Κορυφαία 8 καλύτερα βιβλία Seth Godin που πρέπει να διαβάσετε!

Λίστα με τα 8 καλύτερα βιβλία του Seth Godin

Ο Seth Godin θεωρείται γκουρού μάρκετινγκ αυτής της εποχής. Οι ιδέες του είναι τόσο μοναδικές και αναζωογονητικές που μπορεί να επωφεληθεί από οποιονδήποτε από κάθε τομέα ζωής. Παρακάτω είναι η λίστα των βιβλίων του Seth Godin -

 1. Άδεια μάρκετινγκ: Μετατρέποντας τους ξένους σε φίλους και φίλους σε πελάτες (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 2. The Dip: Τα εξαιρετικά πλεονεκτήματα του να γνωρίζεις πότε να το κόψεις (και πότε να κολλήσεις)  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 3. Linchpin: Είστε απαραίτητοι; Πώς να οδηγήσετε την καριέρα σας και να δημιουργήσετε ένα υπέροχο μέλλον; (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 4. Φυλές: Χρειαζόμαστε να μας οδηγήσετε  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 5. Poke the box  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 6. The Icarus Deception: Πόσο ψηλά θα πετάξετε; (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 7. Purple Cow: Μεταμορφώστε την επιχείρησή σας με το να είστε αξιοθαύμαστοι  (Αποκτήστε αυτό το βιβλίο)
 8. Τι να κάνετε όταν είναι η σειρά σας (και είναι πάντα η σειρά σας) (Λάβετε αυτό το βιβλίο)

Ας συζητήσουμε λεπτομερώς καθένα από τα βιβλία Seth Godin μαζί με τις βασικές αναλύσεις και κριτικές.

# 1 - Άδεια μάρκετινγκ: Μετατρέποντας τους ξένους σε φίλους και φίλους σε πελάτες

Σφάλμα: Άγνωστος τύπος συνδέσμου

Αναθεώρηση βιβλίου Seth Godin:

Το παραδοσιακό μάρκετινγκ είναι νεκρό. Αυτή είναι η εποχή της άδειας μάρκετινγκ. Και ανεξάρτητα από το είδος του ατόμου μάρκετινγκ που είστε - από έναν ψηφιακό έμπορο έως ένα στέλεχος μάρκετινγκ σε ένα μοντέλο επιχειρήσεων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το βιβλίο ως εγχειρίδιο. Ακόμη και για την οικοδόμηση μιας διαδικτυακής επιχείρησης, αυτό το βιβλίο μπορεί να σας διδάξει τι σημαίνει πραγματικά η άδεια και τι χρειάζεστε για να μετατρέψετε τη διακοπή σας (διαβάστε «παραδοσιακό» μάρκετινγκ).

Βασικές επιλογές: Σε αυτό το κορυφαίο βιβλίο του Seth Godin, θα μάθετε για το τι σημαίνει άδεια μάρκετινγκ και πώς μπορείτε να μάθετε και να εφαρμόσετε. Επιπλέον, θα μάθετε επίσης για τα διαφορετικά επίπεδα άδειας.

<>

# 2 - Η βουτιά: Τα εξαιρετικά πλεονεκτήματα του να ξέρεις πότε να σταματήσεις (και πότε να κολλήσεις)

Αναθεώρηση βιβλίου Seth Godin:

Εάν γυρίσετε το κεφάλι σας, θα δείτε κάποιον, κάπου μιλάει για την τέχνη του «να μην τα παρατάτε ποτέ». Αυτό το καλύτερο βιβλίο του Seth Godin δεν αφορά ποτέ να μην τα παρατάς. μάλλον αυτό το βιβλίο θα σας διδάξει πώς να σταματήσετε και πότε να εγκαταλείψετε κάτι. Όταν ξεκινούσατε οτιδήποτε, φαίνεται συναρπαστικό. Αλλά θα υπάρξει μια στιγμή που θα χτυπήσετε ένα χαμηλό σημείο όπου τίποτα δεν θα φαινόταν διασκεδαστικό ή συναρπαστικό. Σύμφωνα με τον Seth Godin, είναι μια βουτιά. Αυτά τα βιβλία του Seth Godin  θα διδάξουν εάν θα μεγαλώνουν ή να τα παρατήσουν.

Βασικές επιλογές: Όπως υποδηλώνει ο τίτλος, αυτό είναι ένα ωραίο μικρό βιβλίο σχετικά με την τέχνη της διακοπής στα σωστά πράγματα. Αλλά θα γνωρίζετε επίσης τι συμβαίνει πριν κανείς σταματήσει.

<>

# 3 - Linchpin: Είστε απαραίτητοι; Πώς να οδηγήσετε την καριέρα σας και να δημιουργήσετε ένα υπέροχο μέλλον;

Αναθεώρηση βιβλίου Seth Godin:

Αυτή είναι η εποχή των καλύτερων. Ο Seth Godin δίνει μια μεταφορά γιατρού. Όταν βρίσκεστε σε μια νέα πόλη και αρρωσταίνετε ξαφνικά. ποιος ζητάτε - ένας μέσος γιατρός; Ποτέ! Θα αναζητούσατε τον καλύτερο γιατρό που σας προτείνουν οι φίλοι και οι γνωστοί σας. Ομοίως, ο εργοδότης ή ο πελάτης σας θα αναζητά πάντα τον καλύτερο υπάλληλο ή τον καλύτερο ελεύθερο επαγγελματία ή πάροχο υπηρεσιών. Εάν δεν είστε απαραίτητοι, είστε ξεπερασμένοι.

Βασικές επιλογές: Σύμφωνα με τον Godin, ο φόβος είναι ο ένοχος. Και σας διδάσκει πώς μπορείτε να περιορίσετε τον φόβο σας και να γίνετε ποιοι μπορείτε να είστε. Σας δείχνει επίσης πώς μπορείτε να γίνετε απαραίτητοι στη δική σας καριέρα και ζωή.

<>

# 4 -Τρίβες: Χρειαζόμαστε εσάς να μας οδηγήσετε

Αναθεώρηση βιβλίου Seth Godin:

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι μόνο αυτοί μπορούν να ξεκινήσουν ένα κίνημα, μόνο κάποιος άλλος θα πάρει το προβάδισμα ή θα διδάξει μια φυλή; Σε αυτό το όμορφο βιβλίο, ο Seth Godin θα σας διδάξει ότι ανεξάρτητα από το ποιος είστε, μπορείτε να ξεκινήσετε μια κίνηση, να ηγηθείτε και να διδάξετε μια φυλή. Σε αυτό το βιβλίο, ο Seth Godin μιλά για το πώς μπορούν όλοι να οδηγήσουν, αλλά στην πραγματικότητα, σπαταλούν την ευκαιρία. Και σας διδάσκει επίσης πώς μπορείτε να επιλέξετε να χτίσετε μια φυλή και να γίνετε ηγέτης.

Βασικές επιλογές: Αν είστε παθιασμένοι με κάτι, σκοπό, θέμα ή έργο, μπορείτε να το ξεκινήσετε και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, υπάλληλοι, εργαζόμενοι, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ή αναγνώστες που περιμένουν να συνδεθούν μαζί σας. Δεν χρειάζεται να απευθυνθείτε στη μάζα. πρέπει να απευθυνθείτε μόνο σε εκείνους τους ανθρώπους που είναι έτοιμοι να γίνουν η φυλή σας.

<>

# 5 - Σπρώξτε το κουτί

Αναθεώρηση βιβλίου Seth Godin:

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανοίξετε το κουτί. Και αυτό θα κάνει τη διαφορά. Ο συγγραφέας με τις καλύτερες πωλήσεις Seth Godin λέει ότι δεν χρειάζεται να περιμένετε το πράσινο φως ή το νεύμα του αφεντικού να αναλάβει την πρωτοβουλία. μπορείτε να αναλάβετε δράση χωρίς να χρειάζεστε άδεια. Σε όλο αυτό το ωραίο μικρό βιβλίο, ο Godin σας διδάσκει πώς να ξεκινήσετε πράγματα.

Βασικές επιλογές: Σε αυτό το κορυφαίο βιβλίο του Seth Godin, θα μάθετε για δύο σημαντικά πράγματα -

 • Πρώτον, θα μάθετε ότι ανεξάρτητα από τη θέση της εξουσίας στην οποία βρίσκεστε, μπορείτε να αναλάβετε δράση. Δεν χρειάζεστε άδεια για να οδηγήσετε.
 • Δεύτερον, θα μάθετε να παίρνετε πρωτοβουλία διαβάζοντας αυτό το σύντομο βιβλίο.
<>

# 6 - Η εξαπάτηση του Ίκαρου: Πόσο ψηλά θα πετάξετε;

Αναθεώρηση βιβλίου Seth Godin:

Σύμφωνα με την ιστορία, ο πατέρας του Ίκαρου έφτιαξε τα κεριά του και του είπε να μην πετάξει πολύ κοντά στον ήλιο. Αλλά ο Ίκαρος δεν άκουσε τις οδηγίες. μάλλον πέταξε πολύ κοντά στον ήλιο. και ως αποτέλεσμα, έπεσε καθώς τα κεριά του έλιωναν. Το ηθικό της ιστορίας: μην πετάς πολύ ψηλά. Ωστόσο, σε αυτό το βιβλίο, ο Seth Godin υποστηρίζει ότι αυτό που ξεχνάμε για την ιστορία είναι ότι ο Ίκαρος προειδοποιήθηκε επίσης να μην πέσει πολύ χαμηλά σαν να είχε πετάξει πολύ χαμηλά, το θαλασσινό νερό μπορεί να καταστρέψει τον ανελκυστήρα. Αυτό είναι ένα βιβλίο για την κατανόηση της ζώνης ασφαλείας που δεν είναι πλέον ασφαλής.

Βασικές επιλογές: Σε αυτό το συναρπαστικό βιβλίο, ο Godin σας διδάσκει πώς να ξεπεράσετε τη ζώνη ασφαλείας. πώς να περιορίσετε τη μετριότητα και τη συμμόρφωση · και πώς να ανεβείτε πάνω από τον ουρανό. Η ιστορία του Ίκαρου είναι μια απάτη. και αν θέλουμε να κερδίσουμε, δεν μπορούμε να σταματήσουμε να πετάμε ψηλά.

<>

# 7 - Μωβ αγελάδα: Μεταμορφώστε την επιχείρησή σας ως αξιοθαύμαστη

Αναθεώρηση βιβλίου Seth Godin:

Εάν βγαίνετε στο δρόμο και βλέπετε πολλές λευκές, μαύρες αγελάδες, θα πέσουν τα σαγόνια σας; Όχι. Αλλά τι γίνεται αν δείτε μόνο ένα μωβ; Θα σταματούσατε και θα προσέχετε; Στοιχηματίζετε, θα το κάνετε. Σε αυτό το υπέροχο βιβλίο, ο Seth Godin μιλά για τη σημασία του να είσαι καινοτόμος και να δημιουργείς νέα, καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες. Εξήγησε επίσης γιατί ως επιχείρηση, πρέπει να καινοτομάτε συνεχώς. Λέει ότι η οικονομία αλλάζει, η επιχείρηση εξελίσσεται. Και αν θέλετε να συμβαδίσετε με την μεταβαλλόμενη οικονομία, πρέπει να σκεφτείτε καινοτόμα.

Βασικές επιλογές: Αυτό το καλύτερο βιβλίο του Seth Godin αφορά το να ξεχωρίζεις στο πλήθος. Ο Seth Godin λέει ότι δεν μπορείτε να ηγηθείτε του επιχειρηματικού κόσμου μέχρι να γίνετε καινοτόμοι και να χρησιμοποιήσετε την ευφυΐα σας για να δημιουργήσετε νέα προϊόντα και υπηρεσίες.

<>

# 8 - Τι να κάνετε όταν είναι η σειρά σας (και είναι πάντα η σειρά σας)

Αναθεώρηση βιβλίου Seth Godin:

Ο Seth Godin πιστεύει στην ανάληψη νέων έργων κάθε τόσο. Αυτό το βιβλίο είναι το αποτέλεσμα της εφευρετικότητας του Seth Godin. Δημιούργησε αυτό το μανιφέστο για να προκαλέσει άτομα που απλά φοβούνται τις αποτυχίες. Γεμάτο με όμορφες εικόνες και υπενθυμίσεις μαζί με τις εικόνες, αυτό το βιβλίο μπορεί να είναι ένα πλεονέκτημα στη βιβλιοθήκη σας. και μπορείτε να επιστρέψετε σε αυτό ξανά και ξανά.

Key Takeaways: Το καλύτερο μέρος αυτού του καλύτερου βιβλίου Seth Godin είναι ο τρόπος με τον οποίο μορφοποιείται και δημιουργείται. Κανένας συγγραφέας δεν έχει δημιουργήσει ποτέ ένα τέτοιο βιβλίο. Αυτό είναι γεμάτο με υπέροχες φωτογραφίες μαζί με έγκαιρες και όμορφες υπενθυμίσεις. Είναι ένα βιβλίο που πρέπει να αγοράσετε για τους λάτρεις του βιβλίου.

<>

Προτεινόμενα βιβλία

Αυτή ήταν μια λίστα με τα κορυφαία βιβλία του Seth Godin. Μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά στα παρακάτω προτεινόμενα βιβλία -

 • Τα καλύτερα βιβλία εθιμοτυπίας
 • Βιβλία Προετοιμασίας GMAT
 • Τα καλύτερα βιβλία Steve Jobs
 • Βιβλία διαχείρισης χρόνου
 • <

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found