Βιβλία CPA | Λίστα των κορυφαίων 10 καλύτερων βιβλίων οδηγών μελέτης CPA

Λίστα των κορυφαίων 10 καλύτερων βιβλίων οδηγών μελέτης CPA

Τα βιβλία οδηγιών μελέτης CPA είναι τα διαφορετικά διαθέσιμα βιβλία που έχουν τις πληροφορίες σχετικά με τις βασικές αρχές και τις άλλες σχετικές έννοιες που απαιτούνται για την εκκαθάριση της εξέτασης Certified Public Accountant (CPA). Παρακάτω είναι η λίστα τέτοιων βιβλίων στον οδηγό μελέτης CPA -

 1. Εξέταση CPA για ανδρείκελα  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 2. Πώς να περάσετε την εξέταση CPA: Ο οδηγός IPassTheCPAExam.com για διεθνείς υποψήφιους (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 3. McGraw-Hill Education 2.000 ερωτήσεις αναθεώρησης για την εξέταση CPA  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 4. Οδηγός μελέτης μυστικών εξετάσεων CPA: Έλεγχος δοκιμής CPA για την εξέταση πιστοποιημένων δημόσιων λογιστών (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 5. Wiley CPAexcel Review Review Ιανουάριος 2017 Οδηγός μελέτης: Πλήρες σετ (Wiley CPA Exam Review) (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 6. The Vest-Pocket CPA: Second Edition (Σειρά "Vest-Pocket") (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 7. Η πλήρης αναφορά CPA  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 8. Μπορείτε να περάσετε τις εξετάσεις CPA: Πάρτε κίνητρα: Τεχνικές γνώσης και οικοδόμησης εμπιστοσύνης (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 9. Πώς να προετοιμαστείτε για την εξέταση πιστοποιημένων δημόσιων λογιστών  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 10. Πώς να περάσετε τις εξετάσεις CPA: Στην πρώτη δοκιμή (The CPA σταδιοδρομίας) (Λάβετε αυτό το βιβλίο)

Ας συζητήσουμε λεπτομερώς καθένα από τα βιβλία οδηγιών μελέτης CPA μαζί με τα βασικά στοιχεία και τις κριτικές του.

# 1 - Εξετάσεις CPA για ανδρείκελα

από τον Kenneth Boyd

Εάν θέλετε να διαβάσετε οποιονδήποτε οδηγό για το CPA, ξεκινήστε με αυτόν.

Κριτική βιβλίου

Όπως όλα τα βιβλία Dummies, αυτό είναι πολύ εύκολο να διαβαστεί και μπορείτε να ολοκληρώσετε εύκολα τα κεφάλαια. Εάν θέλετε να περάσετε τις εξετάσεις CPA, θα πρέπει να πάρετε αυτό το βιβλίο. Θα σας βοηθήσει να απομακρύνετε τις γνώσεις και να σας διδάξει τις απαραίτητες βασικές αρχές που πρέπει να γνωρίζετε για να περάσετε τις εξετάσεις. Αν και δεν πρέπει να είναι η μόνη δημοσίευση που μελετάτε πριν από τις εξετάσεις σας, μπορεί να είναι μια καλή εισαγωγή πριν διαβάσετε οτιδήποτε άλλο. Και αν είστε σε σύγχυση σχετικά με το αν πρέπει να ακολουθήσετε το CPA ή όχι, αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε την αναζήτηση ψυχής.

Βασικές επιλογές

 • Σε αυτήν την έκδοση, θα λάβετε περισσότερες από 4000 ερωτήσεις εξετάσεων CPA και τις απαιτούμενες απαντήσεις. Αυτές οι ερωτήσεις και απαντήσεις θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για τις εξετάσεις CPA.
 • Θα μπορείτε επίσης να επιλύσετε 164 προσομοιώσεις εξετάσεων CPA, οι οποίες θα σας κάνουν να νιώσετε ότι δίνετε πραγματικά τις εξετάσεις CPA.
 • Εκτός από αυτό, θα μπορείτε επίσης να βρείτε ενότητα όπως "CPA Exam 101" όπου θα μάθετε τη δομή της εξέτασης και πώς βαθμολογούνται οι απαντήσεις.
<>

# 2 - Πώς να περάσετε την εξέταση CPA: Ο οδηγός IPassTheCPAExam.com για διεθνείς υποψήφιους

από τον Wiley

Οι Η.Π.Α. δεν είναι η μόνη χώρα όπου οι πολίτες συμμετέχουν στο CPA. Αυτός ο οδηγός είναι ιδανικός για διεθνείς υποψηφίους που θα ήθελαν να περάσουν τις εξετάσεις.

Κριτική βιβλίου

Από την οπτική γωνία των αναγνωστών, αυτό το βιβλίο δεν θα εξυπηρετεί μόνο τους διεθνείς υποψηφίους αλλά και θα εξυπηρετεί τους υποψηφίους στις ΗΠΑ. Αυτή η έκδοση είναι πολύ λεπτομερής και μιλά για πολλές πτυχές των εξετάσεων CPA, π.χ. σχέδια μελέτης, λίστες ελέγχου, σενάρια ταξιδιού και πώς να προετοιμαστείτε για κάθε εξέταση και ούτω καθεξής. Φανταστείτε να έχετε μια περίληψη για το πώς μπορείτε να σπάσετε το CPA με τη σωστή μελέτη, σχέδια και πληροφορίες για κάθε λεπτό λεπτομέρεια, και αυτό το βιβλίο είναι αυτό. Θα σας εξοικονομήσει επίσης χρόνο περιήγησης στο δίκτυο για ώρες, και όλες οι πληροφορίες, αμφιβολίες, ερωτήσεις, ερωτήσεις που έχετε σχετικά με το CPA, θα τα λύσετε όλα εδώ.

Βασικές επιλογές

 • Αυτός είναι ο φθηνότερος τρόπος για να περάσετε τις εξετάσεις CPA. Και η συγγραφέας είναι επίσης CPA, οπότε το έχει γράψει από την εμπειρία.
 • Κανένα άλλο βιβλίο δεν θα σας δώσει μια διεθνή προοπτική καλύτερη από αυτό το βιβλίο.
 • Θα λάβετε επίσης αποτελεσματικούς και ρεαλιστικούς πόρους για την προετοιμασία των Ορκωτών Λογιστών.
 • Θα μάθετε πώς να περάσετε αυτήν την εξέταση κάτω από ένα χρόνο. Η συγγραφέας έκανε και μοιράστηκε τις τεχνικές της σε αυτό το βιβλίο.
<>

# 3 - McGraw-Hill Education 2.000 ερωτήσεις αναθεώρησης για την εξέταση CPA

των Denis M. Stefano και Darrel Surett

Το όνομα αποδεικνύει τα πάντα. Ας ρίξουμε μια ματιά στην κριτική και τις καλύτερες επιλογές.

Κριτική βιβλίου

Είναι ένα ολοκληρωμένο βιβλίο για την εξάσκηση των ερωτήσεων για τις εξετάσεις CPA. Σύμφωνα με τους αναγνώστες, οι ερωτήσεις είναι αρκετά καλές, αλλά το μόνο ζήτημα είναι με λίγες απαντήσεις. Ίσως χρειαστεί να ανατρέξετε σε κάποια άλλα βιβλία για μερικές απαντήσεις, αλλά σε αυτό το σημείο τιμής, ένα βιβλίο 500+ σελίδων είναι ένα καλό στοίχημα. Ωστόσο, δεν πρέπει να είναι το πρώτο βιβλίο που πρέπει να διαβάσετε εάν προετοιμάζεστε για τις εξετάσεις CPA.

Μόλις είστε καλά με τη δομή CPA, το πρόγραμμα σπουδών, τον τρόπο με τον οποίο δίνονται τα σημάδια, μπορείτε να επιλέξετε αυτόν τον Οδηγό μελέτης εξετάσεων CPA για εντατική εξάσκηση. Μπορεί να λειτουργήσει ως συμπληρωματικό υλικό για τη συνολική προετοιμασία των εξετάσεων CPA.

Βασικές επιλογές

 • Αυτό το βιβλίο είναι πολύ συστηματικό και κάθε θέμα είναι τέλεια ταξινομημένο με τη σειρά. Όλες οι ερωτήσεις του 2000 που θα επιχειρήσετε θα είναι σε τέλεια σειρά. Έτσι, η εξάσκηση γίνεται πολύ πιο εύκολη.
 • Λίγες απαντήσεις είναι λάθος (καλύτερα να πούμε τυπωμένο καλά), αλλά συνολικά κάθε απάντηση δίνεται με λεπτομέρεια ώστε να μπορείτε να βρείτε γιατί από everyhow.
 • Οι ερωτήσεις που δίνονται στο βιβλίο έχουν διατηρήσει το πρότυπο των ερωτήσεων για τις εξετάσεις CPA και μετά την εξάσκηση αυτών των ερωτήσεων, δεν θα βρείτε δυσκολία στην επίλυση ερωτήσεων για τις εξετάσεις CPA.
<>

# 4 - Οδηγός μελέτης μυστικών για τις εξετάσεις CPA: Έλεγχος δοκιμών CPA για τις εξετάσεις πιστοποιημένων δημόσιων λογιστών

από CPA Test Secrets Test Prep Team

Αυτό το βιβλίο είναι για εσάς εάν θέλετε να διαγράψετε τις έννοιες σας σχετικά με τις εξετάσεις πιστοποιημένων δημόσιων λογιστών.

Κριτική βιβλίου

Πολλοί αναγνώστες ανέφεραν ότι αυτός είναι ο καλύτερος οδηγός CPA που έχουν διαβάσει ποτέ. Κοιτάζοντας το περιεχόμενο, φαίνεται έτσι γιατί, κάτω από 284 σελίδες, ολόκληρο το πρόγραμμα σπουδών του CPA δίνεται εδώ. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μελετήσετε όλες τις σελίδες όποτε έχετε χρόνο για την ανακεφαλαιοποίηση. Θα λειτουργήσει ως συμπλήρωμα των εννοιών και των βασικών στοιχείων που έχετε ήδη μάθει για τις εξετάσεις CPA. Κάθε ενότητα είναι διατεταγμένη με τον κατάλληλο τρόπο, ώστε να μπορείτε να περιηγηθείτε σε ολόκληρη την ενότητα εν κινήσει και στη συνέχεια να ξεκινήσετε με την επόμενη ενότητα.

Βασικές επιλογές

 • Αυτό είναι σύντομο σε σύγκριση με τους εκτεταμένους οδηγούς που έχουν γραφτεί για την εξέταση CPA. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να αφομοιώσετε εύκολα το υλικό και να σπάσετε τις εξετάσεις.
 • Κάθε ιδέα σε τέσσερα διαφορετικά θέματα αναφέρεται λεπτομερώς έτσι ώστε να μπορείτε να πάρετε μια καλή ιδέα για κάθε θέμα που καλύπτεται από το CPA.
 • Η γλώσσα είναι διαυγής και δεν περιλαμβάνει ακαδημαϊκές ορολογίες. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να διαβάσετε αυτό το βιβλίο όποτε και όπου θέλετε να ακονίσετε τα βασικά σας.
<>

# 5 - Επανεξέταση εξετάσεων Wiley CPAexcel Ιανουάριος 2017 Οδηγός μελέτης: Πλήρες σετ (Κριτική εξέτασης Wiley CPA)

από τον Wiley

Αυτά τα σύνολα βιβλίων είναι η μόνη προϋπόθεση για τη διακοπή των εξετάσεων CPA.

Κριτική βιβλίου

Αν ψάχνετε για ένα σύνολο βιβλίων και δεν μπορείτε να βρείτε πουθενά, η αναζήτησή σας τελειώνει εδώ. Αυτά τα τέσσερα βιβλία θα καλύψουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη διακοπή της εξέτασης του Certified Public Accountant. Από θεμελιώδεις έννοιες έως ερωτήσεις, από προσομοιώσεις έως μαθήματα δαγκωμάτων, θα έχετε τα πάντα σε αυτά τα βιβλία.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν έρχονται με CD-ROM. Επομένως, εάν θέλετε να ζήσετε πώς γίνεται η εξέταση CPA μέσω δοκιμών υπολογιστών, μπορείτε να ζητήσετε δωρεάν πρόσβαση δύο εβδομάδων στον διαδικτυακό ιστότοπο της Wiley ή να χρησιμοποιήσετε τα κουπόνια / εκπτώσεις που στέλνει η Wiley στους συνδρομητές του ενημερωτικού δελτίου. Ωστόσο, αυτά τα τέσσερα βιβλία είναι οι απόλυτοι πόροι (3456 σελίδες) για την προετοιμασία CPA.

Βασικές επιλογές

 • Θα λάβετε πάνω από 3400+ σελίδες υλικού και αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εγχειρίδια.
 • Θα μάθετε επίσης τα πάντα για κάθε θέμα (AUD, BEC, FAR, & REG) μέσω αυτών των βιβλίων.
 • Θα λάβετε επίσης 2000+ ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, 170+ προσομοιώσεις και μάθημα μεγέθους 600+ σε αυτά τα βιβλία.
<>

# 6 - Το CPA Vest-Pocket: Δεύτερη Έκδοση (Σειρά "Vest-Pocket")

των Nick A. Dauber, Joel G. Siegel και Jae K. Shim

Αυτό είναι ένα εύχρηστο εγχειρίδιο αναφοράς CPA για επαγγελματίες που θα ήθελαν να ξεφορτωθούν τις λογιστικές τους δεξιότητες.

Κριτική βιβλίου

Στην επιφάνεια, φαίνεται ότι είναι ένα βιβλίο για αναψυχή, αλλά δεν είναι. Οι αναγνώστες που έχουν αγοράσει και περάσει από αυτό το βιβλίο έχουν αναφέρει ότι είναι ένα από τα καλύτερα βιβλία που έχουν αγοράσει ποτέ για μια εξέταση Πιστοποιημένου Δημόσιου Λογιστή. Φυσικά, δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί ως βιβλίο, αλλά αν θέλετε να θυμάστε τα βασικά, αυτό το βιβλίο είναι απαράμιλλο. Το μόνο πράγμα που μπορείτε να ονομάσετε μειονέκτημα είναι ότι μιλά μόνο για λογιστική. Αλλά αν επικεντρωθούμε μόνο στη λογιστική, αυτή είναι μια λογιστική βιβλιοθήκη από μόνη της. Εάν προετοιμάζεστε για CPA ή έχετε ήδη κερδίσει CPA, αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει να ετοιμαστείτε για κάθε περίσταση. Με λίγα λόγια, είναι ένας μικρός όγκος μερικών ετών μαθημάτων λογιστικής.

Βασικές επιλογές

 • Στον περίπλοκο κόσμο της λογιστικής, αυτό το βιβλίο έχει γίνει πόρος για επαγγελματίες τα τελευταία 15 χρόνια.
 • Αυτός ο οδηγός μελέτης είναι ένας περιεκτικός πόρος για το τι πρέπει να ψάξετε, τι να κάνετε, τι να προσέξετε και πώς να το κάνετε στη λογιστική. Όλοι οι πόροι δίνονται σε κατανοητή μορφή ερωτήσεων και απαντήσεων και μιλούν για θέματα όπως αναλογίες, οικονομικά μέτρα, διαδικασίες, λίστες ελέγχου και λύσεις.
 • Περιλαμβάνει επίσης νέα πρότυπα και πρότυπα ελέγχου της εκτίμησης κινδύνων του PCAOB (Διοικητικό Συμβούλιο Λογιστικής Δημόσιας Εταιρείας).
<>

# 7 - Η πλήρης αναφορά CPA

των Nick A. Dauber, Jae K. Shim και Joel G. Siegel

Αυτό το βιβλίο είναι ένα άλλο αριστούργημα αυτών των συγγραφέων που έχουν επίσης γράψει τον «οδηγό τσέπης γιλέκου».

Κριτική βιβλίου

Αυτό το βιβλίο είναι πολύ περιεκτικό και θα μάθετε όλα όσα χρειάζεστε για να μάθετε και περισσότερα. Έχει πάνω από 700 σελίδες και περιέχει λίστες ελέγχου, λύσεις και θεμελιώδεις έννοιες της λογιστικής. Εάν αγοράσετε αυτήν την έκδοση ως αναφορά, δεν χρειάζεστε άλλο βιβλίο αναφοράς CPA για λογιστική. Έχετε ένα βιβλίο και χρησιμοποιήστε αυτό το βιβλίο ως συμπληρωματικό και τελειώσατε με το 1/4 του προγράμματος σπουδών CPA. Δεν είναι μόνο γραμμένο για προετοιμασία CPA, αλλά είναι επίσης χρήσιμο για επαγγελματίες που έχουν ήδη εκκαθαρίσει το CPA. Ως πιθανό CPA, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και να αποκτήσετε τις γνώσεις σας στη λογιστική σε διαφορετικό επίπεδο.

Βασικές επιλογές

 • Θα μάθετε πολλά από αυτό το βιβλίο. Από τα λογιστικά πρότυπα Codification (ASC), το GAAP, τα IFRS, τον οικονομικό λογιστικό, τον οικονομικό σχεδιασμό έως την ανάλυση των οικονομικών καταστάσεων, την αξιολόγηση κινδύνου, τον έλεγχο και τη φορολογία, θα μάθετε τα πάντα από αυτό το βιβλίο.
 • Ακόμα κι αν είναι γραμμένο για επαγγελματίες του CPA, κάθε υποψήφιος CPA θα πρέπει να το διαβάσει πριν ολοκληρώσει τις εξετάσεις του, διότι θα δώσει μια ιδέα για το τι να περιμένει σε ένα λογιστικό περιβάλλον και πώς να ανταποκριθεί σε αυτούς.
<>

# 8 - Μπορείτε να περάσετε τις εξετάσεις CPA: Πάρτε κίνητρα: Τεχνικές γνώσης και οικοδόμησης εμπιστοσύνης

από την Debra R. Hopkins

Η εκμάθηση είναι μόνο το μισό από αυτό που χρειάζεστε για να περάσετε τις εξετάσεις CPA. Το άλλο μισό θα εμφανίζεται σε αυτό το βιβλίο.

Κριτική βιβλίου

Η ιδέα είναι να καταργήσετε την εξέταση με μία κίνηση, στην πρώτη προσπάθεια. Και αυτή η έκδοση θα σας δείξει πώς. Η εκκαθάριση της εξέτασης CPA δεν είναι τελείως η δουλειά ενός αμυδρού ατόμου. Πρέπει πάντα να προχωρήσετε προς τα εμπρός για να διαβάσετε μαμούθ βιβλία και να προσπαθήσετε να εσωτερικεύσετε το υλικό όσο μπορείτε, κάτι που δεν είναι ποτέ εύκολο. Αυτός ο οδηγός μελέτης θα σας δείξει πώς να προετοιμάσετε καλά, πώς να αισθάνεστε σίγουροι για την ικανότητά σας να ολοκληρώσετε τις εξετάσεις και πώς να επιτύχετε το χαμένο κίνητρο. Ο συμπληρωματικός ήχος που δίνεται μαζί του είναι πολύτιμος για τους μαθητές. Έχει αποδειχθεί ένας εξαιρετικός πόρος και πρέπει να το ακούσουμε ξανά και ξανά για να βελτιστοποιήσετε το όφελος.

Βασικές επιλογές

 • Υπάρχουν πολλοί οδηγοί μελέτης CPA διαθέσιμοι στην αγορά, οι οποίοι μιλούν για το τι πρέπει να προετοιμαστούν για το CPA. Αυτό το βιβλίο σας δείχνει πώς να προετοιμαστείτε για το CPA, ώστε να μπορείτε να ολοκληρώσετε τις εξετάσεις στην πρώτη προσπάθεια.
 • Υπάρχουν τέσσερα παραδοτέα που θα λάβετε από αυτό το αριστούργημα Wiley - ένα πρόγραμμα ήχου 60 λεπτών σχετικά με το πώς να παραμείνετε στην κορυφή της εξέτασης CPA, ερωτήσεις για την εξέταση CPA, μια ενότητα για το πώς να διαιρέσετε το μαμούθ υλικό σε κομμάτια που είναι εύκολο να αφομοιωθούν και, τέλος, στρατηγικές για να παραμείνετε κίνητρα κατά την προετοιμασία των εξετάσεων.
<>

# 9 - Πώς να προετοιμαστείτε για τις εξετάσεις πιστοποιημένων δημόσιων λογιστών (Πώς να προετοιμαστείτε για την εξέταση CPA του Barron)

από τον CPA Nick Dauber

Αυτό το βιβλίο είναι παλιό, αλλά διαθέτει όλα τα χρυσά ψήγματα που χρειάζεστε για να περάσετε τις εξετάσεις CPA.

Κριτική βιβλίου

Αυτό δημοσιεύθηκε το 1998. Αν κοιτάξετε το έτος δημοσίευσης, είναι αρκετά παλιό, αλλά αυτό δεν αλλάζει την αξία του υλικού. Όταν οι μαθητές επέλεξαν αυτό το βιβλίο το 2014, έχει την ίδια σημασία. Αλλά φυσικά, μια νέα έκδοση αυτού του βιβλίου θα βοηθήσει τους μαθητές περισσότερο, καθώς δεν θα χρειαζόταν να αναζητήσουν σχετικές ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής παντού.

Ο μηχανισμός εξετάσεων CPA έχει αλλάξει πολύ από τότε που δημοσιεύθηκε. Αλλά οι τεχνικές και τα υλικά εξακολουθούν να ισχύουν σήμερα. Επιπλέον, κάτω από $ 12, είναι πραγματικά ένα μη-brainer. Αγοράστε το και μάθετε το υλικό και μην ξεχάσετε να συγκρίνετε το υλικό με οποιοδήποτε πρόσφατο βιβλίο που αναφέρθηκε παραπάνω. Αυτό μπορεί σίγουρα να είναι ένας εξαιρετικός πόρος για την προετοιμασία CPA.

Βασικές επιλογές

 • Διαβάστε αυτό το βιβλίο ως θεμελιώδη πηγή για να μάθετε και τα τέσσερα θέματα και θα ξέρετε γιατί αυτό το βιβλίο εξακολουθεί να ισχύει στα σημερινά σενάρια.
 • Δεν θα σας διδάξει μόνο κάθε μάθημα, αλλά θα δώσει επίσης ιδέες για το πώς να προετοιμαστείτε για τις εξετάσεις, πώς να οργανώσετε τις συνήθειες μελέτης, πώς να υποβάλετε αίτηση για την εξέταση CPA, πώς να αντιμετωπίσετε υπολογιστικές ερωτήσεις, και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής .
 • Και λαμβάνετε έναν οδηγό CPA 500+ σελίδων κάτω από 12 $. Τι περισσότερο μπορείτε να πάρετε;

Διαλέξτε τρεις οδηγούς μελέτης CPA από την παραπάνω λίστα. Το πρώτο θα πρέπει να είναι ένα βιβλίο, ένα άλλο θα είναι ένα εγχειρίδιο αναφοράς και ένα άλλο θα πρέπει να είναι ένα βιβλίο για τον τρόπο προετοιμασίας για τις εξετάσεις CPA. Και θα είσαι καλός να πας.

<>

# 10 - Πώς να περάσετε την εξέταση CPA: Στην πρώτη δοκιμή (The CPA σταδιοδρομίας)

από την Kary R. Shumway

Αυτός είναι ένας σύντομος οδηγός και θα σας βοηθήσει να περάσετε τις εξετάσεις CPA με μία προσπάθεια.

Κριτική βιβλίου

Είναι ένα βιβλίο στρατηγικής για το πώς να περάσετε το CPA. Ο συγγραφέας πέρασε τις εξετάσεις και μοιράστηκε την εμπειρία του σε αυτό το βιβλίο. Μπορεί να αναρωτιέστε τι μπορεί να διδάξει ένας οδηγός μελέτης CPA 42 σελίδων για κάποιον για την εξέταση CPA. Αλλά δεν πρέπει να πάμε από το μέγεθος του βιβλίου. μάλλον, πρέπει να κοιτάξουμε το περιεχόμενο και να δούμε αν είναι χρήσιμο ή όχι. Αν κοιτάξουμε την κριτική των αναγνωστών, θα δούμε ότι πολλοί μαθητές έχουν αναφέρει πώς οι τεχνικές που περιγράφονται σε αυτό το βιβλίο τους βοήθησαν να αποκτήσουν τις εξετάσεις σε μία προσπάθεια. Μπορείτε να διαβάσετε αυτό το βιβλίο σε ένα απόγευμα και να εφαρμόσετε τις στρατηγικές και τα εργαλεία αμέσως. Ο συγγραφέας πέρασε την εξέταση πριν από λίγο, αλλά οι ιδέες και οι στρατηγικές που εφάρμοσε για να περάσει την εξέταση CPA εξακολουθούν να είναι πολύ σχετικές.

Βασικές επιλογές

 • Λέγεται ότι οι καλύτερες ιδέες βρίσκονται συχνά σε ένα μικρό πακέτο. Για αυτό το βιβλίο, μπορούμε να πούμε το ίδιο πράγμα. Αυτό το βιβλίο είναι πολύ εύκολο στην ανάγνωση και πολύ σύντομο. Έτσι θα καταλάβατε αμέσως την απόδοση της επένδυσης.
 • Οι στρατηγικές, οι τεχνικές και οι τακτικές σε αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσουν στις εξετάσεις σας. Και θα λάβετε περισσότερη αξία από αυτό το βιβλίο από ό, τι θα πληρώσετε.

Παραλάβετε τρία βιβλία από την παραπάνω λίστα. Το πρώτο θα πρέπει να είναι ένα εγχειρίδιο, ένα άλλο θα είναι ένα εγχειρίδιο αναφοράς και ένα άλλο θα πρέπει να είναι ένα βιβλίο σχετικά με τον τρόπο προετοιμασίας για τις εξετάσεις του Certified Public Accountant Και θα είσαι καλός να πας.

<>

Άλλα προτεινόμενα βιβλία

 • Βασικά λογιστικά βιβλία για αρχάριους
 • Κορυφαία 10 βιβλία εθιμοτυπίας
 • Βιβλία Προετοιμασίας GMAT
 • Τα καλύτερα βιβλία Steve Jobs | Κορυφαία 8
 • Κορυφαία 10 καλύτερα βιβλία για τη χρηματοδότηση για διαχειριστές μη χρηματοδότησης

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ AMAZON

Το WallStreetMojo συμμετέχει στο Πρόγραμμα Συνεργατών Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα θυγατρικών που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μέσα στους ιστότοπους να κερδίζουν διαφημιστικά τέλη μέσω της διαφήμισης και της σύνδεσης στο amazon.com


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found