Βιβλία διαπραγμάτευσης μετοχών | Λίστα των κορυφαίων 7 καλύτερων βιβλίων στο χρηματιστήριο

Λίστα των κορυφαίων 7 βιβλίων διαπραγμάτευσης μετοχών όλων των εποχών

Έχουμε καταρτίσει μια λίστα με βιβλία σχετικά με το χρηματιστήριο που δεν παρέχουν μόνο τα απαραίτητα βασικά στοιχεία, αλλά προσφέρουν μια μοναδική προοπτική στο χρηματιστήριο μαζί με αποτελεσματικά εργαλεία και τεχνικές συναλλαγών που θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας. Παρακάτω είναι τα κορυφαία 7 τέτοιων βιβλίων διαπραγμάτευσης μετοχών -

 1. Συστήματα και μέθοδοι συναλλαγών (Αποκτήστε το εδώ)
 2. Trading to Win: The Psychology of Mastering the Markets (Αποκτήστε το εδώ)
 3. Ποσοτικές στρατηγικές συναλλαγών (Αποκτήστε το εδώ)
 4. Ανταλλάξτε τον δρόμο σας στην οικονομική ελευθερία  (Αποκτήστε το εδώ)
 5. Τρόπος της χελώνας: Οι μυστικές μέθοδοι που μετέτρεψαν τους απλούς ανθρώπους σε θρυλικούς εμπόρους (Αποκτήστε το εδώ)
 6. Είσοδοι & Έξοδοι: Επισκέψεις σε 16 αίθουσες συναλλαγών (Αποκτήστε το εδώ)
 7. Αλγοριθμικές συναλλαγές: Στρατηγικές νίκης και το σκεπτικό τους (Αποκτήστε το εδώ)

Ας συζητήσουμε λεπτομερώς καθένα από αυτά τα βιβλία διαπραγμάτευσης μετοχών μαζί με τα βασικά στοιχεία και τις κριτικές του.

# 1 - Συστήματα και μέθοδοι συναλλαγών

Συγγραφέας - Perry J. Kaufman

Κριτική βιβλίου

Αυτό το βιβλίο είναι μια ολοκληρωμένη εργασία που καλύπτει ένα ολόκληρο φάσμα στρατηγικών διαπραγμάτευσης και πώς λειτουργούν, που προορίζονται τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες εμπόρους, με πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα συστήματα διαπραγμάτευσης, τα εργαλεία και τις τεχνικές που είναι απαραίτητες για την επιτυχή διαπραγμάτευση μετοχών. Αρχικά συντάχθηκε πριν από περίπου 30 χρόνια, αυτό το έργο βοήθησε έναν αριθμό ανθρώπων να κατανοήσουν καλύτερα τις συναλλαγές και συνεχίζει να έχει σημασία σήμερα στην ενημερωμένη 5η έκδοσή του.

Αυτό που κάνει το έργο ακόμη πιο πολύτιμο είναι ο τρόπος με τον οποίο ο συγγραφέας βοηθά στη δημιουργία μιας βαθύτερης θεωρητικής κατανόησης των συστημάτων συναλλαγών και της μεθοδολογίας από καθαρά μαθηματική προοπτική και ταυτόχρονα συνεχίζει να βασίζεται σε αυτό για να εξηγήσει την ενσωμάτωση θεμελιωδών στατιστικών στις τεχνικές διαπραγμάτευσης μετοχών και έννοιες διαχείρισης κινδύνων που έχουν σχεδιαστεί για εμπόρους. Παρά τη διεξοδική μεταχείριση του θέματος, ο συγγραφέας φροντίζει να το καταστήσει όσο το δυνατόν πιο προσιτό και χρήσιμο για πρακτικούς εμπόρους. Συμπληρωματικοί ιστότοποι και εργαλεία προστίθενται επίσης για να προσφέρουν επιπλέον πρακτική αξία στους αναγνώστες.

Βασικές επιλογές

Αυτή η έκδοση είναι μια λεπτομερής επαγγελματική έκθεση σε συστήματα συναλλαγών και μεθοδολογία, ένα αναλυτικό πλαίσιο για σύγκριση διαφορετικών τεχνικών διαπραγμάτευσης και εργαλεία για την ανάπτυξη μοναδικών στρατηγικών διαπραγμάτευσης μετοχών για μεμονωμένους εμπόρους. Ο συγγραφέας παρέχει μια ολοκληρωμένη επεξεργασία του θέματος, καλύπτοντας τόσο τις θεωρητικές βασικές όσο και μια πρακτική εφαρμογή φαινομενικά περίπλοκων εννοιών με έναν εύκολο στην κατανόηση τρόπο. Επιπλέον, προστίθενται λογιστικά φύλλα και προγράμματα Trade Station για μια διαδραστική μαθησιακή εμπειρία. Ένας συνοδευτικός ιστότοπος και ένα συμπληρωματικό εκπαιδευτικό υλικό το καθιστούν έναν πόρο συνεχούς μάθησης για πρακτικούς εμπόρους.

<>

# 2 - Συναλλαγές για νίκη:

Το Hardcover της Ψυχολογίας του Mastering the Markets (Wiley Trading)

Συγγραφέας - Ari Kiev

Κριτική βιβλίου

Πρόκειται για μια σπάνια δουλειά σχετικά με την ψυχολογία των συναλλαγών, που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους εμπόρους να ευθυγραμμίσουν τα ψυχολογικά τους κίνητρα με τις στρατηγικές και τους στόχους των συναλλαγών τους για να πετύχουν όπως τα πάντα. Αυτό το έργο είναι αποτέλεσμα μιας πενταετούς συνεργατικής προσπάθειας μεταξύ ενός έμπειρου ψυχιάτρου και ενός έμπειρου εμπόρου μετοχών, καθιστώντας το τόσο αυθεντικό μια προσπάθεια όσο θα μπορούσε να είναι να εξηγήσει κάθε πτυχή της ψυχολογίας ενός εμπόρου και να καθορίσει ένα σύνολο ψυχολογικών και συμπεριφορικών αρχών που θα μπορούσαν να βοηθήστε έναν έμπορο να ξεπεράσει τυχόν διανοητικά εμπόδια και να επιτύχει τις δυνατότητές του ως πειθαρχημένος και εστιασμένος έμπορος.

Παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την αντιμετώπιση του άγχους, των αυτοπεριοριζόμενων πεποιθήσεων και των δυνητικά καταστροφικών συμπεριφορών που θα μπορούσαν να βλάψουν έναν έμπορο όπου έχει μεγαλύτερη σημασία και πώς μπορεί να ενισχυθεί η αυτοπεποίθηση ενώ αποφεύγεται ο κίνδυνος παγίδευσης από συναισθήματα απελπισίας ή ευφορίας, ένα από τα οποία μπορεί να μην κάνει πολύ καλό για έναν έμπορο. Συνολικά, ένας πλήρης ψυχολογικός οδηγός για το πώς να βελτιώσετε την απόδοση των συναλλαγών, ενώ ταυτόχρονα ζείτε μια ζωή χωρίς άγχος για να απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών κάποιου.

Key Takeaway

Ένα εξαιρετικό βιβλίο για την ψυχολογία του χρηματιστηρίου που αποτελείται από ψυχολόγους και βετεράνους συναλλαγών, φέρνοντας στους αναγνώστες το σωστό είδος εμπειρογνωμοσύνης που απαιτείται για ένα τέτοιο θέμα. Είναι ένα πολύ γνωστό γεγονός ότι η ψυχική αντοχή και η θετική ψυχολογία είναι εξίσου σημαντικά με την εξειδικευμένη γνώση τεχνικών και αρχών διαπραγμάτευσης για να την καταστήσει επιτυχημένη από έναν έμπορο. Αυτή η εργασία καλύπτει τη λιγότερο αναγνωρισμένη πτυχή των πολύπλοκων ψυχολογικών ζητημάτων και βοηθά έναν έμπορο να μάθει πώς να ξεριζώνει τα αρνητικά ψυχολογικά πρότυπα και να κυριαρχεί το διανοητικό παιχνίδι πίσω από το παιχνίδι χρημάτων για να γίνει σούπερ έμπορος. Μια προτεινόμενη ανάγνωση για ερασιτέχνες καθώς και έμπειρους εμπόρους.

<>

# 3 - Ποσοτικές στρατηγικές συναλλαγών:

Αξιοποίηση της δύναμης των ποσοτικών τεχνικών για τη δημιουργία ενός επιτυχημένου προγράμματος συναλλαγών (McGraw-Hill Trader's Edge Series)

Συγγραφέας - Lars Kestner

Κριτική βιβλίου

Αυτό το βιβλίο είναι μια ενδιαφέρουσα εργασία σχετικά με τις ποσοτικές στρατηγικές διαπραγμάτευσης που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους εμπόρους να αποφύγουν τεράστιες απώλειες συναλλαγών που προκύπτουν καθαρά ως αποτέλεσμα της αστάθειας της αγοράς. Η ποσοτική διαπραγμάτευση βασίζεται σε ανάλυση ιστορικών δεδομένων και χρησιμοποιεί μια καθαρά μαθηματική προσέγγιση για να είναι σε θέση να εντοπίσει τα καλύτερα σημεία εισόδου και εξόδου για οποιαδήποτε συναλλαγή.

Περιγράφοντας πολλές συστηματικές τεχνικές συναλλαγών και στρατηγικές και συγκρίνοντας το δυναμικό απόδοσής τους για αποτελεσματική διαχείριση κινδύνων και χρημάτων, ο συγγραφέας όχι μόνο αναγνωρίζει τους περιορισμούς της προσέγγισης που υιοθετήθηκε, αλλά προσφέρει επίσης μια νέα προσέγγιση στα βήματα για τη διαχείριση χρημάτων βάσει βέλτιστων μέσων όρων. Αυτό που κάνει αυτό το έργο μοναδικό είναι η εστίασή του στην ανάπτυξη μιας ιδιαίτερα εξατομικευμένης προσέγγισης για τις ποσοτικές συναλλαγές, η οποία θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ στην αξιοποίηση του δυναμικού του εμπορίου υπό ορισμένες από τις πιο ασταθείς συνθήκες της αγοράς.

Βασικές επιλογές

Ένα συμπυκνωμένο αλλά εξειδικευμένο βιβλίο για το χρηματιστήριο που επικεντρώνεται στο πώς οι έμποροι μπορούν να επωφεληθούν ενσωματώνοντας την ποσοτική ανάλυση στην ευρύτερη προσέγγισή τους στο εμπόριο. Ο συγγραφέας επιδεικνύει με επιτυχία πώς μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει έναν συνδυασμό γνώσεων στην αγορά μαζί με τις βασικές αρχές της ποσοτικής ανάλυσης που μπορούν να βοηθήσουν τους εμπόρους να στρέψουν την τάση προς όφελός τους.

<>

# 4 - Ανταλλάξτε τον δρόμο σας για οικονομική ελευθερία 

Συγγραφέας - Van K. Tharp

Κριτική βιβλίου

Ένα αριστούργημα για τις συναλλαγές που παρέχει μια ολοκληρωμένη επισκόπηση των συστηματικών τεχνικών συναλλαγών και στρατηγικών για οποιονδήποτε έμπορο να πετύχει και να βελτιώνεται συνεχώς με την προσέγγισή του, τη μάθηση και την αφομοίωση νεότερων στοιχείων για την επίτευξη συνεπών αποτελεσμάτων. Ο συγγραφέας παρουσιάζει ένα μοντέλο διαπραγμάτευσης 17 βημάτων για έναν μέσο επενδυτή μαζί με συμβουλές για το πώς να αποφύγετε τις κοινές παγίδες και να αναπτύξετε τη δική σας μεθοδολογία συναλλαγών που θα μπορούσε ενδεχομένως να προσφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για κάθε μεμονωμένο έμπορο. Πολλά σημαντικά ζητήματα αντιμετωπίζονται από τον συγγραφέα, συμπεριλαμβανομένης της επιβράβευσης του κινδύνου πολλαπλάσια και προσφέρει καθοδήγηση για να βοηθήσει έναν έμπορο να εξατομικεύσει ουσιαστικά οποιαδήποτε στρατηγική και να επιτύχει καλύτερα αποτελέσματα. Περιλαμβάνει επίσης πολλές συνεντεύξεις με κορυφαίους εμπόρους που προσφέρουν μια σειρά χρήσιμων πληροφοριών για κάθε έμπορο.Πολλά πρακτικά παραδείγματα απεικονίζονται μαζί με γραφήματα και σχετικές πληροφορίες για να δείξουν πώς μια συγκεκριμένη στρατηγική θα μπορούσε πραγματικά να λειτουργήσει. Ένας απαραίτητος οδηγός για νέους αλλά και βετεράνους εμπόρους.

Βασικές επιλογές

Αυτό το καλύτερο βιβλίο για διαπραγμάτευση μετοχών είναι ένας πλήρης οδηγός για διαπραγμάτευση που παρουσιάζει έναν λεπτομερή χάρτη πορείας για την επιτυχία για εμπόρους σχεδόν οποιουδήποτε επιπέδου εμπειρίας. Το μοντέλο διαπραγμάτευσης 17 βημάτων που προτάθηκε από τον συγγραφέα διευκολύνει πραγματικά τη ζωή για τους αρχάριους εμπόρους, παρέχοντάς τους μια οδηγία για το πώς να το κάνουν και να εξασφαλίσουν τα καλύτερα αποτελέσματα με ελάχιστες πιθανότητες αποτυχίας. Εκείνοι που θα ήθελαν να αναλάβουν το τρομακτικό καθήκον να αναπτύξουν τη δική τους εμπορική στρατηγική πρέπει να επιδιώξουν επιμελώς αυτό το λαμπρά γραμμένο αριστούργημα.

<>

# 5 - Τρόπος της χελώνας:

Οι μυστικές μέθοδοι που μετέτρεψαν τους απλούς ανθρώπους σε Hardcover Legendary Traders 

Συγγραφέας - Curtis Faith

Κριτική βιβλίου

Αυτό το καλύτερο βιβλίο διαπραγμάτευσης μετοχών είναι ένα αριστούργημα από μόνο του, που περιγράφει τις λεπτομέρειες ενός 25ετούς πειράματος στο εμπόριο που όχι μόνο βοήθησε τους εμπλεκόμενους ανθρώπους να ανακαλύψουν μοναδικές στρατηγικές για την επιτυχή εκμετάλλευση των κρυφών δυνατοτήτων στις αγορές, αλλά και τους έκανε εκατομμύρια ο ΤΡΟΠΟΣ. Οι αποκαλύψεις για τον «τρόπο της χελώνας», όπως τους αρέσει να το αποκαλούν, γίνονται από κανέναν άλλο από τη χελώνα του άσσο, τον ίδιο τον Κέρτις Φέιτ, ο οποίος βάζει γυμνή τη μυστική διαδικασία που ακολούθησαν για να επιλέξουν τις «χελώνες» και πώς ήταν εκπαιδεύονται για να γίνουν κύριοι των στρατηγικών διαπραγμάτευσης με την ατομική τους ικανότητα. Δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο του εμπορίου στο οποίο οι αναγνώστες θα μπορούσαν επίσης να αποκτήσουν μερικά πολύτιμα πολύτιμα πετράδια και να κάνουν τα δικά τους πλούτη.Μια πολύ συνιστώμενη ανάγνωση για τους εμπόρους που είναι έτοιμοι να κάνουν μια συντονισμένη προσπάθεια που αξίζει την ανταμοιβή της.

Βασικές επιλογές

Το «Way of the Turtle» είναι μια αποκάλυψη από μόνη της για μερικά άτομα που κατακτούν τον κόσμο των συναλλαγών ενάντια σε όλες τις πιθανότητες και πώς το έκαναν πραγματικά με ταλέντο. Πρέπει να διαβάσετε για τον έμπορο που δεν βρίσκεται σε προθεσμία επιτυχίας, αλλά είναι έτοιμος να επενδύσει χρόνο, ευφυΐα, γνώση και αφοσιωμένη προσπάθεια για να αποκομίσει τις καλύτερες δυνατές ανταμοιβές. Αυτή η εργασία προσφέρει έναν πλούτο πληροφοριών για τη χρήση κανόνων διαπραγμάτευσης για να υπερβεί τους κανόνες και να επινοήσει επιτυχημένες μακροπρόθεσμες στρατηγικές συναλλαγών με βάση την από πρώτο χέρι εμπειρία του ίδιου του συγγραφέα. Τι περισσότερο θα μπορούσατε να ζητήσετε;

<>

# 6 - Είσοδοι & Έξοδοι:

Επισκέψεις σε 16 αίθουσες συναλλαγών (Wiley Trading) Hardcover 

Συγγραφέας - Alexander Elder

Κριτική βιβλίου

Σε αυτό το εξαιρετικό βιβλίο διαπραγμάτευσης μετοχών, ο συγγραφέας προσφέρει μια σπάνια ματιά στις αίθουσες συναλλαγών 16 εμπόρων που είναι από εντελώς διαφορετικά καλούπια, που λειτουργούν σε διαφορετικές αγορές και καθοδηγούνται από διαφορετικούς στόχους. Καθένας από αυτούς ειδικεύεται σε ένα συγκεκριμένο είδος συναλλαγών και υιοθετεί διάφορες τεχνικές σύμφωνα με το ατομικό επίπεδο γνώσεων και εμπειριών. Σε αντίθεση με ό, τι πιστεύουν ορισμένοι αναγνώστες, αυτό το έργο δεν αποκαλύπτει μυστικούς τύπους επιτυχίας, πέρα ​​από αυτό, βασικές ιδιότητες, όπως μια πειθαρχημένη και μεθοδική προσέγγιση, η εστίαση και η προσοχή στη λεπτομέρεια, είναι αυτά που τους βοηθούν να το πετύχουν. Το έργο συνοδεύεται από έναν συνοδευτικό οδηγό μελέτης που καλύπτει διάφορους σημαντικούς τομείς, όπως ψυχολογία, αγορές, τεχνικές συναλλαγών και μελέτες περιπτώσεων, προσφέροντας περαιτέρω πρακτική αξία στο έργο.Μια ιδιαίτερα συνιστώμενη ανάγνωση για όσους αναζητούν μια ρεαλιστική προοπτική σχετικά με το τι είναι το εμπόριο.

Βασικές επιλογές

Ένας επιτυχημένος έμπορος σπάνια θα αποκάλυπτε πώς δουλεύει και τι τους κάνει καλό σε αυτό, αλλά εδώ η επαγγελματική ζωή των 16 εμπόρων είναι γυμνή για τους αναγνώστες να είναι σε θέση να κατανοήσουν τις περιπλοκές και τις πραγματικές προκλήσεις του κόσμου των συναλλαγών. Όσοι αναζητούν κάποιο είδος φόρμουλας «γρήγορης επιδιόρθωσης» θα έκαναν καλύτερα να παραλείψουν την εργασία εντελώς, επειδή εστιάζει περισσότερο στις ιδιότητες και τις προοπτικές που απαιτούνται για την επιτυχία μαζί με το σωστό είδος εργαλείων και τεχνικών. Ένας συνοδευτικός οδηγός μελέτης το καθιστά μια προτεινόμενη ανάγνωση για πρακτικούς εμπόρους σχεδόν οποιουδήποτε επιπέδου εμπειρίας και ατομικών ικανοτήτων.

<>

# 7 - Αλγοριθμική συναλλαγή:

Στρατηγικές νίκης και το σκεπτικό τους (Wiley Trading)

Συγγραφέας - Έρνι Τσαν

Κριτική βιβλίου

Αυτό το βιβλίο είναι ένα πολύτιμο έργο για τις ποσοτικές συναλλαγές που προσφέρει πολύ χρήσιμες πρακτικές πληροφορίες με έναν μάλλον εύκολο στην κατανόηση τρόπο που το ξεχωρίζει από τους περισσότερους άλλους στον τομέα. Λαμβάνοντας υπόψη πόσο περίπλοκο είναι το πεδίο της ποσοτικής διαπραγμάτευσης, ο συγγραφέας κάνει μια εξαιρετική δουλειά να μεταφέρει τους αναγνώστες σε ολόκληρη τη διαδικασία ανάπτυξης και εφαρμογής αλγοριθμικών στρατηγικών και να διερευνήσει τις λεπτές λεπτομέρειες της διαδικασίας χωρίς να είναι δύσκολο να κατανοηθεί οποιαδήποτε στιγμή.

Αυτός είναι ένας μάλλον συνοπτικός τόμος που προσφέρει ένα χρυσωρυχείο πληροφοριών σε όσους θέλουν να αναπτύξουν τις δικές τους συστηματικές στρατηγικές συναλλαγών. Για να προσδώσει προστιθέμενη αξία στο έργο, ο συγγραφέας παρείχε επίσης πραγματικά παραδείγματα που το καθιστούν πραγματικά αξιόλογο.

Βασικές επιλογές

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό βιβλίο για τις αλγοριθμικές συναλλαγές, το οποίο καλύπτει τις έννοιες καθώς και την εφαρμογή τους όσον αφορά την κωδικοποίηση, την ανάπτυξη και την εφαρμογή επιτυχημένων στρατηγικών συναλλαγών. Αυτό που το καθιστά τόσο πολύτιμο έργο είναι η ευκολία με την οποία μεταφέρονται τόσο πολύπλοκες πληροφορίες στον αναγνώστη που καθιστά δυνατή την κατανόηση των αρχών και μεθόδων για την ανάπτυξη εξατομικευμένων στρατηγικών συναλλαγών για βέλτιστα αποτελέσματα.

Μια ιδιαίτερα συνιστώμενη ανάγνωση για όσους ενδιαφέρονται για πρακτικές αλγοριθμικές συναλλαγές χωρίς το είδος της πολύπλοκης προσέγγισης που συνήθως υιοθετείται. Αυτή η απλή ανάγνωση σχετικά με αλγοριθμικό νήμα τοποθέτησης ξεπέρασε τις αρχές και τις πρακτικές αυτής της τέχνης. Τι άλλο θα μπορούσε κανείς να ζητήσει;

<>

Διαβάστε επίσης: Λόγοι για τους οποίους οι Blogger κάνουν σπουδαίους εμπόρους μετοχών

Άλλα βιβλία που μπορεί να σας αρέσουν

 • Κορυφαία καλύτερα βιβλία χρηματιστηρίου
 • Κορυφαία λογιστικά βιβλία
 • Βιβλία ιδιωτικών κεφαλαίων
 • Τα καλύτερα βιβλία VC
 • Κορυφαία 10 καλύτερα βιβλία τεχνικής ανάλυσης
Αποκάλυψη συνεργατών Amazon

Το WallStreetMojo συμμετέχει στο Πρόγραμμα Συνεργατών Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα θυγατρικών που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μέσα στους ιστότοπους να κερδίζουν διαφημιστικά τέλη μέσω της διαφήμισης και της σύνδεσης στο amazon.com


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found