίων κεφαλαίων κινδύνου που θα μοιραστούν ειλικρινά τα μυστικά της επιτυχίας τους και τους λόγους αποτυχίας.
 • Θα μάθετε επίσης 40 βασικά μαθήματα εάν ενδιαφέρεστε για τις συναλλαγές hedge fund.
 • Θα γνωρίσετε επίσης πολλές ιστορίες ιστοριών που σπάνια καλύπτονται από οποιοδήποτε βιβλίο αντιστάθμισης κινδύνου.
<>

# 8 - Περισσότερα χρήματα από τον Θεό:

Hedge Funds και η δημιουργία της νέας ελίτ


από τον Sebastian Mallaby

Αυτό το βιβλίο θα σας δελεάσει εάν ενδιαφέρεστε ιδιαίτερα για την ιστορία των hedge funds. Ας ρίξουμε μια ματιά στην κριτική και τις καλύτερες επιλογές του βιβλίου.

Επανεξέταση βιβλίου Hedge Fund

Αυτό το βιβλίο έχει υιοθετήσει μια διαφορετική προσέγγιση για να εξηγήσει τα hedge funds και τους διαχειριστές του. Εάν διαβάσετε αυτό το βιβλίο, θα διαπιστώσετε γιατί ο διαχειριστής hedge fund διακινδυνεύει καλύτερα από οποιαδήποτε τράπεζα και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα μαζί με την εξέλιξη των hedge funds τα προηγούμενα χρόνια. Από τις δεκαετίες του 1960 έως το 2007 και το 2009, αυτό το βιβλίο μιλάει πολύ για ιστορίες πίσω από το παρασκήνιο και γιατί δεν είναι πλέον αδύνατο να χτυπήσεις την αγορά.

Το καλύτερο πακέτο από αυτό το βιβλίο

 • Άτομα που έχουν διαβάσει αυτό το κορυφαίο hedge fund βιβλίο έχουν προτείνει μεταξύ των 10 κορυφαίων βιβλίων που έχουν διαβάσει ποτέ στη χρηματοδότηση. Και ανέφεραν ότι είναι ένα must-read για άτομα που ασχολούνται με τον χρηματοπιστωτικό κλάδο με οποιονδήποτε τρόπο.
 • Καθώς διαβάζετε το βιβλίο, θα βρείτε μια χορδή που συνδέει τη σημερινή αγορά αμοιβαίων κεφαλαίων κινδύνου όταν ξεκίνησε το 1950-60 από τον Alfred Winslow Jones.
<>

# 9 - Ο οδηγός Economist για τα Hedge Funds:

Τι είναι, τι κάνουν, οι κίνδυνοι τους, τα πλεονεκτήματά τους


από τον Philip Cogan

Αυτή είναι μια άλλη εις βάθος μελέτη των hedge funds. Ρίξτε μια ματιά στην κριτική και τις καλύτερες επιλογές.

Κριτική βιβλίου

Οι διαχειριστές αμοιβαίων κεφαλαίων κινδύνου ονομάζονται πλέον «αφέντες του σύμπαντος» επειδή κερδίζουν περισσότερα από ό, τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Και τα καλύτερα από τα καλύτερα κερδίζουν περισσότερα από όσα μπορεί να σκεφτεί ο μέσος οικονομικός διαχειριστής. Ο συγγραφέας έχει γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ ενός απλού και ενός δυνητικού διαχειριστή hedge fund (αν φανταστείτε ποτέ ότι θα είστε στο εγγύς μέλλον). Θα γνωρίσετε κάθε μικρή πτυχή του hedge fund με σαφή και συνοπτικό τρόπο. Με λίγα λόγια, αυτό το βιβλίο δεν είναι ικανό.

Το καλύτερο πακέτο από αυτό το βιβλίο

 • Ο συγγραφέας γράφει τη στήλη Buttonwood για το Economist, ώστε να είστε σίγουροι για το τελικό προϊόν.
 • Υπάρχουν έξι κεφάλαια στο βιβλίο που θα καλύπτουν την ταξινόμηση hedge fund, τους παίκτες, τα fund-of-fund, τη ρύθμιση hedge fund, τα hedge funds: υπέρ και κατά και το μέλλον των hedge funds. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ακούσει για τα hedge funds, αλλά πολύ λίγοι έχουν την ιδέα για το τι είναι το hedge fund και πώς λειτουργεί. Θα βρείτε τις απαντήσεις σας εδώ.
<>

# 10 - Hedge Fund of Funds Investing: Ένας επενδυτής οδηγός


από τον Joseph G. Nicholas

Αυτό είναι ένα άλλο βιβλίο που δεν είναι ικανό για αμοιβαία κεφάλαια. Ρίξτε μια ματιά στην κριτική και τις καλύτερες επιλογές.

Κριτική βιβλίου

Τα αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης κέρδισαν ένα κακό όνομα ως «μη ασφαλείς» επενδύσεις. Ωστόσο, οι επενδυτές αντιμετωπίζουν σημαντικές προκλήσεις ενώ επενδύουν σε hedge funds. Σε αυτό το βιβλίο, ο εμπειρογνώμονας της βιομηχανίας Joseph G. Nicholas μιλά για τον τρόπο λειτουργίας αυτών των κεφαλαίων, τα οφέλη, τους κινδύνους και τα κριτήρια που πρέπει να χρησιμοποιηθούν και την απαιτούμενη επιμέλεια για την επιλογή των κατάλληλων κεφαλαίων. Αν θέλετε να επενδύσετε σε αμοιβαία κεφάλαια κινδύνου, αυτός είναι ο οδηγός σας χωρίς αμφιβολία.

Καλύτερο Takeaway από αυτό το βιβλίο Hedge Fund

 • Αυτός είναι ο πιο ολοκληρωμένος οδηγός για τα hedge funds για τους επενδυτές.
 • Ο συγγραφέας έγραψε σε μια προσέγγιση μελέτης περίπτωσης που θα κάνει ακόμη και έναν απλό να κατανοήσει τις επενδύσεις του hedge fund.
 • Η ιστορική ανάλυση του συγγραφέα θα επιτρέψει ένα έντονο ενδιαφέρον για επενδύσεις hedge fund και θα κάνει τους ανθρώπους να ξεπεράσουν αυτό που ονομάζεται «μη ασφαλείς επενδύσεις».
<>

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found