Βιβλία χρηματοδότησης | Λίστα των κορυφαίων 10 καλύτερων βιβλίων χρηματοδότησης όλων των εποχών

Λίστα των κορυφαίων 10 βιβλίων χρηματοδότησης όλων των εποχών

Η απλή ανάγνωση του ασπρόμαυρου κειμένου δεν είναι αρκετή για να γίνει πλούσιος, η σκέψη και η εφαρμογή των σκέψεών τους είναι σημαντική. Σας παρέχουμε τις πληροφορίες για 10 καλύτερα βιβλία χρηματοδότησης όλων των εποχών για να διαλέξετε.

  1. Ο Νόμος της Θείας Αποζημίωσης: Στην Εργασία, τα Χρήματα και τα Θαύματα (Αποκτήστε το εδώ)
  2. Η Επιστήμη του Πλούτου  (Πάρτε το εδώ)
  3. Μυστικά του μυαλού των εκατομμυριούχων: Mastering the Inner Game of Wealth (Αποκτήστε το εδώ)
  4. Σκεφτείτε και μεγαλώστε: Το κλειδί σας για οικονομικό πλούτο και δύναμη (Αποκτήστε το εδώ)
  5. Ο Αυτόματος Εκατομμυριούχος: Ένα Ισχυρό Σχέδιο ενός Βήματος για να ζήσετε και να ολοκληρώσετε πλούσιο (Αποκτήστε το εδώ)
  6. Ο Ευφυής Επενδυτής: Ένα Βιβλίο Πρακτικών Συμβούλων (Αποκτήστε το εδώ)
  7. Ο Jim Cramer είναι πλούσιος προσεκτικά  (Πάρτε το εδώ)
  8. One Up On Wall Street: Πώς να χρησιμοποιήσετε αυτό που ήδη γνωρίζετε για να κερδίσετε χρήματα στην αγορά (Αποκτήστε το εδώ)
  9. The Millionaire Fastlane: Crack the Code to Wealth and Live Rich for a Life (Αποκτήστε τον εδώ)
  10. Επιτυχία που βασίζεται στο πνεύμα: Μάθετε δοκιμασμένα το χρόνο Βιβλικά μυστικά για να δημιουργήσετε πλούτο ενώ εξυπηρετείτε άλλους! (Αποκτήστε το εδώ)

Ας συζητήσουμε λεπτομερώς καθένα από τα βιβλία χρηματοδότησης μαζί με τα βασικά στοιχεία και τις κριτικές του.

# 1 - Ο Νόμος της Θείας Αποζημίωσης: Στην Εργασία, τα Χρήματα και τα Θαύματα

Συγγραφέας -   Marianne Williamson

Εισαγωγή

Ο συγγραφέας είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος συγγραφέας, ένας παγκοσμίου φήμης δάσκαλος και επίσης ένας εμπνευσμένος στοχαστής. Έχει επίσης γράψει ένα βιβλίο όπως το Return to Love, το Healing The Soul of America κ.λπ. Σε αυτό το βιβλίο, αποκαλύπτει πνευματικές αρχές που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε το οικονομικό σας άγχος απελευθερώνοντας τη θεϊκή δύναμη σε αφθονία.

Κριτική βιβλίου

Η Marianne Williamson επικεντρώνεται στη λήψη ή απομάκρυνση του οικονομικού σας άγχους εξηγώντας σε σας τον Νόμο της Θεϊκής Αποζημίωσης. Προσδιορίζει ότι το σύμπαν μοιάζει ή μάλλον είναι το χειρόγραφο του παντοδύναμου και ως εκ τούτου είναι αυτο-διόρθωση και αυτο-οργάνωση. Το σύμπαν σκοπεύει να αφαιρέσει από μόνο του τις ελλείψεις από τις περιστάσεις σας. Η απενεργοποίηση του νόμου είναι μόνο έχοντας περισσότερη πίστη στα γεγονότα της έλλειψης και στα γεγονότα των νόμων αυτού του σύμπαντος.

Key Takeaway

Αυτό το βιβλίο για την εργασία, τα χρήματα και τα θαύματα εξηγεί ότι οι σκέψεις μας δημιουργούν την οικονομική μας πραγματικότητα. Ο συγγραφέας αυτού του βιβλίου δηλώνει ξεκάθαρα ότι οτιδήποτε είναι αληθινό δεν μπορεί να απειληθεί και για αυτό το θέμα, τίποτα μη πραγματικό δεν υπάρχει.

<>

# 2 - Η Επιστήμη του Πλούτου (Ένα Ακατάλληλο Βιβλίο)

Συγγραφέας -   Wallace Wattles

Εισαγωγή

Ο συγγραφέας δίνει στον κόσμο τη δύναμη της θετικής σκέψης. Ήταν μια πραγματική επιρροή για πολλούς άλλους συγγραφείς και χωρίς αυτόν σπουδαία βιβλία όπως το μυστικό, ο νόμος της έλξης και ο νόμος της θετικής σκέψης. Αυτό το βιβλίο απέχει από φιλοσοφικούς λόγους και βασίζεται στην πρακτικότητα και είναι ειδικά για άνδρες και γυναίκες που θα ήθελαν να γίνουν πλούσιοι πριν αποκτήσουν φιλοσοφικό.

Κριτική βιβλίου

Το να γίνεις πλούσιος είναι μια ακριβής επιστήμη και έχει ορισμένους νόμους που παρακολουθούν τη διαδικασία επίτευξης του πλούτου. Ένας αριθμός ανθρώπων που είναι άνδρες και γυναίκες εκεί έξω έχουν την ικανότητα να κάνουν πράγματα με έναν συγκεκριμένο τρόπο για να γίνουν πλούσιοι. Αυτό το βιβλίο μοιάζει με αυτό το συγκεκριμένο γεγονός και λεπτομέρειες για να γίνεις πλούσιος με θετικότητα.

Key Takeaway

Ένας άντρας ή μια γυναίκα που έχει την ικανότητα να διαβάζει και να κατανοεί αυτό το βιβλίο μπορεί να τους βοηθήσει να γίνουν πλούσιοι, είτε είναι ταλαντούχοι, μελαγχολικοί, πνευματικοί, ηλίθιοι, σωματικά ισχυροί ή σωματικά αδύναμοι.

<>

# 3 - Μυστικά του μυαλού των εκατομμυριούχων: Εξασφάλιση του εσωτερικού παιχνιδιού του πλούτου

Συγγραφέας -   T. Harv Eker

Εισαγωγή

Υπάρχει μια πολύ λεπτή γραμμή μεταξύ της επιθυμίας της επιτυχίας και της επίτευξής της. Ο συγγραφέας εξηγεί το κόλπο να βγείτε εκεί έξω και να επιτύχετε την επιτυχία ή την οικονομική επιτυχία σας να γίνετε πλούσιοι. Είναι πολύ φυσιολογικό να αναρωτιόμαστε γιατί μερικοί άνθρωποι εύκολα γίνονται πλούσιοι, ενώ μερικοί άνθρωποι αγωνίζονται καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής τους για το ψωμί και το βούτυρό τους; Ο συγγραφέας απαντά σε αυτήν την ερώτηση για εσάς.

Κριτική βιβλίου

Ο συγγραφέας αυτού του βιβλίου μπορεί να προβλέψει το οικονομικό σας μέλλον σε 5 λεπτά. Αυτό το βιβλίο δίνει την ευκαιρία να εντοπίσετε και να αναθεωρήσετε το σχεδιάγραμμα των χρημάτων σας και να αυξήσετε τα χρήματά σας αισθητά και επίσης να συσσωρεύσετε τον πλούτο σας με τον σωστό τρόπο. Λοιπόν, ο συγγραφέας εφάρμοσε αυτές τις αρχές και πήγε από το μηδέν σε εκατομμυριούχο σε μόλις δυόμισι χρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι αυτές οι αρχές είναι αποδεδειγμένες και δοκιμασμένες.

Key Takeaway

Το βιβλίο σας δίνει τη βασική αιτία της επιτυχίας. Επίσης, έχει τη δυνατότητα να παρακινεί τους αναγνώστες από τις πληροφορίες του για επιτυχία.

<>

# 4 - Σκεφτείτε και μεγαλώστε: Το κλειδί σας για τον οικονομικό πλούτο και τη δύναμη

Συγγραφέας -   Hill Napoleon

Εισαγωγή

Αυτό το μπεστ σέλερ έχει εμπνεύσει αρκετούς επιχειρηματίες από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής να ενδυναμώσουν την επιτυχία τους. Ο συγγραφέας δεν έχει συμπεριλάβει μόνο την ιστορία επιτυχίας και τις αρχές του, αλλά και τις επιτυχίες και τις αρχές των επιχειρηματιών που έχουν κάνει ένα επιτυχημένο μάθημα πραγματικού κόσμου. Αναγνωρίζεται επίσης ως ένα από τα μεγαλύτερα βιβλία αυτοβοήθειας όλων των εποχών.

Κριτική βιβλίου

Μπορείτε σίγουρα να κερδίσετε πολύτιμες πληροφορίες από αυτό το βιβλίο διαβάζοντας μαθήματα πραγματικού κόσμου όχι μόνο του συγγραφέα αλλά και άλλων επιτυχημένων και ισχυρών επιχειρηματιών των ΗΠΑ. Σας διδάσκει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε και να ενισχύσετε τον εαυτό σας με οικονομική επιτυχία. Αυτό είναι ένα βιβλίο αυτοβοήθειας για κάθε οικονομική κατάσταση.

Key Takeaway

Οι σκέψεις σας είναι τα πιο ισχυρά πράγματα, καθώς αποτελούν τον καλύτερο παράγοντα παρακίνησης για εσάς. Η μετατροπή αυτών των καμένων σκέψεων σε πλούσιο πλούτο δεν μπορεί ποτέ να εξηγηθεί καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο συγγραφέα ποτέ.

<>

# 5 - Ο Αυτόματος Εκατομμυριούχος: Ένα Ισχυρό Σχέδιο ενός Βήματος για να ζήσετε και να ολοκληρώσετε πλούσιο

Συγγραφέας -   David Bach

Εισαγωγή

Αφού ρωτήθηκε ένα εκατομμύριο φορές το μυστικό του πλούτου, ο συγγραφέας έγραψε επιτέλους αυτό το βιβλίο, ναι, αυτό είναι σωστό το βιβλίο με τίτλο. Αυτό το βιβλίο επικεντρώνεται στην ιστορία ενός μέσου Αμερικανού ζευγαριού του οποίου το εισόδημα δεν ξεπέρασε ποτέ περισσότερα από 55000 $ ετησίως. Καθώς προχωράτε περισσότερο, η ιστορία αποκαλύπτει τα γεγονότα του πλούτου και των απαιτήσεων της.

Κριτική βιβλίου

Ο συγγραφέας πολύ έξυπνα και αποτελεσματικά μεταδίδει το γεγονός ότι γίνεται πλούσιος και τελειώνει πλούσιος εύκολα από την άνεση του σπιτιού σας. Δημιουργώντας ένα σχέδιο σε μια ώρα χωρίς να έχετε προϋπολογισμό, η θέληση από μόνο του το κίνητρο να κερδίσετε πολλά χρήματα μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε εκεί. Έχει δώσει παραδείγματα πραγματικής ζωής για να καταλάβετε.

Key Takeaway

Κοιτάξτε πέρα ​​από το σύστημα πληρωμής σας για να πληρώσετε. Ο David Bach εξηγεί τις ενέργειες του μετασχηματισμού της οικονομικής ζωής εύκολης και γεμάτης διασκέδασης.

<>

# 6 - Ο Ευφυής Επενδυτής: Ένα βιβλίο Πρακτικής Συμβουλευτικής

Συγγραφέας -   Benjamin Graham

Εισαγωγή

Η φιλοσοφία που είναι διαχρονική είναι η επένδυση αξίας. Είναι ένα από τα καλύτερα βιβλία που έχουν γραφτεί ποτέ για άτομα που επενδύουν σε μετοχές. Η έννοια της επένδυσης και της ανάπτυξης διαφέρει για διαφορετικούς ανθρώπους. Ο συγγραφέας προσφέρει υγιείς και ασφαλείς αρχές της επένδυσης που έχουν λειτουργήσει για περισσότερα από 40 χρόνια, από τότε που δημοσιεύθηκε η 1η έκδοση.

Κριτική βιβλίου

Αυτό το βιβλίο είναι ένα κλασικό παράδειγμα καλής εργασίας που προσφέρεται για ασφαλείς αρχές επενδύσεων. Είναι το καλύτερο βιβλίο χρηματοδότησης που γράφτηκε ποτέ για επενδυτές που τους αρέσει να επενδύουν σε μετοχές, ομόλογα, χρεόγραφα ή οτιδήποτε σχετίζεται με το χρηματιστήριο. Το καλύτερο βιβλίο που μπορείτε να διαβάσετε ποτέ για να κάνετε τις επενδύσεις σας επιτυχημένες.

Key Takeaway

Αυτό το βιβλίο βοηθά και εμποδίζει τους επενδυτές να κάνουν ένα σημαντικό λάθος στην επένδυση και τους βοηθά στην ανάπτυξη μακροπρόθεσμης επενδυτικής στρατηγικής, καθιστώντας το άνετο για αυτούς αργότερα.

<>

# 7 - Πλούστε προσεκτικά τον Jim Cramer

Συγγραφέας -   James J. Cramer

Εισαγωγή

Αυτό το βιβλίο σάς προειδοποιεί να γίνετε πλούσιοι γρήγορα υποσχέσεις που μπορούν να σας οδηγήσουν σε απρόσεκτες αποφάσεις, οι οποίες σύμφωνα με τον συγγραφέα μπορούν να αποτελέσουν σκαλοπάτι σε ένα φτωχό σπίτι. Το κάνει με διαφορετικό τρόπο που είναι προσεκτικά ή προσεκτικά. Βάζοντας σε 35 χρόνια από την επένδυσή του ο συγγραφέας φέρνει στον τίτλο.

Κριτική βιβλίου

Χρησιμοποιώντας τις γνώσεις του για τη χρηματιστηριακή αγορά, ο συγγραφέας έγραψε αυτό το βιβλίο Get Rich Careently. 35 χρόνια εμπειρίας με την πτώση του και την επιτυχία με βάση τις απώλειες και τα κέρδη που έκανε στο ταξίδι των κερδών του σημειώνεται στο δικό του μοναδικό στυλ γραφής. Για αυτόν, είναι μια απλή συσσώρευση πλούτου μετατρέποντας τις αποταμιεύσεις σας σε πλούτο μακράς διαρκείας.

Key Takeaway

Μην παίρνετε απερίσκεπτες αποφάσεις με την υπόσχεση ότι θα σας κάνουμε πλούσιους γρήγορα που δεν είναι έτσι. Παίξτε με διαφορετικό τρόπο για να σκεφτείτε διαρκή πλούτο που δεν θέλετε να φτιάξετε το σπίτι των φτωχών.

<>

# 8 - One Up στη Wall Street:

Πώς να χρησιμοποιήσετε αυτό που ήδη γνωρίζετε για να κερδίσετε χρήματα στην αγορά

Συγγραφέας -   Peter Lynch

Εισαγωγή

Ο συγγραφέας Mr. Lynch είναι ένας θρυλικός διαχειριστής αμοιβαίων κεφαλαίων και έχει πουλήσει πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα αυτού του βιβλίου. Δηλώνει επίσης ότι ο μέσος επενδυτής έχει το πλεονέκτημα να επενδύει σε κεφάλαια περισσότερο από τους επαγγελματίες και ότι το χρησιμοποιούν για να κερδίσουν την οικονομική τους επιτυχία. Οι επενδυτικές ευκαιρίες είναι παντού από τα σούπερ μάρκετ έως τον χώρο εργασίας.

Κριτική βιβλίου

Ο συγγραφέας επιβεβαιώνει ότι ένας μέσος επενδυτής μπορεί να γίνει ειδικός στον δικό του τομέα, μαζεύοντας αποτελεσματικά τις κερδισμένες μετοχές. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να παρατηρήσουν την υπάρχουσα αγορά, να αναζητήσουν μια πιθανώς επιτυχημένη εταιρεία και να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία προτού την εκμεταλλευτεί. Εύκολο να ακολουθήσετε οδηγίες αναφέρονται σε αυτό το βιβλίο με τίτλο.

Key Takeaway

Αγνοήστε τα σκαμπανεβάσματα της αγοράς και εστιάστε στις μακροπρόθεσμες αποδόσεις για να πάρετε μια όμορφη ανταμοιβή για τις επενδύσεις σας. Το μακροπρόθεσμο θα πρέπει να είναι οπουδήποτε μεταξύ 5 και 15 ετών.

<>

# 9 - Το Fastlane του εκατομμυριούχου: Σπάστε τον κώδικα για τον πλούτο και ζήστε πλούσιο για μια ζωή

Συγγραφέας -   MJ DeMarco

Εισαγωγή

Κατά κάποιον τρόπο δεν πιστεύει στην αργή λωρίδα γιατί θα σας κάνει να αποσυρθείτε πλούσιοι μετά τα 65. Η αργή λωρίδα σας δίνει μόνο περιορισμό παρά οικονομικό περιορισμό όσων δεν μπορείτε να κάνετε για τον εαυτό σας και την οικογένειά σας. Ωστόσο, η γρήγορη λωρίδα είναι μια εναλλακτική διαδρομή προς τον πλούτο που μπορεί να εκπληρώσει τα όνειρά σας σήμερα και όχι πότε ή αφού γερνάτε.

Κριτική βιβλίου

Αυτό το καλύτερο βιβλίο χρηματοδότησης είναι μια συντόμευση που αποδεικνύεται από τα μαθηματικά ότι ζει πλούσιος σήμερα αντί να πεθάνει πλούσιος αύριο. Μην αφήσετε τους οικονομικούς γκουρού να σας πλύσουν εγκεφάλου και να σας πείσουν να ακολουθήσετε το τρυπάνι αργής λωρίδας στο όνειρο του θανάτου πλούσιου στο κεφάλι σας. Αντ 'αυτού, αλλάξτε τη λωρίδα σας στη γρήγορη λωρίδα και ζήστε πλούσια σήμερα μετατρέποντας τα όνειρά σας σε πραγματικότητα.

Key Takeaway

Η θυσία όλων των ονείρων σας σήμερα για να πεθάνετε πλούσια είναι σίγουρα λάθος. Πρέπει να ζήσετε σήμερα γιατί θα θέλατε να ζείτε πλούσιοι αντί να πεθαίνετε πλούσιοι.

<>

# 10 - Επιτυχία που βασίζεται στο πνεύμα:

Μάθετε τη δοκιμασμένη ώρα Βιβλικά μυστικά για να δημιουργήσετε πλούτο ενώ εξυπηρετείτε άλλους!

Συγγραφέας -   Dani Johnson

Εισαγωγή

Αυτό το καλύτερο βιβλίο χρηματοδότησης βασίζεται στην προσωπική εμπειρία του συγγραφέα να γίνει εκατομμυριούχος σε μερικά χρόνια και όχι μόνο εκατομμυριούχος, αλλά νεαρός εκατομμυριούχος και επιτυχημένη επιχειρηματίας. Όμως, εφαρμόζοντας τις αρχές της, η συγγραφέας δημιούργησε επιτυχία όχι μόνο για τον εαυτό της αλλά και για χιλιάδες άλλους βασισμένες αποκλειστικά στην αρχή της αιώνιας ηλικίας.

Κριτική βιβλίου

Ο συγγραφέας που είναι αυτοδημιούργητος multi-εκατομμυριούχος ξέρει πώς να γυρίζει εύκολα την οικονομική σας ζωή. Είναι επίσης ένα από τα πιο είδη μετά από επιτυχία προπονητές και έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να επιτύχουν εξαιρετικά αποτελέσματα στην επιχείρησή τους και στην προσωπική τους ζωή. Σε αυτό το βιβλίο, έχει χρησιμοποιήσει βιβλιακά μυστικά που έχουν δοκιμαστεί από το χρόνο για να κερδίσει οικονομική επιτυχία μαζί με πνευματικά κλειδιά που ξεκλειδώνουν τις πόρτες για τον πραγματικό πλούτο. Υπάρχουν πολλά να διαβάσετε για την αποκάλυψη συνηθειών που οδηγούν στη φτώχεια και τον οικονομικό αγώνα.

Key Takeaway

Φωτίζει και οδηγεί στον πραγματικό πλούτο. Το εμπόδιο στην οικονομική επιτυχία μας είναι οι συνήθειες μας που μας οδηγούν στη φτώχεια και τον οικονομικό αγώνα.

<>

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found