8 Βιβλία με υψηλή έμπνευση και κίνητρα για τον Steve Jobs

Λίστα των κορυφαίων 8 βιβλίων Steve Jobs

Ο Steve Jobs ήταν ένας από τους καθιερωμένους Αμερικανούς επιχειρηματίες, μεγαλοπρεπή επιχειρηματίες, εφευρέτες και βιομηχανικούς σχεδιαστές. Ήταν γνωστός ως ιδρυτής και πρόεδρος της Apple Inc., διαδίδοντας τη δημοτικότητα των iPhone, iPad και των σχετικών ηλεκτρονικών ειδών. Παρακάτω είναι η λίστα των βιβλίων για τον Steve Jobs -

 1. Steve Jobs  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 2. Εγώ, ο Steve - ο Steve Jobs στα δικά του λόγια  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 3. Steve Jobs: Ο άνθρωπος που σκέφτηκε διαφορετικά  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 4. Πώς να σκεφτείτε σαν τον Steve Jobs  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 5. Ποιος ήταν ο Steve Jobs;  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 6. The Steve Jobs Way  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 7. Steve Jobs: 50 μαθήματα ζωής και επιχειρήσεων από τον Steve Jobs  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 8. Τα μυστικά της καινοτομίας του Steve Jobs  (Λήψη αυτού του βιβλίου)

Ας συζητήσουμε λεπτομερώς καθένα από τα βιβλία του Steve Jobs μαζί με τα βασικά στοιχεία και τις κριτικές του.

# 1 - Steve Jobs

από τον Walter Isaacson

Βασικές επιλογές

Αυτή είναι μια αυτοβιογραφία των μοναδικών ιδεών και σκέψεων του Steve Jobs μέσω 40 συνεντεύξεων. Αυτό το βιβλίο αντιπροσωπεύει κάθε πτυχή της ζωής του Steve Jobs λεπτομερώς από μια προσέγγιση προς τους προσωπικούς υπολογιστές και την επανάσταση στην αγορά με iPad, iPod και iPhone. Προσφέρει μεγάλη φιλοδοξία σε επιχειρηματίες και οπαδούς του Jobs και πώς η δημιουργική ιδιοφυΐα του μετέτρεψε τη μοίρα έξι μεγάλων βιομηχανιών:

 • Τηλέφωνα
 • Προσωπικοί υπολογιστές
 • Κινούμενες ταινίες
 • ΜΟΥΣΙΚΗ
 • Υπολογιστική Tablet

Η γνώμη όλων των συνδεδεμένων με τον Jobs έχει αναφερθεί τεχνικά στο βιβλίο παρέχοντας μια λεπτομερή εικόνα της ζωής του.

<>

# 2 - Εγώ, ο Steve - ο Steve εργάζεται στα δικά του λόγια

από τον George Beahm

Βασικές επιλογές

Αυτό το βιβλίο είναι μια συλλογή από αποσπάσματα του Steve Jobs για όλους όσους αναζητούν καινοτόμο έμπνευση. Αυτές οι ιδέες εξηγούν αυτό που χαρακτήρισε ως «πράγμα όρασης» που ήταν η απαράμιλλη ικανότητά του να οραματίζεται και να φέρνει με επιτυχία στην αγορά τέτοια ποιότητα καταναλωτικών προϊόντων που αποδείχθηκε ακαταμάχητη. Αυτό μπορεί να φανεί με την επιτυχία των προϊόντων της Apple που έχουν δημιουργήσει μια θέση οικονομικά και ως «αξία μάρκας».

<>

# 3 - Steve Jobs: Ο άνθρωπος που σκέφτηκε διαφορετικά

από την Karen Blumenthal

Βασικές επιλογές

Αυτή η βιογραφία είναι μια αμερόληπτη περιγραφή των λαμπρών και σκοτεινών πτυχών του γκουρού του λογισμικού υλικού και της ζωής του που είναι ο Steve Jobs. Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά είναι:

 • Ο μετασχηματισμός που ο Jobs αγόρασε μέσα από μια πενσμένη παιδική ηλικία και μια εργατική νεολαία.
 • Αμερόληπτες και αυθεντικές πληροφορίες, όπως η δική του ομιλία για το Στάνφορντ το 2005 για τον εαυτό του ως πόρο.
 • Επισημαίνοντας τη σκοτεινή φάση της ζωής του ενώ πολεμούσε τον καρκίνο για μια δεκαετία, αλλά πώς συνέχισε να βαδίζει τον επιτυχημένο δρόμο του.
 • Ενδεικτικά κουτιά έχουν συμπεριληφθεί για να φέρουν σε ένα μοναδικό στιλ για να κατανοήσουν τις ιδιότητες που τον καθιστούν τελειομανή και σπουδαίο λογισμικό και επιχειρηματική προσωπικότητα του αιώνα.
<>

# 4 - Πώς να σκέφτεσαι σαν τον Steve Jobs

- Ντάνιελ Σμιθ

Βασικές επιλογές

Αυτό το βιβλίο ρίχνει φως στο πώς ο Jobs αντλεί έμπνευση και επιρροή από τους Thomas Edison και Akiro Morita (ιδρυτής της Sony Electronics). Με αίσθηση σχεδιασμού τόσο στην εμφάνιση όσο και στη λειτουργία, ο Jobs είχε την ικανότητα να κατανοήσει τι ήθελαν οι άνθρωποι προτού το γνωρίζουν οι ίδιοι. Ήξερε επίσης πώς να πουλήσει αυτήν την ιδέα που στη συνέχεια άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογία εξετάζεται από τον κόσμο.

Κάθε κεφάλαιο σε αυτό το βιβλίο ξεκινά με ένα απόσπασμα από το Jobs που εξετάζει τη διαδικασία σκέψης και τις απότομες δεξιότητες που χρησιμοποιούνται στο ταξίδι στην κορυφή. Είναι επίσης η ιστορία της μοναδικής θέσης της Apple στη συνείδηση ​​του κοινού που κατέστησε δυνατή η Jobs.

<>

# 5 - Ποιος ήταν ο Steve Jobs;

- Pam Pollock

Βασικές επιλογές

Αυτός ο οδηγός είναι ιδανικός για τους μαθητές μεσαίου επιπέδου να κατανοήσουν τη ζωή του Steve Jobs. Ένα εύκολο στην ανάγνωση με απλή γλώσσα, αυτό το βιβλίο για τις θέσεις εργασίας του Steve μεγεθύνει πώς μετά την αποχώρησή του από το κολέγιο, πήρε αντισυμβατικά βήματα στην πορεία του προς την επιτυχία και ενέπνευσε το καλύτερο και πιο λαμπρό να «αλλάξει τον κόσμο» προς το καλύτερο.

Αυτό το βιβλίο του Steve Jobs καλύπτει όλες τις πτυχές της προσωπικής του ζωής και των επιχειρηματικών του αποτυχιών για να εμπνεύσει τον τρόπο του να δημιουργήσει μια επίδραση της Apple Inc. και να μετατρέψει την Pixar σε ένα πρωτοποριακό στούντιο κινουμένων σχεδίων.

<>

# 6 - Ο Steve Jobs Way

από τον Jay Elliot

Βασικές επιλογές

Αυτό το βιβλίο για τον Steve jobs προσφέρει μια ματιά στο διοικητικό και ηγετικό στυλ που υιοθέτησε ο Steve Jobs, μέσα από τα μάτια ενός συναδέλφου του (Jay Elliot - Ανώτερος Αντιπρόεδρος της Apple). Σημαντικά τμήματα από τη ζωή του Jobs καλύπτονται όπως ο σχεδιασμός των αρχικών προϊόντων όπως το Macintosh έως την απότομη απόλυση του από την εταιρεία και αργότερα την επιστροφή.

Ανιχνεύει το ηγετικό του στυλ και τον πολιτισμό της Apple για την προώθηση της απλότητας και της αριστείας. Υπάρχει μια περαιτέρω διερεύνηση των 4 βασικών συνιστωσών της «ηγεσίας»:

 • Ταλέντο
 • Προϊόν
 • Εμπορία
 • Οργάνωση

Υπάρχει μια προσωπική πινελιά που ενισχύει επίσης έναν άλλο παράγοντα κοντά στο Jobs, δηλαδή την εμμονή του με την ικανοποίηση των καταναλωτών και την εύκολη χρηστικότητα που είναι συνεπής με τα προϊόντα της Apple.

<>

# 7 - Steve Jobs: 50 μαθήματα ζωής και επιχειρήσεων από τον Steve Jobs

από τον George Ilian

Βασικές επιλογές

Ακολουθούν 50 μαθήματα που προέρχονται από συνεντεύξεις και ιστολόγια του Steve Jobs τα οποία μπορεί κανείς να εξετάσει στη ζωή τους. Δεν είναι ένα βιβλίο ή βιογραφία, αλλά περισσότερο από ένα φύλλο εξαπάτησης για να πάρει τα γρήγορα κόλπα αντί για ένα σωρό ιδέες και έννοιες πριν βγάλει συμπεράσματα.

Κάποιος μπορεί να περάσει από διάφορες μελέτες περιπτώσεων που δείχνουν τις περιστάσεις που πέρασε ο Steve Jobs και πώς έκανε την έξοδο από αυτό. Η διάταξη του βιβλίου για τις θέσεις εργασίας του Steve είναι ελκυστική με κάθε μάθημα που κάνει τους αναγνώστες πιο συνδεδεμένους με πραγματικές καταστάσεις που μπορούν να αντιμετωπίσουν τα άτομα στην καθημερινή τους ζωή. Παρακινεί τους αναγνώστες να προσπαθούν συνεχώς στη ζωή, ανεξάρτητα από τις προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσει κανείς στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.

<>

# 8 - Τα μυστικά καινοτομίας του Steve Jobs

Ανόητα διαφορετικές αρχές για την επιτυχημένη επιτυχία από την Carmine Gallo

Βασικές επιλογές

Αυτό το βιβλίο για τον Steve Jobs αποκαλύπτει τις ιδιότητες και τις αρχές που ακολουθεί ο Steve Jobs καθιστώντας τον τον πιο καινοτόμο ηγέτη στον κλάδο. Οι 7 εμπνευσμένες αρχές του Jobs είναι:

 • Κάντε ό, τι αγαπάτε - Σκεφτείτε διαφορετικά για την καριέρα σας
 • Βάλτε ένα Dent στο Σύμπαν - Σκεφτείτε διαφορετικά για το όραμα κάποιου
 • Ξεκινήστε τον εγκέφαλό σας - Σκεφτείτε διαφορετικά πώς σκέφτεστε
 • Πουλήστε Όνειρα, Όχι Προϊόντα - Σκεφτείτε διαφορετικά για τους πελάτες
 • Πείτε Όχι σε 1.000 πράγματα - Σκεφτείτε διαφορετικά για τα σχέδια.
 • Δημιουργήστε εξαιρετικές εμπειρίες - Σκεφτείτε διαφορετικά για την εμπειρία της επωνυμίας
 • Κυριαρχήστε το Μήνυμα - Σκεφτείτε διαφορετικά για την ατομική ιστορία και τα επιτεύγματα

Αυτά τα οραματιστικά παραδείγματα, μπορούν να ανακαλύψουν συναρπαστικούς νέους τρόπους για να ξεκλειδώσουν το δημιουργικό δυναμικό και να καλλιεργήσουν ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει την καινοτομία και πώς θα ανθίσει. Οι αναγνώστες θα μάθουν επίσης:

 • Πώς να ταιριάξετε και να κερδίσετε ισχυρούς ανταγωνιστές
 • Αναπτύξτε τα πιο επαναστατικά προϊόντα
 • Προσελκύστε τους πιο πιστούς πελάτες
 • Ευδοκιμήστε στις πιο δύσκολες στιγμές
<>

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found