Lifestyle Banker Επενδύσεων | Μπορείς να επιβιώσεις;

Τρόπος ζωής Επενδυτικών Τραπεζών

Ίσως να έχετε ακούσει πολλά για τις επενδυτικές τραπεζικές συναλλαγές και θα έχετε μια δίκαιη ιδέα για το τι κάνει ένας επενδυτικός τραπεζίτης και επίσης επιθυμείτε να είστε. Αλλά πόσο καλά καταλαβαίνετε τον τρόπο ζωής των επενδυτών; Δεν θα ήταν υπέροχο αν έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η ζωή σας ως επενδυτής τραπεζίτης, ώστε να είστε καλά προετοιμασμένοι να το κάνετε αυτό ως καριέρα σας; Εκεί θα σας καθοδηγήσει αυτό το άρθρο. Γίνετε καταπληκτικοί στο Investment Banking με αυτήν την Εκπαίδευση Investment Banking

Η επενδυτική ζωή του τραπεζίτη θεωρείται ότι έχει μεγάλες ώρες εργασίας, εργάζεται τα σαββατοκύριακα, πολλή σκληρή δουλειά και λίγο ύπνο. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτό.

Αυτή η διατύπωση σχετικά με τη ζωή των επενδυτών τραπεζίτης θα σας βοηθήσει να γνωρίζετε τα ακόλουθα.

  Γιατί να γίνετε επενδυτής τραπεζίτης;


  Ψυχολογική έλξη

  Δεν θα έκανα λάθος να πω ότι οι υποψήφιοι σήμερα γοητεύονται αρκετά από την εικόνα ενός επενδυτή. Η εικόνα εδώ στην οποία αναφέρομαι είναι εκείνη, όπου βλέπουμε ακόμη και νέους επενδυτές τραπεζίτες να πέφτουν από αρκετά ακριβά αυτοκίνητα φορώντας γυαλισμένα κοστούμια. Σπάνια οι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι τέτοιοι τραπεζίτες επενδύσεων έκαναν πολλή σκληρή δουλειά, δουλεύοντας κάτω από αγχωτικές καταστάσεις και όλο το 24ωρο για μήνες.

  Κερδίστε πολλά χρήματα

  Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτός ο συγκεκριμένος λόγος είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας παρακίνησης για τους ανθρώπους να μπουν στις επενδυτικές τραπεζικές συναλλαγές. Ρίξτε μια ματιά στο μισθό του Associate Banking Associate

  Οι μισθοί και τα μπόνους που θα μπορούσε να κερδίσει είναι πολύ δελεαστικά που θα σας έκαναν στην καριέρα του και θα σας παρακινήσουν να μείνετε μέσα. Ο λίπος μισθός και τα μπόνους που θα μπορούσαν να φτάσουν έως και τρεις έως πέντε φορές ο μισθός αντισταθμίζει όλη τη σκληρή δουλειά που έχετε βάζω.

  Υπάρχουν μερικές επιλογές σταδιοδρομίας που δίνουν ευκαιρίες για να κερδίσουν χρήματα όπως κάνει η επενδυτική τραπεζική. Τούτου λεχθέντος, αν πρέπει να το συγκρίνουμε με το επιχειρηματικό πνεύμα, θα μπορούσε να είναι παρόμοιο. Αλλά και πάλι οι σχετικοί κίνδυνοι είναι μεγαλύτεροι από το να δουλεύεις ως επενδυτικός τραπεζίτης. Ως εκ τούτου, η επενδυτική τραπεζική μπορεί να είναι ένα ασφαλές στοίχημα όσον αφορά την αποζημίωση. Ειδικά λαμβάνοντας υπόψη το ποσό μπόνους που παίρνει ένας επενδυτής τραπεζίτης για το σλόγκαν αξίζει τον κόπο.

  Ο τρόπος ζωής

  Πολλές φορές είναι ο τρόπος ζωής που προσφέρει αυτή η δουλειά. Με υψηλούς μισθούς, θα μπορούσατε κάλλιστα να έχετε αρκετά χρήματα για να επισκεφθείτε πολυτελή ξενοδοχεία σε εξωτικά νησιά, να γοητεύσετε με καλό φαγητό και κρασί. Αρκετοί άνθρωποι απολαμβάνουν να μπορούν να ζήσουν τη ζωή ρουτίνας ενός πλούσιου ατόμου, όπως να παρακολουθούν εκθέσεις τέχνης, να κάνουν παρέα και να περνούν χρόνο με τις παχιά γάτες.

  Σύμβολο κατάστασης

  Ως επενδυτικός τραπεζίτης, είστε συνδεδεμένοι με μια ετικέτα ότι είστε οικονομικός οδηγός και σύμβολο οικονομικής επιτυχίας. Αυτή η ετικέτα φέρνει μεγάλο κύρος και συγκεντρώνει μεγάλη προσοχή όταν συζητείται οτιδήποτε στη χρηματοδότηση. Η γνώμη σας για τις επενδύσεις, τα δάνεια και τα στεγαστικά δάνεια θα γίνει σημαντική για όλους τους κοντινούς και αγαπημένους σας.

  Πάθος για χρηματοδότηση

  Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που έχουν κίνητρα να μπουν στον τομέα της χρηματοδότησης από νεαρή ηλικία. Έχουν μια έντονη αίσθηση χρηματοδότησης, ο οποίος έχει αναλυτικό μυαλό από την αρχή και είναι αυτοί που μπορούν να αφομοιώσουν τις πληροφορίες γρήγορα. Αυτά συνήθως μπαίνουν στις επενδυτικές τραπεζικές εργασίες μόλις ολοκληρώσουν τα οικονομικά τους πτυχία στο πανεπιστήμιο.

  Υψηλότερες προσδοκίες

  Αυτό που αναφέρομαι εδώ είναι το είδος του περιβάλλοντος και του περιβάλλοντος από το οποίο προτρέπουν τους ανθρώπους να μπουν σε επενδυτικές τραπεζικές συναλλαγές. Τα περισσότερα μέλη της οικογένειας και οι φίλοι τους ανήκουν σε αμοιβαία κεφάλαια κινδύνου, επενδυτική τραπεζική και ως εκ τούτου έχουν κίνητρο να ακολουθήσουν το ίδιο.

  Δεξιότητες σταδιοδρομίας

  Η επένδυση στην επενδυτική τραπεζική σάς δίνει πολλές ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις δυνατότητες παρουσίασης, επικοινωνίας και Excel του PowerPoint. Υπάρχουν άλλες δεξιότητες που μαθαίνετε ότι θα σας διδάξουν πώς να εργαστείτε και να επιβιώσετε σε αυτόν τον δύσκολο και απαιτητικό κλάδο. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε αρκετά εντυπωσιακά σημεία στο βιογραφικό. Πολλοί άνθρωποι γίνονται τραπεζίτες επενδύσεων για να αξιοποιήσουν στο έπακρο αυτό το επάγγελμα, να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερο και να φύγουν προτού είναι πολύ αργά. Η έξοδος από την επενδυτική τραπεζική μπορεί να ανοίξει νέες πόρτες για εσάς σε χρηματοοικονομικές σταδιοδρομίες όπως ιδιωτικά κεφάλαια, επιχειρηματικά κεφάλαια και hedge funds.

  Ευφυείς άνθρωποι

  Ένα άλλο αξιοθέατο για τους ανθρώπους να μπουν στις επενδυτικές τραπεζικές συναλλαγές είναι ότι μπορείτε να εργαστείτε με κάποια ευφυή μυαλά που έχουν έντονα μυαλά και οδηγούν τα άτομα να αποδείξουν τις οικονομικές τους ικανότητες.

  Η μάθηση είναι έντονη και μπορείτε να εργαστείτε με μερικούς από τους πιο λαμπρούς και πιο απαιτητικούς ανθρώπους στη Wall Street. Θα εκτίθατε σε κορυφαίους επιχειρηματικούς ηγέτες και θα ξέρετε πώς σκέφτονται, πώς δημιουργούν στρατηγικές και τις διαδικασίες σκέψης πίσω από τις αποφάσεις τους.

  Προτεινόμενα μαθήματα

  • Προετοιμασία μαθημάτων χρηματοοικονομικών αναλυτών
  • Μάθημα Πιστοποίησης Επενδυτικής Τραπεζικής
  • Σε απευθείας σύνδεση μάθημα πιστοποίησης σε συγχωνεύσεις και εξαγορές

  Τρόπος ζωής Επενδυτικών Τραπεζών


  Πραγματικά, δεν υπάρχει «τυπική μέρα» για έναν επενδυτή τραπεζίτη, καθώς τα καθήκοντά σας θα διαφέρουν κάθε μέρα. Μπορείτε να αναμένετε να ετοιμάσετε οικονομικά μοντέλα (προβάλετε πόσο θα αναπτυχθεί η εταιρεία τα επόμενα 85 χρόνια), προετοιμάζοντας βιβλία προώθησης (γιατί θα πρέπει να πουλήσετε την εταιρεία σας στην ABC Corp. με 20 $ / μετοχή), δουλεύοντας στο μνημόνιο συμφωνίας και τα πάντα αλλιώς αυτό συμβαίνει σε μια συμφωνία.

  Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω γραφήματα για το Lifestyle Investment Banker

  Μύθοι και γεγονότα της επενδυτικής τραπεζικής


  Μύθος # 1: Το Investment Banking είναι μια πολύ εκθαμβωτική βιομηχανία, και η δουλειά μου θα είναι γεμάτη παράδοση απαιτητικών συναλλαγών και συμφωνιών.

  Αλήθεια: Μην περιμένετε αυτό να ισχύει, ειδικά σε επίπεδο αναλυτή ή συνεργάτη. Τα καθήκοντα θα είναι εκείνα που προέρχονται από τα ανώτερα διευθυντικά στελέχη και θα ήταν βασική εργασία. Αν και, αποδίδει όταν χειρίζεστε μια πολύ πιο σημαντική θέση στην εταιρεία, ψηλότερα από τη σκάλα.

  Μύθος # 2: Η δουλειά γίνεται καλύτερη με το χρόνο και τη θέση. 

  Οι αναλυτές ξοδεύουν πολύ χρόνο για να ελέγξουν τη ζωή στις επενδυτικές τραπεζικές εργασίες για τις πολλές ώρες και την τυχαία εργασία που ανατέθηκε από τους ηλικιωμένους. Με αυτό, αποκτούν εμπειρία και με την πάροδο του χρόνου βοηθούνται από διάφορους άλλους ασκούμενους και νέους προσλήψεις που μοιράζονται την εργασιακή ευθύνη.

  Αλήθεια: Δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται. Πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να καταλάβετε ποιος θα ήταν ο καλύτερος για να αναθέσετε μια συγκεκριμένη εργασία. Επίσης, θα είστε υπεύθυνοι για την εργασία που εκτελούν και συνεπάγεται κίνδυνο.

  Μύθος # 3: Η Επενδυτική Τραπεζική δεν είναι τόσο ταραχώδης όσο οι άνθρωποι φασαρία.

  Αλήθεια: Η δύναμη του νου και ο χαρακτήρας και ο ανταγωνισμός είναι ζωτικής σημασίας στοιχεία του Investment Banking. Και υπάρχει ανταγωνισμός επειδή υπάρχουν χαμένοι και οι άνθρωποι στην επενδυτική τραπεζική είναι αποφασισμένοι να σας κάνουν έναν. Η πολιτική και το ανταγωνιστικό σενάριο δεν είναι το φλιτζάνι του τσαγιού όλων και πρέπει να επιβιώσετε πολύ καλά, να χύσετε τον ιδρώτα και τα δάκρυά σας εάν θέλετε να κερδίσετε αυτόν τον βαρύ μισθό.

  Μύθος # 4: Η ικανότητα για προχωρημένα μαθηματικά είναι απαραίτητη

  Αλήθεια: Η πλειονότητα των πραγμάτων που κάνετε στην επενδυτική τραπεζική θα είναι απλή όσον αφορά τις μαθηματικές δεξιότητες που χρησιμοποιείτε. Όντας αναλυτής ή ακόμα και ως συνεργάτης, θα αφιερώνατε τον περισσότερο χρόνο σε διοικητικό είδος εργασίας. Ακόμα και σε περίπτωση που πέσετε σε κάποια τεχνική ομάδα θα αφιερώνατε χρόνο σε ποιοτικά καθήκοντα και όχι σε αριθμούς.

  Μύθος # 5: Οι τραπεζικές επενδύσεις προορίζονται μόνο για άντρες

  Αλήθεια: αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί πλήρης μύθος, καθώς η επενδυτική τραπεζική κυριαρχείται από άντρες. Ο λόγος είναι τέτοιος που κατά μέσο όρο υπάρχει περίπου 1 στις 4 γυναίκες τραπεζίτες επενδύσεων και αποδεχόμενος το γεγονός ότι αυτό είναι αρκετά σημαντικό, η διαφορά φύλου μειώνεται μέρα με τη μέρα. Μας δίνει αρκετά θετικά σημάδια ότι τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

  Τα μειονεκτήματα της ζωής ενός επενδυτή τραπεζίτη


  Μεγάλες ώρες εργασίας

  • Εάν είστε κάποιος που θέλει να εργάζεται σε κανονικές ώρες γραφείου και να έχει μια καριέρα κοινωνικής ζωής στην επενδυτική τραπεζική δεν είναι για εσάς. Θέλετε να μάθετε γιατί;
  • Στις τράπεζες διογκωτικών βραχιόνων, θα βρείτε τους αναλυτές να εργάζονται για περισσότερες από 100 ώρες την εβδομάδα. Η ημέρα που θα ξεκινήσει μπορεί να είναι στις 10.00 π.μ. ή ακόμη νωρίτερα και το τέλος στις 2.00 π.μ. και τα σαββατοκύριακα δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση.
  • Όταν δουλεύετε στις μεγάλες προσφορές και στα αρχικά στάδια, δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο οι αναλυτές να ξυπνούν όλη τη νύχτα και να ολοκληρώνουν τη δουλειά.
  • Θα μπορούσε να είναι συγκριτικά καλύτερο σε επίπεδο Συνεργατών, όπου ο μέσος αριθμός ωρών εργασίας μπορεί να κυμαίνεται από 80-90 ώρες την εβδομάδα, από 9.00 π.μ. έως 11.00 μ.μ. και να εργάζεται οποιαδήποτε από τις ημέρες τα σαββατοκύριακα.
  • Όταν ανεβαίνει η αλυσίδα σε επίπεδο Αντιπροέδρου, οι ώρες θα βελτιωθούν. VP, αν πρέπει να εργάζονται τα σαββατοκύριακα ή αργά το βράδυ μπορούν να το κάνουν από το σπίτι.
  • Οι διευθύνοντες σύμβουλοι έχουν ένα πολύ καλύτερο πρόγραμμα εργασίας όταν δεν ταξιδεύουν, θα μπορούσαν να αναφέρουν στις 7.00 π.μ. και να φύγουν μέχρι τις 6.00 μ.μ. Ωστόσο, οι MD έχουν πολλά ταξίδια για να κάνουν ίσως 3 στις 5 μέρες κατά μέσο όρο, όπου πρέπει να κάνουν πολλά μάρκετινγκ και να κάνουν pitching.
  • Είναι επίσης πιθανό ότι μερικές φορές οι Αναλυτές και οι Συνεργάτες θα μπορούσαν να βγουν για να κάνουν pitching και μερικές φορές να περάσουν σε ένα γραφείο. Τούτου λεχθέντος, αυτός ο τρόπος ζωής και το ωράριο εργασίας ποικίλλουν μεταξύ των τραπεζών διόγκωσης και μπορεί να είναι καλύτεροι.
  • Πολλοί έμπειροι σε αυτόν τον κλάδο θα έλεγαν ότι περισσότερο από τον αριθμό των ωρών εργασίας, αυτό οφείλεται στο απρόβλεπτο των ωρών εργασίας που το καθιστά ασταθές. Δεν έχετε κανέναν έλεγχο στην κοινωνική σας ζωή και θα πρέπει να θυσιάσετε πολύ τον προσωπικό σας χρόνο.

  Απρόβλεπτη φύση της εργασίας

  • Το έργο δεν είναι σταθερό και θα ποικίλλει και αναμένεται να δουλέψει στα γήπεδα, να προετοιμάσει οικονομικό μοντέλο στο excel, να διατυπώσει το μνημόνιο συμφωνίας κ.λπ.
  • Το πρωί, θα βρείτε για τον εαυτό σας ένα νέο απόθεμα εργασίας που απαιτείται να γίνει στο βιβλίο προώθησης μάρκετινγκ ή σε ζωντανές προσφορές.
  • Οι ανώτεροι υπάλληλοι φτάνουν νωρίς στο γραφείο και ελέγχουν τη δουλειά της τελευταίας νύχτας που φύγατε. Αλλά θα λάβετε τα σχόλια και τις κριτικές σχετικά με την εργασία πολύ αργότερα το απόγευμα, τα οποία θα πρέπει να ολοκληρώσετε πριν φύγετε για την ημέρα και ο αντιπρόσωπός σας μπείτε στο γραφείο το πρωί.
  • Η δουλειά γίνεται ταραχώδης μόνο μετά το μεσημεριανό γεύμα καθώς παίρνετε τη λίστα των εργασιών που πρέπει να γίνουν όλη την ημέρα. Ο χρόνος θα αφιερώθηκε σε μεγάλο βαθμό στη διερεύνηση των βιβλίων, δημιουργώντας μοντέλα συμφωνιών, δουλεύοντας σε πολλές συγκρίσιμες εναλλακτικές συναλλαγές.
  • Μέσω αυτού, η εργασία γίνεται κυρίως σε λογισμικό υπολογιστικών φύλλων όπως το Excel και παρουσιάζοντας τα μοντέλα σας αποτελεσματικά σε μια παρουσίαση powerpoint.

  Στρες

  • Ως αποτέλεσμα των παραπάνω δύο μειονεκτημάτων που συζητήσαμε έρχεται το STRESS. Επίσης, οι επενδυτές τραπεζίτες ασχολούνται με τεράστια χρηματικά ποσά και υπάρχουν πολλές προσδοκίες από αυτούς να μετατρέψουν τις προσφορές σε κέρδη.
  • Αυτές οι καταστάσεις οδηγούν σε πίεση για απόδοση και πολλές φορές παρατηρείται ότι οι τραπεζίτες πλησιάζουν με αϋπνία, διατροφικές διαταραχές, αλκοολισμό και άλλα θέματα υγείας.
  • Υπάρχει πάντα επείγουσα ανάγκη για την εργασία που σας έχει ανατεθεί, δεν είναι μία ή δύο περιορισμένες επείγουσες ανάγκες, αλλά περισσότερο επείγουσα μέρα με τη μέρα.
  • Θα μπορούσατε επίσης να λαμβάνετε τηλεφωνικές κλήσεις στη μέση του ύπνου μιας καλής νύχτας σε περίπτωση που χειρίζεστε συγκεκριμένους λογαριασμούς στο εξωτερικό.

  Χωρίς επιείκεια για σφάλματα

  Ως αναλυτής επενδυτικής τραπεζικής, αναμένεται να μάθετε γρήγορα τη δουλειά σας και να εκτελέσετε με πολύ υψηλό επίπεδο. Θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι οι ευθύνες ολοκληρώνονται εγκαίρως, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, καθώς δεν θα υπάρχει περιθώριο για λάθη.

  Πίεση εργασίας

  Όπως είδαμε ήδη ότι ως επενδυτές τραπεζίτες θα συνεργαζόσασταν με πολλές ισχυρές και φωτεινές προσωπικότητες. Αλλά με αυτό το ανάποδο υπάρχει μεγάλη πίεση για να παίξετε όπως θα συγκρίνατε με τους συναδέλφους σας και θα πρέπει να τους ξεπεράσετε αν χρειαστεί να ανεβείτε τη σκάλα. Θα διαπιστώσετε ότι θα μπορούσατε να κάνετε πολύ λίγους φίλους καθώς η ίδια η βιομηχανία είναι βαθιά ανταγωνιστική και οι άνθρωποι πεινούν για κέρδη και υψηλότερα μπόνους για τον εαυτό τους.

  Εκτέλεση όχι τόσο σημαντικών εργασιών

  Αν και είναι αλήθεια ότι οι αναλυτές μπορούν να αναλάβουν πολλές ευθύνες από την αρχή της σταδιοδρομίας τους, θα πρέπει συχνά να αναμένεται να εργάζονται σε εργασίες που δεν είναι τόσο επιθυμητές, όπως αντιγραφή, φωτοτυπία, αίθουσες συνεδριάσεων βιβλίων κ.λπ.

  Πότε να σταματήσετε την επενδυτική τραπεζική;


  Ίσως να αναρωτιέστε γιατί συζητάμε αυτό το θέμα εδώ στη ζωή του Investment Banker. Αλλά πιστέψτε με, μόλις μπείτε στην επενδυτική τραπεζική αυτή η ερώτηση πρόκειται να θέσει μπροστά σας κάποια ή την άλλη μέρα και για κάποια κάθε μέρα.

  Οι επενδυτές τραπεζίτες σκέφτονται να αφήσουν τη δουλειά τους για διάφορους λόγους που θα μπορούσατε να έχετε ήδη μάθει από τις παραπάνω συζητήσεις στο άρθρο. Αν και δεν υπάρχει τίποτα λάθος με το να σταματήσετε αυτό που έχει σημασία είναι να σταματήσετε ευγενικά την κατάλληλη στιγμή για τον σωστό λόγο.

  Λοιπόν, πότε πρέπει να σταματήσετε την επενδυτική τραπεζική; Θα ήταν πολύ λάθος να αποφασίσουμε πότε θα ήταν η σωστή στιγμή για να το σταματήσουμε. Είναι μια ατομικιστική απόφαση που πρέπει να ληφθεί αφού εξετάσουμε μερικά σημαντικά σημεία.

  Κλείστε γιατί έχετε μια κακή μέρα στη δουλειά;

  Όχι, μην σταματήσατε ποτέ για αυτόν τον λόγο. Θα έχετε πολλά από αυτά στην επενδυτική τραπεζική. Είναι πολύ φυσιολογικό να έχεις μια κακή μέρα όταν οι αποφάσεις σου αποτυγχάνουν ή κατά κάποιον τρόπο δεν ανταποκρίνεσαι στις προσδοκίες. Είναι καλύτερα να μάθετε από τέτοιες καταστάσεις να του δώσετε λίγο χρόνο και να δείτε αν υπάρχει βελτίωση. Αν δεν το κάνεις, τότε πάμε για αυτό!

  Βλέπετε τον εαυτό σας ως επενδυτικό τραπεζίτη για το υπόλοιπο της ζωής σας;

  Ας εξετάσουμε μια κατάσταση που έχετε περάσει περίπου 2 χρόνια σε αυτό το επάγγελμα. Παρατηρώντας τους Διευθύνοντες Συμβούλους στην εταιρεία σας (που βγάζουν εκατομμύρια, μεταβιβάζουν το έργο και αφήνουν το γραφείο στις 6 μ.μ.) και πιστεύουν ότι θέλετε να είστε αυτό το άτομο, τότε αυτή είναι μια ένδειξη ότι ίσως θέλετε να συνεχίσετε ως τραπεζίτης.

  Έχετε περάσει αρκετό χρόνο για έξοδο από την επενδυτική τραπεζική;

  Πρέπει να κάνετε τον εαυτό σας αρκετά εμπορεύσιμο πριν αποφασίσετε να εγκαταλείψετε τις επενδυτικές τραπεζικές συναλλαγές. Συνιστάται λοιπόν πάντα να πρέπει να τελειώσετε τουλάχιστον δύο χρόνια πριν το κόψετε. Είναι καλύτερο να αποκτήσετε εμπειρία μεταξύ 2 και 5 ετών, καθώς κάτι λιγότερο από 2 θα φέρει την ένδειξη «έλλειψη εμπειρίας» και περισσότερα από 5 ως «πολύ έμπειρα».

  Η διακοπή σημαίνει ότι αποτυγχάνετε;

  Μπορεί να αισθάνεστε σαν τραπεζίτης που έχετε την επιθυμία να παραιτηθείτε επειδή δεν μπορείτε να χειριστείτε καλά τη δουλειά. Και συνεχίζετε να εργάζεστε σκληρά μέρα με τη μέρα, αλλά ποτέ δεν είστε ικανοποιημένοι. Μην νομίζετε ότι έχετε αποτύχει όταν αποφασίσετε να παραιτηθείτε. Έχετε μάθει πολλά στις εποχές που έχετε επιβιώσει και μοιάζει περισσότερο με την εκπόνηση όσων θέλετε να κάνετε με τη ζωή σας αντί να συνεχίσετε κάτι που δεν πιστεύετε.

  Τα χρήματα δεν είναι πλέον κίνητρο

  Γνωρίζουμε ότι θα πληρωθείτε πολύ καλά ως επενδυτής τραπεζίτης. Αλλά θα μπορούσε να υπάρξει ένα σημείο στο οποίο συνειδητοποιείτε ότι τα χρήματα δεν σας παρακινούν πλέον να μείνετε ως επενδυτής τραπεζίτης ειδικά εάν δεν απολαμβάνετε το είδος της εργασίας που κάνετε. Θα μπορούσατε να εγκαταλείψετε εάν νομίζετε ότι μπορείτε να κερδίσετε κάτι λιγότερο, αλλά να αναλάβετε μια εργασία που δεν είναι τόσο απαιτητική όσο η επενδυτική τραπεζική.

  Είναι πάντα καλύτερο να σκεφτείτε τι είναι σημαντικό για εσάς και τι θέλετε να κάνετε μπροστά που θα αποφασίσει την απόφασή σας να προχωρήσετε με κάτι άλλο εκτός από τις επενδυτικές τραπεζικές συναλλαγές. Βεβαιωθείτε ότι έχετε προγραμματίσει τι επόμενο; Μόλις αποφασίσετε να το καλέσετε, σταματά.

  Ρίξτε μια ματιά στη λίστα των κορυφαίων εταιρειών Investment Banking -

  • Κορυφαία ιδιωτικά κεφάλαια στην Ινδία
  • Καλύτερες τράπεζες επενδύσεων μπουτίκ
  • Τράπεζες επενδύσεων μεσαίας αγοράς | Κορυφαία καλύτερη
  • Τράπεζες επενδύσεων Bulge Bracket

  συμπέρασμα


  Μπορούμε να πούμε ότι η επενδυτική τραπεζική είναι μια βιομηχανία που μπορεί να προσφέρει πολλές ευκαιρίες για μάθηση, αλλά θα πρέπει να βρείτε τρόπους για να επιβιώσετε με όλα αυτά που έχουμε συζητήσει. Σίγουρα θα κερδίζατε αρκετά, αλλά ανακαλύπτοντας το χρόνο να το ξοδέψετε είναι το δύσκολο μέρος. Η ζωή ως επενδυτής τραπεζίτης θα είναι ταραχώδης, αλλά όσοι επιθυμούν να ζήσουν με αφοσίωση, ανταγωνισμό, κινδύνους και καλή απόδοση, τότε η επενδυτική τραπεζική είναι η σωστή επιλογή για αυτούς.

  Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες για τη ζωή ενός επενδυτή.


  $config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found