Bitcoin έναντι Cryptocurrency | Κορυφαίες 5 διαφορές (με τα γραφήματα)

Το Bitcoin είναι το ψηφιακό νόμισμα που χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση και ελέγχεται από την αποκεντρωμένη αρχή που δεν είναι σαν τα νομίσματα που εκδίδονται από την κυβέρνηση, ενώ το Cryptocurrency αναφέρεται στην τεχνολογία που λειτουργεί ως μέσο για τη διευκόλυνση της διεξαγωγής των διαφόρων χρηματοοικονομικών συναλλαγών που είναι ασφαλείς και ασφαλής.

Διαφορές Bitcoin έναντι κρυπτονομισμάτων

Έχουμε φτάσει στην αυγή μιας νέας εποχής όπου τώρα έχουμε ένα παγκόσμιο νόμισμα που βοηθά τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο να κάνουν τη συναλλαγή με ασφαλή τρόπο με μικρό κόστος συναλλαγής και πολύ με πολύ περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Σίγουρα, το bitcoin έναντι του κρυπτονομίσματος θα είχε παραμείνει ένα όνειρο αν σκεφτόμασταν να βρούμε ένα παραδοσιακό νόμισμα που θα κάνει τα παραπάνω πράγματα σε αυτήν την παγκόσμια οικονομία.

Είναι η εισαγωγή αυτών των ψηφιακών νομισμάτων / κρυπτονομισμάτων που μπορούμε ακόμη να σκεφτούμε μια τέτοια πιθανότητα. Η εισαγωγή κοινού ψηφιακού νομίσματος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πραγματοποίηση συναλλαγών χωρίς την παρέμβαση αυστηρών κυβερνητικών κανονισμών και χωρίς τους διαμεσολαβητές τραπεζών που κάνουν τις ημέρες συναλλαγής να πραγματοποιούν με τεράστιες χρεώσεις συναλλαγών είναι μια τεράστια ευλογία για τη μεταμφίεση για εταιρείες που βασίζονται σε διεθνείς συναλλαγές.

Bitcoin vs Cryptocurrency Infographics

Εδώ σας παρέχουμε τις κορυφαίες 5 διαφορές μεταξύ Bitcoin και Cryptocurrency Technologies

Τι εννοείς με την τεχνολογία Bitcoin;

Το Bitcoin είναι μια πρώτη κρυπτογράφηση που ιδρύθηκε από τον Satoshi Nakamoto το 2008. Ξεκίνησε ως λογισμικό ανοιχτού κώδικα για τη μεταφορά χρημάτων.

Το Bitcoin είναι ένα ψηφιακό νόμισμα που μπορεί επίσης να ονομαστεί κρυπτο-νόμισμα το οποίο δημιουργήθηκε κυρίως για να επιταχύνει τις διασυνοριακές συναλλαγές, να μειώσει τον έλεγχο της κυβέρνησης επί της συναλλαγής και να απλοποιήσει ολόκληρη τη διαδικασία χωρίς να έχει τρίτους μεσάζοντες. Η μη ύπαρξη διαμεσολαβητών έχει μειώσει σημαντικά το κόστος συναλλαγής.

Το Bitcoin δεν είναι ένα επίσημα αποδεκτό μέσο πληρωμής σε όλες τις χώρες, αλλά οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο το χρησιμοποιούν για διάφορα είδη συναλλαγών. Δεδομένου ότι δεν είναι φυσικά παρόν, θα πρέπει να είναι πολύ ασφαλές και ασφαλές και ένας από τους καλύτερους τρόπους για να γίνει αυτό είναι χρησιμοποιώντας το Blockchain.

Το Blockchain που είναι ένα κατανεμημένο καθολικό παρέχει ένα χαμηλού κόστους, ασφαλές και ασφαλές περιβάλλον για να πραγματοποιούνται συναλλαγές peer-to-peer και παρέχει τις πληροφορίες στο κοινό έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να έχει πρόσβαση και να δει την οικονομική συναλλαγή που έχει πραγματοποιηθεί.

Τι εννοείς με την τεχνολογία Cryptocurrency;

Το Cryptocurrency είναι η τεχνολογία που λειτουργεί ως μέσο για τη διεξαγωγή χρηματοοικονομικών συναλλαγών.

Από τη δημιουργία μονάδων έως την τελική επαλήθευση της συναλλαγής που πραγματοποιείται, η κρυπτογράφηση παρέχει αυτήν την ασφαλή πλατφόρμα για συναλλαγές με τη βοήθεια της τεχνολογίας κρυπτογράφησης.

Το Cryptocurrency είναι ένα είδος ψηφιακού νομίσματος που είναι εικονικό και δεν έχει φυσική μορφή. Λειτουργεί σε αποκεντρωμένο έλεγχο που δεν διαθέτει κεντρικά τραπεζικά συστήματα. Αυτό διευκολύνει τη χρήση των κρυπτονομισμάτων με κατανεμημένα βιβλία.

Με κατανεμημένα καθολικά που παρέχουν συναλλαγές peer-to-peer και τη διαφάνεια της παροχής λεπτομερειών συναλλαγών στο κοινό, οι τεχνολογίες κρυπτογράφησης έχουν πλέον γίνει μια δύναμη που αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο.

Αρχικά, χρησιμοποιήθηκε μόνο για ψηφιακές συναλλαγές, αλλά τώρα χρησιμοποιείται για συναλλαγές σχεδόν οτιδήποτε μέσω του Διαδικτύου. Έχει γίνει μια τεράστια επιτυχία που πολλές εταιρείες σε όλο τον κόσμο τις χρησιμοποιούν.

Ορισμένες εταιρείες ανώτερου επιπέδου επενδύουν επίσης πολλά χρήματα για να κάνουν τη διαδικασία ακόμη πιο απλή με προηγμένα μέτρα ασφάλειας και ασφάλειας, βοηθώντας έτσι την κρυπτογράφηση να αναπτυχθεί με εκπληκτικό ρυθμό.

Bitcoin εναντίον Cryptocurrency Διαφορές από κεφάλι σε κεφάλι

Τώρα, ας ρίξουμε μια ματιά στις διαφορές μεταξύ των Bitcoin έναντι των Cryptocurrency Technologies–

Βάση σύγκρισης μεταξύ Bitcoin έναντι Cryptocurrency Bitcoin Κρυπτονόμισμα
Κύριος στόχος Για απλοποίηση και αύξηση της ταχύτητας των συναλλαγών χωρίς πολλούς κυβερνητικούς περιορισμούς. Για την παροχή χαμηλού κόστους, ασφαλών και ασφαλών συναλλαγών.
Εμπορικές συναλλαγές Το Bitcoin περιορίζεται στις συναλλαγές χρησιμοποιώντας το ως νόμισμα. Υπάρχουν επίσης πολλά κρυπτονομίσματα που χρησιμοποιούνται για συναλλαγές.
Δημοτικότητα Το Bitcoin είναι το πιο δημοφιλές bitcoin. Ο αριθμός των κρυπτονομισμάτων έχει αυξηθεί, αλλά το μερίδιό τους εξακολουθεί να είναι μικρότερο από το Bitcoin.
Στρατηγική Το Bitcoin εστιάζει στη μείωση του κόστους των επιρροών και στη μείωση του χρόνου συναλλαγών, αλλά είναι λιγότερο ευέλικτο, Το Cryptocurrency στοχεύει στην ανταλλαγή αγαθών και υπηρεσιών είναι ένα ασφαλές και ασφαλές περιβάλλον με πολύ μικρή ή καθόλου παρέμβαση από κυβερνήσεις και μεσάζοντες.
Κατάσταση Το Bitcoin αρέσει να είναι ανώνυμο και ως εκ τούτου, παρόλο που μπορούμε να δούμε τις συναλλαγές τους στο καθολικό, είναι αριθμοί χωρίς νόημα που δεν έχουν καμία συγκεκριμένη ακολουθία. Πολλά κρυπτονομίσματα που ήρθαν πρόσφατα ακολουθούν διαφάνεια στις συναλλαγές τους και ως εκ τούτου είναι σε θέση να συνεργαστούν με πολλούς άλλους κλάδους.

Bitcoin έναντι Cryptocurrency - Συμπέρασμα

Το Bitcoin που είναι το πρώτο κρυπτονομίσμα έχει το προβάδισμα έναντι άλλων τεχνολογιών κρυπτογράφησης. Από τότε έχουν έρθει πολλά κρυπτονομίσματα και μερικά εξειδικεύονται ακόμη και σε μερικούς τομείς.

Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ο ανταγωνισμός. Λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού, τα κρυπτονομίσματα βελτιώνουν συνεχώς τον εαυτό τους και τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούν. Αυτό ανοίγει το δρόμο για πολλές καινοτομίες και βελτιωμένα μέτρα απόδοσης και ασφάλειας.

Το Bitcoin μπορεί να είχε μεγαλύτερο μερίδιο στον τομέα αρχικά. Αλλά με την εισαγωγή νέων κρυπτονομισμάτων και εξελιγμένων & διαφανών τεχνολογιών, το χάσμα μειώνεται καθώς περνά κάθε μέρα. Σύντομα, αυτή η αγορά θα διασκορπιστεί επίσης με το κρυπτογράφηση που παρέχει τη μέγιστη τιμή στην κορυφή.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found