Βιβλία ασφάλισης υγείας | Λίστα των κορυφαίων 10 καλύτερων βιβλίων ασφάλισης υγείας

Λίστα των κορυφαίων 10 βιβλίων ασφάλισης υγείας

Παρακάτω είναι η λίστα των 10 κορυφαίων βιβλίων ασφάλισης υγείας που πρέπει να γνωρίζετε για την ασφάλιση υγείας.

 1. Η εταιρεία που έλυσε την υγειονομική περίθαλψη  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 2. Ασφάλιση υγείας  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 3. Αποκτήστε το δικό σας για το Medicare  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 4. Πικρό χάπι της Αμερικής  (Πάρτε αυτό το βιβλίο)
 5. Living Abled and Healthy  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 6. Διακόπηκε η υγειονομική περίθαλψη  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 7. Που πονάει? (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 8. Διευκόλυνση της οικονομικής υγείας  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 9. Υγειονομική απάτη: Οδηγός ελέγχου και ανίχνευσης  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 10. Ο πλήρης οδηγός για τα οφέλη των βετεράνων  (Αποκτήστε αυτό το βιβλίο)

Ας συζητήσουμε λεπτομερώς κάθε ένα από τα βιβλία Ασφάλισης Υγείας μαζί με τα βασικά στοιχεία και τις κριτικές του.

# 1 - Η εταιρεία που έλυσε την υγειονομική περίθαλψη

από τον νεώτερο John Torinus

Κριτική βιβλίου

Αυτό το βιβλίο εξηγεί πώς μια εταιρεία με έδρα τις ΗΠΑ με την ονομασία Serigraph είχε ρυθμό ανάπτυξης 15% στον ετήσιο λογαριασμό υγειονομικής περίθαλψης κάθε χρόνο. Αυτές οι αυξήσεις κόστους κινδυνεύουν να χρεοκοπήσουν την εταιρεία. Για να μειωθεί σημαντικά το κόστος αυτό, οι ηγέτες έπρεπε να ακολουθήσουν μια ριζική προσέγγιση. Αυτό το βιβλίο προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις και έλεγχο κόστους για τους σύγχρονους επιχειρηματικούς ηγέτες.

Ως προσέγγιση για τη διαχείριση της ανακύκλωσης, η Serigraph εστίασε τις στρατηγικές της στους ακόλουθους 3 τομείς:

 • Ευθύνη καταναλωτή
 • Πρωταρχική φροντίδα
 • Κέντρα Αξίας

Βασικές επιλογές

Σε συνδυασμό με άλλες μεθόδους διαχείρισης, αυτές οι τακτικές μείωσαν το κόστος ενώ βελτιώνουν την ποιότητα της φροντίδας των εργαζομένων. Σε αριθμητικούς όρους, το μέσο κόστος μειώθηκε στο 2,8% που ήταν ακόμη χαμηλότερο από τον εθνικό μέσο όρο. Ως εκ τούτου, μπορούν να συναχθούν τα ακόλουθα διδάγματα:

 • Υιοθέτηση σχεδίου καθοδηγούμενου από τους καταναλωτές, ώστε οι εργαζόμενοι να μπορούν να ελέγχουν την υγειονομική περίθαλψή τους
 • Διασφάλιση της διαφάνειας των τιμών
 • Καθοδήγηση των εργαζομένων σε επιπλοκές τιμών και οδήγησή τους σε παροχές προστιθέμενης αξίας
 • Δώστε έμφαση στη χρήση της πρωτοβάθμιας περίθαλψης για να αποτρέψετε τα άτομα από ακριβά νοσοκομεία
 • Πλήρης κυριαρχία των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών για την αντιμετώπιση της ιατρικής υπερτίμησης
 • Μεγιστοποιήστε τα οφέλη από τα προγράμματα υγειονομικής περίθαλψης της εταιρείας
<>

# 2 - Ασφάλιση υγείας

από τον Michael A. Morrisey

Κριτική βιβλίου

Το επίκεντρο της Ασφάλισης Υγείας στις ΗΠΑ είναι να κοιτάξουμε από έξω και να εξηγήσουμε το ρόλο και τα οφέλη που προσφέρονται. Ο Michael Morrisey που είναι επίσης καθιερωμένος οικονομολόγος υγείας προσφέρει μια ισχυρή αλλά διαισθητική εξέταση των ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι ασφαλιστικές εταιρείες και πώς η αγορά και η κυβέρνηση έχουν αντιμετωπίσει τέτοια θέματα στο παρελθόν. Η έμφαση δίνεται στην κατανόηση των υποκείμενων προβλημάτων από την οπτική των οικονομικών και την εφαρμογή της εμπειρικής βιβλιογραφίας για την παροχή πληροφοριών σχετικά με τον αντίκτυπο και την αποτελεσματικότητα των λύσεων.

Βασικές επιλογές

Μερικά από τα κρίσιμα θέματα που καλύπτονται από αυτό το βιβλίο ασφάλισης υγείας είναι:

 • Ο εκτεταμένος αντίκτυπος της ύφεσης του 2008 στην ασφαλιστική κάλυψη
 • Λογαριασμός αποταμίευσης υγείας και προγράμματα υγείας που απευθύνονται στον καταναλωτή
 • Προγνωστική ισχύς προσαρμογής κινδύνου
 • Σχετικοί ηθικοί κίνδυνοι
 • Ο ρόλος της ασφάλισης υγείας που χρηματοδοτείται από τον εργοδότη και πώς μπορεί να εξαχθεί η μέγιστη αποτελεσματικότητα
 • Προσφέροντας μια βάση για την κατανόηση και την πρόβλεψη των επιπτώσεων του νόμου περί προστασίας ασθενών και προσιτής φροντίδας (ACA).

Το κείμενο είναι πολύ λεπτομερές και γραμμένο με λογικό και συστηματικό τρόπο. Το περιεχόμενο δεν έχει πολιτικές προκαταλήψεις και περιγράφει με σαφήνεια πώς έχει μεταμορφωθεί η ACA και ποιες είναι οι προσδοκίες. Συνιστάται για αναγνώστες σε διάφορα στάδια της σταδιοδρομίας τους.

<>

# 3 - Αποκτήστε το δικό σας για το Medicare

από τον Philip Moeller

Κριτική βιβλίου

Στις ΗΠΑ, η κοινωνική ασφάλιση προσφέρει το μεγαλύτερο μέρος του εισοδήματος των συνταξιούχων και η Medicare τους εγγυάται προσιτή ασφάλιση υγείας. Ωστόσο, δεν γνωρίζουν όλοι τους τις λεπτές λεπτομέρειες που προσφέρονται από την ασφαλιστική κάλυψη. Δεν θα γνωρίζουν ποια μέρη του Medicare προσφέρονται από την κυβέρνηση και πώς μπορούν να λειτουργήσουν με ιδιωτικά ασφαλιστικά προγράμματα όπως το Medicare Supplement ασφάλιση, το Medicare πλεονέκτημα.

Βασικές επιλογές

Δεδομένου ότι το κόστος υγείας είναι το μεγαλύτερο άγνωστο κόστος για ηλικιωμένους Αμερικανούς άνω των 65 ετών, η πλήρης κατανόηση και πλοήγηση του Medicare είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξοικονομήσετε δολάρια υγειονομικής περίθαλψης και να διασφαλίσετε την αποτελεσματική χρήση του. Το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης των ΗΠΑ, το οποίο είναι μάλλον παράξενο, είναι μια από τις μεγαλύτερες αιτίες χρεοκοπίας στη χώρα και δεν απλοποιείται από έναν κάτοικο ηλικίας 65 ετών. Κάποιος απαιτεί πλήρη κατανόηση της λειτουργίας, καθώς και παγίδες και παρανοήσεις που σχετίζονται. Αυτό το βιβλίο είναι μια προσπάθεια κάλυψης του ίδιου.

Οι τελικές σημειώσεις είναι ιδιαίτερα αξιέπαινες και περιλαμβάνουν συνδέσμους σε βάθος προς τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα ή πληροφορίες είναι διαθέσιμες. Τα σχετικά στατιστικά στοιχεία συνοδεύονται επίσης.

<>

# 4 - Πικρό χάπι της Αμερικής

από τον Steven Brill

Κριτική βιβλίου

Αυτή είναι μια από τις πιο γνωστές κυκλοφορίες για το πώς δημιουργήθηκε, εφαρμόστηκε και εξελίχθηκε ο Νόμος Προσιτής Φροντίδας, γνωστός και ως Obamacare για μια χρονική περίοδο. Το επίκεντρο ήταν γύρω από το πώς απέτυχε να αλλάξει και να δημιουργήσει όλεθρο στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης.

Ο συγγραφέας έδωσε έμφαση στην ιστορία του Obamacare και έχει διευκρινίσει ξεκάθαρα ότι η ρίζα του προβλήματος υγείας των ΗΠΑ είναι πολιτική. Οι δαπάνες για την κυβέρνηση αυξάνονται, καθιστώντας την πράξη μια δυσκίνητη διαδικασία και οι ΗΠΑ ένα σύστημα που έχει πολλά βαθιά προβλήματα.

Βασικές επιλογές

Το πρώτο μέρος αυτού του βιβλίου ασφάλισης υγείας αναφέρει πώς με δημοκρατική πλειοψηφία και στα δύο σπίτια, οι εκπρόσωποι συμφερόντων με ειδικά συμφέροντα όπως οι εταιρείες ναρκωτικών, οι ασφαλιστές, τα νοσοκομεία, οι κατασκευαστές συσκευών, οι ασθενείς μπόρεσαν να αναγκάσουν αυτούς που ήταν υπέρ της μεταρρύθμισης να μειώσουν τις προτάσεις και μετατρέψτε αυτούς τους νόμους υπέρ τους Θα επισημάνει τη σύνδεση μεταξύ της δομής ισχύος και των οικονομικών που επικρατούν στη χώρα. Οι σημαντικές ελλείψεις στην επικοινωνία και η διαφορά απόψεων έχουν επισημανθεί σε αυτό το βιβλίο.

Η τελευταία ενότητα διασταυρώνει την πολιτική αφήγηση με ιστορίες ατόμων που αντιμετώπισαν οικονομική καταστροφή λόγω ασθένειας και τι έκαναν διάφορα ιδρύματα (νοσοκομεία) για να φέρουν αυτά τα άτομα σε πτώχευση. Η αφήγηση της αποτυχημένης εκτόξευσης του ιστότοπου Obamacare είναι εντυπωσιακή και πώς είχε επίδραση σε όλη τη διάρκεια. Ο συγγραφέας δηλώνει ότι είναι πολύ δύσκολο τώρα το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης να κατασκευαστεί από το έδαφος με τρόπο που θα μπορούσε να ελαχιστοποιήσει το κόστος και να μεγιστοποιήσει την αποτελεσματικότητα.

<>

# 5 - Ζώντας με ικανότητα και υγιείς

των Christopher R. Brigham-MD & Henry Bennett

Κριτική βιβλίου

Αυτό το βιβλίο ασφάλισης υγείας προσφέρει στους αναγνώστες κάποια καθοδήγηση για τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μας - όταν άτομα ή αγαπημένα άτομα είναι άρρωστοι ή τραυματισμένοι και καταβάλλονται προσπάθειες για να ανακάμψουν όσο το δυνατόν πληρέστερα. Προσφέρει πληροφορίες, γνώσεις και πόρους για την αντιμετώπιση απαιτητικών ιατρικών, νομικών, ασφαλιστικών αναπηριών και οικονομικών ζητημάτων. Η αντιμετώπιση του ιατρικού και νομικού συστήματος μπορεί να μην είναι εύκολη και οι απαντήσεις μπορεί να μην είναι σαφείς. Αυτό το βιβλίο σε συνδυασμό με τα διαδικτυακά εργαλεία προσφέρει σχετικές γνώσεις και πόρους που απαιτούνται.

Βασικές επιλογές

Ο συγγραφέας επισημαίνει στους αναγνώστες μια πλήρη κατανόηση της εκπαίδευσης στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης σε μια απλή γλώσσα. Υπάρχουν ουσιώδεις ενότητες σχετικά με τραυματισμούς που υπέστησαν κατά την εργασία και τροχαία ατυχήματα, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών σχετικά με τους εναλλακτικούς παρόχους φροντίδας και την ασφάλιση. Κάποιος πρέπει να εντοπίσει τα ελλιπή ή κατεστραμμένα κίνητρα που μπορούν να οδηγήσουν σε καταστροφικά και ολισθαίνοντα αποτελέσματα που συναντώνται για το μεγαλύτερο εργατικό δυναμικό.

Όλες οι πρακτικές πτυχές επιχειρούνται να καλυφθούν και θεωρείται ότι είναι μια σαφής ανάγνωση για κάποιον που πάσχει και θα επιστρέψει στη δουλειά μετά από μια τόσο δύσκολη φάση.

<>

# 6 - Διακόπηκε η υγειονομική περίθαλψη

των Jeff Elton & Anne O'Riordan

Κριτική βιβλίου

Αυτό το βιβλίο είναι μια σε βάθος ματιά στις αναστατωτικές δυνάμεις που οδηγούν την αλλαγή στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης και προσφέρει περαιτέρω οδηγίες για τον καθορισμό νέων λειτουργικών και επιχειρηματικών μοντέλων ως απάντηση σε τέτοιες αλλαγές. Μια κριτική επισκόπηση γίνεται για να εξηγήσει πώς οι παγκόσμιες τάσεις υγειονομικής περίθαλψης αμφισβητούν τις εγγενείς στρατηγικές των επιχειρηματικών μοντέλων που εξετάζει γιατί οι ηγέτες του κλάδου πρέπει να εξελιχθούν για να παραμείνουν σε συμφωνία με δυναμικά πρότυπα και νεοεισερχόμενους.

Μετά τη διεξαγωγή μιας επιτυχημένης πρωτογενούς έρευνας, οι συγγραφείς που είναι επίσης ειδικοί στην υγειονομική περίθαλψη παρέχουν μια ενημερωμένη άποψη για τη βιομηχανία και νέα αναδυόμενα επιχειρηματικά μοντέλα απαραίτητα για την επιστήμη της ζωής, τα οποία με τη σειρά τους διαδραματίζουν μεγαλύτερο ρόλο στη δημιουργία μεγαλύτερης αξίας για τη συνολική υγειονομική περίθαλψη.

Βασικές επιλογές

Δίνει μια εικόνα στους ανώτερους ηγέτες και στελέχη από διάφορες βιομηχανίες όπως φαρμακευτικές, ιατρικές συσκευές και διαγνωστικά, υπηρεσίες υγείας και εταιρείες ψηφιακής τεχνολογίας να κάνουν μια παύση για να εξετάσουν το μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Αποδεικνύει περαιτέρω πώς τα υπάρχοντα δεδομένα από ηλεκτρονικά αρχεία ή ψηφιακά μέσα συνδυάζονται με τεχνολογία και προηγμένα αναλυτικά στοιχεία για να αλλάξουν ριζικά πώς και πού παρέχεται η υγειονομική περίθαλψη, γεφυρώνοντας την υγεία των πληθυσμών και διευρύνοντας τις ευθύνες και για τα δύο.

Αυτό βοηθά περαιτέρω στην επίτευξη του τρόπου με τον οποίο η παροχή υγειονομικών υπηρεσιών μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τις προσδοκίες των ασθενών και την προστιθέμενη αξία που προσφέρεται από το σύστημα υγείας.

<>

# 7 - Πού βλάπτει;

των Jonathan Bush & Stephen Baker

Κριτική βιβλίου

Μέσω αυτού του βιβλίου ασφάλισης υγείας, οι συγγραφείς έχουν κάνει μια γενναία προσπάθεια να ξεκολλήσουν διάφορους κόμβους στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης των ΗΠΑ. Ο Τζόναθαν Μπους μέσω των προσωπικών του εμπειριών και των χιουμοριστικών δεξιοτήτων γραφής απαιτεί επανάσταση σε αυτόν τον τομέα για να προσφέρει στους πελάτες ευρύτερες επιλογές, ελευθερία ισχύος και πληροφορίες σε πολύ χαμηλότερες τιμές. Ο Μπους και η ομάδα του δημιούργησαν ένα πρόγραμμα λογισμικού που τελικά έγινε μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών που βασίζεται σε σύννεφο και διαχειρίζεται ηλεκτρονικά ιατρικά αρχεία, χρεώσεις και επικοινωνίες ασθενών για περισσότερους από 50.000 παρόχους ιατρικής σε όλη τη χώρα.

Βασικές επιλογές

Οι αναγνώστες θα μάθουν:

 • Πώς οι προσεκτικά σκαλισμένοι κυβερνητικοί κανονισμοί στηρίζουν τους υπερτιμημένους κατεστημένους και εμποδίζουν τον ρυθμό της καινοτομίας
 • Πώς οι κερδοσκοπικοί διαταράκτες καταστρέφουν την κυριαρχία των νοσοκομείων προσφέροντας ρουτίνες διαδικασίες με χαμηλότερο κόστος για την προσέλκυση πελατών
 • Διεξαγωγή ενημερωμένων επιλογών σχετικά με τη φροντίδα που λαμβάνουμε και πληρώνουμε.
 • Οι ψηφιακές νεοσύστατες επιχειρήσεις που δεν είναι καλά εξοπλισμένες ή αναγνωρισμένες από την κυβέρνηση προσφέρουν στους ασθενείς νέες εφαρμογές και τεχνολογίες για την πρόσβαση σε ιατρικά δεδομένα και τον έλεγχο της ιατρικής περίθαλψης

Συμπερασματικά, ο συγγραφέας θέλει τους Αμερικανούς να απαιτούν περισσότερα από τους παρόχους, αλλά ταυτόχρονα να αποδέχονται περισσότερη ευθύνη για την ατομική υγεία και να λαμβάνουν ενημερωμένες αποφάσεις. Έτσι, πρέπει να αναλάβουμε τον έλεγχο της βιομηχανίας που είναι κεντρική για τη ζωή και την οικονομία μας.

<>

# 8 - Διευκόλυνση της οικονομικής υγείας

των Brad Klontz, Rick Kahler & Ted Klontz

Κριτική βιβλίου

Αυτό το βιβλίο ασφάλισης υγείας είναι απαραίτητο για οικονομικούς σχεδιαστές, καθώς ενσωματώνει τους τομείς της ψυχοθεραπείας, της καθοδήγησης και του οικονομικού σχεδιασμού. Συνδυάζει τις εσωτερικές και συναισθηματικές πτυχές της χρηματοδότησης με εξωτερικές γνώσεις σχετικά με τη χρηματοδότηση, προσφέροντας σε αυτούς τους συμβούλους ένα εκτενές και ισχυρό σύνολο εργαλείων για τη συνεργασία με τους πελάτες για τη δημιουργία και τη διατήρηση της οικονομικής υγείας.

Το βιβλίο περιλαμβάνει επίσης ένα «Δέντρο Απόφασης» με οδηγίες για τη λήψη αποφάσεων σχετικά με το τι ώρα είναι κατάλληλο για τους αρμόδιους σχεδιαστές να εργαστούν με εσωτερικά θέματα των πελατών. Θα επισημάνει επίσης πότε είναι κατάλληλο για παραπομπή πελατών σε θεραπευτές ή εάν απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή. Οι αναγνώστες θα είναι καλύτερα εξοπλισμένοι για τη διαχείριση των συναισθηματικών και ψυχολογικών ζητημάτων των πελατών όσον αφορά τα χρήματα.

Βασικές επιλογές

Είναι πολύ εύκολο να κατανοηθεί και χτυπά τα βασικά ζητήματα της συμπεριφοράς και των χρημάτων. Υπάρχει ένα αποτελεσματικό μείγμα για τη διαχείριση χρημάτων, καθώς θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τόσο συναισθηματικές όσο και πρακτικές προσεγγίσεις και εφαρμογές. Λειτουργεί ως καταλύτης για την προώθηση θετικών αλλαγών.

<>

# 9 - Απάτη υγειονομικής περίθαλψης: Οδηγός ελέγχου και ανίχνευσης

από την Rebecca S. Busch

Κριτική βιβλίου

Το εκτεταμένο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης στις ΗΠΑ δημιουργεί μια βάση για απάτη και σπατάλη που οδηγεί σε απώλεια δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ένας τέτοιος οδηγός μπορεί να είναι πολύ βολικός για τους ελεγκτές, τους ερευνητές απάτης και τους διαχειριστές υγειονομικής περίθαλψης να εντοπίσουν και να αποτρέψουν τα προειδοποιητικά σημάδια πιθανών δόλιων δραστηριοτήτων σε έναν οργανισμό.

Βασικές επιλογές

Αυτό το βιβλίο αγγίζει τα ακόλουθα σημεία:

 • Εκλεπτυσμένες πληροφορίες για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια υγειονομική περίθαλψη, τη διαχείριση πληροφοριών και δεδομένων σχετικά με το απόρρητο, τη διαχείριση κινδύνων και τη διαφάνεια.
 • Προσφέροντας ολοκληρωμένη καθοδήγηση σχετικά με τον έλεγχο και τον εντοπισμό απάτης για παρόχους υγειονομικής περίθαλψης και σταθερά σχέδια υγειονομικής περίθαλψης
 • Εξέταση του απαραίτητου υποβάθρου που πρέπει να γνωρίζουν οι εσωτερικοί ελεγκτές κατά τον έλεγχο των καθηκόντων υγειονομικής περίθαλψης.

Δεδομένου ότι η κατανόηση του συστήματος θα απαιτήσει τεράστιο όγκο δεδομένων που θα μετατραπούν τώρα σε ηλεκτρονικό τρόπο, η διαχείριση τέτοιων πληροφοριών έχει καίρια σημασία και, κατά συνέπεια, επισημάνθηκαν βήματα πρόληψης για την ενίσχυση των δεξιοτήτων ενός ελεγκτή. Οι συγγραφείς έχουν αναφέρει αποτελεσματικά διάφορες περιπτώσεις και μεθοδολογίες για την παροχή πραγματικών εργαλείων ελέγχου και διερεύνησης. Προσφέρει ένα εξαιρετικό πλαίσιο που απεικονίζει τους αναγνώστες να αναλύσουν όλα τα κομμάτια στον έλεγχο και τον εντοπισμό απάτης στην υγειονομική περίθαλψη.

<>

# 10 - Ο πλήρης οδηγός για τα οφέλη των βετεράνων

από τον Bruce C Brown

Κριτική βιβλίου

Η συνταξιοδότηση ή η έξοδος από τον στρατό είναι μια από τις πιο περήφανες στιγμές στη ζωή ενός Αμερικανού στρατιώτη και αποχαιρετούν τη δουλειά τους με απόλυτο σεβασμό και τα κεφάλια κρατούν ψηλά. Ως βετεράνος του στρατού των ΗΠΑ, δικαιούται πολλαπλά οφέλη, συμπεριλαμβανομένων της υγειονομικής περίθαλψης, των δανείων και πολλών άλλων ενισχύσεων για όλες τις πτυχές της ζωής.

Δεδομένου ότι ο συγγραφέας έχει υπηρετήσει την Ακτοφυλακή των ΗΠΑ, θα μπορέσει κανείς να καταλάβει τι χρειάζεται να είναι μέρος του στρατού και τις δυσκολίες στην πλοήγηση όλων των κυβερνητικών προγραμμάτων και πολιτικών.

Βασικές επιλογές

Μερικά από τα θέματα που περιλαμβάνονται είναι:

 • Φροντίδα υγείας
 • Αποζημίωση αναπηρίας
 • Επιχορηγήσεις και υποτροφίες
 • Εκπτώσεις στο Στρατιωτικό
 • Απασχόληση και Επαγγελματική Αποκατάσταση
 • Νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα αξιοποιηθούν

Όταν οι στρατιώτες αποσύρονται από το στρατό, πρέπει να κάνουν μεγάλες προσαρμογές κατά την πλοήγηση στα πολιτικά ύδατα και αυτό το βιβλίο ασφάλισης υγείας είναι γραμμένο με σαφή και συνοπτικό τρόπο για να βοηθήσει μια τέτοια μετάβαση. Δεν αναφέρει μόνο το πλήθος των προσφερόμενων παροχών, αλλά επίσης ακολουθεί τα βήματα και τις οδηγίες σχετικά με τον τρόπο υποβολής αιτήσεων και διατήρησης αυτών των προνομίων.

<>

Άλλα προτεινόμενα βιβλία

Αυτός ήταν ένας οδηγός για τα βιβλία ασφάλισης υγείας. Εδώ εξηγούμε τη λίστα των κορυφαίων 10 καλύτερων βιβλίων ασφάλισης υγείας και μια ματιά σε αυτό που προτείνουν αυτά τα βιβλία.

 • Βιβλία οικονομικού προγραμματισμού
 • Καλύτερα βιβλία επικοινωνίας
 • 6 καλύτερα βιβλία Tony Robbins
 • Τα καλύτερα βιβλία Steve Jobs
 • Κορυφαία 8 καλύτερα βιβλία του George Soros για τα οικονομικά
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ AMAZON

Το WallStreetMojo συμμετέχει στο Πρόγραμμα Συνεργατών Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα θυγατρικών που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μέσα στους ιστότοπους να κερδίζουν διαφημιστικά τέλη μέσω της διαφήμισης και της σύνδεσης στο amazon.com


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found