Κορυφαία 8 καλύτερα βιβλία ελέγχου | WallStreetMojo

Λίστα με τα 8 καλύτερα βιβλία ελέγχου

Έχουμε συλλογή ορισμένων βιβλίων που σχετίζονται με προχωρημένες έννοιες και αναλυτικά στοιχεία ελέγχου επιπέδου, τα οποία είναι πιο αναγνωρισμένα και αναφέρονται μεταξύ των επαγγελματιών του ελέγχου και τα οποία θα παρέχουν πλεονέκτημα στις βασικές αρχές ελέγχου. Παρακάτω είναι η λίστα τέτοιων βιβλίων για τον έλεγχο -

 1. Auditing For Dummies  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 2. Ο Οδηγός τσέπης εσωτερικού ελέγχου: Προετοιμασία, εκτέλεση, αναφορά και παρακολούθηση  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 3. Εξέταση απάτης  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 4. Ιατροδικαστική και Ερευνητική Λογιστική  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 5. Υπηρεσίες ελέγχου και διασφάλισης  (Αποκτήστε αυτό το βιβλίο)
 6. Ελεγκτικές περιπτώσεις: μια διαδραστική μαθησιακή προσέγγιση  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 7. MP Auditing & Assurance Services: Μια συστηματική προσέγγιση  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 8. Απλοποιημένη προσέγγιση για προηγμένο έλεγχο και επαγγελματική δεοντολογία  (Λήψη αυτού του βιβλίου)

Ας συζητήσουμε λεπτομερώς καθένα από τα βιβλία ελέγχου μαζί με τα βασικά στοιχεία και τις κριτικές του.

# 1 - Έλεγχος για ανδρείκελα

Αυτό το καλύτερο βιβλίο ελέγχου ξεκινά να καλύπτει θέματα ελέγχου από πολύ βασικό επίπεδο. Αυτό το βιβλίο συντάχθηκε από τον Maire Loughran, CPA και η έκδοση εκδόθηκε από τον John Wiley & Sons. Αρχικά γράφτηκε το 2010, είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα βιβλία από τους μαθητές ελέγχου.

Κριτική βιβλίου:

Παρατηρώντας τα θέματα που καλύπτονται στα βιβλία, αυτό το καλύτερο βιβλίο ελέγχου είναι ένα πραγματικό βιβλίο για αρχάριους για κάποιον που φιλοδοξεί να μάθει τι είναι ο έλεγχος. Όχι μόνο το βάθος του θέματος είναι καλό, αλλά και κατάφερε να πιάσει και να διατηρήσει την προσοχή του αναγνώστη μέσω της απλότητας της γλώσσας που χρησιμοποιείται για την εξήγηση των εννοιών. Με τεράστια έκθεση σε πραγματικό κόσμο και ενδιαφέρον για τη διδασκαλία, ο συγγραφέας συνέταξε το Auditing for Dummies για πρώτη φορά το 2010, τον Ιούνιο. Το ύφος της να εξηγεί τα πράγματα με απλό, αλλά δυναμικό τρόπο, έχει οδηγήσει σε σημαντική ευνοιοκρατία τόσο από την εκπαίδευση όσο και από τον κόσμο του ελεγκτικού επαγγέλματος.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο ελέγχου

Θα βρείτε τα ακόλουθα σημαντικά πράγματα όταν ανοίγετε το βιβλίο (Αποσπάσματα από - Περιγραφή βιβλίου των ανδρεικέλων):

 • Μια μέρα στη ζωή ενός ελεγκτή
 • Ποιος ελέγχεται και γιατί
 • Επαγγελματικά πρότυπα και ηθική
 • Πώς να εκτιμήσετε τον κίνδυνο ελέγχου
 • Συμβουλές για τη συλλογή και τεκμηρίωση αποδεικτικών στοιχείων ελέγχου
 • Ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσετε τον πελάτη σας
 • Ελεγκτικές πρακτικές για κάθε επιχειρηματική γωνία (έσοδα, αγορές, προσωπικό και άλλα)
 • Τι θα χρειαστείτε για να ολοκληρώσετε τον έλεγχο

Εξοπλισμένος με θεμελιώδεις ελεγκτικές έννοιες και ερευνητικές δεξιότητες μετά την ανάγνωση αυτού του βιβλίου, κάθε αρχάριος στον έλεγχο μπορεί να ξεκινήσει το ταξίδι του στον κόσμο του ελέγχου.

<>

# 2 - Ο Οδηγός τσέπης εσωτερικού ελέγχου: Προετοιμασία, εκτέλεση, αναφορά και παρακολούθηση

Συγγραφέας από έναν από τους γνωστούς συμβούλους διαχείρισης JP Russell, η πρώτη και η μόνη έκδοση που δημοσιεύθηκε τον Μάρτιο του 2007 επικεντρώνεται στις πτυχές του εσωτερικού ελέγχου και είναι κατάλληλη για εκπαιδευόμενους και επαγγελματίες εσωτερικού ελέγχου. Ο οίκος έκδοσης για αυτό το βιβλίο είναι η Amer Society for Quality.

Κριτική βιβλίου:

Αυτό το κορυφαίο βιβλίο ελέγχου είναι σαν ένα μάθημα συντριβής για κάποιον που θέλει να μάθει τα βασικά του ελέγχου και των λειτουργιών του εσωτερικού ελεγκτή. Σύμβουλος Διαχείρισης και Έλεγχος Ποιότητας Η JP Russell είναι ένας έμπειρος επαγγελματίας επαγγελματίας με εμπειρία άνω των 30 ετών σε ελέγχους ποιότητας και συμβούλους διαχείρισης. Η σύντομη περίληψη και τα εξηγημένα παραδείγματα κάνουν τον αρχάριο ελεγκτή να μπει στον πραγματικό κόσμο εύκολα και βοηθά στην εφαρμογή διαφόρων προσεγγίσεων ελέγχου, τις οποίες παρουσίασε ο Russell με βάση την προηγούμενη εμπειρία του.

Βασικές επιλογές από αυτό το καλύτερο βιβλίο ελέγχου

Θα βρείτε αυτά τα πράγματα όταν ανοίγετε το βιβλίο:

 • Βασικές έννοιες και βασικές αρχές του ελέγχου
 • Διεξαγωγή ελέγχου βάσει ποιότητας, περιβάλλοντος, ασφάλειας και άλλων κριτηρίων ελέγχου
 • ISO 19011 - Ο σκοπός και τα πρακτικά παραδείγματα εφαρμογής
 • Τρόπος διενέργειας εσωτερικού ελέγχου - Σχεδιασμός, Παραγγελία, σύνταξη εκθέσεων, επικοινωνία διαχείρισης

Αυτό το κορυφαίο βιβλίο ελέγχου είναι κατάλληλο για όσους έχουν κάποιες βασικές γνώσεις για τον έλεγχο αρχών και τεχνικών.

<>

# 3 - Εξέταση απάτης

Με τους καθηγητές και τους διδακτορικούς του πανεπιστημίου να καταρτίζουν ένα από τα διάσημα βιβλία σχετικά με τις πρακτικές εντοπισμού της απάτης, οι συγγραφείς, W. Steve Albrecht, Conan C. Albrecht, Chad O. Albrecht και Mark F. Zimbelman, δημοσίευσαν την πρόσφατη έκδοσή τους. αυτού του καλύτερου ελεγκτικού βιβλίου σε συνεργασία με το Cengage στην 4η (2011). Αυτό το βιβλίο είναι βασικά για τους προχωρημένους επιπέδου φοιτητές λογιστικών και λογιστικών.

Κριτική βιβλίου:

Με το υπόβαθρο της πρακτικής ελέγχου, οι συγγραφείς έχουν επικεντρωθεί στις αυξανόμενες περιπτώσεις της ανακάλυψης απάτης. Αυτό το καλύτερο βιβλίο ελέγχου κατανοεί στενά την επιχείρηση και εξηγεί τη φύση της απάτης, εξερευνά τις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου για να κατανοήσει τις απάτες ηλεκτρονικού επιχειρείν, συζήτηση σχετικά με τον έλεγχο και ανάλυση του εγκληματολογικού ελέγχου, αυξάνοντας την ικανότητα του μαθητή να διαβάζει καλά τις οικονομικές καταστάσεις / αποτελέσματα. Αυτό το βιβλίο προωθεί την κριτική σκέψη, μπαίνοντας στα μάτια της διοίκησης για να κατανοήσουμε τα κίνητρα και τους τρόπους χειρισμού των οικονομικών αρχείων και να παραθέσουμε τα δημόσια αρχεία.

Οι συγγραφείς έχουν σχέση με το Marriott School of Management στο Πανεπιστήμιο Brigham Young και το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο ελέγχου

Κάπου κοντά σε 700 σελίδες, το βιβλίο δίνει το πλεονέκτημα στους ελεγκτές να εντοπίζουν χειραγωγικές πρακτικές που αναπτύσσονται στην επιχείρηση και να εντοπίζουν απάτες, μέσω εγκληματολογικής ανάλυσης. Η πρακτική εμπειρία των συγγραφέων, η επαγγελματική προσέγγιση και οι παρατηρήσεις στα δημόσια αρχεία είναι εντυπωσιακές και αξίζει να αναφερθούν και οι συνδυασμένες προσπάθειές τους σε αυτό το βιβλίο θα προσφέρουν στους αναγνώστες μια εντελώς νέα προσέγγιση για την εξέταση των οικονομικών αρχείων.

<>

# 4 - Ιατροδικαστική και διερευνητική λογιστική:

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα θέματα της Ιατροδικαστικής Λογιστικής που παρατηρήθηκε στις συζητήσεις των λογιστών, ο συγγραφέας CPA Crumbley συνέταξε ένα βιβλίο συλλογής για την Ιατροδικαστική και την Ερευνητική Λογιστική. Αυτό το κορυφαίο ελεγκτικό βιβλίο συν-συγγραφέας των Lester E. Heitger και G. Stevenson Smith. Ο οίκος έκδοσης για αυτό το βιβλίο είναι η CCH Inc. και η τελευταία έκδοση αυτού του βιβλίου είναι η 6η (2013).

Κριτική βιβλίου:

Καλά γραμμένο βιβλίο για τον έλεγχο από τους διάσημους καθηγητές σχετικά με το αγαπημένο θέμα των κυβερνητικών ρυθμιστικών αρχών, αυτό το κορυφαίο βιβλίο ελέγχου παρέχει εισαγωγικά βήματα για να μπείτε στη λογιστική απάτης. Γράφεται σε απλούστερη απλή γλώσσα και η συνεχής ενημέρωση του περιεχομένου είναι τα πρόσθετα οφέλη που θα αποκομίσουν οι αναγνώστες από αυτήν την έκδοση.

Βασικές επιλογές από αυτό το καλύτερο βιβλίο ελέγχου

 • Βασική κατανόηση της εγκληματολογικής λογιστικής
 • Ιατροδικαστικές τεχνικές που απαιτούνται από τους ελεγκτές
 • Εγκληματολογία
 • Διαδικασίες δικαστηρίου
 • Τεχνική ανάλυση μέσω διαφόρων τεχνικών χαρτογράφησης και ανάλυσης

Όταν έχετε βασικές λογιστικές και ελεγκτικές θεωρητικές καθώς και πρακτικές γνώσεις εφαρμογών και εάν θέλετε να προχωρήσετε στην κατανόηση των ιατροδικαστικών λογιστικών πρακτικών και λογιστικών ελέγχων, συνιστάται να ξεκινήσετε αυτό το βιβλίο. Ναι, όπως είπα, συνιστάται για αρχάριους. Για προχωρημένο επίπεδο, υπάρχουν και άλλα βιβλία ελέγχου, όπως η Λογιστική απάτης και ο έλεγχος της έκδοσης Wiley κ.λπ.

<>

# 5 - Υπηρεσίες ελέγχου και διασφάλισης:

Σχεδιασμένο από τους καθηγητές της PricewaterhouseCoopers και της Deloitte, αυτό το καλύτερο βιβλίο ελέγχου παρέχει μια πρακτική προσέγγιση και κατανόηση των εννοιών ελέγχου και, ως εκ τούτου, δίνει μια πιο λεπτομερή και ενημερωτική εικόνα του κόσμου των υπηρεσιών ελέγχου και διασφάλισης. Οι συγγραφείς Al Arens, Randy Elder και Mark S. Beasley δημοσίευσαν αυτό το βιβλίο με τον Pearson, και η πρόσφατη έκδοση είναι η 16η έκδοση, η οποία δημοσιεύθηκε το 2016. Είναι προτιμότερο για την κατανόηση του βασικού επιπέδου ελέγχου, καθώς και για τους μαθητές ενδιάμεσου επιπέδου, να λάβετε τις γνώσεις του κόσμου ελέγχου.

Κριτική βιβλίου:

Από την αρχή έως το τέλος, προσέγγιση σε θέματα που σχετίζονται με τον έλεγχο και τη διασφάλιση, που καλύπτουν τα πρόσφατα ισχύοντα ελεγκτικά πρότυπα στο πλαίσιο των ΗΠΑ GAAS. Κάθε θέμα έχει δώσει ενδεικτικά παραδείγματα για να δώσει μια άποψη στην εφαρμογή για τους αναγνώστες και να παρέχει κάποιες πραγματικές καταστάσεις μέσω ερωτήσεων και να τις λύσει υπό το φως των μαθησιακών αποτελεσμάτων. Το CPA Al Arens είναι καθηγητής λογιστικής PricewaterhouseCoopers στο Ομότιμο Λογιστικό στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν. Ο CPA Randy Elder είναι Καθηγητής Λογιστικής στο Πανεπιστήμιο των Συρακουσών, και ο CPA Mark S. Beasley είναι καθηγητής της Deloitte της Enterprise Risk Management και καθηγητής Λογιστικής στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο ελέγχου

 • Διαφορά μεταξύ λογιστικής και λογιστικού ελέγχου
 • Έννοια ελέγχου, πρότυπα
 • Μορφοποιήστε τις αναφορές, τις απόψεις, συμπεριλαμβανομένου του SOX (Sarbanes-Oxley Act)
 • Μεθοδολογίες δοκιμών, δοκιμή λεπτομερειών και ουσιαστική διαφορά δοκιμής και διάφορες μέθοδοι δοκιμής
 • Ορισμένες τεχνικές excel για ελεγκτές

Αυτό το κορυφαίο βιβλίο ελέγχου είναι κατάλληλο για όσους προετοιμάζονται για εξετάσεις σε επίπεδο CPA και επίσης για όσους θέλουν να κατανοήσουν τα βασικά του ελέγχου. Στο βιβλίο έχουν αναφερθεί πολλές αναφορές πόρων Ιστού, το οποίο δίνει την πρόσθετη ευκαιρία ανάγνωσης σε όσους θέλουν να αναλύσουν κάθε λεπτομέρεια.

<>

# 6 - Ελεγκτικές υποθέσεις: Μια διαδραστική προσέγγιση μάθησης:

Δημοσιεύθηκε από τον Pearson και συγγραφέας από το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας και καθηγητές του Πανεπιστημίου Brigham Young, είναι ένα πρακτικά προσανατολισμένο βιβλίο που παρέχει πληροφορίες για το επάγγελμα του λογιστικού ελέγχου και αλληλεπιδρά με τους αναγνώστες μέσω διαφόρων διαδικασιών σκέψης και ασκήσεων.

Κριτική βιβλίου:

Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να διευκρινίσω εδώ ότι αυτό το ελεγκτικό βιβλίο δεν είναι για τους αρχάριους που μπορεί να θέλουν να μάθουν μέσω παραδειγμάτων / περιπτώσεων. Όταν είστε εξοπλισμένοι με τις βασικές αρχές των ελέγχων σας και είστε έτοιμοι να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας στον έλεγχο των οικονομικών αρχείων, αυτό το βιβλίο θα χρησιμεύσει ως μοντέλο / παράδειγμα του πώς φαίνεται ο πραγματικός έλεγχος. Με λίγα λόγια, θα μπορούσα να πω ότι ο συγγραφέας έχει υιοθετήσει μια ενεργή μαθησιακή προσέγγιση για να δώσει στους μαθητές / αναγνώστες πληροφορίες για τον κόσμο του ελέγχου.

Βασικές επιλογές από αυτό το καλύτερο βιβλίο ελέγχου

 • Επικεντρώνεται σε σημαντικές δραστηριότητες που καλύπτονται στη διαδικασία ελέγχου και βασίζεται στις πραγματικές καταστάσεις των εταιρειών.
 • Αυτό το βιβλίο καλύπτει επίσης ορισμένες καταστάσεις εντοπισμού απάτης και πώς να χειριστείτε τις διάφορες καταστάσεις που προκύπτουν στις εταιρείες του πραγματικού κόσμου.
 • Η κάλυψη των διαφόρων καταστάσεων, τις οποίες οι συγγραφείς προσπάθησαν να ενσωματώσουν σε αυτό το βιβλίο, είναι αρκετά εντυπωσιακή.
<>

# 7 - MP Auditing & Assurance Services: Μια συστηματική προσέγγιση:

Συγγραφέας από τον William Messier Jr., καθηγητή Deloitte και Touche στη Σχολή Λογιστικής του Πανεπιστημίου της Πολιτείας της Γεωργίας, Frank, αυτό το κορυφαίο ελεγκτικό βιβλίο εκδίδεται από την McGraw-Hill Education και συν-συγγραφέας από τους Steven Glover και Douglas Prawitt. Η πρόσφατη έκδοση του 2013 (9η) παρέχει καθοδήγηση για τους αρχάριους του ελεγκτικού επαγγέλματος.

Κριτική βιβλίου:

Ένας πρακτικός κόσμος που υιοθετείται πρακτικές απεικονίζεται σε αυτό το εγχειρίδιο ελέγχου με τη βοήθεια διαγραμμάτων και πινάκων, και λογισμικό ανάλυσης δεδομένων Το λογισμικό ACL περιλαμβάνεται επίσης σε αυτό το καλύτερο πακέτο βιβλίων ελέγχου. Με τα πραγματικά παραδείγματα, εικονογραφήσεις και αναλογίες, οι συγγραφείς έχουν υιοθετήσει μια προσέγγιση «διακοπής και σκέψης» για να διδάξουν έννοιες ελέγχου. Η κατανόηση της έννοιας και της σωστής εφαρμογής της είναι αυτό που έχει επικεντρωθεί σε ολόκληρο το βιβλίο.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο ελέγχου

 • Μια συστηματική προσέγγιση, όπως αναφέρεται στον τίτλο καλύπτει.
 • Οι συγγραφείς εισάγουν τις τρεις βασικές έννοιες του κινδύνου ελέγχου, της σημασίας και των αποδεικτικών στοιχείων.
 • Μετά από αυτό, ο συγγραφέας συζητά τον προγραμματισμό ελέγχου, τον έλεγχο της εκτίμησης κινδύνου.
 • Ακολουθεί μια συζήτηση για τη φύση, το χρονοδιάγραμμα και την έκταση των αποδεικτικών στοιχείων που απαιτούνται για την επίτευξη κατάλληλου επιπέδου κινδύνου ανίχνευσης.
 • Ένα πολύ φιλικό προς τον κόσμο βιβλίο, με τον καλύτερο συνδυασμό πρακτικής εμπειρίας συγγραφέων και δυναμικής προσέγγισης στη μάθηση του ελέγχου, είναι αυτό που ένας μαθητής / αναγνώστης μπορεί να πάρει από αυτό το βιβλίο.
<>

# 8 - Απλοποιημένη προσέγγιση για προηγμένο έλεγχο και επαγγελματική δεοντολογία:

Αυτή είναι μια ακόμη ακαδημαϊκή έκδοση της McGraw-Hill Education και συγγραφέα από την CA Vikas Oswal. Καλύπτει το πρόγραμμα σπουδών του τελικού επιπέδου Chartered Accountancy. Η τελευταία έκδοση του 2016 (9η) επικεντρώνεται στο προηγμένο επίπεδο ελέγχου για όσους γνωρίζουν βασικές έννοιες του ελέγχου και έχουν πρακτική εμπειρία στον κόσμο του ελέγχου (αν και δεν είναι απαραίτητο).

Κριτική βιβλίου:

Επικεντρώθηκε σε μαθητές τελικού επιπέδου IPCC της Ινδίας, ο συγγραφέας ακολούθησε το πρόγραμμα σπουδών για τις εξετάσεις τελικού επιπέδου που διεξάγεται από το Ινστιτούτο Ορκωτών Λογιστών της Ινδίας. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι εύκολο να θυμάστε τη Μνημονική, τη χρήση εκτεταμένων διαγραμμάτων και διαγραμμάτων και κατάλληλα παραδείγματα. Και πάλι, οι πρόσφατες τροποποιήσεις στα βιβλία έχουν διατηρήσει τους αναγνώστες σε συμμόρφωση με τους πρόσφατους κανονισμούς και το ενημερωμένο πλαίσιο ελέγχου που αναπτύχθηκε στο ελεγκτικό επάγγελμα.

Βασικές επιλογές από αυτό το καλύτερο βιβλίο ελέγχου

 • Πρότυπο ελέγχου, συμπεριλαμβανομένων αναθεωρημένων και πρόσφατων τροποποιήσεων
 • Κανόνες τροποποίησης εταιρειών (λογιστικά πρότυπα), 2016
 • CARO, 2016
 • Ερωτήσεις για τις εξετάσεις των τελευταίων ετών, συμπεριλαμβανομένων των εξετάσεων Νοεμβρίου 2016
 • Λογιστικά Πρότυπα και Πρόγραμμα III με απεικόνιση
<>

Άλλα βιβλία που μπορεί να σας αρέσουν

 • Βιβλία διαχείρισης λογιστικών
 • Κορυφαίο βιβλίο επενδύσεων
 • Βιβλία καλύτερης διαχείρισης
 • Τα καλύτερα βιβλία εταιρικής χρηματοδότησης 
 • Κορυφαία 10 καλύτερα βιβλία για τη χρηματοδότηση για διαχειριστές μη χρηματοδότησης
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ AMAZON

Το WallStreetMojo συμμετέχει στο Πρόγραμμα Συνεργατών Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα θυγατρικών που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μέσα στους ιστότοπους να κερδίζουν διαφημιστικά τέλη μέσω της διαφήμισης και της σύνδεσης στο amazon.com