Πώς να εισέλθετε στο Hedge Fund; | Κορυφαίες στρατηγικές για να λάβετε δουλειά Hedge Fund

Πώς να αποκτήσετε μια εργασία Hedge Fund;

Προκειμένου να μπει στο hedge fund, το άτομο πρέπει να πληροί τα απαιτούμενα εκπαιδευτικά προσόντα και τα κριτήρια δεξιοτήτων, να πάρει το μεταπτυχιακό δίπλωμα όπως το CFA και το CAIA, ακόμη και αν δεν είναι υποχρεωτικά, καθώς βοηθά στην απόκτηση των καλύτερων θέσεων εργασίας και γνώση για τη βιομηχανία κάνοντας πρακτική άσκηση στο hedge fund και δουλεύοντας στις διάφορες δεξιότητες όπως οι δεξιότητες χρηματοοικονομικής μοντελοποίησης, οι βαθιές γνώσεις στις επενδύσεις και τη χρηματοδότηση κ.λπ.

Εξήγηση

Η είσοδος σε ένα hedge fund δεν είναι απαραίτητη. Και δεν είναι για τους αμυδρούς. Οι διαχειριστές hedge fund είναι η απόλυτη πηγή γνώσεων στον κλάδο, επενδυτικών δεξιοτήτων και άψογης εκτέλεσης στα παραδοτέα (επειδή διακυβεύονται τόσα πολλά χρήματα). Έτσι, εάν θέλετε να μπείτε σε ένα hedge fund, εδώ πρέπει να ξεκινήσετε, δηλαδή να καταλάβετε πώς είναι να είστε επαγγελματίας hedge fund.

Το πρώτο πράγμα πρέπει να αναφερθεί πρώτα. Υπάρχουν μερικές προϋποθέσεις εάν θέλετε να μπείτε σε αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου. Δεν είναι θρυμματισμένα στη φύση, αλλά δεν είναι επίσης μια εύκολη λίστα για να ξεχωρίσουν -

  • Μελετάτε συνεχώς για τις επενδύσεις, τα σενάρια της αγοράς, τα σκαμπανεβάσματα των αποθεμάτων κ.λπ.;
  • Έχετε πρωτότυπες ιδέες για επενδύσεις και μπορείτε να τις εφαρμόσετε αμέσως;
  • Συμμετέχετε σε επενδύσεις σε μετοχές; Εάν δεν κάνετε επενδύσεις μόνοι σας, δεν θα ξέρετε ποτέ πώς πρέπει να είστε σε hedge funds.
  • Θέλετε να κάνετε την επίπονη προσπάθεια κάθε μέρα για τουλάχιστον 4-6 χρόνια;

Οι παραπάνω προϋποθέσεις είναι σχετικές. Ωστόσο, εάν σημειώσετε το «ναι» σε όλους, τότε δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά την είσοδο στα hedge funds. Αλλά αν πείτε «όχι» σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω ερωτήσεις, σκεφτείτε ξανά και επανεξετάστε τη στάση σας.

Τύποι εργασιών Hedge Fund

Τώρα, ας μιλήσουμε για το πώς πρέπει να είσαι επαγγελματίας hedge fund.

Στο Hedge Fund, υπάρχουν δύο τύποι εργασιών hedge fund που μπορείτε να αναλάβετε - πρώτον, μπορείτε να εργαστείτε στη ρεσεψιόν για την οποία στοχεύουν οι περισσότεροι άνθρωποι και δεύτερον, μπορείτε να εργαστείτε στο back office

Καθώς η ρεσεψιόν είναι το πιο ελκυστικό μονοπάτι σε ένα hedge fund, θα το συζητήσουμε λεπτομερώς.

Συνήθως, υπάρχουν τρεις επιλογές που έχετε στη ρεσεψιόν -

# 1 - Έμποροι

Αυτοί οι άνθρωποι καλούνται επίσης Execution Traders (ET). Υπάρχουν δύο τύποι ET σε ένα τυπικό hedge fund. Πρώτον, υπάρχουν έμποροι που δημιουργούν νέες ιδέες και τις εκτελούν. Δεύτερον, υπάρχουν έμποροι που εκτελούν μόνο τις ιδέες των άλλων.

πηγή: πράγματι.com

# 2 - Αναλυτές επενδύσεων (IA):

Αυτοί είναι οι άνθρωποι που κατέβαλαν την επίπονη προσπάθεια να κάνουν την έρευνα, να δημιουργήσουν νέες ιδέες και να βοηθήσουν τους ανώτερους διευθυντές να λάβουν μια συνετή απόφαση. Υπάρχουν δύο βαθμίδες στη θέση των αναλυτών επενδύσεων - κατώτεροι αναλυτές και ανώτεροι αναλυτές. Αυτοί οι αναλυτές επενδύσεων καλούνται επίσης ερευνητικοί αναλυτές.

πηγή: πράγματι.com

# 3 - Διαχειριστές χαρτοφυλακίου:

Αυτοί οι άνθρωποι είναι τα αφεντικά και κάθονται στο υψηλότερο επίπεδο. Αποφασίζουν πού να κάνουν την επένδυση και τι να αγοράσουν / πουλήσουν. Οι διαχειριστές χαρτοφυλακίου πηγαίνουν στους αναλυτές της έρευνας και κάνουν ερωτήσεις σχετικά με τα ευρήματά τους. Και αν υπάρχει κάποια ανησυχία, οι ερευνητές αναλύονται να επανεξετάσουν την ερευνητική έκθεση για να παράσχουν μια καλή πρόταση. Στη συνέχεια, οι διαχειριστές χαρτοφυλακίου λαμβάνουν την τελική κλήση και δίνουν οδηγίες στους εμπόρους να αγοράσουν / πουλήσουν τα πάντα στη σωστή τιμή.

πηγή: πράγματι.com

Λοιπόν, τώρα ας μιλήσουμε για το back office εν συντομία.

Στο πίσω γραφείο, χρειάζεστε άτομα για να υποστηρίξετε την κύρια λειτουργία. Δεδομένου ότι το κύριο πλεονέκτημα του hedge fund είναι το "front office", οι άνθρωποι στο back office δεν παίρνουν το προσκήνιο. Αυτοί οι άνθρωποι είναι άνθρωποι τεχνολογίας που υποστηρίζουν το σύστημα, διοικητικοί νίντζα ​​που διατηρούν τα πράγματα τακτοποιημένα και φροντίζουν για λεπτομέρειες, και CFO που φροντίζουν ολόκληρη τη λειτουργία χρηματοδότησης του οργανισμού.

Εάν θέλετε να μπείτε στο hedge fund (front office), μπορείτε να ξεκινήσετε ως κατώτερος αναλυτής / έμπορος σε ένα μικρό / μεγάλο hedge fund και να προωθηθείτε τελικά.

Hedge Fund Job - Εκπαιδευτικά προσόντα

πηγή: πράγματι.com

Η πραγματική απάντηση σχετικά με τα προσόντα ενός διαχειριστή hedge fund είναι αυτή - «δεν χρειάζεστε κανένα προσόν για να είστε διαχειριστής hedge fund εκτός από λίγες πιστοποιήσεις».

Αλλά συνήθως, οι άνθρωποι που διαχειρίζονται μεγάλα κεφάλαια (5-10 εκατομμύρια AUM ή ακόμα περισσότερα) προέρχονται από πανεπιστήμια με κύρος Και έχουν άψογη γνώση σε έναν ή περισσότερους τομείς στους οποίους εργάζονται, π.χ. ξένο νόμισμα, πορτοκάλια, λάδι, αποθέματα, χρυσός, καφές, λιανικά αποθέματα κ.λπ.

Λοιπόν, πρέπει να έχετε ελίτ προσόντα για να κερδίσετε ένα σήμα στο hedge fund;

Φυσικά ναι.

Εάν έχετε σπουδαία προσόντα, σίγουρα θα σας διευκόλυνε τα πράγματα.

Για παράδειγμα, εάν έχετε πτυχίο και μεταπτυχιακό στα Χρηματοοικονομικά / Μαθηματικά / Οικονομικά από ένα φημισμένο πανεπιστήμιο, η γνώση σίγουρα θα σας βοηθήσει να λάβετε καλύτερες αποφάσεις από έναν απλό λαό που δεν έχει καμία απολύτως εμπειρία σε χρηματοοικονομικά / συναφή πεδία.

Εάν δεν θέλετε να ακολουθήσετε αυτό το είδος παιδαγωγικής, μπορείτε να κάνετε ένα μάθημα στα Χρηματοοικονομικά και να ξεκινήσετε.

Ρίξτε μια ματιά στον παρακάτω οδηγό που μπορεί να σας βοηθήσει να ακολουθήσετε καλά την πορεία του hedge fund -

  • Επιλέξτε εμπόριο: Το πρώτο βήμα είναι απλό. Μετά το 10ο Πρότυπο, επιλέξτε εμπόριο με λογιστικά και οικονομικά.
  • Συνέχιση πτυχίου στη λογιστική / χρηματοοικονομικά: Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να αποκτήσετε κορυφαίο πτυχίο λογιστικής ή χρηματοδότησης μετά τα 10 + 2.
  • Πηγαίνετε για μεταπτυχιακό τίτλο για να επιτύχετε ένα επιπλέον πλεονέκτημα: Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να μεταβείτε σε μεταπτυχιακό, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι δεν είστε μεταξύ του πλήθους ακολουθώντας μεταπτυχιακό τίτλο από ένα αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο σε χρηματοοικονομικά / λογιστικά / οικονομικά.
  • Πρόσθετα προσόντα: Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε CFA για να αποκτήσετε μια αναλυτική ανάλυση επενδύσεων. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε ένα MBA από ένα διάσημο πανεπιστήμιο και μπορείτε επίσης να κερδίσετε ένα διδακτορικό.
  • Αποκτήστε εμπειρία: Για να κερδίσετε το σήμα σας στη βιομηχανία hedge fund, πρέπει να γνωρίζετε τον χρηματοοικονομικό κλάδο μέσω και μέσω. Λίγα χρόνια εμπειρίας σε συγκεκριμένο πεδίο θα βοηθήσουν πολύ.
  • Λήψη άδειας: Για να ξεκινήσετε ως διαχειριστής hedge fund, πρέπει να λάβετε άδεια μέσω της Ρυθμιστικής Αρχής Χρηματοοικονομικής Βιομηχανίας
  • Γίνετε ο καλύτερος στον τομέα εξειδίκευσής σας: Πρέπει να γνωρίζετε τα πάντα για έναν συγκεκριμένο κλάδο. Αυτό το «όλα» περιλαμβάνει τόσο πολύ που θα πρέπει να είναι το μόνο πρόσωπο που γνωρίζει αυτό .

Ακολουθήστε αυτό το απλό πλαίσιο και θα ωθήσει να έχετε μια εξαιρετική καριέρα στο hedge fund.

Απαιτούνται δεξιότητες Hedge Fund

πηγή: πράγματι.com

Χωρίς καθυστέρηση, ας ρίξουμε μια ματιά στις δεξιότητες που πρέπει να έχετε για να μπείτε στο hedge fund -

  • Διαίσθηση: Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορεί να μην το θεωρούν ως δεξιότητα. αλλά σε έναν διαχειριστή hedge fund, αυτή είναι η πιο σημαντική ικανότητα να έχεις. Η διαίσθηση είναι μια ικανότητα που συνοδεύεται από πολλές επαναλαμβανόμενες πρακτικές. Εάν μελετάτε συνεχώς ένα θέμα (ας πούμε επένδυση σε χρυσό), μετά από λίγο, θα μπορούσατε να συνδέσετε διάφορες άσχετες ιδέες σε ένα συγκεκριμένο, αναγνωρίσιμο σχέδιο που μπορείτε να εφαρμόσετε με επιτυχία στην επιλογή και την επιλογή επενδύσεων. Η διαίσθηση θα αναπτυχθεί μόνο με επανάληψη και θα ξέρετε πότε θα την έχετε.
  • Ποσοτική Ανάλυση: Αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές δεξιότητες που έχετε εάν θέλετε να κάνετε εξαιρετική δουλειά στη βιομηχανία hedge fund. Ο καλύτερος τρόπος για την ανάπτυξη δεξιοτήτων ποσοτικής ανάλυσης είναι να αναζητήσετε δουλειά που να σχετίζεται με τα ποσοτικά όπου πρέπει να κάνετε πολλές αναλύσεις και να παρέχετε τακτικά πολλές συστάσεις. Μπορείτε να επιλέξετε μια θέση οικονομολόγου ή μια θέση χρηματοοικονομικού αναλυτή. Ένας άλλος τρόπος για να χτίσετε την κβαντική δεξιότητα είναι να συνεχίσετε υψηλότερες σπουδές και να κάνετε ένα κβαντο-ειδικό διδακτορικό, όπου θα παρακολουθείτε σε βάθος μελέτες διαφόρων ποσοτικών μοντέλων.
  • Διαχείριση επενδύσεων: Αυτό πρέπει να είναι το πλεονέκτημά σας. Εάν γνωρίζετε πώς να διαχειριστείτε τις επενδύσεις, θα εκπληρώσετε μία από τις κορυφαίες απαιτήσεις των μικρών / μεγάλων αντισταθμιστικών κεφαλαίων. Για να αναπτύξετε αυτήν την ικανότητα, μπορείτε να ξεκινήσετε να επενδύετε μόνοι σας (εάν δεν έχετε το υπόβαθρο). Ξεκινήστε νωρίς για να έχετε λίγα χρόνια εμπειρίας προτού μπείτε στην καριέρα hedge fund. Η εξάσκηση των επενδύσεων μόνοι σας θα σας διδάξει δύο πράγματα - πρώτον, πώς να μετριάσετε τον κίνδυνο όσο μπορείτε. και δεύτερον, πώς μπορείτε να μεγιστοποιήσετε την απόδοση του χαρτοφυλακίου σας. Αυτές οι δύο δεξιότητες θα είναι πολύτιμες για εσάς όταν θα υποβάλετε αίτηση για οποιαδήποτε εργασία hedge fund.
  • Μύηση: Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η έναρξη δεν μπορεί να μετρηθεί. Αλλά αν εργάζεστε για μια εβδομάδα σε μια εταιρεία, ο καθένας θα μπορούσε να σας πει εάν έχετε μύηση ή όχι. Εάν είστε πραγματικά πρόθυμοι να κάνετε μια φασαρία στο hedge fund, τότε θα έχετε την αρχή να το ξέρετε όλα. Επειδή οι άνθρωποι που συνδέονται με οποιοδήποτε είδος hedge fund είναι οι πιο γνώστες του κλάδου. Χωρίς μύηση, δεν μπορείτε να αποκτήσετε μαζικές γνώσεις και δεξιότητες master που απαιτούνται στη βιομηχανία hedge fund.

Hedge Fund Μισθός & υπόλοιπο εργασίας και ζωής

Ο βασικός κανόνας του hedge fund είναι ο κανόνας «2-20» που ακολουθεί. Σύμφωνα με αυτόν τον κανόνα, οποιοδήποτε αμοιβαίο κεφάλαιο αντιστάθμισης θα κερδίσει αμοιβή διαχείρισης 2% σε ολόκληρα τα υπό διαχείριση περιουσιακά στοιχεία (AUM) συν το αμοιβαίο κεφάλαιο αντιστάθμισης θα λάβει επίσης μπόνους 20% για οποιοδήποτε κέρδος που έχει πραγματοποιήσει κατά τη διάρκεια μιας συγκεκριμένης χρονικής περιόδου.

Έτσι, η αμοιβή ποικίλλει δραστικά. Ωστόσο, καθώς θα εργαζόσασταν υπό κάποιον άλλο, στην αρχή, πρέπει να γνωρίζετε μια σειρά αποζημιώσεων που θα λάβετε μόλις εισέλθετε στο hedge fund.

Σύμφωνα με την εκτελεστική εταιρεία αναζήτησης Glocap, οι επαγγελματίες σε επίπεδο εισόδου θα κερδίζουν βασική αποζημίωση από περίπου 90.000 έως 125.000 $ ετησίως. Αλλά είναι δυνατόν να κερδίσετε το ίδιο ποσό σε μπόνους και να κερδίσετε περίπου 295.000 $ ετησίως με τη συνολική αποζημίωση.

Ας ρίξουμε μια ματιά στις λεπτομέρειες αποζημίωσης των επαγγελματιών hedge fund παρακάτω -

πηγή: efinancialcareers.com

Από τα παραπάνω δεδομένα, είναι σαφές ότι οι επαγγελματίες hedge fund κερδίζουν αξιοπρεπή χρήματα καθώς κερδίζουν περισσότερη εμπειρία.

Αλλά το κόλπο για να κερδίσετε περισσότερη αποζημίωση στο hedge fund είναι να σταματήσετε να είστε υπάλληλος και να προσπαθείτε να γίνετε συνεργάτης αντ 'αυτού. Ως συνεργάτης, θα επενδύσετε χρήματα στο hedge fund και συνήθως θα κάνετε ένα διακριτικό μέρος του κέρδους που θα αποκομίσει το ταμείο.

Όταν πρόκειται για τις ώρες εργασίας σε ένα hedge fund, θα εργάζεστε πολύ λιγότερο από τις επενδυτικές τραπεζικές ή ιδιωτικές θέσεις εργασίας. Δεν χρειάζεται να βάλετε 100+ ώρες στο hedge fund. Το μόνο που χρειάζεστε είναι 70 ώρες την εβδομάδα εργασίας. Οι περισσότεροι από τους επαγγελματίες που εργάζονται σε hedge funds, συνήθως εργάζονται 50-70 ώρες την εβδομάδα. Αυτό σημαίνει ότι οι διαχειριστές hedge fund απολαμβάνουν μια μεγάλη ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής ανεξάρτητα από το να κερδίζουν τόσα πολλά στο τέλος του έτους.

Στρατηγικές για να μπείτε στο Hedge Fund

Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου εάν θέλετε να μπείτε στο hedge fund -

# 1 - Εξοικειωθείτε με τη διαδικασία πρόσληψης:

Οι συνεντεύξεις hedge fund είναι πολύ διαφορετικές και εκτεταμένες από τις συνεντεύξεις επενδυτικής τραπεζικής.

  • Θα έχετε γενικούς γύρους - ταιριάζει γύρος, γύρος HR και γύρος συνεργάτη. Μαζί με αυτό, πρέπει να περάσετε από μια συνεδρία ανάλυσης μελέτης περιπτώσεων. Θα σας δοθεί χρόνος λίγων ημερών και θα σας δοθεί κατάσταση λογαριασμού αποτελεσμάτων, ισολογισμός και κατάσταση ταμειακών ροών μιας εταιρείας. Και τότε θα σας ζητηθεί να ετοιμάσετε μια σελίδα ενημέρωσης σχετικά με την αποτίμηση της εταιρείας.
  • Μάθετε ποιες ερωτήσεις τίθενται κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων σε hedge fund. Τέσσερις ερωτήσεις που συνήθως τίθενται σε μια συνέντευξη hedge fund είναι: (1) Σύντομη για το ιστορικό σας (Πείτε τη δομημένη ιστορία σας). (2) Γιατί το hedge fund; (Να είστε συγκεκριμένοι στην απάντησή σας). (3) Έχετε επενδύσει; Εάν ναι, τι είδους; (Μοιραστείτε την εμπειρία σας). (4) Ποια αποθέματα είναι τα αγαπημένα σας; Και γιατί? (Αναφέρετε την προτίμησή σας και σχολιάστε γιατί αυτές είναι οι προτιμήσεις σας).

# 2 - Κάνετε πρακτική άσκηση:

Ο μόνος τρόπος να μάθεις για το εμπορικό μυστικό είναι να γίνεις ασκούμενος. Εάν είστε από διαφορετικό υπόβαθρο και δεν έχετε καμία γνώση σε ένα hedge fund, μπορείτε να διαβάσετε πολλά για τα hedge funds και στη συνέχεια να κάνετε μερικές πρακτικές. Αυτά τα προγράμματα πρακτικής άσκησης θα πρέπει να βρίσκονται σε hedge funds απευθείας, ώστε να μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το πώς λειτουργούν τα πράγματα εκεί.

# 3 - Δίκτυο:

Η δικτύωση είναι το κλειδί. Μπορεί να μην έχετε το απαιτούμενο υπόβαθρο ή γνώση από τώρα. Αλλά αν γνωρίζετε αρκετά άτομα από τη βιομηχανία, τα πράγματα θα γίνουν πολύ πιο εύκολα για εσάς. Φυσικά, πρέπει να αποκτήσετε τις δεξιότητες και να αποκτήσετε τη βάση γνώσεων, αλλά θα εξακολουθείτε να είστε πολύ μπροστά από κάποιον που δεν δοκίμασε ποτέ τη δικτύωση.

# 4 - Κολλήστε και προσπαθήστε να αποκτήσετε μια κατάσταση συνεργάτη:

Μην αφήσετε το hedge fund εάν αντιμετωπίζετε αποτυχίες αρχικά. Η αγορά είναι ασταθής και ο κίνδυνος βρίσκεται στην υψηλότερη πλευρά. Αλλά αν τηρήσετε αυτό, τελικά θα αποκτήσετε το καθεστώς του συνεργάτη και μέσα σε λίγα χρόνια θα είστε σε θέση να συνταξιοδοτηθείτε και να ξεκινήσετε κάτι μόνοι σας.

συμπέρασμα

Το hedge fund δεν είναι για το πλήθος. Εάν θέλετε πραγματικά να μπείτε στο hedge fund και να κερδίσετε χρήματα και έχετε όρεξη για ανάληψη κινδύνων, έχετε τον τέλειο συνδυασμό για να γίνετε διαχειριστής hedge fund. Ωστόσο, ο δρόμος είναι ολισθηρός και δεν είναι πάντα ρόδινος. Πρέπει να είστε σταθεροί και να συνεχίσετε να πιέζεστε για να γίνετε ο καλύτερος στη βιομηχανία.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found