Κορυφαία 10 καλύτερα βιβλία τιμολόγησης

Λίστα με τα κορυφαία 10 βιβλία με τις καλύτερες τιμές

Εμείς μια συλλογή βιβλίων για τις τιμές που μπορούν να θέσουν / προωθήσουν τα θεμέλια για τις τιμές. Και αυτό σημαίνει, πάρτε ένα βιβλίο ή δύο ή διαβάστε τα όλα για να διασφαλίσετε ότι χρεώνετε τη σωστή τιμή για τα προϊόντα / τις υπηρεσίες σας. Παρακάτω είναι η λίστα τέτοιων βιβλίων σχετικά με τις τιμές -

 1. Χωρίς στρατηγική τιμής BS  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 2. The 1% Windfall  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 3. The Art of Pricing, Νέα Έκδοση  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 4. Η στρατηγική και οι τακτικές της τιμολόγησης  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 5. Το πλεονέκτημα τιμής  (Αποκτήστε αυτό το βιβλίο)
 6. Τιμολόγηση ισχύος  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 7. Τιμολόγηση με αυτοπεποίθηση  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 8. Τιμές βάσει αξίας  (Αποκτήστε αυτό το βιβλίο)
 9. Η τιμή έγινε σωστά  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 10. The Psychology of Price  (Αποκτήστε αυτό το βιβλίο)

Ας συζητήσουμε λεπτομερώς καθένα από τα βιβλία τιμολόγησης μαζί με τα βασικά στοιχεία και τις κριτικές του.

# 1 - Χωρίς στρατηγική τιμής BS

Το Ultimate No Holds Barred Kick Butt Take No Prisoner Guide για κέρδη, δύναμη και ευημερία

των Dan S. Kennedy & Jason Marrs

Αυτό το βιβλίο με τις υψηλότερες τιμές είναι απαράδεκτο εάν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης και δεν πρέπει να χρεώσετε καμία τιμή χωρίς να διαβάσετε πρώτα αυτό το βιβλίο.

Κριτική βιβλίου τιμολόγησης

Οι αναγνώστες αυτού του βιβλίου τιμολόγησης επαίνεσαν πολύ αυτό το βιβλίο. Ένας από τους αναγνώστες ανέφερε ότι κάθε κεφάλαιο αυτού του βιβλίου πρέπει να διαβαστεί τουλάχιστον 3 φορές. Ο λόγος για τον οποίο αυτό το βιβλίο είναι τόσο δημοφιλές στους αναγνώστες είναι η προσέγγισή του ως προς τις τιμές. Ενώ τα περισσότερα βιβλία είναι γραμμένα από τη σκοπιά της θεωρίας, αυτό το βιβλίο τιμολόγησης γράφτηκε από τον λογαριασμό του πειραματισμού. Εάν είστε εξοικειωμένοι με τη δουλειά του Dan S. Kennedy, θα γνωρίζετε ότι σε κάθε κεφάλαιο θα λαμβάνετε αξία. Και το βιβλίο είναι γεμάτο με χρήσιμες πληροφορίες, ιστορίες, παραδείγματα και μαθήματα που μπορείτε να μεταφράσετε απευθείας στη δική σας επιχείρηση. Από προπονητές επιχειρήσεων έως πωλητές γκαζόν, από ιδιοκτήτες επιχειρήσεων έως φοιτητές που έχουν μελετήσει τη διοίκηση επιχειρήσεων, αυτό το κορυφαίο βιβλίο τιμών θα προσθέσει τεράστια αξία σε όλους όσους κάνουν την προσπάθεια να διαβάσουν το βιβλίο.Η μόνη παγίδα αυτού του βιβλίου είναι ότι πρέπει να διαβάσετε ένα άλλο βιβλίο σχετικά με τις τιμές για να δημιουργήσετε μια στρατηγική. γιατί αυτό το βιβλίο αφορά τις βασικές αρχές της τιμολόγησης. Διαβάστε αυτό το βιβλίο μαζί με κάτι που επικεντρώνεται στη στρατηγική τιμολόγησης και θα ξεκινήσετε να γίνετε superstar τιμολόγησης.

Βασικές επιλογές από αυτό το βιβλίο με τις καλύτερες τιμές

 • Θα μάθετε πολλά από το βιβλίο - τις 9 τελικές αποτυχίες τιμών και τελών, το τέχνασμα σχετικά με την έκπτωση χωρίς υποτίμηση, το μυστικό εκατομμυρίων δολαρίων πίσω από το "δωρεάν", το μυστικό της ελαστικότητας των τιμών και πολλά άλλα.
 • Θα λάβετε επίσης πρόσβαση στον ιστότοπο - simplepricingsystem.com που θα παρέχει εργαλεία και τεχνικές για τον καθορισμό μιας στρατηγικής τιμολόγησης για την επιχείρησή σας.
<>

# 2 - Το 1% Windfall

Πώς οι επιτυχημένες εταιρείες χρησιμοποιούν την τιμή για κέρδη και ανάπτυξη

από τον Rafi Mohammed

Αυτό το βιβλίο με τις καλύτερες τιμές είναι ένα εξαιρετικό θεμελιώδες βιβλίο για τις τιμές.

Κριτική βιβλίου τιμολόγησης

Εάν είστε επιχειρηματίας για πρώτη φορά και χρειάζεστε καθοδήγηση σχετικά με την τιμολόγηση και πώς να ορίσετε τη σωστή τιμολόγηση για τα προϊόντα / τις υπηρεσίες σας, αυτό το βιβλίο θα είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Πολλοί αναγνώστες που έχουν περάσει από αυτό το βιβλίο έχουν παρατηρήσει ότι αυτό το βιβλίο ήταν ο απόλυτος πόρος τους για τη δημιουργία στρατηγικών τιμολόγησης. Το βιβλίο είναι πραγματικά γραμμένο για μεγάλες επιχειρήσεις, αλλά οι μικρές επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα βασικά εύκολα και μπορούν να βελτιώσουν τις βασικές τους γραμμές. Ο συγγραφέας είναι σύμβουλος τιμολόγησης και γνωρίζει τα πράγματά του. Σε κάθε κεφάλαιο, θα βρείτε εξαιρετικές πληροφορίες εξοπλισμένες με σχετικά και σημαντικά παραδείγματα. Πολλά βιβλία τιμολόγησης μιλούν για τον τρόπο τιμολόγησης των προϊόντων / υπηρεσιών σας σωστά, αλλά αυτό το βιβλίο προσεγγίζει τις έννοιες από την προοπτική του κέρδους και της ανάπτυξης χωρίς τις οποίες οι στρατηγικές τιμολόγησης δεν έχουν καμία αξία. Αν είστε επιχειρηματίας για μεγάλο χρονικό διάστημα,Σκεφτείτε να διαβάσετε αυτό το βιβλίο τουλάχιστον μία φορά. Θα βρείτε νέα στοιχεία που μπορείτε να προσθέσετε σε αυτό που ήδη κάνετε. Αυτό το βιβλίο είναι επίσης μια εξαιρετική ανανέωση για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και για άτομα που δραστηριοποιούνται για μικρό / μεγάλο χρονικό διάστημα.

Βασικές επιλογές από αυτό το βιβλίο με κορυφαίες τιμές

 • Αυτό το βιβλίο τιμών αναφέρεται σε ένα πλαίσιο χρησιμοποιώντας το οποίο μπορείτε να προστατεύσετε την επιχείρησή σας με αλεξίσφαιρα. Και ως αποτέλεσμα, θα συνεχίσετε να αυξάνετε και να επωφεληθείτε από τις ευνοϊκές / δυσμενείς καταστάσεις.
 • Αυτό το βιβλίο με τις καλύτερες τιμές μιλά επίσης για το πώς μπορείτε να τιμολογήσετε τα προϊόντα / τις υπηρεσίες σε περίπτωση ύφεσης, πληθωρισμού και εισόδου νέου ανταγωνιστή.
<>

# 3 - Η τέχνη της τιμολόγησης, Νέα έκδοση

Πώς να βρείτε τα κρυμμένα κέρδη για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας

από τον Rafi Mohammed

Η τιμολόγηση δεν αφορά μόνο μια τιμολογιακή στρατηγική - θα γνωρίσετε πολλά "back-the-talk" σχετικά με την τιμολόγηση.

Κριτική βιβλίου

Αν σας αρέσει το 1% απροσδόκητο, σίγουρα θα θέλατε αυτό το βιβλίο με τις κορυφαίες τιμές. Από την τοποθέτηση έως την τιμολόγηση, θα μάθετε πολλά από αυτό το βιβλίο Σύμφωνα με μερικούς αναγνώστες, αυτό το βιβλίο ήταν πολύ πιο πολύτιμο από το 1% απροσδόκητο. Πολλοί από τους αναγνώστες παρατήρησαν ότι σε κάθε κεφάλαιο θα σταματήσετε και θα πείτε στον εαυτό σας ότι γιατί δεν σκεφτήκατε αυτήν την ιδέα πριν! Κάθε κεφάλαιο είναι γεμάτο με χρήσιμες πληροφορίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη στρατηγική τιμολόγησης αμέσως. Θα μάθετε επίσης τη διαφορά μεταξύ της αντιληπτής αξίας και της πραγματικής αξίας και πώς αυτά τα δύο επηρεάζουν κάθε στρατηγική τιμολόγησης και, ως αποτέλεσμα, προσελκύουν περισσότερους / λιγότερους πελάτες. Και αυτό δεν είναι ένα τεχνικό βιβλίο. Είναι για άτομα που αγωνίζονται συνεχώς με τον καθορισμό της σωστής τιμής για να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες και να κερδίσουν περισσότερα έσοδα.Μπορείτε να είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης ή επαγγελματίας τιμολόγησης, να παραλάβετε αυτό το βιβλίο και όλες οι ανησυχίες σας σχετικά με την τιμολόγηση θα εξαφανιστούν.

Βασικές επιλογές από αυτό το βιβλίο με τις καλύτερες τιμές

 • Για να ορίσετε τη σωστή τιμή, πρέπει να μάθετε τη θέση των προϊόντων / υπηρεσιών σας και πώς οι πελάτες βλέπουν τα προϊόντα / υπηρεσίες σας σε σύγκριση με άλλα προϊόντα. Θα μάθετε πώς να ορίσετε τη σωστή τιμή.
 • Μαζί με την παροχή εύχρηστων στρατηγικών, αυτό το κορυφαίο βιβλίο τιμών παρέχει μια σειρά παραδειγμάτων που σας βοηθούν να βρείτε πολλές επιλογές για τους πελάτες σας και να ενεργοποιήσετε οποιαδήποτε αδρανή βάση πελατών που έχετε.
Αποκτήστε αυτό το βιβλίο

# 4 - Η στρατηγική και οι τακτικές της τιμολόγησης:

Ένας οδηγός για την πιο κερδοφόρα ανάπτυξη

των Thomas T. Nagle, John Hogan και Joseph Zale

Εάν είστε μαθητής και θέλετε να μάθετε για τη στρατηγική τιμολόγησης και τιμολόγησης, αυτό είναι το σωστό βιβλίο για εσάς.

Κριτική βιβλίου τιμολόγησης

Αυτό το βιβλίο με τις κορυφαίες τιμές είναι ένα από τα καλύτερα βιβλία σχετικά με τις τιμές εάν είστε φοιτητής και έχετε εγγραφεί σε ένα μάθημα Οικονομικών / Τιμολόγησης στο πανεπιστήμιο σας. Ακόμα και στο MIT Opencourseware, αυτό το βιβλίο έχει αναφερθεί ως το must-read για την κατανόηση των τιμών. Το καλύτερο μέρος αυτού του βιβλίου είναι οι θεωρίες και οι έννοιες που παρουσιάζονται τόσο καλά, ώστε ως φοιτητής δεν χρειάζεται να πάτε στο επόμενο βιβλίο για να αναζητήσετε μια άλλη ιδέα σχετικά με την τιμολόγηση. Αυτό το βιβλίο είναι περιεκτικό από μόνο του και δεν χρειάζεστε άλλο βιβλίο εάν θέλετε να περάσετε το μάθημα. Από τη διαφοροποίηση προϊόντων έως τις δομές τιμολόγησης, από την τιμολόγηση στην επέκταση της αγοράς έως τη δημιουργία σημαντικών στρατηγικών τιμολόγησης, θα μάθετε όλα και πολλά άλλα. Αφού διαβάσατε αυτό το βιβλίο,θα μπορούσατε να βάλετε τον εαυτό σας στη θέση του αγοραστή και θα μπορούσατε να δείτε γιατί τα καταστήματα που ψωνίζετε από την προσφορά σας προσφέρουν εκπτώσεις και πώς λειτουργεί το σύνολο των τιμών στην πραγματική ζωή.

Βασικές επιλογές από αυτό το βιβλίο με τις καλύτερες τιμές

 • Μαζί με παλιά παραδείγματα τιμολόγησης, θα λάβετε επίσης παραδείγματα νέων μοντέλων τιμολόγησης. Θα ξέρατε πώς τιμολογήθηκε το iPhone, πώς λειτουργούν τα νέα μοντέλα για την τιμολόγηση της μουσικής και πώς να στρατηγικοποιούνται για την τιμολόγηση των υπηρεσιών.
 • Θα μάθετε επίσης πολλά για τη δημιουργία αξίας και τη διαχείριση των αλλαγών των τιμών από την άποψη των εκπτώσεων, των μειώσεων τιμών στην περίοδο ύφεσης και της αύξησης των τιμών βάσει κόστους.
 • Θα μάθετε επίσης πώς να επικοινωνείτε την αξία μέσω της τιμολόγησης που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις των νέων επιχειρηματιών.
<>

# 5 - Το πλεονέκτημα τιμής

των Walter L. Baker, Michael V. Marn και Craig C. Zawada

Αυτό το βιβλίο με τις καλύτερες τιμές εστιάζει κυρίως στις στρατηγικές τιμολόγησης τόσο για τις καλές όσο και για τις κακές στιγμές.

Κριτική βιβλίου

Εάν πάντα μπερδεύεστε για το πώς μπορείτε να σκεφτείτε ξεκάθαρα σχετικά με τις τιμές, διαλέξτε αυτό το βιβλίο Αυτό το βιβλίο θα σας διδάξει ένα πλαίσιο τιμολόγησης που θα λύσει όλα τα ζητήματα τιμολόγησης. Για να μιλήσουμε για το βιβλίο, αυτό το βιβλίο σας διδάσκει ακριβώς τρία συγκεκριμένα πράγματα. Πρώτον, αυτό το βιβλίο με τις καλύτερες τιμές θα σας διδάξει το πλαίσιο της στρατηγικής τιμολόγησης που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια στρατηγική προϊόντος / αγοράς και θα σας δώσει μια προοπτική τιμολόγησης συναλλαγών για να επιτεθείτε σε πολλές προκλήσεις τιμολόγησης. Δεύτερον, είναι ένα υπέροχο βιβλίο για τις προκλήσεις τιμολόγησης που αντιμετωπίζετε μετά από μια συγχώνευση. πολύ λιγότερα βιβλία μιλούν για αυτό το συγκεκριμένο ζήτημα. Τρίτον, θα μάθετε επίσης πώς μπορείτε να οδηγήσετε την αλλαγή τιμών από αυτό το βιβλίο που είναι ένα άλλο έγκυρο θέμα, αλλά δεν συζητείται ευρέως. Εάν είστε φοιτητής Οικονομικών ή ιδιοκτήτης επιχείρησης ή επαγγελματίας τιμολόγησης,αυτό το βιβλίο πρέπει να βρίσκεται στη λίστα "πρέπει να διαβάσετε". Επιπλέον, για οποιαδήποτε γιγαντιαία εταιρεία που θέλει να βελτιώσει την κατώτατη γραμμή της, η ανάγνωση αυτού του βιβλίου σίγουρα θα βοηθήσει την εταιρεία να κάνει το άλμα.

Βασικές επιλογές από αυτό το βιβλίο με κορυφαίες τιμές

 • Οι συγγραφείς είναι εμπειρογνώμονες τιμολόγησης στη McKinsey & Company και σε αυτό το βιβλίο, έχουν δείξει τον τρόπο να εντοπίσουν, να συλλάβουν και να επιμείνουν σε σημαντικά κέρδη τιμολόγησης σε νέες επιχειρήσεις.
 • Θα μάθετε επίσης σχετικά με την τιμολόγηση των προϊόντων, την τιμολόγηση των προϊόντων με προσαρμοσμένη διαμόρφωση, τα κλιμακωτά προϊόντα και τις τιμές των υπηρεσιών.
 • Μαζί με αυτό το βιβλίο, θα λάβετε επίσης εργαλεία τιμολόγησης McKinsey, καταρράκτη τιμών τσέπης και χάρτες αξίας.
<>

# 6 - Τιμολόγηση ισχύος

Πώς η διαχείριση της τιμής μετατρέπει την κατώτατη γραμμή

των Robert J. Dolan και Hermann Simon

Αυτό το βιβλίο με κορυφαίες τιμές είναι ελαφρώς διαφορετικό από τα υπόλοιπα βιβλία.

Κριτική βιβλίου

Αυτό το βιβλίο με τις καλύτερες τιμές σίγουρα θα κάνει την κατώτατη γραμμή σας πιο δυνατή, αλλά αυτό το βιβλίο δεν είναι ένας ολοκληρωμένος οδηγός για τις τιμές B2B. Ναι, θα εξυπηρετήσει το σκοπό της επίλυσης μερικών προκλήσεων των επιχειρήσεων που δεν συζητούνται ευρέως. Τα καλύτερα μέρη αυτού του βιβλίου είναι τρία κεφάλαια. Στο Κεφάλαιο 6, οι συγγραφείς συζητούν τη διεθνή τιμολόγηση. Στη διεθνή τιμολόγηση, οι συγγραφείς μιλούν για την παγκοσμιοποίηση, τη διαφάνεια των τιμών, το Διαδίκτυο, τις εταιρείες όλων των τύπων και τον τρόπο καθορισμού της τιμής λαμβάνοντας υπόψη όλους αυτούς τους παράγοντες. Στο Κεφάλαιο 12, οι συγγραφείς έχουν γίνει ειλικρινείς για το πώς μπορεί κανείς να οργανώσει την τιμολόγηση ισχύος και πώς να κατανοήσει τις υποκείμενες έννοιες και επισκόπηση. Στο Κεφάλαιο 13, οι συγγραφείς μιλούν για τα βασικά στοιχεία που απαιτούνται για τη βελτίωση της τιμολόγησης. Μόνο για αυτά τα τρία κεφάλαια, μπορείτε να αγοράσετε το βιβλίο.Τα υπόλοιπα κεφάλαια μιλούν για την επικοινωνία αξίας, την ποσοτικοποίηση της αξίας των πελατών, τη στρατηγική προσφοράς και την άνοδο των οικονομικών αγοραστών και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής. Χρησιμοποιήστε αυτό το βιβλίο ως βιβλίο αναφοράς για την τιμολόγηση μαζί με ένα βιβλίο για τις τιμές.

Βασικές επιλογές από αυτό το βιβλίο με τις καλύτερες τιμές

 • Οι συγγραφείς υπογραμμίζουν την κύρια έννοια της τιμολόγησης και πώς η ελαττωματική τιμολόγηση μπορεί να κάνει ή να σπάσει την κατώτατη γραμμή ενός οργανισμού σε αυτήν την υπερ-ανταγωνιστική αγορά.
 • Θα γνωρίσετε επίσης πολλές ιδέες. Για παράδειγμα, τμηματοποίηση της αγοράς, ανταγωνιστική στρατηγική τιμολόγηση, διεθνής τιμολόγηση, μη γραμμική τιμολόγηση, χρονική προσαρμοσμένη τιμολόγηση και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής.
<>

# 7 - Τιμολόγηση με εμπιστοσύνη

10 τρόποι να σταματήσετε να αφήνετε χρήματα στο τραπέζι

των Reed Holden και Mark Burton

Αυτός είναι ένας αναλυτικός οδηγός για την τιμή του προϊόντος σας χωρίς συμβιβασμούς.

Κριτική βιβλίου

Υπάρχουν τρία πράγματα για αυτό το βιβλίο. Αυτό το βιβλίο σχετικά με την τιμολόγηση είναι πολύ χρήσιμο για όσους δεν έχουν πτυχίο διαχείρισης ή επαγγελματική κατάρτιση και θέλουν να χρεώνουν premium τιμές για τα προϊόντα / τις υπηρεσίες τους. Δεύτερον, αυτό το βιβλίο είναι πολύ εύκολο να γίνει κατανοητό. Κάθε λαϊκός που ενδιαφέρεται να γνωρίζει το θέμα θα διαβάσει εύκολα ολόκληρο το βιβλίο μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Και τρίτον, αυτό το βιβλίο είναι πολύ εφικτό. Τα περισσότερα από τα βιβλία σχετικά με τις τιμές είναι γεμάτα με ορολογία που καθιστά τα πράγματα αδύνατα να εφαρμοστούν. Αυτό το βιβλίο έχει δώσει τα πλαίσια με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να κλείσετε ένα κεφάλαιο και να εφαρμόσετε αμέσως ό, τι έχετε μάθει. Η τιμολόγηση δεν είναι εύκολο θέμα. Συχνά προκαλεί σύγχυση στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων σχετικά με τον τρόπο χρέωσης της βέλτιστης τιμολόγησης.Αυτό το βιβλίο έχει ξεπεράσει όλες τις υποθέσεις και σας δίνει έναν βήμα προς βήμα οδηγό βασισμένο σε αποσταγμένες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές. Εδώ οι συγγραφείς ανέφεραν ότι η καλή / βελτιστοποιημένη τιμολόγηση βασίζεται σε μια καλή στρατηγική, στη συνέχεια στην τμηματοποίηση και στη συνέχεια στο μάρκετινγκ, τις πωλήσεις, τους ανταγωνιστές, τις διαδικασίες, τους ελέγχους, τα εργαλεία και την τελευταία οργανωτική κουλτούρα.

Βασικές επιλογές από αυτό το βιβλίο με τις καλύτερες τιμές

 • Εάν δεν μπορείτε να τιμολογήσετε καλά τα προϊόντα / τις υπηρεσίες σας, τελικά θα καταστρέψετε τις αξίες, τα έσοδα και τα κέρδη της εταιρείας σας. Πριν ορίσετε ποτέ την τιμή σας, δώστε σε αυτό το βιβλίο μια ανάγνωση και σταματήστε να υπολογίζετε σχετικά με τη βέλτιστη τιμολόγηση.
 • Αυτό το κορυφαίο βιβλίο για τις τιμές δεν βασίζεται σε συμβατικές μεθόδους τιμολόγησης. Μάλλον οι συγγραφείς σας δίνουν ένα αποδεδειγμένο σχέδιο για την αύξηση των εσόδων σας χωρίς να θυσιάσετε περιθώρια κέρδους.
<>

# 8 - Τιμολόγηση βάσει αξίας:

Αυξήστε τις πωλήσεις και ενισχύστε την κατώτατη γραμμή σας δημιουργώντας, επικοινωνώντας και συλλαμβάνοντας την αξία των πελατών

των Χάρι Μακντίτ και Μάικ Γουίλκινσον

Γιατί οι πελάτες πρέπει να επιλέξουν την επωνυμία σας και όχι άλλους; Είναι επειδή δεν μπορούσατε να τιμολογήσετε καλά τα προϊόντα / τις υπηρεσίες σας; Ας ανακαλύψουμε.

Κριτική βιβλίου

Οι σημερινοί πελάτες είναι σοφοί. Ξέρουν τι αγοράζουν και τι αφήνουν στο τραπέζι. Καταλαβαίνουν επίσης το κόστος ευκαιρίας. Έτσι, ως ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, πρέπει επίσης να αναβαθμίσετε το παιχνίδι σας και να προσφέρετε στους πελάτες ακριβώς αυτό που θέλουν. Και ένα μοντέλο τιμολόγησης βάσει αξίας θα σας βοηθήσει να προσφέρετε την ακριβή τιμολόγηση που θέλουν οι πελάτες. Εάν πουλάτε ένα προϊόν, υπάρχουν επίσης πολλές μάρκες εκτός από τη δική σας. Έτσι, η εκμάθηση τιμολόγησης με βάση την αξία είναι απαραίτητη για την ομαλή λειτουργία της επιχείρησής σας. Αυτό το βιβλίο θα σας διδάξει την ακριβή διαδικασία για την ανάπτυξη ενός μοντέλου τιμολόγησης βάσει αξίας με ελάχιστο κίνδυνο. Θα ξέρετε πώς να ορίσετε ένα κανάλι διανομής πωλήσεων, πώς να παρέχετε την πρόταση αξίας στο κανάλι πωλήσεων και πώς να χρησιμοποιήσετε τη δημιουργία εσόδων μειώνοντας παράλληλα το κόστος για την επιχείρηση και παρέχοντας συναισθηματική αξία στους πελάτες. Εξάλλου,Αυτό το βιβλίο δεν αφορά όλες τις θεωρίες και καμία πρακτική εφαρμογή. μάλλον είναι πολύ αντίθετο. Θα βρείτε μια περιορισμένη εξήγηση και μια πληθώρα στρατηγικών για άμεση εφαρμογή στην επιχείρησή σας.

Βασικές επιλογές από αυτό το βιβλίο με τις καλύτερες τιμές

 • Υπάρχουν τέσσερα πράγματα που θα μάθετε από αυτό το βιβλίο με τις καλύτερες τιμές - θα μάθετε να κατανοείτε τις ανάγκες των πελατών σας. θα μάθετε πώς μπορείτε να κάνετε την εταιρεία σας διαφορετική. θα μάθετε να ποσοτικοποιείτε τις διαφορές της επιχείρησής σας από άλλες επιχειρήσεις και να δημιουργείτε μια στρατηγική βασισμένη στην αξία. και τέλος, θα μάθετε να μεταδίδετε αξία απευθείας στους πελάτες σας.
 • Ολόκληρο το βιβλίο βασίζεται σε τρεις βασικές αρχές τις οποίες κάθε ιδιοκτήτης επιχείρησης πρέπει να μάθει - κέρδος εσόδων, μείωση κόστους και συναισθηματική συνεισφορά, όλα ταυτόχρονα.
<>

# 9 - Η τιμή έγινε σωστά

Το πλαίσιο τιμολόγησης αποδείχθηκε επιτυχημένο από τις πιο κερδοφόρες εταιρείες στον κόσμο (Bloomberg Financial)

από τον Tim J. Smith

Η λήψη ενός στιγμιότυπου από τις καλύτερες εταιρείες του κόσμου μπορεί να σας καθοδηγήσει για να κάνετε σωστά τις τιμές σας. Εδώ γιατί.

Κριτική βιβλίου

Υπάρχουν λίγα πράγματα που κάνουν τη στρατηγική τιμολόγησης δυναμική. Αυτά τα στοιχεία αυτής της δυναμικής στρατηγικής τιμολόγησης είναι επιχειρηματική στρατηγική, στρατηγική τιμολόγησης, πολιτική διακύμανσης τιμών, τιμολόγηση αγοράς και εκτέλεση τιμών. Σε αυτό το βιβλίο, ο συγγραφέας εξήγησε γιατί αυτά τα στοιχεία λειτουργούν σε ευθυγράμμιση με μια δυναμική στρατηγική τιμολόγησης και γιατί η τιμολόγηση βάσει αξίας θριαμβεύει όλες τις άλλες στρατηγικές τιμολόγησης. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε τακτικά στυλό Parker, παρόλο που είναι πολυτελές αντικείμενο Γιατί; Επειδή τα στυλό Parker είναι πολύ ανθεκτικά, γράψτε πάρα πολύ καλά και ενώ ξαναγεμίζουμε δεν χρειάζεται να επιβαρυνθούμε πολύ. Ως αποτέλεσμα, ακόμη και αν πληρώσουμε μια premium τιμή για τα στυλό Parker, τα χρησιμοποιούμε τακτικά. Αυτή είναι η δύναμη της τιμολόγησης βάσει αξίας. Επιπλέον, αυτό το βιβλίο διδάσκει ένα πολύτιμο μάθημα - οι προσαρμογές των τιμών επηρεάζουν δραστικά την κατώτατη γραμμή σε οποιονδήποτε οργανισμό. Ετσι,αν έχετε ποτέ προχωρήσει στη δημιουργία μιας στρατηγικής τιμολόγησης, διαβάστε αυτό το βιβλίο και πώς λειτουργούν τα πράγματα για μεγάλους οργανισμούς. Ανεξάρτητα από το είδος του επιχειρηματία που είστε - αρχάριος ή μεγάλος, αυτό το βιβλίο σίγουρα θα σας διδάξει πολλά για τις τιμές.

Βασικές επιλογές από αυτό το βιβλίο με κορυφαίες τιμές

Υπάρχουν τέσσερα πιο σημαντικά πράγματα που θα μάθετε από αυτό το βιβλίο με τις καλύτερες τιμές -

 • Πριν κάνετε αναλύσεις τιμολόγησης, εντοπίστε τις σωστές ερωτήσεις.
 • Εφαρμόζοντας τις στρατηγικές που αναφέρονται σε αυτό το βιβλίο, θα μπορείτε να βελτιώσετε τη στρατηγική τιμολόγησης και τη διαδικασία λήψης αποφάσεων.
 • Θα μάθετε λεπτομερώς τις τιμές βάσει αξίας και
 • Ευθυγραμμίστε τη στρατηγική τιμολόγησης με τους μακροπρόθεσμους οργανωτικούς στόχους και το όραμά σας.
<>

# 10 - Η Ψυχολογία της Τιμής

Πώς να χρησιμοποιήσετε την τιμή για να αυξήσετε τη ζήτηση, το κέρδος και την ικανοποίηση των πελατών

από τον Leigh Caldwell

Σε αυτό το βιβλίο, θα καταλάβετε την ψυχολογία πίσω από τις τιμές και γιατί λίγα πράγματα λειτουργούν όπως η μαγεία και λίγα δεν κάνουν ποτέ.

Κριτική βιβλίου

Με απλά λόγια, αυτό το βιβλίο με τις καλύτερες τιμές είναι μια εξαιρετική γρήγορη ανάγνωση σχετικά με τις τιμές. Εάν γνωρίζετε λίγα για την τιμολόγηση, αυτό μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός πρόσθετος πόρος για την τιμολόγηση νέων προϊόντων / υπηρεσιών. Υπάρχει ένα ζήτημα με το βιβλίο που ανέφεραν οι αναγνώστες. Ο συγγραφέας εξήγησε ολόκληρο το βιβλίο λαμβάνοντας υποθετικές καταστάσεις αντί για πραγματικά περιστατικά. Ωστόσο, αυτό δεν κάνει το βιβλίο βαρετό. Ο συγγραφέας έγραψε το βιβλίο σε λογοτεχνικό στιλ κάνοντας κάθε κεφάλαιο ενδιαφέρον και διαδοχικό για τους αναγνώστες. Θα μάθετε πολλά για το γιατί η τιμολόγηση είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία της επιχείρησης, γιατί μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τιμή για να υπαγορεύσετε την αγορά, τι αντιληπτή αξία μπορείτε να δημιουργήσετε για τους πελάτες και πώς μπορείτε να εστιάσετε στην τιμολόγηση που θα δημιουργήσετε περισσότερα έσοδα για την επιχείρησή σας. Αυτό το βιβλίο δεν είναι ένας ολοκληρωμένος οδηγός και δεν καλύπτει όλες τις πτυχές των τιμώνΑλλά κάνει μεγάλη δουλειά για την εισαγωγή των βασικών στοιχείων σε όσους δεν είχαν σχεδόν καμία εμπειρία στην τιμολόγηση. Αυτό σημαίνει ότι αυτό το βιβλίο είναι ιδανικό για αρχάριους, καθώς και για όσους είχαν κάποια εμπειρία στη δημιουργία στρατηγικών τιμολόγησης για τις επιχειρήσεις τους.

Βασικές επιλογές από αυτό το βιβλίο με κορυφαίες τιμές

 • Η τιμολόγηση είναι μια πρακτική επιστήμη. Αυτό το βιβλίο με τις καλύτερες τιμές θα αποδείξει γιατί. Εάν μπορείτε να καταλάβετε την επιστήμη πίσω από την τιμολόγηση, θα μπορείτε να εφαρμόσετε τα συστατικά της σε οποιονδήποτε τύπο προϊόντος / υπηρεσίας.
 • Αυτό το βιβλίο είναι για όσους δεν θέλουν να περιμένουν να διαβάσουν ολόκληρο το βιβλίο πριν από την εφαρμογή. Απλώς διαβάστε ένα κεφάλαιο και εφαρμόστε το και μετά επαναλάβετε το. Αυτό το βιβλίο έχει σχεδιαστεί για άτομα που αγαπούν να πειραματιστούν με αυτά που μαθαίνουν.
<>

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found