Τα 10 καλύτερα βιβλία Bitcoin όλων των εποχών | Wallstreetmojo

Λίστα των κορυφαίων 10 καλύτερων βιβλίων Bitcoin

Το Bitcoin ήταν το πρώτο cryptocurrency στον κόσμο. Με την έλευση του Bitcoin, ο χρηματοοικονομικός κόσμος κατάλαβε την ομορφιά του ψηφιακού νομίσματος και άνοιξε μια πληθώρα ευκαιριών. Παρακάτω είναι η λίστα με τα κορυφαία 10 βιβλία Bitcoin όλων των εποχών.

 1. Το Early Bird αποκτά το Bitcoin: Ο απόλυτος οδηγός για τα πάντα για το Bitcoin. (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 2. Bitcoin για ανδρείκελα. (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 3. Bitcoin από αρχάριους έως ειδικούς : Ο απόλυτος οδηγός για την κρυπτογράφηση και την τεχνολογία Blockchain (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 4. Bitcoin: Ο απόλυτος οδηγός για τον κόσμο του Bitcoin. (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 5. Mastering Bitcoin για αρχάριους. (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 6. Bitcoin: Ο απόλυτος αρχάριος μέσω του Advanced Guide. (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 7. Μάθημα συντριβής κερδών Bitcoin. (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 8. Το πρότυπο Bitcoin: Η αποκεντρωμένη εναλλακτική λύση για την Κεντρική Τραπεζική. (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 9. Bitcoin, το Blockchain και πέρα. (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 10. Mastering Bitcoin: Προγραμματισμός του Open Blockchain (Λάβετε αυτό το βιβλίο)

Ας συζητήσουμε λεπτομερώς καθένα από τα βιβλία bitcoin μαζί με τα βασικά στοιχεία και τις κριτικές του.

Καθίστε, χαλαρώστε και παραλάβετε τα αγαπημένα σας από τα καλύτερα βιβλία στη λίστα Bitcoin -

# 1 - Το Early Bird παίρνει το Bitcoin

Ο απόλυτος οδηγός για τα πάντα σχετικά με το Bitcoin

από τον Andrew K. Courey

Κριτική βιβλίου

Εάν ξεκινάτε στο Bitcoin και δεν έχετε ιδέα, θα πρέπει να πάρετε αυτό το καλύτερο βιβλίο για το bitcoin. Είναι γραμμένο με διαυγή τρόπο και διαβάζοντας αυτό το καλύτερο βιβλίο για το bitcoin μπορείτε να πάρετε τα βασικά σας σωστά. Μαζί με την κατανόηση του Bitcoin λεπτομερώς, θα μάθετε επίσης για την τεχνολογία blockchain, ICO, cryptocurrencies και Ethereum. Το βιβλίο ξεκινά με την εισαγωγή του Bitcoin και στη συνέχεια προσφέρει μια ιστορία της εξέλιξης του ψηφιακού νομίσματος. Αργότερα, θα μάθετε για την εξόρυξη Bitcoin, τα πορτοφόλια Bitcoin και τις εισβολές Bitcoin που θα χρησιμοποιηθούν για επενδύσεις.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο Bitcoin όλων των εποχών

Αυτό είναι ένα τέλειο βιβλίο για αρχάριους. Είναι γραμμένο με τέτοιο τρόπο ώστε ακόμη και ένας απλός να καταλάβει. Το καλύτερο μέρος αυτού είναι ο τρόπος με τον οποίο περικόπτεται. Έχει αναλύσει πολύπλοκες πτυχές του Bitcoin και δημιούργησε μια σειρά εύπεπτων κεφαλαίων, ώστε ακόμη και τα παιδιά να μπορούν να διαβάζουν και να κατανοούν.

<>

# 2 - Bitcoin για ανδρείκελα

από τον Prypto

Κριτική βιβλίου

Αυτός είναι ένας άλλος οδηγός για αρχάριους για το Bitcoin και το cryptocurrency. Όπως υποδηλώνει το όνομα, ακόμη και αν δεν γνωρίζετε τίποτα για το Bitcoin, αυτό το βιβλίο θα είναι αρκετό. Με τόσες πολλές πληροφορίες στο διαδίκτυο και αλλού, είναι συντριπτικό να γνωρίζουμε τι λειτουργεί και τι όχι. Αυτό το καλύτερο βιβλίο για το bitcoin θα σας βοηθήσει με ξεκάθαρη εξήγηση και θα καταλάβετε τη χαριτωμένη αγορά Bitcoin. Στην ουσία, θα μάθετε για το πώς το Bitcoin χρησιμοποιεί τεχνολογία peer-to-peer χωρίς διείσδυση από την κεντρική αρχή, πώς να διαχειρίζεται τις συναλλαγές, πώς να αγοράζει Bitcoin και πολλές άλλες σημαντικές πληροφορίες.

Βασικές επιλογές από αυτό το καλύτερο βιβλίο Bitcoin όλων των εποχών

Υπάρχουν τέσσερα πράγματα που θα αφαιρέσετε από αυτό το καλύτερο βιβλίο για το bitcoin - θα καταλάβετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της αγοράς Bitcoin, πώς μπορείτε να προστατευτείτε από απάτη και κλοπή, πώς μπορείτε να ρυθμίσετε το πορτοφόλι σας Bitcoin και πώς να αποκτήσετε ξεκίνησε με τις συναλλαγές Bitcoin.

<>

# 3 - Bitcoin από αρχάριους έως ειδικούς

Ο απόλυτος οδηγός για την κρυπτογράφηση και την τεχνολογία Blockchain

από τον Christian Newman

Κριτική βιβλίου

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ έναν χάρτη πορείας, θα γνωρίζετε ότι από ένα βασικό θέμα, μπορείτε να πάτε σε πολλά άγνωστα θέματα που μπορεί να θέλετε να εξερευνήσετε. Αυτό το καλύτερο βιβλίο για το bitcoin μοιάζει με μια νοοτροπία. Δεν θα σας διδάξει μόνο τα βασικά του Bitcoin, αλλά θα βασιστεί και σε άλλα θέματα που μπορεί να γίνετε περίεργα να γνωρίζετε. Αυτό το καλύτερο βιβλίο για το bitcoin σας διδάσκει τις βασικές αρχές του Bitcoin, τι πρέπει να κάνετε για να επενδύσετε και πώς πρέπει να κάνετε συναλλαγές για να κερδίσετε μια περιουσία. Το ένα βήμα σάς βοηθά να πάτε στο επόμενο και στο επόμενο.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο Bitcoin όλων των εποχών

Άτομα που έχουν αρχίσει να επενδύουν στο Bitcoin ανέφεραν ότι αυτό το βιβλίο είναι γραμμένο σε μια διαυγή γλώσσα και πήραν τεράστιο όφελος μετά την ανάγνωση αυτού του καλύτερου βιβλίου για το bitcoin. Αυτό το καλύτερο βιβλίο για το bitcoin μπορεί να κάνει το ίδιο για εσάς. Μπορείτε να διαβάσετε, να μάθετε, να αφομοιώσετε και να εφαρμόσετε και να κάνετε τις διορθώσεις των μαθημάτων όπου θέλετε.

<>

# 4 - Bitcoin: Ο απόλυτος οδηγός για τον κόσμο του Bitcoin

Bitcoin Mining, Bitcoin Investing, Blockchain Technology, Cryptocurrency

από τον Ikuya Takashima

Κριτική βιβλίου Bitcoin

Αυτό το βιβλίο έχει να κάνει με το πώς ο Satoshi Nakamoto άλλαξε τον οικονομικό χάρτη του κόσμου από το 2008. Και πώς εξαφανίστηκε αφού παρουσίασε στον κόσμο ένα ψηφιακό νόμισμα. Αυτό το καλύτερο βιβλίο για το bitcoin θα σας διδάξει μια επισκόπηση του πώς δημιουργήθηκε το Bitcoin, πώς δημιούργησε τη μαγεία του, πώς ο κόσμος άρχισε να αγκαλιάζει το ψηφιακό νόμισμα, πόσες χώρες έχουν μετατοπίσει την εστίασή τους από το συνηθισμένο νόμισμα στο ψηφιακό νόμισμα και γιατί. Αυτό το βιβλίο είναι διαφορετικό επειδή δεν μιλά μόνο για το Bitcoin σε μήκος, αλλά και για το πώς το Bitcoin έχει μετατοπίσει ολόκληρο το νομισματικό σύστημα στον κόσμο.

Βασικές επιλογές από αυτό το καλύτερο βιβλίο Bitcoin όλων των εποχών

Αυτό το καλύτερο βιβλίο για το bitcoin είναι οδηγός για αρχάριους και όχι για προχωρημένα στάδια. Εάν γνωρίζετε ήδη πολλά για το Bitcoin, μπορεί να μην σας αρέσει αυτό το βιβλίο. Αλλά αν θέλετε να έχετε μια παγκόσμια άποψη για το πώς το Bitcoin έχει εξελιχθεί και άλλαξε τον χρηματοπιστωτικό κλάδο, αυτό το καλύτερο βιβλίο για το bitcoin είναι για εσάς.

<>

# 5 - Εξασφάλιση του Bitcoin για αρχάριους

Τεχνολογίες Bitcoin και Cryptocurrency, Mining, Investing and Trading

από τον Alan T. Norman

Κριτική βιβλίου

Η εκμάθηση για το Bitcoin έχει πολλά στάδια. Εάν είστε νέοι σε αυτό, πάρτε αυτό το καλύτερο βιβλίο στο bitcoin. Γιατί; Επειδή αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε το Bitcoin προτού δοκιμάσετε οποιοδήποτε βιβλίο προηγμένου επιπέδου. Αυτό το καλύτερο βιβλίο για το bitcoin θα σας διδάξει πώς το Bitcoin έχει δημιουργήσει μια επανάσταση στον κόσμο των οικονομικών. Μέσα στα τελευταία 10 χρόνια, η έννοια του χρήματος έχει αλλάξει εντελώς και το Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα έχουν φέρει επανάσταση στην κατανόησή μας για το πώς λειτουργούν τα ψηφιακά νομίσματα - από μια πλήρως συγκεντρωτική προσέγγιση σε ένα πλήρως αποκεντρωμένο σύστημα. Θα μάθετε τα πιο περίπλοκα θέματα του Bitcoin σε εύκολα κατανοητά, εύπεπτα κομμάτια μεγέθους bit.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο Bitcoin όλων των εποχών

Αυτό το καλύτερο βιβλίο για το bitcoin θα σας διδάξει πολλά - πώς να κάνετε συναλλαγές Bitcoin, πού να διατηρήσετε τα Bitcoin σας, πώς να αγοράσετε και να επενδύσετε σε Bitcoin, πώς να αποδεχτείτε τα Bitcoin, τι είναι η εξόρυξη Bitcoin και πώς θα διασφαλίσετε την ασφάλεια του Bitcoin .

<>

# 6 - Bitcoin: Ο απόλυτος αρχάριος μέσω του Advanced Guide

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με την επένδυση σε Bitcoin, Blockchain, Cryptocurrencies,… Future of Finance (CRYPTOCURRENCY)

από τον Samuel Rees

Κριτική βιβλίου Bitcoin

Αυτό το καλύτερο βιβλίο για το bitcoin είναι περισσότερο ένας ολοκληρωμένος οδηγός από έναν οδηγό για αρχάριους. Αυτό το καλύτερο βιβλίο για το βιβλίο bitcoin όχι μόνο θα σας δώσει μια επισκόπηση του τρόπου λειτουργίας του Bitcoin, αλλά θα μάθετε επίσης πώς να επενδύσετε Bitcoin, Ethereum και άλλα κρυπτονομίσματα, καθώς και τα μυστικά πίσω από την απόδοση 10.000% της επένδυσής σας σε κρυπτογράφηση. Ο συγγραφέας ισχυρίστηκε ότι εάν θα έχετε αγοράσει Bitcoin αξίας 100 $ το 2009, έως το 2017, θα έχετε ήδη κερδίσει 8 εκατομμύρια $. Πιάσε αυτό το καλύτερο βιβλίο για το bitcoin και θα μάθεις τη μικροσκοπική επένδυση Bitcoin & cryptocurrency και την εξόρυξη Bitcoin.

Βασικές επιλογές από αυτό το καλύτερο βιβλίο Bitcoin όλων των εποχών

Αν σας αρέσει να μαθαίνετε για τα Bitcoin, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα βιβλία για το bitcoin. Αυτό δεν είναι μόνο κατάλληλο για αρχάριους, αλλά βοηθά επίσης τους νέους επενδυτές που θέλουν να κερδίσουν χρήματα χρησιμοποιώντας τα Bitcoin.

<>

# 7 - Μάθημα συντριβής κερδών Bitcoin

Πώς να κερδίσετε χρήματα με Bitcoin σε 7 ημέρες ή λιγότερο! Ο απόλυτος οδηγός για την εξόρυξη Bitcoin, τις επενδύσεις και τις συναλλαγές

από τον Frank Richmond

Κριτική βιβλίου Bitcoin

Δεδομένου ότι πολλοί από εσάς έχετε ακούσει για τα Bitcoin και πόσες εταιρείες το έχουν υιοθετήσει ως μέσο πληρωμής, αυτό το καλύτερο βιβλίο για το bitcoin μπορεί να σας ανοίξει τα μάτια. Αυτό είναι ένα από τα πιο πρόσφατα και καλύτερα βιβλία για το bitcoin. Θα σας διδάξει πολλά για το πώς να ξεκινήσετε τις επενδύσεις Bitcoin. Θα σπάσει όλους τους μύθους και θα σας βοηθήσει να μάθετε πώς ξεκίνησε το Bitcoin και για την τεχνολογία που διευκόλυνε την εξέλιξη του Bitcoin. Σύμφωνα με τον συγγραφέα, το Bitcoin είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα ψηφιακό δολάριο. Θα μάθετε πώς να αγοράζετε το πρώτο σας Bitcoin, πώς λειτουργούν οι διευθύνσεις Bitcoin και πώς να τα διατηρείτε προστατευμένα, καθώς και πώς να πάτε για την πρώτη σας ανταλλαγή Bitcoin.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο Bitcoin όλων των εποχών

Εάν θέλετε να κερδίσετε κέρδη χρησιμοποιώντας τα Bitcoin, αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια πορεία στα κέρδη Bitcoin. Δεδομένου ότι το Bitcoin είναι αρκετά νέο (ακόμη και αν είναι σχεδόν 10 ετών) στον κόσμο των οικονομικών, πρέπει να ενημερωθείτε προτού επενδύσετε σε Bitcoin. Αυτό το καλύτερο βιβλίο για το bitcoin μπορεί να είναι ένας καλός οδηγός που θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε.

<>

# 8 - Το Πρότυπο Bitcoin

Η αποκεντρωμένη εναλλακτική λύση στην κεντρική τραπεζική

από τον Saifedean Ammous

Κριτική βιβλίου Bitcoin

Αυτό είναι ένα διαφορετικό είδος βιβλίου από το υπόλοιπο. Αυτό το καλύτερο βιβλίο για το bitcoin μιλά για το πώς κανείς δεν έδωσε προσοχή στο Bitcoin όταν δημιουργήθηκε το έτος 2008. Αλλά τώρα έχει αλλάξει τον τρόπο ανταλλαγής χρημάτων χωρίς κεντρική αρχή. Αυτό το καλύτερο βιβλίο για το bitcoin θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε το ιστορικό πλαίσιο του Bitcoin. Και θα εξηγήσει επίσης τις οικονομικές ιδιότητες που είναι εγγενείς στο Bitcoin που του επέτρεψαν να αναπτυχθεί τόσο γρήγορα. Εάν θέλετε να διαβάσετε ένα προηγμένο βιβλίο για το Bitcoin, θα πρέπει να το παραλάβετε.

Βασικές επιλογές από αυτό το καλύτερο βιβλίο Bitcoin όλων των εποχών

Μαζί με μια συναρπαστική εξήγηση για τα πιο δύσκολα πράγματα για το Bitcoin, το καλύτερο μέρος αυτού του βιβλίου είναι το τελευταίο κεφάλαιο. Στο τελευταίο κεφάλαιο, ο συγγραφέας απαντά σε πολλές κοινές ερωτήσεις όπως «είναι η εξόρυξη Bitcoin ως σπατάλη ενέργειας», «ποιος ελέγχει το Bitcoin», «είναι για εγκληματίες» κ.λπ.

<>

# 9 - Bitcoin, το Blockchain και πέρα

από τον M.Jean-Luc Verhelst

Κριτική βιβλίου Bitcoin

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό το καλύτερο βιβλίο για το bitcoin θα κάνει ένα ταξίδι στο Bitcoin, το Blockchain και πώς θα εφαρμοστεί το ψηφιακό νόμισμα παντού τα επόμενα χρόνια. Αυτός δεν είναι ακριβώς ένας οδηγός για αρχάριους, αλλά ακόμα κι αν διαβάζετε για το Bitcoin για πρώτη φορά. μπορείτε να το διαβάσετε. Αυτό το βιβλίο θα μιλήσει για το Bitcoin έναντι της τεχνολογίας blockchain, πώς λειτουργεί το οικοσύστημα, πώς θα το δείτε (ως χρήμα, ως νόμισμα ή ως κάτι άλλο;), πώς οι παράγοντες PEST (πολιτικοί, οικονομικοί, κοινωνικοί και τεχνολογικοί) επηρεάζουν το Bitcoin, πώς θα κοιτάζατε τη μεγαλύτερη εικόνα, τι θα ακολουθήσει μετά την τεχνολογία blockchain και πολλά άλλα τέτοια ενδιαφέροντα θέματα.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο Bitcoin όλων των εποχών

Αυτό είναι μακράν ένα από τα καλύτερα βιβλία για το bitcoin. Δεν μιλά μόνο για τη μεγαλύτερη εικόνα του πώς λειτουργεί το Bitcoin, αλλά εξηγεί επίσης πώς επηρεάζεται από τους γύρω παράγοντες. Βοηθά επίσης τους αναγνώστες να κατανοήσουν τις δυνατότητες του Bitcoin και άλλων κρυπτονομισμάτων στο εγγύς μέλλον.

<>

# 10 - Mastering Bitcoin: Προγραμματισμός του Open Blockchain

του Ανδρέα Μ. Αντωνόπουλου

Κριτική βιβλίου Bitcoin

Αυτό το καλύτερο βιβλίο για το bitcoin θα σας οδηγήσει στην τεχνολογία πίσω από το Bitcoin και την τεχνολογία κρυπτογράφησης. Αλλά μην νομίζετε ότι οι μη τεχνικοί άνθρωποι δεν θα μπορούν να διαβάσουν αυτό το βιβλίο. Αυτό το βιβλίο είναι ειδικά γραμμένο για μη τεχνικά άτομα, επενδυτές και στελέχη. Αυτό το καλύτερο βιβλίο για το bitcoin είναι γραμμένο με τέτοιο τρόπο ώστε ένας μη τεχνικός να καταλαβαίνει την ευφυή τεχνολογία πίσω από την επιτυχία του Bitcoin. Αυτό το βιβλίο μιλά επίσης για ένα διαχωρισμένο μάρτυρα, ένα δίκτυο αστραπής και κανάλια πληρωμών. Θα μάθετε όλα αυτά και περισσότερα μέσα από πολλές, πολλές ιστορίες, παραδείγματα και αναλογίες που παρέχονται σε αυτό το βιβλίο.

Βασικές επιλογές από αυτό το καλύτερο βιβλίο Bitcoin όλων των εποχών

Αυτό το καλύτερο βιβλίο για το bitcoin αφορά συνήθως τον προγραμματισμό. Έτσι, εάν περιμένετε κάτι που σχετίζεται με την ιστορία και τις βασικές αρχές του Bitcoin, δεν θα το πάρετε εδώ. Είναι για όσους θέλουν να κατανοήσουν την τεχνική πτυχή του Bitcoin. Θα σας δείξει πώς λειτουργούν το blockchain, οι συναλλαγές και γιατί τα χρειαζόμαστε.

<>

Συνιστώμενα άρθρα

 • Βιβλία Προετοιμασίας GMAT
 • Βιβλία τήρησης βιβλίων
 • Βιβλία πιστωτικών ερευνών
 • Μάθημα κρυπτονομισμάτων
 • Κορυφαία 10 καλύτερα βιβλία ασφάλισης ζωής
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ AMAZON

Το WallStreetMojo συμμετέχει στο Πρόγραμμα Συνεργατών Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα θυγατρικών που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μέσα στους ιστότοπους να κερδίζουν διαφημιστικά τέλη μέσω της διαφήμισης και της σύνδεσης στο amazon.com