Λογιστικές εταιρείες στις ΗΠΑ | Λίστα των κορυφαίων 10 εταιρειών λογιστικής των ΗΠΑ

Επισκόπηση των εταιρειών λογιστικής των ΗΠΑ

Κορυφαίες λογιστικές εταιρείες στις ΗΠΑ είναι εκείνες οι εταιρείες που βρίσκονται στην πρώτη λίστα παροχής λογιστικής υπηρεσίας σε ιδιώτες, οργανισμούς και άλλες οντότητες στις ΗΠΑ και περιλαμβάνουν εταιρείες όπως οι Deloitte, KPMG, Ernst and Young, PricewaterhouseCoopers (PwC) LLP, Grant Thornton , και τα λοιπά.

Υπάρχουν περισσότερες από 1, 38.000 λογιστικές εταιρείες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτές οι εταιρείες γίνονται μεγαλύτερες σε μέγεθος και δύναμη με τη βοήθεια τακτικών συγχωνεύσεων, εξαγορών και διεθνούς ανάπτυξης. Έτσι μπορεί να συμβεί ότι η κατάταξή τους μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το πέρασμα του χρόνου.

Οι λογιστικές εταιρείες έχουν αυξηθεί σε μέγεθος λόγω της άνοδος στην αγορά μετοχών τα τελευταία πέντε χρόνια. Η επίδραση της ποσοτικής χαλάρωσης και των χαμηλότερων επιτοκίων για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα είχε ως αποτέλεσμα την άνοδο των κεφαλαιαγορών και την επέκταση των επιχειρήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι λογιστικές εταιρείες επωφελήθηκαν λόγω της επέκτασης των επιχειρήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η κορυφαία γραμμή για τις λογιστικές εταιρείες τα τελευταία πέντε χρόνια έχει αυξηθεί κατά 50%, παρέχοντας υπηρεσίες μισθοδοσίας, προετοιμασία φόρου, λογιστική. Οι λογιστικές εταιρείες στις ΗΠΑ απασχολούν περίπου 900000 υπαλλήλους. Τα επόμενα χρόνια, η αύξηση των ιδιωτικών επενδύσεων και των κεφαλαιαγορών θα οδηγήσει περαιτέρω ανάπτυξη για τις λογιστικές εταιρείες.

Υπηρεσίες που προσφέρονται από εταιρείες

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται στους πελάτες είναι-

 • Φόρος
 • Συμβουλευτική
 • Έλεγχος και διασφάλιση
 • Συμβουλευτικές συγχωνεύσεις και εξαγορές
 • Συμβουλευτικός κίνδυνος και χρηματοοικονομικά

Οι βιομηχανίες που εξυπηρετούνται από τις λογιστικές εταιρείες περιλαμβάνουν τους καταναλωτές, τους ενεργειακούς πόρους και τις βιομηχανίες, τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, τις κυβερνητικές και δημόσιες υπηρεσίες, τις βιοεπιστήμες και την υγειονομική περίθαλψη και τα τεχνολογικά μέσα και τις τηλεπικοινωνίες.

Λίστα κορυφαίων εταιρειών λογιστικής των ΗΠΑ

 1. Ντελόιτ
 2. PwC
 3. Ernst & Young
 4. KPMG
 5. McGladrey
 6. Γκραντ Θόρντον
 7. CBIZ / Mayer Hoffman McCann
 8. BDO
 9. Crowe Horwath
 10. CliftonLarsonAllen

Ας συζητήσουμε καθένα από αυτά λεπτομερώς -

# 1. Ντελόιτ

Αυτή τη στιγμή κατατάσσεται ως η νούμερο ένα εταιρεία και έχει ετήσια έσοδα περίπου 13.067 εκατομμύρια δολάρια. Η Deloitte έχει την έδρα της στη Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη. Έχει περισσότερους από 56.000 υπαλλήλους αυτήν τη στιγμή και έχει περισσότερα από 80 γραφεία στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Deloitte δραστηριοποιείται στους τέσσερις βασικούς τομείς: έλεγχος, συμβουλευτική, συμβουλευτική και φορολογία Υπερηφανεύεται για ένα πελατολόγιο επαγγελματιών υπηρεσιών, όπως ανάλυση δεδομένων, ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, χρηματοδότηση και λογιστική, κίνδυνος, στρατηγική και λειτουργίες κ.λπ.

# 2. PwC

Αυτή η λογιστική εταιρεία έρχεται στη δεύτερη θέση με ετήσια έσοδα 9.550 εκατομμυρίων δολαρίων. Έχει σχεδόν 35.000 υπαλλήλους στις Ηνωμένες Πολιτείες και έχει 73 γραφεία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η PwC ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Microsoft για να δημιουργήσει ένα χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών που στοχεύουν στο τμήμα φορολογίας.

# 3. Ernst & Young

Αυτή η εταιρεία έρχεται τρίτη στην κατάταξη. Έχει έσοδα άνω των 8.200 εκατομμυρίων δολαρίων από το 2012. Έχει περισσότερους από 29.000 υπαλλήλους και έχει την έδρα του στη Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη. Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες όπως συμβουλευτικές υπηρεσίες, διαβεβαιώσεις, φόρους και συμβουλευτικές υπηρεσίες συναλλαγών (TAS). Η εταιρεία διαθέτει πελάτες από διάφορους τομείς όπως καταναλωτικά προϊόντα, χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, ακίνητα, βιοεπιστήμες, μέσα μαζικής ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, πετρέλαιο και φυσικό αέριο, τεχνολογία, εξόρυξη και μέταλλα κ.λπ.

# 4. KPMG

Η KPMG έρχεται στην τέταρτη θέση στην κατάταξη. Αυτή η εταιρεία έχει ετήσια έσοδα άνω των 5.750 εκατομμυρίων δολαρίων. Απασχολεί περισσότερα από 24.000 άτομα και έχει 90 γραφεία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η εταιρεία έχει την έδρα της στη Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη. Η KPMG απέκτησε την Thomson Reuters. Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες στους σημαντικότερους τομείς ελέγχου, φορολογίας και συμβουλευτικών υπηρεσιών με έμφαση στη βιομηχανία σε κάθε τομέα.

# 5. McGladrey

Αυτή η εταιρεία κατέχει τη θέση του νούμερο πέντε στην κατάταξη. Αυτή η εταιρεία έχει ετήσια έσοδα 1,280 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτή η εταιρεία απασχολεί σήμερα 6.500 υπαλλήλους και έχει 75 γραφεία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η εταιρεία έχει την έδρα της στο Σικάγο, IL.

# 6. Γκραντ Θόρντον

Αυτή η Εταιρεία έρχεται στην έκτη θέση. Έχει ετήσια έσοδα 1,245 εκατομμυρίων δολαρίων και απασχολεί περισσότερους από 6000 υπαλλήλους. Αυτή η εταιρεία διαθέτει 54 γραφεία σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η εταιρεία έχει την έδρα της στο Σικάγο, IL. Αυτή η εταιρεία διατήρησε την ανάπτυξή της με τη βοήθεια συγχωνεύσεων και εξαγορών. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς ελέγχου, φορολογίας και συμβουλευτικής εταιρείας.

# 7. CBIZ / Mayer Hoffman McCann

Αυτή η εταιρεία έχει την έδρα της στο Κλίβελαντ του Οχάιο. Έχει ετήσια έσοδα 645 εκατομμυρίων δολαρίων. Επί του παρόντος, απασχολεί 4000 άτομα και έχει 133 γραφεία σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η εταιρεία πήγε για συγχώνευση με τον Mayer Hoffman McCann.

# 8. BDO

Αυτή η εταιρεία έχει ετήσια έσοδα 618 εκατομμυρίων δολαρίων και φτάνει στον αριθμό οκτώ. Έχει 2.771 υπαλλήλους και 42 γραφεία σε όλη τη χώρα. Έχει την έδρα του στο Σικάγο, IL. Παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών όπως διασφάλιση, φόρος, συμβουλευτικές συναλλαγές, επενδυτική τραπεζική και εταιρικά ακίνητα.

# 9. Crowe Horwath

Αυτή η εταιρεία εδρεύει στο Oak Brook Terrace, IL. Έχει ετήσια έσοδα 595 εκατομμυρίων δολαρίων και έχει περισσότερους από 2000 υπαλλήλους. Έχει 28 γραφεία σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.

# 10. CliftonLarsonAllen

Αυτή η εταιρεία έρχεται στον αριθμό δέκα. Έχει την έδρα του στο Μιλγουόκι, WI. Έχει ετήσια έσοδα 568 εκατομμυρίων δολαρίων και έχει 3223 άτομα που εργάζονται σε 90 γραφεία σε όλη τη χώρα. Αυτή η εταιρεία επικεντρώνεται στις συνεργίες συγχώνευσης και στην ενοποίηση των συγχωνεύσεων, η οποία βοήθησε την εταιρεία να αναπτυχθεί και να κερδίσει υψηλότερα έσοδα.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found