Κορυφαία 11 καλύτερα βιβλία στατιστικών | WallStreetMojo

Λίστα με τα καλύτερα βιβλία στατιστικών 

Παρακάτω είναι η λίστα με τα κορυφαία βιβλία στατιστικών που θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε με τις στατιστικές σας γνώσεις -

 1. Στατιστικά 10η Έκδοση  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 2. Στατιστικά AP του Barron, 8η Έκδοση  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 3. Στατιστικά για τις επιχειρήσεις και τα οικονομικά (12η έκδοση)  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 4. Γυμνά στατιστικά στοιχεία: Αφαίρεση του φόβου από τα δεδομένα  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 5. Στατιστικά OpenIntro: Τρίτη Έκδοση  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 6. Στατιστικά στα Απλά Αγγλικά, Τρίτη Έκδοση 3η Έκδοση  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 7. Ο πλήρης οδηγός για τα στατιστικά του Idiot, 2η έκδοση (οδηγοί του Idiot)  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 8. Head First Statistics: A Brain-Friendly Guide 1st Edition  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 9. Οδηγός σπουδαστών για τη συνοδεία στατιστικών ζωντανών! (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 10. Στατιστικά Έγινε Λάθος: Ο Πλήρης Πλήρης Οδηγός 1η Έκδοση  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 11. Εισαγωγή στη Στατιστική Μάθηση  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)

Ας συζητήσουμε λεπτομερώς καθένα από τα βιβλία στατιστικών μαζί με τις βασικές αναλύσεις και κριτικές.

# 1 - Στατιστική 10η Έκδοση

από τον Robert S. Witte και τον John S. Witte

Εισαγωγή

Ένα από τα καλύτερα εισαγωγικά στατιστικά βιβλία που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με τις γνώσεις σας στο προπτυχιακό επίπεδο. Οι συγγραφείς σας δίνουν καλά οργανωμένα κεφάλαια που κάνουν την ανάγνωση εύκολη και κατανοητή. Συνολικά, αυτό το βιβλίο είναι μια καλή μαθησιακή εμπειρία.

Σύνοψη αυτού του κορυφαίου βιβλίου στατιστικών

Οι συγγραφείς έχουν διασφαλίσει ότι αποσαφηνίζουν τις βασικές σας στατιστικές έννοιες μαζί με μέτρα εύγλωττου που περιλαμβάνουν στατιστική ανάλυση. Αυτό το κορυφαίο βιβλίο στατιστικών στοιχείων επικεντρώνεται στην έκφραση της χρήσης των προσθηκών τετραγώνων και βαθμών μαζί με την κύρια έμφαση στη σημασία της μεταβλητότητας. Αυτό το βιβλίο θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση της ερμηνείας και της διακύμανσης του συντελεστή και της συσχέτισης, των αποκλίσεων, του βαθμού ελευθερίας, του τεστ υπόθεσης και της εκτίμησης του μεγέθους του αποτελέσματος.

Best Takeaway από αυτό το κορυφαίο βιβλίο στατιστικών

Ο συγγραφέας έχει εφαρμόσει πραγματικές εμπειρίες και εφαρμογές για να βοηθήσει τον αναγνώστη να κατανοήσει καλύτερα τις έννοιες. Όλο το βιβλίο διατίθεται σε πολύ σαφή και κατανοητή γλώσσα που καθιστά το θέμα εύκολο.    

<>

# 2 - Στατιστικά AP του Barron, 8η Έκδοση

από-Martin Sternstein Ph.D.

Εισαγωγή

Αυτό το βιβλίο με τις καλύτερες στατιστικές γράφτηκε από έναν ειδικό μαθηματικών ο οποίος έχει προηγηθεί του τμήματος μαθηματικών διαφορετικών πανεπιστημίων και έχει επίσης τιμηθεί από μια σειρά βραβείων στο θέμα. Ο συγγραφέας πιστεύει ότι εκπαιδεύει το έθνος μαζί με την παροχή σε κάθε άτομο ίσης πρόσβασης στο θέμα.

Σύνοψη αυτού του καλύτερου βιβλίου στατιστικών

Αυτό το βιβλίο περιλαμβάνει 15 κεφάλαια με υποκειμενική κριτική που καλύπτει όλα τα θέματα του κειμένου σας. Είναι επίσης ένας οδηγός για τη βασική χρήση επαγγελματικών αριθμομηχανών όπως το T1-83 και το 84. Περιλαμβάνει 5 ολοκληρωμένες εξετάσεις πρακτικής που είναι ενημερωμένες. Οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις του τεστ εξηγούνται καλά και ο συγγραφέας έχει επίσης προσθέσει επιπλέον ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής με απαντήσεις. Ο συγγραφέας πρόσθεσε επίσης ένα δωρεάν εγχειρίδιο και ένα CD με το βιβλίο για να βοηθήσει τους αναγνώστες να κατανοήσουν καλύτερα το θέμα,

Best Takeaway από αυτό το βιβλίο με τα καλύτερα στατιστικά στοιχεία

Αυτό το βιβλίο με τις καλύτερες στατιστικές σας δίνει τη δυνατότητα να μάθετε από έναν ακραίο εμπειρογνώμονα του θέματος. που είναι μια σπάνια ευκαιρία. Ο συγγραφέας σας δίνει ένα CD μαζί με το βιβλίο για να διευκολύνετε την κατανόηση.

<>

# 3 - Στατιστικά για τις επιχειρήσεις και τα οικονομικά (12η έκδοση)

από τους James T. McClave, P. George Benson και Terry T Sincich 

Εισαγωγή

Οι συγγραφείς αυτού του καλύτερου βιβλίου για τις στατιστικές είναι όλοι εμπειρογνώμονες του θέματος σε διάφορα επίπεδα και με πολύ υψηλούς βαθμούς επιτευγμάτων. Έβαλαν τις γνώσεις και την εμπειρία τους στο βιβλίο για να κάνουν το θέμα ενδιαφέρον και κατανοητό.

Περίληψη αυτού του καλύτερου βιβλίου σχετικά με τις στατιστικές

Το βιβλίο περιέχει τα πιο πρόσφατα δεδομένα, τα οποία είναι πραγματικά, ωστόσο διατίθενται στο ίδιο με τη μορφή ασκήσεων, παραδειγμάτων και εφαρμογών. Έχουν διασφαλίσει ότι ανοίγουν κάθε κεφάλαιο με το τελευταίο αμφιλεγόμενο ζήτημα και τη μελέτη περίπτωσής του, αυτή η άσκηση που δημιουργήθηκε από τους συγγραφείς δίνει στους μαθητές την ευκαιρία να αξιολογήσουν το σενάριο κριτικά. Η έμφαση στην ηθική και η σημασία των δεδομένων που σχετίζονται με την ηθική συμπεριφορά.

Best Takeaway από αυτό το καλύτερο βιβλίο για στατιστικά

Η κριτική προσέγγιση του συγγραφέα στην εξήγηση κάθε κεφαλαίου είναι ένας διαφορετικός τρόπος διδασκαλίας του θέματος. Η ιδέα τους για απλοποίηση των στατιστικών είναι η καλύτερη λύση.

<>

# 4 - Γυμνά στατιστικά στοιχεία: Αφαίρεση του φόβου από τα δεδομένα

από - Charles Wheelan

Εισαγωγή

Ο συγγραφέας έχει γεμίσει το βιβλίο με πραγματικά παραδείγματα σε κόμικ. Ακόμα και το πιο απρόθυμο άτομο που δεν είναι καλό με στατιστικά στοιχεία και δεδομένα θα ήθελε να διαβάσει αυτό το βιβλίο. Ο συγγραφέας έχει κάνει το βιβλίο ένα ελκυστικό βιβλίο όπου εξηγεί γιατί οι στατιστικές είναι σημαντικές για εμάς.

Περίληψη αυτού του βιβλίου στατιστικών

Ο συγγραφέας είναι ο καλύτερος πωλητής και φροντίζει να σας δείξει τα γυμνά στατιστικά στοιχεία με το σωστό είδος δεδομένων μαζί με πολύ λιγότερο σωστά επιλεγμένα στατιστικά εργαλεία που βοηθούν στην απάντηση στις ερωτήσεις των αναγνωστών και πολλά άλλα. Έκανε σαφείς έννοιες με συμπεράσματα, ανάλυση παλινδρόμησης και συσχέτιση, αποκαλύπτει επίσης απρόσεκτους και χειραγωγητικούς ανθρώπους και οργανισμούς που παρουσιάζουν λανθασμένα και χειρισμό δεδομένων.

Best Takeaway από αυτό το βιβλίο στατιστικών

Ο συγγραφέας αντιστέκεται στο περίεργο του συστήματος και εξακολουθεί να φέρει σημαντικούς μη δημοφιλείς κλάδους για χρήση. Έχει προσθέσει προκλητικά στοιχεία σε κάθε μέρος αυτού του κορυφαίου βιβλίου στατιστικών.

<>

# 5- Στατιστικά OpenIntro: Τρίτη Έκδοση

από τους David M Diez, Christopher D Barr και Mine Çetinkaya-Rundel 

Εισαγωγή

Οι συγγραφείς έχουν χρησιμοποιήσει απλές λέξεις και έχουν επίσης διασφαλίσει ότι το περιεχόμενο είναι γραμμένο είναι πολύ σαφές. Εάν είστε κάποιος με δίκαιο μαθηματικό υπόβαθρο και θέλετε να μάθετε στατιστικά λίγο γρήγορα, τότε αυτό είναι το βιβλίο για εσάς. Το υλικό και το περιεχόμενο που καλύπτονται σε αυτό το βιβλίο καλύπτονται με καλές λεπτομέρειες.

Περίληψη αυτού του βιβλίου

Ο συγγραφέας έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό βιβλίο με εργαλεία και τεχνικές που είναι δωρεάν και εύχρηστα και επίσης εύκολο να τροποποιηθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις και την ευκολία σας. Πιστεύουν ότι η πιθανότητα είναι μόνο προαιρετική και το συμπέρασμα είναι το κλειδί και ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε στο κλειδί αναλύοντας πραγματικά δεδομένα όποτε και όταν είναι δυνατόν. Δίνουν επίσης δωρεάν μύγες για το βιβλίο και είναι διαθέσιμα. Αυτό το βιβλίο είναι ιδανικό για μάθηση καθώς έχει αναπτυχθεί με τη συμμετοχή και τον ενθουσιασμό των αναγνωστών.

Το καλύτερο Takeaway από αυτό το βιβλίο

Ο συγγραφέας έχει κάνει ένα δύσκολο να φανεί θέμα εύκολα κατανοητό με όμορφες εξηγήσεις. Αυτό το βιβλίο έρχεται επίσης με μια έκδοση PDF, βίντεο, εργαστήρια για R, SAS, εκπαιδευτικούς πόρους όπως διαφάνειες και πολλά άλλα.

<>

# 6 - Στατιστικά στα Απλά Αγγλικά, Τρίτη Έκδοση 3η Έκδοση

από τον-Timothy Timothy Urdan

Εισαγωγή

Εάν κάνετε αυτό το βιβλίο την πρώτη σας επιλογή για να μάθετε στατιστικά στοιχεία, σίγουρα θα επωφεληθείτε από αυτό το βιβλίο. Ο συγγραφέας δηλώνει με σαφήνεια πώς λειτουργούν οι στατιστικές και πώς μπορούμε να τα συμπεράνουμε σωστά. Αυτό το βιβλίο έχει χαρακτηριστεί ως ένα ιδανικό συμπλήρωμα για στατιστικές.

Περίληψη αυτού του βιβλίου στατιστικών

Αυτό το βιβλίο με τις καλύτερες στατιστικές περιλαμβάνει νέα κεφάλαια σχετικά με την ανάλυση αξιοπιστίας και τον παράγοντα που είναι χρήσιμο τόσο για εκείνους που συμμετέχουν σε ερευνητικές δραστηριότητες όσο και για εκείνους που δεν εμπλέκονται στο ίδιο. μια ενότητα που περιγράφει τα στατιστικά κατανόησης που δίνονται σε βιβλία και περιοδικά · παρουσίαση του βιβλίου powerpoint προβλήματα που είναι διαδραστικά, βίντεο από τον συγγραφέα που δείχνουν υπολογισμούς, ενότητες που σας βοηθούν να κατανοήσετε τα δεδομένα διανομής, καθώς και να σας βοηθήσουμε να χρησιμοποιήσετε γραφήματα με πολλά ζωντανά παραδείγματα και πολλά άλλα.

Best Takeaway από αυτό το βιβλίο στατιστικών

Η απλούστερη μορφή εξήγησης σε δεδομένα και γραφήματα είναι επική και πρέπει να διαβαστεί. Ο συγγραφέας έχει διασφαλίσει ότι έδωσε το θέμα του στο νεότερο άτομο στις στατιστικές κατάλληλα.

<>

# 7 - Ο πλήρης οδηγός για τα στατιστικά του Idiot, 2η έκδοση (οδηγοί του Idiot)

από— Robert A. Donnelly Jr. Ph.D.

Εισαγωγή

Ο συγγραφέας έχει διδακτορικό. στο μάθημα και διδάσκει επίσης τη διαχείριση σε ένα ιδιωτικό ινστιτούτο και ο τομέας των εξειδικεύσεών του περιλαμβάνει σύστημα πληροφοριών, στατιστικά στοιχεία, διαχείριση λειτουργιών, διαχείριση και διαχείριση βάσεων δεδομένων που σημαίνει ότι αυτό το καλύτερο βιβλίο στατιστικών προέρχεται από έναν ειδικό σε όλους τους τομείς της διαχείρισης.

Σύνοψη αυτού του καλύτερου βιβλίου στατιστικών

Αυτό το βιβλίο προορίζεται ειδικά για φοιτητές που επιθυμούν να εκπληρώσουν τις απαιτήσεις πτυχίου στατιστικών δεδομένου ότι τους βοηθά να ακολουθήσουν το τυπικό πρόγραμμα σπουδών των μαθημάτων στατιστικών. Ο συγγραφέας κ. Donnelly έχει παρουσιάσει θέματα όπως διανομή, μέσος όρος και διάμεσος μαζί με τη λειτουργία. τυπική απόκλιση μαζί με εύρος και διακύμανση όλα αυτά μαζί με πιθανότητα και πολλά άλλα. Ένα πλήρες βιβλίο για αρχάριους είναι ακριβώς η σωστή λέξη για αυτό το βιβλίο.

Best Takeaway από αυτό το βιβλίο με τα καλύτερα στατιστικά στοιχεία

Αυτό το βιβλίο περιλαμβάνει τύπους excel μαζί με στατιστικές εξηγήσεις που είναι εξαιρετικά χρήσιμο για την εφαρμογή στατιστικών στην πραγματική ζωή. Είναι ένα πλήρες βιβλίο για τα χρήματα.

<>

# 8 - Head First Statistics: Ένας οδηγός φιλικός προς τον εγκέφαλο 1η έκδοση

από τον Dawn Griffiths

Εισαγωγή

Αυτό το βιβλίο δεν είναι λιγότερο δεδομένου ότι έχει γραφτεί από έναν συγγραφέα που έχει απονεμηθεί «Πτυχίο στα Μαθηματικά» και έχει επίσης προσφερθεί πανεπιστημιακές υποτροφίες. Είναι μια πολυ-ταλαντούχα προσωπικότητα γιατί είναι επίσης συγγραφέας και ως εκ τούτου μπορεί να εξηγήσει άψογα τις γνώσεις της για τα δεδομένα.

Περίληψη αυτού του βιβλίου στατιστικών

Αυτό το βιβλίο έχει καλύψει ολόκληρο το φάσμα των θεμάτων που καλύπτονται στο 1ο έτος στατιστικών. Ο συγγραφέας εδώ επικεντρώνεται στην ταξινόμηση σκληρών στατιστικών εννοιών κάνοντας χρήση της 1ης δυναμικής με τη βοήθεια οπτικής μορφής για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα. Έχει χρησιμοποιήσει καζίνο, τυχερά παιχνίδια, ναρκωτικά και άλλα σενάρια πραγματικού κόσμου για να εξηγήσει τις έννοιες. Εξηγεί επίσης πώς να μετρά τα spreads, τους υπολογισμούς των αποδόσεων χρησιμοποιώντας πιθανότητες, διωνύμια, γεωμετρικά και πολλά άλλα. Θέλει να γνωρίζετε πώς λειτουργούν οι στατιστικές στον πραγματικό κόσμο προτού νομίζετε ότι γνωρίζετε το θέμα.

Best Takeaway από αυτό το βιβλίο στατιστικών

Η γνώση που δίνεται στο βιβλίο είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αποκτήσετε γνώση και εμπειρία στον πραγματικό κόσμο, κοιτάζοντας τα σενάρια μέσω της άποψης ενός ειδικού.

<>

# 9 - Οδηγός σπουδών μαθητών για τη συνοδεία στατιστικών ζωντανών!

2e από τον Wendy J. Steinberg 2η έκδοση. Εκδοση

από— Wendy J. Steinberg

Εισαγωγή

Ο κύριος στόχος του συγγραφέα είναι να διδάξει κοινούς στατιστικούς όρους και σύμβολα μαζί με τους κανόνες και τις λειτουργίες της κοινής αριθμητικής. Αυτό το βιβλίο με τα καλύτερα στατιστικά στοιχεία περιλαμβάνει όλα και κάνει τα στατιστικά στοιχεία ένα εύκολο θέμα.

Περίληψη αυτού του βιβλίου σχετικά με τις στατιστικές

Ο Wendy πιστεύει ότι τα θεματικά στατιστικά φαίνονται μόνο δύσκολα, ωστόσο δεν είναι πραγματικά δύσκολο και ως εκ τούτου θα ήθελαν να το απλοποιήσουν. οι προσπάθειές της είναι ορατές στο βιβλίο. Προσδιορίζει ότι τα στατιστικά στοιχεία ακούγονται δύσκολα λόγω της βαριάς στατιστικής ορολογίας που χρησιμοποιείται και ως εκ τούτου το κίνητρό της απλοποιεί την ορολογία. Και η δεύτερη πιο δύσκολη πτυχή αυτού του θέματος είναι τα μαθηματικά στοιχεία των στατιστικών. Ωστόσο, έχει χρησιμοποιήσει σχετικά απλά μαθηματικά για να εξηγήσει το θέμα αρκετά καλά.

Το καλύτερο Takeaway από αυτό το βιβλίο για στατιστικά

Ο συγγραφέας εξήγησε και στα δύο. βαθιά καθώς και σύντομη την κοινή ορολογία των στατιστικών ως θέμα. Αυτές οι ορολογίες βοηθούν πραγματικά στην κατανόηση του θέματος και στη γνώση του πώς μπορεί να γίνει το ίδιο με ευκολία.

<>

# 10 - Στατιστικά λάθος:

Ο Πλήρης Πλήρης Οδηγός 1η Έκδοση

από τον Alex Reinhart

Εισαγωγή

Αυτό το καλύτερο βιβλίο για στατιστικά στοιχεία είναι για άτομα που είναι βέβαιοι ότι η αξιολόγησή τους είναι σωστή ή όχι, πρέπει να λάβουν αυτό το βιβλίο γιατί για όλα τα βιβλία στατιστικών που μπορούν να αντιμετωπίσουν ζητήματα αυτό το βιβλίο είναι αυτό που είναι πιο προσιτό και πιο ακριβές.

Σύνοψη αυτού του καλύτερου βιβλίου στατιστικών

Αφού διαβάσετε αυτό το βιβλίο, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε το σχέδιο κάνοντας τη σωστή στατιστική ανάλυση, σχεδιάζοντας το σωστό πείραμα, θέτοντας τις σωστές ερωτήσεις. Θα μπορείτε επίσης να σκεφτείτε την παλινδρόμηση, τα διαστήματα εμπιστοσύνης, τις τιμές, τη σημασία και την ασήμαντη σημασία. Μπορείτε να επιλέξετε το σωστό μέγεθος δείγματος μαζί με την αποφυγή ψευδών θετικών. Θα μπορείτε επίσης να αναφέρετε την ανάλυσή σας, να δημοσιεύσετε τον πηγαίο κώδικα και τα δεδομένα σας. Και τέλος, εξηγεί ποιο λογισμικό πρέπει να χρησιμοποιηθεί ποιες προφυλάξεις και διαδικασίες πρέπει να χρησιμοποιηθούν και να ακολουθηθούν.

Best Takeaway από αυτό το βιβλίο με τα καλύτερα στατιστικά στοιχεία

Το βιβλίο είναι ένας υγιής και πολύ δυνατός οδηγός που θα σας βοηθήσει να κάνετε στατιστικά ορθή έρευνα και θα σας βοηθήσει να κρατήσετε την έρευνά σας ελεύθερη. Αυτό το βιβλίο θα σας κρατήσει μακριά από ενοχλητικά λάθη.

<>

# 11 - Εισαγωγή στη στατιστική μάθηση

Με Εφαρμογές σε R (Springer Texts in Statistics) 1η έκδοση. 2013, Corr. 5η εκτύπωση 2015 Edition

από - Gareth James, Daniela Witten, Trevor Hastie, Robert Tibshirani.

Εισαγωγή

Αυτό το βιβλίο στατιστικών είναι το καλύτερο βιβλίο για ανάγνωση και διδασκαλία για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές στατιστικών. Όταν συνοψίζεται το βιβλίο είναι ένα πλήρες πακέτο για τη διδασκαλία των εισαγωγικών μαθημάτων στατιστικών. Αυτό το βιβλίο διευκολύνει τη μετάβαση της στατιστικής μάθησης στην πραγματική εφαρμογή.

Σύνοψη αυτού του κορυφαίου βιβλίου στατιστικών

Αυτό το βιβλίο περιλαμβάνει μερικές από τις πιο σημαντικές στατιστικές τεχνικές μέσω σημαντικών τεχνικών μοντελοποίησης και πρόβλεψης, μαζί με τη χρήση της σχετικής εφαρμογής και περιλαμβάνει θέματα όπως ταξινομήσεις, μέθοδοι δειγματοληψίας, ταξινομήσεις, προσεγγίσεις συρρίκνωσης, μηχανή φορέα υποστήριξης, μηδενική μέθοδος, ομαδοποίηση, γραμμική παλινδρόμηση και πολλά άλλα. Ο συγγραφέας έχει χρησιμοποιήσει έγχρωμα γραφικά και παραδείγματα πραγματικού κόσμου για να εξηγήσει το θέμα καλύτερα από ποτέ. Όλο το βιβλίο είναι ένα καταπληκτικό βιβλίο για χρήση, συνοδεύεται επίσης από εγχειρίδιο.

Best Takeaway από αυτό το κορυφαίο βιβλίο στατιστικών

Η σωστή βάση είναι το κίνητρο όλων μας. Μόλις καταλάβουμε το θέμα μπορούμε να το προχωρήσουμε περισσότερο από εκεί. Αυτό το βιβλίο διασφαλίζει ότι σας παρέχει το σωστό περιεχόμενο για να βεβαιωθείτε ότι τα βασικά σας είναι σωστά στα στατιστικά στοιχεία.    

<>