Βιβλία νόμου | Λίστα των κορυφαίων 10 καλύτερων βιβλίων νόμου όλων των εποχών

Λίστα με τα κορυφαία 10 βιβλία νόμου

Ο νόμος είναι ένα σύνολο κανόνων που επιβάλλονται από μια χώρα / όργανο για τη ρύθμιση των ενεργειών / συμπεριφορών των μελών της χώρας. Παρακάτω είναι η λίστα των βιβλίων για το νόμο -

 1. Συνταγματικός νόμος: Αρχές και πολιτικές  <>
 2. Κατανόηση του Ποινικού Δικαίου  <>
 3. Επιχειρηματικό δίκαιο: Κείμενο και υποθέσεις <>
 4. Εργασία με συμβόλαια  <>
 5. Εγχειρίδιο περιβαλλοντικού δικαίου  <>
 6. Οικογενειακός νόμος  <>
 7. Ο νόμος περί ακινήτων McGraw-Hill για Paralegals  <>
 8. Νομικός οδηγός για την έναρξη και τη λειτουργία μιας μικρής επιχείρησης  <>
 9. Διπλώματα ευρεσιτεχνίας, πνευματικά δικαιώματα και εμπορικά σήματα για ανδρείκελα  <>
 10. Διεθνές δίκαιο  <>

Ας συζητήσουμε λεπτομερώς καθένα από τα βιβλία νόμου μαζί με τα βασικά στοιχεία και τις κριτικές του.

# 1 - Συνταγματικός νόμος: Αρχές και πολιτικές

από τον Erwin Chemerinsky

Κριτική βιβλίου

Πολλοί μαθητές ανέφεραν ότι αυτό το βιβλίο έχει σώσει τη ζωή τους. Επειδή ο συνταγματικός νόμος είναι το πιο φρικτό θέμα για τους μαθητές. Ωστόσο, μετά την ανάγνωση, συνειδητοποίησαν ότι ο συνταγματικός νόμος δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Μπορεί να γίνει κατανοητό εάν τα βασικά διδάσκονται με σαφήνεια και σχετική ικανότητα. Το βιβλίο του Chemerinsky κάνει και τα δύο για μαθητές.

Από την πρώτη πλευρά, το βιβλίο είναι γραμμένο τόσο καλά, που δεν θα σκοντάψετε σε κανένα μέρος και η κατανόηση θα ήταν σταθερή. Και δεύτερον, για τους πρώτους φοιτητές νομικής, είναι πολύ εύκολο να το διαβάσετε. Από την άποψη πολλών αναγνωστών, μπορεί εύκολα να ειπωθεί ότι είναι ιδανικό για όσους βρίσκουν το συνταγματικό δίκαιο αδιαπέραστο και ταυτόχρονα θέλουν να χωνέψουν και να περάσουν τις εξετάσεις τους.

Κανονικά, στις νομικές σπουδές, το συνταγματικό δίκαιο διδάσκεται τον πρώτο χρόνο όταν οι μαθητές είναι νέοι σε αυτό το είδος σπουδών και βρίσκουν πολύ δύσκολη τη νομοθεσία για τα μειονεκτήματα. Είναι ένα must-read για εκείνους που μόλις ξεκινούν σε νομικές μελέτες για τη λογική διάταξη των κεφαλαίων και του εύπεπτου περιεχομένου.

Βασικές επιλογές

 • Αυτός είναι ο πιο ολοκληρωμένος οδηγός για το συνταγματικό δίκαιο που θα βρείτε ποτέ. Με περισσότερες από 1000 σελίδες, αυτό το βιβλίο μπορεί να είναι ο ανεξάρτητος οδηγός για την προετοιμασία του συνταγματικού νόμου.
 • Επιπλέον, θα λάβετε επίσης πολλές αναφορές, παραδείγματα και περιπτώσεις για να συμπληρώσετε την κατανόησή σας για το συνταγματικό δίκαιο.
 • Οι περισσότεροι από τους μαθητές έχουν περάσει με επιτυχία συνταγματικό νόμο διαβάζοντας αυτό το βιβλίο.
<>

# 2 - Κατανόηση του ποινικού δικαίου

από τον Joshua Dressler

Κριτική βιβλίου

Εάν ψάχνετε ένα βιβλίο για το ποινικό δίκαιο, θα βρείτε μεγάλη αξία σε αυτό το βιβλίο. Οι περισσότεροι από τους αναγνώστες που έχουν διαβάσει αυτό το βιβλίο ανέφεραν ότι είναι ένα εξαιρετικό βιβλίο αναφοράς για την επιτυχή εξέταση. Έχει γραφτεί για μαθητές και ως φοιτητής νομικής, θα είστε σε θέση να εκτιμήσετε το περιεχόμενο, τη λογική χρονολογία και τη σαφή, συνοπτική έκδοση. Λίγοι μαθητές έχουν σχολιάσει ότι εάν έχετε το βιβλίο βιβλίου του Dressler, αυτό το βιβλίο θα λειτουργήσει ως ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα.

Για να κατανοήσετε το ποινικό δίκαιο, χρειάζεστε πάντα ένα βιβλίο που θα συγκρίνει τον ποινικό κώδικα με τις χρηστικές πτυχές του ποινικού δικαίου. Λοιπόν, αυτό το βιβλίο δεν σας απογοητεύει και από την άποψη αυτή. Πρέπει κυρίως να διαβαστεί από τους φοιτητές του νόμου. αλλά αν είστε στο νομικό επάγγελμα ή στην επιχείρηση και πιστεύετε ότι πρέπει να επανεξετάσετε λίγες τροποποιήσεις ή νομικές δεσμεύσεις μιας συγκεκριμένης κατάστασης, μπορείτε να διαβάσετε αυτό το βιβλίο για αναφορά. Μαζί με διαφορετικούς τύπους εγκλημάτων και τις νομικές τους ενέργειες, θα βρείτε επίσης πολλές περιπτώσεις, αναφορές, παραδείγματα και συνοπτικές εξηγήσεις.

Βασικές επιλογές

 • Θα μπορείτε να εκτιμήσετε σωστά το βιβλίο εάν το χρησιμοποιήσετε ως συμπλήρωμα σε ένα βιβλίο υποθέσεων για το ποινικό δίκαιο. Είναι συνοπτικό και περιεκτικό ταυτόχρονα και δεν χρειάζεται να διαβάσετε κανένα άλλο βιβλίο εάν η πρόθεσή σας είναι απλώς να περάσετε τις εξετάσεις.
 • Αυτό το εγχειρίδιο εστιάζει στις βασικές αρχές συγκεκριμένων εγκλημάτων όπως ανθρωποκτονία, βιασμός, κλοπή, ομαδική εγκληματικότητα και καλύπτει επίσης θεωρίες τιμωρίας και γενικές αρχές ως νομιμότητα και αναλογικότητα.
<>

# 3 - Επιχειρηματικό δίκαιο: Κείμενο και υποθέσεις

των Kenneth W. Clarkson, Roger LeRoy Miller και Frank B. Cross

Κριτική βιβλίου

Αυτό το βιβλίο είναι ένας καταπληκτικός οδηγός για κάποιον που έχει σπουδάσει ένα μάθημα επιχειρήσεων / οικονομικών και πρέπει να περάσει από το λογισμικό του επιχειρηματικού δικαίου. Είναι ένας καταπληκτικός πόρος για κάποιον που είναι ιδιοκτήτης επιχείρησης και θα πρέπει να είναι ισχυρός στο επιχειρηματικό δίκαιο για να μπορεί να διευθύνει την επιχείρησή του καλά. Ένας από τους αναγνώστες που ασκούν το δίκαιο ανέφερε ότι αυτό το βιβλίο είναι πολύ περιεκτικό και έχει δώσει μια λεπτομερή εξήγηση για κάθε θεμελιώδες επιχειρηματικό δίκαιο.

Είναι πιο περιεκτικό από ό, τι χρειάζεται ποτέ ένας φοιτητής επιχειρήσεων. αυτό σημαίνει δύο πράγματα - πρώτα, δεν υπάρχουν προβλήματα με την επιτυχία στις εξετάσεις. Και δεύτερον, ο φοιτητής επιχειρήσεων μπορεί να διαβάσει κάποιο πρόσθετο υλικό για καλύτερη κατανόηση και κατανόηση. Επιπλέον, εάν είστε πλήρης αρχάριος και δεν έχετε ιδέα για το επιχειρηματικό δίκαιο, θα ήταν ο σωτήρας σας. Μπορεί να ονομαστεί Βίβλος για το επιχειρηματικό δίκαιο. Κάθε χρόνο, μπορείτε να επισκέπτεστε ξανά αυτό το βιβλίο για αναφορά.

Βασικές επιλογές

 • Είναι τόσο περιεκτικό που περιλαμβάνει τους θεμελιώδεις νόμους, καθώς και επιχειρηματικές υποθέσεις που θα βοηθήσουν τους μαθητές να κατανοήσουν καλύτερα τα κείμενα.
 • Δεν περιλαμβάνει μόνο παλιές περιπτώσεις. Έχει επίσης μια σειρά από σύγχρονες και νέες υποθέσεις που είναι πολύ σχετικές για τους φοιτητές του επιχειρηματικού δικαίου.
<>

# 4 - Εργασία με συμβόλαια

Τι δεν σας διδάσκει η Νομική Σχολή, 2η Έκδοση (Εταιρική Βιβλιοθήκη Εταιρειών και Ασφάλειας)

από τον Charles M. Fox

Κριτική βιβλίου

Εάν ανησυχείτε ποτέ για το δίκαιο των συμβάσεων στη νομική σας σχολή, αυτό είναι απαραίτητο για εσάς. Όχι μόνο διευκολύνει τις έννοιες, αλλά επίσης σας διδάσκει πώς να συντάξετε πραγματικά τη σύμβαση. Οι αναγνώστες σε όλο τον κόσμο που έχουν διαβάσει αυτό το βιβλίο ανέφεραν ότι είναι το μοναδικό καλύτερο βιβλίο για τη σύνταξη των συμβάσεων.

Αλλά ας πούμε ότι δεν έχετε πάει ποτέ στη νομική σχολή και δεν έχετε εκπαιδευτικό υπόβαθρο στο νόμο. θα μπορούσε αυτό το βιβλίο να προσθέσει αξία σε εσάς / το επάγγελμά σας; Εάν είστε επί του παρόντος συνδεδεμένοι με τη σύνταξη συμβάσεων και δεν έχετε πτυχίο, αυτό είναι το αυτόνομο βιβλίο που χρειάζεστε.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως εκπαιδευτικό υλικό για να διδάξετε τους νέους σας σχετικά με τη σύνταξη συμβολαίων, καθώς και να διατηρήσετε το βιβλίο στο γραφείο σας για μελλοντική αναφορά. Επιπλέον, εάν ονειρεύεστε ποτέ να γίνετε δικηγόρος συναλλαγών, είναι απαραίτητο για εσάς. Το περιεχόμενο του βιβλίου θα σας βοηθήσει επίσης εάν ενεργείτε ως δικηγόρος δικαστικών διαφορών εκ μέρους των πελατών σας.

Βασικές επιλογές

 • Για να συντάξετε μια σύμβαση χρειάζεστε τρεις τύπους πρακτικών γνώσεων - νομικές, τεχνικές και επιχειρηματικές. Αυτό το βιβλίο θα σας δώσει και τους τρεις.
 • Αυτό το βιβλίο είναι γραμμένο με τέτοιο τρόπο ώστε ως απλός να είστε σε θέση να ακολουθήσετε τη μέθοδο βήμα προς βήμα και να μάθετε τον τρόπο σας για να γίνετε ο καλύτερος σχεδιαστής συμβολαίου.
<>

# 5 - Εγχειρίδιο περιβαλλοντικού δικαίου

των Christopher L. Bell, F. William Brownell, David R. Case, Kevin A. Ewing, Jessica O. King, Stanley W. Landfair και πολλοί

Κριτική βιβλίου

Εάν μελετάτε το περιβαλλοντικό δίκαιο και έχετε αποφασίσει να γίνετε μελετητής περιβαλλοντικής νομοθεσίας, αυτό είναι ένα εξαιρετικό βιβλίο για εσάς. Πάνω από 1100 σελίδες, περιλαμβάνει όλες τις περιπτώσεις, παραδείγματα, έννοιες και βασικές αρχές του περιβαλλοντικού δικαίου που χρειάζεστε απόλυτα. Υπάρχουν πολλά άλλα βιβλία που είναι πολύ περιεκτικά όπως αυτό, αλλά γιατί να διαβάσετε αυτό; Επειδή αυτό περιλαμβάνει επίσης αναθεωρήσεις από την Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος των Ηνωμένων Πολιτειών (US EPA)!

Μπορεί να μην το θεωρείτε χρήσιμο ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, επειδή υπάρχουν πάρα πολλές πληροφορίες από τις απαιτούμενες. Είναι μια τέλεια ανάγνωση για όσους ασχολούνται με το δίκαιο ως φοιτητής και πρέπει να διαβάσουν ένα κείμενο σχετικά με το περιβαλλοντικό δίκαιο.

Η μόνη παγίδα αυτού του βιβλίου είναι - είναι μερικές φορές βαρετή, δεδομένου ότι συνεχίζει να εξηγεί σε βάθος τις έννοιες. Εάν δεν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε ως βιβλίο, μπορείτε να διατηρήσετε αυτό το βιβλίο ως πρόσθετη αναφορά και όποτε χρειαστεί να βρείτε μια πιο λεπτομερή επισκόπηση οποιασδήποτε έννοιας, μπορείτε να διαλέξετε αυτό το βιβλίο και να διαβάσετε.

Βασικές επιλογές

 • Το 1973, τρία χρόνια μετά την έγκριση του Περιβαλλοντικού Νόμου από το Κογκρέσο, αυτό το βιβλίο εκδόθηκε για πρώτη φορά. Και από τότε εξυπηρετεί τους μαθητές με όλες τις περιπτώσεις, παραδείγματα, βασικά και σύγχρονα θέματα.
 • Με λίγα λόγια, αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει να απαντήσετε σε τρεις ερωτήσεις -
   • Πώς μπορεί κανείς να διασφαλίσει τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς;
   • Πώς επηρεάζουν οι τελευταίες περιβαλλοντικές εξελίξεις τις επιχειρήσεις;
   • Πώς να διατηρήσετε αποτελεσματικές τις λειτουργίες και το περιβάλλον ασφαλές;
<>

# 6 - Οικογενειακός νόμος

από τον William P. Statsky

Κριτική βιβλίου

Εάν ρωτάτε τους ανθρώπους για τη σημαντικότερη προτεραιότητα της ζωής τους, θα έλεγαν από κοινού - «οικογένεια». Εάν μια οικογένεια είναι σημαντική για εσάς, πρέπει επίσης να βρείτε τρόπους για την προστασία της οικογένειάς σας. Διαλέξτε αυτό το βιβλίο και μάθετε πώς μπορείτε να προστατεύσετε το συμφέρον της οικογένειάς σας. Ας πούμε ότι θέλετε να προχωρήσετε πέρα ​​και δεν θέλετε απλώς να προστατεύσετε την οικογένειά σας. αλλά επίσης θέλετε να προστατεύσετε την οικογένεια των άλλων - σε αυτήν την περίπτωση, επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το βιβλίο.

Η ανάγνωση αυτού του βιβλίου θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς σχετίζεται ο νόμος με τις εγχώριες σχέσεις, ποια είναι η θέση της paralegal και του πληρεξούσιου και πώς μπορείτε να ασκήσετε τη δύναμή σας για να προστατεύσετε την οικογένειά σας. Αυτό το βιβλίο προσφέρει επίσης αναφορές για εξωτερικές πρωτοβάθμιες και δευτερογενείς αρχές.

Πολλοί μαθητές το έχουν προτείνει και σε άλλους που έχουν σπουδάσει νομικά. Μπορεί εύκολα να ονομαστεί Βίβλος για το οικογενειακό δίκαιο, καθώς είναι πολύ περιεκτική και ξεκάθαρα γραμμένη για όποιον θέλει να μάθει το οικογενειακό δίκαιο. Είναι επίσης πολύ καλά οργανωμένο και καλογραμμένο.

Βασικές επιλογές

 • Προσφέρει μια μεγάλη εισαγωγή στο οικογενειακό δίκαιο που καλύπτει διαδικαστικό και ουσιαστικό δίκαιο με έντονη πρακτική έμφαση.
 • Μαζί με την εκμάθηση των βασικών, θα μάθετε επίσης τα δείγματα λίστες ελέγχου, έγγραφα, περιπτώσεις, φόρμες και εργαλεία πραγματικού κόσμου. Αυτό σημαίνει ότι αυτό το βιβλίο ισχύει εξίσου για όσους θα θέλατε να εργαστείτε ως εξειδικευμένος επαγγελματίας οικογενειακού δικαίου.
<>

# 7 - Ο νόμος περί ακινήτων McGraw-Hill για Paralegals

από την McGraw-Hill Education and Curriculum Technology

Κριτική βιβλίου

Αυτός είναι ο πιο περιεκτικός και εύκολος οδηγός για το νόμο περί ιδιοκτησίας. Εάν είστε φοιτητής νομικής και θέλετε να παρακολουθήσετε ένα νέο μάθημα σχετικά με τη νομοθεσία περί ακινήτων, η αναζήτησή σας τελειώνει εδώ Είναι γρήγορο, εύκολο στην ανάγνωση και αποτελείται από πολλές περιπτώσεις που θα κάνουν τα πράγματα σχετικά και σαφή. Ας πούμε ότι δεν είστε φοιτητής και επίσης δεν είστε δικηγόρος, αλλά κάθε μέρα ασχολείστε με το νόμο περί ιδιοκτησίας, καθώς αποτελεί μέρος του επαγγέλματός σας. Εάν αυτή η περιγραφή ταιριάζει με αυτό που κάνετε ως επαγγελματίας, αυτό το βιβλίο είναι απαραίτητο για εσάς.

Ωστόσο, εκτός από τα παράνομα, είναι επίσης αποτελεσματικό για φοιτητές που μελετούν το νόμο περί ακινήτων. Κάθε κεφάλαιο είναι μικρό και εύκολο στην ανάγνωση, το οποίο αυξάνει τη δύναμη διατήρησής σας και σας βοηθά να εφαρμόσετε ό, τι μαθαίνετε. Για άτομα που είναι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και χειρίζονται συναλλαγές σε ακίνητα, αυτό το βιβλίο είναι απαραίτητο για αυτούς. Πολλοί αναγνώστες παρατήρησαν ότι αν δεν έχετε εκπαίδευση σε ακίνητα, μπορείτε να ξεκινήσετε με αυτό το βιβλίο και να προχωρήσετε μέχρι να έχετε μια υπέροχη σταδιοδρομία στον τομέα των ακινήτων.

Βασικές επιλογές

 • Αυτό το βιβλίο είναι συνοπτικό και έχει μόνο 288 σελίδες. Μέσα σε αυτόν τον μικρό τόμο, θα γνωρίσετε τις βασικές αρχές του νόμου περί ακινήτων. Ως αποτέλεσμα, οι μαθητές δεν χρειάζεται να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να κατανοήσουν αυτό το ξηρό θέμα.
 • Αυτό το βιβλίο αποτελείται επίσης από πολλές ασκήσεις, περιπτώσεις, αναφορές και πρακτικές εργασίες.
<>

# 8 - Νομικός οδηγός για την έναρξη και τη λειτουργία μιας μικρής επιχείρησης

από τον Fred S. Steingold πληρεξούσιο

Κριτική βιβλίου

Ας υποθέσουμε ότι είστε ιδιοκτήτης μιας μικρής επιχείρησης και δεν έχετε ιδέα τι νομικά θέματα πρέπει να τηρείτε προκειμένου να αποφύγετε τυχόν αγωγές ή νομικά εμπόδια. Τι θα έκανες? Σας συνιστούμε να παραλάβετε αυτό το βιβλίο και να το διαβάσετε. Είναι ειδικά γραμμένο για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων. Εάν σκοπεύετε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το βιβλίο.

Διαβάζοντας τα κεφάλαια, συχνά θα ένιωθα ότι αν αυτό το βιβλίο θα αντικαθιστούσε την ανάγκη ενός δικηγόρου. Όχι, δεν θα αντικαταστήσει την απαίτηση ενός πληρεξούσιου. αλλά σίγουρα θα σας κάνει νομικά συνετούς για την επιχείρησή σας.

Η ανάγνωση ενός εγχειριδίου επιχειρηματικού δικαίου και η ανάγνωση αυτού του βιβλίου είναι αρκετά διαφορετική. Επειδή σε ένα εγχειρίδιο επιχείρησης, θα βρείτε περισσότερους ακαδημαϊκούς τρόπους παρουσίασης γεγονότων. λαμβάνοντας υπόψη ότι, σε αυτό το βιβλίο, θα βρείτε πρακτικές και σχετικές νομικές συμβουλές ειδικά για τις μικρές επιχειρήσεις. Διαβάστε το, σημειώστε και, στη συνέχεια, ευθυγραμμίστε τα νομικά ζητήματα της επιχείρησής σας σύμφωνα με τις οδηγίες αυτού του βιβλίου και, τέλος, ζητήστε από έναν πληρεξούσιο να εγκρίνει ό, τι κάνατε πριν από την εφαρμογή.

Βασικές επιλογές

 • Θα μπορείτε να μάθετε πολλά από αυτό το βιβλίο. Μερικά από τα πράγματα που θα μάθετε είναι - πώς να συγκεντρώσετε χρήματα εκκίνησης, πώς να εξοικονομήσετε φόρους επιχειρήσεων, πώς να λάβετε άδειες και άδειες, πώς να επιλέξετε τη σωστή ασφάλιση για τις επιχειρήσεις σας, πώς να αποφασίζετε μεταξύ μιας LLC και άλλες επιχειρηματικές δομές κ.λπ.
<>

# 9 - Διπλώματα ευρεσιτεχνίας, πνευματικά δικαιώματα και εμπορικά σήματα για ανδρείκελα

των Henri J. Charmasson και John Buchaca

Κριτική βιβλίου

Αυτό είναι ένα σπουδαίο βιβλίο για τη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Καλύπτει και τις τρεις πτυχές - δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, πνευματικά δικαιώματα και εμπορικά σήματα. Εάν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης και θέλετε να μάθετε πολλά και για τους τρεις αυτούς, αυτό το βιβλίο είναι ένας καταπληκτικός τόμος για να μάθετε. Αυτός ο οδηγός είναι επίσης πολύτιμος για τους μαθητές. Αλλά ας υποθέσουμε ότι έχετε ολοκληρώσει τη μελέτη σας και πρόκειται να εγγραφείτε σε έναν οργανισμό που ασχολείται με πνευματικές ιδιοκτησίες, θα μπορούσε αυτό το βιβλίο να προσθέσει αξία στη ζωή σας; Η απάντηση είναι ένα ηχηρό ναι.

Εάν δεν γνωρίζετε τίποτα για την πνευματική ιδιοκτησία, μπορείτε να ξεκινήσετε με αυτό το βιβλίο. Μαζί με όλες τις νομικές έννοιες στην IP, αυτό το βιβλίο θα σας κάνει επίσης να χαμογελάσετε με ξεκαρδιστικά αποσπάσματα και τιτλισμούς. Με λίγα λόγια, αυτό το βιβλίο είναι ο οδηγός σας εάν είστε φοιτητής, επιχείρηση, απλός λαός που προσπαθεί να κατανοήσει τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας ή επιχειρηματικό μεγιστάνα που θα ήθελε να λάβει τη βοήθεια ενός δικηγόρου και θέλει να μάθει λίγο για τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, τα πνευματικά δικαιώματα και τα εμπορικά σήματα. Το πιο εκπληκτικό είναι το σχόλιο που έδωσαν ορισμένοι αναγνώστες μετά την ανάγνωση αυτού του βιβλίου. Έχουν πει ότι αφού το διαβάσουν δεν χρειάζονται δικηγόρο και με τη γνώση, έχουν αποκτήσει ότι μπορούν τώρα να προστατεύσουν την IP τους με τον τρόπο που επιλέγουν.

Βασικές επιλογές

Εδώ είναι τα καλύτερα πράγματα που θα μάθετε -

 • Θα ξέρετε πώς να καταχωρίσετε εμπορικά σήματα και πνευματικά δικαιώματα.
 • Θα ξέρετε πώς να πληροίτε τις απαιτήσεις ευρεσιτεχνίας.
 • Θα είστε σε θέση να αποφύγετε τα σφάλματα εφαρμογής.
 • Θα μάθετε να προστατεύετε τα δικαιώματά σας στο εξωτερικό.
<>

# 10 - Διεθνές δίκαιο

από τον Malcolm Evans

Κριτική βιβλίου

Η παρουσίαση ενός θέματος όπως το διεθνές δίκαιο δεν είναι εύκολη δουλειά, αλλά αυτό το βιβλίο γράφεται τόσο διαυγή ώστε οι μαθητές το βρίσκουν πολύ εύκολο να αφομοιώσουν. Είναι γραμμένο από έναν μόνο συγγραφέα που δίνει μια ευρύτερη προοπτική στα διάφορα θέματα που περιλαμβάνονται σε αυτό το βιβλίο. Ακόμα κι αν είναι καλυμμένο ως βιβλίο, κάθε κεφάλαιο μπορεί εύκολα να ονομαστεί κομμάτι του περιοδικού. Αυτό σημαίνει ότι διαβάζοντας αυτό το βιβλίο, θα μπορούσατε να διαβάσετε μια σειρά από εφημερίδες και να μεγεθύνετε τη μαθησιακή σας εμπειρία. Κάθε κεφάλαιο είναι διατεταγμένο με λογική σειρά και λίγα σχετικά θέματα συγχωνεύονται σε ένα κεφάλαιο για καλύτερη κατανόηση.

Για παράδειγμα, ο «νόμος των ένοπλων συγκρούσεων» και «η χρήση βίας» αντιμετωπίζονται από κοινού. Ωστόσο, λίγα θέματα αντιμετωπίζονται ξεχωριστά, όπως «ειρηνική επίλυση διαφορών», «ευθύνη προστασίας» κ.λπ. Διαβάζοντας αυτό, θα έχετε καλές ιδέες για το διεθνές ποινικό δίκαιο, το διεθνές οικονομικό δίκαιο, το διεθνές δίκαιο για τα ανθρώπινα δικαιώματα, το διεθνές περιβαλλοντικό δίκαιο , και ο νόμος της θάλασσας. Με λίγα λόγια, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα βιβλία που θα βρείτε ποτέ ως φοιτητής και ως προχωρημένος λόγιος νομικών σπουδών.

Βασικές επιλογές

 • Το καλύτερο μέρος είναι η προσέγγισή του για την παρουσίαση διαφόρων διεθνών νόμων σε έναν τόμο. Και καθώς δεν είναι γραμμένο από ένα άτομο, το πρότυπο αυτού του βιβλίου θριαμβεύει πολλούς άλλους στο διεθνές δίκαιο.
 • Μαζί με αυτό, θα λάβετε επίσης ένα διαδικτυακό κέντρο πόρων όπου θα μπορείτε να γνωρίζετε τις προσωπικές απόψεις και τις ιδέες των διακεκριμένων εμπειρογνωμόνων διεθνούς δικαίου.
<>

Άλλα προτεινόμενα βιβλία -

Αυτός ήταν ένας οδηγός για τα Νομικά Βιβλία. Εδώ συζητάμε τη λίστα των 10 κορυφαίων νομικών βιβλίων που θα σας εκπαιδεύσουν ουσιαστικά για τη νομική δομή της χώρας. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε τα ακόλουθα βιβλία -

 • Τα καλύτερα βιβλία εθιμοτυπίας
 • Κορυφαία βιβλία Tony Robbins
 • Τα καλύτερα βιβλία Steve Jobs
 • Σύσταση βιβλίων Bill Gates
 • Κορυφαία 10 καλύτερα βιβλία τιμολόγησης
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ AMAZON

Το WallStreetMojo συμμετέχει στο Πρόγραμμα Συνεργατών Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα θυγατρικών που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μέσα στους ιστότοπους να κερδίζουν διαφημιστικά τέλη μέσω της διαφήμισης και της σύνδεσης στο amazon.com