Κορυφαία 10 καλύτερα βιβλία μαθηματικών επιχειρήσεων | WallStreetMojo

Λίστα με τα 10 καλύτερα βιβλία μαθηματικών επιχειρήσεων

Τα βιβλία που γράφονται για τα μαθηματικά των επιχειρήσεων πρέπει να προέρχονται από ειδικούς και παρακάτω είναι η λίστα αυτών των βιβλίων για τα μαθηματικά των επιχειρήσεων -

 1. Πεπερασμένα Μαθηματικά για Επιχειρήσεις, Οικονομικά, Επιστήμες Ζωής και Κοινωνικές Επιστήμες (13η Έκδοση)  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 2. Επιχειρηματικά Μαθηματικά (13η Έκδοση)  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 3. Μαθηματικά για επαγγελματική σταδιοδρομία (5η έκδοση)  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 4. Επιχειρηματικά Μαθηματικά (9η Έκδοση)  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 5. Το περίγραμμα των βασικών μαθηματικών των επιχειρήσεων, 2ed  (Πάρτε αυτό το βιβλίο)
 6. Business Math Demystified  (Αποκτήστε αυτό το βιβλίο)
 7. Επιχειρηματικά Μαθηματικά (12η Έκδοση)  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 8. Μαθηματικά για επιχειρήσεις (10η έκδοση)  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 9. Master Math: Business and Personal Finance Math 1st Edition  (Αποκτήστε αυτό το βιβλίο)
 10. Επιχειρηματικά Μαθηματικά, Βιβλία a la Carte Edition (13η Έκδοση)  (Λήψη αυτού του βιβλίου)

Ας συζητήσουμε λεπτομερώς κάθε ένα από τα βιβλία των Μαθηματικών Επιχειρήσεων μαζί με τα βασικά στοιχεία και τις κριτικές του.

# 1 - Πεπερασμένα Μαθηματικά για Επιχειρήσεις, Οικονομικά, Επιστήμες Ζωής και Κοινωνικές Επιστήμες (13η Έκδοση)

από- Raymond A. Barnett, Michael R. Ziegler, Karl E. Byleen

Εισαγωγή

Ένα πολύ καλό και ευανάγνωστο βιβλίο από τους τρεις ειδικούς των μαθηματικών είναι ένα βιβλίο 4 αστέρων όταν πρόκειται για κατανοητό και εφαρμόσιμο περιεχόμενο και θεωρία. Οι συγγραφείς προέρχονται από διαφορετικά πανεπιστήμια και έχουν γράψει διάφορα βιβλία επίσης ατομικά που εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται από τους αναγνώστες. Είναι BA, BS, MA, MS και επίσης Ph.D. στα μαθηματικά και είναι μέλη του τμήματος Μαθηματικών διαφόρων ιδρυμάτων.

Περίληψη βιβλίων

Οι συγγραφείς έχουν δημιουργήσει την καλύτερη βάση για τους μαθητές μέσω αυτού του βιβλίου, έχουν διασφαλίσει ότι χρησιμοποιούν κείμενο εύκολα κατανοητό από τους μαθητές χρησιμοποιώντας περιεχόμενο που κάνει συνδέσεις μεταξύ του τι μαθαίνουν οι μαθητές και μεταξύ του τι εφαρμόζουν. Αυτό το βιβλίο δίνει λιτότητα στους καθηγητές για να προσαρμόσουν το μάθημα σύμφωνα με τις απαιτήσεις των μαθητών τους. Έχουν δημιουργήσει ένα πολύ αποφασιστικό και αποτελεσματικό βιβλίο για τους μαθητές. Το βιβλίο ξεκινά με τη βάση και την κρίση των γνώσεων των μαθητών στα κεφάλαια 1 και 2 και ούτω καθεξής συνεχίζεται με τις καλύτερες βιομηχανικές γνώσεις.

Key Takeaway από αυτό το βιβλίο για τα καλύτερα μαθηματικά επιχειρήσεων

Αυτό το καλύτερο βιβλίο μαθηματικών επιχειρήσεων δίνει στους μαθητές την απαιτούμενη γνώση και εμπειρία στη μοντελοποίηση και την επίλυση πραγματικών επιχειρηματικών μαθηματικών προβλημάτων με τη βοήθεια των εφαρμογών του τα παραδείγματα και τις ασκήσεις του.   

<>

# 2 - Επιχειρηματικά Μαθηματικά (13η Έκδοση) 

από τον Gary Clendenen, Stanley A. Salzman

Εισαγωγή

Ένα ενημερωτικό βιβλίο με παραδείγματα πραγματικού κόσμου με βαθμολογία άνω των 4,5 αστέρων σας δίνει το κίνητρο να διαβάσετε αυτό το βιβλίο. Ακόμα και οι αναγνώστες που μισούν το Math ως θέμα θα βρουν πολύ εύκολο αυτό το βιβλίο και τα κεφάλαιά του. Αυτό το βιβλίο χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια και χιλιάδες μαθητές και αρκετοί εκπαιδευτές έχουν χρησιμοποιήσει αυτό το βιβλίο ως αναφορά.

Περίληψη βιβλίων

Μια πολύ καλή μαθησιακή εμπειρία δίνεται σε αυτό το βιβλίο τόσο για τους δασκάλους όσο και για τους μαθητές. Οι συγγραφείς έχουν καταστήσει το βιβλίο ελκυστικό με εμπειρία και εξατομικευμένα σενάρια μάθησης και αυτό αποδεικνύεται από τα αποτελέσματά τους. Περιλαμβάνει τις πραγματικότητες του επιχειρηματικού κόσμου μαζί με τον προβληματισμό των ιδεών τους. Οι μαθητές μπορούν να οπτικοποιήσουν, να συζητήσουν και να αναλύσουν τις πληροφορίες για να πάρουν αποφάσεις μαζί με την τεράστια πρακτική που βοηθά στη συνέχεια 1ο να κατανοήσει και στη συνέχεια να κυριαρχήσει το θέμα.

Key Takeaway από αυτό το κορυφαίο βιβλίο μαθηματικών επιχειρήσεων

Οι συγγραφείς έδωσαν αποδεδειγμένη γνώση και εμπειρία μαζί με ρεαλιστικές επιχειρηματικές εφαρμογές και πολλές περιπτωσιολογικές μελέτες. Αυτό το βιβλίο [επιχειρηματικό μαθηματικό είναι ιδανικό για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε επιχειρηματικές ιδέες και σενάρια.

<>

# 3 - Μαθηματικά για επαγγελματική σταδιοδρομία (5η έκδοση) 

από τον Jack Cain (Συγγραφέας), Robert A. Carman Emeritus

Εισαγωγή

Με μια ποικιλία εκπαιδευτικών καταστάσεων, αυτό το βιβλίο συνοδεύεται από εκπαίδευση στην τάξη και μεμονωμένες οδηγίες. Κυρίως για τους μαθητές, αυτό το βιβλίο καθιστά την εκμάθηση μαθηματικών επιχειρήσεων εύκολη και κατανοητή. Είναι μια κατανόηση της λεπτομερούς διαφώτισης των εννοιών των επιχειρήσεων και των μαθηματικών που εμπλέκονται σε αυτήν μαζί με την πρακτική που είναι πιο σημαντική για το θέμα.

Περίληψη βιβλίων

Οι συγγραφείς έχουν κάνει το βιβλίο ένα βιβλίο τριών βημάτων για να διασφαλίσουν ότι οι μαθητές θα αποκτήσουν την εμπειρία τους με την εξάσκηση των εννοιών σχετικά. Αυτά τα βήματα περιλαμβάνουν 1ο επεξηγηματικό περιεχόμενο που οδηγεί τους μαθητές σε παραδείγματα που μπορεί να είναι ένα ή περισσότερα. Το 2ο βήμα περιλαμβάνει προβλήματα πρακτικής στο μοτίβο της σειράς σας και τέλος, το 3ο βήμα περιλαμβάνει ανατροφοδοτήσεις που περικλείονται με απαντήσεις και λύσεις στα προβλήματα. Αυτά τα χαρακτηριστικά που προστέθηκαν από τον συγγραφέα καθιστούν το περιεχόμενο του βιβλίου πολύ αποτελεσματικό για τους μαθητές.

Key Takeaway από αυτό το βιβλίο για τα καλύτερα μαθηματικά επιχειρήσεων

Αυτό το καλύτερο βιβλίο μαθηματικών επιχειρήσεων είναι ένας συνδυασμός και καλύπτει ολόκληρους αριθμούς, δεκαδικούς αριθμούς, κλάσματα, μισθοδοσίες, ασφάλειες, τραπεζικά αρχεία, ποσοστιαία ανάλυση των οικονομικών καταστάσεων, χρήση της τρέχουσας αξίας και των σύνθετων τόκων και πολλά περισσότερα από αυτό.

<>

# 4 - Επιχειρηματικά Μαθηματικά (9η Έκδοση) 

από- Nelda R. Roueche (Συγγραφέας), Virginia Graves (Συγγραφέας), Michael D. Tuttle (Συγγραφέας)

Εισαγωγή

Αυτό το κορυφαίο βιβλίο μαθηματικών επιχειρήσεων είναι ένα εύκολο στην κατανόηση βιβλίο με μια διαδικασία βήμα προς βήμα σε οικονομικές καταστάσεις σε πραγματικό χρόνο. Κάθε βήμα της διαδικασίας εξηγείται πολύ καλά από τους συγγραφείς. Πολύ φιλικό προς το χρήστη βιβλίο, καθώς οι συγγραφείς έχουν χωρίσει τα κεφάλαια σε ενότητες για καλύτερη κατανόηση. Αυτό το βιβλίο περιλαμβάνει έναν αριθμό κουίζ και απολύτως στο σημείο να διευκολύνει τον αναγνώστη το θέμα.

Περίληψη βιβλίων

Ο συγγραφέας έχει συνοψίσει αυτό το βιβλίο ως μια κλασική, περιεκτική εισαγωγή στα επιχειρηματικά μαθηματικά, καθώς έχει παρουσιάσει κάθε θέμα με πολύ σαφή και λογικό τρόπο που εξηγεί λεπτομερώς κάθε βήμα σε μια πολύ ακριβή συζήτηση των επιχειρηματικών εφαρμογών κάθε θέματος. Αυτό το βιβλίο αποτελείται από μια διπλή προσέγγιση στα προβλήματα που οξύνει τους μαθητές και τους δίνει την εμπειρία και την εμπιστοσύνη στην είσοδο στον επιχειρηματικό κόσμο.

Key Takeaway από αυτό το κορυφαίο βιβλίο μαθηματικών επιχειρήσεων

Ο συγγραφέας έχει χρησιμοποιήσει ένα σύστημα διπλής προσέγγισης στο βιβλίο μαζί με την κάλυψη θεμάτων όπως εισαγωγή σε λογαριασμούς, χρηματοοικονομικά, στατιστικά, φορολογία, ασφάλειες και άλλα θέματα που σχετίζονται με τα μαθηματικά.

<>

# 5 - Περίγραμμα βασικών μαθηματικών επιχειρήσεων του Schaum, 2η 

από τον Eugene Don, Joel Lerner

Εισαγωγή

Αυτό το καλύτερο βιβλίο μαθηματικών επιχειρήσεων είναι ένα απαραίτητο βιβλίο μαθηματικών εάν είστε από επιχειρηματικό υπόβαθρο. Αυτό το βιβλίο είναι γεμάτο μαθηματική φόρμουλα της επιχείρησης μαζί με τις περιγραφές του, έχει τη συμβατότητα του κειμένου της τάξης σας που είναι ένας πολύ σπάνιος συνδυασμός. Οι συγγραφείς αυτού του βιβλίου είναι κορυφαίοι εμπειρογνώμονες και καθηγητές στον τομέα των δραστηριοτήτων τους και είναι ενθουσιώδεις για τη βελτίωση του ενδιαφέροντος, της καριέρας και της ζωής των ανθρώπων που διαβάζουν το βιβλίο.

Περίληψη βιβλίων

Αυτό το βιβλίο και ο συγγραφέας του εμπιστεύτηκαν περισσότεροι από 40000 μαθητές κατά τη διάρκεια των εξετάσεών τους και την επιτυχία τους στις τάξεις τους. Οι πληροφορίες του μαθήματος παρουσιάζονται στο βιβλίο μαζί με εύκολη στη βήμα προς βήμα μορφή. Αυτό το βιβλίο περιλαμβάνει προβλήματα πρακτικής με πλήρεις εξηγήσεις αυτών των προβλημάτων που διατηρούν τη γνώση. Οι εξελίξεις που είναι πιο ενημερωμένες δίνονται σε αυτό το βιβλίο από τον συγγραφέα. Η βαθιά γνώση των πρακτικών εξετάσεων και η εφαρμογή των ενοτήτων τους εξηγείται πολύ καλά.

Key Takeaway από αυτό το βιβλίο για τα καλύτερα μαθηματικά επιχειρήσεων

Ο συγγραφέας του Schaum επεσήμανε όλα τα σημαντικά γεγονότα που είναι πολύ σημαντικά για να ξέρετε για να μειώσετε το χρόνο σπουδών σας και να αυξήσετε τη βαθμολογία σας.

<>

# 6 - Επιχειρηματικά μαθηματικά απομυθοποιημένα 

από τον Allan Bluman

Εισαγωγή

Ο συγγραφέας είναι καθηγητής και διδάσκει μαθηματικά και στατιστικές στο γυμνάσιο, την αποφοίτηση και το κολέγιο. Ήθελε να δημιουργήσει οδηγίες για μαθηματικούς υπολογισμούς που χρησιμοποιούνται στις καθημερινές δραστηριότητες της επιχείρησης. Είναι συγγραφέας τριών μαθηματικών βιβλίων και έκανε θαύματα με αυτό. Είναι επίσης ο αποδέκτης του βραβείου «Apple For The Teacher».

Περίληψη βιβλίων

Το Demystified είναι ένα καταπληκτικό βιβλίο που παρέχει τις απαραίτητες δεξιότητες για τον σημερινό επιχειρηματικό κόσμο. Είτε πρόκειται για καθημερινές συναλλαγές είτε για τον υπολογισμό των φόρων και τη διατήρηση αποθεμάτων, αυτό το βιβλίο σάς διδάσκει πώς να χρησιμοποιείτε απλές απλές και πολύ αποτελεσματικές μεθόδους, αν αποκτήσετε μαθηματικές δεξιότητες. Αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε πολύ βασικές μαθηματικές έννοιες των επιχειρήσεων σε ένα τυπικό πρόγραμμα μαθημάτων μαθηματικών επιχειρήσεων. Ο συγγραφέας σας καθοδηγεί σε περίπλοκους όρους σε μια μορφή που είναι ευανάγνωστη και συνεχώς και σε αυτό το βιβλίο είναι μια τέλεια συντόμευση.

Key Takeaway από αυτό το κορυφαίο βιβλίο μαθηματικών επιχειρήσεων

Ο συγγραφέας σας βοηθά πολύ εύκολα να κατανοήσετε τις αποσβέσεις, τα αποθέματα, τις χρεωστικές σημειώσεις, το απόθεμα, τα ομόλογα, τις οικονομικές καταστάσεις και πολλά άλλα.

<>

# 7 - Επιχειρηματικά Μαθηματικά (12η Έκδοση) 

από-Gary Clendenen, Stanley A. Salzman, Charles D. Miller

Εισαγωγή

Αυτό το κορυφαίο βιβλίο μαθηματικών επιχειρήσεων καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος των βασικών μαθηματικών επιχειρήσεων που καθιστά αυτό το βιβλίο πολύ καλό για μαθητές ή άτομα που είναι νέοι στα μαθηματικά. Ωστόσο, οι πληροφορίες που καλύπτονται καλύπτονται πολύ καλά και διεξοδικά. Ο συγγραφέας έχει διατηρήσει το βιβλίο πολύ καλά οργανωμένο με ενημερωτικό περιεχόμενο και έχει χρησιμοποιήσει μια μόνο μέθοδο επίλυσης όλων των μαθηματικών επιχειρηματικών ζητημάτων.

Περίληψη βιβλίων

Ο συγγραφέας κάλυψε δεκαδικά ψηφία και ολόκληρους αριθμούς, κλάσματα και μικτούς αριθμούς, ποσοστά, μισθοδοσίες, τραπεζικές υπηρεσίες, τύπους και εξισώσεις, μαθηματικά αγορών και πωλήσεων, απλό και σύνθετο ενδιαφέρον με πληθωρισμό, μετοχές και ομόλογα με προσόδους, καταναλωτικά και επιχειρηματικά δάνεια με φόροι, ασφάλειες μαζί με αποσβέσεις, οικονομικές καταστάσεις και δείκτες με στατιστικά στοιχεία επιχειρήσεων και πολλά άλλα.

Key Takeaway από αυτό το βιβλίο για τα καλύτερα μαθηματικά επιχειρήσεων

Το βιβλίο επικεντρώνεται στις τρέχουσες οικονομικές καταστάσεις, τις πραγματικές επιχειρήσεις, τις πραγματικές εταιρείες και τα χρηματοοικονομικά σενάρια τους, αυτό δίνει στον αναγνώστη μια δίκαιη ιδέα του θέματος μαζί με την καλύτερη κατανόηση.

<>

# 8 - Μαθηματικά για επιχειρήσεις (10η έκδοση) 

από-Stanley A. Salzman (Συγγραφέας), Charles D. Miller (Συγγραφέας), Gary Clendenen (Συγγραφέας)

Εισαγωγή

Αυτό το καλύτερο βιβλίο μαθηματικών επιχειρήσεων δίνει στους μαθητές μια πολύ ισχυρή βάση και ως εκ τούτου συνιστάται για προπτυχιακούς και σε σχολικά μαθήματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Αυτό το πολύ χρήσιμο βιβλίο μπορεί να σας βοηθήσει με τις απλές οδηγίες που ακολουθούν για την κατανόηση του θέματος. Τα κεφάλαια αυτού του βιβλίου περιλαμβάνουν σύνολα προβλημάτων και τις απαντήσεις τους.

Περίληψη βιβλίων

Αυτό το βιβλίο καλύπτει τα κλάσματα χειραγώγησης, τα δεκαδικά γράμματα, τα κλάσματα, τα ποσοστά και τους φόρους κ.λπ. Ξεκινά με την εξέταση βασικών μαθηματικών και τη μετάβαση στην εισαγωγή σημαντικών επιχειρηματικών θεμάτων, το περιεχόμενό του βασίζεται σε άλγεβρα. Ο συγγραφέας έχει διασφαλίσει ότι σας έχει δώσει σχετικά παραδείγματα από την υπηρεσία εσωτερικών εσόδων των ΗΠΑ.

Key Takeaway από αυτό το κορυφαίο βιβλίο μαθηματικών επιχειρήσεων

Τα πολύ βασικά μαθηματικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επίπεδο 3-4 κανονικών ή γυμνασίων είναι ένα απόλυτο πλεονέκτημα για να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα τα μαθηματικά.  

<>

# 9 - Master Math: Business and Personal Finance Math 1η έκδοση

από-Mary Hansen

Εισαγωγή

Ο συγγραφέας έχει διδάξει μαθηματικά ως μάθημα σε επίπεδο δημοτικού, κολλεγίου και γυμνασίου. Εκτός από συγγραφέας για το περιεχόμενο του βιβλίου με λεζάντα, έχει επίσης συν-συγγραφέας για 3 ακόμη βιβλία. Αυτό το βιβλίο συνιστάται ως αριστούργημα για όλους εσάς που θέλετε να γνωρίζετε καλύτερα το θέμα.

Περίληψη βιβλίων

Κάθε κεφάλαιο αυτού του βιβλίου αντιμετωπίζει ρουτίνα μαθηματικά σενάρια που αντιμετωπίζονται με σύνθετο ενδιαφέρον, προσόδους, φόρους μισθοδοσίας, υποθήκες και επιτόκια και τον αντίκτυπο που έχει τα μαθηματικά σε εμάς σε όλη μας τη ζωή. Ο συγγραφέας εξήγησε ότι τα μαθηματικά είναι απλό και εύκολο να ακολουθηθεί στυλ. Ξεκινά με τα πιο βασικά θέματα και προχωρά σε πιο προηγμένα θέματα. Εάν θέλετε να κατανοήσετε καλύτερα τα μαθηματικά, αυτό το βιβλίο είναι κατάλληλο για εσάς. Στην πραγματικότητα, είναι πολύ καλό για μαθητές, εκπαιδευτικούς και επιχειρηματίες Ακόμα κι αν είστε νέοι στα μαθηματικά ή δεν σας αρέσει το θέμα αυτό το βιβλίο είναι ευεργετικό για εσάς.

Key Takeaway από αυτό το Βιβλίο Επιχειρηματικών Μαθηματικών

Βασικά θέματα όπως μισθοί, φόροι, τραπεζικές εργασίες, πίστωση και δάνεια περιλαμβάνονται σε αυτό το βιβλίο. Στην πραγματικότητα, το βιβλίο περιλαμβάνει πολύ περισσότερα από τα θέματα που αναφέρονται. Αυτό το βιβλίο σας δίνει έκθεση σε διάφορα θέματα και μεθόδους μαθηματικών και στατιστικών που χρησιμοποιούνται για επιχειρηματικούς σκοπούς.

<>

# 10 - Επιχειρηματικά Μαθηματικά, Βιβλία a la Carte Edition (13η Έκδοση) 

από-Gary Clendenen (Συγγραφέας), Stanley A. Salzman (Συγγραφέας)

Εισαγωγή

Το βιβλίο είναι ένα πολύ ενημερωτικό βιβλίο που χρησιμοποίησε και εξηγεί τα μαθηματικά που χρησιμοποιούνται στον πραγματικό επιχειρηματικό κόσμο. Ακόμα και οι αναγνώστες που θα μισούσαν τα μαθηματικά θα ήθελαν να διαβάσουν αυτό το βιβλίο για τους συγγραφείς έχουν κάνει το θέμα εύκολο στην παρακολούθηση και πολύ ενδιαφέρον με πραγματικές αναφορές. Έκαναν το βιβλίο ένα μείγμα άλγεβρας και άλλων μορφών μαθηματικών.

Περίληψη βιβλίων

Για να σας κάνει επιτυχημένους στα μαθηματικά και τις επιχειρήσεις ο συγγραφέας σας διδάσκει μαθηματικές δεξιότητες σε αυτό το πολύ ενημερωτικό βιβλίο. Ο συγγραφέας επικεντρώνεται σε επιχειρηματικά σενάρια, επικεντρώνεται σε επιχειρηματικές ιδέες, τρέχοντα θέματα και πραγματικές εταιρείες. Καλύπτει όλο το φάσμα των μαθηματικών των επιχειρήσεων ξεκινώντας από τα βασικά μαθηματικά για να κατανοήσουν οι μαθητές μέχρι τα προχωρημένα μαθηματικά. Καλύπτει σημαντικά παραδείγματα και αποδεδειγμένη από το χρόνο μεθοδολογία που εφαρμόζονται στον τομέα των επιχειρήσεων, μαζί με σχετικές μελέτες περιπτώσεων και ένα ισχυρό μάθημα MyMathLab. Αυτό είναι ένα πρόγραμμα που διδάσκει μαθητές μαθηματικές δεξιότητες μαζί με το πλαίσιο διαφόρων επιχειρηματικών εφαρμογών.

Key Takeaway από αυτό το Βιβλίο Επιχειρηματικών Μαθηματικών

Αυτό το κορυφαίο βιβλίο μαθηματικών επιχειρήσεων είναι ένας συνδυασμός διαφορετικών τύπων μαθηματικών και ως εκ τούτου σας δίνει διάφορες λύσεις για τα προβλήματά σας εφαρμόζοντας διαφορετικές εφαρμογές και μαθηματικές μεθόδους. Ο συνδυασμός μεθόδων δεν αναφέρεται πραγματικά σε όλα τα βιβλία.

<>

Σχετικά βιβλία -

 • Τα καλύτερα βιβλία Steve Jobs
 • Βιβλία καλύτερων στατιστικών
 • Βιβλία Οικονομικών
 • Καλύτερα βιβλία χρηματοοικονομικής μοντελοποίησης
Αποκάλυψη συνεργατών Amazon

Το WallStreetMojo συμμετέχει στο Πρόγραμμα Συνεργατών Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα θυγατρικών που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μέσα στους ιστότοπους να κερδίζουν διαφημιστικά τέλη μέσω της διαφήμισης και της σύνδεσης στο amazon.com


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found