Κορυφαία 10 καλύτερα ποσοτικά βιβλία χρηματοδότησης | WallstreetMojo

Λίστα των κορυφαίων 10 καλύτερων ποσοτικών βιβλίων χρηματοδότησης

Ως ποσοτικός χρηματοοικονομικός αναλυτής, η δουλειά σας είναι να δείτε μέσα από μια τεράστια βάση δεδομένων και να ανακαλύψετε μοτίβα έτσι ώστε να μπορείτε να μειώσετε τον κίνδυνο και να αυξήσετε τα κέρδη. Παρακάτω είναι η λίστα των κορυφαίων 10 καλύτερων ποσοτικών βιβλίων -

  1. Εισαγωγή στην Ποσοτική Χρηματοδότηση  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
  2. Ποσοτικές συναλλαγές με R  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
  3. Ποσοτική ορμή  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
  4. Ποσοτική χρηματοδότηση για ανδρείκελα  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
  5. Οικονομικά: Μια Ποσοτική Εισαγωγή  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
  6. Ποσοτικές μέθοδοι για επιχειρήσεις  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
  7. Ποσοτικές Μέθοδοι Χρηματοδότησης  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
  8. Ποσοτική διαχείριση κινδύνων  (Αποκτήστε αυτό το βιβλίο)
  9. Ποσοτική χρηματοδότηση  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
  10. Extreme Financial Risks and Asset Allocation (Σειρά σε ποσοτικά οικονομικά)  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)

Ας συζητήσουμε λεπτομερώς καθένα από τα βιβλία ποσοτικών οικονομικών μαζί με τα βασικά στοιχεία και τις κριτικές του.

# 1 - Εισαγωγή στην Ποσοτική Χρηματοδότηση

Ο συγγραφέας είναι καθηγητής της πρακτικής των στατιστικών και είναι διευθύνων σύμβουλος της Harvard Management Company που είναι στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. Αυτό σημαίνει ότι το βιβλίο με τίτλο γράφτηκε από έναν ειδικό. Για να κατανοήσουμε τα βασικά της ποσοτικής χρηματοδότησης πρέπει να αγοραστεί ένα απλό να κατανοήσει ένα παιδικό βιβλίο που είναι σύντομο και μέχρι το σημείο.

Όνομα και συγγραφέας βιβλίου

Εισαγωγή στην Ποσοτική Χρηματοδότηση - από τον Stephen Blyth

Κριτική βιβλίου

Το Blyth έχει συμπεριλάβει χρηματοοικονομικά παράγωγα με πολύπλοκες χρηματοοικονομικές συναλλαγές απλουστευμένες με συναρπαστικά μαθηματικά κόλπα κάθε τύπου που δίνονται σε αυτό το βιβλίο. Το βιβλίο παρέχει ένα σχολαστικό αλλά εύχρηστο χειρισμό μαθηματικών προβλημάτων, καθώς ο συγγραφέας έχει συναντήσει παράγωγα συναλλαγών στη Wall Street.

Best Takeaway από αυτό το καλύτερο βιβλίο ποσοτικής χρηματοδότησης

Το καλύτερο βιβλίο ποσοτικής χρηματοδότησης δεν περιλαμβάνει καμία ειδική προετοιμασία ή έκθεση στη χρηματοδότηση, καθώς σας παρέχει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες και σχετικές γνώσεις σχετικά με το θέμα. Ο συγγραφέας εκθέτει επίσης τους αναγνώστες γρήγορα στις θεωρίες και τα προβλήματα της ποσοτικής χρηματοδότησης. Βοήθησε επίσης τους μαθητές στην εφαρμογή των θεωριών.

<>

# 2 - Ποσοτικές συναλλαγές με R

Κατανόηση των μαθηματικών και υπολογιστικών εργαλείων από μια προοπτική Quant's

Ο συγγραφέας έχει παράσχει μια κατάσταση μάθησης πώς να δημιουργεί ποσοτικές στρατηγικές με τη βοήθεια του λογισμικού. Είναι επαγγελματίας και ειδικός στον τομέα της ποσοτικής χρηματοδότησης. Αυτό το κείμενο έχει αναπτύξει τις έννοιες των οικονομικών μαθηματικών και υπολογιστών μαζί με μια εισαγωγή και το ανέπτυξε μαζί. Το εκπληκτικό στυλ συνομιλίας του συγγραφέα αντηχήθηκε σε αρκετούς αναγνώστες και επαγγελματίες. Αυτό το βιβλίο προσφέρει μια στρατηγική νίκης.

Όνομα και συγγραφέας βιβλίου

Ποσοτικές συναλλαγές με R: Κατανόηση των μαθηματικών και υπολογιστικών εργαλείων από μια προοπτική ενός Quant - από τον Χάρι Γεωργακόπουλο

Κριτική βιβλίου

Αυτό το καλύτερο βιβλίο ποσοτικής χρηματοδότησης σας δίνει όλες τις πληροφορίες σχετικά με την ποσοτική χρηματοδότηση και είναι ιδανικό για την ανάπτυξη στρατηγικών συναλλαγών. Είναι γεμάτο με σημειώσεις, σεμινάρια, αναφορές και προτάσεις, το προσεκτικό του στυλ περιλαμβάνει επίσης υπολογισμό των αναλογιών hedge fund. Αφού διαβάσετε αυτό το βιβλίο, μπορείτε να κρίνετε πού να πάτε και τι να κάνετε με σχετικά θέματα. Αυτό το βιβλίο είναι πολύ ευεργετικό για αρχάριους και μαθητές.

Best Takeaway από αυτό το κορυφαίο βιβλίο ποσοτικών οικονομικών

Υπέροχοι αρχάριοι και προχωρημένοι μαθητές ποσοτικής χρηματοδότησης. Η χρήση της κωδικοποίησης R και η εφαρμογή θεωριών στην οικονομική μοντελοποίηση γίνεται εξαιρετικά από τον συγγραφέα που έχει επίσης συνδυάσει πολύ έξυπνα οικονομικές θεωρίες, μαθηματικά και στατιστικά στοιχεία. Είναι μια συστηματική και πολύ προσεκτική περιήγηση ποσοτικών τεχνικών.

<>

# 3 - Ποσοτική ορμή

Οδηγός επαγγελματία για την οικοδόμηση ενός συστήματος επιλογής αποθεμάτων με βάση την ορμή (Wiley Finance)

Αυτό το καλύτερο βιβλίο ποσοτικής χρηματοδότησης είναι μία από τις λίγες συστηματικές χρηματοοικονομικές στρατηγικές με τα πόδια, καθώς οι περισσότερες από τις συστηματικές χρηματοοικονομικές στρατηγικές αποτυγχάνουν στη φύση τους. Η στρατηγική του συγγραφέα αντέχει στη δοκιμασία του χρόνου και στις σκληρές ακαδημαϊκές έρευνες. Ο συγγραφέας απλοποίησε αυτήν τη θεωρία στο βιβλίο του. Βοηθά και καθοδηγεί τους αναγνώστες να δημιουργήσουν τη δική τους στρατηγική μνημείων από την αρχή.

Όνομα και συγγραφέας βιβλίου  

Ποσοτική ορμή: Ένας οδηγός ενός ασκούμενου για την οικοδόμηση ενός συστήματος επιλογής αποθεμάτων με βάση την ορμή (Wiley Finance) - από - Wesley R. Gray, Jack R. Vogel

Κριτική βιβλίου

Αυτό το κορυφαίο βιβλίο ποσοτικής χρηματοδότησης καλύπτει 1. Μάθετε ποιο είναι το μνημείο και όχι 2. Ανακαλύψτε πώς τα μνημεία μπορούν να κερδίσουν την αγορά. 3. Πάρτε τα μνημεία πέρα ​​από την κατανομή περιουσιακών στοιχείων και την επιλογή αποθεμάτων. 4. Αποκτήστε πρόσβαση στα εργαλεία που διευκολύνουν την Εφαρμογή DIY και πολλά άλλα σημαντικά θέματα και εξήγησε αυτό το βιβλίο. Αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει να εμπλουτίσετε το χαρτοφυλάκιό σας μέσω στρατηγικών επενδύσεων μνημείων.

Best Takeaway από αυτό το καλύτερο βιβλίο ποσοτικής χρηματοδότησης

Η εκμάθηση μνημείων, η σημασία της και η εφαρμογή της για να σας βοηθήσουν να αυξήσετε την αξία του χαρτοφυλακίου σας μπορεί να σας βοηθήσει να επιδιορθώσετε χρήματα στον χρηματοοικονομικό κλάδο. Θέλετε να κατανοήσετε τις συστηματικές οικονομικές στρατηγικές και τις υλοποιήσεις τους, αυτό είναι ακριβώς το τέλειο βιβλίο που έχετε στη συλλογή σας.

<>

# 4 - Ποσοτική χρηματοδότηση για ανδρείκελα

Η ποσοτική χρηματοδότηση είναι ένα δύσκολο θέμα και, ως εκ τούτου, δεν σας προκαλεί τρελός, αλλά τρελαίνει πολλούς άλλους. Αυτό το κορυφαίο ποσοτικό βιβλίο χρηματοδότησης έχει περιγράψει τη χρηματοδότηση σε απολύτως απλή και εύκολη γλώσσα που έχει νόημα για τους μαθητές και τους αρχάριους να σας βοηθήσουν να εφαρμόσετε τα μαθηματικά στις επενδυτικές αποφάσεις. Ο συγγραφέας προσπάθησε επίσης με απλή γλώσσα να εξηγήσει μελλοντικές επιλογές και κινδύνους.

Όνομα και συγγραφέας βιβλίου

Ποσοτική χρηματοδότηση για ανδρείκελα - από τον Steve Bell DPhil

Κριτική βιβλίου

Αυτό το βιβλίο ονομάζεται κατανοητή και πλήρης εισαγωγή στην ποσοτική χρηματοδότηση. Καλύπτει πολύ έξυπνα το βασικό μοντέλο, μεθόδους και τύπους ποσοτικής χρηματοδότησης. Σας βοηθά να κατανοήσετε την ποσοτική χρηματοδότηση με τη βοήθεια ασκήσεων και παραδειγμάτων. Οι σύνθετες λέξεις της ποσοτικής χρηματοδότησης ακολουθούνται από την εισαγωγή στην εισαγωγή. Και η λίστα συνεχίζεται.

Best Takeaway από αυτό το κορυφαίο βιβλίο ποσοτικών οικονομικών

Αυτό το κορυφαίο βιβλίο ποσοτικής χρηματοδότησης περιλαμβάνει ποσοτικές μεθόδους χρηματοδότησης που είναι πολύ χρήσιμες για τον καθορισμό της τρέχουσας κατάστασης της αγοραίας αξίας των παράγωγων τίτλων. Αυτές οι μέθοδοι πρέπει να μάθουν και πρέπει να γνωρίζουν μεθόδους.

<>

# 5 - Οικονομικά: Μια ποσοτική εισαγωγή

Αυτό το καλύτερο βιβλίο ποσοτικής χρηματοδότησης είναι ένας καταπληκτικός οδηγός για τη σύγχρονη χρηματοδότηση. Ο λόγος για να είναι ένας εξαιρετικός οδηγός είναι ότι ο συγγραφέας δίνει μια πολύ σαφή και λεπτομερή κατανόηση του θέματος. Αυτό το βιβλίο έχει και μια καλή σειρά και μια καλή σαφήνεια και ως εκ τούτου είναι πολύ διάσημο για το ίδιο. Εδώ η σύγχρονη χρηματοδότηση εισάγεται στους αναγνώστες παρέχοντας μια ισχυρή και θεωρητική βάση για το θέμα.

Όνομα και συγγραφέας βιβλίου

Οικονομικά: Μια Ποσοτική Εισαγωγή - από - Nico van der Wijst

Κριτική βιβλίου

Μια προκαταρκτική ανασκόπηση της σύγχρονης χρηματοδότησης είναι το πρόσωπο αυτού του βιβλίου. Με τη βοήθεια των μαθηματικών μοντέλων, αυτό το βιβλίο αντιμετωπίζει τη σύγχρονη χρηματοδότηση. Η περιεκτική περιγραφή της χρηματοδότησης καθιστά αυτό το βιβλίο ευανάγνωστο και το σαφές περιεχόμενο διευκολύνει τους αναγνώστες να κατανοήσουν τις έννοιες της χρηματοδότησης. Εκτός από το ότι είναι ένα τεχνικό βιβλίο, ο συγγραφέας έχει διατηρήσει το περιεχόμενο πολύ ζωντανό.

Best Takeaway από αυτό το καλύτερο βιβλίο για την ποσοτική χρηματοδότηση

Η ποσοτική και προσιτή χρηματοδότηση είναι το καλύτερο πράγμα για το βιβλίο. Τα οικονομικά συνήθως δεν είναι πολύ εύκολα κατανοητά και ως εκ τούτου δεν είναι πολύ ενδιαφέρον για τους αναγνώστες. Ο συγγραφέας έχει διασφαλίσει ότι το βιβλίο είναι κατανοητό και προσβάσιμο για κάθε αναγνώστη.

<>

# 6 - Ποσοτικές μέθοδοι για επιχειρήσεις

Ποιες είναι οι ποσοτικές μέθοδοι και πώς μπορείτε να πολλαπλασιάσετε τη δύναμη αυτών των μεθόδων είναι ο κύριος στόχος του περιεχομένου των συγγραφέων. Επιβεβαιώνει ότι για να χρησιμοποιήσετε ποσοτικές μεθόδους πρέπει να είστε μαθηματικός. Για να λάβετε έξυπνες και επιτυχημένες οικονομικές αποφάσεις, πρέπει να διαβάσετε αυτό το βιβλίο. Ο συγγραφέας προέρχεται από το υπόβαθρο της ποσοτικής ανάλυσης και μοιράζεται τις εμπειρίες του μαζί σας για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα το θέμα.

Όνομα και συγγραφέας βιβλίου

Ποσοτικές Μέθοδοι για Επιχειρήσεις - από τον David R. Anderson, τον Dennis J. Sweeney, τον Thomas A. Williams, τον Jeffrey D. Camm, τον James J. Cochran

Κριτική βιβλίου

Αυτό το καλύτερο βιβλίο ποσοτικής χρηματοδότησης περιλαμβάνει τις τελευταίες τάσεις της αγοράς, τις βιομηχανίες, τα χρηματοοικονομικά κλπ. Ζητήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία και μεθόδους πρακτικής από διάφορους τομείς. Ο συγγραφέας σας καθοδηγεί βήμα-βήμα εφαρμόζοντας τις έννοιες και τις τεχνικές των μαθηματικών. Έχει επίσης χρησιμοποιήσει μια αξέχαστη επίδειξη πραγματικής εμπειρίας για να εξηγήσει καλύτερα.

Best Takeaway από αυτό το κορυφαίο βιβλίο για την ποσοτική χρηματοδότηση

Ο συγγραφέας έχει δημιουργήσει περίπλοκες λύσεις για αβεβαιότητες με τη χρήση του Microsoft excel για τη σχεδίαση και την επίδειξη μοντέλων προσομοίωσης. Περιλαμβάνει επίσης τη διαφορά της ολιστικής προσέγγισης στη διαχείριση έργων. Μια εντελώς ενημερωμένη εμπειρία ποσοτικής χρηματοδότησης παρουσιάζεται σε αυτό το βιβλίο.

<>

# 7 - Ποσοτικές μέθοδοι χρηματοδότησης

Αυτό το κορυφαίο βιβλίο για την ποσοτική χρηματοδότηση επικεντρώνεται στον πραγματικό κόσμο και στους ανθρώπους που ασκούνται εδώ. Το βιβλίο είναι πολύτιμο για άτομα που δεν έχουν πολύ λίγη ή ίσως καμία γνώση στατιστικών και υπολογισμών. Ο συγγραφέας έχει χρησιμοποιήσει διάφορα ποσοτικά μοντέλα και εξήγησε επίσης γιατί χρησιμοποιήθηκε το ίδιο. Έχει χρησιμοποιήσει πολύ σαφή παραδείγματα και έχει δημιουργήσει πολύπλοκα θέματα απλών αρχών.

Όνομα και συγγραφέας βιβλίου

Ποσοτικές μέθοδοι χρηματοδότησης - από τον Terry Watsham (Συγγραφέας), Keith Parramore

Κριτική βιβλίου

Αυτό το καλύτερο βιβλίο ποσοτικής χρηματοδότησης εξήγησε πολύ αυστηρές μεθόδους μαθηματικών και στατιστικών εφαρμογών που σχετίζονται με σύγχρονα χρηματοοικονομικά μέσα και επίσης σχετικές με τεχνικές διαχείρισης κινδύνου. Αυτό το βιβλίο απευθύνεται σε αναγνώστες που δεν είναι πλήρεις μαθηματικοί εμπειρογνώμονες, ωστόσο κατανοούν την ανάλυση καθώς λειτουργεί ως ανταμοιβή ακόμη και για τους πιο έμπειρους.

Best Takeaway από αυτό το καλύτερο βιβλίο για την ποσοτική χρηματοδότηση

Εάν αναζητάτε γείωση με ποσοτικές μεθόδους, τότε αυτό το βιβλίο είναι μια πολύ καλή αναφορά για εσάς. Αυτό το βιβλίο υπογραμμίζει την τιμολόγηση των περιουσιακών στοιχείων, τη διαχείριση χαρτοφυλακίου, τη διαχείριση κινδύνων, τα παράγωγα κ.λπ. που είναι ένας καλός τρόπος κατανόησης των ποσοτικών μεθόδων χρηματοδότησης.

<>

# 8 - Ποσοτική διαχείριση κινδύνων

Έννοιες, τεχνικές και εργαλεία (Princeton Series in Finance)

Αυτό το κορυφαίο βιβλίο ποσοτικής χρηματοδότησης δεν είναι ξεκάθαρα ένα βιβλίο «Πώς να» και γι 'αυτό δεν περιλαμβάνει βήμα προς βήμα πληροφορίες μαθηματικών υπολογισμών ή QF. Αυτό το βιβλίο είναι ένα βιβλίο «Γιατί» και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο συγγραφέας έχει διασφαλίσει ότι έχει εξηγήσει το θέμα με ακτινοβολία. Πρέπει να έχετε ένα ισχυρό μαθηματικό υπόβαθρο και γνώσεις για να κατανοήσετε τον συγγραφέα.

Όνομα και συγγραφέας βιβλίου

Ποσοτική Διαχείριση Κινδύνου: Έννοιες, Τεχνικές και Εργαλεία (Princeton Series in Finance) - από - Alexander J. McNeil (Συγγραφέας), Rüdiger Frey (Συγγραφέας), Paul Embrechts

Κριτική βιβλίου

Αυτό το βιβλίο για την ποσοτική χρηματοδότηση περιλαμβάνει μια πλήρη αναθεώρηση και επέκταση των εξελίξεων στους τομείς της χρηματοδότησης μετά τις οικονομικές κρίσεις. Ο συγγραφέας έχει εξηγήσει το θέμα σε μικρά κεφάλαια για να σας βοηθήσει να τα κατανοήσετε καλύτερα. Έχει καλύψει τη φερεγγυότητα με διευρυμένο τρόπο. Έχει επίσης δώσει θεραπείες για πιστωτικό κίνδυνο και διαχείριση ασφαλιστικών κινδύνων, καθώς και πιστωτικούς κινδύνους αντισυμβαλλομένου και τιμολόγηση του COE.

Best Takeaway από αυτό το κορυφαίο βιβλίο για την ποσοτική χρηματοδότηση

Οι συγγραφείς έχουν καλύψει προηγμένα θέματα σε αυτό το βιβλίο. Ωστόσο, το κίνητρό του δεν είναι να σας δώσει μια λεπτομερή βήμα προς βήμα εξηγεί λεπτομερώς τις έννοιες και τους όρους του QF. Έχει χρησιμοποιήσει μια τυπική βιομηχανική προσέγγιση για να σας βοηθήσει να εξερευνήσετε βασικές έννοιες και βασικά.

<>

# 9 - Ποσοτική χρηματοδότηση

Εισαγωγή βασισμένη στην προσομοίωση με χρήση του Excel

Οι επαγγελματίες και οι ερευνητές στους τομείς της QF δεν πέτυχαν πάντα. Εδώ ο συγγραφέας πέτυχε με τις μεθόδους του με βάση την εμπειρία του. Ο συγγραφέας είναι πρύτανης και καθηγητής στη σχολή επιστημών στατιστικών και αναλογιστικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο του Δυτικού Οντάριο. Ο ειδικός σας έφερε την άμεση και πολύ πρακτική προσέγγιση στο θέμα.

Όνομα και συγγραφέας βιβλίου

Ποσοτική χρηματοδότηση: Εισαγωγή με βάση την προσομοίωση χρησιμοποιώντας το Excel - από τον Matt Davison

Κριτική βιβλίου

Ο Ματ έχει δώσει πολύ μικρά και πραγματικά επίπεδα μαθηματικού υποβάθρου για να καθοδηγήσει τους μαθητές να γίνουν επιτυχημένοι ποσοτικοί αναλυτές. Το βιβλίο έχει χρησιμοποιήσει υπολογισμούς φύλλων και φύλλων για να βρει πολλά παραδείγματα από πολύ απλά και πολύπλοκα χαρτοφυλάκια ομολόγων. Έχει συζητήσει διεξοδικά τις τιμές κυρίως σε συνεχείς καιρούς. Τα κεφάλαια ολοκληρώνονται με σχολαστικά μοντέλα της ατελούς αγοράς και την καμπύλη απόδοσης χρησιμοποιώντας πολύ απλά διακριτά μοντέλα.

Best Takeaway από αυτό το καλύτερο βιβλίο ποσοτικής χρηματοδότησης

Ο συγγραφέας έχει εισαγάγει κίνδυνο, απόδοση, λήψη αποφάσεων σε περίπτωση αβεβαιότητας, ταμειακή ροή παραδοσιακών εκπτωτικών έργων, υποθηκών, ομολόγων και προσομοίωσης excel για προσόδους.

<>

# 10 - Ακραίοι χρηματοοικονομικοί κίνδυνοι και κατανομή περιουσιακών στοιχείων (Σειρά ποσοτικής χρηματοδότησης)

Κάθε οικονομική κρίση έχει κάτι να μάθει από αυτήν, τις καινοτομίες, τους μηχανισμούς, τον ακραίο χρηματοοικονομικό κίνδυνο μαζί με την κατανομή περιουσιακών στοιχείων. Ο συγγραφέας φέρνει στις θεωρίες και τις μεθόδους σας αφού αναλύσει τέτοιες καταστάσεις κρίσης, αυτές οι μέθοδοι και τεχνικές βρίσκονται συνήθως σε πολύ υψηλά τεχνικά βιβλία. Ένα πραγματικά χρήσιμο βιβλίο για οικονομικούς μηχανικούς, εάν είστε ένας από αυτούς τους αναλυτές και μηχανικούς, πρέπει να έχετε αυτό το βιβλίο στη συλλογή σας.

Όνομα και συγγραφέας βιβλίου

Extreme Financial Risks and Asset Allocation (Series in Quantitative Finance) - από τον Olivier Le Courtois (Συγγραφέας), Christian Walter

Κριτική βιβλίου

Αυτό το κορυφαίο βιβλίο για την ποσοτική χρηματοδότηση είναι κατάλληλο για ερευνητές, μεταπτυχιακούς φοιτητές, μηχανικούς του χρηματοοικονομικού υποβάθρου, ιδίως τα μαθηματικά και την ποσοτική χρηματοδότηση. Αυτό το βιβλίο βασίζεται σε ένα περιβάλλον πολύ υψηλού κινδύνου όπου οι τιμές των περιουσιακών στοιχείων κυμαίνονται σε ξαφνικές, σκληρές και αλλαγές που δεν είναι προβλέψιμες. Αυτά τα περιστατικά είναι γνωστά καθώς τα άλματα εξηγούνται και ο ρόλος και η πρακτική του εξηγούνται πολύ καλά από τον συγγραφέα.

Best Takeaway από αυτό το καλύτερο βιβλίο ποσοτικής χρηματοδότησης

Οι τεχνικές και οι μέθοδοι που βρίσκονται σε πολύ τεχνικά βιβλία είναι οι πραγματικές γοητείες αυτού του βιβλίου. Η πρόσφατη εκπαιδευτική εργασία επισημαίνεται και παρουσιάζεται όμορφα σε αυτό το βιβλίο. Αυτό το βιβλίο είναι ιδανικό για μια συγκεκριμένη ομάδα αναγνωστών.

<>

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found