Λογιστικές εταιρείες στον Καναδά | Λίστα κορυφαίων λογιστικών εταιρειών στον Καναδά

Οι λογιστικές εταιρείες στον Καναδά είναι εκείνες οι εταιρείες που παρέχουν λογιστική υπηρεσία σε άτομα, οργανισμούς και άλλες οντότητες στον Καναδά και περιλαμβάνουν εταιρείες όπως KPMG LLP (Τορόντο), Deloitte LLP (Τορόντο), PricewaterhouseCoopers (PwC) LLP (Τορόντο), Grant Thornton (Τορόντο) ), και τα λοιπά.

Επισκόπηση Λογιστικών Εταιρειών στον Καναδά

Ο Καναδάς προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες για νέους καθώς και για όσους έχουν εμπειρία στον Λογιστικό Τομέα. Δεδομένου ότι κάθε επιχείρηση χρειάζεται την υπηρεσία ενός λογιστή, οι περισσότερες πόλεις του Καναδά προσφέρουν μια καλή και καλά αμειβόμενη ευκαιρία απασχόλησης στον Λογιστικό Τομέα. Ωστόσο, το μεγαλύτερο μέρος της συγκέντρωσης μεγάλων λογιστικών εταιρειών βρίσκεται σε μεγάλες πόλεις όπως το Τορόντο, το Μόντρεαλ και το Βανκούβερ κ.λπ.

Προκειμένου να κάνετε μια τεκμηριωμένη επιλογή και να συνδεθείτε με τις κορυφαίες λογιστικές εταιρείες στον Καναδά, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με κορυφαίες λογιστικές εταιρείες στον Καναδά, όπου μπορεί κανείς να ξεκινήσει τη λογιστική του καριέρα και να επιτύχει μεγαλύτερα ύψη καθώς αυτά τα μέρη προσφέρουν ένα τέλειο σκαλοπάτι για όσους επιθυμούν να σημειώσουν την καριέρα τους στη Λογιστική.

Κορυφαίες λογιστικές εταιρείες στον Καναδά

Παρακάτω αναφέρεται η λίστα των κορυφαίων εταιρειών λογιστικής στον Καναδά με βάση τα έσοδα που παράγονται, η λίστα των οποίων έχει ληφθεί από το Statista.com:

# 1 - DELOITTE LLP (Τορόντο)

Τάξη 1
Αρχηγείο Τορόντο, Καναδάς
Έσοδα FY 2015 2088 εκατομμύρια δολάρια
Έσοδα FY 2017 2300 εκατομμύρια δολάρια
Διαχειριστής Συνεργάτη και Διευθύνων Σύμβουλος Φρανκ Βέτσε

πηγή: Deloitte LLP

Η Deloitte LLP είναι η καναδική λογιστική εταιρεία της Deloitte Touche Tohmatsu Limited και παρέχει υπηρεσίες στους πελάτες της στους τομείς ελέγχου και αξιοπιστίας, χρηματοοικονομικών και συμβουλευτικών κινδύνων, συμβουλευτικών υπηρεσιών και αποτελεί μέρος ενός παγκόσμιου συνδεδεμένου δικτύου εταιρειών μελών που εξυπηρετεί τέσσερις από τους πέντε παγκόσμιες 500 περιουσίες.

# 2 - KPMG LLP (Τορόντο)

Τάξη 2
Αρχηγείο Τορόντο, Καναδάς
Έσοδα FY 2015 (σε δολάρια Καναδά) 1324,16 εκατομμύρια δολάρια
Έσοδα FY 2017 (σε Καναδά $) 1446 εκατομμύρια δολάρια
Ανώτερος συνεργάτης και διευθύνων σύμβουλος Έλιο Λουόνγκο

πηγή: KPMG LLP

Η KPMG LLP είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες λογιστικής στον Καναδά και έχει ανατεθεί στους 100 κορυφαίους εργοδότες για το 2018 και στον Καναδά ως η καλύτερη ποικιλομορφία εργοδότη 2018. Λειτουργεί σε περισσότερες από 40 τοποθεσίες στον Καναδά και παρέχει υπηρεσίες στον τομέα του ελέγχου, της φορολογίας και της συμβουλευτικής πρακτικής. Η δομή διακυβέρνησης και το σύστημα διαχείρισης αποτελούνται από μια Επιτροπή Διαχείρισης που είναι υπεύθυνη για τη στρατηγική και επιχειρησιακή ηγεσία και το Διοικητικό Συμβούλιο.

# 3 - PRICEWATERHOUSECOOPERS (PwC) (Τορόντο)

Τάξη 3
Αρχηγείο Τορόντο, Καναδάς
Έσοδα FY 2015 (σε δολάρια Καναδά) 1290,00 εκατομμύρια δολάρια
Έσοδα FY 2017 (σε Καναδά $) 1.428 $
 Διευθύνων Σύμβουλος Νικολά Μάρκουξ

πηγή: PWC

Η PwC Canada είναι εταιρεία μέλος του παγκόσμιου δικτύου PwC, το οποίο λειτουργεί από τα τελευταία 110 χρόνια. Ιδρύθηκε το 1960, έχει περισσότερους από 6700 συνεργάτες σε ολόκληρο τον Καναδά. Παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες στον τομέα της διασφάλισης κινδύνων, του ελέγχου, της φορολογίας και της παροχής συμβουλών, κ.λπ., και αποτελεί ισχυρό υποστηρικτή της ποικιλομορφίας και της ένταξης στο χώρο εργασίας. Λειτουργεί από 26 γραφεία σε ολόκληρο τον Καναδά.

# 4 - ERLST & YOUNG (EY) LLP (ΤΟΡΟΝΤΟ)

Τάξη 4
Αρχηγείο Τορόντο, Καναδάς
Έσοδα FY 2015 (σε δολάρια Καναδά) 1111,00 εκατομμύρια δολάρια
Έσοδα FY 2017 (σε Καναδά $) 1397 εκατομμύρια δολάρια
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Γιαντ Σίμαλι

πηγή: E&Y

Ιδρύθηκε το 1849 στην Αγγλία με τη διαμόρφωση των Harding και Pullein, η τρέχουσα Ernst και Young σχηματίστηκε από μια συγχώνευση της Ernst & Whinney και της Arthur Young & Co. το 1989. Το 2013 η εταιρεία υποβλήθηκε σε νέα επωνυμία στην EY.

Η Ernst & Young LLP (Καναδάς) προσφέρει υπηρεσίες στους τομείς Ελέγχου, Φορολογίας, παροχής συμβουλών συναλλαγών, διασφάλισης και χρηματοοικονομικής συμβουλευτικής υπηρεσίας και προσφέρει άφθονες ευκαιρίες για μάθηση και ανάπτυξη με μεγάλα προνόμια και προκλητικές ευκαιρίες μάθησης.

# 5 - ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΡΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ

Τάξη 5
Αρχηγείο Τορόντο, Καναδάς
Έσοδα FY 2015 (σε Καναδά $) 597,00 εκατομμύρια δολάρια
Εκτελεστικός συνεργάτης και διευθύνων σύμβουλος Κέβιν Λάντνερ

πηγή: Grant Thorton LLP

Η Grant Thorton LLP είναι μια κορυφαία καναδική λογιστική και επιχειρηματική συμβουλευτική εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες στους τομείς του λογιστικού ελέγχου, της φορολογίας και παροχής συμβουλών σε όλους τους τύπους και το μέγεθος των οργανισμών. Είναι μέλος της Grant Thorton International Limited. Βραβευμένο με τους καλύτερους χώρους εργασίας 2017 και 2018, είναι ένας τέλειος χώρος εργασίας για κινητήρες και ταλαντούχους επαγγελματίες.

# 6 - MNP LLP (παλαιότερα γνωστό ως Meyers Norris Penny)

Τάξη 6
Αρχηγείο Κάλγκαρι, Αλμπέρτα
Έσοδα FY 2015 (σε δολάρια Καναδά) 597,00 εκατομμύρια δολάρια
Έσοδα FY 2016 (σε Καναδά $) 660 εκατομμύρια δολάρια
Διευθύνων Σύμβουλος Τζέισον Τούφς

πηγή: MNP LLP

Ιδρύθηκε το 1958, η MNP είναι μια κορυφαία λογιστική εταιρεία στον Καναδά με την οποία προσφέρει υπηρεσίες στους τομείς της διασφάλισης και της λογιστικής, του επιχειρηματικού κινδύνου, της φορολογίας, της παροχής συμβουλών, της αποτίμησης κ.λπ. Το MNP απονέμεται ως καλύτερος εργοδότης στον Καναδά για δέκατο συνεχές έτος

# 7 - BDO CANADA LLP

Τάξη 7
Αρχηγείο Τορόντο, Καναδάς
Έσοδα FY 2015 (σε Καναδά $) 534,00 εκατομμύρια δολάρια
Έσοδα FY 2017 (σε Καναδά $) 609,5 εκατομμύρια δολάρια
Διευθύνων Σύμβουλος Πατ Κράμερ

πηγή: BDO Canada LLP

Ιδρύθηκε το 1921 από τον συνταγματάρχη James M. Dunwoody, το BDO Canada έχει περισσότερα από 90 χρόνια εμπειρίας στη φορολογία, τις συμβουλευτικές υπηρεσίες, τις υπηρεσίες εξωτερικής ανάθεσης και τη διασφάλιση και τη λογιστική. Ξεκίνησε σε ένα μικρό γραφείο στο Winnipeg, το BDO Canada προχώρησε πολύ με περισσότερες από 100 τοποθεσίες σε ολόκληρο τον Καναδά

# 8 - COLLINS BARROW (ΤΟΡΟΝΤΟ)

Τάξη 8
Αρχηγείο Γουότερλου, Οντάριο
Έσοδα FY 2015 (σε Καναδά $) 213,50 εκατομμύρια δολάρια

πηγή: Collins Barrow

Ο Collins Barrow είναι ο όγδοος μεγαλύτερος όμιλος ορκωτών λογιστών του Καναδά και είναι γνωστός για την εναλλακτική λύση για τη μέση αγορά στον φορολογικό έλεγχο και τις συμβουλευτικές λύσεις. Είναι ανεξάρτητο μέλος της Baker Tilly International, η οποία είναι το Οκτώ μεγαλύτερο δίκτυο λογιστικών και επιχειρηματικών συμβουλευτικών υπηρεσιών με συνδυασμένο εισόδημα.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found