Βιβλία επιχειρήσεων | Λίστα των κορυφαίων 10 καλύτερων βιβλίων ανάπτυξης επιχειρήσεων

Λίστα των κορυφαίων 10 επιχειρηματικών βιβλίων

Σε μια προσπάθεια να κατανοήσουμε καλύτερα το όλο θέμα, έχουμε συντάξει μια λίστα βιβλίων που ασχολούνται με την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, τη στρατηγική, το σχεδιασμό και τις καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες μαζί με άλλες κρίσιμες πτυχές. Παρακάτω είναι η λίστα τέτοιων βιβλίων για τις επιχειρήσεις -

 1. Κατανόηση επιχειρήσεων  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 2. Η Επιχείρηση Επιλογών: Αρχές και πρακτικές που έχουν δοκιμαστεί στο χρόνο (Wiley Finance) Hardcover (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 3. Χρήστες: Inside the New World of Finance and Business (Αποκτήστε αυτό το βιβλίο)
 4. Το σκληρό πράγμα για το σκληρό πράγμα: Δημιουργία επιχείρησης όταν δεν υπάρχουν εύκολες απαντήσεις (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 5. Ρομαντική εξισορρόπηση: Για όποιον κατέχει, διευθύνει ή διαχειρίζεται μια επιχείρηση (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 6. The Everything Store: Jeff Bezos and the Age of Amazon (Αποκτήστε αυτό το βιβλίο)
 7. Ξεκινήστε τη δική σας επιχείρηση: Το μόνο βιβλίο εκκίνησης που θα χρειαστείτε ποτέ (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 8. Bill Gates: Επιχειρηματικά μαθήματα (Αποκτήστε αυτό το βιβλίο)
 9. Καλό έως υπέροχο: Γιατί ορισμένες εταιρείες κάνουν το άλμα και άλλες όχι (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 10. Βιβλίο Little Big Small Business  (Λήψη αυτού του βιβλίου)

Ας συζητήσουμε λεπτομερώς κάθε ένα από τα επιχειρηματικά βιβλία μαζί με τις βασικές αναλύσεις και κριτικές.

# 1 - Κατανόηση των επιχειρήσεων

των William Nickels (Συγγραφέας), James McHugh (Συγγραφέας), Susan McHugh (Συγγραφέας)  

Περίληψη βιβλίων

Μια εξαιρετική εισαγωγική έκδοση για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, η οποία περιγράφει ορισμένες από τις θεμελιώδεις αρχές με μεγάλη σαφήνεια. Είναι μέρος ενός προγράμματος μάθησης που στοχεύει στην ενίσχυση της συνολικής κατανόησης των επιχειρηματικών εννοιών και των εφαρμογών τους στον πραγματικό κόσμο. Επί του παρόντος, στην 11η έκδοσή του, αυτό το έργο έχει αναγνωριστεί ως υψηλής ποιότητας πόρος μάθησης και κατάρτισης από εκπαιδευτικούς. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα που παρέχονται στον αναγνώστη είναι το είδος της προσβασιμότητας που παρέχει σε μάλλον περίπλοκες έννοιες, προσφέροντας επιπλέον αξία στο έργο. Εν ολίγοις, ένα πλήρες βασικό στοιχείο στις βασικές έννοιες και διαδικασίες που αποτελούν μέρος της επιχειρηματικής ανάπτυξης που έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την απόδοση των μαθητών.

Key Takeaway

Ένα εξαιρετικά αξιέπαινο βιβλίο εκμάθησης που καταρτίζεται από ειδικούς συγγραφείς για φοιτητές επιχειρήσεων. Όλη η εστίαση είναι στην ενίσχυση της ευαισθητοποίησης για επιχειρηματικές έννοιες και βοηθά τους αναγνώστες να εξοικειωθούν με την εφαρμογή των αρχών σε πραγματικές καταστάσεις. Σχεδιασμένο έτσι ώστε να είναι εξαιρετικά προσιτό όσον αφορά τη γλώσσα, τη δομή και την προσέγγισή του, αυτό είναι ένα πολύτιμο εισαγωγικό έργο στις επιχειρηματικές μελέτες.

<>

# 2 - Η Επιχείρηση Επιλογών 

Hardcover Αρχές και πρακτικές (Wiley Finance)

Περίληψη βιβλίων

Αυτό το βιβλίο εξετάζει τη διαπραγμάτευση επιλογών από τη σκοπιά της διαχείρισης και αναλύει σε βάθος τι χρειάζεται για τη λειτουργία μιας επιχείρησης επιλογών. Συνήθως, τα βιβλία γράφονται για να ασχοληθούν με τις στρατηγικές και τις τεχνικές συναλλαγών επιλογών από την άποψη ενός εμπόρου, ωστόσο, το βλέποντάς το από επιχειρηματική άποψη επιτρέπει σε αυτόν τον συγγραφέα να φέρει ευρύτερες στρατηγικές πτυχές και πώς η απρόβλεπτη ανθρώπινη συμπεριφορά μπορεί να επηρεάσει την πώς τα πράγματα υποτίθεται ότι λειτουργούν στον πραγματικό κόσμο

Αντιμετωπίζει επιδέξια πράγματα όπως η στατιστική βάση για επιτυχημένες συναλλαγές επιλογών και εξισορρόπηση των κερδών έναντι της διαχείρισης κινδύνων χωρίς να απαιτούν πολλά μαθηματικά και αντ 'αυτού υιοθετεί περισσότερο μια διαισθητική προσέγγιση στο θέμα στο σύνολό του. Αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που κάνουν αυτό το έργο προστιθέμενη αξία στη συλλογή οποιουδήποτε επαγγελματία εμπόρου επιλογών και ειδικά εκείνων που θέλουν να διαχειριστούν τις συναλλαγές επιλογών ως επιχείρηση.

Key Takeaway

Αυτό το βιβλίο ασχολείται με τη διαχείριση επιλογών διαπραγμάτευσης ως επιχείρηση και όχι καθαρά ως εμπορική δραστηριότητα. Η μοναδική προσέγγιση που υιοθετήθηκε από αυτόν τον συγγραφέα βοηθά να αναδείξει τις πιο διαισθητικές πτυχές της διαπραγμάτευσης επιλογών, ενώ αναλύει από διαχειριστική σκοπιά. Καλύπτει διάφορες πτυχές, συμπεριλαμβανομένων των συναλλαγών, της πολιτικής και της διαχείρισης κινδύνων. Μια ισορροπημένη αλλά καινούργια πραγματεία σχετικά με τις συναλλαγές επιλογών από την άποψη του ιδιοκτήτη μιας επιχείρησης.

<>

# 3 - Δημιουργία χρημάτων: Μέσα στον νέο κόσμο των οικονομικών και των επιχειρήσεων

από τον David Snider (Συγγραφέας), Chris Howard (Συγγραφέας)  

Περίληψη βιβλίων

Αυτή η έκδοση προσφέρει μια σπάνια ματιά σε μερικά από τα πιο επιλεκτικά επιχειρηματικά πεδία, όπως επιχειρηματικά κεφάλαια, αμοιβαία κεφάλαια κινδύνου, ιδιωτικά κεφάλαια, συμβουλευτικές υπηρεσίες διαχείρισης και επενδυτικές τραπεζικές μεταξύ άλλων. Οι συγγραφείς αντλούν πληροφορίες από τις συνεντεύξεις ορισμένων από τους ηγέτες του κλάδου στους αντίστοιχους τομείς τους για να κάνουν αυτό το έργο πολύτιμο πόρο για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν μια πρακτική κατανόηση αυτών των ανταγωνιστικών τομέων στη χρηματοδότηση.

Οι αναγνώστες μπορούν να μάθουν πολλά για τις κρυφές λειτουργίες του χρηματοοικονομικού κλάδου και τι χρειάζεται για να λειτουργήσει πραγματικά η επιχειρηματικότητα. Κάποιος μπορεί να βρει ψήγματα σοφίας για τον επιχειρηματικό κόσμο που σπάνια συναντά σε τυπικά έργα σχετικά με το θέμα. Συνολικά, ένα πλήρες πακέτο για όσους ενδιαφέρονται να βελτιώσουν τις γνώσεις τους για εξειδικευμένους τομείς χρηματοδότησης.

Key Takeaway

Ένα ενδιαφέρον βιβλίο για τα «μυστικά» του επιχειρηματικού κόσμου αποκαλύφθηκε μέσω συνεντεύξεων κορυφαίων επιχειρηματικών ηγετών από τους συγγραφείς. Πήραν συνέντευξη με επιτυχημένους καπιταλιστές επιχειρηματικών κεφαλαίων, διαχειριστές hedge fund, σύμβουλοι διαχείρισης και επαγγελματίες ιδιωτικών κεφαλαίων πριν από τη σύνταξη αυτού του έργου για να μπορέσουν οι λαϊκοί να βρουν χρήσιμες πληροφορίες για να βελτιώσουν την κατανόησή τους για τον τρόπο λειτουργίας του επιχειρηματικού κόσμου.

<>

# 4 - Το σκληρό πράγμα για τα σκληρά πράγματα

Δημιουργία επιχείρησης όταν δεν υπάρχουν εύκολες απαντήσεις

από τον Ben Horowitz (Συγγραφέας)  

Περίληψη βιβλίων

Ένα βάναυσο ειλικρινές βιβλίο για το τι χρειάζεται για να ξεκινήσετε όχι μόνο μια επιχείρηση αλλά και να πετάξετε με επιτυχία τα εμπόδια που συναντά κανείς στο δρόμο προς την επιτυχία. Ο Ben Horowitz αντλεί από την προσωπική του εμπειρία την ανάπτυξη μιας εταιρείας, τη διαχείριση, την πώληση ή την αγορά μιας εταιρείας και την επένδυση σε μια καλή προοπτική όποτε είναι δυνατόν. Μιλάει ευθεία, μιλάει πνευματώδης, μερικές φορές χρησιμοποιεί μερικούς από τους αγαπημένους του στίχους για να οδηγήσει το σπίτι του σε μια σειρά από θέματα που κυμαίνονται από τη λήψη αποφάσεων έως την ψυχολογία της διαχείρισης μιας εκκίνησης και την πρόσληψη ή απολύσεις φίλων ή στενών γνωστών. Αυτό είναι ένα είδος μη συμβατικής εργασίας που λειτουργεί για να καλύψει τα κενά στη συνήθη επιχειρηματική ανάπτυξη που σκέφτονται που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην κατάρρευση του ίδιου του εγχειρήματος. Μια ολοκληρωμένη εικόνα του τρόπου με τον οποίο χτίζονται οι επιχειρήσεις,και πουλήθηκε μαζί με τη διαχείριση της ψυχολογικής πτυχής με τον σωστό τρόπο που παίζει βασικό ρόλο σε όλη την υπόθεση.

Key Takeaway

Μια αφηγηματική είδη επιχειρηματικής επιτυχίας και αποτυχίας μετατρέπεται σε έναν μη συμβατικό οδηγό ανάπτυξης των επιχειρήσεων για να βοηθήσει τους επιχειρηματίες να βρουν το δρόμο τους γύρω από τους πιθανούς αποκλεισμούς. Ο Ben Horowitz επιτυγχάνει αυτό το κατόρθωμα χωρίς να κάνει πολύ θόρυβο σε αυτό το έργο που δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια δύναμη που πρέπει να υπολογίσουμε όταν πρόκειται για τον καθορισμό των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι νέες επιχειρήσεις και οι νεοσύστατες επιχειρήσεις. Αναφέρει όχι μόνο από τις εμπειρίες του στη σκληρή λήψη αποφάσεων, αλλά επίσης προχωρά σε θέματα που σπάνια θεωρούνται σημαντικά, για παράδειγμα, πώς να αντιμετωπίζετε αποτελεσματικά με φίλους και να αναπτύσσετε ένα ψυχολογικό πλεονέκτημα για να είστε ο δικός σας διευθύνων σύμβουλος.

<>

# 5 - Ρομαντισμός του Ισολογισμού: Για όποιον κατέχει, διευθύνει ή διαχειρίζεται μια επιχείρηση 

Περίληψη βιβλίων

Μια άτυπη επισκόπηση του τι χρειάζεται για την αποτελεσματική διαχείριση μιας επιχείρησης και του πώς κάθε απόφαση και ενέργεια μπορεί ενδεχομένως να επηρεάσει την απόδοση μιας επιχείρησης. Ο συγγραφέας καθορίζει με σαφήνεια τα θεμελιώδη στοιχεία της έξυπνης οικονομικής διαχείρισης και πώς η γνώση του ισολογισμού μπορεί να κρατήσει το κλειδί για τη διαχείριση των πραγμάτων καλύτερα. Αν και το έργο φαίνεται να επικεντρώνεται στον ίδιο τον ισολογισμό, στην πραγματικότητα, αντιπροσωπεύει μια μη συμβατική προσέγγιση για να βοηθήσει στην ανάπτυξη της κατανόησης της μεγαλύτερης δυναμικής των επιχειρήσεων επίσης. Ο συγγραφέας εξηγεί πώς να χρησιμοποιείτε σωστά το κεφάλαιο κίνησης μαζί με την καλύτερη κατανόηση του οριακού κόστους, της μόχλευσης και της ροής κεφαλαίων μεταξύ άλλων.

Key Takeaway

Μια ανορθόδοξη άποψη της ανάλυσης ισολογισμού και της κεντρικής σημασίας της για αποτελεσματική οικονομική διαχείριση σε μια επιχείρηση. Ο συγγραφέας συζητά σχετικούς παράγοντες, όπως τη διαχείριση κεφαλαίου κίνησης, τη μόχλευση και τη ροή κεφαλαίων, ενώ τονίζει το γεγονός ότι οποιαδήποτε και σχεδόν κάθε ενέργεια και απόφαση θα μπορούσε ενδεχομένως να επηρεάσει τον ισολογισμό με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Μια εξαιρετική πραγματεία για τη διαχείριση των χρηματοοικονομικών επιχειρήσεων, η οποία συνεργάζεται πολύ καλά με τους αναγνώστες.

<>

Επίσης, ρίξτε μια ματιά στην Εκπαίδευση Οικονομικών για μη Χρηματοοικονομικά

# 6 - Το Κατάστημα Όλα: Ο Jeff Bezos και η Εποχή του Αμαζονίου 

από τον Brad Stone (Συγγραφέας)  

Περίληψη βιβλίων

Ακολουθεί την καταπληκτική ιστορία της εξέλιξης του Amazon από ένα διαδικτυακό βιβλιοπωλείο έως τη μεγαλύτερη επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου στην παγκόσμια αγορά. Ο συγγραφέας περιγράφει το ταξίδι του Jeff Bezos ως υπεύθυνου επιχειρηματία που δεν φοβόταν να ονειρευτεί μεγάλο και εργάστηκε επιμελώς για να κάνει το Amazon «The Everything Store» έως ότου δεν ήταν πλέον ένα όνειρο. Η δουλειά μιλά για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο Τζεφ και πώς έμαθε ότι θα έπρεπε να παραβλέψει τα βραχυπρόθεσμα κέρδη και να σχεδιάσει στρατηγικά για να μεγαλώσει μακροπρόθεσμα.

Η ιστορία επιτυχίας του Amazon μπορεί να βοηθήσει οποιονδήποτε επιχειρηματία να μάθει τι μπορεί να χρειαστεί για να πετύχει και πώς μπορεί κανείς να ξεπεράσει ανυπέρβλητες πιθανότητες να δημιουργήσει μία από τις μεγαλύτερες επιχειρηματικές επιχειρήσεις ποτέ. Αυτό το έργο κέρδισε το βραβείο Goldman Sachs and Financial Times Business Book of the Year ως το πρώτο βιβλίο αυτού του συγγραφέα, το οποίο μιλάει τόμους για την ποιότητα της γραφής του.

Key Takeaway

Ένας λεπτομερής απολογισμός για την άνοδο και την άνοδο του Amazon, ο οποίος περιγράφει πώς ο Jeff Bezos εργάστηκε σκληρά για να μετατρέψει ένα διαδικτυακό βιβλιοπωλείο σε μεγαλύτερη επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο. Ο συγγραφέας περιγράφει το πολυαναφερόμενο επιχειρηματικό μοντέλο του Αμαζονίου και πώς ο Jeff Bezos ανέπτυξε αυτήν τη στρατηγική για να εγκαταλείψει μερικά από τα βραχυπρόθεσμα κέρδη για να αναδειχθεί μακροπρόθεσμα ως νικητής και το πέτυχε επίσης.

<>

# 7 - Ξεκινήστε τη δική σας επιχείρηση

Το μόνο βιβλίο εκκίνησης που θα χρειαστείτε ποτέ   

Περίληψη βιβλίων

Αυτό το βιβλίο έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους επιχειρηματίες να περιηγηθούν επιτυχώς στον λαβύρινθο των επιχειρηματικών ιδεών και πρακτικών και να ξεκινήσουν και να διαχειριστούν μια επιχείρηση με ελάχιστα θέματα. Αποτελείται από το προσωπικό του Entrepreneur Media με εμπειρία πάνω από τρεις δεκαετίες, αυτή η εργασία προσφέρει πρακτικές πρακτικές οδηγίες για την οικοδόμηση μιας επιχείρησης από το μηδέν και για την απόκτηση κατανόησης κάθε πιθανής πτυχής για να είναι σε θέση να λειτουργεί αποτελεσματικά. Ορισμένοι από τους βασικούς τομείς που καλύπτονται σε αυτό το έργο περιλαμβάνουν την αλλαγή πηγών χρηματοδότησης για μια εκκίνηση, στρατηγικές για επιτυχημένο μάρκετινγκ και εντυπωσιακές κερδοφόρες συνεργασίες. Εκτός από την αντιμετώπιση του ζητήματος της δομής των επιχειρήσεων και των πολιτικών των εργαζομένων, το έργο αυτό αντιμετωπίζει επίσης το ζήτημα των φορολογικών απαιτήσεων, παρέχοντας πληροφορίες σχετικά με τις τελευταίες οδηγίες στην τρέχουσα έκδοση. Εν συντομία,είναι ένας πλήρης οδηγός για την έναρξη μιας επιχείρησης και τη διαχείρισή του αρκετά καλά ώστε να είναι σε θέση να το μετατρέψει σε μια επιτυχημένη επιχειρηματική επιχείρηση.

Key Takeaway

Μια ισχυρή εισαγωγή για την οικοδόμηση μιας επιχείρησης και την εκμάθηση της τέχνης της διαχείρισης των επιχειρήσεων που αποτελείται από κανέναν άλλο από το έμπειρο προσωπικό της Entrepreneur Media. Οι συγγραφείς έχουν φέρει την πείρα τους, παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες για σχεδόν κάθε πτυχή του επιχειρηματικού σχεδιασμού και ανάπτυξης, εντοπίζοντας τη σταδιακή πρόοδο του εγχειρήματος καθώς διέρχεται από διάφορα στάδια. Αυτή η εργασία προσφέρει οδηγίες σχετικά με πηγές χρηματοδότησης για ένα ξεκίνημα, χρησιμοποιώντας τεχνολογία και διαθέσιμα εργαλεία και τεχνικές μάρκετινγκ και κατανοώντας, μεταξύ άλλων, τις φορολογικές οδηγίες.

<>

# 8 - Μπιλ Γκέιτς: Επιχειρηματικά μαθήματα

Θεμελιώδεις διδασκαλίες από τον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο. Επιχειρηματικά μαθήματα που ισχύουν για τα προβλήματά σας

από τον Michael Winnicott (Συγγραφέας)  

Περίληψη βιβλίων

Μάθετε από τα μαθήματα ζωής του Μπιλ Γκέιτς, ενός από τα πιο επιτυχημένα άτομα στον κόσμο και ανακαλύψτε το μυστικό για την αντιμετώπιση προκλήσεων με επιτυχία και επιτυχία στην επιχείρηση και τη ζωή. Αυτό το έργο ρίχνει φως στο ταξίδι ζωής αυτού του παγκόσμιου εικονιδίου και προσφέρει πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σκέψης του καθώς αντιμετώπιζε πιθανότητες και εργάστηκε για να τις ξεπεράσει, οι οποίες θα μπορούσαν να εμπνεύσουν, να παρακινήσουν και να εκπαιδεύσουν πολλούς επιχειρηματίες, επιχειρηματίες και ανθρώπους από άλλους τομείς ζωής η τέχνη της πλοήγησης εμποδίων. Οι αναγνώστες μπορούν να μάθουν πώς να κάνουν υπολογισμένους κινδύνους και να πάρουν μερικές από τις συνήθειες επιτυχίας που λειτούργησαν πολύ καλά γι 'αυτόν και μπορεί να λειτουργήσουν και για αυτούς. Εν ολίγοις, ένα πλούσιο βιβλίο με αρκετά πρακτικά μαθήματα για όσους έχουν πείνα να πετύχουν.

Key Takeaway

Μια αποκαλυπτική εικόνα για τη ζωή και τους χρόνους του Μπιλ Γκέιτς, ενός παγκόσμιου επιχειρηματικού εικονιδίου, του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο και ενός ανθρώπου με πολλά επιθέματα όπως αυτό. Όχι μόνο στον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα μπορούν να επωφεληθούν από τα διδάγματα που έχουν παρασχεθεί και οι συνήθειες επιτυχίας του θα μπορούσαν πραγματικά να είναι κάτι που πρέπει να μάθει για όποιον οδηγείται να πετύχει. Πρέπει να διαβάσετε για όσους επιθυμούν να μάθουν μερικά πράγματα από τα μαθήματα της επιχείρησής του.

<>

# 9 - Καλό έως υπέροχο: Γιατί ορισμένες εταιρείες κάνουν το άλμα και άλλες όχι

από τον Jim Collins (Συγγραφέας)

Περίληψη βιβλίων

Ένα αναλυτικό βιβλίο για το γιατί ορισμένες εταιρείες συνεχίζουν να επιτυγχάνουν το μεγαλείο, ενώ άλλες με φαινομενικά καλές δυνατότητες μειώνονται με το χρόνο και παραμερίζονται σε μακροπρόθεσμη βάση. Ο Jim Collins καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να εντοπίσει ένα παρόμοιο μοτίβο σε εταιρείες που συνέχισαν να γίνονται υπέροχοι από το καλό όταν μετρήθηκαν με τη βοήθεια αυστηρά καθορισμένων κριτηρίων.

Το θεμελιώδες ερώτημα παραμένει ότι γιατί μερικές καλές εταιρείες αποτυγχάνουν να μεγαλώσουν μακροπρόθεσμα, ενώ άλλες που δεν ήταν πουθενά ακόμη και στον ανταγωνισμό προχωρούν για να ξεπεράσουν με συνέπεια την αγορά με τα χρόνια. Παραδόξως για πολλούς, τα ευρήματα της μελέτης έρχονται σε αντίθεση με την κοινώς αποδεκτή σοφία του τι υποτίθεται ότι θα λειτουργήσει μακροπρόθεσμα για εταιρείες. Μια ιδιαίτερα συνιστώμενη μελέτη για διευθυντές και διευθύνοντες συμβούλους και μια λογική συνέχεια του «Built to Last» από τον ίδιο συγγραφέα.

Key Takeaway

Μια ακριβής μελέτη που στοχεύει στο να ανακαλύψει το μυστικό πίσω από την επιτυχία ορισμένων εταιρειών που συνεχίζουν να αποδίδουν εξαιρετικά καλά, ενώ άλλες απλά δεν το κάνουν. Η μελέτη υιοθετεί αυστηρά κριτήρια για τη μέτρηση και τη σύγκριση της απόδοσης ορισμένων εταιρειών, προκειμένου να ανακαλύψει τι τις διαφοροποιεί όταν πρόκειται για καλή απόδοση με συνέπεια και ανάπτυξη από καλό σε μεγάλο με μια μάλλον κυριολεκτική έννοια της λέξης. Ένα must-read για τους διευθυντές επιχειρήσεων και τους διευθύνοντες συμβούλους, καθώς και φοιτητές και επαγγελματίες χρηματοοικονομικών, για να αποκτήσουν καλύτερη κατανόηση της αξιολόγησης των εταιρειών αντικειμενικά βάσει της αξίας τους.

<>

# 10 - Το βιβλίο μικρών μεγάλων μικρών επιχειρήσεων 

από τον M i cah Fraim  (Συγγραφέας) 

Περίληψη βιβλίων

Αυτή η έκδοση είναι χρήσιμη για την ανάπτυξη της μικρής επιχείρησής σας και τη μεγιστοποίηση των κερδών και των αποταμιεύσεών σας. Ο συγγραφέας προσφέρει 17 μοναδικές ιδέες για την επίτευξη αυτών των στόχων, οι οποίοι είναι αρκετά απλοί στην εφαρμογή, αλλά μπορούν να κάνουν έναν κόσμο διαφορετικό από την επιχείρησή σας. Αμφισβητώντας τη συμβατική σκέψη ότι χρειάζεται πάντα πολλές στρατηγικές και σχεδιάζετε να διευθύνετε και να αναπτύξετε μια μικρή επιχείρηση, ο συγγραφέας παρέχει ένα απλό πλαίσιο για την επίτευξη των στόχων της επιχείρησής σας με ελάχιστη προσπάθεια και κίνδυνο.

Ένας ιδανικός σύντροφος για όσους θέλουν να αναπτύξουν τη δική τους επιχείρηση και να ενισχύσουν τα κέρδη και τις πωλήσεις τους με την πρακτικά εφικτή προσπάθεια και προγραμματισμό.

Key Takeaway

Ένας μη συμβατικός οδηγός για τις μικρές επιχειρήσεις σχετικά με τον τρόπο υλοποίησης ορισμένων από τις μικρές ιδέες που προσφέρονται σε αυτό το έργο με τη δυνατότητα να έχει μεγάλο αντίκτυπο όσον αφορά το αποτέλεσμα. Συνήθως, οι άνθρωποι αναλαμβάνουν πάρα πολλά από την άποψη του σχεδιασμού και της στρατηγικής που είναι δύσκολο να εφαρμοστούν.

Αντίθετα, αυτός ο συγγραφέας παρουσιάζει απλές ιδέες σε μια κατανοητή γλώσσα, ώστε οι μικρές επιχειρήσεις να έχουν καλύτερη απόδοση. Μια ιδιαίτερα προτεινόμενη ανάγνωση για όσους ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν μια μικρή επιχείρηση ή κάποιον που ήδη διαθέτει.

<>

Προτεινόμενα βιβλία

Αυτός ήταν ένας οδηγός για τα Επιχειρηματικά Βιβλία. Εδώ έχουμε συντάξει μια λίστα με τα κορυφαία 10 βιβλία που ασχολούνται με την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, τη στρατηγική, τον σχεδιασμό και τις καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες μαζί με άλλες κρίσιμες πτυχές. Μπορείτε επίσης να αναφέρετε τα ακόλουθα βιβλία -

 • Βιβλία εταιρικής χρηματοδότησης 
 • Βιβλία Μαθηματικών Επιχειρήσεων
 • Καλύτερα βιβλία οικονομικών
 • Καλύτερα βιβλία αμοιβαίων κεφαλαίων
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ AMAZON

Το WallStreetMojo συμμετέχει στο Πρόγραμμα Συνεργατών Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα θυγατρικών που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μέσα στους ιστότοπους να κερδίζουν διαφημιστικά τέλη μέσω της διαφήμισης και της σύνδεσης στο amazon.com


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found