Βιβλία εθιμοτυπίας | Λίστα των κορυφαίων 10 καλύτερων βιβλίων επιχειρηματικής εθιμοτυπίας

Λίστα των κορυφαίων 10 βιβλίων εθιμοτυπίας

Αν θέλετε να κάνετε μια επιτυχημένη επιχείρηση, πρέπει να αποκτήσετε επιχειρηματική εθιμοτυπία. Και για να ξεκινήσετε, μπορείτε απλά να πάρετε ένα βιβλίο και να αρχίσετε να κατανοείτε την επιστήμη των καλών τρόπων. Παρακάτω είναι η λίστα των βιβλίων για τις εθιμοτυπίες -

 1. Τα βασικά στοιχεία της επιχειρηματικής εθιμοτυπίας: Πώς να χαιρετήσετε, να φάτε και να τιτίσετε τον δρόμο σας προς την επιτυχία (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 2. Modern Manners: Εργαλεία που θα σας οδηγήσουν στην κορυφή (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 3. Επιχειρηματική τάξη: Απαραίτητα στοιχεία για την επιτυχία στην εργασία (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 4. Η απλή τέχνη της επιχειρηματικής εθιμοτυπίας: Πώς να ανεβείτε στην κορυφή (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 5. Το πλεονέκτημα εθιμοτυπίας στην επιχείρηση: Προσωπικές δεξιότητες για επαγγελματική επιτυχία (Αποκτήστε αυτό το βιβλίο)
 6. Επιχειρηματική εθιμοτυπία για ανδρείκελα  (Αποκτήστε αυτό το βιβλίο)
 7. Καθημερινή εθιμοτυπία: Πώς να περιηγηθείτε σε 101 κοινές και ασυνήθιστες κοινωνικές καταστάσεις (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 8. Σύγχρονη εθιμοτυπία για μια καλύτερη ζωή: Κατακτήστε όλες τις κοινωνικές και επιχειρηματικές ανταλλαγές (Αποκτήστε αυτό το βιβλίο)
 9. The Etiquette Edge: Modern Manners for Business Success (Αποκτήστε αυτό το βιβλίο)
 10. Επιχειρηματική εθιμοτυπία: 101 τρόποι διεξαγωγής επιχειρήσεων με γοητεία και καταλαβαίνω (Λάβετε αυτό το βιβλίο)

Ας συζητήσουμε λεπτομερώς καθένα από τα βιβλία εθιμοτυπίας μαζί με τα βασικά στοιχεία και τις κριτικές του.

# 1 - Τα βασικά στοιχεία της επιχειρηματικής εθιμοτυπίας:

Πώς να χαιρετήσετε, να φάτε και να τιτίσετε τον δρόμο σας προς την επιτυχία από την Barbara Pachter

Εάν είστε νέοι στην επιχειρηματική εθιμοτυπία, ξεκινήστε το ταξίδι σας με αυτό.

Κριτική βιβλίου:

Αν θέλετε να μάθετε τις βασικές αρχές της επιχειρηματικής εθιμοτυπίας, η αναζήτησή σας τελειώνει εδώ. Αυτό το βιβλίο αφορά κυρίως την κοινή λογική και θα συνειδητοποιήσετε πόσο εύκολο είναι να εφαρμόσετε επιχειρηματική εθιμοτυπία σε μια επαγγελματική συνάντηση, μια κοινωνική συγκέντρωση ή όταν συναντάτε νέους ανθρώπους στο γραφείο / σπίτι. Αυτό το βιβλίο παρέχει ακριβώς αυτό που υπόσχεται να παραδώσει. Διδάσκει επιχειρηματική εθιμοτυπία και προέρχεται από κάποιον που έχει πολυετή εμπειρία στην εθιμοτυπία και στην επικοινωνία. Αυτό το βιβλίο σάς βοηθά να μάθετε πώς να παρουσιάζετε τον εαυτό σας σε οποιοδήποτε περιβάλλον (online και offline) και θα γνωρίζετε μια σειρά από συμβουλές και κόλπα για τη συμπεριφορά σας σε μια επαγγελματική αρένα.

Για παράδειγμα, σε αυτό το βιβλίο, ο συγγραφέας έχει συμπεριλάβει ενότητες όπου θα μάθετε πώς να εισαγάγετε τον εαυτό σας, πώς να δειπνήσετε σε μια επίσημη εκδήλωση, ακόμη και πώς να συνομιλήσετε με κάποιον για πρώτη φορά στο Skype. Το καλύτερο μέρος αυτού του βιβλίου είναι ότι το βιβλίο ενημερώνεται με βάση την τεχνολογική πρόοδο και δεν μιλά για τρόπους παλιού σχολείου.

Βασικές επιλογές

 • Καμία ενότητα αυτού του βιβλίου δεν είναι σημαντική. Θα μάθετε πολλά από τις 101 κρίσιμες συμβουλές για τη βελτίωση της συμπεριφοράς σας σε οποιοδήποτε κοινωνικό και επαγγελματικό περιβάλλον. Εάν θέλετε να μάθετε τα βασικά της επιχειρηματικής εθιμοτυπίας, δεν χρειάζεται να διαβάσετε άλλο βιβλίο.
 • Οι επαγγελματίες συχνά αντιμετωπίζουν καταστάσεις όπου δεν ξέρουν τι να κάνουν. Για παράδειγμα, ως πωλητής, ένας επαγγελματίας δεν ξέρει πώς να καθίσει, πώς να μιλάει, πώς να συμπεριφέρεται, πώς να χαμογελάσει, πώς να ρίχνει και πώς να κλείνει μια κλήση όταν κάθεται με έναν πελάτη και γεύμα. Αυτό το βιβλίο έχει επιλέξει πολλές τέτοιες καταστάσεις και έχει προσφέρει καθοδήγηση για το πώς πρέπει να συμπεριφερθείτε σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις.
 • Αυτό το βιβλίο είναι σύντομο (μόλις 256 σελίδες) και πολύ εύκολο να το διαβάσετε.
<>

# 2 - Σύγχρονοι τρόποι:

Εργαλεία που θα σας οδηγήσουν στην κορυφή των Dorothea Johnson και Liv Tyler

Ως άνθρωπος που ζει στον 21ο αιώνα, αυτό το βιβλίο θα σας διδάξει τα πάντα για το πώς να ενεργείτε δημόσια.

Κριτική βιβλίου:

Εάν δεν έχετε μάθει καλά τους τρόπους του 21ου αιώνα, αυτή είναι η μόνη έκδοση που πρέπει να διαβάσετε. Είναι γραμμένο με σκοπό να διδάξει άτομα που είναι στα 20 -40. Αυτό το βιβλίο είναι πολύ περιεκτικό - από την εθιμοτυπία φαγητού (απλή και επαγγελματική) μέχρι να μάθετε πώς να συμπεριφέρεστε ενώ χρησιμοποιείτε τεχνολογία. από τη διαπραγμάτευση ενός τραπεζιού για δείπνο έως το εγχειρίδιο για τη χρήση & το κράτημα ποτηριών και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής.

Με αυτό το βιβλίο στο χέρι, θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε σχεδόν οποιαδήποτε κοινωνική κατάσταση. Μαζί με αυτό, θα μπορείτε να δείτε αρκετά παραδείγματα ώστε να μπορείτε να συσχετίσετε με πολλές πρακτικές καταστάσεις. Εάν θέλετε να μάθετε και να κυριαρχήσετε την τέχνη των καλών τρόπων, αυτό το βιβλίο πρέπει να περιλαμβάνεται στη λίστα με τα απαραίτητα.

Βασικές επιλογές

 • Αυτό το βιβλίο είναι μια σύντομη ανάγνωση, αλλά το πεδίο εφαρμογής του είναι πολύ περιεκτικό. Θα είστε σε θέση να μάθετε πώς να συμπεριφέρεστε σε πολλές καταστάσεις όπως, πώς να κάνετε εύκολα συνεντεύξεις εργασίας, πώς να ξεκινήσετε μια συνομιλία, πώς να δίνετε χειραψίες που ξεχωρίζουν, πώς να φοράτε σωστή επαγγελματική ένδυση, πώς να διατηρείτε το πρωτόκολλο συναντήσεων , πώς να δειπνήσετε, πώς να αντιμετωπίζετε αγενείς πελάτες και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής.
 • Θα σας σώσει επίσης από την κόπωση των αποφάσεων και δεν θα χρειαστεί καν να ντρέπεστε σε οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση. Διαλέξτε αυτό το βιβλίο, διαβάστε, ξαναδιαβάστε και εφαρμόστε στην καθημερινή ζωή.
<>

# 3 - Επιχειρηματική τάξη: Βασικά στοιχεία εθιμοτυπίας για επιτυχία στην εργασία

από τη Jacqueline Whitmore

Η λήψη περισσότερης φροντίδας (ή μάθησης) μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνια καρδιακού πόνου και απώλειας εργασίας. Δεν νομίζεις;

Κριτική βιβλίου:

Και θα μπορούσατε να μάθετε όλα αυτά και περισσότερα από ένα βιβλίο. Ας πούμε ότι είστε αγενής με έναν διεθνή πελάτη. Αλλά καθώς δεν ξέρετε πώς να συμπεριφερθείτε με τον πελάτη, δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι κάνετε λάθος και αυτό μπορεί να τερματίσει τη σχέση σας! Πώς θα ήξερες?

Αυτό το βιβλίο θα σας δείξει. Συχνά οι επιτυχημένοι άνθρωποι και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σας δείχνουν ένα μυστικό επιφανείας. Δεν μοιράζονται αυτό που τους έκανε να κάνουν κλικ. Η επιχειρηματική εθιμοτυπία είναι ένα από αυτά τα μικρά, βρώμικα μυστικά που διασφαλίζουν την επιτυχία σας στην εργασία και στην επιχείρηση. Τι να κάνετε όταν ο πελάτης σας εμφανίζεται στον εν λόγω χώρο; Πώς να διαχειριστείτε την κατάσταση όταν πέσετε κατά λάθος το πιρούνι στη μέση ενός δείπνου; Πώς να ξεκινήσετε μια μικρή συζήτηση και να δημιουργήσετε επαγγελματικές σχέσεις με τον πιθανό εργοδότη / πελάτη σας; Σε αυτό το βιβλίο, ο συγγραφέας σας έδειξε ακριβείς τρόπους δράσης σε όλα τα κοινωνικά και επαγγελματικά περιβάλλοντα, ώστε να μπορείτε να περπατάτε σταθερά προς την επιτυχία.

Βασικές επιλογές

 • Αυτό είναι ένα ωραίο μικρό βιβλίο (μόλις 150+ σελίδες) και υπάρχουν πολλές πληροφορίες. Αυτό το βιβλίο πρέπει να διαβάσετε αν θέλετε να αποφύγετε να κάνετε μικρά και μεγάλα λάθη σε κοινωνικά και επαγγελματικά περιβάλλοντα.
 • Θα μάθετε πώς να δημιουργείτε την πρώτη εντύπωση ώστε να διαρκεί. πώς να ντύνομαι για επιτυχία; πώς να δειπνήσετε για δολάρια, πώς να κυριαρχήσετε στην τεχνική-εθιμοτυπία, και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής.
<>

# 4 - Η απλή τέχνη της επιχειρηματικής εθιμοτυπίας

Πώς να ανεβείτε στην κορυφή παίζοντας Nice από τον Jeffrey L. Seglin

Η επιτυχία μπορεί να διδαχθεί αν μπορείτε να αποκτήσετε λίγες βασικές εύκολες επιχειρηματικές συνήθειες. Δείτε πώς.

Κριτική βιβλίου:

Ολόκληρο το βιβλίο μπορεί να απεικονιστεί με μια μόνο φράση - «κατάλληλο». Αλλά γιατί πρέπει να διαβάσετε αυτό το βιβλίο; Επειδή αυτό το βιβλίο κόβει το χνούδι και σας δείχνει ακριβείς τρόπους για να κερδίσετε σεβασμό στα κοινωνικά περιβάλλοντα. Πώς να πείτε στον συνάδελφό σας ότι υπάρχει ζήτημα υγιεινής ή πελάτης ότι στέκεται πολύ κοντά σας, πώς να δειπνήσετε με έναν πελάτη σε ένα επίσημο επαγγελματικό δείπνο, τι να δημοσιεύσετε στα κοινωνικά μέσα και τόσα πολλά άλλα πράγματα που εσείς μπορεί να σκέφτηκε να μάθει από κάποιον. Αυτή είναι η ευκαιρία σας. Πιάσε αυτό το βιβλίο και σώσεσαι πολύ. Αυτό το βιβλίο είναι γραμμένο και τακτοποιημένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να κοιτάξετε γρήγορα και να βρείτε τα κλειδιά για να αναπτυχθείτε προς την επιτυχία.

Βασικές επιλογές

 • Αυτό το βιβλίο περιέχει μόνο 170 σελίδες. Και είναι γραμμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να διαβάσετε γρήγορα. Η γραφή είναι επίσης διαυγής και κατανοητή.
 • Θα μάθετε πολλές συμβουλές. Για παράδειγμα, θα μάθετε πώς να εξοικειωθείτε με τη γλώσσα του σώματος, πώς να κάνετε προσεκτικές εισαγωγές, πώς να μειώσετε τις συγκρούσεις γραφείων, πώς να δείξετε ευαισθησία στο χώρο εργασίας, πώς να γράψετε κατάλληλα επαγγελματικά email και πολλά άλλα.
<>

# 5 - Το πλεονέκτημα εθιμοτυπίας στην επιχείρηση

Προσωπικές δεξιότητες για επαγγελματική επιτυχία από τους Peter Post, Anna Post, Lizzie Post και Daniel Post Senning

Αυτή η έκδοση θα δείξει πώς να οικοδομήσουμε προσωπικές δεξιότητες (εθιμοτυπίες) για επαγγελματική επιτυχία.

Κριτική βιβλίου:

Αυτό το βιβλίο γράφτηκε από κάποιον που ασχολείται με την εθιμοτυπία εδώ και 25 χρόνια. Και αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει να φτάσετε και στην προσωπική σας κορυφή. Τι σημαίνει καλή συμπεριφορά σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον; Γιατί είναι σημαντικό να μάθετε την επιχειρηματική εθιμοτυπία; Διότι χωρίς να μάθετε τη λιτότητα της επιχειρηματικής εθιμοτυπίας, δεν θα μπορείτε να δημιουργήσετε επιτυχημένες συνδέσεις! Αν λοιπόν καταλήξουμε στη βασική διδασκαλία αυτού του βιβλίου, θα ήταν απλώς ένα εγχειρίδιο για την οικοδόμηση συνεκτικών επιχειρηματικών σχέσεων. Αυτό το βιβλίο θα σας διδάξει τι είναι ηθική και ανήθικη συμπεριφορά, πώς να συμπεριφέρεστε σε μια κατάσταση όπου οι άνθρωποι προσπαθούν να σας κάνουν διάκριση, πώς να μιλήσετε πράγματα από μια σύγκρουση, πώς να συμπεριφέρεστε σε μια μπύρα που πίνει Παρασκευή και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής.

Βασικές επιλογές

 • Η ιδέα είναι να σας διδάξουμε καλές συμπεριφορές, ώστε να μπορείτε να κάνετε καλή δουλειά. Αυτό το βιβλίο, που γράφτηκε από τα μέλη της οικογένειας και από τις αρχές της επιχειρηματικής εθιμοτυπίας, θα διδάξει σε όλους τους επαγγελματίες την τέχνη να προχωρήσουν με καλές συμπεριφορές.
 • Αυτό το βιβλίο είναι αρκετά περιεκτικό και θα μάθετε πώς να αντιμετωπίσετε την παρενόχληση στο χώρο εργασίας, πώς να χτίσετε επαγγελματικές δεξιότητες, κοινωνικά μέσα και τι να μην κάνετε, πότε να αναλάβετε την ευθύνη για τα λάθη σας, πώς να είστε ηθικοί, πώς να διασφαλίζετε την ιδιωτική ζωή στο διαδίκτυο και τόσα πολλά σχετικά μαθήματα.
<>

# 6 - Επιχειρηματική εθιμοτυπία για ανδρείκελα

από τη Sue Fox

Αυτό το βιβλίο είναι ένας ολοκληρωμένος οδηγός για την επιχειρηματική εθιμοτυπία. Διαβάστε αυτό το βιβλίο για να το μάθετε.

Κριτική βιβλίου:

Αυτό είναι ένα βασικό βιβλίο για την επιχειρηματική ηθική Εάν έχετε θεμελιώδεις γνώσεις στην επιχειρηματική εθιμοτυπία, αυτό το βιβλίο ενδέχεται να μην είναι κατάλληλο για εσάς. Είναι για αρχάριους, άτομα που μόλις ξεκινούν την καριέρα τους ή απλώς εγκαταλείπουν σχολεία / κολέγια και χρειάζονται κάποιες συμβουλές για να συμπεριφέρονται καλά σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον. Πολλοί αναγνώστες έχουν χρησιμοποιήσει επίσης αυτό το βιβλίο ως βιβλίο για το πρόγραμμα σπουδών τους.

Το μόνο μειονέκτημα αυτού του βιβλίου είναι ότι αυτό το βιβλίο δεν έχει τις πρόσφατες ενημερώσεις σχετικά με την εθιμοτυπία σε απευθείας σύνδεση και κοινωνικά μέσα. Από τις εισαγωγές μέχρι τη χρήση του σωστού κοστουμιού, θα γνωρίζετε κάθε συμβουλή για την επιχειρηματική εθιμοτυπία, ειδικά όταν ξεκινάτε μόλις στην καριέρα σας.

Βασικές επιλογές

 • Θα μάθετε πολλά για το πώς να συναντήσετε και να χαιρετίσετε, πώς να κάνετε γνωριμίες, πώς να αντιμετωπίζετε δύσκολους ανθρώπους χωρίς να χάνετε την ψυχραιμία σας, πώς να χτίζετε και να διατηρείτε σχέσεις με τους συνομηλίκους σας, πώς να αποκτήσετε ευγενική ευγένεια και ούτω καθεξής.
 • Εάν δεν έχετε διαβάσει ποτέ κανένα βιβλίο σχετικά με την επιχειρηματική εθιμοτυπία, αυτό είναι απαραίτητο για εσάς. Γραμμένο με πνεύμα και πολλά παραδείγματα, θα σας εξυπηρετήσει καλά για να βελτιώσετε τους τρόπους της επιχείρησής σας.
<>

# 7 - Καθημερινή εθιμοτυπία

Πώς να περιηγηθείτε σε 101 κοινές και ασυνήθιστες κοινωνικές καταστάσεις από την Patricia Rossi

Αυτό είναι ένα βιβλίο κοινής λογικής για όσους δεν είναι σίγουροι για αυτό

Κριτική βιβλίου:

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχετε κοινή λογική. Ο καθένας από εμάς χρειάζεται λίγο ώθηση και αυτό το βιβλίο θα μας δείξει πώς. Η κοινωνική δεξιότητα είναι μια υποτιμημένη ικανότητα να γίνει επιτυχημένη. Αλλά αν παρατηρήσετε, όλα εξαρτώνται από αυτό. Ανεξάρτητα από το πόσο ταλαντούχοι είστε, πόσο σπουδαίοι κάνετε τη δουλειά σας ή πόσο καλά αναπτύσσετε τον εαυτό σας, ο καθένας από εμάς χρειάζεται μια συνολική γνώση στην εθιμοτυπία για να κάνει τα πράγματα να λειτουργούν για εμάς.

Το καλύτερο μέρος αυτού του βιβλίου είναι ότι δεν μιλά για σενάρια παλιού σχολείου που δεν αντιμετωπίζουμε πια. Αντιθέτως επικεντρώνεται στην αντιμετώπιση των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και στον τρόπο διεξαγωγής της ψηφιακής μας ζωής. Αυτό δεν είναι όμως ένα βιβλίο. θα βρείτε αρκετές ενότητες για να είναι αρκετά χρήσιμες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το βιβλίο ως αναφορά και στην κορυφαία λίστα με βιβλία επιχειρηματικής εθιμοτυπίας.

Βασικές επιλογές

 • Ξέρετε ποιο πιρούνι να χρησιμοποιήσετε, πότε; Ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε το σωστό πιρούνι; Πώς θα γράψετε ένα ευχαριστήριο σημείωμα; Πώς να απαντήσετε σε μια πρόσκληση; Αυτά τα πράγματα πρέπει να μάθουμε πρώτα, αν δεν το γνωρίζετε ήδη. Πάρτε αυτό το βιβλίο και θα μάθετε τα βασικά της καθημερινής εθιμοτυπίας.
 • Σύμφωνα με τον συγγραφέα, η επιχειρηματική εθιμοτυπία δεν είναι επιχειρηματικό πράγμα. είναι επίσης προσωπικό. Πώς να μιλήσετε σε κάποιον χωρίς σκληρά συναισθήματα; Πώς να λύσετε μια σύγκρουση; Πώς να χτίσετε μια σχέση χωρίς να είστε ανατριχιαστικοί; Αυτά είναι προσωπικά πράγματα αλλά έχουν παρόμοιο αντίκτυπο και στο επιχειρηματικό περιβάλλον.
<>

# 8 - Σύγχρονη εθιμοτυπία για καλύτερη ζωή

Μάστερ όλων των κοινωνικών και επιχειρηματικών ανταλλαγών από την Diane Gottsman

Αυτή είναι μια σύντομη ανάγνωση σχετικά με τις πιο σημαντικές πτυχές της κοινωνικής και επιχειρηματικής εθιμοτυπίας.

Κριτική βιβλίου:

Εάν είστε απασχολημένος επαγγελματίας και θέλετε να κάνετε ένα σύντομο μάθημα σχετικά με την επιχειρηματική εθιμοτυπία, αυτό το βιβλίο θα ήταν το κατάλληλο για εσάς. Γεμάτη με χρήσιμους πόρους, θα είστε σε θέση να τις χρησιμοποιήσετε ενεργοποιημένες και απενεργοποιημένες σε όλες τις επιχειρηματικές και κοινωνικές ρυθμίσεις. Ξέρετε γιατί νιώθετε άβολα σε μια κοινωνική κατάσταση; Επειδή δεν αισθάνεστε αρκετά ασφαλείς για να εκφραστείτε ελεύθερα! Αφού διαβάσετε αυτό το βιβλίο, όλες οι ανασφάλισές σας θα φύγουν και θα μάθετε να είστε σίγουροι ότι θα εκφραστείτε καλά σε όλες τις κοινές και ασυνήθιστες καταστάσεις. Από το να βρίσκεστε σε διλήμματα έως την οικοδόμηση δεξιοτήτων, αυτό το βιβλίο θα σας καθοδηγήσει για να γίνετε μια καλύτερη επικοινωνία, καλύτερος άνθρωπος και καλύτερος επαγγελματίας.

Βασικές επιλογές

 • Πρώτα απ 'όλα, αυτό το βιβλίο είναι μια σύντομη ανάγνωση. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψετε έναν τόνο χρόνου-καταβροχθίζοντας σε κάτι που είναι τεράστιο. Και δεύτερον, είναι πολύ διαγραμμένο έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να διαβάσει μέσα σε μια ή δύο ημέρες.
 • Από το να φοράτε τα σωστά ρούχα έως το χειραψία με τον πιο κατάλληλο τρόπο, από το πώς να ταξιδέψετε με το αφεντικό σας έως τον τρόπο συμπεριφοράς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και από τους τρόπους επιτραπέζιου έως τα ντους μωρών. θα μάθετε έναν τόνο και θα είστε σε θέση να κάνετε αίτηση αμέσως στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.
<>

# 9 - Η άκρη της εθιμοτυπίας

Σύγχρονοι τρόποι επιτυχίας των επιχειρήσεων από τον Beverly Langford

Αν θέλετε να κάνετε καλές συμπεριφορές το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα, διαβάστε αυτό το βιβλίο.

Κριτική βιβλίου:

Σε αυτό το όμορφα γραμμένο βιβλίο, θα μάθετε πώς να είστε πολιτικοί σε οποιαδήποτε ή σε όλες τις καταστάσεις. Η συγγραφέας έχει μοιραστεί τις εμπειρίες και τις σκέψεις της για το πώς να καθιερώσει και στη συνέχεια να τρέφει αυτό που αποκαλούμε «κουλτούρα ευγένειας». Σύμφωνα με τον συγγραφέα, το πρώτο και πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να μάθετε είναι πώς να επικοινωνείτε καλά. Μόλις μάθετε την τέχνη της αποτελεσματικής επικοινωνίας, κερδίζετε το ήμισυ της μάχης. Μαζί με αυτό, πρέπει να μάθετε τα κομμάτια της μη λεκτικής επικοινωνίας, τι δεν πρέπει να ειπωθεί, πώς να γράψετε ένα email, πώς να αφήσετε μια δουλειά, πώς να ταξιδεύετε με πτήση και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής. Το μοντέρνο σύνολο τρόπων δεν έχει ένα βασικό πράγμα της επιχειρηματικής εθιμοτυπίας και αυτό είναι η ευγένεια. Αυτό το βιβλίο θα σας διδάξει να κάνετε την ευγένεια το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα.

Βασικές επιλογές

 • Πολύ λίγα βιβλία έχουν συνδυάσει χρήσιμες συμβουλές για επιχειρηματικές εθιμοτυπίες σε ένα εξώφυλλο. Αυτό το έκανε. Όχι μόνο καλύπτει την ευγένεια του παλιού σχολείου. Περιλαμβάνει επίσης τη σύγχρονη τέχνη της χρήσης του έξυπνου τηλεφώνου σας, της συμπεριφοράς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, της διεξαγωγής συναντήσεων, του χειρισμού συνομιλιών με τακτική και φροντίδα και ούτω καθεξής.
 • Εάν αισθάνεστε ότι η συμπεριφορά σας είναι ακατάλληλη σε κοινωνικά / επιχειρηματικά περιβάλλοντα, αυτό το βιβλίο θα ακονίσει τις άκρες σας και θα περιορίσει την ανυπαρξία σας.
<>

# 10 - Επιχειρηματική εθιμοτυπία

101 τρόποι διεξαγωγής επιχειρήσεων με γοητεία και καταλαβαίνω από την Ann Marie Sabath

Έχετε κάποια ιδέα για το «αντίκτυπο αντίληψης»; Θα το μάθετε και θα το μάθετε αν διαβάσετε αυτό το βιβλίο.

Κριτική βιβλίου:

Το βιβλίο βασίζεται στην κοινή λογική. Αλλά το μεγαλύτερο μέρος του δεν είναι συνηθισμένο καθώς λένε ότι η κοινή λογική δεν είναι πολύ κοινή σήμερα. Όταν ενεργείτε μη επαγγελματικά, για παράδειγμα, εάν φοράτε τζιν και μπλουζάκι για μια συνέντευξη, δημιουργεί το σωστό «αντίκτυπο στην αντίληψη»; Γνωρίζουμε ήδη την απάντηση, έτσι δεν είναι; Ωστόσο, όταν προκύπτει η κατάσταση, ξεχνάμε γρήγορα την ανάγκη για ευγένεια και κοινή λογική και ενεργούμε πολύ μικροσκοπικά. Αυτό είναι το θέμα του βιβλίου - για να σας βοηθήσει να εντοπίσετε την ασυνήθιστη αίσθηση σας σε κοινές επαγγελματικές και επιχειρηματικές καταστάσεις. Τα πιο σημαντικά μαθήματα αυτού του βιβλίου είναι επίσης πολύ κοινά και εξηγούνται με τον πιο συνετό τρόπο. Για παράδειγμα, αντί να χρησιμοποιήσετε το σύμβολο "μην ενοχλείτε", μπορείτε απλά να βάλετε τον "διαθέσιμο χρόνο" όταν θα μπορούσατε να συναντήσετε τους συναδέλφους σας.

Βασικές επιλογές

 • Αυτό το βιβλίο είναι ιδανικό για άτομα που ξεκινούν την καριέρα τους και δεν έχουν ιδέα για το πώς να συμπεριφέρονται, πώς να γράφουν ένα email, πώς να κάνουν μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση και πώς να αφήσουν ένα συγκεκριμένο τηλεφωνικό μήνυμα κ.λπ.
 • Μπορεί να είναι ένα σπουδαίο βιβλίο αναφοράς εάν έχετε δώσει πολλές συνεντεύξεις ή συναντήσετε πολλούς ανθρώπους καθημερινά.
<>

Άλλες προτάσεις βιβλίων

 • 10 καλύτερα βιβλία επικοινωνίας
 • Βιβλία ασφάλισης υγείας
 • Βιβλία νόμου
 • Βιβλία Tony Robbins
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ AMAZON

Το WallStreetMojo συμμετέχει στο Πρόγραμμα Συνεργατών Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα θυγατρικών που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μέσα στους ιστότοπους να κερδίζουν διαφημιστικά τέλη μέσω της διαφήμισης και της σύνδεσης στο amazon.com


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found