Λίστα των κορυφαίων 10 καλύτερων βιβλίων Paulo Coelho που πρέπει να διαβάσετε!

Λίστα των κορυφαίων 10 καλύτερων βιβλίων Paulo Coelho

Ο Paulo Coelho είναι Βραζιλιάνος και διάσημος συγγραφέας. Είναι πολύ γνωστός για το μυθιστόρημα, είναι επίσης στιχουργός. Έχει γράψει πολλά μυθιστορήματα με τις καλύτερες πωλήσεις και το μυθιστόρημα του THE ALCHEMIST είναι το μυθιστόρημα με τις περισσότερες πωλήσεις και πούλησε περισσότερα από 35 εκατομμύρια αντίτυπα. Παρακάτω είναι η λίστα με τα 10 κορυφαία βιβλία του Paulo Coelho -

 1. The Alchemist  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 2. Warrior of the Light: Ένα εγχειρίδιο (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 3. Hippie  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 4. Από τον ποταμό Piedra I Sat Down and Wept: A Novel of Forgiveness  (Αποκτήστε αυτό το βιβλίο)
 5. Το Προσκύνημα  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 6. Aleph  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 7. The Supreme Gift  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 8. Μοιχεία  (λήψη αυτού του βιβλίου)
 9. Έντεκα λεπτά  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 10. Όπως το Flowing River  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)

Ας συζητήσουμε λεπτομερώς καθένα από τα βιβλία του Paulo Coelho μαζί με τα βασικά στοιχεία και τις κριτικές του.

# 1 - Ο Αλχημιστής

Κριτική βιβλίου:

Αυτό το βιβλίο έχει μεταμορφώσει τους πολλούς αναγνώστες σε όλους τους τύπους ηλικιών. Αυτή η ιστορία αφορά κυρίως έναν νεαρό βοσκό με το όνομα Σαντιάγο που μπορεί να βρει έναν θησαυρό πίσω από τα όνειρά του. Τότε η ζωή του θα είναι πιο πλούσια και πιο ικανοποιητική από ό, τι περίμενε το Σαντιάγο. Το ταξίδι του μάς διδάσκει σχετικά με την παρακολούθηση των ονείρων, την ακρόαση της καρδιάς και την αναδιοργάνωση των ευκαιριών.

Βασικές επιλογές

 • Παρακολούθηση των ονείρων
 • Ακούγοντας την καρδιά.
 • Εμπιστοσύνη
<>

# 2 - Πολεμιστής του Φωτός: Ένα εγχειρίδιο

Κριτική βιβλίου:

Αυτό είναι ένα φιλοσοφικό βιβλίο που γράφτηκε από τον Paulo Coelho για τους τρόπους ενός νεαρού αγοριού και για το κυνήγι των ονείρων και για να πλησιάσει κανείς την αβεβαιότητα της ζωής και πώς να πετύχεις το μοναδικό πεπρωμένο. Ο συγγραφέας εξήγησε επίσης πώς να ξεκινήσει ο τρόπος ενός πολεμιστή να είναι, και αυτός που πιστεύει στα θαύματα και που δέχεται αποτυχίες και πώς αυτές οι προθέσεις τον οδηγούν να γίνει αυτό που ήθελε να είναι.

<>

# 3 - Χίπι

Κριτική βιβλίου:

Σε αυτό το βιβλίο, ο συγγραφέας εξηγεί την αγάπη, τη σχέση και την πνευματικότητα. Ο συγγραφέας θέλει να ταξιδέψει σε ένα ταξίδι για την αναζήτηση του νοήματος της ζωής του. Σε αυτό το ταξίδι, συναντά την KARLA μια Ολλανδίδα. Και οι δύο πήραν το Magic Bus και ταξίδεψαν σε όλη την Ευρώπη και την Ασία για το Κατμαντού στο Νεπάλ. Σε αυτό το βιβλίο, μπορούμε επίσης να γνωρίζουμε τη σχέση τους και άλλους ταξιδιώτες. Ο συγγραφέας θεωρεί αυτό το βιβλίο ως πνευματική ταινία δρόμου.

Βασικές επιλογές

 • Αγάπη και σχέση.
 • Ταξίδια.
<>

# 4 - Από τον ποταμό Piedra, Κάθισα και έκλαψα

Ένα μυθιστόρημα συγχώρεσης

Κριτική βιβλίου:

Αυτό το βιβλίο αφορά κυρίως την αγάπη και την πνευματικότητα. Όταν δύο φίλοι παιδικής ηλικίας συναντιούνται μετά από ένα μεγάλο διάστημα 11 ετών και η κυρία γνωρίζει ότι είναι πνευματικός ηγέτης, ακόμη και μερικοί τον σέβονται ως θαυματουργό. Η κυρία σοκαρίζει όταν ήξερε ότι η μεγαλύτερη αγάπη του προς αυτήν. Με αυτήν την ευκαιρία στη ζωή της για τις νέες επιλογές που θα κάνει θα συνειδητοποιήσει ότι ο εραστής της καλείται ανάμεσα στην αγάπη και την πνευματικότητα του. Στο μεταξύ, θα μάθει πώς να είναι ισχυρή και πώς να θυσιάζει πράγματα και συναισθήματα.

Βασικές επιλογές

 • Αγάπη
 • Πνευματικότητα
<>

# 5 - Το προσκύνημα

Κριτική βιβλίου:

Αυτό το βιβλίο είναι ένα θρησκευτικό φανταστικό βιβλίο. Όταν ο Πάολο θέλει να γίνει Δάσκαλος στις θρησκευτικές παραδόσεις και μαθαίνει όλα τα μαθήματα και επιβιώνει σε πολλά μονοπάτια για να πάρει ένα βραβείο ενός νέου σπαθιού που είναι το σύμβολο του επιτεύγματος για να γίνει ο Δάσκαλος. Αλλά απροσδόκητα αποτυγχάνει στο τελευταίο μάθημα να κερδίσει το σπαθί. Ως εκ τούτου, υποτίθεται ότι θα το μάθει ξανά και θα κάνει το τελευταίο ταξίδι για να πάρει το σπαθί και να πάρει τον τίτλο Master. Σε αυτό το ταξίδι, τον βοηθά ένας άντρας Πέτρος που είναι ήδη πλοίαρχος. Διδάσκει ασκήσεις RAM στον Πάολο για να πάρει το σπαθί του εύκολα.

Βασικές επιλογές

 • Στόχος.
 • Σκληρή δουλειά.
<>

# 6 - Aleph

Κριτική βιβλίου:

Αυτό είναι ένα από τα προσωπικά μυθιστορήματα που γράφτηκε από τον συγγραφέα. Ο συγγραφέας μοιράζεται τις προσωπικές του εμπειρίες σε αυτό το βιβλίο στο ταξίδι του για να βρει το νόημα της αγάπης του. Ο Aleph αναφέρεται ως ο τόπος όπου ο χρόνος και ο χώρος συμπίπτουν. Όταν ο Πάολο ένιωθε δυσαρεστημένος με τη ζωή του και την πνευματική του ανάπτυξη, καθοδηγείται από τον Δάσκαλό του για να κάνει ένα ταξίδι για να ταξιδέψει από πολλές ηπείρους. Η ιστορία περιλαμβάνει επίσης για το κορίτσι που ονομάζεται Hilal που είχε αγαπήσει πριν από πεντακόσια χρόνια.

Βασικές επιλογές

 • Αγάπη
 • Πνευματική ανάπτυξη.
 • Ταξίδια
<>

# 7 - Το ανώτατο δώρο

Κριτική βιβλίου:

Σε αυτό το βιβλίο, ο συγγραφέας είχε πάρει κάποιο περιεχόμενο από τη Βίβλο, δηλαδή την επιστολή του Pauls στους Κορινθίους. Το βιβλίο εξηγεί ξεκάθαρα για τη σημασία της ζωής είναι η Αγάπη. Εξήγησε το νόημα της ζωής και της πίστης και θεώρησε ότι αυτά είναι τα πιο σημαντικά πράγματα. Ο συγγραφέας εξηγεί ότι η αγάπη είναι ο μόνος σημαντικός παράγοντας για την εκπλήρωση της ζωής μας. Παρόλο που προέρχεται από τη Βίβλο, έγραψε το βιβλίο με τέτοιο τρόπο ώστε το μήνυμα να είναι χρήσιμο και χρήσιμο για κάθε έναν.

<>

# 8 - μοιχεία

Κριτική βιβλίου:

Αυτό το βιβλίο αφορά κυρίως έναν γυναικείο χαρακτήρα που ονομάζεται Λίντα ηλικίας τριάντα. Η Λίντα είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. Ο σύζυγος της Λίντα είναι ένας πλούσιος χρηματοδότης που την αγαπά. Αφού παντρεύτηκε, η Λίντα αισθάνεται ότι η ζωή της δεν είναι πλέον ενδιαφέρουσα και ο χρόνος της έχει σταματήσει. Νιώθει δυσαρεστημένη ακόμη και με καλή τύχη. Στη συνέχεια, διαπράττει μοιχεία με τη φίλη της. Η ιστορία επικεντρώνεται στις σκέψεις και τις αποφάσεις του νου. Αυτό το βιβλίο δεν είναι παρόμοιο με τα προηγούμενα βιβλία που είχε γράψει ο συγγραφέας.

<>

# 9 - Έντεκα λεπτά

Κριτική βιβλίου:

Αυτό το βιβλίο αφορά ένα νεαρό κορίτσι που ονομάζεται ΜΑΡΙΑ. Περιμένει για μεγάλη αγάπη, αλλά δυστυχώς, έμεινε σπασμένη. Αισθάνεται ότι δεν υπάρχει αληθινή αγάπη σε αυτόν τον κόσμο και μετά επισκέπτεται την Ελβετία για να κερδίσει χρήματα αργότερα λόγω της διαμάχης με τον διευθυντή που δεν άφησε δουλειά. Δεν έχει χρήματα για να καλύψει τις ανάγκες της, στη συνέχεια μετατρέπεται σε πόρνη και καταλήγει σε ένα σπίτι πορνείων.

Αργότερα γίνεται επιτυχής με τη βοήθεια της φίλης της. Καθώς τα πράγματα συνεχίζονται ερωτεύεται έναν Ελβετό νεαρό ζωγράφο. Τώρα μένει ανάμεσα στην αληθινή αγάπη και τις σεξουαλικές φαντασιώσεις της. Το βιβλίο εστιάζει στην ιερή φύση του σεξ και ποια ευκαιρία επιλέγει η Μαρία.

<>

# 10 - Όπως ο Ροή Ποταμός

Κριτική βιβλίου:

Αυτό το βιβλίο είναι μια συλλογή από σκέψεις του Paulo Coelho και τα συναισθήματά του και τις προσωπικές του σκέψεις. Σε αυτό το βιβλίο, μια ηλικιωμένη γυναίκα λέει στον εγγονό της πώς ένα μικρό μολύβι μπορεί να δείξει το δρόμο προς την ευτυχία του. Οι οδηγίες για το πώς να ανεβείτε στα βουνά και να ανοίξετε τα μυστικά για να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας. Αυτό το βιβλίο εξήγησε επίσης για τον θυμό, τη φιλία και την εκπλήρωση του πεπρωμένου.

Βασικές επιλογές

 • Τέχνη της φιλίας.
 • Προσωπικές εμπειρίες του συγγραφέα.
<>

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found