Κορυφαία 10 καλύτερα βιβλία συναλλαγών επιλογών | WallStreetMojo

Βιβλία συναλλαγών καλύτερων επιλογών

1 - Το βιβλίο αναπαραγωγής επιλογών

2 - Εμπλουτίστε με επιλογές: Τέσσερις στρατηγικές νίκης κατευθείαν από το όριο ανταλλαγής

3 - Επιλογές διαπραγμάτευσης: Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

4 - Επιλογές απατεώνων

5 - Συναλλαγές επιλογών στον ελεύθερο χρόνο σας

6 - Η Βίβλος των στρατηγικών επιλογών

7 - Πώς να κάνετε επιλογές συναλλαγών εκατομμυρίων δολαρίων

8 - Επιλογές Μεταβλητότητα και Τιμολόγηση

9 - Ο πλήρης οδηγός για πώληση επιλογών

10 - Επιλογές συναλλαγών Έλληνες

Προκειμένου να ευδοκιμήσει στις σημερινές χρηματοπιστωτικές αγορές, πρέπει κανείς να εξετάσει τη χρήση των επιλογών στις επενδυτικές προσπάθειες. Σε αυτό το άρθρο, επισημαίνουμε τα κορυφαία 10 βιβλία συναλλαγών με τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να σκεφτείτε να διαβάσετε -

# 1 - Το βιβλίο αναπαραγωγής επιλογών

από τον Brian Overby

Επιλογές βιβλίου διαπραγμάτευσης

Ο στόχος της ύπαρξης αυτού του κορυφαίου βιβλίου Trading Options ήταν η απλοποίηση της διαπραγμάτευσης επιλογών και η παροχή καθοδήγησης στους επενδυτές για διαπραγμάτευση υπό διάφορες συνθήκες της αγοράς. Καλύπτει περισσότερες από 40 στρατηγικές διαπραγμάτευσης επιλογών κατανεμημένες με τη μορφή ενδιαφέρων παιχνιδιών που θα κρατήσουν τους αναγνώστες ενθουσιασμένους και θα αισθάνονται ότι εμπλέκονται. Η μορφή του παιχνιδιού διατηρήθηκε ομοιόμορφη η οποία θα προσφέρει πληροφορίες σχετικά με:

 • Στρατηγικές που εξετάστηκαν και εφαρμόστηκαν
 • Νεκρό σημείο λήξης
 • Sweet Spot για εκτέλεση συναλλαγών
 • Μέγιστο δυναμικό κέρδους ή ζημίας
 • Απαίτηση χρημάτων περιθωρίου
 • Χρονικοί περιορισμοί
 • Σιωπηρή μεταβλητότητα

Αυτή η εκτεταμένη έκδοση αποτελείται από 10 νέα έργα και 56 νέες σελίδες περιεχομένου που περιγράφουν:

 • Σύντομο ιστορικό επιλογών
 • 5 κοινά λάθη που έγιναν από εμπόρους επιλογών και πώς θα μπορούσαν να αποφευχθούν
 • Διευρυμένο γλωσσάριο
 • Εξηγώντας τη διαφορά μεταξύ επιλογών ευρετηρίου και μετοχών
 • Διαχείριση πρώιμης άσκησης και ανάθεσης
 • Υπολογισμός δέλτα θέσης και χρήση του για τη διαχείριση του συνολικού κινδύνου θέσης σε περίπτωση στρατηγικής επιλογής πολλαπλών ποδιών.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο συναλλαγών επιλογών

Αυτό το Βιβλίο συναλλαγών επιλογών διαμορφώνεται με έναν πολύ απλοποιημένο αλλά κατασκευασμένο τρόπο που είναι επωφελής για νέους αλλά και έμπειρους εμπόρους. Θα καλύψει τους βασικούς ορισμούς και τις έννοιες που απαιτείται για την κατανόηση της αγοράς ειδικά για τους νέους εμπόρους, συμβουλές για την αποφυγή κοινών λαθών για αρχάριους και προτεινόμενες στρατηγικές για να αποκτήσετε καλό κράτημα στην αγορά.

Προκειμένου να καλυφθούν οι έμπειροι έμποροι, δίνεται έμφαση στην Σιωπηρή μεταβλητότητα με μια λεπτομερή ενότητα για τους Έλληνες Option που θα βοηθήσει στην κατανόηση του τρόπου με τον οποίο επηρεάζεται η τιμολόγηση των επιλογών από τις αλλαγές στην κατάσταση της αγοράς.

<>

# 2 - Γίνετε πλούσιοι με επιλογές: Τέσσερις στρατηγικές νίκης κατευθείαν από το όριο του Exchange

από τον Lee Lowell

Επιλογές βιβλίου διαπραγμάτευσης

Είναι ένα αξιόπιστο Βιβλίο Συναλλαγών Επιλογών πλούσιο με σε βάθος γνώσεις και στρατηγικές προσφοράς καθοδήγησης και γνώσεων που απαιτούνται για την επίτευξη βέλτιστων αποτελεσμάτων στην αγορά επιλογών. Θα καλύψει γρήγορα τα βασικά προτού προχωρήσουμε στις 4 στρατηγικές συναλλαγών επιλογών που έχουν βοηθήσει τον συγγραφέα να αποκομίσει κέρδη σε αυτόν τον χώρο με την πάροδο του χρόνου. Οι στρατηγικές είναι:

 • Αγορά επιλογών κλήσεων Deep-in-the-Money
 • Πώληση επιλογών γυμνής θέσης
 • Επιλογές πώλησης πιστωτικών spread
 • Πώληση καλυμμένων κλήσεων

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο συναλλαγών επιλογών

Αυτό το Βιβλίο συναλλαγών για τις καλύτερες επιλογές είναι γεμάτο με πραγματικά παραδείγματα πραγματικών συναλλαγών και λεπτομερείς συζητήσεις για το πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι επιλογές ως εργαλείο αντιστάθμισης, κερδοσκοπίας ή παραγωγής εσόδων. Θα καλύψει γενικά:

 • Λεπτομερής λειτουργία των παραπάνω στρατηγικών
 • Εξηγώντας πώς να δημιουργήσετε μια οικιακή επιχείρηση με τις καλύτερες επιλογές λογισμικού, εργαλείων και ιστότοπων συναλλαγών
 • Μια λεπτομερής συζήτηση για το πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα Delta και η μεταβλητότητα προς όφελος του εμπόρου
<>

# 3 - Επιλογές διαπραγμάτευσης: Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

από την ClydeBank Finance

Επιλογές βιβλίου διαπραγμάτευσης

Αυτό το βιβλίο με τις καλύτερες επιλογές συναλλαγών είναι μια απλή πρεμιέρα με πολλές πληροφορίες που είναι ενσωματωμένες σε ένα εύκολο στην ανάγνωση βιβλίο. Καθοδηγεί τους αναγνώστες μέσα από ένα πλήθος στρατηγικών αποφάσεων διαπραγμάτευσης, δείχνοντας πώς σκέφτεται ένας έμπορος και πώς φτάνουν στην επίλυση κρίσιμων αποφάσεων. Παρακινεί τον έμπορο να είναι φιλόδοξος και να γίνει ένας τρομερός, έξυπνος και πονηρός έμπορος επιλογών. Τα κεφάλαια σε αυτό το βιβλίο Επιλογών διαπραγμάτευσης περιλαμβάνουν:

 • Βασικά στοιχεία επιλογών
 • Συναλλαγές θεμελιώδους σχετικά με τις επιλογές κλήσεων και θέσεων
 • Στρατηγική επιλογών ήχου για αρχάριους
 • Βασικοί παράγοντες που επηρεάζουν την τιμολόγηση των επιλογών
 • Σημασία των Ελλήνων επιλογής
 • Δημοφιλείς και σύνθετες στρατηγικές επιλογών υπό διάφορες συνθήκες αγοράς.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο συναλλαγών επιλογών

Είτε ο αναγνώστης είναι ένας νεοφερμένος στις επιλογές είτε ένας καθιερωμένος βετεράνος που αναζητά μια νέα βασική στρατηγική, το απλό στυλ και τα πολύχρωμα σενάρια θα κρατήσει τους αναγνώστες ενθουσιασμένους και παρακινημένοι να αποκτήσουν περισσότερες γνώσεις.

<>

# 4 - Επιλογές απατεώνων

Επιλογές βιβλίου διαπραγμάτευσης

Αυτό το βιβλίο με τις κορυφαίες επιλογές συναλλαγών θα διδάξει πώς οι έμποροι μπορούν να κερδίσουν χρήματα μέσω διαδικτύου μέσω της διαπραγμάτευσης επιλογών με λεπτές λεπτομέρειες και σαφείς εικόνες που συμπληρώνουν τις παρεχόμενες πληροφορίες. Κάποιος δεν χρειάζεται να έχει οικονομικό ή τεχνικό υπόβαθρο για την εφαρμογή αυτών των τεχνικών και μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε θέλει να κερδίσει χρήματα μέσω διαδικτυακών συναλλαγών.

Ο συγγραφέας ερευνά βαθιά τις πολλές στρατηγικές επιλογών που επισημαίνονται για τη συνεπή δημιουργία χρημάτων στο διαδίκτυο. Ακριβείς λεπτομέρειες παρέχονται από το τι κάνει κάθε εμπόριο έως το πώς απαιτείται να ρυθμιστεί μέσα στο λογισμικό συναλλαγών. Περιλαμβάνονται οδηγίες βήμα προς βήμα με στιγμιότυπα οθόνης για να είναι εύκολο να ακολουθήσετε το εγχειρίδιο οδηγιών σχετικά με τις κερδοφόρες στρατηγικές συναλλαγών. Ο συγγραφέας είναι πεπεισμένος ότι οι έμποροι κερδίζουν επιτυχία στην αγορά επιλογών με μια επένδυση μόλις 50 $, αν και δεν είναι μια εγγυημένη προσέγγιση.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο συναλλαγών επιλογών

Οι περισσότεροι από τους αναγνώστες που είναι έμποροι έχουν εκτιμήσει ιδιαίτερα το περιεχόμενο αυτού του βιβλίου και μπορούν να εφαρμοστούν στις περισσότερες στρατηγικές επιλογών υπό διάφορες συνθήκες. Έρχεται με μια σειρά ρυθμίσεων σάρωσης που θα χρησιμοποιηθούν στο ThinkorSwim, η οποία είναι μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες συναλλαγών και δωρεάν για χρήση ως μέρος αυτού του κορυφαίου βιβλίου συναλλαγών επιλογών. Ως εκ τούτου, όχι μόνο θα ακονίσει τις πρακτικές γνώσεις αλλά και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να διαχειρίζεται η πλατφόρμα συναλλαγών.

<>

# 5 - Επιλογές συναλλαγών στον ελεύθερο χρόνο σας

από την Virginia McCullough

Επιλογές βιβλίου διαπραγμάτευσης

Αυτό το βιβλίο σχετικά με τις επιλογές συναλλαγών απευθύνεται ειδικά στις γυναίκες, περιγράφοντας και ενθαρρύνοντάς τους να είναι επιτυχημένοι έμποροι επιλογών παρά το γεγονός ότι κατέχουν εργασία πλήρους απασχόλησης ή είναι νοικοκυρά πλήρους απασχόλησης. Η πρωταρχική εστίαση είναι η εκτέλεση συναλλαγών στο διαδίκτυο και η επικοινωνία του τι πρέπει να γνωρίζει για να είναι επιτυχημένος έμπορος. Προσφέρει έναν βήμα προς βήμα οδηγό σε μια κατανοητή γλώσσα για αρχάριους καθώς και για τους προχωρημένους επενδυτές.

Αν και η διαπραγμάτευση επιλογών δεν είναι μια μέθοδος επένδυσης χωρίς κίνδυνο, για τις γυναίκες που έχουν περιορισμένο εφεδρικό χρήμα για να επενδύσουν, η διαπραγμάτευση επιλογών μπορεί να είναι μια πολύ επικερδή μέθοδος για να κερδίσετε χρήματα.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο συναλλαγών επιλογών

Τακτικά και τακτοποιημένα γραφήματα και κηροπήγια εμφανίζονται τακτικά, γεγονός που καθιστά ενδιαφέρον ιδιαίτερα για τους αρχάριους να κατανοούν την απόδοση των επιλογών. Έχει δοθεί εξαιρετική καθοδήγηση για την αγορά κλήσεων και θέσεων. Λίγες άλλες επιφυλάξεις έχουν αναγνωριστεί από τους αναγνώστες, όπως το να κάνουν τα γραφήματα πιο πολύχρωμα ή να συμπεριλάβουν κάποιες άλλες στρατηγικές που θα μπορούσαν να το κάνουν πιο ενδιαφέρον, αλλά συνολικά είναι μια σαφής ανάγνωση για κάποιον που θέλει να εξερευνήσει την αγορά με περιορισμένη όρεξη κινδύνου.

<>

# 6 - Η Αγία Γραφή των στρατηγικών επιλογών

από τον Guy Cohen

Επιλογές βιβλίου διαπραγμάτευσης

Αυτό το βιβλίο σχετικά με τις επιλογές διαπραγμάτευσης είναι μια πρακτική ενότητα από την αρχή έως το τέλος που προσφέρει οδηγίες σχετικά με το πόσο ευέλικτη και πλεονεκτική συναλλαγή επιλογών μπορεί να είναι. Έχει μια ευκολονόητη γλώσσα με απλά παραδείγματα εύκολα παραπομπές έτσι ώστε να μπορεί κανείς να βρει αυτό που απαιτείται γρήγορα και να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες, ακόμη και αν είναι βραχύβια. Ο συγγραφέας έχει καλύψει όλους τους σημαντικούς τομείς που είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε ενώ επιδίδουμε στρατηγικές επιλογών.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο συναλλαγών επιλογών

Ο συγγραφέας εξήγησε με μεγάλη επιτυχία τις περισσότερες από τις πολύπλοκες τεχνικές με ομαλό τρόπο, καθιστώντας τους ευκολότερη την κατανόηση για κάθε έμπορο, ακόμη και με μέτρια εμπειρία στο εμπόριο επιλογών. Εκτός από την προσφορά εξαιρετικής αξίας, είναι μια οριστική αναφορά στις σύγχρονες συναλλαγές επιλογών. Μερικές από τις κρίσιμες πτυχές είναι:

 • Ελέγξτε περισσότερο ποσό περιουσιακών στοιχείων για ένα περιορισμένο χρηματικό ποσό
 • Ανταλλάξτε με μόχλευση
 • Ανταλλάξτε ένα σημαντικό ποσό εισοδήματος
 • Πώς να αποκομίσετε κέρδος από τη μείωση των αποθεμάτων
 • Μείωση ή εξάλειψη των κινδύνων
 • Κέρδος από μεταβλητότητα ή προστασία από διάφορους παράγοντες

Ορισμένες πτυχές σχετικά με την εξήγηση λεπτομερειών σχετικά με τα spreads επιλογών, τον τρόπο χρήσης τους, την επιλογή μετοχών μαζί με τα οφέλη και τα μειονεκτήματά τους έχουν επισημανθεί με επιτυχία και αναγνωριστεί από έναν αριθμό αναγνωστών και εμπόρων.

<>

# 7 - Πώς να κάνετε μια επιλογή συναλλαγών εκατομμυρίων δολαρίων

από τον Κάμερον Λάνκαστερ

Επιλογές βιβλίου διαπραγμάτευσης

Αυτό το βιβλίο σχετικά με το Options Trading είναι σχετικά σύντομο, αλλά ο συγγραφέας έχει κάνει μια εξαιρετική δουλειά διδάσκοντας στους αναγνώστες πώς να ανταλλάσσουν επιλογές; Με ευκολία. Η αλήθεια για την ανταλλαγή επιλογών και την παραγωγή χρημάτων είναι σαφής και απλή. Εκθέτει το μυστικό των επιλογών που έχουν κρυφτεί από τη Wall Street. Υπογραμμίζει το γεγονός ότι οι επιλογές δεν αντικατοπτρίζουν δίκαια τις πιθανότητες να ανέβει ή να μειωθεί το απόθεμα και μπορεί να αξιοποιηθεί η ισοτιμία put / call.

Οι σημαντικές έννοιες που επισημαίνονται είναι:

 • Βασικά στοιχεία επιλογών
 • Μεταβλητότητα / ισοτιμία Put-Call
 • Αναμενόμενη αξία συμβολαίων επιλογών
 • Διαχείριση κινδύνων και μέγεθος εμπορίου
 • Πού και πώς να κάνετε πηγή συναλλαγών
 • Πρόσθετες συμβουλές μπόνους για συναλλαγές
 • Λόγοι για τους οποίους οι έμποροι επιλογών χάνουν χρήματα

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο συναλλαγών επιλογών

Είναι ένα ενδιαφέρον βιβλίο για τις συναλλαγές επιλογών που έχει προταθεί από πολλούς εμπόρους σε όλο τον κόσμο που είναι νέοι ή ακόμη και έμπειροι σε αυτόν τον τομέα. Ήταν γνωστό ότι ήταν αμφιλεγόμενο, καθώς στάλθηκε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη Wall Street και ως εκ τούτου εκτυπώθηκε στον εξωτερικό κόσμο.

<>

# 8 - Επιλογές Μεταβλητότητα και Τιμολόγηση

από τον Sheldon Natenberg

Επιλογές βιβλίου διαπραγμάτευσης

Αυτό το βιβλίο με τις καλύτερες επιλογές συναλλαγών έχει αναγνωριστεί ως ένας από τους καλύτερους πωλητές για τους νέους επαγγελματίες εμπόρους καθώς τους δίνεται να μάθουν τις στρατηγικές διαπραγμάτευσης και διάφορες τεχνικές διαχείρισης κινδύνου απαραίτητες για την επιτυχία στις αγορές επιλογών. Προσφέρει έναν ολοκληρωμένο οδηγό που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων τόσο διαφορετικών και συναρπαστικών όσο η ίδια η αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ακόλουθων πτυχών:

 • Τα θεμέλια της Θεωρίας Επιλογών
 • Δυναμική αντιστάθμιση
 • Ανάλυση κινδύνου
 • Στρατηγικές μεταβλητότητας και κατευθυντικών συναλλαγών
 • Συμβάσεις μεταβλητότητας
 • Διαχείριση των θέσεων που διατηρούνται.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο συναλλαγών επιλογών

Κάποιος μπορεί να αποκτήσει πλήρη κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι θεωρητικές τεχνικές τιμολόγησης εφαρμόζονται στα πρακτικά μοντέλα που χρησιμοποιούνται. Οι έμποροι μπορούν επίσης να εφαρμόσουν την αρχή της αξιολόγησης των επιλογών για τη δημιουργία στρατηγικών που έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας, δεδομένης της εκτίμησης των συναλλαγών από τους εμπόρους. Αυτό το βιβλίο συναλλαγών επιλογών τονίζει το γεγονός ότι η διαπραγμάτευση επιλογών είναι μια επιστήμη και μια τέχνη και πώς μπορεί κανείς να εξαγάγει το μέγιστο όφελος από αυτές.

<>

# 9 - Ο πλήρης οδηγός για πωλήσεις επιλογών

από τον James Cordier / Michael Gross

Επιλογές βιβλίου διαπραγμάτευσης

Η πραγματοποίηση κάθε είδους επένδυσης έχει κάνει ένα τεράστιο άλμα τις τελευταίες δεκαετίες. Η στρατηγική αγοράς και κράτησης έχει πλέον αντικατασταθεί από αγορά και ελπίδα. Ένα ευρύ φάσμα παραγόντων μπορεί τώρα να έχει ευρεία επίπτωση στην απόδοση της επένδυσης. Ένας επενδυτής πρέπει να λάβει υπόψη όλους τους μακροοικονομικούς παράγοντες προτού πραγματοποιήσει ή αναπτύξει οποιοδήποτε είδος επένδυσης. Αυτός ο οδηγός θα πάρει ένα φύλλο από τα πλεονεκτήματα και θα αλλάξει ριζικά ολόκληρη τη φιλοσοφία προς τη δημιουργία ενός ισχυρού και υψηλής απόδοσης χαρτοφυλακίου.

Ένας βήμα προς βήμα οδηγός παρέχεται σε ολόκληρη τη διαδικασία για να σας βοηθήσει να κερδίσετε σταθερά και υψηλά κέρδη ακόμη και κάτω από ασταθείς συνθήκες αγοράς. Μερικές από τις σημαντικές πτυχές στις οποίες θα επικεντρωθεί αυτό το βιβλίο συναλλαγών με τις καλύτερες επιλογές είναι:

 • Βασικές αρχές της πώλησης επιλογών
 • Option-Selling ως στρατηγική και η σχετική διαχείριση κινδύνου
 • Ανάλυση αγορών και σύνταξη επιλογών

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο συναλλαγών επιλογών

Τονίζει το γεγονός ότι οι επιλογές πώλησης είναι λιγότερο αγχωτικές και δικαιολογημένες από τις παραδοσιακές και στρατηγικές διαπραγμάτευσης κατεύθυνσης. Δεν έχουν γίνει πολλές αναφορές για Έλληνες ή περίπλοκους μαθηματικούς υπολογισμούς που το καθιστούν πιο πρακτικό και λιγότερο θεωρητικό. Θα αναφέρει επίσης εν συντομία για την εποχικότητα και τη χρήση των βασικών στοιχείων για τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης εμπορευμάτων και άλλα. Η πώληση πριμοδοτήσεων είναι μια τακτική στρατηγική για να αποκτήσετε μια θέση στην αγορά καθώς θέτει την πιθανότητα από την πλευρά του εμπόρου.

<>

# 10 - Επιλογές συναλλαγών Έλληνες

από τον Dan Passarelli / William Brodsky

Επιλογές βιβλίου διαπραγμάτευσης

Η συνολική αγορά επιλογών είναι πολύ δυναμική και απαιτητική και οι έμποροι πρέπει να γνωρίζουν τους Έλληνες της Επιλογής για την αποτίμηση των επιλογών και την εκτέλεση συναλλαγών ανεξάρτητα από τις συνθήκες της αγοράς. Αυτοί οι Έλληνες της επιλογής περιλαμβάνουν:

 • Δέλτα
 • Γάμμα
 • Θήτα
 • Βέγκα
 • Ρο

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο συναλλαγών επιλογών

Αυτά τα εργαλεία διατηρούνται σε προοπτική τόσο για τους επίδοξους όσο και για τους επαγγελματίες εμπόρους, προσφέροντας μια εξήγηση με απλό και προσβάσιμο στυλ. Θα επισημάνει επιδέξια πώς μπορούν οι στρατηγικές συναλλαγών να χρησιμοποιηθούν για την απόκτηση κερδών από πτυχές όπως η μεταβλητότητα, η χρονική αποσύνθεση ή οι αλλαγές στο επιτόκιο. Χρησιμοποιεί επίσης νέα γραφήματα και παραδείγματα με συζητήσεις σχετικά με το πώς η σωστή εφαρμογή αυτών των Ελλήνων μπορεί να οδηγήσει στην ακρίβεια των τιμών και των συναλλαγών, ενώ προσφέρει επίσης ειδοποιήσεις σε μια σειρά από άλλες ευκαιρίες.

Όλες αυτές οι επιλογές οι Έλληνες αλληλεξαρτώνται μεταξύ τους και διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στον καθορισμό της τιμής μιας επιλογής. Σε ένα κρίσιμο σενάριο αγοράς, είναι αυτοί οι Έλληνες της Επιλογής που πρέπει να εκμεταλλευτούν και μερικές φορές είναι ο παλμός συναλλαγών που μπορεί να αποφασίσει τη μελλοντική πορεία της επένδυσης. Προσφέρει επίσης συμβουλές για επενδύσεις που πρέπει να γίνουν μέσω spread, ισοτιμίας κλήσης, συνθετικών επιλογών, μεταβλητότητας συναλλαγών και προηγμένων συναλλαγών επιλογών.

Επιπλέον, διαθέτει σημαντικές νέες πληροφορίες σχετικά με το πώς η ακρίβεια στην τιμολόγηση μπορεί να είναι η κινητήρια δύναμη των κερδών που κερδίζονται.

<>

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found