Ιδιωτικά κεφάλαια στον Καναδά | Κορυφαία λίστα εταιρειών | Μισθοί | Θέσεις εργασίας

Ιδιωτικά κεφάλαια στον Καναδά

Εάν θέλετε να μάθετε τα πάντα για τα ιδιωτικά κεφάλαια στον Καναδά, είστε στο σωστό μέρος. Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για την αγορά ιδιωτικών μετοχών, τους μισθούς, τη διαδικασία πρόσληψης, τον πολιτισμό, τις κορυφαίες εταιρείες, τις θέσεις εργασίας και τις ευκαιρίες εξόδου στον Καναδά.

Ας δούμε την ακολουθία του άρθρου -

  Επισκόπηση του Private Equity στον Καναδά

  Αν κοιτάξουμε την ενημέρωση του 2016, θα δούμε ότι η καναδική αγορά ιδιωτικών μετοχών δεν τα πήγε καλά το 2016. Το 2016, η αγορά ιδιωτικών μετοχών στον Καναδά μειώθηκε κατά 24% σε αξία και ο αριθμός των συναλλαγών μειώθηκε κατά 19%.

  Ωστόσο, το 2015 δεν ήταν καθόλου άσχημα. Το 2015, οι προσφορές PE αυξήθηκαν σε αξία 49 δισεκατομμυρίων δολαρίων. αλλά το 2016, ήταν μόλις 31 δισεκατομμύρια δολάρια σε αξία.

  Αλλά το ερώτημα παραμένει γιατί το Private Equity στον Καναδά χτυπήθηκε σκληρά το 2016;

  Καθώς ερευνούμε, βλέπουμε ότι ο τομέας της ενέργειας το 2016 δεν είχε απόδοση όπως αναμενόταν. Το 2016, μόνο 18 συμφωνίες έκλεισαν στον ενεργειακό τομέα. η συνολική αξία των οποίων ήταν 3,1 δισεκατομμύρια δολάρια. Αν σε αντίθεση με τις ενεργειακές συμφωνίες το 2015, θα δούμε ότι υπήρχαν 36 συναλλαγές και η αξία αυτών των συμφωνιών ήταν 7,1 δισεκατομμύρια δολάρια.

  Σύμφωνα με την Financial Post το 2016, τρεις επενδυτές ιδιωτικών μετοχών - η Hellman & Friedman LLC, η PennanrPark Investment Corporation και η Thomas H Lee Partners LP ήταν στην κορυφή της λίστας, κλείνοντας τρεις συμφωνίες.

  Διαπιστώθηκε επίσης ότι τα τρία πρώτα τρίμηνα ήταν πολύ καρποφόρα όσον αφορά το κλείσιμο της συμφωνίας. αλλά το τελευταίο τρίμηνο, η ιδιωτική αγορά μετοχών στον Καναδά δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες.

  Ως άτομα που αναζητούν εργασία, πώς πρέπει να προσεγγίσετε το Private Equity στον Καναδά; Πρέπει να το δείτε ως αναπόφευκτο των συνήθων χαρακτηριστικών της αγοράς. Μερικές φορές η αγορά θα ανέβει και μερικές φορές η αγορά θα πέσει. Και ακόμη και αν έπληξε την αγορά άσχημα, οι συνέπειες διαρκούν μόνο λίγους μήνες. και πάλι μετά το κλείσιμο μερικών ακόμη συμφωνιών, τα πράγματα θα αρχίσουν να φαίνονται πιο φωτεινά από ποτέ.

  Εάν είστε νέοι στο Private Equity, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε αυτήν τη λεπτομερή Επισκόπηση Private Equity

  Υπηρεσίες Private Equity που προσφέρονται στον Καναδά

  Ο Καναδάς ακολουθεί τα ίδια ίχνη της αγοράς ιδιωτικών μετοχών των ΗΠΑ και προσφέρει πληθώρα υπηρεσιών. Αλλά πριν από αυτό, είναι σημαντικό να αναφέρουμε τους τύπους χρηματοδότησης που προσφέρουν κορυφαίες εταιρείες Private Equity στον Καναδά. Οι κορυφαίες εταιρείες ιδιωτικών μετοχών στον Καναδά διαθέτουν λειτουργική υποδομή παγκόσμιας κλάσης που υποστηρίζει διαφορετικά είδη κεφαλαίων.

  Αυτοί είναι -

  • Βιωσιμότητα
  • Εξαγορά
  • Επιστήμη της ζωής
  • Διαβιβάσεις
  • Γυρίστε
  • Δευτερεύοντα κεφάλαια
  • Ημιώροφος

  Κορυφαίες εταιρείες ιδιωτικών μετοχών στον Καναδά παρέχουν όλους αυτούς τους τύπους αμοιβαίων κεφαλαίων και προσφέρουν εξειδικευμένη υποστήριξη σε κάθε ανάγκη σε πελάτες.

  Τώρα, ας μιλήσουμε για τις υπηρεσίες.

  • Δημιουργία & διάρθρωση κεφαλαίων : Μόνο η παροχή κεφαλαίων στις εταιρείες δεν θα αρκούσε έως ότου οι κορυφαίες ιδιωτικές εταιρείες μετοχών βοηθήσουν τις εταιρείες με τη μέθοδο ίδρυσης και αναφέρουν τους τρόπους δομής τους.
  • Λογιστική αμοιβαίων κεφαλαίων : Μαζί με τη δημιουργία και τη διάρθρωση των κεφαλαίων, οι ιδιωτικές εταιρείες μετοχών παρέχουν επίσης λογιστική αμοιβαίων κεφαλαίων στις αντίστοιχες εταιρείες για να διευκολύνουν τη διαδικασία.
  • Παγκόσμιες υπηρεσίες τεχνολογίας ιδιωτικών μετοχών: Η PE δεν είναι ένα περιφερειακό φαινόμενο και έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο. Και για να προσφέρουν τη δέσμευση στις εταιρείες, κορυφαίες εταιρείες ιδιωτικών μετοχών προσφέρουν μια παγκόσμια προοπτική μέσω παγκόσμιων υπηρεσιών τεχνολογίας ιδιωτικών μετοχών.
  • Διοικητικές υπηρεσίες αμοιβαίων κεφαλαίων : Η παροχή κεφαλαίων δεν είναι το μόνο πράγμα που κάνουν οι εταιρείες ιδιωτικών μετοχών στον Καναδά. Προσφέρουν επίσης πολλές άλλες βοηθητικές υπηρεσίες. Μία από τις πιο σημαντικές βοηθητικές υπηρεσίες είναι η διοικητική υπηρεσία κεφαλαίων, η οποία προσφέρεται από ιδιωτικές εταιρείες στον Καναδά στις αντίστοιχες εταιρείες και για να τις βοηθήσει να κάνουν το άλμα από το σημείο Α στο σημείο Β.
  • Μεταφορά γραφείων και εταιρικών γραμματειακών υπηρεσιών: Αν και η Private Equity στον Καναδά χειρίζεται κυρίως το διαφορετικό μέγεθος των συμφωνιών. Προσφέρουν επίσης υπηρεσίες μεταβίβασης γραφείων και εταιρικών γραμματειών στις εταιρείες που συνδέονται άμεσα με εταιρείες PE.
  • Δωρεάν υπηρεσίες: Εκτός από τα παραπάνω, κορυφαίες εταιρείες ιδιωτικών μετοχών στον Καναδά προσφέρουν επίσης διάφορες συμπληρωματικές υπηρεσίες όπως παγκόσμια επιμέλεια, διαχείριση μετρητών, συνάλλαγμα και δανεισμό τίτλων.

  Ο σκοπός της παροχής όλων αυτών των υπηρεσιών στις αντίστοιχες ιδιωτικές εταιρείες είναι να διασφαλιστεί ότι οι εταιρείες κάνουν μια γρήγορη μετάβαση μεταξύ του τόπου που ήταν στο σημείο που θέλουν να είναι. Και αυτές οι υπηρεσίες ισχύουν για όλα τα είδη κεφαλαίων (μικρά και μεγάλα) σε όλα τα επίπεδα.

  Κορυφαίες εταιρείες ιδιωτικών μετοχών στον Καναδά

  Το Leaders League έχει παρουσιάσει μια λίστα με κορυφαίους επενδυτές ιδιωτικών μετοχών (βάσει του Leveraged Buy Out) στον Καναδά το 2016. Η κατάταξη έγινε με βάση τα πιο προτιμώμενα Private Equity στον Καναδά σε LBO - κορυφαίες εταιρείες ιδιωτικών μετοχών, εξαιρετικές εταιρείες PE, και συνιστώνται ιδιαίτερα οργανισμοί ιδιωτικών μετοχών.

  Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτά ένα προς ένα.

  Leading: Το Leaders League είχε αναφέρει τέσσερα ονόματα κάτω από τις κορυφαίες εταιρείες ιδιωτικών μετοχών στον Καναδά το 2016, τα οποία δεν ταιριάζουν με την έκθεση της Financial Post. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτά -

  • Birch Hill Equity Partners
  • Συνεργάτες Crestview
  • Hellman & Friedman
  • TPG Capital

  Εξαιρετική: Αυτές οι εταιρείες δεν έχουν τις περισσότερες επιρροές το 2016 σύμφωνα με το Leaders League, αλλά υπάρχουν οι δεύτερες τάσεις όσον αφορά τις προτιμήσεις στην αγορά -

  • Abacus Private Equity Group
  • Caisse DE Depot ET Placement DU Κεμπέκ
  • Συνεργάτες της Citic Capital
  • Διοικητικό Συμβούλιο Επενδύσεων CPP
  • Επενδύσεις Novacap
  • ONEX Συνεργάτες
  • Ιδιωτικό κεφάλαιο εκπαιδευτικών

  Συνιστάται ανεπιφύλακτα: Μετά από κορυφαίες και εξαιρετικές εταιρείες Private Equity στον Καναδά το 2016, ακολουθεί μια λίστα με εταιρείες που προτάθηκαν ιδιαίτερα από το Leaders League -

  • ARC Οικονομικά
  • Συνεργάτες Centerbridge
  • CI Capital Partners
  • Συνεργάτες της Edgestone Capital
  • Fonds DE Solidarite
  • Όμιλος Fosun Capital
  • Serruya Private Equity
  • Westerkirk Capital

  Πρόσληψη ιδιωτικών κεφαλαίων στον Καναδά

  Ας πούμε ότι μόλις αποφοιτήσατε από το κολέγιο και εκτρέφετε την ιδέα ότι τα ιδιωτικά κεφάλαια θα ήταν η πρώτη σας δουλειά. Πώς θα προσεγγίζατε όλη τη διαδικασία πρόσληψης;

  Σε αυτήν την ενότητα, θα μιλήσουμε για τη διαδικασία πρόσληψης ιδιωτικών ιδίων κεφαλαίων όχι μόνο στον Καναδά αλλά και στις περισσότερες χώρες της Βόρειας Αμερικής.

  Ας δούμε τη διαδικασία βήμα προς βήμα -

  Χρονοδιάγραμμα

  Το χρονοδιάγραμμα στη διαδικασία πρόσληψης είναι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε. Ακολουθεί μια σύντομη επισκόπηση -

  1. Συνεδρία συνέντευξης κατά τον κύκλο: Στα τέλη Ιανουαρίου έως τον Μάρτιο, ξεκινά η συνεδρία συνέντευξης στον κύκλο. Το πρόγραμμα δεν είναι πάντα καθορισμένο, αλλά το χρονικό πλαίσιο είναι πάντα από Ιανουάριο έως Μάρτιο.
  2. Συνεδρία συνέντευξης εκτός κύκλου: Μετά τον Μάρτιο, ξεκινά η συνεδρία συνέντευξης εκτός κύκλου και διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  Πώς ξεκινά η διαδικασία πρόσληψης (σε εταιρείες PE στον Καναδά):

  Όπως γνωρίζετε ήδη, η είσοδος σε Private Equity στον Καναδά δεν είναι εύκολη. Δεν θα μπορείτε να κάνετε αίτηση μέσω διαδικτυακών πυλών και δεν υπάρχει τρόπος για διαδικτυακές εφαρμογές. Η εναλλακτική λύση είναι ότι οι κυνηγοί θα επικοινωνήσουν μαζί σας για οποιεσδήποτε ανοιχτές θέσεις σε ιδιωτικές εταιρείες μετοχών. Κάθε ιδιωτική εταιρεία μετοχών προσλαμβάνει έναν κυνηγό για να εκτελέσει ολόκληρη τη διαδικασία πρόσληψης. Μόλις ολοκληρωθεί ολόκληρη η διαδικασία και ένας νέος μισθωτής ενταχθεί στην εταιρεία ιδιωτικών μετοχών, ο κυνηγός θα πληρώσει μια αμοιβή βάσει του προκαθορισμένου ποσοστού του μισθού της νέας μίσθωσης. Έτσι, η επιτυχία σας στην πρόσληψη εξαρτάται από τον κυνηγό. Εάν ο κυνηγός δεν σας προτείνει να είστε εξαιρετικός υποψήφιος για πρόσληψη, η πιθανότητά σας να μπείτε στο Private Equity στον Καναδά είναι σχεδόν ζοφερή.

  Πρώτη προβολή

  Λοιπόν, πώς θα έχετε αντίκτυπο; Η απάντηση είναι ότι πρέπει να σκεφτείτε από την οπτική γωνία του κυνηγού. Κάθε φορά που κληθείτε για την πρώτη συνέντευξη, είναι μια μέθοδος ελέγχου. Αυτή η κύρια συνέντευξη θα φιλτράρει τους καλύτερους υποψηφίους από μια σειρά υποψηφίων. Και αυτό σημαίνει ότι ο κυνηγός θα κρίνει κάθε σας κίνηση. ακόμα κι αν θα ήταν πολύ καλός στην επιφάνεια. Η εταιρεία PE είναι ο πελάτης του κυνηγού, όχι εσείς. Και αν ο κυνηγός κεφαλής αποτύχει να προσφέρει καλύτερους / υψηλού επιπέδου υποψήφιους, τότε ο πολύτιμος χρόνος του πελάτη θα χαθεί και ο κυνηγός επικεφαλής κινδυνεύει να αντικατασταθεί με άλλο κυνηγό. Έτσι, θα σας προτείνει μόνο, εάν είστε ο καλύτερος υποψήφιος της παρτίδας (σε γνώση, δεξιότητα, προθυμία και στάση). Έτσι, πριν από την πρώτη προβολή, πρέπει να προετοιμαστείτε σκληρά.Η προετοιμασία είναι το κλειδί για να επηρεάσετε τον κυνηγό και να διασφαλίσετε ότι θα επιλέξετε τον επόμενο γύρο.

  Συνεντεύξεις σε κύκλο

  Μετά τον έλεγχο, οι συνεντεύξεις στον κύκλο διεξάγονται κατά τη διάρκεια Ιανουαρίου-Μαρτίου. Και συνήθως, η προσφορά παρατείνεται μέσα σε ένα σύντομο Σαββατοκύριακο στην περίπτωση των mega κεφαλαίων. Οι συνεντεύξεις PE δεν θα ήταν σαν επενδυτική τραπεζική. Το Big Private Equity στον Καναδά λαμβάνει γρήγορες αποφάσεις και επιλέγει τους καλύτερους και καταλληλότερους υποψηφίους εντός 3-4 ημερών από τη διαδικασία συνέντευξης. Έτσι, η ιδέα είναι ότι πρέπει να είστε πάντα έτοιμοι για τη συνέντευξη. Εάν σας ζητήσουν να έρθετε σε συνέντευξη στις 2 π.μ., θα πρέπει να είστε έτοιμοι να πάτε για τη συνέντευξη. Επίσης, ρίξτε μια ματιά σε αυτήν την κορυφαία ερώτηση συνέντευξης ιδιωτικών συμμετοχών

  Συνεντεύξεις εκτός κύκλου:

  Οι συνεντεύξεις εκτός κύκλου διεξάγονται για μεγάλο χρονικό διάστημα, συνήθως μετά τον Μάρτιο. Γενικά, η διαδικασία συνέντευξης θα διαρκέσει περισσότερο από την περίοδο συνέντευξης κατά τον κύκλο. Θα λάβετε συνέντευξη και αν κάνετε καλό, θα ενημερωθείτε σε σύντομο χρονικό διάστημα. αλλά οι προσφορές θα διαρκέσουν περισσότερο χρόνο.

  Μορφή:

  Υπάρχουν συνήθως τρεις γύροι τόσο για συνεντεύξεις όσο και για εκτός κύκλου. Πρώτον, θα υπήρχε μια συνέντευξη πρώτου γύρου, έπειτα μια ανάλυση μελέτης περιπτώσεων ή ένα τεστ δεξιοτήτων χρηματοοικονομικής μοντελοποίησης και τέλος θα υπήρχε ο τελικός γύρος με τους Συνεργάτες των εταιρειών Private Equity στον Καναδά.

  Εξαίρεση:

  Αφού αναφέρω το όλο θέμα, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η διαδικασία πρόσληψης στον Καναδά δεν είναι πάντα δομημένη (ειδικά για συνταξιοδοτικά ταμεία). Μαζί με την πρόσληψη από τους κυνηγούς κεφαλιών, άτομα με εμπειρία προσλαμβάνονται επίσης με αναφορές ή προτάσεις.

  Πολιτισμός ιδιωτικών κεφαλαίων στον Καναδά

  Η εργασιακή κουλτούρα στον Καναδά είναι λίγο διαφορετική από τις ΗΠΑ. Καθώς ο Καναδάς έχει μια σχετικά μικρή αγορά ιδιωτικών μετοχών από τις ΗΠΑ, υπάρχουν λιγότερα μεγάλα κεφάλαια και τα περισσότερα είναι μικρά και ενδιάμεσα κεφάλαια που χειρίζονται οι ιδιωτικές εταιρείες.

  Οι ώρες εργασίας είναι περίπου 70-100 ώρες την εβδομάδα, ανάλογα με την εταιρεία στην οποία εργάζεστε και το μέγεθος των χρημάτων που διαχειρίζεστε. Ως αποτέλεσμα, η ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής δεν μπορεί πάντα να διατηρηθεί.

  Ωστόσο, εάν παραμείνετε για 2-4 χρόνια σε ιδιωτικά κεφάλαια στον Καναδά, θα προχωρήσετε σε ένα υψηλότερο σκαλί όπου θα εργάζεστε συνήθως λιγότερες ώρες από τους νέους σας.

  Μισθοί σε ιδιωτικά κεφάλαια στον Καναδά

  Ο μισθός στα ιδιωτικά κεφάλαια είναι τεράστιος όπως ήδη γνωρίζετε. Στον Καναδά, υπάρχει μια απλή δομή που ακολουθείται από μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες μετοχών. Ο παρακάτω μισθός προορίζεται για επαγγελματίες ιδιωτικών κεφαλαίων πρώτου έτους και καθώς προχωράτε σε υψηλότερο επίπεδο, ο μισθός σας θα αυξανόταν σταδιακά -

  • Εάν είστε στην καναδική αγορά ιδιωτικών μετοχών και συμμετέχετε στα συνταξιοδοτικά ταμεία. θα κερδίσετε περίπου 150.000 $ ετησίως.
  • Εάν βρίσκεστε στο αρχικό στάδιο της καριέρας σας με ιδιωτικά κεφάλαια και συμμετάσχετε σε μια μετοχική εταιρεία ιδιωτικών μετοχών, τότε ο μισθός σας θα ήταν περίπου 200.000 $ ετησίως. Μπορείτε να δείτε τη διαφορά μεταξύ συμμετοχής σε συνταξιοδοτικό ταμείο και μεσαίου κεφαλαίου; Ναι, η διαφορά είναι 50.000 $ ετησίως στους μισθούς.
  • Τέλος, εάν εγγραφείτε στο Onex, ο μισθός σας θα είναι πάνω από 250.000 $ ετησίως.

  Έτσι, από τις παραπάνω πληροφορίες, είναι σαφές ότι ανάλογα με τα ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια αποφασίζετε να συμμετάσχετε. ο μισθός σας θα επηρεαζόταν πολύ από αυτό. Επιπλέον, πρέπει επίσης να έχετε κατά νου ότι, ο μισθός σας είναι επίσης άμεσα ανάλογος με τις ώρες που βάζετε. Και οι ώρες εργασίας εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τα κεφάλαια.

  Ευκαιρίες εξόδου ιδιωτικών κεφαλαίων στον Καναδά

  Πριν αποφασίσετε να αποχωρήσετε από ιδιωτικά κεφάλαια στον Καναδά, πρέπει πρώτα να καταλάβετε γιατί θέλετε να βγείτε από την πρώτη θέση; Ανησυχείτε για τις ώρες εργασίας; Ή δεν είστε ικανοποιημένοι με τον μισθό; Εάν ο μισθός είναι το δικό σας πράγμα, μπορείτε να δείτε κορυφαίες εταιρείες όπως το Onex, το Birch Hill, το Brookfield και το Imperial, που παίζουν άφθονες από άποψη μισθών.

  Και αν ανησυχείτε για τις ώρες εργασίας, τότε μπορείτε να διατηρήσετε τα ιδιωτικά σας κεφάλαια για κάποιο χρονικό διάστημα και να προωθηθείτε σε υψηλότερες θέσεις.

  Επειδή στον Καναδά, είναι δύσκολο να πας σε άλλους τομείς από ιδιωτικά κεφάλαια! Είναι σχετικά εύκολο να μπείτε σε ιδιωτικά κεφάλαια από επενδυτικό τραπεζικό υπόβαθρο. αλλά δεν είναι εύκολο να μετακινηθείτε σε κάτι άλλο.

  Ωστόσο, με αρκετή δικτύωση και ψυχρή κλήση, μπορείτε να πραγματοποιήσετε συνεντεύξεις σε επενδυτικές τραπεζικές συναλλαγές, hedge fund, εάν αυτό είναι που στοχεύετε.

  Στην τελική ανάλυση

  Στον Καναδά, η αγορά ιδιωτικών μετοχών δεν είναι πάντα σταθερή. Ωστόσο, λίγες κορυφαίες εταιρείες που εκτελούν σημαντικές συμφωνίες συνήθως δεν επηρεάζονται. Επομένως, από την αρχή, δοκιμάστε να συμμετάσχετε στις μεγάλες εταιρείες εάν θέλετε να μείνετε στον Καναδά. Διαφορετικά, μπορείτε πάντα να βγείτε και να συμμετάσχετε στην αγορά ιδιωτικών μετοχών των ΗΠΑ. Η μόνη απαίτηση, σε αυτήν την περίπτωση, θα ήταν το κορυφαίο πτυχίο από ένα φημισμένο πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ.


  $config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found