Investment Banking στο Τορόντο (Μισθοί, Καριέρα) | Λίστα κορυφαίων τραπεζών

Επισκόπηση του Investment Banking στο Τορόντο

Όταν μιλάμε για τις επενδυτικές τράπεζες στο Τορόντο, επισημαίνονται λίγα πράγματα. Εδώ είναι οι λίγοι παράγοντες που θα παρατηρήσετε εάν υποβάλετε αίτηση για εργασίες επενδυτικής τραπεζικής στο Τορόντο -

 • Μικρότερο μέγεθος αγοράς: Σε αντίθεση με τις ΗΠΑ, το Τορόντο (ένας από τους λίγους χρηματοοικονομικούς κόμβους του Καναδά) έχει πολύ μικρότερο μέγεθος αγοράς όσον αφορά τις επενδυτικές τραπεζικές συναλλαγές. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε πραγματικά να αποκομίσετε σημαντικά οφέλη μέσω της απευθείας δικτύωσης με μια μεγάλη προσπάθεια. Και ως αποτέλεσμα, όλοι γνωρίζουν ο ένας τον άλλον.
 • Εμπορική εστίαση στον κλάδο: Σε αυτήν την περίπτωση επίσης, η επενδυτική τραπεζική αγορά στο Τορόντο είναι αρκετά εξειδικευμένη. Στο Τορόντο, η βιομηχανία επικεντρώνεται στις βιομηχανίες τεχνολογίας, βιοτεχνολογίας και φαρμακευτικής. Εάν εξετάσουμε ολόκληρο τον Καναδά, η βιομηχανία επικεντρώνεται στην εξόρυξη, την ενέργεια και τους φυσικούς πόρους.
 • Όχι πολύ δομημένο: Εάν δεν είστε από ένα άμεσο υπόβαθρο MBA, είναι καλά νέα για εσάς. Επειδή στο Τορόντο, η δομή στην επενδυτική τραπεζική αγορά είναι αρκετά μη συστηματική. Για παράδειγμα, η απόκτηση MBA είναι ένα πλεονέκτημα, ναι, αλλά δεν είναι απαραίτητο να μπείτε στον κόσμο των επενδυτικών τραπεζών. Ταυτόχρονα, θα λάβετε προώθηση αρκετά γρήγορα (από αναλυτή σε συνεργάτη).

Υπηρεσίες που προσφέρονται από την Investment Banking στο Τορόντο

Το επίκεντρο των επενδυτικών τραπεζών στο Τορόντο είναι στις μεσαίες αγορές. Δεδομένου ότι η αγορά είναι εξειδικευμένη και επικεντρώνεται μόνο σε λίγους κλάδους, η προσέγγιση σε ένα ευρύτερο φάσμα πελατών ενδέχεται να μην είναι ο στόχος.

Εδώ είναι οι λίγες σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρονται -

# 1 - Συμβουλευτική M&A

Πώς μια εταιρεία πρέπει να προσεγγίσει συγχωνεύσεις και εξαγορές - αυτό απαντάται από τις επενδυτικές τράπεζες στο Τορόντο με τη μοναδική τους προσέγγιση και εκπληκτική τεχνική αποτελεσματικότητα. Από τη δέουσα επιμέλεια έως την ανάλυση του σεναρίου με τον πελάτη έως την οργάνωση της χρηματοδότησης, οι επενδυτικές τράπεζες του Τορόντο είναι ασύγκριτες.

# 2 - Ιδιωτική, δημόσια και χρηματοδότηση χρεών

Η χρηματοδότηση μιας επιχείρησης είναι μια από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρονται από τις τράπεζες επενδύσεων. Για ιδιωτική χρηματοδότηση, οι τράπεζες προετοιμάζονται διεξοδικά για την παρουσίαση, κάνουν τη δέουσα επιμέλεια από μόνες τους και κλείνουν τη συμφωνία επιταχύνοντας τη δυναμική. Στη δημόσια χρηματοδότηση, οι τράπεζες επενδύσεων ασχολούνται με μετατρέψιμα ομόλογα, προνομιούχες μετοχές, έσοδα από συνδρομές και κοινές μετοχές. Και τέλος, για τη χρηματοδότηση χρέους, οι επενδυτικές τράπεζες μελετούν διάφορους χρηματοδότες, εξετάζουν διαφορετικές εναλλακτικές δομές κεφαλαίου και, τέλος, κλείνουν τη συμφωνία.

# 3 - Ρευστότητα και εκποίηση

Οι επενδυτικές τράπεζες στο Τορόντο κάνουν ό, τι μπορούν για να αυξήσουν την επιχειρηματική αξία των πελατών τους. Γι 'αυτό ανακαλύπτουν τις πιο κερδοφόρες στρατηγικές για την πώληση της επιχείρησης, αναζητούν δυνητικούς αγοραστές που μπορούν να αγοράσουν την επιχείρηση και επίσης αναλύουν και προτείνουν μια πορεία δράσης.

# 4 - Συμβουλευτική στρατηγικής

Η στρατηγική είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα μέρη κάθε επιχείρησης - μπορεί κυριολεκτικά να δημιουργήσει ή να σπάσει μια επιχείρηση. Γι 'αυτό, ενώ βοηθώντας πελάτες σε άλλες υπηρεσίες, η συμβουλευτική στρατηγικής είναι μια από τις πιο περιζήτητες υπηρεσίες που παρέχουν οι τράπεζες επενδύσεων στο Τορόντο. Από την αξιολόγηση στρατηγικών εναλλακτικών λύσεων έως την εύρεση της καταλληλότερης στρατηγικής πορείας δράσης - κάθε βήμα καθορίζεται με σαφήνεια και εκτελείται άψογα από τις επενδυτικές τράπεζες στο Τορόντο.

Κορυφαίες τράπεζες επενδύσεων στο Τορόντο

Αυτή είναι η λίστα με μερικές από τις κορυφαίες επενδυτικές τράπεζες στο Τορόντο -

 1. Εθνικές τράπεζες
 2. INFOR Χρηματοοικονομικός Όμιλος
 3. Γνήσια Canaccord
 4. GMP Securities
 5. Παράδειγμα Πρωτεύουσας
 6. JP Morgan
 7. Goldman Sachs
 8. Bank of America - ML
 9. HSBC
 10. UBS
 11. γερμανική τράπεζα
 12. Μόργκαν Στάνλεϋ
 13. Citibank
 14. Λάζαρντ
 15. Γουέλς Φάργκο
 16. Alvarez & Marsal
 17. Dundee Capital Markets
 18.  Haywood Securities
 19. Γκρίχιλ
 20. Έβεκορ

Διαδικασία πρόσληψης

Στη διαδικασία πρόσληψης, ένα πράγμα ξεχωρίζει πάντα. Και είναι δικτύωση. Εάν δεν έχετε πολύ δίκτυο, οι πιθανότητές σας είναι ζοφερές. Δεδομένου ότι το Τορόντο δεν έχει πολλές κενές θέσεις για επαγγελματίες επενδυτικής τραπεζικής, έως ότου συνδεθείτε απευθείας με τους επικεφαλής των μεγάλων επενδυτικών τραπεζών στο Τορόντο, δεν θα έχετε μια σταθερή εμπειρία πρακτικής άσκησης.

Εάν μπορείτε να πάρετε μια πρακτική άσκηση με μια κορυφαία τράπεζα, η επόμενη κίνηση σας θα ήταν η τέλεια εφαρμογή για το περιβάλλον. Στην περίπτωση της πρόσληψης επενδυτικών τραπεζικών στο Τορόντο, το να είσαι κατάλληλος για την ομάδα είναι εξαιρετικά σημαντικό.

Μαζί με τις Superday Συνεντεύξεις, ίσως χρειαστεί να καθίσετε για επιπλέον γύρους, έτσι ώστε ο οργανισμός να μπορεί τελικά να επιλέξει το καλύτερο για την ομάδα και να ταιριάζει καλύτερα στον οργανισμό.

Πολιτισμός

Η επενδυτική τραπεζική κουλτούρα στο Τορόντο είναι τόσο παρόμοια όσο και στις ΗΠΑ. Εάν πιστεύετε ότι μόνο επειδή εργάζεστε στο Τορόντο, μπορείτε να φύγετε από το γραφείο μετά από 8 ώρες την ημέρα, έχετε κάνει πολύ λάθος.

Πρέπει να εργάζεστε τουλάχιστον 90+ ώρες κάθε εβδομάδα εάν θέλετε να φτάσετε κάπου. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει σημασία τι, πρέπει να βάλετε πολύ χρόνο στη δουλειά σας, μέρα με τη μέρα.

Investment Banking στο Τορόντο - Μισθοί

Σύμφωνα με την κλίμακα πληρωμής, ο μέσος αναλυτής επενδυτικής τραπεζικής στο Τορόντο κερδίζει 61.445 $ ετησίως, κάτι που είναι αρκετά καλό.

 • Βασικά εύρη μισθών από 41.612 C $ - 77.091 C $
 • Το μπόνους κυμαίνεται από 6.500 $ - 27.500 $
 • Η συνολική πληρωμή είναι 53.725 C $ - 92.910 C $

Όπως μπορείτε να δείτε από ψηλά, εάν θέλετε να συμμετάσχετε σε επενδυτικές τραπεζικές εργασίες στο Τορόντο, θα ανταμειφθείτε πολύ.

Έξοδος ευκαιριών

Στο Τορόντο, οι επαγγελματίες της επενδυτικής τραπεζικής τείνουν να διατηρούν την επενδυτική τραπεζική πολύ περισσότερο από τους συναδέλφους τους στις ΗΠΑ. Υπάρχουν μερικοί που θέλουν να βγουν έξω και να αλλάξουν πλευρές (όπως να πάνε στην αγορά), αλλά σπάνια οι άνθρωποι αλλάζουν την καριέρα τους και πηγαίνουν, κάνουν κάτι άλλο.

Και επίσης, εάν κάποιος κάνει MBA, δεν πηγαίνει για επενδυτική τραπεζική στο Τορόντο. Αυτό σημαίνει ότι αν σκοπεύετε να κάνετε το MBA σας αφού ακολουθήσετε μια καριέρα στον επενδυτικό τραπεζικό για μερικά χρόνια, ίσως χρειαστεί σίγουρα να σκεφτείτε μια άλλη καριέρα.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found