Κορυφαία 10 καλύτερα βιβλία αναζήτησης εργασίας | WallstreetMojo

Λίστα των κορυφαίων 10 καλύτερων βιβλίων αναζήτησης εργασίας 

Μπορείτε να μάθετε πώς να αναζητήσετε θέσεις εργασίας με εντελώς διαφορετικούς τρόπους. Υπάρχουν νέα εργαλεία και τεχνολογίες διαθέσιμες μέσω των οποίων μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον τεράστιο τομέα των πιθανών εταιρειών και των προσλήψεων. Παρακάτω είναι η λίστα των βιβλίων για αναζήτηση εργασίας -

 1. Η 2ωρη αναζήτηση εργασίας: Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία για να αποκτήσετε τη σωστή εργασία ταχύτερα
 2. Guerrilla Marketing for Job Hunters 3.0  (Αποκτήστε αυτό το βιβλίο)
 3. Τι χρώμα είναι το αλεξίπτωτο σας; 2017: Ένα πρακτικό εγχειρίδιο για τους κυνηγούς εργασίας και τους καριέρα-Changer (Πάρτε αυτό το βιβλίο)
 4. Οι άγραφοι κανόνες της εξαιρετικά αποτελεσματικής αναζήτησης εργασίας  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 5. Προσέλκυση της ιδανικής δουλειάς σας και ταχύτερη προσέλκυση: Μεγιστοποίηση της απόδοσης κατά την επένδυση (λήψη αυτού του βιβλίου)
 6. Εκτελέστε τη δουλειά των ονείρων σας οπουδήποτε  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 7. Εργασία !: Βελτιστοποιημένη αναζήτηση (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 8. Ο βασικός οδηγός για πρόσληψη και πρόσληψη: (Σειρά πρόσληψης βάσει απόδοσης) (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 9. 60 δευτερόλεπτα και έχετε προσληφθεί !: Αναθεωρημένη Έκδοση (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 10. Αυτό είναι το οποίο προσλαμβάνουμε: Οι εργοδότες αποκαλύπτουν πώς: Να βρουν δουλειά. Πετύχετε σε αυτό. Προωθηθείτε (Λάβετε αυτό το βιβλίο)

Ας συζητήσουμε λεπτομερώς κάθε ένα από τα βιβλία αναζήτησης εργασίας μαζί με τα βασικά στοιχεία και τις κριτικές του.

# 1 - Η αναζήτηση εργασίας 2 ωρών: Χρησιμοποιώντας τεχνολογία για να αποκτήσετε τη σωστή εργασία ταχύτερα

από τον Steve Dalton

Σε αυτήν την εποχή ακραίας βιασύνης, θα πρέπει να ασχοληθείτε αν θέλετε να δουλέψετε. Τι θα έκανες λοιπόν; Επενδύστε 2 ώρες στην αναζήτηση εργασίας και, η δουλειά είναι δική σας. Αυτό τουλάχιστον λέει ο Steve Dalton. Ρίξτε μια ματιά στην κριτική και τις καλύτερες επιλογές του βιβλίου.

Αναθεώρηση βιβλίων αναζήτησης εργασίας

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη δικτύωση ή το email, ή ποιες εργασίες πρέπει να δώσετε προτεραιότητα, αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει πάρα πολύ. Αλλά μην πηγαίνετε για 2 ώρες, γιατί αυτό που αναφέρεται στο βιβλίο θα πάρει έναν εύλογο χρόνο για να αφομοιωθεί και να εφαρμοστεί. Πολλοί άνθρωποι που έχουν διαβάσει αυτό το βιβλίο έχουν επαινέσει βαθιά το περιεχόμενο. Εάν είστε νέοι σε αναζήτηση εργασίας και δεν ξέρετε πού να ψάξετε, μπορείτε να παραλάβετε αυτό το βιβλίο.

Key Takeaway από αυτό το καλύτερο βιβλίο αναζήτησης εργασίας

Το καλύτερο μέρος αυτού του καλύτερου βιβλίου αναζήτησης εργασίας είναι αυτά τα δύο -

 • Πρώτον, αυτό το βιβλίο μίλησε για νέες τεχνικές αναζήτησης εργασίας χρησιμοποιώντας τη βάση δεδομένων Google, LinkedIn, Excel και αποφοίτων.
 • Δεύτερον, αυτό το βιβλίο ανέφερε επίσης πώς να γράψετε email, να κάνετε δίκτυα και να αξιοποιήσετε τις επαφές σας.
<>

# 2 - Μάρκετινγκ ανταρτών για κυνηγούς εργασίας 3.0:

Πώς να ξεχωρίσετε από το πλήθος και να πατήσετε στην κρυφή αγορά εργασίας χρησιμοποιώντας τα κοινωνικά μέσα και 999 άλλες τακτικές σήμερα

των Jay Conrad Levinson και David E. Perry

Αυτό το βιβλίο αναζήτησης εργασίας είναι αυτό που προτείνει. Αυτό το βιβλίο θα σας διδάξει πώς να είστε αντάρτης στην αναζήτηση εργασίας σας. Ρίξτε μια ματιά στην κριτική και τις καλύτερες επιλογές -

Αναθεώρηση βιβλίων αναζήτησης εργασίας

Αυτό το κορυφαίο βιβλίο αναζήτησης εργασίας είναι μετασχηματιστικό. Πολλοί αναγνώστες που έχουν περάσει από αυτό το βιβλίο έχουν αναφέρει ότι αυτό το βιβλίο έχει μεταμορφώσει εντελώς τη σταδιοδρομία τους. Μέσα σε ένα μήνα από την εφαρμογή των στρατηγικών που αναφέρονται σε αυτό το βιβλίο, πήραν τη δουλειά που ήθελαν με μια λογική αύξηση και άξιζαν μια προαγωγή. Τι περιμένεις λοιπόν; Πηγαίνετε να πιάσετε το βιβλίο και αυτό το βιβλίο αναζήτησης εργασίας μπορεί να αλλάξει εντελώς την καριέρα σας.

Key Takeaway από αυτό το κορυφαίο βιβλίο αναζήτησης εργασίας

Υπάρχουν τέσσερα πράγματα που αυτό το βιβλίο αναζήτησης εργασίας θα σας βοηθήσει να μάθετε -

 • Θα μάθετε να παρουσιάζετε τις ικανότητές σας με δημιουργικούς τρόπους που θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε στην έντονα ανταγωνιστική αγορά
 • Θα γνωρίσετε τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης που χρησιμοποιείται από κορυφαίους κυνηγούς.
 • Θα μάθετε νέα εργαλεία και τεχνικές αναζήτησης εργασίας που σπάνια χρησιμοποιούνται από το 90% των ατόμων που αναζητούν εργασία.
 • Θα γνωρίσετε επίσης καλά τον εαυτό σας. έτσι ώστε να μπορείτε να εφαρμόσετε αυτήν τη νέα γνώση που βρέθηκε κατά την αναζήτηση της εργασίας σας.
<>

# 3 - Τι χρώμα είναι το αλεξίπτωτο σας; 2017: Ένα πρακτικό εγχειρίδιο για τους κυνηγούς εργασίας και τους καριέρες

από τον Richard N. Bolles

Αυτό το καλύτερο βιβλίο αναζήτησης εργασίας είναι ένα αλεξίπτωτο και θα σας βοηθήσει να φτάσετε στο επόμενο επίπεδό σας. Και είναι επίσης αρκετά ενημερωμένο.

Αναθεώρηση βιβλίων αναζήτησης εργασίας

Σύμφωνα με τους αναγνώστες αυτού του βιβλίου αναζήτησης εργασίας, εάν μάθετε ένα πράγμα από το βιβλίο, θα ήταν «συμβουλές συνομιλίας». Σε αυτήν τη συγκεκριμένη ενότητα, θα καταλάβετε πώς να απαντήσετε στις ερωτήσεις της συνέντευξης. Ο συγγραφέας γνωρίζει ακριβώς γιατί σας ζητείται μια ερώτηση στη συνέντευξη. Για παράδειγμα, εάν σας ζητηθεί - "Πείτε μου κάτι για τον εαυτό σας", ο στρατολόγος δεν ψάχνει τα χόμπι ή τα ενδιαφέροντά σας. Το μόνο που ψάχνει για σχετικές δεξιότητες, γνώσεις και εμπειρία που είναι απαραίτητα για τη δουλειά και αν έχετε τέτοιες δεξιότητες, γνώσεις και εμπειρία ή όχι.

Key Takeaway από αυτό το καλύτερο βιβλίο αναζήτησης εργασίας

 • Αυτό το βιβλίο για αναζήτηση εργασίας είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους πρόσφατους αποφοίτους που βγαίνουν από το κολέγιο και δεν έχουν ιδέα για το τι να κάνουν. Αυτό το βιβλίο θα τους διδάξει να βήμα προς βήμα σχετικά με την αναζήτηση εργασίας.
 • Ένα άλλο καλύτερο πράγμα για το βιβλίο είναι η άσκηση λουλουδιών με προηγμένες συμβουλές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άλλες τεχνικές αναζήτησης.
<>

# 4 - Οι άγραφοι κανόνες της εξαιρετικά αποτελεσματικής αναζήτησης εργασίας:

Το αποδεδειγμένο πρόγραμμα που χρησιμοποιείται από την κορυφαία εταιρεία παροχής υπηρεσιών σταδιοδρομίας στον κόσμο

από τον Orville Pierson

Εάν δεν διαβάσετε κανένα βιβλίο για αναζήτηση εργασίας, ξεκινήστε με αυτό.

Αναθεώρηση βιβλίων αναζήτησης εργασίας

Δεν θα βρείτε έναν κάτοχο χειρός σε αυτό το βιβλίο αναζήτησης εργασίας. Αλλά αν διαβάσετε αυτό το κορυφαίο βιβλίο αναζήτησης εργασίας, θα μάθετε σχεδόν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να αποκτήσετε μια νέα δουλειά. Το βιβλίο βασίζεται στο μυστικό των εμπιστευτικών μέσων της βιομηχανίας που θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε καλά για την αγορά εργασίας. Και η πιο χρήσιμη τεχνική του βιβλίου είναι η μέθοδος Pearson που λειτουργεί ως οδικός χάρτης για άνεργους.

Key Takeaway από αυτό το κορυφαίο βιβλίο αναζήτησης εργασίας

Υπάρχουν τέσσερα πράγματα που θα μάθετε από αυτό το βιβλίο -

 • Για να δημιουργήσετε ένα δομικό σύστημα αναζήτησης και να μετρήσετε την πρόοδό σας ταυτόχρονα!
 • Να στοχεύσετε σε εταιρείες που μπορούν να εκπληρώσουν τη μακροπρόθεσμη φιλοδοξία σας στην καριέρα σας!
 • Για να μάθετε το «βασικό μήνυμα» που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το κυνήγι της δουλειάς σας!
 • Για να καλπάζετε τυχόν εμπόδια στην αναζήτηση εργασίας και να γίνετε ροκ σταρ στην αναζήτηση εργασίας!
<>

# 5 - Προσέλκυση της ιδανικής εργασίας σας και ταχύτερη προσέλκυση: Μεγιστοποίηση της απόδοσης κατά την επένδυση του χρόνου

από τον Gerry Fusco

Αυτό το κορυφαίο βιβλίο αναζήτησης εργασίας είναι σύντομο, εύκολο να διαβαστεί και θα μιλήσει στο σημείο. Θα χρειαστεί μόνο να διαβάσετε 170 σελίδες και θα έχετε χρυσά ψήγματα πληροφοριών στο δάχτυλό σας.

Αναθεώρηση βιβλίων αναζήτησης εργασίας

Είτε ψάχνετε για δουλειά είτε είστε απλώς περίεργοι για το θέμα, αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει να βρείτε το γλυκό σημείο. Μόλις αρχίσετε να διαβάζετε το βιβλίο, θα καταλάβετε πόσο εύκολη και βολική είναι η αναζήτηση εργασίας. Το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε είναι τα σωστά εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Key Takeaway από αυτό το καλύτερο βιβλίο αναζήτησης εργασίας

Το καλύτερο μέρος αυτού του βιβλίου αναζήτησης εργασίας είναι το «ανθεκτικό στην ύφεση» και τα εργαλεία και οι τεχνικές που παρέχονται στο βιβλίο λειτουργούν ανεξάρτητα από την κατάσταση στην αγορά. Αυτό το βιβλίο έχει στρατηγικές και τεχνικές που είναι πολύ πέρα ​​από την καμπύλη και σπάνια οι αιτούντες εργασία χρησιμοποιούν αυτές τις στρατηγικές για να αναζητήσουν τη δουλειά των ονείρων τους.

<>

# 6 - Εκτελέστε τη δουλειά των ονείρων σας οπουδήποτε:

Ο πλήρης οδηγός λίστας Mac για την εύρεση εργασίας που αγαπάτε

από τους Mac Prichard, Kris Swanson και Benjamin Forstag

Θα θέλατε να έχετε τη συμβουλή των παγκοσμίου φήμης αγώνων εργασίας; Εάν ναι, αρπάξτε αυτό το βιβλίο αναζήτησης εργασίας. Θα μάθετε αποδεδειγμένα εργαλεία και τεχνικές για το πώς να βρείτε την δουλειά των ονείρων σας εύκολα.

Αναθεώρηση βιβλίων αναζήτησης εργασίας

Δεν έχει σημασία πού ζεις. Αυτό το κορυφαίο βιβλίο αναζήτησης εργασίας θα σας βοηθήσει ανεξάρτητα από την τοποθεσία, το επίπεδο δεξιοτήτων, την εμπειρία και την εμπειρία σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να διαβάσετε τις συμβουλές που παρέχονται στο βιβλίο και να τις εφαρμόσετε στην αναζήτηση εργασίας σας. Πολλοί αναγνώστες ανέφεραν ότι δεν μπορούν να σκεφτούν αναζήτηση εργασίας χωρίς αυτό το βιβλίο. Και ίσως έχουν δίκιο καθώς οι αναγνώστες σε όλο τον κόσμο επανέλαβαν το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά. Εάν αγωνίζεστε να βρείτε δουλειά και δεν έχετε ιδέα τι να κάνετε, πάρτε αυτό το βιβλίο και μάθετε τις πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτό το βιβλίο. Θα σας βοηθήσει να βρείτε τη δουλειά πολύ πιο γρήγορα από ό, τι νομίζατε δυνατό.

Key Takeaway από αυτό το κορυφαίο βιβλίο αναζήτησης εργασίας

 • Αυτό το βιβλίο αναζήτησης εργασίας είναι πολύ σύντομο, μόλις 168 σελίδες. Έτσι μπορείτε να διαβάσετε γρήγορα το βιβλίο και να εφαρμόσετε τις ιδέες που αναφέρονται.
 • Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν διδάσκονται ποτέ πώς να αναζητούν εργασία. Αλλά αν διαλέξετε αυτό το βιβλίο, θα γνωρίζετε την τεχνογνωσία.
 • Και το καλύτερο μέρος αυτού του βιβλίου είναι η πεποίθηση που έχει μεταδώσει στους αιτούντες εργασία ότι όπως και άλλες δεξιότητες, η αναζήτηση εργασίας είναι μια δεξιότητα και είναι μαθήσιμη.
<>

# 7 - Εργασία !: Βελτιστοποιημένη αναζήτηση

από τους Rick Gillis, Ronni Bennett και Chester Elton

Εάν είστε αρχάριος σε αναζήτηση εργασίας ή δεν έχετε πολλή ιδέα, αυτό είναι το βιβλίο για εσάς. Αυτό το κορυφαίο βιβλίο αναζήτησης εργασίας θα σας διδάξει ένα πολύτιμο μάθημα που πρέπει να μάθετε εάν θέλετε να σπάσετε τον κώδικα της δουλειάς των ονείρων σας.

Αναθεώρηση βιβλίων αναζήτησης εργασίας

Αυτό το καλύτερο βιβλίο αναζήτησης εργασίας λειτουργεί. Αυτό τουλάχιστον πιστεύουν οι περισσότεροι αναγνώστες του βιβλίου. Ένας από τους αναγνώστες ανέφερε ότι αφού διάβασε αυτό το βιβλίο, συνειδητοποίησε πόσα λάθη έκανε στο βιογραφικό του. Ένας άλλος αναγνώστης επεσήμανε ότι αυτό το βιβλίο είναι η τέλεια γέφυρα μεταξύ του βιογραφικού σας και της επιστολής ραντεβού σας.

Key Takeaway από αυτό το καλύτερο βιβλίο αναζήτησης εργασίας

 • Όλη η εστίαση αυτού του βιβλίου είναι στους αιτούντες εργασία και να τους βοηθήσουν να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερες συνεντεύξεις, ώστε να μπορούν να κάνουν τη δουλειά των ονείρων τους γρήγορα.
 • Θα μάθετε πώς να δημιουργείτε το βιογραφικό σας και πώς να κάνετε τον πιθανό εργοδότη να λέει «ναι».
 • Θα μάθετε επίσης να χρησιμοποιείτε αποτελεσματικά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την αναζήτηση εργασίας.
<>

# 8 - Ο βασικός οδηγός πρόσληψης και πρόσληψης: (Σειρά πρόσληψης βάσει απόδοσης)

από τον Lou Adler

Η πρόσληψη είναι εύκολη αν ξέρετε πώς. Αυτό το κορυφαίο βιβλίο αναζήτησης εργασίας θα σας δείξει πώς μπορείτε να καταλάβετε τον τύπο πρόσληψης και να προσληφθείτε με απόλυτη βεβαιότητα.

Αναθεώρηση βιβλίων αναζήτησης εργασίας

Αυτό το καλύτερο βιβλίο αναζήτησης εργασίας γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ πρόσληψης και πρόσληψης με πεποίθηση. Στην πραγματικότητα αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν λαμβάνουν είναι τόσο οι προσλήψεις όσο και οι υπάλληλοι είναι στην ίδια πλευρά, όχι εναντίον του άλλου - το μόνο που προσπαθούν να βρουν είναι ένα γλυκό σημείο που θα βοηθήσει και τους δύο να κλείσουν το κενό. Αυτό το βιβλίο βασίζεται στην πρόσληψη βάσει επιδόσεων, η οποία είναι απαραίτητη εάν ο στρατολόγος και ο ερευνητής θέλουν να βρουν κοινό έδαφος.

Key Takeaway από αυτό το κορυφαίο βιβλίο αναζήτησης εργασίας

 • Το καλύτερο μέρος αυτού του βιβλίου είναι, φυσικά, το σύστημα πρόσληψης βάσει επιδόσεων. Ένα σύστημα πρόσληψης με βάση την απόδοση είναι πολύ διαφορετικό από το παραδοσιακό σύστημα πρόσληψης και πρόσληψης.
 • Σε αυτό το βιβλίο, θα μάθετε πώς μπορείτε να απεικονίσετε την ικανότητά σας για σωστό είδος εργασίας αντί να προσπαθείτε να ταιριάξετε με τις υπάρχουσες θέσεις εργασίας που διατίθενται στην αγορά.
<>

# 9 - 60 δευτερόλεπτα και έχετε προσληφθεί!: Αναθεωρημένη έκδοση

από τον Robin Ryan

Εάν θέλετε να ξεχωρίσετε στο πλήθος με μια δήλωση όπως "infomercial", είστε εδώ για μια απόλαυση. Πιάστε το βιβλίο και μάθετε γιατί λειτουργεί.

Αναθεώρηση βιβλίων αναζήτησης εργασίας

Έτσι θέλετε να μάθετε πώς θα μπορούσατε να κάνετε το σημάδι σας σε 60 δευτερόλεπτα επίπεδο. Εδώ είναι η συμφωνία. Δημιουργήστε μια δήλωση (όπως μια διαφήμιση) την οποία θα χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Αυτή η δήλωση θα επισημάνει εν συντομία τις δεξιότητές σας, τα επιτεύγματά σας, τις γνώσεις σας και γιατί είστε ο σωστός υποψήφιος για τη δουλειά. Και όταν αισθάνεστε ότι η φράση σας είναι αρκετά καλή, χρησιμοποιήστε την όποτε μπορείτε.

Key Takeaway από αυτό το καλύτερο βιβλίο αναζήτησης εργασίας

 • Θα μάθετε «πώληση 60 δευτερολέπτων» και την «ατζέντα πέντε σημείων».
 • Θα μάθετε πώς να απαντάτε σε 100+ δύσκολες ερωτήσεις συνέντευξης.
 • Θα καταλάβετε επίσης ποιες ερωτήσεις πρέπει να κάνετε και ποιες ερωτήσεις πρέπει να αποφύγετε.
 • Θα μάθετε επίσης στρατηγικές διαπραγμάτευσης για να πληρώσετε περισσότερα και να κερδίσετε καλύτερα.
 • Θα γνωρίζετε επίσης 20 παγίδες συνέντευξης που πρέπει να αποφύγετε.
<>

# 10 - Αυτό είναι το οποίο προσλαμβάνουμε: Οι εργοδότες αποκαλύπτουν πώς: Να βρουν δουλειά. Πετύχετε σε αυτό. Παίρνω προαγωγή

από τον Alex Groenendyk

Αυτό γράφεται εξ ολοκλήρου από διαφορετική οπτική γωνία. Σε αντίθεση με οποιοδήποτε βιβλίο αναζήτησης εργασίας, αυτό το βιβλίο αναζήτησης εργασίας μιλά για τις προοπτικές των εργοδοτών και πώς βλέπουν τους υποψηφίους.

Αναθεώρηση βιβλίου αναζήτησης εργασίας

Φανταστείτε την πιθανότητα όταν μπορείτε να μπείτε στο μυαλό του ερευνητή σας και να μάθετε τα μυστικά του τι σας κάνει να τσεκάρετε. Δεν θα αντληθείτε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό; Εάν ναι, πάρτε αυτό το βιβλίο. Πολλοί μαθητές που μόλις ξεκινούν τη σταδιοδρομία τους ανέφεραν ότι αυτό είναι το καλύτερο βιβλίο «επαγγελματικής ανάπτυξης» που έχουν αγοράσει ποτέ. Επιπλέον, είναι πολύ εύκολο να διαβαστεί και το βιβλίο είναι μορφοποιημένο σε εύπεπτη μορφή.

Key Takeaway από αυτό το κορυφαίο βιβλίο αναζήτησης εργασίας

 • Θα μάθετε τις καλύτερες στρατηγικές και τρόπους για να σπάσετε τον κώδικα του μυαλού των στρατολόγων.
 • Θα αποκτήσετε πρόσβαση στα γεγονότα που πιστεύετε ότι γνωρίζετε, αλλά όχι.
 • Επιπλέον, αυτό το βιβλίο θα σας δώσει μια ιδέα για το πώς σκέφτονται οι προσλήψεις για τους υποψηφίους.
<>

σχετικές αναρτήσεις

 • Βιβλία καλύτερης διαχείρισης
 • Βιβλία συνέντευξης εργασίας
 • Συμβουλευτικά βιβλία
 • Βιβλία διαπραγμάτευσης

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ AMAZON

Το WallStreetMojo συμμετέχει στο Πρόγραμμα Συνεργατών Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα θυγατρικών που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μέσα στους ιστότοπους να κερδίζουν διαφημιστικά τέλη μέσω της διαφήμισης και της σύνδεσης στο amazon.com


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found