Κορυφαία 10 καλύτερα βιβλία μακροοικονομικής | WallStreetMojo

Κορυφαία καλύτερα βιβλία μακροοικονομικής

1 - Μακροοικονομική: Αρχές, προβλήματα και πολιτικές (Irwin Economics)

2 - Αρχές της μακροοικονομικής (Οι αρχές της οικονομίας του Mankiw)

3 - Μακροοικονομική

4 - Η μακροοικονομική οικονομία σήμερα (Η σειρά Mcgraw-Hill στα οικονομικά)

5 - Θεμέλια της μακροοικονομικής

6 - Μακροοικονομική

7 - Μακροοικονομική: Αρχές, εφαρμογές και εργαλεία

8 - Μακροοικονομική

9 - Ένας συνοπτικός οδηγός για τη μακροοικονομική: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι διαχειριστές, τα στελέχη και οι μαθητές

10 - Βασική μακροοικονομική

Εκτός από τη δική σας επιχείρηση, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που περιστρέφονται γύρω από τις βιομηχανίες, την εθνική παραγωγικότητα, τα επιτόκια, τον πληθωρισμό κ.λπ. Και αν δεν καταλαβαίνετε αυτούς τους παράγοντες, η κατανόησή σας για τα Οικονομικά, οι γνώσεις σας θα ήταν περιορισμένες. Και δεν θα μπορούσατε να λάβετε συνετές αποφάσεις, επειδή η επιχείρησή σας δεν μπορεί να επιβιώσει μόνη της. Και η παραγωγικότητα και τα έσοδα της επιχείρησής σας εξαρτώνται επίσης από αυτούς τους μακροοικονομικούς παράγοντες.

Και έχουμε κάνει τη δουλειά σας εύκολη. Απλώς ρίξτε μια ματιά στη λίστα βιβλίων και ξεκινήστε με όποιον θέλετε. Εάν μπορείτε να διαβάσετε όλα τα βιβλία για τη μακροοικονομική που αναφέρονται παρακάτω, θα είστε εξοπλισμένοι με εργαλεία και αντιλήψεις σχετικά με τον τρόπο λήψης μιας συνετής επιχειρηματικής απόφασης. Δεν νομίζετε ότι είναι σπουδαίο να κυριαρχήσετε;

Εάν αναρωτιέστε για ποιο βιβλίο μακροοικονομικής να ξεκινήσετε, μπορείτε να επιλέξετε αυτό το βιβλίο ως βιβλίο.

# 1 - Μακροοικονομική: Αρχές, προβλήματα και πολιτικές (Irwin Economics)

των Campbell McConnell, Stanley Brue και Sean Flynn

Ανασκόπηση βιβλίου μακροοικονομικής:

Οι περισσότεροι από τους αναγνώστες που διαβάζουν αυτό το κορυφαίο βιβλίο μακροοικονομικής έχουν παρατηρήσει ότι αυτό το βιβλίο λειτουργεί ως αυτόνομο βιβλίο για τη μακροοικονομική. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το βιβλίο ως βιβλίο και να ολοκληρώσετε εύκολα το μάθημά σας με την υψηλότερη τιμή. Και είναι γραμμένο με τέτοιο τρόπο ώστε από αρχάριους έως προχωρημένους μαθητές να μπορούν όλοι να το χρησιμοποιούν. Αυτό περιλαμβάνει όλες τις βασικές έννοιες της μακροοικονομικής καθώς επίσης και αποτελείται από ορισμένες προηγμένες θεωρίες που βοηθούν τους μαθητές να επεκτείνουν τη μάθησή τους σε ένα νέο επίπεδο. Εάν έχετε εγγραφεί ποτέ σε πανεπιστήμιο ή έχετε υποβάλει αίτηση για διαδικτυακή τάξη, πάρτε αυτό το βιβλίο μαζί σας καθώς μαθαίνετε τις έννοιες και τις βασικές αρχές της μακροοικονομικής. Μπορεί να είναι ο πόρος μετάβασης για κάθε άσκηση και για όλες τις σχετικές εφαρμογές. Εάν ασχολείστε με μια επιχείρηση και δεν έχετε ιδέα για το τι είναι η μακροοικονομική,πάρτε αυτό το βιβλίο και η ικανότητά σας στη λήψη αποφάσεων θα βελτιωθεί πολύ περισσότερο από πριν.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο μακροοικονομικής

 • Αυτό είναι ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα εγχειρίδια για τη μακροοικονομική. Από μαθητές έως εκπαιδευτές έως ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, όλοι μπορούν να επωφεληθούν από αυτό το βιβλίο και να εφαρμόσουν τις διδασκαλίες του στην επαγγελματική και επαγγελματική τους ζωή.
 • Το βιβλίο είναι πολύ περιεκτικό (περίπου 576 σελίδες) και χωρίζεται σε ουσιαστικά τμήματα (ενότητα κουίζ, εκπαιδευτική ενότητα και υλικό κειμένου) που καθιστούν αυτό το βιβλίο το πιο εύκολο στη χρήση βιβλίο. Το γράψιμο είναι επίσης πολύ διαυγές.
<>

# 2 - Αρχές της μακροοικονομικής (Οι αρχές της οικονομίας του Mankiw)

από τον Ν. Γκρέγκορι Μάνκι

Αυτό είναι ένα άλλο βιβλίο κειμένου, μπορείτε να το πάρετε πρώτα (αν είστε αρχάριος στη μακροοικονομική).

Ανασκόπηση βιβλίου μακροοικονομικής:

Αν θέλετε να μάθετε τις πιο σημαντικές έννοιες, ιδέες, ιδέες και πρακτικές πτυχές της μακροοικονομικής, αυτό είναι το βιβλίο που πρέπει να διαβάσετε. Ως μαθητής, αυτό θα σας βοηθήσει πολύ, καθώς δεν υπάρχει χνούδι σε αυτό το βιβλίο. Θα λάβετε μόνο ό, τι περιμένετε να λάβετε από αυτό το καλύτερο βιβλίο μακροοικονομικής. Πολλοί αναγνώστες αυτού του βιβλίου ανέφεραν ότι αυτό το βιβλίο έχει συμβάλει στη διδασκαλία του πώς λειτουργεί η οικονομία, πώς οι μακροοικονομικοί παράγοντες επηρεάζουν το επιχειρηματικό σενάριο και πώς η όλη ιδέα της μακροοικονομικής έχει νόημα στο μεγάλο φάσμα των επιχειρήσεων. Το πιο εκπληκτικό μέρος για το βιβλίο είναι ότι αυτό το βιβλίο κάνει την τάξη περιττή. Πολλοί μαθητές που έχουν αγοράσει και διαβάσει προσεκτικά αυτό το βιβλίο έχουν παρατηρήσει ότι έμαθαν λίγα από το μάθημα επειδή μπορούσαν να μάθουν μόνοι τους με τη βοήθεια αυτού του βιβλίου. Εξάλλου,Ο συγγραφέας αυτού του βιβλίου έχει εκτεταμένη εμπειρία στη διδασκαλία της μακροοικονομίας, της μικροοικονομίας, της αρχής των οικονομικών και των στατιστικών που βοήθησαν αυτό το βιβλίο να βγει καλά.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο μακροοικονομικής

 • Τα περισσότερα βιβλία για τη μακροοικονομική περιστρέφονται γύρω από πάρα πολλές λεπτομέρειες που κατακλύζουν τους μαθητές. Αλλά για να γνωρίζετε τις έννοιες και τις βασικές αρχές της μακροοικονομικής, δεν χρειάζεται να γνωρίζετε τα πάντα ταυτόχρονα. Αυτό το καλύτερο βιβλίο μακροοικονομικής έχει καταφέρει να απορρίψει την περίσσεια και μίλησε μόνο για βασικές έννοιες.
 • Αυτό το βιβλίο είναι γεμάτο πρακτικά παραδείγματα που διευκολύνουν τη μάθηση. Οποιοσδήποτε μαθητής, επαγγελματίας ή ιδιοκτήτης επιχείρησης μπορεί να λάβει τη βοήθεια αυτού του βιβλίου για να κατανοήσει ή να ανανεώσει τις έννοιες της μακροοικονομικής.
<>

# 3 - Μακροοικονομική

των Paul Krugman και Robin Wells

Εάν απολαμβάνετε τη μακροοικονομική και είστε πρόθυμοι να μάθετε πώς λειτουργεί το θέμα, αυτό το βιβλίο θα ήταν σίγουρα ένα από τα αγαπημένα σας.

Ανασκόπηση βιβλίου μακροοικονομικής:

Σύμφωνα με τους αναγνώστες αυτού του κορυφαίου βιβλίου μακροοικονομικής, οι συγγραφείς έκαναν εξαιρετική δουλειά εξηγώντας τις έννοιες της μακροοικονομικής. Και δεν χρειάζεται να είστε επιστήμονας πυραύλων για να κατανοήσετε τις βασικές αρχές αυτού του βιβλίου. Επειδή αυτό το βιβλίο είναι γραμμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μην χρησιμοποιείται λογισμός και προχωρημένα μαθηματικά! Οι συγγραφείς εξήγησαν το θέμα χωρίς να χρειάζονται δύσκολα μαθηματικά, έτσι ώστε οι νέοι μαθητές να μπορούν να κατανοήσουν τι διαβάζουν. Επιπλέον, θα κατανοήσετε επίσης την επίδραση της κρίσης του 2008 σε κάθε κεφάλαιο. Ως αποτέλεσμα, θα μπορούσατε να συσχετίσετε τις έννοιες με σχετικά παραδείγματα και πρακτικές εφαρμογές. Εάν χρειαστεί ποτέ να διαβάσετε ένα βιβλίο με πολύ περισσότερες λεπτομέρειες και δεν θέλετε να περιπλέξετε τα πράγματα με τα προχωρημένα μαθηματικά και το λογισμό, αυτό είναι το βιβλίο για εσάς. Αντί να το χρησιμοποιήσετε ως βιβλίο,είναι καλύτερο αν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τη δική σας μάθηση. Στη συνέχεια, πάρτε ένα κείμενο συμπληρώματος όπου μπορείτε να μάθετε τα βασικά και προχωρημένα μαθηματικά που σχετίζονται με τη μακροοικονομική.

Βασικές επιλογές από αυτό το καλύτερο βιβλίο μακροοικονομικής

 • Ο Paul Krugman είναι βραβευμένος με Νόμπελ και είναι διάσημος για την ικανότητά του να συνδέει πρόσφατα γεγονότα με τις έννοιες της μακροοικονομικής. Σε αυτό το βιβλίο, έχει κάνει το ίδιο με τον συν-συγγραφέα του Robin Wells.
 • Αυτό το καλύτερο βιβλίο μακροοικονομικής είναι αποτελεσματικό για όποιον θέλει να κατανοήσει τη μακροοικονομική. Από μαθητές έως δασκάλους, από εκπαιδευτές έως ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, όλοι μπορούν να επωφεληθούν από την ανάγνωση αυτού του βιβλίου, καθώς οι έννοιες εξηγούνται πολύ καλά και το βιβλίο είναι επίσης πολύ περιεκτικό (περίπου 595 σελίδες).
<>

# 4 - Η μακροοικονομική οικονομία σήμερα (Η σειρά Mcgraw-Hill στα οικονομικά)

των Bradley Schiller και Karen Gebhardt

Εάν βαρεθείτε εύκολα με πάρα πολλές έννοιες της μακροοικονομικής, διαβάστε αυτό το βιβλίο.

Ανασκόπηση βιβλίου μακροοικονομικής:

Αυτό το καλύτερο βιβλίο μακροοικονομικής είναι γραμμένο για όσους χρειάζονται ένα διαφορετικό μοντέλο εκμάθησης μακροοικονομικής. Στην πραγματικότητα, η μακροοικονομική είναι ένα δύσκολο θέμα και συχνά κουράζει πολλούς μαθητές. Η παραλαβή αυτού του βιβλίου θα σας βοηθήσει να απορροφήσετε έννοιες της μακροοικονομικής πολύ πιο γρήγορα και να μάθετε πολύ πιο εύκολα. Εδώ γιατί. Πρώτα απ 'όλα, αυτό το βιβλίο είναι γραμμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να κατανοείτε εύκολα διάφορες ενότητες. Επιπλέον, αυτό το βιβλίο περιλαμβάνει επίσης διαφορετικά χρώματα κειμένου που σας βοηθούν να εντοπίσετε τη σημαντική ιδέα χωρίς καμία ταλαιπωρία. Αυτό το βιβλίο είναι μια καλή ανάγνωση εάν ο πρωταρχικός σας σκοπός είναι να καλύψετε ένα μάθημα στο κολέγιο / πανεπιστήμιο σας. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βιβλίο και είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο για ανάγνωση. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το βιβλίο παραλείπει πολλές έννοιες - όχι,είναι αρκετά περιεκτικό και περιλαμβάνει όλες τις σημαντικές πτυχές της μακροοικονομικής, έτσι ώστε να μπορείτε να κατανοήσετε και να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε στη μακροοικονομική.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο μακροοικονομικής

 • Τα κύρια βιβλία του βιβλίου είναι τρία - πρώτα, το βιβλίο είναι πολύ εύκολο να διαβαστεί. Δεύτερον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το βιβλίο εάν ασχολείστε με τη χάραξη πολιτικής ή την κριτική τους. και τρίτον, είναι ένα υπέροχο βιβλίο για μάθηση στην τάξη.
 • Αυτό το κορυφαίο βιβλίο για τη μακροοικονομική επισημαίνεται σε όλες τις πιο σημαντικές και χρήσιμες ενότητες. Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μπορούν να διαβάσουν την επισημασμένη περιοχή για γρήγορη ανάγνωση και, στη συνέχεια, μπορούν να αναλύσουν λεπτομερώς προτού χρειαστεί να λάβουν σημαντικές αποφάσεις.
<>

# 5 - Θεμέλια της μακροοικονομικής

των Robin Bade και Michael Parkin

Αυτό το βιβλίο θα δημιουργήσει πραγματικά τις βάσεις σας στη μακροοικονομική.

Ανασκόπηση βιβλίου μακροοικονομικής:

Αυτό το βιβλίο έχει διαρρυθμιστεί διαφορετικά, έτσι ώστε οι μαθητές να μπορούν να αμφισβητηθούν ακόμη και πριν αρχίσουν να μαθαίνουν κάτι. Γι 'αυτό κάθε κεφάλαιο αυτού του βιβλίου ξεκινά με μια σειρά ερωτήσεων για να ξεγελάσει το ενδιαφέρον κάποιου. Μόλις διαβάσετε τις ερωτήσεις, το άλμα στο υλικό κειμένου θα φαίνεται πιο εύκολο σαν να προσπαθείτε να βρείτε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις που έχετε ήδη διαβάσει στην αρχή του κεφαλαίου. Κάθε κεφάλαιο είναι πολύ εύκολο να διαβαστεί και μπορείτε να τα διαβάσετε αρκετά εύκολα. Ωστόσο, δεν μπορείτε να παραλείψετε ούτε ένα κεφάλαιο στο ενδιάμεσο εάν θέλετε το βιβλίο να σας έχει νόημα, καθώς απαιτείται πολλή ανακεφαλαιοποίηση για να κατανοήσετε τις νέες έννοιες. Επιπλέον, αυτό το βιβλίο περιλαμβάνει πολλές πραγματικές εικόνες που κάνουν την ανάγνωση σχετική και ενεργή. Πάρτε λοιπόν αυτό το βιβλίο εάν είστε μαθητής και θέλετε να μάθετε γρήγορα τη μακροοικονομική.Έρχεται με συμπληρωματικά υλικά, καθώς και σημεία ισχύος που διευκολύνουν τη ζωή των μαθητών.

Βασικές επιλογές από αυτό το καλύτερο βιβλίο μακροοικονομικής

 • Αυτό το βιβλίο καλύπτει πολλά πράγματα. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το MyEconLab που συνοδεύει το βιβλίο όπου μπορείτε να λάβετε ηλεκτρονική βοήθεια για εργασία στο σπίτι, φροντιστήριο και πρόγραμμα αξιολόγησης. Για ενεργή μάθηση, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα πλαίσιο συστήματος σημείων ελέγχου που αναφέρεται σε αυτό το βιβλίο. Οι συγγραφείς ενθαρρύνουν την εκμάθηση της μακροοικονομικής εφαρμόζοντας τις έννοιες στην πραγματική ζωή για να κάνουν τη μάθηση ευκολότερη και πιο ενεργή.
 • Αυτό το βιβλίο περιλαμβάνει επίσης ενημερωμένο περιεχόμενο που βελτιώνει τη συνάφεια των εννοιών και εσείς ως μαθητές ή ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μπορείτε να κατανοήσετε εύκολα τις έννοιες.
<>

# 6 - Μακροοικονομική

από τον Ν. Γκρέγκορι Μάνκιου

Αυτό είναι ένα άλλο αριστούργημα του Mankiw - ένα σπουδαίο εγχειρίδιο και ένα must-read για κάθε μαθητή του Economics.

Ανασκόπηση βιβλίου μακροοικονομικής:

Εάν παρακολουθείτε μαθήματα μακροοικονομικής στο κολέγιο σας, αυτό το βιβλίο θα ήταν ο τέλειος σύμμαχος για εσάς. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τις έννοιες καλά και να μάθετε μόνοι σας πώς να κατανοήσετε τους βιομηχανικούς παράγοντες, το εθνικό εισόδημα, το εθνικό προϊόν, το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν, το ακαθάριστο εθνικό προϊόν και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής. Ο συγγραφέας είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και άπληστος επαγγελματίας αυτών των εννοιών επειδή διδάσκει τους μαθητές του για μεγάλο χρονικό διάστημα. Και όλη η εμπειρία του στη διδασκαλία έχει διαμορφώσει αυτό το βιβλίο. Εάν θέλετε απλώς να επιλέξετε ένα βιβλίο για τη μακροοικονομική, η αναζήτησή σας θα τελειώσει εδώ. Αυτό το καλύτερο βιβλίο μακροοικονομικής περιλαμβάνει όλες τις έννοιες που πρέπει να γνωρίζετε στη μακροοικονομική. Και το μόνο προειδοποιητικό σημάδι που δίνουν οι μαθητές που έχουν διαβάσει αυτό το βιβλίο είναι ότι αυτό το βιβλίο είναι αρκετά βαρύ με έννοιες. οπότε αν θέλετε μια γρήγορη επιδιόρθωση,αυτό το βιβλίο δεν είναι για εσάς. Αυτό το βιβλίο είναι για όσους θέλουν να μελετήσουν λεπτομερώς, θέλουν να κατανοήσουν καλά κάθε θεμελιώδη έννοια και θα επεκτείνουν τη μάθησή τους σε πραγματικές εφαρμογές.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο μακροοικονομικής

 • Αυτό είναι ένα βιβλίο με τις καλύτερες πωλήσεις για τη μακροοικονομική. Ένα ιδιαίτερο συστατικό αυτού του βιβλίου είναι η σαφήνεια των εννοιών. Θα μπορούσατε να καταλάβετε τη θεωρία, θα μπορούσατε να αναφερθείτε σε σχετικές έρευνες, καθώς και σε διάφορες πολιτικές μακροοικονομικής.
 • Ο συγγραφέας μιλά επίσης για αναδυόμενες έννοιες στη μακροοικονομική που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.
<>

# 7 - Μακροοικονομική: Αρχές, εφαρμογές και εργαλεία

των Arthur O'Sullivan, Steven Sheffrin και Stephen Perez

Εάν πιστεύετε ότι η μακροοικονομική είναι το πιο δυσάρεστο θέμα, αυτό το βιβλίο αποσπά αυτόν τον μύθο.

Ανασκόπηση βιβλίου μακροοικονομικής:

Εάν αναρωτιέστε ποτέ πώς θα περάσετε την τάξη μακροοικονομικής, μην ανησυχείτε. Πιάσε αυτό το βιβλίο και θα μπορέσεις να περάσεις τις εξετάσεις σου με ιπτάμενα χρώματα. Αλλά αυτό το βιβλίο είναι πιο χρήσιμο από αυτό. Το βιβλίο μπορεί να φαίνεται κάπως μακρύ κατά καιρούς, αλλά για να καλύψει όλες τις έννοιες της μακροοικονομικής, πρέπει κανείς να εξηγήσει τα πάντα με λεπτομέρεια, νομίζετε; Αυτό το καλύτερο βιβλίο μακροοικονομικής είναι επίσης γραμμένο καλά, καθιστώντας τα πράγματα όσο πιο απλά γίνεται. Αυτό το βιβλίο είναι διαφορετικό σε μερικές πτυχές. Δεν είναι ένα μέσο βιβλίο για τη μακροοικονομική. Αυτό το βιβλίο είναι πρωτίστως γραμμένο για μαθητές που αρχίζουν να μαθαίνουν μακροοικονομικά για πρώτη φορά. Επιπλέον, είναι πολύ απλό και έχει δώσει πολλά πρακτικά παραδείγματα έτσι ώστε ένας νέος μαθητής να μπορεί να σχετίζεται με νέες έννοιες. Και το πιο ελκυστικό σημείο αυτού του βιβλίου είναι η τιμή του.Η πρόσφατη έκδοση κοστίζει πολύ περισσότερο από αυτό το βιβλίο! Ως αποτέλεσμα, οι μαθητές μπορούν να εξοικονομήσουν πολλά από αυτό το βιβλίο.

Βασικές επιλογές από αυτό το καλύτερο βιβλίο μακροοικονομικής

 • Αυτό το κορυφαίο βιβλίο μακροοικονομικής έχει μόνο ένα κοινό και είναι μαθητές. Εάν είστε μαθητής και θέλετε να μάθετε τις νέες έννοιες της μακροοικονομικής, αυτό πρέπει να διαβάσετε για εσάς. Επιπλέον, θα εξοικονομήσετε πολλά χρήματα σε αυτό επίσης.
 • Αυτό το βιβλίο είναι διατεταγμένο με τέτοιο τρόπο ώστε κάθε έννοια να είναι πιο εύπεπτο και πιο εύκολο να εφαρμοστεί. Με τη βοήθεια αυτού του βιβλίου, θα μπορείτε να περάσετε εύκολα τις εξετάσεις μακροοικονομικής.
<>

# 8 - Μακροοικονομική

από τον Roger A. Arnold

Θέλετε ένα βιβλίο σχετικά με τη μακροοικονομική που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να περάσετε τις εξετάσεις, να μάθετε το θέμα και να μάθετε τη χαριτωμένη; Λοιπόν, η αναζήτησή σας τελειώνει εδώ.

Ανασκόπηση βιβλίου μακροοικονομικής:

Αυτό το καλύτερο βιβλίο μακροοικονομικής είναι ένα αριστούργημα. Όχι μόνο το περιεχόμενο του βιβλίου είναι ανώτερης ποιότητας (δεν υπάρχουν βαρετοί ορισμοί και πολυπλοκότητες ΑΕΠ, ΝΙ, ΑΕΠ). Παρέχει επίσης ψηφιακή πρόσβαση σε πληθώρα υλικών που πραγματικά θα φέρουν επανάσταση στην κατανόηση της μακροοικονομικής. Αυτό το βιβλίο είναι γραμμένο κυρίως για μαθητές. Αυτό δεν σημαίνει ότι εάν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης, δεν μπορείτε να μάθετε τίποτα από αυτό το βιβλίο. Αντίθετα, ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, θα ήταν πολύ χρήσιμο για εσάς, καθώς θα μπορείτε να μάθετε όλες τις πρόσφατες ενημερώσεις σχετικά με τη μακροοικονομική. θα μπορείτε να παρακολουθείτε σχετικά βίντεο και θα μπορείτε επίσης να σκέφτεστε σαν οικονομολόγος. Ναι, ίσως μερικές φορές, πιστεύετε ότι τόσο μεγάλο περιεχόμενο είναι περιττό. αλλά αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το περιεχόμενο καλά,δεν χρειάζεται καν να αγγίξετε άλλο βιβλίο για να κατανοήσετε τις θεμελιώδεις έννοιες της μακροοικονομικής. Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα πρόσβασης στην τεχνολογία MindTap για να μάθετε τις έννοιες εν κινήσει χωρίς να χάνετε χρόνο.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο μακροοικονομικής

 • Το καλύτερο takeaway είναι ο τρόπος με τον οποίο γράφεται το βιβλίο. Οι μαθητές δεν μαθαίνουν ποτέ να αγαπούν τη μακροοικονομική επειδή οι συγγραφείς εξηγούν τις έννοιες με πολύπλοκο και θαμπό τρόπο. Αλλά αυτό το βιβλίο είναι διαφορετικό. Για παράδειγμα, πιστεύετε ότι ένας φόρος για τη σόδα μειώνει πραγματικά την παχυσαρκία; Ή, γιατί η Ελλάδα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα; Η εκμάθηση σαν αυτές είναι πολύ ανώτερη και βοηθά τους μαθητές να διατηρήσουν πολύ περισσότερες πληροφορίες από τις απλές εξηγήσεις των θεμελιωδών εννοιών.
 • Εκτός από αυτό, θα έχετε πρόσβαση στην τεχνολογία Aplia & MindTap, η οποία θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε την εργασία σας, να κατανοήσετε την πρόοδό σας και να δώσει ώθηση στη μελέτη του θέματος.
<>

# 9 - Ένας συνοπτικός οδηγός για τη μακροοικονομική: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι διαχειριστές, τα στελέχη και οι μαθητές

από τον David A. Moss

Μέχρι τώρα έχουμε μιλήσει για βιβλία σχετικά με τη μακροοικονομική. Αυτό το κορυφαίο βιβλίο μακροοικονομικής θα ξεπεράσει την ιδέα του εγχειριδίου και θα ήταν πιο σχετικό για επαγγελματίες.

Ανασκόπηση βιβλίου μακροοικονομικής:

Θα συμφωνούσατε ότι η εμπειρία έχει μεγάλη σημασία όταν θέλετε να διδάξετε σε κάποιον κάτι. Ο συγγραφέας αυτού του βιβλίου έχει πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. Και το αποτέλεσμα όλων αυτών των ετών εμπειρίας σε αυτό το βιβλίο μακροοικονομικής που μπορεί να είναι ένας τέλειος οδηγός για διευθυντές και μαθητές. Ωστόσο, δεν είναι εγχειρίδιο εάν αναρωτιέστε. Είναι πολύ περιεκτικό και πολύ σημαντικό για όσους πιέζονται πάντα για χρόνο και δεν έχουν αρκετό χρόνο για να επανεξετάσουν τις βασικές τους ικανότητες. Διαλέξτε αυτό το καλύτερο βιβλίο μακροοικονομικής και κάντε ένα νέο μάθημα στη μακροοικονομική. Ως επαγγελματίας, ίσως γνωρίζετε πολλές έννοιες που αναφέρονται ήδη σε αυτό το βιβλίο. αλλά ποτέ δεν σκεφτήκαμε όλα αυτά με τον τρόπο που περιγράφονται σε αυτό το βιβλίο. Δεν θα μάθετε μόνο τις έννοιες, τις ιδέες και τις βασικές αρχές του θέματος,θα μάθετε επίσης πώς να το σκέφτεστε διαισθητικά, ώστε να μπορείτε να εφαρμόσετε την ίδια μάθηση στη δική σας ζωή - προσωπική και επαγγελματική. Επιπλέον, είναι πολύ εύκολο να το διαβάσετε. Τι άλλο θέλετε σε ένα βιβλίο;

Βασικές επιλογές από αυτό το καλύτερο βιβλίο μακροοικονομικής

 • Εάν αναρωτηθήκατε ποτέ πώς λειτουργούν τα πράγματα μεταξύ της παραγωγής, των χρημάτων και των προσδοκιών, αυτό το βιβλίο πρέπει να διαβαστεί. Αυτό το καλύτερο βιβλίο μακροοικονομικής θα σας διδάξει τρόπους να είστε διαισθητικοί σχετικά με τους μακροοικονομικούς παράγοντες της Οικονομίας.
 • Θα μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε πολλά παραδείγματα πραγματικής ζωής, ενώ μαθαίνετε τις έννοιες της μακροοικονομικής που θα κάνουν τη μάθηση σχετική και χρήσιμη. Για παράδειγμα, πώς να απαντήσετε σε μακροοικονομικά γεγονότα και πώς να αναπτύξετε τη διαίσθηση για να εφαρμόσετε την κατανόησή σας στις πληροφορίες που βρέθηκαν πρόσφατα κ.λπ.
<>

# 10 - Βασική μακροοικονομική

από τον Eric Chiang

Εάν θέλετε να διαβάσετε το πιο ανθρώπινο βιβλίο για τη μακροοικονομία, αυτό είναι το βιβλίο που πρέπει να διαβάσετε.

Ανασκόπηση βιβλίου μακροοικονομικής:

Τα περισσότερα από τα κολέγια προτιμούν εγχειρίδια που είτε είναι γεμάτα με περίπλοκη ορολογία ή που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αλλά αυτό το βιβλίο είναι διαφορετικό. Αυτό το βιβλίο είναι γραμμένο για άνθρωπο από άνθρωπο. Αντί να ξεφύγετε από το βιβλίο (επειδή είναι πολύ δύσκολο να καθίσετε σε κάτι τόσο περίπλοκο), θα βρείτε αρκετά εύκολο να το διαβάσετε. Θα μπορείτε να συσχετιστείτε με παραδείγματα πραγματικής ζωής που πραγματικά σας διδάσκουν τις έννοιες, αντί να προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε. Έτσι, εάν σκοπεύετε να αγοράσετε ένα βιβλίο που είναι πιο ανθρώπινο σε προσέγγιση και γραμμένο επειδή ο συγγραφέας θέλει να διδάξει το θέμα σε νέους μαθητές, αυτό είναι το βιβλίο που πρέπει να αγοράσετε. Ναι, υπάρχουν πολλά βιβλία μακροοικονομικής διαθέσιμα στην αγορά και όλοι ισχυρίζονται ότι σας διδάσκουν τα πάντα για τη μακροοικονομική. αλλά πόσοι μαθητές είναι σε θέση να αφομοιώσουν το υλικό μέσω και μέσω; Σε αυτήν την περίπτωση,οι έννοιες συνδέονται με εικόνες και όλα τα χνούδια απορρίπτονται. Ακόμη και οι εκπαιδευτές της μακροοικονομικής θα μπορούσαν να λάβουν αρκετή βοήθεια μέσω αυτού του βιβλίου.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο μακροοικονομικής

 • Θα μπορούσατε να απεικονίσετε κάθε έννοια του βιβλίου. Δεν νομίζετε ότι αυτός είναι ο σκοπός της διδασκαλίας; Ένας δάσκαλος κάνει τα πράγματα τόσο εύπεπτα, που οι μαθητές δεν μπορούν να πουν όχι στο θέμα. Αυτό το βιβλίο κάνει το ίδιο πράγμα για όποιον θα διάβαζε αυτό το βιβλίο.
 • Αυτό το καλύτερο βιβλίο μακροοικονομικής περιλαμβάνει νέες έννοιες στη μακροοικονομική, περισσότερη οπτική αναπαράσταση κάθε ιδέας & έννοιας και νέα ενσωματωμένα εργαλεία μέσων. Αυτοί οι νέοι πόροι κάνουν τη μάθηση πολύ πιο εύκολη για τους μαθητές.
<>

Άλλα άρθρα που μπορεί να σας αρέσουν

 • Κορυφαία βιβλία αυτοβελτίωσης
 • Καλύτερα βιβλία Οικονομετρίας
 • Βιβλίο επενδύσεων
 • Βιβλία συναλλαγών Forex

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ AMAZON

Το WallStreetMojo συμμετέχει στο Πρόγραμμα Συνεργατών Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα θυγατρικών που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μέσα στους ιστότοπους να κερδίζουν διαφημιστικά τέλη μέσω της διαφήμισης και της σύνδεσης στο amazon.com