Κορυφαία 8 καλύτερα βιβλία συνέντευξης εργασίας

Λίστα των καλύτερων 8 βιβλίων συνέντευξης εργασίας

Μια συνέντευξη είναι μια διαδικασία, την οποία συναντάτε κάθε φορά που συναντάτε οποιοδήποτε νέο άτομο και όταν γνωρίζετε ότι πρέπει να ταιριάξετε με αυτό το άτομο στο μέλλον. Η πιο επίσημη και τυποποιημένη μορφή τέτοιων εκδηλώσεων είναι η διαδικασία επιλογής του εταιρικού κόσμου, όπου η συνέντευξη είναι το πιο σημαντικό μέρος της όλης διαδικασίας επιλογής. Παρακάτω είναι η λίστα των βιβλίων σε μια συνέντευξη εργασίας -

 1. Cracking the Coding Interview: 150 ερωτήσεις και λύσεις συνέντευξης προγραμματισμού  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 2. Βασικές δεξιότητες συνέντευξης  (Αποκτήστε αυτό το βιβλίο)
 3. Πώς να κερδίσετε φίλους και να επηρεάσετε άτομα  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 4. Επιτυχία στη συνέντευξη  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 5. Η τέχνη της συνέντευξης: Οι τέλειες απαντήσεις σε κάθε ερώτηση συνέντευξης  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 6. 60 δευτερόλεπτα και έχετε προσληφθεί! (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 7. Συνέντευξη  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 8. Συνέντευξη σαν αφεντικό  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)

Ας συζητήσουμε λεπτομερώς καθένα από τα βιβλία συνέντευξης εργασίας μαζί με τα βασικά στοιχεία και τις κριτικές του.

# 1 - Cracking the Coding Interview: 150 ερωτήσεις και λύσεις συνέντευξης προγραμματισμού

Το Cracking the Coding Interview είναι ένα από τα βοηθητικά βιβλία προετοιμασίας της συνέντευξης, που συνέταξε ο Gayle Laakmann McDowell. Το βιβλίο περιέχει περίπου 500 σελίδες κατά προσέγγιση περιεχομένου που εστιάζει κυρίως στην απόκτηση των κορυφαίων θέσεων εργασίας προγραμματιστών λογισμικού.

Κριτική βιβλίου

Στοχεύοντας στους ανθρώπους της τεχνολογίας πληροφοριών που αναζητούν εργασία, αυτό το βιβλίο παρέχει χρήσιμη καθοδήγηση στους αναζητούντες καριέρα ανάπτυξης λογισμικού σχετικά με τις γενικές ερωτήσεις και λύσεις προγραμματισμού λογισμικού και παρέχοντας τις παρατηρήσεις του συγγραφέα σχετικά με κοινά λάθη που έγιναν από τους ερωτηθέντες.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο συνέντευξης εργασίας:

 • Ο Gayle έχει καλύψει σχεδόν 150 ερωτήσεις σχετικά με τον προγραμματισμό λογισμικού που γενικά καλύπτονται από τους ερευνητές και προσπάθησαν να παρέχουν καθοδήγηση σχετικά με το πώς πρέπει να καταρτιστεί η ιδανική λύση.
 • Υπάρχει μια μοναδική και ερευνημένη προσέγγιση που δίνεται για την προσέγγιση των δύσκολων ερωτήσεων αλγορίθμου και πώς να λαμβάνουμε αποφάσεις σε τέτοια προβλήματα.
 • Έχει επίσης καλύψει τεχνικές και συμπεριφορικές ερωτήσεις και προσέγγιση σε τέτοια ερωτήματα.
 • Συνήθη λάθη που έγιναν από άτομα που αναζητούν εργασία και πίσω από τα παρασκήνια της διαδικασίας συνέντευξης που πραγματοποιήθηκε στο Google, το Facebook, κ.λπ., έχουν επίσης περιγραφεί σε αυτό το βιβλίο, βοηθώντας στην κατανόηση της πρακτικής του πραγματικού κόσμου και στην προετοιμασία των υποψηφίων για τέτοιες θέσεις εργασίας.
<>

# 2 - Βασικές δεξιότητες συνέντευξης

Η Waveland Press Inc., ο εκδότης των βασικών δεξιοτήτων συνέντευξης, έκανε μια υπέροχη προσπάθεια με τη βοήθεια του συγγραφέα Raymond L. Gorden για να δώσει μια άποψη ενός ερευνητή, πώς να τυποποιήσει και να βελτιώσει την εμπειρία της συνέντευξης, τόσο για τον ερευνητή όσο και για τον ερωτώμενο.

Κριτική βιβλίου:

Στοχεύοντας τη διαδικασία της συνέντευξης από το σημείο του ερευνητή, ο συγγραφέας προσπάθησε να δημιουργήσει θετικά αποτελέσματα από τη διαδικασία της συνέντευξης για τον ερευνητή, προσδιορίζοντας τους ποιοτικούς παράγοντες που απαιτούνται για τη σταδιακή προσέγγιση μιας συνέντευξης. Προσωπικά πιστεύω ότι η παρατήρηση του συγγραφέα σχετικά με την κωδικοποίηση και την αποκωδικοποίηση των πληροφοριών (ερμηνεία πληροφοριών που κοινοποιούνται στο βιογραφικό και κοινή χρήση από τον ερωτώμενο) είναι υπέροχη και καλά ερευνά και παρατηρείται. Σίγουρα θα βοηθήσει πολλούς ερευνητές στο να διαμορφώσει τη διαδικασία της συνέντευξης και να αξιοποιήσει στο έπακρο.

Βασικές επιλογές από αυτό το βιβλίο με την καλύτερη συνέντευξη εργασίας:

 • Μια σταδιακή προσέγγιση στη διαδικασία συνέντευξης, που περιλαμβάνει -
  • Διατύπωση ερωτήσεων συνέντευξης, παρακινητικές και πιο ενημερωτικές και ακριβείς.
  • Παράδοση ερωτήσεων με υγιή τρόπο
  • Παρατηρώντας τους ερωτηθέντες
  • Αξιολόγηση πληροφοριών, απόκριση (Κωδικοποίηση και αποκωδικοποίηση πληροφοριών)
 • Παρέχει ένα μοντέλο για χρήση στο μέλλον για τη συνεχή ανάπτυξη των δεξιοτήτων συνέντευξης. Το μεγαλύτερο μέρος της εστίασης σε αυτό το βιβλίο δίνεται στην επεξεργασία των πληροφοριών, με καλύτερο και τυποποιημένο τρόπο, για μεγαλύτερη ερμηνεία και παραγωγή αυτών των πληροφοριών.
<>

# 3- Πώς να κερδίσετε φίλους και να επηρεάσετε τους ανθρώπους

Ένα από τα παλιά αλλά με τις καλύτερες πωλήσεις βιβλίο του Dale Carnegie έχει καταγράψει 30 εκατομμύρια επιπλέον βιβλία παγκοσμίως. Δημοσιεύθηκε από τους Simon και Schuster , αυτό το βιβλίο εμφανίστηκε στο περιοδικό Time Magazine 's τα πιο επιδραστικά βιβλία το 2011.

Κριτική βιβλίου:

Ένα από τα καλύτερα βιβλία συνέντευξης εργασίας για το πώς να πουλήσετε τον εαυτό σας! Γράφτηκε αρχικά το 1937, η συνεχής αναθεώρησή του το έκανε όλο και πιο σημαντικό ακόμη και στον σημερινό κόσμο και έχει θεωρηθεί ως ένα από αυτά τα βιβλία που πρέπει να διαβάσει πριν εμφανιστεί στη διαδικασία συνέντευξης.

Βασικές επιλογές από αυτό το βιβλίο με την καλύτερη συνέντευξη εργασίας:

 • Μεταξύ πολλών πραγμάτων που θα μάθετε από αυτό το καλύτερο βιβλίο συνέντευξης εργασίας, θα ήθελα να επισημάνω τα ακόλουθα βασικά σημεία εστίασης που περιλαμβάνονται στα βιβλία, τα οποία θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε πώς πρόκειται να σας βοηθήσει αυτό το βιβλίο.
  • Ανοίγοντας και αυξάνοντας τη ζώνη άνεσής σας
  • Διαβάζοντας τις εκφράσεις ενός άλλου ατόμου και κάντε ένα άτομο με καλύτερη κατανόηση και καλύτερο ομιλητή
  • Πώς να αυξήσετε την επιρροή και πώς να δείτε από την άποψη ενός άλλου ατόμου, να κατανοήσετε την κατάσταση με καλύτερο τρόπο και αποτελεσματική διάδοση των συναισθημάτων
<>

# 4 - Επιτυχία στη συνέντευξη

Πολύ απλή γλώσσα για να εξηγήσει τη διαδικασία της συνέντευξης, οι τεχνικές για να το σπάσουν είναι αυτό που έκανε την επιτυχία στην συνέντευξη , που γράφτηκε από τον Anand Ganguly και δημοσιεύθηκε από το RPH , ένα από τα αγαπημένα βιβλία των ερωτηθέντων.

Κριτική βιβλίου:

Ένας απλός, αλλά αποτελεσματικός τρόπος εξήγησης των τεχνικών που θα υιοθετηθούν στη διαδικασία συνέντευξης είναι αυτό που θα παρατηρήσει ένας αναγνώστης. Η άμεση και ακριβής περιγραφή του τι πρέπει να κάνει ή δεν πρέπει να κάνει ένας ερωτώμενος, συμπεριλαμβανομένων των ιδιοτήτων που πρέπει να ακονίσετε πριν εμφανιστεί σε μια συνέντευξη είναι αυτό που πρέπει να περιμένει ένας αναγνώστης από αυτό το βιβλίο.

Βασικές επιλογές από αυτό το βιβλίο με την καλύτερη συνέντευξη εργασίας:

 • Σύντομες γνώσεις σχετικά με τη διαδικασία της συνέντευξης και τα διαφορετικά σενάρια μιας συνέντευξης, όπως διεξάγονται στον πραγματικό κόσμο.
 • Τεχνικές για να κατακτήσετε τη συνέντευξη
 • Πώς να αντιμετωπίσετε τον φόβο και τη νευρικότητα, όταν προετοιμάζεστε και εμφανίζεται για μια συνέντευξη
<>

# 5 - Η τέχνη της συνέντευξης: Οι τέλειες απαντήσεις σε κάθε ερώτηση συνέντευξης:

Γράφτηκε από τον James Storey , είναι ένα από τα βιβλία συνέντευξης εργασίας που πρέπει να διαβάσετε για όλους τους τύπους των ερωτηθέντων, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης φοράς και εκείνων που αναζητούν αλλαγή σταδιοδρομίας. Αυτό το καλύτερο βιβλίο συνέντευξης εργασίας καλύπτει τα πάντα, από ερωτήσεις συνέντευξης και απαντήσεις έως συνέντευξη, βιογραφικό, συμβουλές συνέντευξης Επιπλέον, διασπά την τέχνη της συνέντευξης σε Motivational Interviewing και Job Interviewing.

Κριτική βιβλίου:

Βοηθώντας σας να προετοιμαστείτε για μια συνέντευξη, σας δίνει επίσης εμπιστευτικές πληροφορίες σχετικά με το πώς σας βλέπει ο ερευνητής και τι περιμένει από εσάς. Εξηγούμενος με ιστορίες, λαμβάνετε συμβουλές και στρατηγικές προετοιμασιών συνέντευξης, καθώς και απόπειρες αντιμετώπισης του φόβου, της νευρικότητας και άλλων υπερβολικών συναισθηματικών συναισθημάτων. Πολλοί φοιτητές MBA προτιμούν αυτό το βιβλίο πριν εμφανιστούν για προσωπικές συνεντεύξεις και ομαδικές συζητήσεις εταιρειών και πανεπιστημίων.

Βασικές επιλογές από αυτό το βιβλίο με την καλύτερη συνέντευξη εργασίας:

 • Περιλαμβάνει συνήθεις ερωτήσεις και στρατηγικές και συμβουλές σχετικά με τον τρόπο απάντησής τους με αναποτελεσματικό και ελκυστικό τρόπο.
 • Βοηθά να αναλύσετε τον εαυτό σας, ο οποίος κατά τη γνώμη του συγγραφέα, είναι ο καλύτερος τρόπος για να διαμορφώσετε απαντήσεις και να τις παρουσιάσετε σε συνεντεύκτες για να τους κάνετε να ακούνε και να θέλουν να σας προσλάβουν ή να σας παραδεχτούν.
 • Όχι μόνο οι πρώτοι που αναζητούν εργασία, αλλά και οι επαγγελματίες που αλλάζουν καριέρα μπορούν να διαβάσουν αυτό το βιβλίο για το πώς να προσδιορίσουν τις δυνάμεις σας που αποκτήθηκαν από προηγούμενες θέσεις εργασίας και να παρουσιάσουν ή να πουλήσουν στην πραγματικότητα τον εαυτό σας στην αγορά.
 • Ενημέρωση του βιογραφικού σας, στίλβωση παπουτσιών, σιδέρωμα στο φόρεμα και άλλα καθήκοντα ρουτίνας, αλλά παρουσιάζονται με την πολύ διαφορετική προσέγγιση.
<>

# 6 - 60 δευτερόλεπτα και έχετε προσληφθεί!

Συντάχθηκε απο τον Robin Ryan . Ο Robin Ryan είναι ο συγγραφέας 7 άλλων βιβλίων συμβούλων σταδιοδρομίας με τις καλύτερες πωλήσεις και έχει αναγνωριστεί από τα ABC News, The New York Times, The Wall Street Journal και σε άλλα φημισμένα μέσα.

Κριτική βιβλίου:

Ο κορυφαίος εμπειρογνώμονας αναζήτησης εργασίας της Αμερικής Ρόμπιν σας βοήθησε σε αυτό το βιβλίο για το πώς να αναλάβετε την ευθύνη και να γίνετε κριτής της συνέντευξης και να αποκτήσετε αυτό που θέλετε. Γεμάτο με πολύ διορατικές και λεπτομερείς οδηγίες σίγουρα θα σας βοηθήσουν να πετύχετε. Ακόμα κι αν προσπαθείτε να αναζητήσετε το όνομα αυτού του βιβλίου της Google, αυτό που θα εμφανιστεί πρώτα στα αποτελέσματα είναι η αναθεώρησή του από διάφορα περιοδικά και εφημερίδες και περιοδικά. Ο γρήγορος και απλός τρόπος για να εξηγήσετε τα πράγματα θα σας δώσει ευκολότερο και μέγιστο αποτέλεσμα από αυτό το βιβλίο.

Βασικές επιλογές από αυτό το βιβλίο με την καλύτερη συνέντευξη εργασίας:

 • Τι μπορείτε να πάρετε από αυτό το κορυφαίο βιβλίο συνέντευξης εργασίας -
  • Μερικές μοναδικές τεχνικές βασισμένες στην παρατήρηση του συγγραφέα, όπως «η ατζέντα 5 σημείων», «Πώς να πουλήσετε σε 60 δευτερόλεπτα» κ.λπ.
  • Οι περισσότερες ερωτήσεις συνέντευξης και τρόποι για να τις απαντήσετε, αφού δημιουργήσετε τη δική σας έκθεση ανάλυσης και την αξιολογήσατε από την κλίμακα μέτρησης του συγγραφέα.
  • Ορισμένες παγίδες που πρέπει να αποφύγετε
  • Διαπραγματευτικές δεξιότητες και τεχνικές για να αποκομίσετε τα μέγιστα αποτελέσματα από την κατάσταση και επίσης να αποκτήσετε αυτό που επιθυμείτε.
<>

# 7 - Συνέντευξη

Γράφτηκε από τον Jack Gray

Κριτική βιβλίου:

Καλύπτοντας μια από τις πρόσφατες εξελίξεις στη διαδικασία συνέντευξης και επιλογής, δηλαδή τηλεφωνικές συνεντεύξεις, ο συγγραφέας έχει πάρει όλες τις βασικές ερωτήσεις και απαντήσεις σε προσωπικές συνεντεύξεις και τηλεφωνικές συνεντεύξεις.

Βασικές επιλογές από αυτό το βιβλίο με την καλύτερη συνέντευξη εργασίας:

 • Τι μπορείτε να πάρετε από αυτό το καλύτερο βιβλίο συνέντευξης εργασίας -
  • Τρόποι εμφάνισης στη συνέντευξη
  • Τηλεφωνική μορφή συνέντευξης, που καλύπτει ερωτήσεις και απαντήσεις
  • Ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε πριν απαντήσετε σε μια προσφορά
  • 37 τρόποι χειρισμού της εμπιστοσύνης σας στις επιχειρηματικές συνεντεύξεις
<>

# 8 - Συνέντευξη σαν αφεντικό

Γράφτηκε από τον Hans Van Nas , η πρώτη και μοναδική του έκδοση δημοσιεύθηκε τον Ιούλιο του 2014 από τον Simon & Schubert.

Κριτική βιβλίου:

Πρώτα απ 'όλα, αυτό που μπορεί να αξίζει να σημειωθεί σχετικά με αυτό το βιβλίο είναι η αρκετά απλή και λεπτομερής κάλυψη θεμάτων που σχετίζονται με τη συνέντευξη, όπως ακριβώς πριν από τις προετοιμασίες της συνέντευξης, τι πρέπει να κάνετε και τι να μην κάνετε όταν εμφανίζεται στον προορισμό της συνέντευξης. Λαμβάνοντας βασικά, ο συγγραφέας θα σας οδηγήσει στον φανταστικό κόσμο της διαδικασίας επιλογής, όπου μπορείτε να αρχίσετε να κρίνετε τι πρέπει να κάνετε και πώς μπορεί να πάει μια ιδανική συνέντευξη. Το αποτέλεσμα είναι μια ώθηση για την εμπιστοσύνη σας και το πλεονέκτημα των διαπραγματευτικών σας ικανοτήτων όταν πρόκειται για τον μισθό σας στην τελευταία δουλειά! Αναλύοντας τον εαυτό σας και στην πραγματικότητα, σε ορισμένες στιγμές, μπορεί να γίνετε άφωνοι όταν ο συγγραφέας αρχίζει να επισημαίνει τις παγίδες καθώς παρατήρησε σε πολλές συνεντεύξεις ιστορίες που συνέβησαν στον πραγματικό κόσμο.

Βασικές επιλογές από αυτό το βιβλίο με την καλύτερη συνέντευξη εργασίας:

 • Τι μπορείτε να πάρετε από αυτό το καλύτερο βιβλίο συνέντευξης εργασίας -
  • Συνέχιση σύνταξης
  • Λεπτομερή και διάφορα θέματα σχετικά με τον τρόπο εμφάνισης μιας συνέντευξης, πότε και πώς να διαπραγματευτείτε τους μισθούς σας
  • Λάθη τα οποία πρέπει να αποφύγετε όταν εμφανίζονται ενώπιον του πάνελ συνέντευξης
<>

Άλλα βιβλία που μπορεί να σας αρέσουν

 • Βιβλίο επενδύσεων
 • Συμβουλευτικά βιβλία
 • Βιβλία καλύτερης διαχείρισης
 • Καλύτερο επιχειρηματικό βιβλίο

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ AMAZON

Το WallStreetMojo συμμετέχει στο Πρόγραμμα Συνεργατών Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα θυγατρικών που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μέσα στους ιστότοπους να κερδίζουν διαφημιστικά τέλη μέσω της διαφήμισης και της σύνδεσης στο amazon.com


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found