Κορυφαία 10 καλύτερα βιβλία επιχειρηματικών κεφαλαίων | Το Νο. 3 είναι το αγαπημένο μου!

Τα καλύτερα βιβλία επιχειρηματικών κεφαλαίων

1 - Προσφορές Venture: Να είστε πιο έξυπνοι από τους δικηγόρους σας και τον καπιταλιστή Venture

2 - Η τέχνη της εκκίνησης συγκέντρωσης χρημάτων: Προσανατολισμός επενδυτών, διαπραγμάτευση της συμφωνίας και ό, τι άλλο πρέπει να γνωρίζουν οι επιχειρηματίες

3 - Η Επιχειρηματική Βίβλος για να επιχειρηματικά κεφάλαια: Εσωτερικά μυστικά από τους ηγέτες στο παιχνίδι εκκίνησης

4 - Term Sheets & Valuations: Μια γραμμή προς γραμμή Δείτε τις περιπλοκές των Term Sheets & Valuations (Bigwig Briefs)

5 - Εισαγωγή στο Private Equity: Venture, Growth, LBO και Turn-Around Capital

6 - Η επιχείρηση του Venture Capital: Πληροφορίες από κορυφαίους επαγγελματίες σχετικά με την τέχνη της συγκέντρωσης κεφαλαίου, τη διάρθρωση της συμφωνίας, τη δημιουργία αξίας και τις στρατηγικές εξόδου (Wiley Finance)

7 - Mastering του παιχνιδιού VC: Ένα Venture Capital Insider αποκαλύπτει πώς να ξεκινήσετε από την εκκίνηση έως την IPO με τους όρους σας, Kindle Edition

8 - Επιχειρηματικό κεφάλαιο για ανδρείκελα

9 - Το εγχειρίδιο Crowdfunding: Συγκεντρώστε χρήματα για τη μικρή σας επιχείρηση ή την εκκίνηση με πύλες χρηματοδότησης μετοχικού κεφαλαίου

10 - Angel Investing:

Ο οδηγός Gust για να κερδίσετε χρήματα και να διασκεδάσετε επενδύοντας σε νεοσύστατες επιχειρήσεις

Σε αυτήν την εποχή καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών, έχει γίνει σχεδόν επιτακτική ανάγκη να έχουμε το σωστό είδος χρηματοδότησης για να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε αυτές τις ιδέες σε δράση. Ευτυχώς, υπάρχουν αρκετοί πλούσιοι επενδυτές που είναι πρόθυμοι να υποστηρίξουν αυτές τις επιχειρήσεις παρέχοντας πολύ αναγκαίο κεφάλαιο, εξ ου και το όνομα «επιχειρηματικό κεφάλαιο».

Ωστόσο, υπάρχει συχνά υψηλότερο επίπεδο κινδύνου σε αυτές τις νεοσύστατες επιχειρήσεις ή τις μικρές επιχειρήσεις, καθώς περιστρέφονται γύρω από κάποια νέα επιχειρηματική ιδέα που μπορεί ή όχι να λειτουργεί στον πραγματικό κόσμο. Από την άλλη πλευρά, προσφέρουν την προοπτική πολύ υψηλότερης από τη μέση απόδοση των επενδύσεων, εάν η επιχειρηματική ιδέα κάνει κλικ. Για όσους ενδιαφέρονται, εδώ παραθέτουμε μερικά από τα καλύτερα έργα που παράγονται στο θέμα που προσφέρουν αποκαλυπτικές πληροφορίες για τον συναρπαστικό κόσμο του επιχειρηματικού κεφαλαίου και των νεοσύστατων επιχειρήσεων.

Επίσης, ελέγξτε τις βασικές διαφορές μεταξύ Venture Capital και Private Equity

# 1 - Προσφορές Venture: 

Να είστε εξυπνότεροι από τον δικηγόρο και τον καπιταλιστή σας


από τον Brad Feld (Συγγραφέας), τον Jason Mendelson (Συγγραφέας), τον Dick Costolo (Πρόλογος)

Ανασκόπηση:

Ένας εξαιρετικός πόρος για επιχειρηματίες, επιχειρηματίες, καθώς και δικηγόρους για να αποκτήσουν μια εις βάθος κατανόηση της δομής και των στρατηγικών διαπραγμάτευσης επιχειρηματικών κεφαλαίων. Αυτή η εργασία παρουσιάζει μια λεπτομερή εικόνα για το τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας και αποκωδικοποιεί το φύλλο όρου επιχειρηματικού κεφαλαίου για απλούς αναγνώστες καθώς και επαγγελματίες. Οι συγγραφείς συζητούν χρήσιμες στρατηγικές για επιχειρηματίες που αναζητούν επιχειρηματικά κεφάλαια, πράγματα που μπορεί να πάνε σωστά ή λάθος στην πορεία και τι σημαίνει για αυτούς που εμπλέκονται. Μια άλλη ενδιαφέρουσα πτυχή είναι ο τρόπος με τον οποίο καθορίζονται οι ατομικοί ρόλοι των ατόμων που εμπλέκονται συνήθως σε μια συμφωνία επιχειρηματικού κεφαλαίου, προσφέροντας ένα εξαιρετικό επίπεδο σαφήνειας στο έργο. Μια συναρπαστική ανάγνωση για όποιον ενδιαφέρεται να κατανοήσει τις αποχρώσεις του πώς γίνονται και δεν κατασκευάζονται οι συμφωνίες επιχειρηματικών κεφαλαίων.

Καλύτερο πακέτο:

Προσφέρει μια ισορροπημένη προοπτική του επιχειρηματικού κεφαλαίου και του τρόπου με τον οποίο οι επιχειρηματίες πρέπει να στρατηγικοποιήσουν ώστε να είναι σε θέση να προσελκύσουν την επιθυμητή χρηματοδότηση, αποφεύγοντας παράλληλα πιθανά λάθη που διαπράττονται από τις νεοσύστατες επιχειρήσεις. Χωρίς να επικεντρώνεται σε έναν συγκεκριμένο ρόλο, αυτή η εργασία προσφέρει περισσότερο μια αποκεντρωμένη άποψη για το πώς λειτουργούν τα πράγματα για τους επιχειρηματίες και τους επιχειρηματίες, ανάλογα με το πώς διαμορφώνεται μια συγκεκριμένη συμφωνία. Μια προτεινόμενη ανάγνωση για φοιτητές, επαγγελματίες, επιχειρηματίες καθώς και επιχειρηματίες.

<>

# 2 - Η τέχνη της συγκέντρωσης χρημάτων: 

Προσανατολισμός επενδυτών, διαπραγμάτευση της συμφωνίας και ό, τι άλλο πρέπει να γνωρίζουν οι επιχειρηματίες


από τον Alejandro Cremades (Συγγραφέας), Barbara Corcoran (Πρόλογος)

Ανασκόπηση:

Μια λαμπρή έκθεση σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι τεχνολογικές και κανονιστικές αλλαγές βοήθησαν στη μεταμόρφωση του τοπίου εκκίνησης και τι σημαίνει για τους επιχειρηματίες που αναζητούν επιχειρηματικά κεφάλαια για να υποστηρίξουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες. Αυτό το έργο δημιουργεί μια ισχυρή υπόθεση για online χρηματοδότηση εκκίνησης και πώς, υπό το φως των νέων κανονισμών, οι παλιοί κανόνες για την επιτυχία στον τομέα έχουν χάσει μεγάλο μέρος της σημασίας τους. Ο συγγραφέας αναλύει επιμελώς πώς οι νεοσύστατες εταιρείες μπορούν να αντλήσουν χρηματοδότηση σε διαφορετικά στάδια της ανάπτυξής τους και γιατί είναι απαραίτητο να εντοπιστούν οι κατάλληλοι επενδυτές για μια επιχείρηση. Ένα αυτόνομο έργο που προσφέρει ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τις τάσεις και τις τεχνικές για την εκκίνηση χρημάτων στον ψηφιακό κόσμο.

Καλύτερο πακέτο:

Επικεντρώνεται σε διαδικτυακές πηγές χρηματοδότησης εκκίνησης και αντιμετωπίζει ορισμένα από τα θεμελιώδη ζητήματα που σχετίζονται με το ίδιο. Ο συγγραφέας βοηθά τον αναγνώστη να καταλάβει ότι οποιαδήποτε χρηματοδότηση δεν είναι απαραίτητα καλή χρηματοδότηση και προσφέρει χρήσιμες οδηγίες για τον τρόπο προσδιορισμού των ιδανικών επενδυτών για μια συγκεκριμένη επιχείρηση. Συνολικά, ένας εξαιρετικός ενημερωμένος οδηγός για τους επιχειρηματίες να κατανοήσουν καλύτερα τις νομικές πτυχές και τις κανονιστικές αλλαγές που σχετίζονται με την ψηφιακή συγκέντρωση χρημάτων.

<>

# 3 - Η Επιχειρηματική Βίβλος για την Επιχειρηματική Πρωτεύουσα: 

Inside Secrets από τους ηγέτες στο παιχνίδι εκκίνησης


από τον Andrew Romans (Συγγραφέας)

Ανασκόπηση:

Αυτή η εκπληκτική δουλειά προσφέρει μια σπάνια εικόνα για τον κόσμο της συγκέντρωσης κεφαλαίων εκκίνησης, που περιλαμβάνει ένα ολόκληρο φάσμα εννοιών, από την επένδυση αγγέλου έως το επιχειρηματικό κεφάλαιο και το crowdfunding, ενώ βοηθά τον αναγνώστη να εξοικειωθεί με πολύπλοκες ορολογίες επιχειρηματικών κεφαλαίων χωρίς να ξεσπάει. Με βάση την πολυετή επαγγελματική του εμπειρία, ο συγγραφέας καθορίζει με σαφήνεια τι κάνει για μια επιτυχημένη στρατηγική συγκέντρωσης χρημάτων και τι ψάχνουν οι επενδυτές σε μια εκκίνηση. Αυτό το βιβλίο προορίζεται ουσιαστικά για τους περίεργους στην καρδιά, εξερευνώντας κάθε πτυχή του θέματος ξεκινώντας από το γιατί υπάρχουν εταιρείες επιχειρηματικού κεφαλαίου (VC), πώς λειτουργούν και πώς ένας επιχειρηματίας πρέπει να προχωρήσει στην προμήθεια αυτής της πολύ απαραίτητης χρηματοδότησης VC. Επέκταση του πεδίου αυτού του έργου,Περιλαμβάνει επίσης μια εκτεταμένη αντιμετώπιση της οικοδόμησης μιας επιτυχημένης επιχείρησης και της επιτυχημένης εξόδου μέσω M&A ή άλλων διαδρομών.

Καλύτερο πακέτο:

Ένας ιδιαίτερα συνιστώμενος οδηγός για τα καρύδια και τα μπουλόνια για VC, επένδυση αγγέλου, crowdfunding και άλλες πηγές συγκέντρωσης κεφαλαίων για επιχειρηματίες στην παραγωγή. Ξεχωρίζει για ένα εύκολο στην κατανόηση και σχεδόν συνομιλητικό στυλ γραφής, το οποίο καθιστά πολύπλοκες έννοιες προσβάσιμες στον αναγνώστη. Με βάση παραδείγματα πραγματικής ζωής, ο συγγραφέας προσφέρει προστιθέμενη πρακτική αξία σε αυτό το έργο.

<>

# 4 - Φύλλα και εκτιμήσεις:

Μια γραμμή προς γραμμή Δείτε τις περιπλοκές των φύλλων όρων και των εκτιμήσεων (Bigwig Briefs)


από τον Alex Wilmerding (Συγγραφέας), Aspatore Books Staff (Συγγραφέας), Aspatore.com (Συγγραφέας)

Ανασκόπηση:

Ένας εξαιρετικός πρακτικός οδηγός για επιχειρηματίες και φοιτητές χρηματοδότησης για να αποκτήσουν μια λεπτομερή κατανόηση της ορολογίας που χρησιμοποιείται σε ένα φύλλο όρου επιχειρηματικών κεφαλαίων και μια σταδιακή αποτίμηση. Φαίνεται περιορισμένο στο πεδίο εφαρμογής του, αλλά αυτό το καθιστά πραγματική πρακτική αξία για τους αναγνώστες που πρέπει να μελετήσουν ένα φύλλο όρων χρησιμοποιώντας κατάλληλες παραμέτρους αποτίμησης. Οι συγγραφείς περιγράφουν τους κανόνες της Δυτικής Ακτής και της Ανατολικής Ακτής και προσφέρουν μια κατά περιουσία επεξεργασία ενός φύλλου όρων, χρησιμοποιώντας ένα πραγματικό φύλλο όρου από μια κορυφαία νομική εταιρεία. Εν ολίγοις, ένας εξαιρετικά χρήσιμος οδηγός για τη μελέτη ενός φύλλου επιχειρηματικών κεφαλαίων σε όλες τις λεπτές αποχρώσεις του.

Καλύτερο πακέτο:

Μια συγκριτικά σύντομη πρακτική που στοχεύει ειδικά στο να βοηθήσει τον αναγνώστη να ερμηνεύσει ένα φύλλο όρου επιχειρηματικού κεφαλαίου και τις μεθοδολογίες αποτίμησης που χρησιμοποιήθηκαν. Μεγάλης πρακτικής αξίας και πρέπει να διαβάσετε για επιχειρηματίες, στελέχη, χρηματοοικονομικούς φοιτητές και επαγγελματίες.

<>

# 5 - Εισαγωγή στο Private Equity: 

Venture, Growth, LBO και Turn-Around Capital


από τον Cyril Demaria (Συγγραφέας)

Ανασκόπηση:

Ένα ολοκληρωμένο έργο για την αγορά ιδιωτικών μετοχών και πώς αναδιαμορφώνεται σε μια όλο και περισσότερο διασυνδεδεμένη παγκόσμια βιομηχανία, που οδηγεί στην εμφάνιση του crowdfunding μεταξύ άλλων καινοτομιών στον τομέα. Η τρέχουσα δεύτερη έκδοση αυτής της εργασίας επικεντρώνεται στην εξέλιξη των ιδιωτικών ιδίων κεφαλαίων στην εποχή της κρίσης μετά την πίστωση και στις αναδυόμενες προκλήσεις για το μέλλον. Παρέχοντας μια λεπτομερή εικόνα για τη δομή και την οργάνωση του κλάδου των ιδιωτικών μετοχών γενικά, ο συγγραφέας προχωρά στην ανάλυση τμημάτων του κλάδου, όπως μοχλευμένες εξαγορές, χρηματοδότηση μεσαίου μεγέθους, επιχειρηματικό κεφάλαιο, κεφάλαιο εναλλαγής, κεφάλαιο ανάπτυξης και κεφάλαιο κεφαλαίων μεταξύ άλλων. Μια σχεδόν ακαδημαϊκή ανάγνωση που προσφέρει μια σπάνια κατανόηση της ιδιωτικής συμμετοχής ως βιομηχανίας.

Καλύτερο πακέτο:

Επικεντρώθηκε στις προηγούμενες εξελίξεις και τις μελλοντικές προκλήσεις για την ιδιωτική δικαιοσύνη ως βιομηχανία, καθιστώντας τον ιδανικό ακαδημαϊκό σύντροφο για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν μια ευρύτερη κατανόηση του θέματος. Ένα από τα λίγα έργα που προσφέρει μια ισορροπημένη προοπτική για το πώς λειτουργούν τα ιδιωτικά κεφάλαια ως βιομηχανία και στο επίπεδο των μεμονωμένων εταιρειών επιχειρηματικών κεφαλαίων που συμμετέχουν στην αποτίμηση ιδιωτικών επιχειρήσεων για επενδυτικούς σκοπούς. Μια συνιστώμενη εργασία αναφοράς για ερασιτέχνες και επαγγελματίες.

<>

# 6 - Η επιχείρηση του Venture Capital: 

Πληροφορίες από κορυφαίους επαγγελματίες σχετικά με την τέχνη της συγκέντρωσης κεφαλαίων, τη δομή συμφωνιών, τη δημιουργία αξίας και τις στρατηγικές εξόδου (Wiley Finance)


από τον Mahendra Ramsinghani (Συγγραφέας)

Ανασκόπηση:

Μια πλήρης πραγματεία για το επιχειρηματικό κεφάλαιο που διερευνά διάφορες πτυχές αυτού του τομέα με λεπτομερή και συστηματικό τρόπο. Αυτό το έργο χωρίζεται σε δύο μέρη, το πρώτο με στόχο την απλοποίηση της διαδικασίας συγκέντρωσης χρημάτων και τη δημιουργία μιας θεωρητικής κατανόησης των κριτηρίων δέουσας επιμέλειας για τα κεφάλαια, καθώς και εξήγηση τεχνικών όρων, ενώ το δεύτερο μέρος επικεντρώνεται στο μέρος εκτέλεσης. Ο συγγραφέας συμπεριέλαβε επίσης συνεντεύξεις από είκοσι πέντε κορυφαίους καπιταλιστές επιχειρηματικών συμμετοχών που έχουν εμφανιστεί στη Λίστα Midas του Forbes, εμπλουτίζοντας αυτό το έργο με πρακτικές γνώσεις εμπειρογνωμόνων του κλάδου για το τι μπορεί να κάνει ή να σπάσει μια συμφωνία επιχειρηματικού κεφαλαίου. Τα άτομα που πήραν συνέντευξη περιλαμβάνουν τους Leading Limited Partners, Top Tier Capital Partners, Grove Street Advisors και Pension Fund Managers μαζί με άλλους. Πάνω απ 'όλα,Ο συνοδευτικός ιστότοπος προσφέρει μερικά χρήσιμα εργαλεία και πόρους γνώσης για τον αναγνώστη.

Καλύτερο πακέτο:

Προσφέρει εξαιρετική πρακτική αξία στον αναγνώστη με μια σταδιακή εισαγωγή στις υποκείμενες θεωρητικές έννοιες που σχετίζονται με το επιχειρηματικό κεφάλαιο και πώς να τις εφαρμόσει με επιτυχία. Οι συνεντεύξεις κορυφαίων εμπειρογνωμόνων στον τομέα το καθιστούν έναν πολύτιμο οδηγό με χρήσιμες γνώσεις και πόρους για επαγγελματίες χρηματοδότησης, επιχειρηματίες κεφαλαίων και επιχειρηματίες. Ο συνοδευτικός ιστότοπος προσφέρει προστιθέμενη αξία στο έργο. Μια αξιέπαινη εργασία για το επιχειρηματικό κεφάλαιο που καλύπτει κάθε πτυχή με καλά δομημένο τρόπο μαζί με ειδικές γνώσεις.

<>

# 7 - Εξασφάλιση του παιχνιδιού VC: 

Ένα Venture Capital Insider αποκαλύπτει πώς να ξεκινήσετε από την έναρξη έως την IPO στους Όρους σας, Kindle Edition


από τον Jeffrey Bussgang (Συγγραφέας)

Ανασκόπηση:

Ένα συναρπαστικό έργο σχετικά με το πώς οι επιχειρηματίες πρέπει να προχωρήσουν στην προμήθεια επενδύσεων και στον προσδιορισμό του σωστού είδους επενδυτή για να επιτύχουν αυτό που θέλησαν. Ο συγγραφέας ισχυρίζεται ότι οποιαδήποτε χρηματοδότηση είναι μια καλή χρηματοδότηση «μόνο» εάν οι στόχοι ενός επιχειρηματία κεφαλαίου και επιχειρηματία είναι προσεκτικά ευθυγραμμισμένοι, κάτι που μπορεί να αποτελέσει βασικό στοιχείο για να πετύχει κάθε επιχείρηση. Βασιζόμενος στην εμπειρία του να εργάζεται και στις δύο πλευρές του παιχνιδιού επιχειρηματικού κεφαλαίου, προσφέρει ενδιαφέρουσες ιδέες και ανέκδοτα σχετικά με το θέμα και μοιράζεται την εμπειρία άλλων εμπειρογνωμόνων καθώς και με τη μορφή συνεντεύξεων μερικών από τα πιο γνωστά άτομα στον τομέα, συμπεριλαμβανομένων των Twitter Ο Jack Dorsey και ο Reid Hoffman του LinkedIn. Εν ολίγοις, ένας πλήρης οδηγός για τους επιχειρηματίες για το πώς να επιτύχετε τη σωστή χορδή με τους επενδυτές και να συνάψετε μια καλή συνεργασία.

Καλύτερο πακέτο:

Ένας διορατικός οδηγός για επιχειρηματίες που αναζητούν επιχειρηματικά κεφάλαια για τις νεοσύστατες επιχειρήσεις τους και τι πρέπει και δεν πρέπει να τηρούν κατά τον προσδιορισμό του σωστού επενδυτή. Ο συγγραφέας προσφέρει πρόσθετη αξία στο έργο με την εμπειρία του και των άλλων και λεπτομερείς πληροφορίες για το πώς να δημιουργήσετε το τέλειο βήμα για τον σωστό επενδυτή και να συνάψετε μια αμοιβαία επωφελής συνεργασία. Πρέπει να διαβάσετε για επιχειρηματίες και επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα για να κατανοήσετε τις περιπλοκές του παιχνιδιού επιχειρηματικού κεφαλαίου.

<>

# 8 - Venture Capital για ανδρείκελα


των Nicole Gravagna, Peter K. Adams  

Ανασκόπηση:

Ένα πλήρες εγχειρίδιο για αρχάριους σχετικά με την επιχειρηματικότητα και τη συγκέντρωση χρημάτων. Οι βασικές αρχές του επιχειρηματικού κεφαλαίου εξηγούνται σε μια κατανοητή γλώσσα μαζί με τους τεχνικούς όρους που χρησιμοποιούνται συνήθως. Οι επιχειρηματίες μπορούν να μάθουν πώς να ξεκινήσουν μια επιχείρηση και να την αναπτύξουν σε μια δυνητικά ελκυστική επένδυση για επιχειρηματίες. Είναι μια απλή αλλά πολύ δομημένη προσέγγιση στο θέμα μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμη για αναγνώστες που δεν γνωρίζουν βασικούς όρους και έννοιες στον τομέα του επιχειρηματικού κεφαλαίου. Ένας ιδιαίτερα συνιστώμενος οδηγός για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει τα βασικά του επιχειρηματικού κεφαλαίου.

Καλύτερο πακέτο:

Προσφέρει πληθώρα πληροφοριών σχετικά με το επιχειρηματικό κεφάλαιο, τη χρηματοδότηση εκκίνησης και τους τεχνικούς όρους που χρησιμοποιούνται στο φύλλο όρων επιχειρηματικών κεφαλαίων και τις αποτιμήσεις. Οι συγγραφείς παρουσίασαν στα θεμελιώδη στοιχεία ένα σχεδόν εξαιρετικό επίπεδο σαφήνειας, καθιστώντας αρκετά εύκολο για κάθε επιχειρηματία να καταλάβει τι πρέπει να κάνουν προκειμένου να λάβουν την επιθυμητή χρηματοδότηση και να πετύχουν ως επιχείρηση.

<>

# 9 - Το εγχειρίδιο Crowdfunding:

Συγκεντρώστε χρήματα για τη μικρή επιχείρησή σας ή ξεκινήστε με πύλες χρηματοδότησης μετοχικού κεφαλαίου


από τον Cliff Ennico (Συγγραφέας)

Ανασκόπηση:

Μια αριστοτεχνική πραγματεία σχετικά με το crowdfunding, μια από τις πιο καινοτόμες οδούς χρηματοδότησης για νεοσύστατες επιχειρήσεις και επιχειρήσεις μικρών επιχειρήσεων, η οποία τελικά ξεκίνησε σε μεγάλο βαθμό με την εφαρμογή του νόμου JOBS. Συνειδητοποιώντας το γεγονός ότι σε μια όλο και πιο ανταγωνιστική βιομηχανία, σχεδόν κάθε νεοσύστατη εταιρεία στοχεύει σε επιχειρηματικά κεφάλαια με μικρή διαβεβαίωση επιτυχίας, το κεφάλαιο crowdfunding αναπτύχθηκε ως μια βιώσιμη εναλλακτική λύση για τους επιχειρηματίες που είναι αρκετά τολμηροί για να αξιοποιήσουν στο έπακρο. Ο συγγραφέας έχει πραγματοποιήσει επίπονη έρευνα σχετικά με το τελευταίο σύνολο κανονισμών για να παρέχει σαφείς απαντήσεις σε συχνά επαναλαμβανόμενα ερωτήματα σχετικά με τις νομικές και κανονιστικές πτυχές που σχετίζονται με το crowdfunding. Πηγαίνοντας ένα βήμα μπροστά, εξηγεί πώς λειτουργεί το κεφάλαιο crowdfunding και γιατί είναι το μέλλον της χρηματοδότησης εκκίνησης. Ένα από τα πιο συνιστώμενα βιβλία επιχειρηματικού κεφαλαίου για επιχειρηματίες επόμενης ηλικίας

Καλύτερο πακέτο:

Το In-Depth εργάζεται για το κεφάλαιο crowdfunding και πώς θα μπορούσε να είναι το μέλλον της χρηματοδότησης εκκίνησης. Οι αναγνώστες μπορούν να βρουν ανεκτίμητες πληροφορίες σχετικά με τις κανονιστικές πτυχές του crowdfunding, γεγονός που καθιστά αυτό το έργο τεράστιας πρακτικής αξίας για επιχειρηματίες και επαγγελματίες χρηματοδότησης. Προσφέρει ανεκτίμητες πληροφορίες για το πώς λειτουργεί το crowdfunding και γιατί είναι εδώ για να μείνετε. Ένας διεξοδικός ερευνητικός πόρος για το crowdfunding σε όλες τις πτυχές του.

<>

# 10 - Άγγελος Επένδυση:

Ο οδηγός Gust για να κερδίσετε χρήματα και να διασκεδάσετε επενδύοντας σε νεοσύστατες επιχειρήσεις


από τον David S. Rose (Συγγραφέας), Reid Hoffman (Πρόλογος)

Ανασκόπηση:

Ένα συναρπαστικό έργο για την επένδυση αγγέλου, με σκοπό να δημιουργήσει ενδιαφέρον για αυτήν την συχνά παραμελημένη μορφή επένδυσης εκκίνησης και να δείξει πώς μπορεί να είναι μια συναρπαστική εμπειρία για τους επενδυτές. Έχοντας στοιχηματίσει τα χρήματά του σε περισσότερες από 90 εταιρείες ως επενδυτής αγγέλου τα τελευταία 25 χρόνια, ο συγγραφέας μοιράζεται μερικές απίστευτες ιστορίες με τους αναγνώστες, παρέχοντας λεπτομερείς πληροφορίες για τον κόσμο των νεοσύστατων επιχειρήσεων και γιατί μερικές από αυτές πετυχαίνουν, ενώ άλλες αποτυγχάνουν. Προσφέρει πληθώρα πληροφοριών σχετικά με τους τελευταίους κανονισμούς, συζητά πώς οι διαδικτυακές πλατφόρμες έχουν καταστήσει την εκκίνηση επενδύσεων πιο προσιτή και δημιουργεί μια ισχυρή υπόθεση για το γιατί οι επενδύσεις αγγέλου δεν είναι πλέον τομέας προνομιούχων λίγων. Πρέπει να διαβάσετε για όποιον ενδιαφέρεται για εναλλακτικές μορφές επενδύσεων εκκίνησης

Καλύτερο πακέτο:

Ένας εξαιρετικά επιτυχημένος επενδυτής αγγέλου με δεκαετίες εμπειρίας μοιράζεται τη σοφία του για το τι χρειάζεται για να είναι επιτυχία με την επένδυση αγγέλου. Αποκλείει διάφορους μύθους σχετικά με την επένδυση αγγέλου και καθορίζει με σαφήνεια πώς να εντοπίζει καλές προοπτικές για επενδύσεις. Οι διαδικτυακές πλατφόρμες και το μεταβαλλόμενο πρόσωπο της επένδυσης εκκίνησης συζητούνται μαζί με σχετικές κανονιστικές πτυχές. Μια προτεινόμενη ανάγνωση για φοιτητές χρηματοδότησης, επαγγελματίες και μελλοντικούς επενδυτές αγγέλου.

<>

Άλλα βιβλία που μπορεί να σας αρέσουν

  • 10 καλύτερα βιβλία βασικής λογιστικής για αρχάριους
  • Βιβλία έρευνας μετοχών
  • Βιβλία επιχειρηματιών
  • Τα καλύτερα βιβλία χρηματιστηρίου για αρχάριους
  • Χρέος επιχείρησης
Αποκάλυψη συνεργατών Amazon

Το WallStreetMojo συμμετέχει στο Πρόγραμμα Συνεργατών Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα θυγατρικών που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μέσα στους ιστότοπους να κερδίζουν διαφημιστικά τέλη μέσω της διαφήμισης και της σύνδεσης στο amazon.com


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found