Ιδιωτικά κεφάλαια στη Σιγκαπούρη | Κορυφαία λίστα εταιρειών | Μισθός | Θέσεις εργασίας

Ιδιωτικά κεφάλαια στη Σιγκαπούρη

Θα θέλατε να εργαστείτε στο Private Equity στη Σιγκαπούρη; Πώς είναι η αγορά; Μπορείτε να μεγαλώσετε εάν αποφασίσετε να εργαστείτε σε μια κορυφαία εταιρεία Private Equity στη Σιγκαπούρη; Έχετε επιλογές για έξοδο;

Σε αυτό το άρθρο, θα διερευνήσουμε όλες τις παραπάνω ερωτήσεις και θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις απαντήσεις.

Ας ρίξουμε μια ματιά στη ροή του άρθρου.

Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για τα ακόλουθα -

  Επισκόπηση του Private Equity στη Σιγκαπούρη

  Η θέση της αγοράς Private Equity στη Σιγκαπούρη είναι καλύτερη από τις επενδυτικές τράπεζες στη Σιγκαπούρη. Ωστόσο, από το 2014, η αγορά ιδιωτικών μετοχών της Σιγκαπούρης παρουσίασε πτώση. Και ως αποτέλεσμα, η Ινδονησία και το Βιετνάμ αυξάνονται ισχυρότερα στη δραστηριότητα PE.

  Η δραστηριότητα M&A της Νότιας Ασίας σημείωσε άνοδο και η αγορά βελτιώθηκε κατά 32,8 δισεκατομμύρια δολάρια ως αποτέλεσμα 252 συμφωνιών. Ωστόσο, οι δραστηριότητες M&A στη Σιγκαπούρη μειώνονται. Η έκθεση Mergermarket εξηγεί επίσης το ίδιο - η αγορά της Σιγκαπούρης η οποία ήταν βασική αγορά για τις συμφωνίες εξαγοράς έχει εξασθενίσει στην επιρροή και το μερίδιο αγοράς.

  Η μόνη διαφορά μεταξύ της Σιγκαπούρης και των άλλων δύο χωρών (Ινδονησία και Βιετνάμ) φαίνεται να είναι μία. Οι οικογενειακές επιχειρήσεις στη Σιγκαπούρη θέλουν να διατηρήσουν τη βασιλεία τους και δεν θέλουν να μεγαλώσουν (γι 'αυτό οι περισσότερες συμφωνίες στην Private Equity στη Σιγκαπούρη βρίσκονται στη μεσαία αγορά και οι περισσότερες από τις συμφωνίες είναι κάτω από 300 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ ).

  Από την άλλη πλευρά, οι άλλες δύο χώρες (Ινδονησία και Βιετνάμ) έχουν ως στόχο να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους σε αναδυόμενες αγορές. Για παράδειγμα, η SALIM, μια εταιρεία με έδρα την Ινδονησία και η Ταϊλάνδη Chearavanont έχουν ήδη σχεδιάσει να επεκτείνουν τον ορίζοντα τους στις αναδυόμενες αγορές. Επίσης, η Ινδονησία και το Βιετνάμ έχουν κλείσει συμφωνίες αξίας 1,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ και 91 εκατομμυρίων δολαρίων αντίστοιχα.

  Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η αγορά της Σιγκαπούρης δεν είναι κατάλληλη για εργασία και ανάπτυξη της καριέρας Private Equity. Μπορείτε ακόμα να αναπτυχθείτε και να μάθετε να κυριαρχείτε τις προσφορές στη μεσαία αγορά. Στο μέλλον, ίσως η αγορά να αναπτυχθεί και οι ιδιωτικές εταιρείες μετοχών της Σιγκαπούρης θα κλείσουν καλύτερες και μεγαλύτερες συμφωνίες.

  Υπηρεσίες που προσφέρονται από ιδιωτικές εταιρείες στη Σιγκαπούρη

  Όπως γνωρίζετε ότι οι εταιρείες ιδιωτικών μετοχών παρέχουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, ακολουθεί μια λίστα με λίγες βασικές υπηρεσίες που ξεχωρίζουν -

  • Επενδύσεις και συμβουλές σε επεκτάσιμες επιχειρήσεις: Στη Σιγκαπούρη, η κυβέρνηση δίνει πολλές ευκαιρίες σε νέους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να χτίσουν τις επιχειρήσεις τους και να κερδίσουν μεγάλα κέρδη. Οι ιδιωτικές εταιρείες μετοχών αποφάσισαν επίσης να βοηθήσουν αυτές τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και να κάνουν το σήμα τους. Οι περισσότερες από τις κορυφαίες εταιρείες ιδιωτικών μετοχών κατασκευάζονται από επιχειρηματίες και μπορούν να καταλάβουν πόσο δύσκολη είναι η πορεία της επιχειρηματικότητας. Έτσι, παρέχουν βοήθεια στη χρηματοδότηση και σε μια συμβουλή για ανταγωνιστικές, επεκτάσιμες νέες επιχειρήσεις.
  • Επενδύσεις σε συμφωνίες M&A: Παρόλο που οι δραστηριότητες M&A στη Σιγκαπούρη είναι λεπτές, οι ιδιωτικές εταιρείες μετοχών (ακόμη και οι εταιρείες bruget) επιθυμούν να επωφεληθούν από τη συνέργεια των ιδιωτικών εταιρειών. Έτσι, υπάρχει ένας έντονος ανταγωνισμός για να κερδίσουμε προσφορές μεταξύ ιδιωτικών εταιρειών μετοχών όσον αφορά τις συμφωνίες εξαγοράς M&A.
  • Επενδύσεις σε συγκεκριμένους κλάδους: Οι εταιρείες ιδιωτικών μετοχών στη Σιγκαπούρη δεν κρίνουν μεταξύ των κλάδων. Επενδύουν τόσο σε αναπτυσσόμενες όσο και σε παραδοσιακές βιομηχανίες. Αλλά υπάρχουν λίγες συγκεκριμένες βιομηχανίες που στοχεύουν πάντα οι εταιρείες Private Equity στη Σιγκαπούρη. Είναι - πετροχημικά, ιατροτεχνολογικά προϊόντα και υπηρεσίες, φαρμακευτικά προϊόντα, περιβαλλοντική μηχανική και άλλοι κατασκευαστικοί τομείς.
  • Επενδύσεις σε διαφορετικά στάδια επιχειρήσεων: Τα περισσότερα από τα Private Equity στη Σιγκαπούρη επενδύουν σε διαφορετικά στάδια επιχειρήσεων. Αλλά οι κορυφαίοι είναι επιλεκτικοί όταν αποφασίζουν σε ποιες επιχειρήσεις θα επενδύσουν. Τις περισσότερες φορές, βρίσκουν επιχειρήσεις που βρίσκονται στο στάδιο επέκτασής τους (θέλουν να επεκταθούν αλλά δεν έχουν τα κεφάλαια), έχουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στην αγορά και ταυτόχρονα θα είναι επεκτάσιμα μετά την επέκταση για να αποδώσουν υψηλότερες αποδόσεις για PE επιχειρήσεις. Καθώς υπάρχουν πολλές επενδυτικές ευκαιρίες πάντα σε εξέλιξη, οι περισσότερες ιδιωτικές εταιρείες μετοχών πρέπει να είναι επιλεκτικοί στην επιλογή των σωστών συμφωνιών για να διασφαλίσουν τις μέγιστες αποδόσεις.

  Λίστα κορυφαίων ιδιωτικών εταιρειών στη Σιγκαπούρη

  Από το 1992, η Σιγκαπούρη Venture Capital & Private Equity Association (SVCA) ιδρύθηκε για να παρέχει οφέλη σε ιδιωτικά μετοχικά κεφάλαια και εταιρείες επιχειρηματικών κεφαλαίων, όπως δωρεάν εγγραφή σε εκδηλώσεις, παροχή βάσεων δεδομένων Preqin και εκπτώσεις με έκπτωση σε εργαστήρια και εκδηλώσεις που διοργανώνει η SVCA.

  Στον ιστότοπό τους, έχουν δημιουργήσει μια λίστα εταιρειών ιδιωτικών μετοχών και επιχειρηματικών κεφαλαίων που έχουν γραφεία στη Σιγκαπούρη και ταυτόχρονα είναι πλήρως λειτουργικά. Ακολουθεί μια λίστα κορυφαίων εταιρειών ιδιωτικών μετοχών στη Σιγκαπούρη που έχουν πραγματοποιήσει ιδιωτικές μετοχές και επιχειρηματικά κεφάλαια στη Σιγκαπούρη (με αλφαβητική σειρά) -

  1. 3i Investments PLC
  2. 3V SourceOne Capital PTE Ltd.
  3. Abraaj Capital Asia PTE Ltd.
  4. Adams Street Partners, LLC
  5. Affinity Equity Partners (S) PTE Ltd.
  6. AIGF Advisors PTE Ltd.
  7. AISB Holdings PTE Ltd.
  8. Al Salam Asia Pacific PTE Limited
  9. Altair Capital Advisors PTE Ltd.
  10. Ancora Capital Management PTE Ltd.
  11. Ardian Investment Singapore PTE Ltd.
  12. Aris Prime Partners Asset Management PTE Ltd.
  13. Axiom Asia Private Capital PTE Ltd.
  14. Bain & Company SE Asia Inc.
  15. Baring Private Equity Asia PTE Ltd.
  16. Capital Advisors Partners Asia PTE Ltd.
  17. CDH Investment Advisory Private Limited
  18. CLSA Capital Partners (Σιγκαπούρη) PTE Ltd.
  19. CMIA Capital Partners PTE Ltd.
  20. Credence Partners PTE Ltd.
  21. CVC Asia Pacific (Σιγκαπούρη) PTE Ltd.
  22. Deutsche Asset Management (Asia) Ltd.
  23. Σύμβουλοι Επενδύσεων Αναδυόμενων Αγορών PTE Ltd.
  24. EQT Partners Singapore PTE Ltd.
  25. Everstone Capital Asia PTE Ltd.
  26. First Alverstone Partners PTE Ltd.
  27. General Atlantic Singapore Fund Management PTE Ltd.
  28. GIC Ειδικές Επενδύσεις PTE Ltd.
  29. Gobi Management (Σιγκαπούρη) PTE Ltd.
  30. Gordian Capital Singapore PTE Ltd.
  31. Heritas Capital Management PTE Ltd.
  32. iGlobe Partners (II) PTE Ltd.
  33. JAFCO Investment (Asia Pacific) Ltd.
  34. Jubilee Capital Management PTE Ltd.
  35. Η Jungle Ventures PTE Ltd.
  36. KK Investment Management PTE Ltd.
  37. KKR Singapore PTE Ltd.
  38. L Catterton Singapore PTE Ltd.

  Διαδικασία πρόσληψης σε Private Equity στη Σιγκαπούρη

  Η διαδικασία πρόσληψης στο Private Equity στη Σιγκαπούρη είναι παρόμοια με άλλες ασιατικές χώρες, αλλά αρκετά διαφορετική από τις δυτικές χώρες. Ας ρίξουμε μια ματιά στη διαδικασία πρόσληψης Private Equity στη Σιγκαπούρη -

  Εάν είστε απόφοιτος ξένου:

  Εάν είστε απόφοιτος ξένου και προσπαθείτε να μπείτε στην αγορά ιδιωτικών μετοχών στη Σιγκαπούρη, οι πιθανότητές σας να αποκτήσετε εργασία εισόδου δεν είναι εύκολη. Ναι, μιλάμε για εργασία πλήρους απασχόλησης σε οποιαδήποτε ιδιωτική εταιρεία μετοχών στη Σιγκαπούρη. Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να γνωρίζετε πολλούς βασικούς ανθρώπους σε ιδιωτικές εταιρείες μετοχών για να προωθήσετε και να ακούσετε τη φωνή σας. Επιπλέον, η διαδικασία συνέντευξης θα ήταν πιο δύσκολη καθώς οι εταιρείες δεν θέλουν να πάρουν τις πιθανότητες να προσλάβουν υποψήφιο υποψήφιο. Και ας πούμε ότι έχετε περάσει από τη συνέντευξη και εντυπωσιάσατε την ανώτερη διοίκηση σχετικά με την υποψηφιότητά σας. ακόμα, πρέπει να εργαστείτε ως ασκούμενος για λίγο. Αυτή η περίοδος ονομάζεται «περίοδος δοκιμασίας». Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου δοκιμασίας, οι υποψήφιοι κρίνονται τοποθετώντας τους στην πραγματική εργασία και δοκιμάζοντας τις πραγματικές τους δεξιότητες. Εάν μπορείτε να αποδείξετε τον εαυτό σας στην «περίοδο δοκιμασίας»,τότε θα προσληφθήκατε ως υπάλληλος πλήρους απασχόλησης σε επίπεδο εισόδου στον οργανισμό. Έτσι, μπορείτε να καταλάβετε ότι η είσοδος σε ιδιωτικά κεφάλαια στη Σιγκαπούρη δεν είναι πολύ εύκολη.

  Επιθετική δικτύωση:

  Λοιπόν, ποια είναι η απάντηση για να κόψετε την καμπύλη και να ακούσετε τη φωνή σας; Η απάντηση είναι επιθετική δικτύωση. Αυτό το είδος δικτύωσης δεν είναι πολύ κοινό στη δυτική αγορά. Αλλά εδώ, πρέπει να το κάνετε, ειδικά εάν προέρχεστε από διαφορετική χώρα. Πρέπει να ξεκινήσετε κοιτάζοντας τη λίστα των ιδιωτικών εταιρειών μετοχών, διαχειριστείτε τα στοιχεία επικοινωνίας τους και, στη συνέχεια, ανακαλύψτε ποιοι είναι οι βασικοί φορείς λήψης αποφάσεων στις εταιρείες. Στη συνέχεια, πρέπει να προσπαθήσετε να συνδεθείτε μαζί τους και να δημιουργήσετε σχέση. Μπορείτε να το κάνετε κάνοντας κρύες συνομιλίες ή προσωπικές συναντήσεις. Θα απορριφθείτε πολύ και πρέπει να έχετε ένα είδος σκληρού δέρματος για να περάσετε από αυτό το είδος θεραπείας. Εάν μπορείτε να το κάνετε αυτό αρκετά, τελικά θα κάνετε τις συνδέσεις και θα λάβετε μια προσφορά. Να θυμάστε πάντα ότι το μόνο που χρειάζεστε είναι μια εταιρεία έτοιμη να αποδεχτεί την υποψηφιότητά σας. Γι'αυτό,πρέπει να δημιουργήσετε ξεχωριστές συνοδευτικές επιστολές και βιογραφικά σχετικά με τα χρήματα που ζητάτε. Η επιθετική δικτύωση δεν είναι εύκολη. Αλλά αν είστε αποφασισμένοι να συμμετάσχετε σε Private Equity στη Σιγκαπούρη, αυτή είναι η καλύτερη διέξοδος.

  Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης:

  Εάν δείτε ότι δεν μπορείτε να πάρετε μια εργασία πλήρους απασχόλησης (ως αλλοδαπός δεν θα ήταν εύκολο), δοκιμάστε να κάνετε μερικές πρακτικές. Ίσως τελικά, οι εταιρείες ιδιωτικών μετοχών που σας προσέλαβαν ως ασκούμενους συνεχίζουν να επεκτείνουν τους όρους σας και να σας προσλαμβάνουν ως εργαζόμενο πλήρους απασχόλησης. Διαφορετικά, μπορείτε να δείξετε την πρακτική σας άσκηση ως υπόβαθρο και το ενδιαφέρον σας να εργαστείτε στον κλάδο των ιδιωτικών μετοχών.

  Συνεντεύξεις:

  Η διαδικασία συνέντευξης είναι σχεδόν παρόμοια. Πρώτον, πρέπει να περάσετε από μια διαδικασία αίτησης. Εάν έχετε επιλεγεί, πρέπει να περάσετε από μια κατάλληλη συνέντευξη για να αποδείξετε ότι είστε ο σωστός υποψήφιος για τη δουλειά και για την εταιρεία. Τότε θα δώσατε 2-3 γύρους συνέντευξης όπου θα πρέπει να παρουσιάσετε μια ανάλυση περίπτωσης και να απαντήσετε σε ορισμένες τεχνικές ερωτήσεις. Ο δεύτερος τελευταίος γύρος θα ήταν με τον MD και τον HR και αν τελειώσετε, τότε ίσως χρειαστεί να περάσετε από έναν γύρο δοκιμής πιθανότητας (αυτός ο γύρος εξαρτάται από τη συγκεκριμένη εταιρεία PE) όπου θα σας ζητηθεί ένα ανεπίσημο δείπνο και θα ήταν ζήτησε να πηδήξει με άτομα στην εταιρεία. Και θα παρακολουθούν την απόδοσή σας ως μέρος της εταιρείας.

  Γλώσσα:

  Η Σιγκαπούρη είναι διαφορετική και ενθαρρύνει πολυπολιτισμικά υπόβαθρα. Δεν θα ήταν λοιπόν γιατί δεν ήξερες κινέζικα ή άλλες γλώσσες. Αλλά ναι, εάν θέλετε να κάνετε το σήμα σας και να μείνετε μπροστά από την καμπύλη, η γνώση των Κινέζων θα είναι χρήσιμη.

  Πολιτισμός σε ιδιωτικές εταιρείες στη Σιγκαπούρη

  Η κουλτούρα της Private Equity στη Σιγκαπούρη είναι διαφορετική από τη δυτική κουλτούρα. Εδώ, οι ομάδες είναι μικρότερες. Ως αποτέλεσμα, θα μπορούσατε να έχετε πολλή έκθεση στην άμεση αντιμετώπιση των επενδύσεων. Στις εταιρείες ιδιωτικών μετοχών στις Η.Π.Α. ή στο Ηνωμένο Βασίλειο, δεν είναι εύκολο για τους υπαλλήλους αρχικού επιπέδου να αποκτήσουν εμπειρία στην αντιμετώπιση κορυφαίων επενδύσεων. Αλλά στη Σιγκαπούρη, είναι πολύ διαδεδομένη.

  Ωστόσο, υπάρχει ένας λόγος πίσω από αυτό. Πρώτα απ 'όλα, σε αντίθεση με τις ΗΠΑ ή το Ηνωμένο Βασίλειο, υπάρχουν ήδη πολλές επενδύσεις σε εξέλιξη. Έτσι, οι MD και οι Συνεργάτες δεν έχουν χρόνο να αναζητήσουν όλα αυτά για να βρουν τις καλύτερες προσφορές. Είναι δουλειά υπαλλήλων αρχικού επιπέδου. Δεύτερον, οι νέοι υπάλληλοι δεν χρειάζεται να προβαίνουν σε νέες επενδύσεις, καθώς υπάρχουν πολλές επενδύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη. Έτσι μπορούν να επενδύσουν περισσότερο χρόνο και προσπάθεια διαλέγοντας τις σωστές επενδύσεις και να πάρουν πολλή έκθεση νωρίς.

  Στη Σιγκαπούρη, η εργασιακή κουλτούρα δεν είναι τόσο έντονη. Οι άνθρωποι εργάζονται σκληρά, αλλά αργά το βράδυ δεν είναι πολύ συχνές και υπάρχει μια υγιής ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

  Καθώς η ομάδα είναι γενικά μικρότερη, οι νέοι υπάλληλοι μπορούν να εισέλθουν σε οποιοδήποτε δωμάτιο MD και μπορούν να κάνουν ερωτήσεις με τις οποίες αγωνίζονται. Ως αποτέλεσμα, θα αυξηθείτε πολύ γρηγορότερα στην Private Equity στη Σιγκαπούρη από ό, τι σε οποιαδήποτε δυτική εταιρεία PE (ακόμα και αν το μέγεθος της συμφωνίας είναι μικρότερο).

  Μισθοί σε Private Equity στη Σιγκαπούρη

  Εάν εργάζεστε στη Σιγκαπούρη, θα κερδίσετε παρόμοιο ποσό μισθών. Ωστόσο, καθώς οι φόροι είναι ελαφροί και η κυβέρνηση βοηθά στην οικοδόμηση νέων επιχειρήσεων κάθε μέρα, θα είστε σε θέση να εξοικονομήσετε πολλά περισσότερα (σκεφτείτε μια σταθερή και σταθερή οικονομία).

  πηγή: robertwalters.com.sg

  Σύμφωνα με την έρευνα του Robert Walters, έχουμε μια ματιά στους μισθούς των επαγγελματιών ιδιωτικών μετοχών στη Σιγκαπούρη.

  Ως υπάλληλος αρχικού επιπέδου, δεν θα εμπλακείτε στην προμήθεια επενδύσεων. Έτσι, το κύριο έργο σας θα ήταν να εκτελέσετε τις επενδύσεις. Ως αναλυτής, το 2015 κέρδισε περίπου 80.000 S $ έως 120.000 S $ ετησίως και το 2016, ήταν περίπου 90.000 S $ έως 130.000 S $ ετησίως.

  Για την προέλευση των επενδύσεων τόσο το 2015 όσο και το 2016, οι συνεργάτες έχουν κερδίσει περίπου 150.000 S $ έως 200.000 S $ ετησίως και οι Διευθυντές VP έχουν κερδίσει περίπου 200.000 S $ έως 300.000 S $ ετησίως.

  Για την εκτέλεση επενδύσεων, το 2015 και το 2016, οι συνεργάτες έχουν κερδίσει περίπου 130.000 S $ έως 160.000 S $ ετησίως και 140.000 S $ 170.000 S αντίστοιχα και οι Διευθυντές VP έχουν κερδίσει περίπου 180.000 S $ έως 250.000 S $ ετησίως.

  Έξοδος Ευκαιριών σε Private Equity στη Σιγκαπούρη

  Οι ευκαιρίες εξόδου στη Σιγκαπούρη είναι συνήθως δύο. Όμως, οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που εργάζονται σε ιδιωτικά κεφάλαια, γενικά δεν εγκαταλείπουν τη δουλειά τους για να πάνε για άλλη ευκαιρία σταδιοδρομίας. Φυσικά, υπάρχουν εξαιρέσεις.

  Η πρώτη ευκαιρία εξόδου είναι η επενδυτική τραπεζική δεδομένου ότι υπάρχει μια τεράστια ευκαιρία στην επενδυτική τραπεζική στη Σιγκαπούρη (μετά την Private Equity). Και η δεύτερη ευκαιρία εξόδου για την οποία οι άνθρωποι εγκατέλειψαν τη δουλειά τους είναι η εργασία σε επιχειρηματικά κεφάλαια. Στη Σιγκαπούρη, υπάρχουν αρκετές εταιρείες επιχειρηματικών κεφαλαίων.

  συμπέρασμα

  Η αγορά Private Equity της Σιγκαπούρης σημείωσε πτώση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Σιγκαπούρη δεν είναι ένα καλό μέρος για εργασία στη PE. Οι άνθρωποι από άλλες χώρες προσελκύονται για να εργαστούν στην αγορά PE στη Σιγκαπούρη για δύο βασικούς λόγους -

  • Πρώτον, η κυβέρνηση της Σιγκαπούρης εξασφάλισε τη σταθερότητα της οικονομίας και πολλές νέες επιχειρήσεις δημιουργούνται κάθε τόσο.
  • Δεύτερον, η καμπύλη εκμάθησης και οι μισθοί στο Private Equity της Σιγκαπούρης είναι αρκετά υψηλότερες από άλλες αγορές PE στον κόσμο.

  $config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found