Κορυφαία 10 καλύτερα βιβλία Μικροοικονομικής

Κορυφαία καλύτερα βιβλία Μικροοικονομικής

1 - Αρχές της Μικροοικονομίας, 7η Έκδοση (Οι αρχές της οικονομίας του Mankiw)

2 - Μικροοικονομική: Αρχές, προβλήματα και πολιτικές (McGraw-Hill Series in Economics)

3 - Μικροοικονομική

4 - Μικροοικονομική: Θεωρία και Εφαρμογές με τον Λογισμό (4η Έκδοση) (Η Σειρά Pearson στα Οικονομικά)

5 - Αρχές Μικροοικονομικής (12η Έκδοση)

6 - Σύγχρονες αρχές: Μικροοικονομία

7 - Μικροοικονομική θεωρία

8 - CoreMicroeconomics

9 - Μικροοικονομική για σήμερα

10 - Μικροοικονομική απλή: Βασικές μικροοικονομικές αρχές που εξηγούνται σε 100 σελίδες ή λιγότερες

Είναι τα μικρά πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία. Και στα Οικονομικά, η ίδια ιδέα ισχύει. Οι μικρο-παράγοντες είναι εξίσου σημαντικοί για έναν ιδιοκτήτη επιχείρησης / φοιτητή επιχείρησης, όπως και η μακροοικονομική.

Έτσι, χωρίς πολύ κόπο, εδώ είναι τα κορυφαία 10 βιβλία μικροοικονομίας που θα σας κάνουν να το κατακτήσετε. Διαβάστε το, μάθετε από αυτό και εφαρμόστε το στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.

# 1 - Αρχές Μικροοικονομικής, 7η Έκδοση (Οι αρχές της οικονομίας του Mankiw)

από τον Ν. Γκρέγκορι Μάνκι

Αυτή η Αρχή της Μικροοικονομικής χρησιμοποιείται ευρύτερα σε εγχειρίδιο στην τάξη. Εάν είστε μαθητής, πάρτε αυτό το βιβλίο ως το βιβλίο σας.

Μικροοικονομική κριτική βιβλίου:

Εάν θέλετε να μάθετε τις βασικές αρχές της μικροοικονομικής, αυτό το βιβλίο θα ήταν πολύτιμο για εσάς. Επειδή αυτό δεν περιλαμβάνει τίποτα που ένας απλός δεν θα καταλάβει! Διαλέξτε αυτό το βιβλίο σχετικά με τη μικροοικονομία, επισημάνετε τις περιοχές που ταιριάζουν περισσότερο με εσάς και, στη συνέχεια, σημειώστε τυχόν σκέψεις που έχετε σχετικά με το ίδιο. Η γλώσσα του βιβλίου είναι επίσης πολύ εύκολη που δεν χρειάζεται να σκοντάψετε παντού για να καταλάβετε ένα κεφάλαιο. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα βρείτε υπερβολικές λέξεις για να εντυπωσιάσετε κανέναν. Ο συγγραφέας εξήγησε τις έννοιες, τα εργαλεία και τις τεχνικές με τον πιο διαυγή τρόπο. Αυτός είναι ο λόγος που κάθε αναγνώστης που έχει περάσει από αυτό το βιβλίο έχει τεράστια αξία από αυτό. Η ετυμηγορία των αναγνωστών είναι εάν είστε νέοι στη Μικροοικονομία, αυτό είναι το βιβλίο που πρέπει να αγοράσετε και να διαβάσετε.Αυτό το καλύτερο βιβλίο μικροοικονομίας είναι διατεταγμένο σε σύντομα κεφάλαια και ο συγγραφέας έχει δώσει πολλές γραφικές αναπαραστάσεις για το τι μιλάει. Ως αποτέλεσμα, ακόμη και ένα ξηρό θέμα όπως η Μικροοικονομική θα σας φανεί συναρπαστικό. Τι περισσότερο μπορείτε να περιμένετε από ένα στοιχειώδες βιβλίο;

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο μικροοικονομικής

 • Δεν υπάρχει αμφιβολία γιατί αυτό το καλύτερο βιβλίο μικροοικονομικής έχει νόημα για κάθε μαθητή Μικροοικονομίας και γιατί οι περισσότεροι από τους μαθητές επιλέγουν αυτό το βιβλίο ως το πρώτο βιβλίο τους στις προπτυχιακές τους ημέρες. Ο συγγραφέας είναι ένας σπουδαίος συγγραφέας και ο πιο σημαντικός οικονομολόγος της εποχής μας. Και έχει χρησιμοποιήσει όλη την εμπειρία του στη συγγραφή αυτού του βιβλίου.
 • Μαζί με το βιβλίο, θα μπορείτε επίσης να λάβετε τη βοήθεια του MindTap που περιλαμβάνει το πρόγραμμα δημιουργίας γραφημάτων και την προσαρμοστική προετοιμασία δοκιμών για να κατανοήσετε και να μάθετε το θέμα.
<>

 # 2 - Μικροοικονομική: Αρχές, προβλήματα και πολιτικές (McGraw-Hill Series in Economics)

των Campbell McConell, Stanley Brue και Sean Flynn

Για πολύ καιρό, αυτό το βιβλίο υπήρξε τέλειος σύμμαχος για τους μαθητές.

Μικροοικονομική κριτική βιβλίου:

Εάν χρειαστεί να διαβάσετε ένα βιβλίο για μια τάξη, αυτό το βιβλίο θα εξυπηρετήσει το σκοπό. Γιατί; Επειδή αυτό το βιβλίο είναι διατεταγμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μην χρειάζεστε άλλο βιβλίο για την τάξη! Αυτό το βιβλίο έχει συνολικά 20 κεφάλαια που περιλαμβάνουν ένα κεφάλαιο που ονομάζεται «συμπεριφορική οικονομία». Δεν έχουν αναφέρει πολλά βιβλία τη σημασία της συμπεριφοράς στη μικροοικονομική. Αλλά αυτό κάνει και βοηθά τους μαθητές να σκεφτούν τη μικροοικονομία με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Αυτό το βιβλίο δεν ισχύει μόνο για μαθητές που παρακολουθούν τις σπουδές τους. Είναι επίσης χρήσιμο για όσους θέλουν να διδάξουν και χρειάζονται έναν συμπαγή οδηγό για να διδάξουν στους μαθητές. Οι μαθητές μπορούν να κυριαρχήσουν εύκολα το ψηφιακό περιεχόμενο και θα μπορούσαν να συμπληρώσουν τη μάθησή τους στις εξετάσεις τους και αλλού. Ως ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, μπορείτε επίσης να διαβάσετε αυτό το βιβλίο για να εξοικονομήσετε χρόνο και να κατανοήσετε τις έννοιες της μικροοικονομίας.

Βασικές επιλογές από αυτό το καλύτερο βιβλίο μικροοικονομικής

 • Αυτό το καλύτερο βιβλίο μικροοικονομίας έρχεται επίσης με ένα ολοκληρωμένο σύστημα μάθησης "Connect", το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να παρέχουν συνεχώς στους μαθητές αυτό που χρειάζονται, όποτε και όποτε χρειάζονται. Αυτό το σύστημα θα σας βοηθήσει να προσαρμοστείτε στις τάξεις που παρακολουθείτε.
 • Αυτό το βιβλίο είναι για όλους - μαθητές, εκπαιδευτές και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Και όποιος διαβάζει αυτό το βιβλίο παίρνει τεράστια βοήθεια από αυτό το βιβλίο.
<>

# 3 - Μικροοικονομική

των Paul Krugman και Robin Wells

Αν θέλετε να διαβάσετε τη μικροοικονομία με τον πιο απλοϊκό τρόπο, αυτό είναι.

Μικροοικονομική κριτική βιβλίου:

Ανεξάρτητα από το τι κάνετε - σπουδάζετε σε ένα προπτυχιακό πρόγραμμα ή διευθύνετε μια επιχείρηση ή ίσως θέλετε απλώς να μάθετε κάθε πιθανή ιδέα που μπορεί να μάθει κάποιος στη μικροοικονομία. αυτό το βιβλίο θα ήταν το απόλυτο εγχειρίδιο που θα χρειαστείτε ποτέ. Οι μαθητές που έχουν διαβάσει αυτό το κορυφαίο βιβλίο μικροοικονομίας ανέφεραν ότι αυτό το βιβλίο τους επέτρεψε να αποκτήσουν Α στην μικροοικονομική χωρίς να καταβάλουν πολλή προσπάθεια. Οι αναγνώστες που δεν είχαν μεγάλη ιδέα για την επιχείρηση ή δεν πήραν ποτέ επιχειρηματική τάξη, παρατήρησαν επίσης ότι αυτό το βιβλίο είναι πολύ εύκολο να ακολουθηθεί και να μάθουν καλά τις βασικές αρχές. Οι συγγραφείς δεν έχουν χρησιμοποιήσει ορολογίες ή υπερβολικές λέξεις για να διδάξουν το μάθημα. Απλές εξηγήσεις κάτω από τη γη μαζί με τη διασκεδαστική μάθηση είναι τα βασικά συστατικά του βιβλίου. Μην ψάχνετε κανένα άλλο βιβλίο εάν θέλετε να κάνετε τη μάθηση συναρπαστική και θέλετε να αποκτήσετε γρήγορα τις βασικές αρχές.Απλώς αγοράστε αυτό το βιβλίο και θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από την εκπληκτική ποιότητα του βιβλίου. Επιπλέον, μπορείτε να ζητήσετε από τον εκπαιδευτή σας να χρησιμοποιήσει και αυτό το βιβλίο.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο μικροοικονομικής

 • Η μικροοικονομική δεν είναι επιστήμη πυραύλων. Και δεν χρειάζεται να είστε ιδιοφυΐα για να το καταλάβετε. Και οι δύο αυτοί συγγραφείς το έχουν αποδείξει σε αυτό το βιβλίο.
 • Κάθε βιβλίο πρέπει να είναι γραμμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να ικανοποιεί κάθε νέο μαθητή. Αυτό σημαίνει ότι κάθε βιβλίο πρέπει να είναι φιλικό προς το χρήστη και να αυξάνει το ενδιαφέρον των μαθητών για το θέμα. Αυτό το βιβλίο κάνει εξαιρετική δουλειά στο να κάνει τη μικροοικονομία πιο εύγευστη για τους μαθητές της.
<>

# 4 - Μικροοικονομική: Θεωρία και Εφαρμογές με τον Λογισμό (4η Έκδοση) (Η Σειρά Pearson στα Οικονομικά)

από τον Jeffrey M. Perloff

Εάν θέλετε να αναφέρετε τις βασικές αρχές της μικροοικονομικής με παραδείγματα πραγματικής ζωής, διαβάστε αυτό το βιβλίο.

Μικροοικονομική κριτική βιβλίου:

Αυτό το βιβλίο για τη μικροοικονομία είναι αυτονόητο. Ό, τι έχει υποσχεθεί να παραδώσει, έχει παραδώσει. Επιπλέον, λαμβάνετε πολλά παραδείγματα πραγματικής ζωής, καθώς και τις ιδέες και το χιούμορ του συγγραφέα στις υποσημειώσεις. Αλλά θυμηθείτε ότι αυτό το βιβλίο δεν είναι για όσους θέλουν να μάθουν τη μικροοικονομία από το μηδέν. Αυτό δεν είναι βιβλίο για αρχάριους. Αν έχετε κάποια βασική ιδέα για τις βασικές αρχές της μικροοικονομικής, μπορείτε να διαλέξετε αυτό το βιβλίο και να προωθήσετε την κατανόησή σας. Για να κατανοήσετε το υλικό αυτού του βιβλίου, πρέπει επίσης να κατανοήσετε το παράγωγο και το ακέραιο λογισμό. Επομένως, μην αγγίξετε αυτό το βιβλίο χωρίς πρώτα να διαβάσετε κάποιο είδος αρχαίων βιβλίων για τη μικροοικονομική και τα μαθηματικά. Η μόνη παγίδα αυτού του βιβλίου (που μπορεί να μην είναι παγίδα για εσάς) είναι ο τρόπος που παρουσιάζεται. Το βιβλίο δεν έχει γραφτεί σαν βιβλίο μικροοικονομικής.μάλλον γράφεται σαν ένα βιβλίο για τα μαθηματικά. Καθώς αυτό το βιβλίο δίνει έμφαση στον λογισμό και τη σχετικότητά του με τις μικροοικονομικές έννοιες, αυτό το βιβλίο γράφεται έτσι. Αν σας αρέσει το καλό χιούμορ, τα υπέροχα παραδείγματα και τα καταπληκτικά αποσπάσματα, αυτό το βιβλίο θα πρέπει σίγουρα να βρίσκεται στη λίστα "προς ανάγνωση"

Βασικές επιλογές από αυτό το καλύτερο βιβλίο μικροοικονομικής

 • Το βιβλίο είναι πολύ φθηνό αν λάβουμε υπόψη την αξία που παρέχει. Αυτό το βιβλίο είναι περίπου 800 σελίδες και κοστίζει περίπου 20-25 $. Ναι, η τιμή δεν αναφέρεται πάντα στην αξία, αλλά η εκμάθηση τόσων πραγμάτων κάτω των 20 $ είναι σίγουρα όφελος για κάθε μαθητή.
 • Εάν επιλέξετε να αγοράσετε αυτό το βιβλίο μαζί με το MyEconLab (το οποίο πρέπει), η γνώση και η ανάπτυξη δεξιοτήτων σας θα είναι πλήρης. Θα έχετε ένα δομημένο περιβάλλον για μάθηση, μπορείτε να εξασκήσετε αυτό που μαθαίνετε, να δοκιμάσετε την κατανόησή σας για τις έννοιες και επίσης να μελετήσετε σύμφωνα με ένα εξατομικευμένο σχέδιο μελέτης
<>

# 5 - Αρχές Μικροοικονομικής (12η Έκδοση)

των Karl E. Case, Ray C. Fair και Sharon E. Oster

Αυτό είναι ένα τέλειο βιβλίο για αρχάριους της μικροοικονομίας που δεν χρειάζονται χνούδι και καλή κατανόηση των βασικών.

Μικροοικονομική κριτική βιβλίου:

Το βιβλίο έχει λάβει μικτές κριτικές, αλλά ακόμα αυτό το βιβλίο δεν είναι τόσο κακό όσο διακηρύσσουν λίγοι κριτικοί. Εδώ γιατί. Πρώτα απ 'όλα, οι περισσότερες κριτικές αυτού του βιβλίου είναι καλές μέχρι στιγμής. Και λίγοι δεν άρεσαν το περιεχόμενο του βιβλίου. Η αντίθεσή τους μπορεί να αποκαλύψει λίγες πληροφορίες σχετικά με αυτό το βιβλίο - δεν είναι για ειδικούς. Ο συγγραφέας δεν έγραψε αυτό το βιβλίο για άτομα που θέλουν να διδάξουν ή να διδάξουν. Είναι γραμμένο για όσους είναι νέοι στο μάθημα και δεν έχουν πολλή κατανόηση για τα προχωρημένα μαθηματικά. Πάρτε αυτό το βιβλίο αν θέλετε να μάθετε τις έννοιες της μικροοικονομικής από το μηδέν και να μην ενοχλείτε πολύ τις μαθηματικές επιπτώσεις των βασικών. Είναι για αρχάριους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ασυναρτησία και δεν έχει νόημα καθόλου. Οχι,Αυτό το βιβλίο είναι γεμάτο πρακτικά παραδείγματα και περιλαμβάνει επίσης πρόσφατα γεγονότα, ώστε οι νέοι μαθητές να μπορούν να συσχετίσουν τις έννοιες με την πραγματική ζωή.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο μικροοικονομικής

 • Αυτό το καλύτερο βιβλίο μικροοικονομίας δεν γράφεται μόνο βάσει της εμπειρίας των συγγραφέων. μάλλον κάθε ιδέα που παρουσιάζεται σε αυτόν τον τόμο έχει διερευνηθεί διεξοδικά. Αυτό το βιβλίο έρχεται επίσης με πρόσθετη άσκηση που θα κάνει τους αναγνώστες να κατανοήσουν την τέχνη και την επιστήμη της μικροοικονομίας.
 • Αυτό το βιβλίο συνοδεύεται επίσης από το MyEconLab το οποίο θα πρέπει να αγοράσετε μαζί με το βιβλίο, επειδή το MyEconLab θα σας δώσει το δομημένο περιβάλλον, θα βελτιώσει την κατανόηση κάθε έννοιας και θα σας βοηθήσει να εξασκηθείτε πιο αποτελεσματικά.
<>

# 6 - Σύγχρονες αρχές: Μικροοικονομία

των Tyler Cowen και Alex Tabarrok

Αυτό είναι ένα άλλο σπουδαίο βιβλίο για να κατανοήσετε τη μικροσκοπική μικροοικονομία.

Μικροοικονομική κριτική βιβλίου:

Πώς μαθαίνουν καλύτερα τα άτομα; Διαπιστώνεται ότι όταν μαθαίνουν οπτικά, μαθαίνουν τα καλύτερα. Σε αυτό το βιβλίο, οι συγγραφείς έχουν κάνει χρήση οπτικών εικόνων με τέτοιο τρόπο ώστε ακόμη και ένα ξηρό θέμα όπως η μικροοικονομική να ξεχωρίζει ως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα θέματα. Πιάσε αυτό το βιβλίο και θα ξέρεις πόσο καλά τακτοποιούνται τα γραφικά και τα κείμενα. Αυτό το βιβλίο είναι και πάλι πολύ καλό για αρχάριους και ανθρώπους που είναι νέοι στις έννοιες της μικροοικονομίας. Εάν είστε φοιτητής, ξεκινώντας το μάθημα μικροοικονομίας, τότε αυτό είναι το "go-to-book" για εσάς. Εκτός από τα γραφικά και τα κείμενα, αυτό το βιβλίο έχει διευθετηθεί σε εύκολα κατανοητά κεφάλαια, ώστε να μην χρειάζεται να πηγαίνετε πίσω και πίσω για να κατανοήσετε ένα συγκεκριμένο θέμα. Μπορείτε να ακολουθήσετε και να μάθετε τις έννοιες, τις ιδέες και τις βασικές αρχές. Συν,θα λάβετε επίσης πολλά παραδείγματα πραγματικής ζωής από αυτό το βιβλίο στα οποία μπορείτε να συσχετίσετε και να μάθετε καλύτερα. Θα μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε τη μάθηση στη δική σας προσωπική και επαγγελματική ζωή.

Βασικές επιλογές από αυτό το καλύτερο βιβλίο μικροοικονομικής

 • Οι συγγραφείς είναι γνωστοί διαδικτυακοί καθηγητές οικονομικών. Εάν αγοράσετε αυτό το κορυφαίο βιβλίο μικροοικονομικής, θα λάβετε ολοκληρωμένα βίντεο από αυτούς τους καθηγητές οικονομικών, τα οποία θα σας βοηθήσουν επίσης να μάθετε και να μάθετε τις έννοιες.
 • Ως θέμα, θα είστε σε θέση να συσχετιστείτε με την πολιτική, τις επιχειρήσεις, τις παγκόσμιες υποθέσεις και την καθημερινή ζωή μόλις ολοκληρώσετε την ανάγνωση αυτού του βιβλίου. Οι συγγραφείς εκτελούν επίσης ένα blog marginalrevolution.com το οποίο μπορείτε να διαβάσετε μαζί με το βιβλίο.
<>

# 7 - Μικροοικονομική θεωρία

των Andreu Mas-Colell, Michael D. Whinston και Jerry R. Green

Λένε «το παλιό είναι χρυσό» και αυτό το βιβλίο ταιριάζει τέλεια σε αυτήν την παροιμία.

Μικροοικονομική κριτική βιβλίου:

Αυτό το βιβλίο είναι «ο οδηγός» για τη μικροοικονομική. Και αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να ξεκινήσετε με αυτό το βιβλίο εάν είστε νέοι στη μικροοικονομία. Πριν προσπαθήσετε ποτέ να διαβάσετε αυτό το βιβλίο, διαβάστε ένα ή δύο βιβλία για θεμελιώδεις έννοιες που έχουμε αναφέρει παραπάνω. Και μετά επιστρέψτε σε αυτό το βιβλίο. Γιατί έτσι? Επειδή αυτό το βιβλίο είναι τόσο έντονο σε έννοιες και εξηγήσεις, δεν θα σας είχε νόημα αμέσως. Αυτό το βιβλίο χρησιμοποιείται στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν για ένα ολόκληρο έτος για να διδάξει διδακτορικούς φοιτητές μικροοικονομικής θεωρίας. Αυτό το βιβλίο δεν θα σας διδάξει διαισθήσεις. Αντίθετα, αυτό το βιβλίο θα σας διδάξει έννοιες και βασικές αρχές, ώστε να μπορείτε να δημοσιεύσετε τα έγγραφά σας σε έγκυρα περιοδικά τα επόμενα χρόνια. Το πεδίο αυτού του βιβλίου είναι τεράστιο, το οποίο επέτρεψε στους συγγραφείς να επικεντρωθούν πλήρως στην άποψη του ελικοπτέρου των εννοιών. Αλλά μην προσπαθήσετε να μελετήσετε μόνοι σας αυτό το βιβλίο.Μπορείτε ακόμα εάν είστε οικονομολόγος ή έχετε ήδη αποκτήσει το διδακτορικό σας. Αλλά αν απλά μαθαίνετε τα σχοινιά της μικροοικονομικής θεωρίας, πάρτε βοήθεια από έναν καθηγητή για να σας διδάξει τις έννοιες αυτού του βιβλίου. Αυτό το βιβλίο είναι επίσης εξίσου επωφελές για εκπαιδευτές που διδάσκουν μικροοικονομική σε σχολεία και κολέγια.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο μικροοικονομικής

 • Εάν υπάρχει κάποιο βιβλίο κειμένου που πρέπει να διαβάσει κάθε μαθητής οικονομικών, είναι αυτό. Δεν μπορείτε να παραλείψετε αυτό το βιβλίο εάν θέλετε να κατανοήσετε πλήρως τη μικροοικονομική θεωρία.
 • Αυτό το καλύτερο βιβλίο μικροοικονομίας χωρίζεται σε πέντε ξεχωριστές ενότητες - ατομική λήψη αποφάσεων, θεωρία παιχνιδιών, ανάλυση μερικής ισορροπίας, γενική ανάλυση ισορροπίας και θεωρία κοινωνικής επιλογής και σχεδιασμός μηχανισμού. Εάν διαβάσετε καλά αυτές τις πέντε ενότητες, θα έχετε πλούτο γνώσεων στη μικροοικονομική θεωρία.
<>

# 8 - CoreMicroeconomics

από τον Eric Chiang

Αυτό το βιβλίο είναι ένα τέλειο βιβλίο για μαθητές που προσπαθούν να μάθουν τη μικροοικονομική.

Μικροοικονομική κριτική βιβλίου:

Αυτό το κορυφαίο βιβλίο μικροοικονομίας δεν είναι εύκολο να διαβαστεί για μαθητές που είναι νέοι στις έννοιες της μικροοικονομίας Επειδή είναι πυκνό και γεμάτο μικροοικονομική ιδέα! Πριν διαβάσετε αυτό το βιβλίο, πάρτε ένα βιβλίο για αρχάριους από την παραπάνω λίστα και δώστε του μια ελαφριά ανάγνωση και χρησιμοποιήστε το υλικό αυτού του βιβλίου ως συμπληρωματικό περιεχόμενο. Πολλοί μαθητές που χρησιμοποιούν αυτό το βιβλίο για την τάξη τους ανέφεραν, τους βοήθησε να περάσουν το μάθημα και ήταν πολύ χρήσιμοι κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Ο συγγραφέας φέρνει πολλά νέα θέματα στη μικροοικονομική θεωρία. Αυτό σημαίνει ότι αυτό το βιβλίο δεν περιέχει μόνο τις βασικές αρχές της μικροοικονομικής. Περιλαμβάνει επίσης τις νέες τάσεις, τις σύγχρονες μικροοικονομικές θεωρίες και το υλικό για τη διδασκαλία τους στους μαθητές. Μαζί με τους μαθητές, αυτό το βιβλίο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από εκπαιδευτές που διδάσκουν μικροοικονομική στους μαθητές τους. Με λίγα λόγια,αν μπορείτε να διαβάσετε αυτό το βιβλίο μαζί με ένα υλικό για αρχάριους σχετικά με το θέμα, τότε θα γίνει ο πιο πολύτιμος πόρος για εσάς.

Βασικές επιλογές από αυτό το καλύτερο βιβλίο μικροοικονομικής

 • Αυτό το βιβλίο για τη μικροοικονομία είναι πάνω από 500 σελίδες και πολύ περιεκτικό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν συνιστάται για αρχάριους, επειδή οι αρχάριοι δεν θα μπορούν να κατανοήσουν την πυκνή του άποψη για το θέμα.
 • Ο συγγραφέας έχει εκτεταμένη εμπειρία στη διδασκαλία μαθημάτων οικονομικών και έχει συγκεντρώσει όλες τις διδακτικές του εμπειρίες σε αυτό το βιβλίο. Μόνο ένας δάσκαλος μπορεί να βάλει τον εαυτό του στα παπούτσια των μαθητών και να σκεφτεί από τη σκοπιά τους. Και το βιβλίο είναι γραμμένο ακριβώς έτσι. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εγχειρίδια μικροοικονομικής.
<>

# 9 - Μικροοικονομική για σήμερα

από τον Irvin B. Tucker

Αυτό το βιβλίο ξεχωρίζει στη σειρά βιβλίων για τη μικροοικονομική. Εδώ γιατί.

Μικροοικονομική κριτική βιβλίου:

Πολλά εγχειρίδια σχετικά με τη μικροοικονομία ισχυρίζονται πολλά, αλλά προσφέρουν ακριβώς το αντίθετο. Αλλά αυτό το βιβλίο δεν έχει κανένα χάσμα ανάμεσα σε αυτό που υποσχέθηκε και σε τι έδωσε. Αντί να συγκρίνουμε με τα σύγχρονα εγχειρίδια για τη μικροοικονομία, αυτό πρέπει να διαβάσει κάθε νέος φοιτητής οικονομικών. Αυτό το βιβλίο γράφεται εύκολα, αλλά θα σας βοηθήσει επίσης να επεκτείνετε το λεξιλόγιό σας, τις έννοιες, τις προοπτικές και την κατανόησή σας. Έτσι, δεν χάνετε χρόνο περιήγησης στο βιβλίο. Στο πλάι κάθε κεφαλαίου, θα βρείτε μια λίστα με λέξεις φωνητικών που χρησιμοποιούνται στο κεφάλαιο. Επιπλέον, στο τέλος κάθε κεφαλαίου, θα μπορείτε να ανακεφαλαιώσετε ολόκληρη την έννοια του κεφαλαίου μέσω μιας περίληψης και ενός τεστ πρακτικής. Αυτό το καλύτερο βιβλίο μικροοικονομίας, επομένως, γράφεται κατά προτίμηση για φοιτητές που θέλουν να περάσουν το μάθημά τους και να κατανοήσουν τα βασικά ταυτόχρονα.Αυτό το βιβλίο μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο για άτομα που διδάσκουν τη μικροοικονομική, επειδή η δημιουργία χαρτιών ερωτήσεων γίνεται πολύ εύκολη μόλις διαβάσετε αυτό το βιβλίο. Ως ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, μπορείτε επίσης να διαβάσετε το βιβλίο.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο μικροοικονομικής

 • Όχι μόνο θα γεμίσετε ολόκληρο το βιβλίο με μικροοικονομική θεωρία, αλλά θα αποκτήσετε επίσης έναν πλούσιο πόρο για εκπαιδευτές (ένα CD για εκπαιδευτές, διαφάνειες power-point, πλήρη βίντεο και έναν σύνδεσμο προς τον ιστότοπο).
 • Όπως υποδηλώνει ο τίτλος, δεν μιλά μόνο για την παλιά μικροοικονομική θεωρία. εστιάζει επίσης στις νέες τάσεις, στη σύγχρονη μικροοικονομία και στην παιδαγωγική της διδασκαλίας τους.
<>

# 10 - Μικροοικονομική απλή: Βασικές μικροοικονομικές αρχές που εξηγούνται σε 100 σελίδες ή λιγότερες

των Austin Frakt και Mike Piper

Αυτό είναι ένα υπέροχο συμπληρωματικό βιβλίο για τη μικροοικονομία σε περισσότερες από 100 σελίδες.

Μικροοικονομική κριτική βιβλίου:

Όχι, δεν είναι ανεπιθύμητο και δεν συμπεριλάβαμε αυτό το βιβλίο στη λίστα κατά λάθος. Κάθε τόσο, όταν θέλετε να ανακεφαλαιώσετε τις έννοιες της μικροοικονομίας, χρειάζεστε έναν πρακτικό οδηγό για να ανανεώσετε όσα έχετε ήδη διαβάσει. Αυτό το καλύτερο βιβλίο μικροοικονομίας είναι γραμμένο μόνο για αυτό. Από μαθητές έως εκπαιδευτές έως δασκάλους έως ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το βιβλίο για να εξαλείψουν τη βάση γνώσεων τους. Και είναι χρήσιμο για δύο τύπους ανθρώπων - επαγγελματίες που χρειάζονται κάτι να διαβάσει γρήγορα γιατί το απαιτούν οι δουλειές τους (και δεν έχουν καμία γνώση των οικονομικών μέχρι τώρα) και για άτομα που είναι αρκετά απασχολημένοι στην επαγγελματική / προσωπική τους ζωή και έχουν λίγο / καθόλου χρόνο για τη μελέτη της μικροοικονομίας. Οι συγγραφείς του βιβλίου έβγαλαν όλη την πλάκα από το βιβλίο και παρουσίασαν όλες τις έννοιες μόνο σε 134 σελίδες. Φυσικά,Αυτό δεν συνιστάται εάν χρειάζεστε ένα βιβλίο για το μάθημά σας Αλλά μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα για εσάς μαζί με ένα βιβλίο για τη μικροοικονομική.

Βασικές επιλογές από αυτό το καλύτερο βιβλίο μικροοικονομικής

 • Το κοντό είναι γλυκό και εύπεπτο. Διαλέξτε αυτό το βιβλίο, διαβάστε και προχωρήστε στις εξετάσεις σας. Η ανάγνωση αυτού του βιβλίου και η επιτυχή εξέταση (αν έχετε λίγο χρόνο να διαβάσετε) είναι σχεδόν συνώνυμη.
 • Ποτέ δεν θα κατακλύζεστε με λεπτομέρειες. Αφήστε το για τα σχολικά βιβλία. Εάν θέλετε ένα συγκεκριμένο, τραγανό και συμπαγές βιβλίο που παρουσιάζει αποσταγμένες πληροφορίες σχετικά με τη μικροοικονομία, θα πρέπει να το παραλάβετε αμέσως.
<>

Άλλο άρθρο που μπορεί να σας αρέσει

 • Βιβλία αυτοβελτίωσης
 • Βιβλία μακροοικονομικής
 • Κορυφαία 10 καλύτερα βιβλία οικονομετρίας
 • Βιβλία Οικονομικών

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ AMAZON

Το WallStreetMojo συμμετέχει στο Πρόγραμμα Συνεργατών Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα θυγατρικών που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μέσα στους ιστότοπους να κερδίζουν διαφημιστικά τέλη μέσω της διαφήμισης και της σύνδεσης στο amazon.com


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found