Λίστα των κορυφαίων 9 που πρέπει να διαβάσει βιβλία επιχειρηματιών για επιτυχημένη επιχείρηση

Λίστα με τα κορυφαία 9 βιβλία επιχειρηματιών

Έχουμε καταθέσει μια λίστα με Βιβλία Επιχειρηματικότητας που πρέπει να είναι απαραίτητη για κάθε επιχειρηματία για να πετύχει πολύτιμες γνώσεις για τον κόσμο της επιχειρηματικής επιτυχίας. Παρακάτω είναι η λίστα των βιβλίων για τον επιχειρηματία -

 1. Το βιβλίο εκκίνησης: Τα μυστικά των ταχύτερα αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων από τους ιδρυτές τους επιχειρηματίες (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 2. The Lean Startup: Πώς οι σημερινοί επιχειρηματίες χρησιμοποιούν τη συνεχή καινοτομία για να δημιουργήσουν ριζικά επιτυχημένες επιχειρήσεις (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 3. Η 4ωρη Εβδομάδα Εργασίας: Αποδράστε 9-5, Ζήστε οπουδήποτε και Γίνετε μέλος του Νέου Πλούσιου (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 4. Η εκκίνηση 100 $  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 5. Αφθονία: Το μέλλον είναι καλύτερο από ό, τι νομίζετε (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 6. Μηδέν σε ένα: Σημειώσεις σχετικά με τις εκκινήσεις ή τον τρόπο οικοδόμησης του μέλλοντος (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 7. True North  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 8. Κάντε κλικ στους εκατομμυριούχους  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 9. Πώς να κερδίσετε φίλους και να επηρεάσετε άτομα  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)

Ας συζητήσουμε λεπτομερώς κάθε ένα από τα βιβλία του επιχειρηματία μαζί με τα βασικά στοιχεία και τις κριτικές του.

# 1 - Το βιβλίο εκκίνησης

Τα μυστικά των ταχύτερα αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων από τους ιδρυτές τους επιχειρηματίες 

από τον David Kidder (Συγγραφέας), Reid Hoffman (Πρόλογος)

Κριτική βιβλίου

Όλες οι νεοσύστατες επιχειρήσεις έχουν δημιουργηθεί για να χτυπήσουν το χρυσό και ο Kidder αποφάσισε να στραφεί προς τα πάνω και να τους βοηθήσει να επιτύχουν την επιτυχία μέσω των ανεκτίμητων ιδεών του στη βιομηχανία από τις εξαντλητικές εμπειρίες των πιο σημαντικών επιχειρηματιών και CEOs του κόσμου, αποκαλύπτοντας τη μυστική επιτυχία τους τύπος. Ο Kidder έχει πάρει συνέντευξη από 41 ιδρυτές που έχουν κάνει τις επιχειρήσεις τους ένα όνομα οικιακής χρήσης για να ανακαλύψουν τα βασικά συστατικά για να απολαύσουν ένα επιτυχημένο ταξίδι στον επιχειρηματικό κόσμο.

Ο Kidder κατάφερε να φέρει το πάθος του στη συγγραφή αυτού του βιβλίου προωθώντας το ενδιαφέρον των μικρών και μεγάλων επιχειρηματιών να πετύχουν στην επιχείρηση ή τη βιομηχανία τους. Το βιβλίο αφθονεί με σοφία που είναι βέβαιο ότι θα ωφελήσει κάθε άτομο να γνωρίσει τον εαυτό του. διατηρώντας την εστίασή τους ανέπαφη στις μεγάλες ιδέες για να γίνουν τελικά καλύτεροι επιχειρηματίες από τον ανταγωνισμό μπροστά και να γίνουν μονοπώλιο στο τέλος της ημέρας.

Το βιβλίο είναι γραμμένο με απλό τρόπο τραπεζιού καφέ, αναπόφευκτα γεμάτο με μαργαριτάρια σοφίας από τους Steve Case of AOL, Robin Chase of Zipcar, Scott Harrison of Charity: Water, Jay Walker of Priceline, Sara Blakely of Spanx. εμπνέοντας τους ανθρώπους να μείνουν μπροστά από το παιχνίδι τους. Το βιβλίο είναι μια εξαιρετική ανάγνωση όχι μόνο για επιχειρηματίες στη φάση εκκίνησης αλλά και για ανώτατα στελέχη διοίκησης στις εταιρείες.

<>

# 2 - Το Lean Startup

Πώς οι σημερινοί επιχειρηματίες χρησιμοποιούν τη συνεχή καινοτομία για να δημιουργήσουν ριζικά επιτυχημένες επιχειρήσεις 

από τον Eric Ries (Συγγραφέας)

Κριτική βιβλίου

Δεν υπάρχει συντόμευση για επιτυχία και δεν υπάρχει καμία εγγύηση για οποιεσδήποτε επιχειρήσεις ότι δεν θα αποτύχουν ούτε θα υποστούν απώλειες. Ωστόσο, οι αποτυχίες και οι απώλειες μπορούν να αποφευχθούν με την έγκαιρη εφεύρεση καλών στρατηγικών και προσεγγίσεων που θα σας επιτρέψουν να απολαύσετε μια εξαιρετική απόδοση στην επιχείρησή σας. Το Lean Startup είναι σίγουρα το σωστό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς το βιβλίο κατακλύζει την ιδέα ότι οι εταιρείες μπορούν να απολαύσουν την αποδοτικότητα τόσο κεφαλαίου όσο και την αποτελεσματικότητα της ανθρώπινης δημιουργικότητας.

Εμπνευσμένο από μαθήματα από την αδύνατη κατασκευή, ο Eric βασίζεται στο «επικυρωμένο μάθημα», τον γρήγορο επιστημονικό πειραματισμό, καθώς και μια σειρά από αντιδιαισθητικές πρακτικές που συντομεύουν τους κύκλους ανάπτυξης προϊόντων, μετρούν την πραγματική πρόοδο χωρίς να καταφεύγουν σε μετρήσεις ματαιοδοξίας και να μάθουν τι οι πελάτες θέλουν πραγματικά. Σύμφωνα με τον Ries, αυτή η προσέγγιση είναι η ιδανική κατεύθυνση μετατόπισης με ευελιξία, αλλάζοντας σχέδια ίντσες ανά ίντσα, λεπτό προς λεπτό σε μια εταιρεία.

Η συμβουλή Ries είναι πολύ σημαντική για όλους όσους επιθυμούν να γίνουν εταιρικοί bigwigs, δοκιμάστε την ιδέα σας προτού στοιχηματίσετε. Αξιολογήστε το όραμά σας συνεχίζει να αποκομίζει οφέλη προτού συναντήσετε το μονοπάτι των απωλειών.

<>

# 3 - Η 4ωρη Εβδομάδα Εργασίας

Αποδράστε 9-5, Ζήστε οπουδήποτε και γίνετε μέλος του New Rich 

από τον Timothy Ferriss (Συγγραφέας)

Κριτική βιβλίου

Ζούμε τη ρουτίνα μας και έχουμε αποδεχτεί αυτό το γεγονός. Ωστόσο, ο Timothy Ferriss είναι βέβαιο ότι θα σας γελάσει και θα σας ζητήσει να ξυπνήσετε για να γίνετε μέρος της φιλόδοξης, οργανωμένης ομάδας που είναι εδώ για να επιτύχει τα όνειρά τους να ξεφύγουν από τη μονοτονία και να επιτύχει μια πολυτελή ζωή που βλέπετε μόνο στα όνειρά σας. Η 4ωρη Εβδομάδα Εργασίας είναι ένα βήμα προς βήμα σχεδιάγραμμα για την επίτευξη επαγγελματικής ικανοποίησης ακόμη και στις ασταθείς οικονομικές εποχές του σήμερα. Προτείνετε να το διαβάσετε για να ξεκινήσετε τη δράση.

<>

# 4 - Η εκκίνηση 100 $

Ανακαλύψτε ξανά τον τρόπο που ζείτε, κάντε ό, τι αγαπάτε και δημιουργήστε ένα νέο μελλοντικό σκληρό εξώφυλλο - 8 Μαΐου 2012

από τον Chris Guillebeau (Συγγραφέας)

Κριτική βιβλίου

Ο καθένας είναι ερωτευμένος με την ιδέα να επιτύχει αυτό το τέλειο μείγμα πάθους και εισοδήματος στην επαγγελματική του ζωή που θα αποκομίσει τα κέρδη χωρίς να καταφύγει σε πράγματα που κάνουν επί του παρόντος. Ωστόσο, ο συγγραφέας προτείνει μια πολύ μη συμβατική ιδέα να κάνουμε τα ακόλουθα, η οποία στην αρχή φαίνεται λίγο περίεργη, αλλά μόλις δοθεί μια σκέψη, ταιριάζει με το σχήμα των πραγμάτων.

Ο συγγραφέας αρχικά θέλει ο αναγνώστης να ξεκινήσει με ένα μικρό εγχείρημα, δεσμεύοντας λίγο χρόνο ή χρήμα και περιμένει να κάνει την πραγματική βουτιά όταν είστε σίγουροι ότι είναι επιτυχής. Ο Chris επικεντρώνεται στο γεγονός ότι τα προσωπικά πάθη μπορούν να χρησιμοποιηθούν προς όφελος για την επίτευξη χρηματικών κερδών για να απολαμβάνουν μεγαλύτερη ελευθερία και εκπλήρωση στη ζωή.

Αυτό το βιβλίο επιχειρηματιών είναι βέβαιο ότι θα ξυπνήσει τον άντρα σας μέσα σας για να ακολουθήσει το όνειρό σας μέχρι το λαιμό. Οι ιδέες του βιβλίου είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός για να ανακαλύψετε και να αναπτύξετε την εμπειρία σας για να επιτύχετε και να πουλήσετε ένα προϊόν που είναι σε ζήτηση και θα σας πληρώσει. Ο Chris Guillebeau έχει την ικανότητα να σας τυλίγει στα λόγια του και να κάνει τα πράγματα όπως η έναρξη των επιχειρήσεων να ακούγονται πολύ εύκολα.

<>

# 5 - Αφθονία

Το μέλλον είναι καλύτερο από ό, τι νομίζετε 

από τον Peter H. Diamandis (Συγγραφέας), Steven Kotler (Συγγραφέας)

Κριτική βιβλίου

Έχετε τον κόσμο ποιος ασχολείται με την ιδέα της προστασίας του περιβάλλοντος. Η καταιγίδα έχει φτάσει στον εταιρικό κόσμο σε βαθμό που οι εταιρείες σήμερα αισθάνονται την πίεση να συμμετάσχουν στην πραγματοποίηση μιας κοινωνικής αλλαγής σε σχέση με το περιβάλλον. Το αφθονία είναι το βιβλίο που πραγματεύεται ακριβώς το πρόβλημα που μαστίζει την κοινωνία μας και ο συγγραφέας παρέχει πολύ πρακτικές λύσεις για την αντιμετώπιση ξεπερασμένων δυσκολιών υπερπληθυσμού, τροφής, νερού, ενέργειας, εκπαίδευσης, υγειονομικής περίθαλψης και ελευθερίας.

Ο Πέτρος που είναι καινοτόμος δίνει μια θετική σημείωση ότι ίσως η αφθονία για όλους είναι μέσα στα χέρια μας και όλα αυτά είναι εφικτά μέσω της πρωτοποριακής τεχνολογίας της σημερινής εποχής, είτε πρόκειται για τεχνητή νοημοσύνη, ρομποτική, ψηφιακή συνθετική βιολογία κατασκευής ή άλλες εκθετικά αναπτυσσόμενες τεχνολογίες. Σύμφωνα με τον Peter, αυτή η πρόοδος πρόκειται να ξεκινήσει από εφευρέτες που τελικά θα μετατραπούν σε επιχειρηματίες για να δουν το όνειρό τους να φτάσουν σε όλους τους ανθρώπους.

Αυτό το βιβλίο πρέπει να διαβαστεί όχι με την έννοια της επίτευξης επιχειρηματικών συμβουλών, αλλά με ανοιχτό μυαλό ότι κάθε επιχειρηματίας πρέπει να διευρύνει τον ορίζοντα του σχετικά με το φιλανθρωπικό έργο στο οποίο πρέπει να επιδοθούν προς όφελος της κοινωνίας.

<>

# 6 - Μηδέν σε Ένα

Σημειώσεις Startups ή πώς να χτίσετε το μέλλον

από τον Peter Thiel

Κριτική βιβλίου

Φανταστείτε κάποιον να σας παροτρύνει να σκεφτείτε πέρα ​​από την ιδέα της επιχειρηματικής δραστηριότητας στη Silicon Valley. Δυνατόν! Όταν ο Peter Thiel παρουσιάζει ένα ευκρινές γραπτό βιβλίο με την πεποίθηση ότι υπάρχουν περισσότερα για την καινοτομία από το να περιορίσουμε τον εαυτό μας μόνο στους υπολογιστές και την τεχνολογία. Η καινοτομία μπορεί να επιτευχθεί σε οποιονδήποτε κλάδο ή τομέα της επιχείρησης. Προέρχεται από την πιο σημαντική ικανότητα που πρέπει να μάθει κάθε ηγέτης: μαθαίνοντας να σκέφτεστε τον εαυτό σας.

Έτσι, το επόμενο μεγάλο πράγμα που μπορείτε να δημιουργήσετε ως επιχειρηματίας δεν είναι μια μηχανή αναζήτησης ή ένας ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης, αλλά ανταγωνίζεστε αδίστακτα με τον εγκέφαλό σας για να δημιουργήσετε μια νέα, μοναδική ιδέα που θα κάνει την επιχείρησή σας μοναδική. Ο Thiel προτρέπει τους εκκολαπτόμενους επιχειρηματίες να εγκαταλείψουν την εμμονή τους με το μέγεθος της αγοράς και να αναζητήσουν μια μικρή εξειδικευμένη αγορά όταν ξεκινούν την επιχείρησή τους και προσπαθούν να τους κυριαρχήσουν.

Οι επιχειρήσεις ευδοκιμούν επειδή παρουσιάζει μια καινοτομία υπηρεσιών και προϊόντος που κάνει τον χρήστη ή τον πελάτη υποχρεωμένο να το χρησιμοποιήσει. Το βιβλίο σάς οδηγεί να μάθετε να κάνετε ερωτήσεις στον εαυτό σας που τελικά θα σας επιτρέψουν να βρείτε αξία σε απρόσμενα μέρη.

Αυτό το βιβλίο είναι βέβαιο ότι παρέχει στους επίδοξους επιχειρηματίες ένα κίνητρο για την οικοδόμηση μιας επιχείρησης που είναι πέρα ​​από τις προσδοκίες. Η διαύγεια με την οποία εξηγούνται οι αντιδιαισθητικές ιδέες είναι απλώς θαυμάσια και το καθιστά υποχρεωτικό για τον αναγνώστη να ολοκληρώσει το βιβλίο μέχρι το τέλος. Η απόλυτη ιδιοφυΐα και ακαδημαϊκή αυστηρότητα που συνδυάζεται με την πρώτη εμπειρία του στελέχους γύρισε τον επιχειρηματία Thiel στην κορυφή της πυραμίδας και κάνει αυτό το βιβλίο επιχειρηματιών μια εξαιρετική ανάγνωση.

<>

# 7 - True North

των Bill George και Peter Sims

Κριτική βιβλίου

Οι επιχειρήσεις απαιτούν σπουδαίους ηγέτες για να τους διευθύνουν αποτελεσματικά, έτσι στοιχηματίζοντας στην ιδέα είναι μόνο η πρώτη φάση, καθώς ο επιχειρηματίας πρέπει να μάθετε τις ζωτικές δεξιότητες της ηγεσίας για να ελέγξετε τους άλλους παράγοντες που έχουν χρησιμοποιηθεί στην επιχείρησή σας. Το True North από αυτή την άποψη είναι ένας οδηγός για να μάθετε να ακολουθείτε την εσωτερική πυξίδα για να ξεπεράσετε επιτυχώς τις δοκιμασίες και τις δοκιμασίες της ζωής και να γίνετε ένας αυθεντικός ηγέτης.

Οι συγγραφείς έχουν μοιραστεί τη σοφία 125 κορυφαίων ηγετών, παρουσιάζοντας ένα συγκεκριμένο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την επιτυχία της ηγεσίας, δείχνοντας πώς να δημιουργήσετε το δικό σας Σχέδιο Ανάπτυξης Προσωπικής Ηγεσίας που θα επικεντρώνεται σε πέντε βασικούς τομείς:

 • Γνωρίζοντας τον αυθεντικό εαυτό σας
 • Καθορισμός των αξιών και των αρχών της ηγεσίας σας
 • Κατανόηση των κινήτρων σας
 • Δημιουργία της ομάδας υποστήριξής σας
 • Μείνετε γειωμένοι ενσωματώνοντας όλες τις πτυχές της ζωής σας

Το βιβλίο δεν είναι ένα απλό χάρισμα εργαλείων για να γίνετε ηγέτες. Αναδρομικά, τα βιβλία Επιχειρηματικότητας παρέχουν μια πλατφόρμα για τους αναγνώστες να καταλάβουν πώς να γίνουν ηγέτες.

<>

# 8 - Κάντε κλικ στους εκατομμυριούχους 

από τον Scott Fox

Κριτική βιβλίου

Η απόκτηση εκατομμυρίων απαιτούσε πολλές ιδιότητες, ιδιότητες που θα έπρεπε να λατρεύει ένας φυσιολογικός άνθρωπος σε ένα βάθρο ως ήρωας ενός επιχειρηματία, δεδομένου ότι έκανε τόσο πλούτο. Αυτή η λογική δεν εφαρμόζεται πλέον, επειδή το αμερικανικό όνειρο δεν αφορά μόνο τους υποβιβασμένους σε λαμπερούς φάρους του ανθρώπινου χαρακτηριστικού, αλλά ισχύει για όλους που δυστυχώς ακολουθούν τη μονοτονία της βαρετής εργασιακής ζωής και ονειρεύονται να κερδίσουν εκατομμύρια ξεκινώντας μια εκκίνηση. Σήμερα μια επιτυχημένη επιχείρηση δεν εξαρτάται πλέον από ένα γραφείο. Οι επιχειρήσεις σήμερα εκτελούνται από το σπίτι, την παραλία, από οποιοδήποτε μέρος θέλετε να εργαστείτε.

Μπορείτε να επανασχεδιάσετε τη ζωή και την καριέρα σας σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα και τις δεξιότητές σας. Ο συγγραφέας χρησιμοποιεί απλή, απλή γλώσσα για να εξηγήσει πώς να συνδυάζει το αυτοματοποιημένο διαδικτυακό μάρκετινγκ, την τοποθέτηση ειδικών και την εξωτερική ανάθεση για τη δημιουργία μιας προσοδοφόρας και ηθικής επιχείρησης στο Διαδίκτυο, ενώ εργάζεστε λιγότερο και ρυθμίζετε τις ώρες σας. Αυτό το βιβλίο επιχειρηματιών διευκολύνει την επιλογή ενός διαδικτυακού επιχειρηματικού μοντέλου και την έναρξη. Μάθετε πώς να κάνετε τη δουλειά που γεννήσατε να κάνετε αντί να δουλέψετε μια εργασία που δεν σας αρέσει απλώς να πληρώνετε τους λογαριασμούς σας.

<>

# 9 - Πώς να κερδίσετε φίλους και να επηρεάσετε άτομα

από τον Dale Carnegie

Κριτική βιβλίου

Ένα αγαπημένο όλων των εποχών και το best seller για να τερματίσει αυτήν τη λίστα, επειδή αυτό το βιβλίο είναι για όλους ανεξάρτητα από το πεδίο που τους ενδιαφέρει. Το βιβλίο είναι ένα απόλυτο στολίδι και ένα αριστούργημα στην καθοδήγηση των ανθρώπων για να είναι ένας μεγάλος επιρροής και επικοινωνιακός για να είναι επιτυχής στη ζωή τους. Το βιβλίο αναδεικνύει τα καλύτερα μέσα σας παρέχοντας

 • Τρεις βασικές τεχνικές στο χειρισμό ανθρώπων
 • Οι έξι τρόποι για να κάνετε τους ανθρώπους να σας αρέσουν
 • Οι δώδεκα τρόποι να κερδίσεις ανθρώπους στον τρόπο σκέψης σου
 • Οι εννέα τρόποι αλλαγής ανθρώπων χωρίς να προκαλούν δυσαρέσκεια

Ο Carnegie παρουσιάζει τα σημεία του με ανέκδοτα ιστορικών μορφών, ηγέτες του επιχειρηματικού κόσμου και καθημερινούς ανθρώπους που σας κάνουν πιο ευαίσθητους στους ανθρώπους γύρω σας.

<>

Προτεινόμενα βιβλία

Αυτός ήταν ένας οδηγός για βιβλία επιχειρηματιών. Εδώ σας παρέχουμε τη λίστα με τα κορυφαία 9 Βιβλία Επιχειρηματιών που πρέπει να διαβάσετε για οποιονδήποτε επιχειρηματία για να πετύχετε πολύτιμες γνώσεις για τον κόσμο της επιχειρηματικής επιτυχίας. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε τα ακόλουθα βιβλία -

 • Τα καλύτερα βιβλία του Καρλ Μαρξ
 • Λίστα βιβλίων για τον Steve Jobs
 • Βιβλία για βοήθεια στον οικονομικό σχεδιασμό
 • Τα καλύτερα βιβλία προετοιμασίας εξετάσεων GMAT
 • Σύσταση βιβλίων Bill Gates
Αποκάλυψη συνεργατών Amazon

Το WallStreetMojo συμμετέχει στο Πρόγραμμα Συνεργατών Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα θυγατρικών που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μέσα στους ιστότοπους να κερδίζουν διαφημιστικά τέλη μέσω της διαφήμισης και της σύνδεσης στο amazon.com


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found