Τα καλύτερα 5 βιβλία ιδιωτικών κεφαλαίων (πρέπει να διαβάσετε) | WallstreetMojo

Τα καλύτερα βιβλία ιδιωτικών κεφαλαίων 

1 - Τράπεζες επενδύσεων, αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου και ιδιωτικά κεφάλαια

2 - Οι πλοίαρχοι ιδιωτικών κεφαλαίων και επιχειρηματικών κεφαλαίων

3 - Μαθήματα από Private Equity που μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε εταιρεία

4 - King of Capital - Η αξιοσημείωτη άνοδος, πτώση και άνοδος του Steve Schwarzman και του Blackstone

5 - Λειτουργική δέουσα επιμέλεια Private Equity, + Ιστότοπος: Εργαλεία για την αξιολόγηση της ρευστότητας, της αποτίμησης και της τεκμηρίωσης

Είτε θέλετε να μελετήσετε τα ίδια κεφάλαια ως φοιτητής χρηματοδότησης για το μάθημά σας ως αναφορά σε εξειδικευμένο ερευνητικό υλικό ή για να κατανοήσετε την αγορά προτού επενδύσετε σε ιδιωτικά κεφάλαια, εμπιστευθείτε ότι οι γνώσεις μου δεν σπαταλούνται ποτέ. Σας έχουμε φέρει μερικά ενδιαφέροντα βιβλία ιδιωτικών μετοχών που μπορούν να σας βοηθήσουν να διευθετήσετε όλες τις ανησυχίες σας σχετικά με τα ιδιωτικά κεφάλαια. Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω σημειώσεις για να κατανοήσετε και να επιλέξετε το σωστό βιβλίο προτού πληρώσετε κάποιο βαρύ ποσό για να αγοράσετε ένα βιβλίο μετοχικού κεφαλαίου.

# 1 - Τράπεζες επενδύσεων, αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου και ιδιωτικά κεφάλαια


Όνομα και συγγραφέας βιβλίου

Τράπεζες Επενδύσεων, Hedge Funds και Private Equity, Δεύτερη Έκδοση από - David Stowell

Εισαγωγή

Ο συγγραφέας έφερε στη ζωή και τα τρία μέρη της χρηματοδότησης. αυτοί οι τομείς αμφισβητούν ο ένας τον άλλον και διατηρούν στην αγορά μαζί ο ένας τον άλλον ή μπορείτε να πείτε ο ένας στον άλλο. Έχει επίσης καταγράψει την αναμόρφωση αυτών των τομέων μετά την παγκόσμια κατάρρευση μετά το 2009. Η βασική λειτουργία αυτού του βιβλίου είναι τα συστήματα αποζημίωσης, οι μοναδικοί ρόλοι στις δημιουργίες πλούτου, η μάχη μεταξύ κεφαλαίων επενδυτών λιανικής και η επιρροή των εταιρειών και της διαχείρισης κινδύνων. Είναι ένας πλήρης συνδυασμός ανόδου από το ακαδημαϊκό υπόβαθρο για να ρίξουμε μια ματιά σε διάφορους κλάδους, μαζί με να σας δώσουμε τις ιδέες που επεξεργάζονται τις αλλαγές επανεφεύρεση της σταθεροποίησης και της ανάκαμψης της οικονομικής αγοράς μετά το έτος 2009.

Σας δίνει επίσης μια μακροοικονομική ματιά σε αυτές τις βιομηχανίες που σας δείχνουν πώς αυτά τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα επηρεάζουν διάφορους οργανισμούς, εταιρείες, κυβερνήσεις και επίσης άτομα. Σας δίνει επίσης μια ιδέα για το γιατί και πώς αυτοί οι τομείς θα δείξουν τη δύναμή τους και θα μας επηρεάσουν και στο μέλλον.

Περίληψη

Αυτό το βιβλίο ιδιωτικών μετοχών είναι ένα πακέτο που καλύπτει τα τρία κορυφαία μέρη του χρηματοοικονομικού κλάδου. Ο συγγραφέας εξηγεί πολύ προσεκτικά πώς οι επενδυτικές τραπεζικές συναλλαγές, τα αμοιβαία κεφάλαια κινδύνου και τα ιδιωτικά κεφάλαια κυριαρχούν στην αγορά μαζί με τις επενδύσεις του επενδυτή και τη δημιουργία χρημάτων. Καλύπτει επίσης τις στρατηγικές επιστροφής από αυτούς τους τομείς μετά το 2009. Συνεχίζει προβάλλοντας τις δυνάμεις αυτών των τομέων και τη συνολική επιρροή τους στην αγορά.

Καλύτερο φαγητό

Το βιβλίο μετοχικών κεφαλαίων δεν αφορά μόνο έναν τομέα που διαρκεί περίπου τρία σημαντικά μέρη του χρηματοπιστωτικού τομέα. Η χρηματοδότηση είναι η μητέρα όλων των βιομηχανιών γιατί εάν δεν υπάρχουν χρήματα, κανένας άλλος κλάδος δεν θα είναι σε θέση να λειτουργήσει. Και ως εκ τούτου το βιβλίο μιλά για την επιρροή του χρηματοπιστωτικού τομέα στην αγορά.

Εκτίμηση

Αυτό το βιβλίο ιδιωτικών μετοχών έχει λάβει βαθμολογία 5 αστέρων.

<>

# 2 - Οι πλοίαρχοι ιδιωτικών κεφαλαίων και επιχειρηματικών κεφαλαίων 


Όνομα και συγγραφέας βιβλίου

The Masters of Private Equity και Venture Capital από τον - Robert Finkel

Εισαγωγή

Αυτό το βιβλίο ιδιωτικών ιδίων κεφαλαίων βασίζεται όχι μόνο στην εμπειρία και την έρευνα των συγγραφέων. βασίζεται στην έρευνα ορισμένων εμπειρογνωμόνων μετοχών και στις εμπειρίες τους. Όταν μιλάτε για μετοχές, έχετε πολλές έρευνες για να κατανοήσετε το χρηματιστήριο, την αγορά, τις βιομηχανίες και τις εταιρείες για επενδύσεις. Τα ιδιωτικά κεφάλαια έχουν σίγουρα πολύ υψηλές αποδόσεις, αλλά ενέχει τεράστιο κίνδυνο. Το επιχειρηματικό κεφάλαιο είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος των ιδιωτικών ιδίων κεφαλαίων που πρέπει να μάθει και να κατανοηθεί από τους πλοιάρχους των ιδιωτικών ιδίων κεφαλαίων.

Για να γράψει αυτό το βιβλίο, ο συγγραφέας πραγματοποίησε μια σειρά συνεντεύξεων εμπειρογνωμόνων στον τομέα των ιδιωτικών μετοχών. Το βιβλίο καλύπτει ιστορίες που έχουν σημασία για επενδυτές υψηλού επιπέδου. Ωστόσο, το ιδιωτικό κεφάλαιο αφορά την επένδυση τεράστιων ποσοτήτων σε μη εγγεγραμμένες μετοχές. Τα βιβλία περιλαμβάνουν επίσης μια λεπτομερή μελέτη για θέματα όπως η εφαρμογή ιδιωτικών κεφαλαίων σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, η επιλογή της διοίκησης για να συνεργαστεί μαζί τους, η αναζήτηση νέων αγορών, κ.λπ., κ.λπ., κ.λπ.

Περίληψη

Έχει να κάνει με την κατάλληλη τοποθέτηση του περιεχομένου. Αυτό το βιβλίο περιλαμβάνει πολλή μάθηση. το οποίο είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της ιδιωτικής συμμετοχής. Εκτός από τη μάθηση και τη γνώση, ο συγγραφέας έχει ερευνήσει πολλά με τη βοήθεια εμπειρογνωμόνων ιδιωτικών μετοχών και έχει γεμίσει αυτό το βιβλίο με πολύχρωμες ιστορίες επιτυχίας και αποτυχιών σε θέματα που ενδιαφέρουν επενδυτές υψηλής αξίας. Επιβεβαιώνουμε αυτό το βιβλίο ως ένα βιβλίο γεμάτο εμπειρίες, καθώς ο συγγραφέας έχει συντάξει συνεντεύξεις από ειδικούς σε μετοχές. Αυτό το βιβλίο είναι γενικά ένα βιβλίο με γνώση γνώσεων για τις ιδιωτικές μετοχές.

Καλύτερο φαγητό

Η γνώση σχετικά με τις εφαρμογές ιδιωτικών ιδίων κεφαλαίων σε μη κερδοσκοπικά ιδρύματα, η συνεργασία με τη διοίκηση και η αναζήτηση νέων αγορών με τη βοήθεια ζωντανών παραδειγμάτων σε μορφή συνεντεύξεων είναι πολύ εύκολο να κατανοηθεί το The Masters of Private Equity και το Venture Capital. Το καλύτερο ταξίδι σας θα είναι μια καταπληκτική κατανόηση του θέματος.

Εκτίμηση

Αυτό το βιβλίο ιδιωτικών μετοχών έχει 4 αστέρια για το συνολικό περιεχόμενο και την προβολή του θέματος.

<>

# 3 - Μαθήματα από Private Equity που μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε εταιρεία 


Όνομα και συγγραφέας βιβλίου

Μαθήματα από Private Equity Οποιαδήποτε εταιρεία μπορεί να χρησιμοποιήσει από - Orit Gadiesh και Hugh Macarthur

Εισαγωγή

Αυτό το βιβλίο επιβεβαιώνει ότι η αξία του επενδυτή για επενδύσεις είναι πολύ περισσότερο στα ιδιωτικά ίδια κεφάλαια από ό, τι στις παραδοσιακές δημόσιες επενδύσεις σε μετοχές. Ο λόγος για υψηλές αποδόσεις μπορεί να είναι ένα καλό εμπορικό σήμα ή ένα μεγάλο όνομα εταιρείας, προσθέτοντας χαρτοφυλάκια για τη δημιουργία μιας παγκόσμιας ύπαρξης κ.λπ.

Δείχνει επίσης πώς οι ιδιωτικές εταιρείες μετοχών γίνονται σημαντικοί ηγέτες στην αγορά. Οι πέντε κλάδοι που χρησιμοποιούνται από ιδιωτικές εταιρείες μετοχών για να επιτύχουν ένα πλεονέκτημα στις επενδύσεις και την αύξηση του χαρτοφυλακίου τους είναι.

  1. Η επένδυση σε αυτές τις εταιρείες για τα ιδιωτικά τους κεφάλαια πρέπει να είναι με στόχο να επενδύσει σε αυτές για 3 έως 5 χρόνια όχι λιγότερο από αυτό. Η μακροπρόθεσμη επένδυση σε ιδιωτικά κεφάλαια δίνει στον επενδυτή μέση υψηλή απόδοση.
  2. Πρέπει να δημιουργηθεί ένας οδικός χάρτης για την ανάληψη πρωτοβουλιών επενδύσεων που θα πρέπει να παράγουν περισσότερη αξία για τις επενδύσεις σας μέσα σε μια συγκεκριμένη περίοδο, είναι επίσης γνωστό ως προσχέδιο αλλαγών.
  3. Αυτό που έχει σημασία πρέπει να μετρηθεί μόνο άλλες πληροφορίες δεν είναι σχετικό, για παράδειγμα για τις ιδιωτικές εταιρείες μετοχών που έχει σημασία είναι κρίσιμα λειτουργικά δεδομένα, μετρητά και βασικές πληροφορίες για την αγορά και ως εκ τούτου δεν χρειάζεται να μετρηθούν οι άλλες ασήμαντες πτυχές.
  4. Οι εταιρείες ιδιωτικών μετοχών πρέπει να διατηρούν υπαλλήλους που είναι πραγματικά καλοί ηγέτες και διευθυντές. Εργαζόμενοι που σκέφτονται σαν τους ιδιοκτήτες του οργανισμού. Πρέπει να βεβαιωθούν ότι προσλαμβάνουν τέτοιους ανθρώπους, να τους παρακινήσουν και να διατηρήσουν την πείνα τους.
  5. Το κίνητρο της PE είναι να κερδίζει χρήματα. πρέπει να κάνουν τα ίδια κεφάλαιά τους να δουλέψουν σκληρά αφήνοντας ουλές μετρητών και κάνοντας τους διευθυντές να επανεπενδύσουν κεφάλαια που αποδίδουν σε μια πιο παραγωγική κατεύθυνση.
Περίληψη

Ο συγγραφέας καλύπτει συνολικά τις εταιρείες ιδιωτικών μετοχών και οι πέντε κλάδοι πρέπει στη συνέχεια να έχουν και να διατηρούν για να κάνουν τα ίδια κεφάλαια να αποδίδουν καλύτερα από τα παραδοσιακά καταχωρημένα δημόσια κεφάλαια. Ο λόγος για τον οποίο η εταιρεία ιδιωτικών μετοχών αποδίδει καλύτερα από τις άλλες υπήρξε ένα μυστήριο για άτομα που δεν αποτελούν μέρος των συμφωνιών και του κλάδου συνολικά. Οι λόγοι έχουν επεξεργαστεί και αιτιολογηθεί. Ο συγγραφέας έχει δικαιολογήσει πλήρως το θέμα.

Καλύτερο φαγητό

Μας αρέσουν οι πέντε κλάδοι των εταιρειών PE που βοηθούν τις επιδόσεις τους να ξεπεράσουν. Κάθε κλάδος εξηγείται λεπτομερώς από τους συγγραφείς. Ολόκληρο το βιβλίο είναι μια επισκόπηση των εταιρειών PE και των δραστηριοτήτων τους. Επιβεβαιώνει επίσης ότι ο υψηλός κίνδυνος δίνει υψηλές αποδόσεις. που είναι απόλυτο γεγονός αυτού του κλάδου.

Εκτίμηση  

Αυτό το βιβλίο ιδιωτικών μετοχών έχει λάβει βαθμολογία 4,5.

<>

# 4 - King of Capital - Η αξιοσημείωτη άνοδος, πτώση και άνοδος του Steve Schwarzman και του Blackstone 


Όνομα και συγγραφέας βιβλίου

King of Capital: Η αξιοσημείωτη άνοδος, η πτώση και η άνοδος του Steve Schwarzman και του Blackstone - από τους David Carey και John E. Morris.

Εισαγωγή

Ο Steve Schwarzman, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Blackstone, χαρακτηρίζεται ως ο βασιλιάς της κεφαλαιαγοράς, ο ίδιος ο ίδιος και το εργοστάσιό του διασφαλίζουν ότι απέφυγαν την τάση αυτοκαταστροφής της Wall Street Στην πραγματικότητα, αυτό το βιβλίο δεν αφορά μόνο τη Blackstone, αλλά και άλλες τέτοιες εταιρείες που είχαν χαρακτηριστεί ως τζογαδόρους στην αρχή και στη συνέχεια μετατράπηκαν σε εχθρικούς καλλιτέχνες και εξαγορές που είναι τώρα μια πύλη για πειθαρχημένους επενδυτές που έχουν επίγνωση του κινδύνου. Πολλά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και τράπεζες επενδύσεων συμμετείχαν στο ίδιο.

Είναι μια ανείπωτη ιστορία των οικονομικών επαναστάσεων ή της Wall Street. Και αυτοί οι επενδυτές δεν έχουν μόνο τη δέσμευσή τους στη Wall Street αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο ως μερικές από τις καλύτερες εταιρείες ιδιωτικών μετοχών. Αυτές οι εταιρείες έχουν γίνει μεγάλες δυνάμεις που προκαλούν παίκτες όπως οι Morgan Stanley και Goldman Sachs που κυριαρχούν στην αγορά.

Περιλαμβάνει επίσης περισσότερα για τη Blackstone την ανάπτυξή της να γίνει ένα ισχυρό ίδρυμα στη Wall Street, αναπτύσσοντας από ένα ξεκίνημα δύο ανδρών και ενός μόνο γραμματέα δύο ενός πλήρους ιδρύματος και αυτής της ιστορίας επιτυχίας. Οι διαμάχες, οι εμπιστευτικές και ο προγραμματισμός του μέλλοντος αναφέρονται σε αυτό το βιβλίο.

Περίληψη

Αυτό το βιβλίο καλύπτει μια σειρά από ανείπωτες ιστορίες για τις μικρές εταιρείες που ξεκίνησαν ως παίκτες στην αγορά ιδιωτικών μετοχών που μετατρέπονται σε μεγάλες εταιρείες που αποτελούν πύλη ασφαλείας για επενδυτές που θέλουν να πάρουν έναν ελάχιστο κίνδυνο με τις επενδύσεις τους. Μία τέτοια ιστορία είναι για την εταιρεία που ονομάζεται Blackstone, η οποία είναι μια μεγάλη εταιρεία που έχει την ύπαρξή της σε παγκόσμιο επίπεδο, προκαλώντας μεγάλους παίκτες της αγοράς να διατηρήσουν και να αναπτυχθούν στη Wall Street.

Καλύτερο φαγητό

Οι συγγραφείς έχουν διηγηθεί την ιστορία των εταιρειών που απέτυχαν κατά τη διάρκεια της μεγάλης παγκόσμιας ύφεσης και έχουν αναδειχθεί ως ισχυροί παγκόσμιοι θεσμοί. Το καλύτερο takeaway εδώ θα είναι η ιστορία επιστροφής τους. Η λογική, οι στρατηγικές που χρησιμοποίησαν για να επιστρέψουν μαζί με την ιστορία του τρόπου με τον οποίο κατόρθωσαν και εργάστηκαν για την ανάπτυξη των οργανισμών τους. Το βιβλίο περιλαμβάνει παραδείγματα πολλών τέτοιων εταιρειών και οργανισμών.

Εκτίμηση  

Βαθμολογούμε αυτό το βιβλίο ιδιωτικών μετοχών με 4,5 αστέρια.

<>

# 5 - Λειτουργική δέουσα επιμέλεια Private Equity, + Ιστότοπος: Εργαλεία για την αξιολόγηση της ρευστότητας, της αποτίμησης και της τεκμηρίωσης


Όνομα και συγγραφέας βιβλίου

Λειτουργική δέουσα επιμέλεια Private Equity, + Ιστότοπος: Εργαλεία για την αξιολόγηση της ρευστότητας, της αποτίμησης και της τεκμηρίωσης - από - Jason A. Scharfman

Εισαγωγή

Οι δύο βιομηχανίες είναι σαν ανταγωνιστές που θέλουν να αυξάνονται όλο και περισσότερες επενδύσεις. Αυτό το βιβλίο επισημαίνει και στις δύο βιομηχανίες που συγκρίνουν τις μοναδικές πτυχές τους, τις προκλήσεις που σχετίζονται με τις σχετικές επιδόσεις και τη δέουσα επιμέλεια λειτουργίας. Καθοδηγεί επίσης και βοηθά τους αναγνώστες με διαφορετικά εργαλεία να δημιουργήσουν ένα εύκαμπτο αφηγηματικό πρόγραμμα επιχειρησιακής δέουσας επιμέλειας τόσο για τα ιδιωτικά κεφάλαια όσο και για τα ακίνητα. Η χρήση τεχνικών αναλύσεων αναφέρεται σε αυτό το βιβλίο, αναλύσεις των νομικών εγγράφων του ταμείου, οικονομικές καταστάσεις, μέθοδοι αξιολόγησης του λειτουργικού κινδύνου σχετικά με τη μεθοδολογία αποτίμησης, ανησυχίες ρευστότητας και τιμολόγηση των εγγράφων. Ρίξτε μια ματιά σε ορισμένα σημαντικά θέματα που καλύπτει το βιβλίο.

  1. Τα θέματα αυτού του βιβλίου περιλαμβάνουν νομικά έγγραφα κεφαλαίων, τεχνικές αναλύσεων της οικονομικής κατάστασης και πολλά άλλα.
  2. Ο συγγραφέας έχει συμπεριλάβει μια μελέτη περίπτωσης για δόλιες ενέργειες.
  3. Αυτό το βιβλίο περιλαμβάνει επίσης έναν σύνδεσμο προς τις αναφορές νόμων και κανονισμών μαζί με δείγματα λιστών ελέγχου, προτύπων και υπολογιστικών φύλλων.
  4. Σαν επενδυτής σας παρέχονται εργαλεία για την αξιολόγηση της ρευστότητας, των αποτιμήσεων και της τεκμηρίωσης τόσο των ιδιωτικών ιδίων κεφαλαίων όσο και του ακινήτου.

Αυτό το βιβλίο είναι γεμάτο περιπτωσιολογικές μελέτες εάν είστε επενδυτής σε ιδιωτικά κεφάλαια και ακίνητα πρέπει να διαβάσετε αυτό το βιβλίο καθώς είναι πραγματικός οδηγός. Αυτό το βιβλίο είναι επίσης πολύ χρήσιμο για διαχειριστές κεφαλαίων, παρόχους υπηρεσιών κ.λπ.

Περίληψη

Ένα σπάνιο βιβλίο που καλύπτει όχι μόνο τις δύο βιομηχανίες που ανταγωνίζονται για επενδύσεις, καλύπτει επίσης και παρέχει στους επενδυτές τεχνικά εργαλεία για την ανάλυση τεκμηρίωσης, λειτουργικών εξόδων και κινδύνων, συνδέσμους με παραπομπές σε νόμους και κανονισμούς, καθώς και παραδείγματα μελέτης περίπτωσης. Είναι ένας συνδυασμός συγκρίσεων, τεχνικών και περιπτωσιολογικών μελετών, ο οποίος είναι σπάνιος και μοναδικός στη μορφή του.

Καλύτερο φαγητό

Αυτό το βιβλίο ιδιωτικών μετοχών δεν είναι μόνο για τους επενδυτές, αλλά και για τους διαχειριστές κεφαλαίων, τους φορείς παροχής υπηρεσιών, τις επιχειρήσεις, τους μαθητές κ.λπ. . Και οι δύο βιομηχανίες έχουν πτυχές πολύ υψηλού κινδύνου, επομένως η σωστή μελέτη είναι πολύ σημαντική πριν από την επένδυση. Κάποια ανάγνωση και έρευνα πριν επενδύσετε σίγουρα δεν θα σας σώσει από τον κίνδυνο, ωστόσο θα σας βοηθήσει να αναλύσετε τον κίνδυνο πριν επενδύσετε και να σας βοηθήσουμε να λάβετε καλύτερες αποφάσεις.

Εκτίμηση 

Αυτό το βιβλίο private equity έχει βαθμολογία 5 αστέρων.

<>