Κορυφαία 10 καλύτερα βιβλία λογιστικών προτύπων

Λίστα με τα καλύτερα βιβλία λογιστικών προτύπων

Εάν είστε σε οποιοδήποτε επάγγελμα όπου πρέπει να χρησιμοποιείτε τακτικά τη λογιστική, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τις λογιστικές προδιαγραφές. Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε τις λεπτομερείς προδιαγραφές των λογιστικών προτύπων είναι να παραλάβετε μερικά τελευταία βιβλία και να βουτήξετε. Ακολουθεί η λίστα αυτών των βιβλίων σχετικά με τα λογιστικά πρότυπα-

 1. Wiley GAAP 2017 - Ερμηνεία και εφαρμογή γενικά αποδεκτών λογιστικών αρχών  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 2. UK GAAP 2017: Γενικά αποδεκτή λογιστική πρακτική σύμφωνα με το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδική GAAP  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 3. Εγχειρίδιο πολιτικών και διαδικασιών GAAP (2017)  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 4. Ο οδηγός τσέπης Vest για το GAAP  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 5. Wiley Not-for-Profit GAAP 2017: Ερμηνεία και εφαρμογή γενικά αποδεκτών λογιστικών αρχών  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 6. Βιβλίο οδηγιών IFRS: Έκδοση 2017  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 7. IFRS For Dummies  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 8. Ο οδηγός Vest Pocket για τα ΔΠΧΑ  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 9. IFRS και US GAAP, με ιστότοπο: Μια ολοκληρωμένη σύγκριση  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 10. Wiley International Trends in Financial Reporting σύμφωνα με τα ΔΠΧΑ: Συμπεριλαμβανομένων των συγκρίσεων με τα λογιστικά πρότυπα US GAAP, China GAAP και India  (Λήψη αυτού του βιβλίου)

Ας συζητήσουμε λεπτομερώς καθένα από τα βιβλία λογιστικών προτύπων μαζί με τα βασικά στοιχεία και τις κριτικές του.

# 1 - Wiley GAAP 2017 - Ερμηνεία και εφαρμογή γενικά αποδεκτών λογιστικών αρχών

από την Joanne M. Flood

Επωφεληθείτε αυτής της ενημερωμένης έκδοσης του GAAP εάν θέλετε να αποκτήσετε τα λογιστικά πρότυπα.

Κριτική βιβλίου λογιστικών προτύπων:

Αυτό είναι ένα τεράστιο βιβλίο λογιστικών προτύπων που δεν θα μπορείτε να καταθέσετε. Ως επαγγελματίες λογιστικής, πρέπει να έχετε αυτό το βιβλίο. Σύμφωνα με τους αναγνώστες που έχουν αγοράσει και διαβάσει αυτό το βιβλίο παρατήρησαν ότι είναι το μόνο βιβλίο στο GAAP που πρέπει να διαβάσετε. Επιπλέον, είναι η ενημερωμένη έκδοση. Και δεν θα μάθετε μόνο για τα λογιστικά πρότυπα που προσφέρει το FASB (Συμβούλιο Χρηματοοικονομικών Λογιστικών Προτύπων). θα γνωρίζετε επίσης πώς να το εφαρμόσετε σε πραγματικές επαγγελματικές ρυθμίσεις. Αυτό το βιβλίο πρέπει να κρατάτε στο γραφείο σας όλη την ώρα. Όποτε δεν είστε σαφείς σχετικά με κάποιον κανόνα λογιστικής, ανατρέξτε σε αυτό το βιβλίο και συμβουλευτείτε. Θα λάβετε την απάντησή σας. Θα λάβετε επίσης τόνους παραδειγμάτων μαζί με τους πιο πρόσφατους κανόνες λογιστικών προτύπων.

Επίσης, ανατρέξτε σε αυτόν τον αναλυτικό οδηγό για την Ανάλυση Οικονομικών Καταστάσεων

Key Takeaway από αυτό το βιβλίο με τα καλύτερα λογιστικά πρότυπα

 • Το μήκος αυτού του βιβλίου είναι 1584 σελίδες. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο περιεκτικό μπορεί να είναι αυτό το βιβλίο. Θα λάβετε όλους τους πιο πρόσφατους κανόνες, μαζί με παραδείγματα και ερμηνείες.
 • Θα μάθετε για την αρχή της αναγνώρισης εσόδων, τις συνενώσεις επιχειρήσεων, τις μισθώσεις, τα χρηματοοικονομικά μέσα και περισσότερες από 17 νέες ενημερώσεις προτύπων λογιστικών προτύπων FASB.
 • Θα λάβετε επίσης ένα λεπτομερές ευρετήριο για εύκολη αναφορά.
<>

# 2 - UK GAAP 2017: Γενικά αποδεκτή λογιστική πρακτική σύμφωνα με το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδική GAAP

από τον Earnst & Young LLP

Αυτό το βιβλίο λογιστικών προτύπων ισχύει ευρέως εάν εργάζεστε / θέλετε να εργαστείτε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Κριτική βιβλίου λογιστικών προτύπων:

Το GAAP στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι εντελώς διαφορετικό από το US GAAP. Στις ΗΠΑ, το GAAP σημαίνει γενικά αποδεκτές λογιστικές αρχές. αλλά στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι γενικά αποδεκτές λογιστικές πρακτικές. Και το UK GAAP δεν ορίζει μόνο λογιστικά πρότυπα στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά περιλαμβάνει επίσης το εταιρικό δίκαιο του Ηνωμένου Βασιλείου. Αυτό το βιβλίο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν θέλετε να εργαστείτε στη λογιστική / χρηματοδότηση στο Ηνωμένο Βασίλειο ή εργάζεστε ήδη στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το UK GAAP έχει τεθεί σε ισχύ τα τελευταία δύο χρόνια και αυτό το βιβλίο περιέχει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το UK GAAP. Δεδομένου ότι πρόκειται για μια νέα ιδέα συνολικά, θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να αποκτήσετε δημοτικότητα. Αλλά αν διαβάσετε αυτό το τεράστιο βιβλίο ή απλώς το διατηρήσετε ως αναφορά, θα σας βοηθήσει να λύσετε οποιοδήποτε ζήτημα μπορεί να έχετε κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε συμφωνίας ή χρειάζεστε ενημέρωση σχετικά με τη διόρθωση των πληροφοριών.Αυτό το βιβλίο έχει ενημερωθεί πλήρως και θα εξυπηρετήσει όλους τους επαγγελματίες της λογιστικής σε όλο τον κόσμο.

Key Takeaway από αυτό το Βιβλίο Κορυφαίων Λογιστικών Προτύπων

 • Το μήκος αυτού του βιβλίου με τα καλύτερα λογιστικά πρότυπα είναι 1952 σελίδες. Μπορείτε να καταλάβετε πόσο περιεκτικό μπορεί να είναι αυτό το βιβλίο. Περιλαμβάνει το πεδίο εφαρμογής του GAAP στο Ηνωμένο Βασίλειο, έννοιες, παρουσιάσεις οικονομικών καταστάσεων, λογιστικές πολιτικές, εκτιμήσεις και σφάλματα.
 • Θα μάθετε επίσης για τη γεωργία, τα προγράμματα παροχών συνταξιοδότησης, τις οντότητες δημόσιων παροχών, τα περιουσιακά στοιχεία κληρονομιάς, τις συναλλαγές σε ξένο νόμισμα, τις πληρωμές βάσει μετοχών, τις μισθώσεις, τις επενδύσεις σε κοινοπραξία, τα άυλα περιουσιακά στοιχεία και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής.
<>

# 3 - Εγχειρίδιο πολιτικών και διαδικασιών GAAP (2017)

των Joel G. Siegel, Marc H. Levine, Anique A. Qureshi και Jae K. Shim

Αυτό το βιβλίο έχει πολύ διαφορετικό πεδίο εφαρμογής και το βιβλίο είναι χρήσιμο για όλους τους επαγγελματίες της λογιστικής.

Κριτική βιβλίου λογιστικών προτύπων:

Η ανάγνωση ενός βιβλίου μήκους 1800+ σελίδων είναι μια τεράστια εργασία. Τι γίνεται όμως αν μπορείτε να το διαβάσετε, να το αναφέρετε, να επιστρέψετε ξανά και ξανά και μετά να διαβάσετε περισσότερα όποτε έχετε ελεύθερο χρόνο; Τότε το βιβλίο γίνεται σύμμαχός σας. Αυτό το βιβλίο οδηγιών έχει παρόμοιο χαρακτήρα. Οι επαγγελματίες της λογιστικής στον κόσμο πρέπει να διαλέξουν αυτό το βιβλίο και να διαβάσουν, να παραπέμψουν και να επιστρέψουν ξανά και ξανά. Αυτό το βιβλίο λογιστικών προτύπων μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως εκπαιδευτικό εγχειρίδιο για CPA. Είναι δεόντως ενημερωμένο και περιλαμβάνει όλους τους κανόνες και τις πολιτικές που πρέπει να γνωρίζετε ως επαγγελματίες λογιστικής. Αυτό το βιβλίο θα πρέπει να φυλάσσεται στο γραφείο του λογιστικού τμήματος και όποτε κάποιος αισθάνεται την ανάγκη να ξεκαθαρίσει τις αμφιβολίες του σχετικά με το GAAP μπορεί να ελέγξει το βιβλίο.

Key Takeaway από αυτό το βιβλίο με τα καλύτερα λογιστικά πρότυπα

 • Δεν είναι εύκολο να περάσετε ένα ή δύο takeaways όταν το πλήρες βιβλίο αποτελείται από μια σειρά takeaways. Το πρώτο πράγμα για αυτό το βιβλίο με τα καλύτερα λογιστικά πρότυπα είναι η πληρότητα. Αυτό περιλαμβάνει κάθε αντίχειρα κανόνων, κάθε λογιστικό πρότυπο (επίσης ενημερωμένο), καθώς και λύσεις για προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λογιστής κάθε μέρα.
 • Περιλαμβάνει επίσης λογιστικές αρχές, απαιτούμενες και προτεινόμενες γνωστοποιήσεις, εξειδικευμένα λογιστικά θέματα, πίνακες, παραδείγματα, εργαλεία πρακτικής, καθώς και απαιτήσεις παρουσίασης χρηματοοικονομικής αναφοράς.
<>

 # 4 - Ο οδηγός τσέπης Vest για το GAAP

από τον Steven M. Bragg

Αυτό το βιβλίο είναι ένα υπέροχο βιβλίο που πρέπει να διατηρηθεί ως μαθητής λογιστικής.

Κριτική βιβλίου λογιστικών προτύπων:

Εάν διαβάσετε έναν ολοκληρωμένο οδηγό για το GAAP, διαβάστε αυτό το βιβλίο. Ναι, δεν έχει ενημερωθεί και δεν περιλαμβάνει τις τελευταίες αλλαγές στο GAAP. Αλλά κρατήστε αυτό το βιβλίο ως βασικές αρχές λογιστικών προτύπων και διαβάστε τις ενημερώσεις από οποιοδήποτε από τα παραπάνω βιβλία που αναφέραμε. Τώρα, γιατί αυτό το βιβλίο είναι πολύ χρήσιμο; Πρώτα απ 'όλα, αυτό το βιβλίο είναι πολύ καλά δομημένο. Και δεύτερον, είναι πολύ εύκολο να διαβάσετε και να αναφερθείτε. Ως μαθητές και επαγγελματίες λογιστικής, αυτό το βιβλίο θα παραμείνει πάντα βολικό για όλες τις λογιστικές ανάγκες και τους φορολογικούς σας σκοπούς. Ως λογιστής, δεν είναι εύκολο να θυμάστε όλους τους κανόνες του GAAP. Η λύση σε αυτό είναι να κρατάτε πάντα αυτό το βιβλίο μαζί σας και να το αναφέρετε όποτε έχετε αμφιβολίες για οτιδήποτε.

Key Takeaway από αυτό το Βιβλίο Κορυφαίων Λογιστικών Προτύπων

 • Αυτό το βιβλίο με τα καλύτερα λογιστικά πρότυπα είναι χρήσιμο για άτομα που είναι αρχάριοι και επίσης για άτομα που είναι επαγγελματίες. Όλες οι συναλλαγές (ακόμη και οι απλούστερες) εμφανίζονται σε αυτό το βιβλίο.
 • Αυτό το βιβλίο είναι πολύ καλά δομημένο και, ως εκ τούτου, μπορείτε να το αναφέρετε εύκολα. Επιπλέον, θα μπορούσατε επίσης να διαβάσετε πολλά παραδείγματα πραγματικής ζωής.
 • Θα μάθετε για τις καταχωρήσεις ημερολογίου, τους υπολογισμούς, τα διαγράμματα ροής, τις γνωστοποιήσεις υποσημειώσεων και τα παραδείγματα.
<>

# 5 - Wiley Not-for-Profit GAAP 2017: Ερμηνεία και εφαρμογή γενικά αποδεκτών λογιστικών αρχών

των Richard F. Larkin, Marie DiTommaso και Warren Ruppel

Αυτός ο οδηγός δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει, αλλά εάν εκτελείτε μη κερδοσκοπικό, αυτό είναι ένα εξαιρετικό βιβλίο για αναφορά.

Κριτική βιβλίου λογιστικών προτύπων:

Όπως μπορείτε να δείτε ότι αυτό το βιβλίο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, αλλά η προπαραγγελία έχει ήδη ξεκινήσει. Και αυτό το βιβλίο κατέχει τη 12η θέση στην κατάταξη των best seller στα λογιστικά πρότυπα καθώς το γράφουμε αυτό. Αυτό το κορυφαίο βιβλίο λογιστικών προτύπων είναι σύντομο σε σύγκριση με τους άλλους ομολόγους του. Έχει μόνο 576 σελίδες εφ 'όσον επικεντρώνεται μόνο σε μη κερδοσκοπικούς σκοπούς. Εάν εργάζεστε σε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό ως λογιστής, αυτό το βιβλίο θα ήταν ο απόλυτος οδηγός σας για να λάβετε οποιαδήποτε κρίσιμη απόφαση. Εάν εκτελείτε μη κερδοσκοπικό σκοπό, μπορεί να υπάρχουν χιλιάδες πράγματα που μπορεί να σας ενοχλήσουν σχετικά με τους κανόνες και τους κανονισμούς που πρέπει να ακολουθήσετε. Αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει και θα σας βοηθήσει στη λήψη των σωστών αποφάσεων.

Key Takeaway από αυτό το βιβλίο με τα καλύτερα λογιστικά πρότυπα

 • Πρώτον, θα λάβετε αυτά τα τέσσερα πράγματα -
 • Θα μάθετε για τυχόν τελευταίες αλλαγές στο GAAP, ειδικά σχετικές με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.
 • Θα βρείτε λίστες ελέγχου χρησιμοποιώντας τις οποίες μπορείτε να ελέγξετε τις γνωστοποιήσεις των απαιτήσεων GAAP.
 • Θα λάβετε ένα βιβλίο αναφοράς που θα σας καθοδηγήσει στη μέτρηση, την αποκάλυψη και την παρουσίαση.
 • Θα μπορείτε επίσης να λάβετε βοήθεια μέσω γραφημάτων, πινάκων, διαγραμμάτων ροής και να λάβετε γρήγορες αποφάσεις.
 • Αυτός ο οδηγός περιλαμβάνει επίσης δελτία λογιστικής έρευνας, κωδικοποίηση λογιστικών προτύπων της FASB, δηλώσεις θέσεων AICPA και επίσης αναδυόμενες δηλώσεις ειδικής ομάδας της FASB που σχετίζονται με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.
<>

# 6 - Βιβλίο οδηγιών IFRS: Έκδοση 2017

από τον Steven M. Bragg

Αυτό θα διευκολύνει τον χρόνο σας για να κατανοήσετε λεπτομερώς τα ΔΠΧΠ.

Κριτική βιβλίου λογιστικών προτύπων:

Το ΔΠΧΠ (Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς) είναι ένα σύνολο λογιστικών προτύπων που καθορίζονται από έναν ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό φορέα που ονομάζεται IASB (Συμβούλιο Διεθνών Λογιστικών Προτύπων). Κανονικά, τα έγγραφα IFRS έχουν χιλιάδες και χιλιάδες σελίδες, γεγονός που καθιστά τα πράγματα δύσκολα για τους επαγγελματίες της λογιστικής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό το ωραίο μικρό βιβλίο θα βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος. Διαθέτει όλα τα λογιστικά πρότυπα που χρειάζεστε σύμφωνα με τα ΔΠΧΠ και είναι μόνο 450 σελίδες. Ως επαγγελματίες λογιστικής, μπορείτε να το αναφέρετε όποτε αισθάνεστε την ανάγκη. Επιπλέον, εάν σκοπεύετε να γίνετε επαγγελματίας λογιστής, αυτός ο όγκος θα γίνει πολύτιμος πόρος για εσάς.

Key Takeaway από αυτό το Βιβλίο Κορυφαίων Λογιστικών Προτύπων

 • Η ευκολία είναι το σημαντικότερο πακέτο. Θα λάβετε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες κάτω από 450 σελίδες (που διαβάζει πραγματικά πάνω από 1000+ σελίδες).
 • Αυτό το βιβλίο κορυφαίων λογιστικών προτύπων περιλαμβάνει κάθε λογιστικό θέμα, πώς θα πρέπει να αποκαλύπτετε λογιστικά στοιχεία και αν χρειαστεί να αναζητήσετε επιπλέον πληροφορίες πού να αναζητήσετε στην πηγή εγγράφων IFRS.
 • Αυτός ο τόμος περιλαμβάνει επίσης πρακτικά παραδείγματα που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τις πραγματικές καταστάσεις του κόσμου και πώς να χρησιμοποιήσετε τις καταχωρήσεις περιοδικών σχετικά.
<>

# 7 - IFRS για ανδρείκελα

από τον Steven Collings

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε την ιδέα σας σε σχέση με τα ΔΠΧΑ, αυτό είναι το τέλειο βιβλίο για εσάς.

Κριτική βιβλίου λογιστικών προτύπων:

Αυτό το βιβλίο δεν έχει ενημερωθεί, αλλά αυτό το βιβλίο θα σας δώσει σαφήνεια και θα καταλάβετε τι σημαίνει το ΔΠΧΠ. Θα μάθετε περισσότερα από ό, τι νομίζετε - θα γνωρίσετε την ανάλυση των ΔΠΧΑ, πώς επηρεάζει τα ΔΠΧΠ τις οικονομικές καταστάσεις και επίσης μια μέθοδο για την εξεύρεση λύσεων για δύσκολα προβλήματα. Φυσικά, αυτό το βιβλίο δεν θα αρκούσε από την άποψη των τελευταίων ενημερώσεων, αλλά αν διαβάσατε αυτό το βιβλίο στο ΔΠΧΑ, θα έχετε καλή αντίληψη για τα ΔΠΧΑ. Επιπλέον, εάν προσπαθείτε να κατανοήσετε τα ΔΠΧΠ για πρώτη φορά, τότε θα πρέπει να ξεκινήσετε με αυτόν τον οδηγό ανδρεικέλων. Αυτό το βιβλίο είναι διατεταγμένο με τέτοιο τρόπο ώστε εάν το διαβάσετε ανά ενότητα, θα μπορείτε να κερδίσετε το μέγιστο όφελος από αυτό.

Key Takeaway από αυτό το βιβλίο με τα καλύτερα λογιστικά πρότυπα

 • Ανεξάρτητα από το τι είστε, επαγγελματίας λογιστής, φοιτητής ή εκπαιδευόμενος, τότε αυτό είναι το τέλειο ξεκίνημα για εσάς στο ΔΠΧΠ.
 • Θα μάθετε γιατί δημιουργήθηκε το ΔΠΧΠ, την εφαρμογή των ΔΠΧΑ, πώς να προετοιμάσετε τις οικονομικές καταστάσεις του ΔΠΧΑ, τι λάθη να αποφύγετε κατά την αναφορά και πώς να το γνωστοποιήσετε.
 • Αυτό το βιβλίο με τα καλύτερα λογιστικά πρότυπα είναι αρκετά εύκολο να το διαβάσετε. Γραμμένο σε διαυγή γλώσσα, αυτό το βιβλίο θα ήταν το τέλειο εργαλείο εκμάθησης για κάθε λάτρη της λογιστικής.
<>

# 8 - Ο Οδηγός τσέπης γιλέκου για τα ΔΠΧΠ

από τον Steven M. Bragg

Αυτός είναι ένας γρήγορος οδηγός για να αντιμετωπίσετε τα ΔΠΧΑ.

Κριτική βιβλίου λογιστικών προτύπων:

Αυτό το βιβλίο αποτελεί ουσιαστικό οδηγό για την εκμάθηση των ΔΠΧΑ Δεν έχει ενημερωθεί, αλλά μπορείτε να ελέγξετε το πιο πρόσφατο βιβλίο για να μάθετε τις ενημερώσεις. Αυτό το βιβλίο με τα καλύτερα λογιστικά πρότυπα είναι για όσους θέλουν να έχουν πλήρη κατανόηση των ΔΠΧΑ. Ως επαγγελματίες λογιστικής, ίσως χρειαστεί να περάσετε πολλές συναλλαγές και δυσκολεύεστε να εισέλθετε στις σύνθετες. Αλλά αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει. Αυτό το βιβλίο είναι γραμμένο σε μορφή «ερώτησης και απάντησης» και είναι ιδανικό για γρήγορη αναφορά. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο βιβλίο, να ανοίξετε την ενότητα και, στη συνέχεια, να αναζητήσετε τη σωστή μεταχείριση στο βιβλίο. Με λίγα λόγια, αυτό το βιβλίο είναι ένας ουσιαστικός οδηγός για όλους τους επαγγελματίες της λογιστικής.

Key Takeaway από αυτό το Βιβλίο Κορυφαίων Λογιστικών Προτύπων

 • Θα μπορείτε να μάθετε όλα τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (ΔΠΧΠ) (εκτός από τις πρόσφατες αλλαγές) με σύντομες εξηγήσεις και εκατοντάδες αντίστοιχα παραδείγματα.
 • Θα μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως οδηγό αναφοράς για κατώτατα όρια για αναφορές τμημάτων, αναγνωρίζοντας άυλα περιουσιακά στοιχεία, επαναδιατυπώνοντας οικονομικά αποτελέσματα σε παραδείγματα υπερπληθωρισμού και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής.
 • Αυτό είναι απαραίτητο για πολυάσχολους επαγγελματίες λογιστικής που θα μπορούσαν να διαβάσουν γρήγορα αυτό το βιβλίο για να βρουν την απαιτούμενη λύση.
<>

# 9 - IFRS και US GAAP, με ιστότοπο: Μια ολοκληρωμένη σύγκριση

από τον Steven E. Shamrock

Αυτό το βιβλίο θα σας δείξει πώς να κοιτάξετε τα ΔΠΧΠ και το GAAP με τις σωστές προοπτικές.

Κριτική βιβλίου λογιστικών προτύπων:

Ας υποθέσουμε ότι εργάζεστε σε έναν οργανισμό που ακολουθεί τα ΔΠΧΠ στην αναφορά των οικονομικών. Και τώρα, έχετε την ευθύνη να κάνετε δύο (GAAP και IFRS) ταυτόχρονα. Πώς θα το κάνατε; Απλώς αρπάξτε αυτό το βιβλίο και όλα θα γίνουν εύκολα για εσάς. Ακόμα κι αν είναι λίγο ακριβό, αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει να εφαρμόσετε το GAAP και το IFRS σε πραγματικές καταστάσεις και πώς να κατανοήσετε τη διαφορά μεταξύ τους. Σε ένα μικρό αριθμό από 213 σελίδες, αυτό το βιβλίο θα σας δείξει να αναφέρετε πάγια περιουσιακά στοιχεία, αναγνώριση εσόδων, κεφαλαιουχικές μισθώσεις κ.λπ. Εάν είστε φοιτητής και προετοιμάζεστε για πτυχίο / μεταπτυχιακό στη λογιστική, αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει να καταλάβετε και τα δύο IFRS και GAAP με διαυγή τρόπο. Η μόνη παγίδα αυτού του βιβλίου είναι ότι χάνει στα τραπέζια που οι αναγνώστες ανέφεραν ότι θα μπορούσε να ήταν μια εξαιρετική προσθήκη σε αυτό το βιβλίο,αλλά αυτό το βιβλίο διαθέτει έναν υπέροχο συνοδευτικό ιστότοπο μέσω του οποίου μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πολλούς πόρους.

Επίσης, ελέγξτε τη διαφορά μεταξύ IFRS έναντι US GAAP

Key Takeaway από αυτό το βιβλίο με τα καλύτερα λογιστικά πρότυπα

 • Αυτό το βιβλίο κορυφαίων λογιστικών προτύπων επισημαίνει με σαφήνεια τις διαφορές μεταξύ των ΔΠΧΠ και του GAAP σε τομείς όπως - απόθεμα, προβλέψεις & απρόβλεπτα, άυλα περιουσιακά στοιχεία, χρηματοοικονομικά μέσα, μισθώσεις, έσοδα κ.ο.κ.
 • Αυτό το βιβλίο έχει δώσει έμφαση στα παραδείγματα για την εξήγηση τόσο των ΔΠΧΠ όσο και του GAAP. Αυτό το βιβλίο διαθέτει επίσης έναν συνοδευτικό ιστότοπο μέσω του οποίου μπορείτε να κατεβάσετε πολλά υπολογιστικά φύλλα και πρότυπα.
<>

# 10 - Wiley International Trends in Financial Reporting σύμφωνα με τα ΔΠΧΠ

Συμπεριλαμβάνονται συγκρίσεις με τα λογιστικά πρότυπα US GAAP, China GAAP και India

των Abbas A. Mirza και Nandakumar Ankarath

Αυτό το βιβλίο είναι ένα στολίδι και το πρώτο του είδους του. Πιάσε αυτό το βιβλίο αν είσαι επαγγελματίας λογιστής.

Κριτική βιβλίου λογιστικών προτύπων:

Κάθε χρόνο, πολλά βιβλία γράφονται σε IFRS και GAAP. Αλλά πολύ λίγα βιβλία θεωρούν τη διαφορά μεταξύ των διαφόρων λογιστικών προτύπων και προσπαθούν να δημιουργήσουν μια σχέση με καθένα από αυτά. Αυτό είναι ένα παγκόσμιο βιβλίο αναφοράς που βοηθά τους μαθητές και τους επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο να μάθουν την πρακτική εφαρμογή των διεθνών λογιστικών προτύπων στις οικονομικές καταστάσεις. Αυτό το βιβλίο είναι γραμμένο από ειδικούς από τα ΗΑΕ και την Ινδία που έχουν πολυετή εμπειρία στη λογιστική. Εάν διαβάσετε αυτό το βιβλίο, θα μπορείτε να μάθετε για παραδείγματα γνωστοποιήσεων υποσημειώσεων και μορφών οικονομικών καταστάσεων. Θα μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε μελέτες περιπτώσεων πραγματικής ζωής, οι οποίες θα σας δώσουν σαφήνεια και θα σας κάνουν να κατανοήσετε τις ομοιότητες και τις διαφορές των διαφόρων λογιστικών προτύπων.

Key Takeaway από αυτό το Βιβλίο Κορυφαίων Λογιστικών Προτύπων

 • Αυτό το βιβλίο είναι χρήσιμο για ένα παγκόσμιο κοινό και ο οδηγός είναι γραμμένος για να δημιουργήσει μια σχέση μεταξύ των διαφόρων λογιστικών προτύπων που ισχύουν στον κόσμο.
 • Αυτό το βιβλίο βέλτιστων λογιστικών προτύπων είναι αρκετά περιεκτικό και προσφέρει παραδείγματα γνωστοποιήσεων υποσημειώσεων και μορφών οικονομικών καταστάσεων από τις 500 καλύτερες εταιρείες του κόσμου, οι οποίες είναι ήδη συμβατές με τα ΔΠΧΑ και αναφέρονται στο IASB (Συμβούλιο Διεθνών Λογιστικών Προτύπων).
 • Θα παρέχει επίσης συγκρίσεις των ΔΠΧΑ με το US GAAP, το Indian GAAP και το Chinese GAAP.
<>

Άλλα προτεινόμενα βιβλία -

 • Κορυφαία 10 βιβλία ανάλυσης δεδομένων
 • Λίστα με τα καλύτερα βιβλία οικονομικών συμβούλων
 • Βιβλία Karl Marx
 • 8 καλύτερα βιβλία Steve Jobs

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ AMAZON

Το WallStreetMojo συμμετέχει στο Πρόγραμμα Συνεργατών Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα θυγατρικών που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μέσα στους ιστότοπους να κερδίζουν διαφημιστικά τέλη μέσω της διαφήμισης και της σύνδεσης στο amazon.com


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found