Investment Banking vs Hedge Fund Manager | Σε βάθος σύγκριση

Investment Banking έναντι Hedge Fund

Οι περισσότεροι άνθρωποι πηγαίνουν για επενδυτική τραπεζική ή hedge fund πιστεύοντας ότι πληρώνουν τεράστια χρήματα. Ναι το κάνουν. Αλλά αυτός δεν μπορεί να είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο θέλετε να επιλέξετε καριέρα. Πρέπει επίσης να δείτε και άλλες πτυχές - πόσες ώρες εργασίας πρέπει να κάνετε καθημερινά, πώς θα τείνει η καμπύλη της μάθησής σας, πώς θα μπορούσατε να επιβιώσετε τις πολλές ώρες που θα επενδύατε στην καριέρα σας, θέτοντας τα πάντα σε αναμονή, πώς χαρούμενος θα ήσουν μακροπρόθεσμα Αυτές είναι οι ερωτήσεις που πρέπει να υποβάλετε προτού μεταβείτε απευθείας από το κολέγιο σε μια από αυτές τις προσοδοφόρες ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε πώς αυτά τα δύο μπορούν να αντηχούν μαζί σας και πώς θα μπορούσατε να βρείτε ένα γλυκό σημείο ανάμεσα σε αυτό που θέλετε και στην πραγματικότητα. Στην επιφάνεια, όλα ακτινοβολούν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλα είναι χρυσά. Όχι, δεν σας αποθαρρύνουμε να ακολουθήσετε κανένα από τα μονοπάτια. το μόνο που θέλουμε να κάνετε είναι να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση. Απλώς διαβάστε αυτό το άρθρο και κάντε τη δέουσα επιμέλεια και στη συνέχεια αποφασίστε ποια καριέρα σας ταιριάζει καλύτερα. Δεν υπάρχει τίποτα να συγχέεται για αυτά τα δύο μονοπάτια σταδιοδρομίας, επειδή είναι εντελώς διαφορετικά το ένα από το άλλο. η μόνη ομοιότητα είναι ότι και οι δύο είναι καριέρα στον οικονομικό τομέα.

Investment Banking vs Hedge Fund - Προοπτικές


Δείτε αυτές τις δύο διαδρομές σταδιοδρομίας σε αυτήν την προοπτική.

Υποθέτουμε, πρώτα απ 'όλα, ότι θέλετε να κερδίσετε καλά και αυτός είναι ο κύριος στόχος σας να επιλέξετε αυτές τις δύο διαδρομές καριέρας. Έτσι, θα μιλήσουμε για αποζημίωση, σε πραγματικούς όρους.

Ετοιμος?

Η επενδυτική τραπεζική είναι σαν να εξοικονομείτε χρήματα στην τράπεζα και να κερδίζετε απλούς τόκους. λαμβάνοντας υπόψη ότι το hedge fund εξοικονομεί τα ίδια χρήματα και κερδίζει σύνθετο ενδιαφέρον μακροπρόθεσμα. Εάν τα μεγάλα χρήματα είναι το σύνθημά σας, θα πρέπει να το κοιτάξετε προσεκτικά.

Όταν ξεκινά ένας επενδυτικός τραπεζικός συνεργάτης, κερδίζει μεγάλα χρήματα, γιατί δουλειά του είναι να συγκεντρώσει κεφάλαια! Έτσι, όταν είναι σε θέση να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ επιχειρήσεων και κεφαλαίων, κερδίζει και κερδίζει μεγάλα χρήματα.

Αλλά το hedge fund δεν είναι πραγματικά τόσο απλό μαθηματικό. Οι διαχειριστές hedge fund δεν παίρνουν πολλά χρήματα αμέσως μετά την ένταξή τους. Παίρνουν λιγότερα στην αρχή, πολύ λιγότερο από ό, τι οι επενδυτές τραπεζίτες στην αρχή. Επειδή η επιτυχία στα αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης αφορά την αξιοκρατία! Αν θέλετε να είστε επιτυχημένοι στα hedge funds, πρέπει να γνωρίζετε ότι πρόκειται για επενδυτική απόδοση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δημιουργήσετε άλφα στη διαχείριση χρημάτων. Εάν έχετε χαμηλή απόδοση, θα είστε εκτός λειτουργίας. Εάν ξεπεράσετε, είστε και θα είστε σε θέση να κερδίσετε μεγάλα χρήματα μακροπρόθεσμα.

Λοιπόν, τι γίνεται αν θέλετε να είστε διαχειριστής hedge fund; Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χτίσετε τον εαυτό σας πριν εγγραφείτε ως διαχειριστής hedge fund. Λάβετε εκπαίδευση χρηματοοικονομικής μοντελοποίησης, εγγραφείτε στο πρόγραμμα CFA και εγγραφείτε σε ακαδημαϊκούς & επενδυτικούς συλλόγους. Όσο περισσότερο θα μπορείτε να προσθέσετε αξία στην επένδυση, τόσο καλύτερες θα είναι οι πιθανότητές σας.

Από το ακόλουθο γεγονός, θα καταλάβετε γιατί το λέμε αυτό.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο τι συμβαίνει μετά από 10 χρόνια.

Ως επενδυτής τραπεζίτης, εάν επενδύσετε 10 χρόνια στην καριέρα σας, θα μπορούσατε να κερδίσετε εκατομμύρια, ακόμη και δεκάδες εκατομμύρια.

Και αν επενδύσετε την καριέρα σας για 10 χρόνια σε ένα hedge fund, θα κερδίσετε σε δισεκατομμύρια. Το διαβάσατε σωστά! Είναι ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

Έτσι, τώρα μπορείτε να καταλάβετε γιατί σας είπαμε ότι η επενδυτική τραπεζική είναι σαν να κερδίζετε απλούς τόκους, ενώ το hedge fund έχει να κάνει με την απόκτηση σύνθετων τόκων.

Προτεινόμενα μαθήματα

 • Εκπαίδευση πιστοποίησης χρηματοοικονομικών αναλυτών
 • Ηλεκτρονική εκπαίδευση για M&A

Investment Banking vs Hedge Fund - Εκπαίδευση


Η μετάβαση στην εργασία σε μια κορυφαία τράπεζα ή με ένα hedge fund χρειάζεται κάποια δουλειά από την πλευρά σας. Γιατί θα σας προσλάβει η κορυφαία επενδυτική τράπεζα / hedge fund; Φυσικά, θα εξετάσουν το ιστορικό σας και έπειτα τις ικανότητές σας για να τους φέρουν τα αποτελέσματα που αναζητούν.

Έτσι, απλά χρειάζεστε εκπαίδευση και ένα υπόβαθρο που υποστηρίζει τις κινήσεις της καριέρας σας.

Για να προσληφθείτε από την κορυφαία επενδυτική τράπεζα, το πρώτο σας σύνθημα θα ήταν να κερδίσετε MBA από ένα εξαιρετικό B-School. Δημιουργήστε μια λίστα με τα κορυφαία 10 B-School στον κόσμο. Ελέγξτε περιορισμούς όπως προϋπολογισμό, χρόνο, προοπτικές σταδιοδρομίας, σχολές και οφέλη. Διάλεξε το καλύτερο. Και μετά τελειώσατε. Εάν έχετε επιλεγεί σε ένα κορυφαίο σχολείο MBA, το ήμισυ της δουλειάς σας ολοκληρώνεται. Μελετήστε σκληρά και προετοιμαστείτε και συνεχίστε να επενδύετε το χρόνο, τα χρήματά σας και την προσπάθειά σας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επενδυτικές τραπεζικές συναλλαγές.

Στην περίπτωση ενός hedge fund, είναι εντελώς διαφορετική ιστορία. Αφορά περισσότερο την επενδυτική απόδοση. Επομένως, πρέπει να έχετε μια ικανότητα και πολλές γνώσεις στις επενδύσεις. Για να βεβαιωθείτε ότι κάνετε το σήμα, εγγραφείτε για το πρόγραμμα CFA. Το CFA είναι το καλύτερο πρόγραμμα εάν θέλετε να είστε κορυφαίοι επαγγελματίες επενδύσεων. Μάθετε ό, τι μπορείτε να μάθετε για τη χρηματοοικονομική μοντελοποίηση. Συνδεθείτε με άτομα που κάνουν ήδη αυτό που ονειρεύεστε να κάνετε. Για αυτούς, ο χρόνος είναι δύσκολος. Ωστόσο, μπορείτε να τους προσκαλέσετε να γευματίσουν και να θέσουν τις πιο σημαντικές ερωτήσεις σχετικά με τη βιομηχανία και το επάγγελμα. Και κάνοντας όλα αυτά, προσπαθήστε να αποκτήσετε πρακτική άσκηση σε ένα κορυφαίο hedge fund. Εάν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο πρόγραμμα πρακτικής άσκησής τους, θα είστε σε θέση να αποκτήσετε εμπειρία πραγματικής ζωής και πιθανότατα θα σας διορίσουν πλήρη απασχόληση ως διαχειριστής hedge fund.

Κύριες εργασίες ή ρόλοι για να παίξετε


Ας δούμε τι κάνει ένας επαγγελματίας επενδυτικής τραπεζικής ή ένας διαχειριστής hedge fund σε καθημερινή βάση.

Ας μιλήσουμε πρώτα για την επενδυτική τραπεζική. Τα κύρια καθήκοντά σας σε καθημερινή βάση θα ήταν - Investment Banking Pitch Books, μοντελοποίηση και διοικητική εργασία. Το κύριο έργο σας περιστρέφεται γύρω από τη δημιουργία και τη μοντελοποίηση του βιβλίου. Η διοικητική εργασία είναι λιγότερο και συχνά μπορείτε να το κάνετε στον ελεύθερο χρόνο σας. Τώρα, τι είναι η δημιουργία βιβλίων σε μορφή βήματος; Ένα βιβλίο-βήμα σημαίνει απλώς παρουσίαση πελάτη από πλευράς αγοράς. Ως επαγγελματίες επενδυτικής τραπεζικής, πρέπει να κατανοήσετε την επισκόπηση της αγοράς και πρέπει επίσης να προσέχετε τη γραφική αναπαράσταση των πιθανών δεικτών ανταλλαγής. Εκτός από τη δημιουργία ενός βιβλίου προώθησης, πρέπει επίσης να χειρίζεστε πολλές προσφορές ταυτόχρονα. Θα προετοιμάσετε μοντέλα για συγχωνεύσεις (ή άλλα μοντέλα) για πολλαπλές προσφορές ταυτόχρονα και θα προσπαθήσετε να το κάνετε ελκυστικό για τους πελάτες. όπως στη βάση της εκπροσώπησής σας, οι αποφάσεις θα ληφθούν.Πρέπει επίσης να χειριστείτε όλα τα σενάρια και θα σας ζητήσει να κάνετε αναλύσεις ευαισθησίας. Εν ολίγοις, πρέπει να χειριστείτε πολλούς πελάτες ταυτόχρονα και να περιμένετε την ημέρα να είναι ταραχώδης.

Ως διαχειριστής hedge fund, πρέπει να χειρίζεστε τα ακόλουθα πράγματα σε τακτική βάση -

 • Νέες επενδύσεις / νέα σημειώματα: Ο πρωταρχικός στόχος ενός hedge fund είναι η αξιολόγηση και η έρευνα των επενδύσεων. Έχουμε ήδη αναφέρει ότι ως διαχειριστής hedge fund, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο απώτερος στόχος σας είναι να βελτιώσετε την επενδυτική απόδοση. Αφού αξιολογήσετε τις επενδύσεις, θα στείλετε ένα email που θα περιγράφει το ίδιο (βασικοί δείκτες) στο PM σας. Ή μερικές φορές, εάν πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στην επένδυση, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πλήρες σημείωμα που θα περιγράφει λεπτομερώς τα ευρήματά σας και να τα στείλετε.
 • Προσφορές πηγής και δομής: Η κύρια έμφαση σας σε μια μέρα θα ήταν να αποφασίσετε για τη δομή των όρων σχετικά με λιγότερα ρευστά περιουσιακά στοιχεία ή ιδιωτικές / ημι-ιδιωτικές συμφωνίες. Πρέπει επίσης να συγκεντρώσετε παρουσιάσεις για πιθανά σενάρια διαπραγμάτευσης σε πελάτες.
 • Ενημερώσεις επενδύσεων: Ως διαχειριστής hedge fund, θα εργαζόσασταν σε πολλές συμμετοχές. Επομένως, εάν έχει σημειωθεί οποιαδήποτε σημαντική αλλαγή που μπορεί να επηρεάσει την επένδυση με σημαντικό τρόπο, πρέπει να παρέχετε ενημερώσεις. Μπορεί επίσης να σας ζητήσει να ενημερώσετε την πλήρη διατριβή.
 • Υλικό μάρκετινγκ: Πρέπει να δημιουργήσετε υλικό μάρκετινγκ ανάλογα με το μέγεθος του κεφαλαίου σας, ώστε να μπορείτε να προωθήσετε τους πιθανούς πελάτες σας. Πρέπει να συμπεριλάβετε σημείο αναφοράς, άλφα / βήτα, ευκρινή αναλογία, κ.λπ. και ολόκληρη τη στρατηγική, καθώς και στο υλικό μάρκετινγκ για να ωφελήσετε τους πελάτες σας.

Investment Banking vs Hedge Fund - Πολιτισμός και τρόπος ζωής


Εάν μιλάτε για ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, τότε οι επαγγελματίες των τραπεζικών επενδύσεων δεν μπορούν να το έχουν. Επειδή πρέπει να εργάζονται 12-16 ώρες την ημέρα και οι πιθανότητες είναι ότι δύο-τρεις φορές την εβδομάδα πρέπει να κάνουν όλη τη νύχτα για να ολοκληρώσουν σημαντικές προσφορές. Πώς μπορείτε να περιμένετε να έχετε οικογενειακό χρόνο ή να κάνετε οτιδήποτε άλλο; Αλλά το επάγγελμα του επενδυτικού τραπεζικού πληρώνει πολύ καλά από την αρχή. Έτσι, οι επαγγελματίες που έχουν την επιθυμία να κερδίσουν τεράστια χρήματα μπορούν να ανταλλάξουν άλλα πράγματα για την καριέρα τους.

Στην περίπτωση των διαχειριστών hedge fund, πρέπει επίσης να εργαστούν σκληρά. αλλά οι ώρες εργασίας δεν είναι τόσο ταραχώδεις με τους επαγγελματίες των τραπεζικών επενδύσεων. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι διαχειριστές hedge fund απολαμβάνουν 4 ώρες την ημέρα εργασίας. Οχι. Οι ώρες εργασίας τους περιστρέφονται περίπου 12 ώρες την ημέρα και πολύ σπάνια, πρέπει να μείνουν τη νύχτα για να δουλέψουν σε σημαντικές προσφορές. Έτσι παίρνουν χρόνο για να κοιμηθούν καλά και φροντίζουν την υγεία τους. Και το σαββατοκύριακο παίρνουν επίσης χρόνο για την οικογένεια.

Εάν κάνουμε μια συγκριτική μελέτη, οι διαχειριστές hedge fund έχουν περισσότερη ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και επαγγελματικής ζωής από ό, τι οι επαγγελματίες των τραπεζικών επενδύσεων.

Investment Banking vs Hedge Fund Μισθός


Όπως έχουμε ήδη αναφέρει για έναν επενδυτή τραπεζίτη, από την πρώτη μέρα θα αρχίσει να κερδίζει τεράστια χρήματα. Αλλά για τους διαχειριστές hedge fund, ξεχωρίζει η αξία. Όσο καλύτερα είστε στη βελτίωση της απόδοσης της επένδυσης, καλύτερα θα έχετε τις πιθανότητες να κερδίσετε μεγάλα χρήματα.

Όλα έχουν να κάνουν με την καριέρα που επιλέγετε. Εάν κολλήσετε στις επενδυτικές τραπεζικές συναλλαγές, μακροπρόθεσμα, θα κερδίσετε εκατομμύρια. Αλλά η αποπληρωμή σε hedge funds είναι πολύ περισσότερο. Τα κέρδη σας μπορεί να φτάσουν ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Η ιδέα κάνει μια αναζήτηση ψυχής πριν ξεκινήσετε, ώστε να μπορείτε να περάσετε σε δύσκολους καιρούς.

Investment Banking vs Hedge Fund - Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα


Ας δούμε μερικά από τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της επενδυτικής τραπεζικής και των hedge funds.

Τραπεζική επένδυση

Πλεονεκτήματα:

 • Η επενδυτική τραπεζική είναι ένα προσοδοφόρο επάγγελμα όπου θα ήσασταν το κέντρο της έλξης. Όπου κι αν πάτε, θα δημιουργήσετε χάρισμα γύρω σας. Σκέψου το. Εάν είστε επαγγελματίας επενδυτικής τραπεζικής, ανάλογα με το μοντέλο σας, οι εταιρείες θα υπογράψουν αυτές τις μεγάλες, επιβλητικές προσφορές.
 • Το επάγγελμα του επενδυτικού τραπεζικού πληρώνει καλά από την πρώτη μέρα. Εάν μπορείτε να ολοκληρώσετε το MBA σας από ένα κορυφαίο ινστιτούτο, θα σας δοθεί μια άμεση ευκαιρία να συνεργαστείτε με μια κορυφαία τράπεζα.
 • Η επενδυτική τραπεζική επιτρέπει σε έναν επαγγελματία να δικτυωθεί σε περιοχές όπου συνήθως δεν μπορούν να φτάσουν οι άνθρωποι. Θα είστε σε θέση να γνωρίζετε CEOs, MD, CFOs και να κάνετε εξαιρετικές συνδέσεις μαζί τους, οι οποίες τελικά θα σας βοηθήσουν να υπογράψετε τεράστιες προσφορές.

Μειονεκτήματα:

 • Το επάγγελμα του επενδυτικού τραπεζικού δεν είναι για τους αμυδρούς. Δεν θα δείτε την οικογένειά σας όσο θα βλέπετε τους συναδέλφους σας στο γραφείο. Θα πρέπει να εργάζεστε 12-16 ώρες την ημέρα, ακόμη και το σαββατοκύριακο. Έτσι, η διατήρηση της ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και επαγγελματικής ζωής δεν είναι για επαγγελματίες επενδυτικής τραπεζικής.
 • Η επενδυτική τραπεζική πληρώνει σίγουρα τεράστια. Αλλά σε σύγκριση με αυτό που κερδίζει ένας διαχειριστής hedge fund σε 10 χρόνια, η αποζημίωση για τους επαγγελματίες επενδυτικής τραπεζικής είναι κοτόπουλο.
 • Ονομάζεται επενδυτική τραπεζική, αλλά η κύρια επιχείρηση είναι η άντληση κεφαλαίων. Έτσι, αν νομίζετε ότι πρόκειται για επενδύσεις, θα έχετε λάθος. Πρέπει να ασχοληθείτε με τον μεγάλο χρόνο σας στη δημιουργία βιβλίων και επιχειρηματικών συμφωνιών.

Hedge Fund

Πλεονεκτήματα:

 • Ο διαχειριστής hedge fund είναι μια χελώνα στην ιστορία. Χτίζει την καριέρα του αργά. Καθώς η καριέρα hedge fund εξαρτάται πλήρως από την αξιοκρατία, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ανάπτυξης, εάν είστε έτοιμοι να εργαστείτε μόνοι σας.
 • Ακόμα κι αν πρέπει να εργάζεστε 12 ώρες την ημέρα, θα είστε σε θέση να διατηρήσετε μια καλή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και επαγγελματικής ζωής, καθώς σπάνια πρέπει να περάσετε όλη τη νύχτα και μπορείτε επίσης να κάνετε διαλείμματα τα σαββατοκύριακα.
 • Οι πιθανότητές σας να κερδίσετε τεράστια χρήματα εξαρτώνται από εσάς. Μην αποθαρρύνεστε από τη μικρή αμοιβή στην αρχή. Μείνετε σε αυτό για χρόνια. Σκεφτείτε μακροπρόθεσμα. Δουλέψτε σκληρά για τον εαυτό σας. Θα μπορείτε να κερδίσετε ένα δισεκατομμύριο δολάρια εάν παραμείνετε σε αυτό το επάγγελμα για δέκα χρόνια ή περισσότερο.

Μειονεκτήματα:

 • Ο δρόμος για να γίνει διαχειριστής hedge fund είναι πιο δύσκολος. Πρέπει να είστε ο καλύτερος από όλους για να μπορείτε να κερδίσετε τεράστια χρήματα.
 • Στην αρχή, υπάρχουν πολύ λιγότερα χρήματα. Επειδή δεν μπορείτε να περιμένετε να ξεπεράσετε τους πάντες στην ομάδα σας από την πρώτη μέρα. Αλλά καθώς μαθαίνετε και βελτιώνετε, τα κέρδη σας θα πολλαπλασιαστούν.

Τελική ανάλυση


Από την παραπάνω συζήτηση, μπορεί να έχετε μια ιδέα για το ποιες είναι οι κλίσεις σας. Ακολουθήστε την ευδαιμονία σας. Τα χρήματα είναι απλώς ένα υποπροϊόν. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι ό, τι κι αν επιλέξετε, θα πρέπει να είναι κάτι που δεν μπορείτε να σταματήσετε να κάνετε μέχρι την τελευταία ανάσα της ζωής σας. Και μετά σκεφτείτε τα χρήματα.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found